שאלון אגמי חחח :)

oorlyy1

New member
שאלון אגמי חחח :)

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם? איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם? באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? הייתם בשילגיה? אם כן איך היה? הייתם בשיר נולד? אם כן איך היה? הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? אם כן איך היה? איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל? איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע? יצא לכם ליפגוש את אגם פעם? כמה פעמים? איזו פגישה הכי זכורה לכם? מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם? מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? קניתם לאגם מתנה פעם? מה קניתם? קיבלתם פעם גליה מאגם? איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים? איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם? איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם? לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?- עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה? מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? כמה? חתומים מאגם? עם כן,מה היא כתבה בהקדשה? יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם? כמה? עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים? מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק? לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? ולמה? לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן? ולמה? יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? פעם אגם היתקשרה בהפתע? או שנתנו לכם לדבר איתה? עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה? קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו? איזו כתבה הכי אהבתם? אתם שומרים את העיתונים האלה? שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם? מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? היה משהו שהצחיק אתכם? מה תעשו כדי ליראות את אגם? מה אגם בישבילכם? אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה? הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? איך היה? איך הצלחתם להיכנס? כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם? שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים? יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם? כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס? איך היה השאלון??

einatit4

New member
../images/Emo187.gif

תנקיו אורלי!!!! איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם? מי מפחד מצופית גרנט.. איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם? וואייי זה היה כלכך מזמן.. אני לא זוכרת דברים מהתקופה הזו
באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? ^^ הייתם בשילגיה? לא
אם כן איך היה?^^ הייתם בשיר נולד? אכן, שורה ראשונה
אם כן איך היה? מדהיייים הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? לא
אם כן איך היה?^^ איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל? הייתי רק בשיר נולד, אז בזה
איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע? המממ לא יודעת יש ויש
חחחחח ניראה לי שבמופע/הצגה טיפה יותר. יצא לכם ליפגוש את אגם פעם? כן
כמה פעמים? 2 איזו פגישה הכי זכורה לכם? האחרונה כמובן
חחחחח בראשונה הייתי יותר מדיי בשוק מכל הדברים שהיו ועם אגם הייתי ממש מעט זמן. מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם? לנסוע למקום ממש ממש ממש רחוק, אבל זה כלום
ולהתחנן לחברה שלי
ולהציק לחברה שלי.. חח מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? "רשפים"[זה היה בפעם הראשונה כשהיא שאלה מאיפה אנחנו] "אגם, את תבואי לעפולה?" [זה היה בפעם השניה
אבל היו מלא אנשים היא בכלל לא שמעה אותי
] קניתם לאגם מתנה פעם? לא
אלא אם בלונים זה נחשב אבל בסוף בכלל לא נתתי לה סתם שמתי את זה על הכיסא ומישהו הזיז מה קניתם?^^ קיבלתם פעם גליה מאגם? כןןן
איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים? לא רוצה לעשות עין הרע
איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? איפה שטוב לה
איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם?
איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם?
לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? לא יודעת
אם היא מרגישה עם זה טוב ואם היא אוהבת את זה אז כן
יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? דולצ'ה וגבאנה
מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? אני אישית יותר אוהבת סקצ'רס עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?
"אגם!! אני אוהבת אותך"
עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה?המממ מתח
מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה עם גלים למטה כמו בכנות
עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? ניראה לי שהיה לי קוצר נשימה
יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? אין לי בחדר כרגע שום פוסטרים. כמה?^^ חתומים מאגם?^^ עם כן,מה היא כתבה בהקדשה?^^ יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם?לא כי התמונה לא מהמצלמה שלי
כמה?^^ עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים?
מה זה מה פורום של מושבניקית ואין התחשבות במושבניקים?
למה "עיר"?
סתם! המממ אז אני אתייחס לזה כאילו היא בעפולה.. אז הייתי אומרת לאמא שלי שמייייד תסיעה אותי מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? אהבתי את תן
במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק? נבמה שהיא אוהבת
ואני חושבת שמשחק כי זה גם מה שהיא הולכת לעשות, ללמוד בבית ספר למשחק. לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? עפר שכטר
תום אבני
ולמה? כי אני אוהבת אותם
לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?
לא יודעת ולמה? יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? כמה פרקים יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? לצערי לא
פעם אגם היתקשרה בהפתע? לא או שנתנו לכם לדבר איתה? לא עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. מדהימה, היחס שלה נפלא והיא המוערצת הכמעט יחידה בארץ שנותנת כזה יחס מדהים למעריצים שלה. איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה?
קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו? הממממממממממממממממ לא ניראה לי.. כי יש לפעמים ידיעות קטנות כאלו.. וגם מאיפה לי איפה היא מוזכרת
איזו כתבה הכי אהבתם? היו כלכך הרבה
אתם שומרים את העיתונים האלה? חלקם
שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? ישנתי
שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם?^^ מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? תטוס? איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? 8*היו המון היה משהו שהצחיק אתכם?^^ מה תעשו כדי ליראות את אגם? זה שאלה נורא כללית.... מה אגם בישבילכם?דמות למופת
אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? כן!! אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? וודאי. עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה? הצגה הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? לא
אני חסרת קשרים לחלוטין
אלא אם כן הסט נחשב.. איך היה? אם הסט נחשב אז היה מלהיב
איך הצלחתם להיכנס? אם הסט נחשב
אז כי קרובה של חברה שלי עוזרת מפיק או משהו כזה כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם?1 שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים?
כן.. מאוד... חחח יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? לא
לא יצא לי בכלל לדבר איתה!!
אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? פגשתי אותה כולה פעם אחת כשידעתי על הפורום. איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם?
כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס?
איך היה השאלון?? ארוך..

