שאלוןשייגעצ

שאלוןשייגעצ../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif

[לקוח מפורום עברי לידר.. עם כמה שינויים!] השיר הכי עצבני- הכי מוזר- הכי מרגש- הכי "אביב"- הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- הכי עצוב- הכי שמח- הכי מפורסם- הכי אהבה- הכי שנאה- הכי רועש- הכי דיכאון- הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- הכי יוצא דופן- הכי חרוש- הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- הכי מחאתי- הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- הכי מתאים לנסיעה- הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- השיר של כל הזמנים- השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.- הכי שייגעצי- הכי שלכם- יאללה שיהיה בכיף, תענו... אני אצטרף אח"כ...

Hezi The One

New member
יא יא אני משועמם אני עונה!!!!

השיר הכי עצבני-"שגר פגר!" הכי מוזר-"מרלין מונרו" כזה לא יודע...עם היא הייתה חיה היום היא הייתה בת 90+!!!! הכי מרגש-"קשה לי לחשוב" אני כבר מדמיין אנשים עם נרות מזיזים את הידיים מצד לצד כאשר נשמע השיר הכי "אביב"-"אין לי כח" לא יודע למה הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל-"שזיף" לא יודע למה הוא פשוט לא משהו הכי עצוב-"לב מפלסטיק" הכי שמח-"ששת הימים" הכי מפורסם-"ניו יורק רפיח" הכי אהבה-"את יפה" הכי שנאה-"לב מפלסטיק" אלא מה? הכי רועש-"פרח נתתי לנורית" הכי דיכאון-"אין לי אוויר" לא יודע למה הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.-ברור ש"מושיק מכונת תופים" או "שיקו" הכי יוצא דופן-"שגר פגר" אין לי מושג מה אומר השיר! אולי המחאתיות שבו לא יודע... הכי חרוש-"חייל של 100 שערים" הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.-"אלוף בלפשל" הכי מחאתי-"עושה ביד" אילו אומנים תראו צורחיים "ואת הלכת אני לבד עושה ביד!" הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")-"שזיף" הכי מתאים לנסיעה-"דיילת באל על" הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?-וואלה באמת לא יודע... השיר של כל הזמנים-"משקאות חריפים" ללא ספק! השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.-אולי "אבא עורך דין" לא יודע... הכי שייגעצי-"אינטרקום" ללא ספק בכלל הכי שלכם-"משקאות חריפים"

משעמם!!אני עונה..

ורק תדעו אני לא מכירה כמעט שירים מהדיסק הראשון אז כל השירים יהיו מהשני... השיר הכי עצבני-לא יודעת... הכי מוזר-"מרלין מונרו" לא יודעת...פשוט מוזר... הכי מרגש-"את יפה" השיר הכי יפה בעולם!!! הכי "אביב"-אמממ לא יודעת... הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- "את יפה" לא יודעת למה...אבל זה שיר מדהים!!! הכי עצוב- "את יפה" כן, גם פה זה נכנס:) הכי שמח- הכי מפורסם-"עושה ביד" נראה לי...לפחות זה השיר שהכיר לי את שייגעצ:) הכי אהבה-"את יפה" להלהלהל פשוט שיר מושלם הכי שנאה-"אוי ואבוי" לא יודעת למה... הכי רועש-"אוי ואבוי" נמנ לא צריך להזביר הכי דיכאון-לא יודעת... הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- "אוי ואבוי"...מיותר.. הכי יוצא דופן-"עושה ביד" באמת צריך להזביר? הכי חרוש-"עושה ביד" אותו הזבר ממקודם.. הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.-לא יודעת... אולי "אבא עורך דין" הכי מחאתי-לא יודעת... הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")-"אוי ואבוי" הכי מתאים לנסיעה-"אינטרקום" גם שיר מושלם!!! הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?-אווו לאיודעת... השיר של כל הזמנים-לא יודעת... השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.-"את יפה" כי זה שיר מדהיםםםםםםםםם הכי שייגעצי-"משקאות חריפים" צריך להזביר? הכי שלכם-לא יודעת.. תיקנו לי את המחשב:) איזה כיף:)

Crazy Girl2000

New member
../images/Emo9.gif

השיר הכי עצבני-עושה ביד הכי מוזר-אממ,לאדעת הכי מרגש-את יפה הכי "אביב"-אה?! הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל-שחק את המשחק הכי עצוב-שזיף הכי שמח-לאדעת... הכי מפורסם-ניו יורק רפיח ואינטרקום... הכי אהבה-את יפה הכי שנאה-חייל של 100 שערים הכי רועש-ניו יורק רפיח וחייל של מאה שערים הכי דיכאון-את יפה הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.-לאדעת הכי יוצא דופן-שחק את המשחק הכי חרוש-אינטרקום הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.-100 שערים הכי מחאתי-100 שערים הכי מתאים לנסיעה-דיילת באל על הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?-לאדעת.. השיר של כל הזמנים-ניו יורק רפיח השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.-את יפה הכי שייגעצי-ניו יורק רפיחח הכי שלכם-100 שערים

s h e y g e t s

New member
יאללה, נענה על זה...

