שאלוןן

tsofa

New member
שאלוןן

כבר אמרתי שמשעמם לי? ואם לא, אז משעמם לי האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב? מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? כמה זמן אתה מול המחשב ביום? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן?

עונה....פי ארוך חח..עניתי מכל הלב

כבר אמרתי שמשעמם לי?לא ואם לא, אז משעמם לי האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? לא איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מתוקה
איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? גופיה צמודה(קצת) איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? ההורים שלי מי החבר הכי טוב שלך? היום אין דבר כזה חברים..יש ידידים וידידות,לא מגדירה אף אחד בתור חבר שלי מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני שמנמנה
כמה זמן אתה מול המחשב ביום?חצי מהיום איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? יושבת על כיסא עם כוס קפא ומסביבי 100 מפעלים שאני מפקחת עליהם.=] איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית אבל הגיונית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? כבר אמרתי שאין דבר כזה חברים? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שנחמדים אלי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה ואמון את מי בא לך לחבק עכשיו? אותך
למי בא לך להביא מכות כרגע? לאנשים בתפוז(זה לא ממש משנה למה) למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת..כי קורעים אותי פה באיסי.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? בדיחות או שמנסים להצחיק אותי,אני לבסוף תמיד צוחקת..לפעמים אבא שלי בא אלי ורואה פרצוף תשעה באב ועושה לי: תחייכי(בטון עצבני כזה) וישר זה מעלה לי חיוך..הוא עושה את זה קבוע כי זה מצחיק אותי חח. מה הכי מרגיע אותך? פלאפון ומחשב איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? מדריך לנפרד מתחיל
נדמה לי ככה שם הספר איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לא'דעת האם התנשקת? כן..למה בא לך גם נשיקה ממני?
על מה אתה הכי אוהב לדבר?כולם אמשיך את השאלון אחר כך

tsofa

New member
גמאני עונהה,, משעמם ליי

כבר אמרתי שמשעמם לי? אמ,, לא ואם לא, אז משעמם לי, טוב לדעת האם היתה לך אהבה נכזבת? לא האם שברת למישהו את הלב? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה,, אורז,, אנשים אל תיבהלו מהפיצול שלי,, אני לא סגורה על עצמי חח איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? לאסגורהעלעצמי, חח איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?בגדים שחורים,, בעיקר ג'ינס (לא שחור) איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? ג'סטין כי הוא החיים שלי,, מי החבר הכי טוב שלך? שניי מה אתה הכי שונא בעצמך?את ה,, לא סבלנות כמה זמן אתה מול המחשב ביום? כמה זמן אני לא?! איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? כמו החלום שלי,, שכתבתי אותו כאן לפני כמה ימיםם איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שהם לא יודעים לתכנן ותמיד אני זאת שצכה לעשות את זה מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם הכי בעולםם ואין עליהםם!! מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? לא דעתת את מי בא לך לחבק עכשיו? את ג'סטיןן ושיהיה חזקק למי בא לך להביא מכות כרגע?לכלבה שלי שהשתחררה למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אנלא זה ולא זה,, אני באמצע ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מסרטים מצחיקיםם,, מחברים שלי,, ומלהסתכל על תמונות של ביל ותום קאוליץ צוחקיםם הם כאלה חמודים שזה מצחיק חח מה הכי מרגיע אותך? המחשבב איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? אנלא קוראת ספרים,, לא חינוכי איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? חח מזה השאלה הזאתת? האם התנשקת? צרפתית?! לא בפה?! כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? בניםם וג'סטיןן אתה אוהב שיחות נפש? כן אבל לא עם אנשים שאני שונאת אתה מאמין בפסיכולוגיה? אולי,, איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץץ,, כי אני לא אוהבת חורףף מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שרודפים אחרי בדואיים מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? דוד שלי,, בצחוקק מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? דוד שלי,, אותו אחד חח למי עזרת בפעם האחרונה? לאחי,, אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אולי,, אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא,, מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? איזה שרוצים,, אבל שישימו קונדוםם האם לדעתך יש גיל למיניות? זה אותה שאלה,, ולא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שהם כאלה סטומיםם,, לא תמיד זה רע,, (המשך בשאלה הבאה,,) מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?ויכולים לגרום לך לצחוק במשך 4 שעות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? עירק,, וכל הפלשטינים האלהה איפה היית מת להיות? למה? בקנדה,, ליבוש חח בלונדון, בהולנד, קליפורניה, הוואי, ועוד.. אה וגם בממפיס לראות את אח של ג'סטין שאף אחד לא מכיר אותו,, מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? כל מקום האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא,, שיקפצו לי\\ מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרתת מה דעתך על סטיגמות? =[ זה פרצוץ של "לא יודעת" אתה בריב עם מישהו כרגע? לא,, מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אמא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? איך שבא להםם למי אתה מתגעגע עכשיו? לליבי חח אתה כותב שירים? לפעמים מה התחביבים שלך? לעשות שטויות,, לא מוגדרר מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שאין לו חברים ומשפחה ושלא מכיר את ג'סטין חח מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם עם מאני מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם לא יודעים לעשות כלווםם מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהם מצחיקיםם מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא יודעתת מאמין במסתורין?לא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? שוטף פנים מי הזמן האהוב עליך? ממה?!? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודעת אם בכלל עשו דבר כזה,, חח סתם.. לא זוכרתת איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? דיסקים האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? אמ,, כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פרפר,, חח האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? אמ,, כן ניראלי אתה אדם נאמן? כןן