KATYUHA

New member
עונה!

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם?אני חושבת שכשהיה את הפסטיגל שכול המשתתפים היו ושרו את "כאן" איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם?הראשונה באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת?כול העונות הייתם בשילגיה?עדיין לא אם כן איך היה?לא הייתי הייתם בשיר נולד?כן אם כן איך היה?מעולה הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה?בטח אם כן איך היה?מצויין איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל?בפסטיגל איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע?בטלוויזיה יצא לכם ליפגוש את אגם פעם?כן כמה פעמים?פעמיים איזו פגישה הכי זכורה לכם?הראשונה מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם?חח לא להאכיל את הכלב שלי?(את זה אני אף פעם לא מפספסת) מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה?אגם אני אוהבת אותך קניתם לאגם מתנה פעם?כן מה קניתם?דובי עים לב קיבלתם פעם גליה מאגם?לא איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?קשה קשה... איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה?בטלוויזיה כי לא תמיד יוצא ללכת להצגות איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם?את כולם איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם?את זאת==> לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה?כן יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה?אינטימה עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?-"אגם את ממש חמודה אני חולנ עלייך!" עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה?קומדיה מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה?חלק עים גלים כאלה למטה עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם?הייתי צועקת יש לכם בחדר פוסטרים של אגם?כן כמה?שלוש חתומים מאגם?כן עם כן,מה היא כתבה בהקדשה?שאני אגשים כול חלום ושיהיה לי המון כיף ואהבה! יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם?לא כמה?---- עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים?כול דבר כדי להגיע לשם מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה?תן במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק?במשחק לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק?רוני ולמה?כי אני אוהבת את שתיהן לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?מייקל לואיס ולמה?כי הם פים אחד ליד הני(לא שראיתי אבל אני מנחשת) יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם?לא יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב?לא פעם אגם היתקשרה בהפתע?לא או שנתנו לכם לדבר איתה?לא עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים..שיש לה לב ממש רחב ושהיא אמיתית ונכון ומאוד נחמדה למעריצים שלה ובכלל לאנשים הסובבים אותה איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה?חח יש הרבה קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו?לא איזו כתבה הכי אהבתם?על השילגיה אתם שומרים את העיתונים האלה?כן שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם?לא הייתי אז בפורום שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם?--- מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה?תשתחרר מהצבא ותלך ללמוד איזה ראיון של אגם הכי אהבתם?את כולם היה משהו שהצחיק אתכם?כן...שהיא אמרה "שילמתי לו להגיד את זה"בזה של פסטיגל נו מאחורי הקלעים וזה... מה תעשו כדי ליראות את אגם?הרבה דברים מה אגם בישבילכם?דמות הערצה ובן אדם טוב אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה?כן בפגישה אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר?לא אותו דבר כי כבר עברתי את כול הגבולות של האהבה שלי כלפיה עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה?טלוויזיה הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם?כן איך היה?ממש כיף! איך הצלחתם להיכנס?בת דודה שלי הייתה ילדת פסטיגל והיא לקחה אותי כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם?שתיים שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים?לא..אני מוזרה.. יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן?חח לא.. אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום?לא איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם?את כול כולן! כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס?עוד איזה שתיים איך היה השאלון??מצויין!סוף סוף משהו שקשור לאגם!תודה!