השיר הכי עצבני- שגר פגר הכי מוזר- אם.. לא יודעת... אולי אוי ואבוי.. לא.. לא יודעת... הכי מרגש- קשה לי לחשוב, את יפה, אלוף בלפשל (קשה להחליט ביניהם) הכי "אביב"- אין לי כח הכי לא מתאים שייגעצ\יובל- שאלה קשה... אולי שחק את המשחק הכי עצוב- קשה לי לחשוב הכי שמח- אם..... ערוץ הילדים הכי מפורסם- ניו יורק רפיח הכי אהבה- ללא ספק- את יפה! הכי שנאה- עושה ביד הכי רועש- פרח נתתי לנורית (כשזה מגיע לחלק ששיגעצ כתבו...) הכי דיכאון- אין לי אוויר (וגם אלוף בלפשל...) הכי מהיר-מיותר- נו... אתם יודעים.. כל השירים האלה שיובל ממציא בשניה... על שיקו וכאלה... הכי יוצא דופן- סופרסטאר, כי זה חיקוי (אז יש את המילים הדפוקות של רוני...) הכי חרוש- אםםם ניו-יורק רפיח (לא הייתה הופעה שהם לא ניגנו את השיר הזה...) הכי משמעותי- אבא עורך דין - נראה לי הכי מתאים למצב היום... הכי מחאתי- חייל של מאה שערים! (יש צורך להסביר למה...?) הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- נראה לי ש"שזיף" זוכה בתואר הזה... הכי מתאים לנסיעה- ששת הימים הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי- אם.. לא יודעת, לא נראה לי שיש שיר כזה... השיר של כל הזמנים- ניו יורק רפיח ואינטרקום השיר שהיית רוצה שיקדישו לך- קשה לי לחשוב!!!! שיר מדהים!!! הכי שייגעצי- אם.. יש המון בעצם נראה לי שכמעט כל השירים הם הכי שייגעצי... הכי שלכם- משקאות חריפים... אני חושבת.. שיר מדהים....

שטיצה

New member
תשובותשייגעצ../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

השיר הכי עצבני- חייל של 100 שערים הכי מוזר- אוי ואבוי הכי מרגש- קשה לי לחשוב הכי "אביב"-
הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- סופרסטאר הכי עצוב- את יפה הכי שמח- הכי מפורסם- ניו יורק רפיח הכי אהבה- את יפה הכי שנאה- חייל של 100 שערים הכי רועש- אבא עורך דין הכי דיכאון- אלוף בלפשל הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- אף שיר לא מיותר, אבל הכי מחורבש זה אוי ואבוי הכי יוצא דופן- שגר פגר הכי חרוש-
הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- ניו יורק רפיח הכי מחאתי- מנחה בערוץ הילדים/חייל של 100 שערים הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")-
הכי מתאים לנסיעה- הכול[?] הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- סופרסטאר[?]:^) השיר של כל הזמנים- ניו יורק רפיח השיר שהיית רוצה שיקדישו לך- הכי שייגעצי- "אני רוצה לקיים יחסים עם כל הילדות שבכל התיכונים" הכי שלכם- את דומה לכלב

כואבת לי הבטן ../images/Emo10.gif

השיר הכי עצבני- את יודעת הכי מוזר- לא נראה לי שיש אולי ערוץ הילדים הכי מרגש- את יפה..
שיר מדהים הכי "אביב"- הא?!
(אם אני מבינה אז נראה לי שאבא עורך דין) הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- אין? ^^ ממ... אין
הכי עצוב- מרלין מונרו או אינטרקום או לב מפלסטיק הכי שמח- ששת הימים? ^^; הכי מפורסם- משקאות חריפים, ניו יורק רפיח ואינטרקום.. אהה וגם אבא עורך דין.. אין לי מושג מי מבין הארבעה
הכי אהבה- שיט.. שאלה מכשילה לפניכם |אזהרה|
ממ... את יפה?! אין לי אוויר?! אינטרקום?! אחד מהשלושה
*כמה כייף לא להחליט* הכי שנאה- נראה לי שחייל של מאה שערים הכי רועש- אוי ואבוי!? אין לי מושג הכי דיכאון- נארה לי שאין לי אוויר.. או שזיף הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- התוספות
"תן לו תן לו מושיק שמה בסנר" הכי יוצא דופן- ערוץ הילדים אני חושבת הכי חרוש- אינטרקום.. כלומר אני חורשת עליו ^^ הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- ניו יורק רפיח ^_^ הכי מחאתי- ניו יורק רפיח.. או שאולי חייל של מאה שערים ? (לא זוכרת את השיר הזה.. צריכה לשמוע שוב..) הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- *אין* שיר כזה
הכי מתאים לנסיעה- דיילת באל עך
הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- קשה לי לחשוב השיר של כל הזמנים- משקאות חריפים השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.- אינרקום או קשה לי לחשוב הכי שייגעצי- אבא עורך דין ^___________^ הכי שלכם- נו באמת.. נחשו *אהמ*שחק את המשחק*אהמ* נו אנימ מתה על השיר הזה *מבט תמים*