אני :)

כבר אמרתי שמשעמם לי? לא ואם לא, אז משעמם לי. גם לי האם היתה לך אהבה נכזבת? לא האם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה ומלוואח איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אממ וואו אין לי מושג איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ג'ינס ג'ופייה ונעלי ואנס איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? ג'סטין, כמה שזה נשמע פלצני זה נכון. מי החבר הכי טוב שלך? אין, לא מאמינה בזה מה אתה הכי שונא בעצמך? אישי.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? המון, אין מצב שאני בבית ולא על המחשב איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? עורכת דין מצליחה עם משפחה מדהימה איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? חלק ככה חלק ככה מה אתה הכי שונא בחברים שלך? צביעות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הומור מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? ת'אמת שאין לי מושג למי בא לך להביא מכות כרגע? אף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת, כי אבא שלי הסכים לי ללכת לווליום כנרת! ממה אתה הכי אוהב לצחוק? חברים מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? לא קוראת הרבה איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוה מדיי? כנ"ל, לא קוראת הרבה האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? אוכל חח סתם, כל נושא אתה אוהב שיחות נפש? כן, אבל תמיד אני המקשיבה לא המדברת אתה מאמין בפסיכולוגיה? אממ כן למה לא , אף פעם לא ניסיתי אז לא יודעת איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ, כי בחורף אי אפשר לצאת תמיד יורד גשם מה החלום הכי מפחיד שחלמת? הלילה חלמתי שחייל לבנוני יורה בי ורוצח אותי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא קרה לאחרונה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? גם לא קרה לאחרונה למי עזרת בפעם האחרונה? חברה שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא, אין דבר כזה מושלם מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כל אחד מתי שמתאים לו האם לדעתך יש גיל למיניות? מיניות? שזה אומר? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? חוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? החום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? אנטרטיקה, קר מידי איפה היית מת להיות? למה? כרגע? במחנה קיץ בארה"ב שחזרתי ממנו לפני חודש מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בית, והמחנה האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מתביישת, שונאת מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אממ לא חשוב :\ מה דעתך על סטיגמות? דבר רע אבל אין מה לעשות ככה העולם אתה בריב עם מישהו כרגע? אממ לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? ידיד שלי וחברה שלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? הרבה מוות מפחיד אותך? לא ממש איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? יזכרו לכמה זמן ואנשים מסוימים למי אתה מתגעגע עכשיו? חברים אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? מחשב, טלויזיה, לבלות עם חברים, קניון, הנוע"ל... מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם עני הוא בנאדם בלי כסף, או כמות שלא מספיקה לצרכים שלו. מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם עם מספיק כסף לכל צרכיו ומותרותיו. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם יכולים להסתובב בלי חולצה כשחם להם ואני לא [טוב אני יכולה, אבל אני לא יעשה את זה חח] מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שרובם לא ביישנים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? נאמן, מצחיק, כנה מאמין במסתורין? אממ לא יודעת מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בזמן החופש-מדליקה את המחשב ואז לשירותים, בזמן לימודים-שירותים והתארגנות לביצפר מי הזמן האהוב עליך? [אני אנחש שזה זמר] ג'סטין טימברלייק מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? מסיבת הפתעה כשחזרתי מהמחנה איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? דיסק של ג'סטין האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן, הרבה מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פאנקיסט ;) האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא, והייתה שאלה כזאת נראה לי אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? בדברים מסויימים כן אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