טעות קטנה.. הכי אביב לא שייך לפה

[שכחתי לשנות את זה מפורום אביב גפן כשהעתקתי את זה..]

darkman 36

New member
אני! ../images/Emo67.gif

השיר הכי עצבני- שגר פגר. הכי מוזר- שיקו (מוזר אבל מצחיק!
) הכי מרגש- את יפה, אינטרקום הכי "אביב"- את יודעת הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- את יפה (שייגעצ =/= שירי אהבה) הכי עצוב- לב מפלסטיק הכי שמח- ששת הימים הכי מפורסם- ניו יורק רפיח הכי אהבה- את יפה הכי שנאה- עושה ביד הכי רועש- פרח נתתי לנורית
הכי דיכאון- לב מפלסטיק הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- שגר פגר
הכי יוצא דופן- פרח נתתי לנורית, שיקו הכי חרוש- אבא עורך דין הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- ניו יורק רפיח. הכי מחאתי- ניו יורק רפיח הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- שגר פגר הכי מתאים לנסיעה- ששת הימים, אבא עורך דין הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- "את יפה", יותר שלמה ארצי כזה. השיר של כל הזמנים- "ניו יורק רפיח" ואין שום ויכוח. השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.-
הכי שייגעצי- "פרח נתתי לנורית" הכי שלכם- ניו יורק רפיח

Lifes Music

New member
אני../images/Emo70.gif

השיר הכי עצבני- שגר פגר הכי מוזר- אוי ואבוי הכי מרגש- ניו יורק רפיח הכי "אביב"- HUH?! הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- אוי ואבוי הכי עצוב- רוצה ללכת/לב מפלסטיק הכי שמח- אבא עורך דין הכי מפורסם- אבא עורך דין הכי אהבה-קשה לי לחשוב/את יפה הכי שנאה- את דומה לכלב הכי רועש- אוי ואבוי/את יודעת הכי דיכאון- רוצה ללכת הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- אוי ואבוי הכי יוצא דופן-מרלין מונרו הכי חרוש-אבא עורך דין/אינטרקום הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- ניו יורק רפיח/רוצה ללכת/שזיף הכי מחאתי-ראש הממלשה הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")-אין כזה הכי מתאים לנסיעה-רוצה ללכת הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- אין אומן שיכול לבצע שיר של שייגעצ השיר של כל הזמנים-ניו יורק רפיח כמובן השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.-ניו יורק רפיח הכי שייגעצי-ניו יורק רפיח הכי שלכם- שזיף

אניייייייייי

השיר הכי עצבני- עצבני מבחינת מה? לא מובן..!! הכי מוזר- מרלין מונרו.. הכי מרגש- קשה לי לחשוב הכי "אביב"- אינטרקום הכי לא מתאים לשייגעצ/יובל- הכי עצוב- קשה לי לחשוב הכי שמח- אמממ.. חייל של מאה שערים!! הכי מפורסם- חחח אמממ!! שנייה..ברח לי..אהה כן ניו יורק - רפיח הכי אהבה- קשה לי לחשוב הכי שנאה- לב מפלסטיק הכי רועש- שגר פגר הכי דיכאון- קשה לי לחשוב הכי מהיר-מיותר- שנראה שלקח לו בדיוק שתי שניות לכתוב אותו.- אין אחד כזה!!! הכי יוצא דופן- קשה לי לחשוב הכי חרוש- ניו יורק רפיח הכי משמעותי-עם משמעות חזקה כזאת.- קשה לי לחשוב@ הכי מחאתי- מה זה מחאתי?! חחח סליחה על הבורות. הכי מיותר ("כאילו, יופי שכתבת, אבל למה להלחין?")- אין דבר כזה!! הכי מתאים לנסיעה- חייל של מאה שערים!! הכי מתאים שיבצע אומן אחר, ומי?- קשה לי לחשוב !! עברי לידר !! השיר של כל הזמנים- קשה לי לחשוב!! השיר שהיית רוצה שיקדישו לך.- קשה לי לחשוב !!! הכי שייגעצי- חייל של מאה שערים! הכי שלכם- הכי שלי ושל ידיד שלי - קשה לי לחשוב אוקי, מסקנה אנשים, השיר קשה לי לחשוב, הכי עליי, הכי אליי, והכי שלי.

למעלה