ממשיכה את השאלון במה שלא עניתי

אתה אוהב שיחות נפש? לא ממש אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? בקיץ חורף ובחורף קיץ מה החלום הכי מפחיד שחלמת?
היום חלמתי שהאקס שלי רוצה לחזור ואני לא יודעת איך לומר לו לא...בואנה כשקמתי ירדה לי אבן מהלב.... מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? ידיד שלי מהכיתה שאמר לי שהוא אוהב אותי... למי עזרת בפעם האחרונה? לא זוכרת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? אחרי הבית ספר...כל עוד שעושים את זה בתקופת בית ספר והכל זה תמיד נגמר רע או פשוט נגמר ויש הרגשה רעה של: "למה לא חיכיתי"...וחבר זה משפיע על הלימודים ככה ש...עדיף בלי=] האם לדעתך יש גיל למיניות? כן....ילדה בת 9 שתעשה את זה אני יביא לה סטירה....מגיל 14 זה כבר פחות מזיק...אבל בלי להגיע רחוק
מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? ברבריות!! מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את השפה...שרק אותה אני מבינה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? הודו...לפחות לא בזמן הקרוב איפה היית מת להיות? למה? אנגליה,תאילנד,שוויץ,ספרד,כל מקו אפשרי בארץ מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? החדר שלי והמקלט
האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? ואלה לא זוכרת..אבל יש אחת כזאת מה דעתך על סטיגמות?אמ.... אתה בריב עם מישהו כרגע?כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? סבא=]אמרתי לו תודה
מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? על מוות בגיל שלי?? מוות מפחיד אותך? כן תאמת איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? ואלה לא יודעת..תשאלי את החברים שלי למי אתה מתגעגע עכשיו? לחברים שלי והכל....פה בקרייה וגם מהמרכז והדרום... אתה כותב שירים? לא הרבה מה התחביבים שלך? מחשב חחחח מיהו בנאדם עני בעינך? משה קצב מיהו בנאדם עשיר בעינך? ביל גייטס
מה אתה הכי שונא בבני המין השני? אגו,שבעצם יש לכולם מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? אמ... מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא'דעת מאמין במסתורין? לא'דעת מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים ומצחצחת שיניים חח מי הזמר האהוב עליך? יפתי(יפתח קרזנר) מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? ואלה לא עולה לי כלום לראש... איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? המתנה האחרונה קיבתי פלאפון חדש האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? חחח אוי לי עזבי.. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא כל כך..בדברים מסויימים כן אתה מאמין באהבה?ב=ר=ו=ר אתה אדם נאמן? כן יאאא דיי נגמר השאלון??

survivor112

New member
ענוה!../images/Emo13.gif

ואם לא, אז משעמם לי האם היתה לך אהבה נכזבת?כן.. האם שברת למישהו את הלב?לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל עם פסטה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מגוונת(לא רק במובן הטוב!) איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?חצאיות..?? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?אמא..כי היא אמא שלי מי החבר הכי טוב שלך?חברה הכי טובה שלי,מעייני בנני! מה אתה הכי שונא בעצמך?ממ..נקודות חן..חח..ושאין לי כ"כ בטחון עצמי! כמה זמן אתה מול המחשב ביום?ארבע שעות לא ברצף.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?וורוד~אני יהיה מורה להתעמלות קרקע! איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?ממ?לא הבנתי חח.. מה אתה הכי שונא בחברים שלך?צביעות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?שהם יודעים לתמוך! מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה ?? את מי בא לך לחבק עכשיו?את..לא יודעת מי שיבוא..חח. למי בא לך להביא מכות כרגע?לכמה פרחות שהרביצו לי!! למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא מחייכת ולא בוכה.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק?חח עדי אשכנזי והחברה הכי טובה שלי! מה הכי מרגיע אותך?לישון איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?ממ..לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?חחח מה?? האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?רכילות,ועוד כל מיני אתה אוהב שיחות נפש?מאוד! אתה מאמין בפסיכולוגיה?ממ..אוליי איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ,כי הבגדים יותר יפים ובריכה וים וחם וכו, מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שחוצים אותי לשניים אולי.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?אממ..ילד אחד..מזמן מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?שוב..חברה הכי טובה שלי..כתבה לי מכתב כ"כ יפה!! למי עזרת בפעם האחרונה?אממ..לא זוכרת..אבל עזרתי.. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?לפעמים.. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא.. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?אממ..לא יודעת כל אחד ואיך שהוא רוצה..אני בכל אופן ממש לא עכשיו! האם לדעתך יש גיל למיניות?לא ?? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?כזה..יש אנשים מגעילים לפעמים.. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?לא יודעת?? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לבנון,נחשו!! איפה היית מת להיות? למה?ניו יורק!!!!!ברזיל!!!אממ..ניו יורק כי זה מממש מגניב! ראיתי בטלוויזיה סיור בניו יורק במקומות הכי שווים..וברזיל כי יש לי משפחה שם,וזה מקום יפייפה! מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בה"ס האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?אממ..לא נראה לי! מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?ש...רצתי לתוך קיר זכוכית! מה דעתך על סטיגמות?..??.. אתה בריב עם מישהו כרגע?לא נראה לי.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה?אמא..?.. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?אמממ..וואו קשה!! אתה חושב על מוות?הכי מפחיד! מוות מפחיד אותך?פחד הכי גדול שלי! איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?אממ..לא יודעת נראה אז.. למי אתה מתגעגע עכשיו?אחותי אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?התעמלות קרקע,ריקוד,שירה.. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)אממ.כמו האלה בת"א שישנים על הרצפה(מסכנים) מיהו בנאדם עשיר בעינך?כזה.. מה אתה הכי שונא בבני המין השני?בנים יענו?,שהמה שמענין אותם בעיקר זה כוסיות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?שיש כאלה.. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?חמוד,אבל לא חחמוד חנון כזה! מאמין במסתורין?כן.. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?אוכלת מי הזמן האהוב עליך?כשיש חוגים מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?לא זוכרת... איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?אין אחת..אבל..בגדים.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן.. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?מרלין מונרו. האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא..אפחד לא מושלם אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לפעמים.. אתה מאמין באהבה?כן! אתה אדם נאמן?אוליי??

למעלה