ארוךךךך ../images/Emo14.gif עונה

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם? אני זוכרת את כולם אבל הכי את הפעם האחרונה שהיא הייתה בדודו טופז... (כפרעליה)
איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם?את כולם
באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? בכולם, כי היא הייתה מדהימה ומושלמת בכולם...
הייתם בשילגיה? לא, אבל בעז"ה ביום רביעי... אם כן איך היה? אני אענה לכם ביום רביעי הייתם בשיר נולד? ברור... אם כן איך היה? מושלמם
אגמוש נופפה לי לשלום
הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? לא, כ"כ רציתי ללכת ולא יצא... אם כן איך היה?- איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל? בשיר נולד, כי רק בו הייתי
איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע? בכל מקום... יצא לכם ליפגוש את אגם פעם? כןןן
כמה פעמים? 3 איזו פגישה הכי זכורה לכם? שהיא חתמה לי על היומן מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם? כלום, אבא שלי עושה בשבילי כמעט כל מה שאני רוצה כי אני בת יחידה בין בנים, אז לא התחננתי לפגוש אותה כי הרשו לי.... מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? אגם
קניתם לאגם מתנה פעם? לא מה קניתם? - קיבלתם פעם גליה מאגם? כן 2 איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים? מושלמת כרגיל... איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? בכל מקום ותמיד... איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם? את כולם, כי בכולם היא מושלמת... איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם? את זו עם הבגד ים
לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? לא.. יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? לא מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? סקצ'רס עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה? שאני אוהבת אותה ושאני כבר מחכה ליום רביעי לפגוש אותה... עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה? מה זה משנה, גם ככה אני אתרכז רק בשלמות שלה
מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה? הכל
עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? כן, מלא... כמה? מלא!!! חתומים מאגם? כן 1 עם כן,מה היא כתבה בהקדשה? רגע... "ללירז, אוהבת אותך וחג שמח אגם רודברג
..." (יפה שלי גם אני אוהבת אותך
) יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם? כןןןןןן כמה?1 עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים? רצים אליה!!!!!!!!!!! מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? לא שמעתי את של שלגיה אבל אני בטוחה שהם מושלמים... במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק? גם וגם לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? לא משנה אני אוהבת אותה בזכות עצמה ולמה? אמה לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן? כנ"ל ולמה? אמה יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? לא לצערי אני אמשיך יותר מאוחר....

ממשיכה ../images/Emo14.gif

יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? לא
פעם אגם היתקשרה בהפתע? לא
או שנתנו לכם לדבר איתה? גם לא
עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. מדהימה, מתייחסת מקסים למעריצים, מושלמת, אין מה להגיד
איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה? כולם מדהימים
קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו? כן נראלי
איזו כתבה הכי אהבתם? את כולן
אתם שומרים את העיתונים האלה? ברור... שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? לא, אני לא הייתי כאן לצערי
שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם? היא לא הגיבה....
מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? אינלי מושג... איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? נוו, ברור שבכולם היא מושי מושלמת
היה משהו שהצחיק אתכם? כןןןן, שהיא אמרה שאם היא הייתה חייה איזה היא הייתה רוצה להיות היא בחרה נמלה (בראיון אצל יאיר לפיד) מה תעשו כדי ליראות את אגם? הכל מה אגם בישבילכם? הכל
אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? כןןן הרבה
אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? כן
עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה? בכל מקום, כי היא מושלמת
הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? לא
איך היה?
איך הצלחתם להיכנס?
כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם? 2 שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים? כן קצת
יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? לא
אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? לא... איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם? את זו- כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס? כמה שיותר, יותר טוב
איך היה השאלון??
באגם

../images/Emo110.gif

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם? יאיר לפיד איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם? 1 באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? 2:) הייתם בשילגיה? כן אם כן איך היה? אחלה.. חח אני זוכרת תשירים
הייתם בשיר נולד? כן אם כן איך היה? סבבה הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? כן אם כן איך היה? אחלה:) איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל? שיר נולד. איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע? הצגה יצא לכם ליפגוש את אגם פעם? כן כמה פעמים? 5 [חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה
] איזו פגישה הכי זכורה לכם? בשיר נולד..
מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם? מטורף..? מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? הייתי די בהלם אז כלום..:p קניתם לאגם מתנה פעם? כן אבל לא יצא לי לתת לה אותה אז ויתרתי.. מה קניתם? :):) קיבלתם פעם גליה מאגם? מורי מפורום אמ"ל הביאה לי פעם כשהיא פגשה אותה:]] איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים? שתהיה מאושרת בלי עין הרע ב"ה
איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? מה שהיא אוהבת. איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם? את הקיץ האחרון איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם? עם הכובע הלבן והבגד ים הלבן:) שהיא מצדיעה
לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? כן יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? לא נראלי. מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? סקצ'רס. עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?- מה שלומה:) עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה? דרמה או קומדיה.. דרמה נראלי יותר מתאים לה:) מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה? לא יודעת נראלי שהכל יפה לה.. זה קשה להחליט מה יותר. עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? "אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? יש פול אבל הם לא תלוייםםP: כמה? הרבהה חתומים מאגם? לא.. חחחח מכל ה5 פעמים אינלי חתימה:p עם כן,מה היא כתבה בהקדשה? ^ יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם? 3
יש לי את כולן [חוץ מ1] מפותחות בגודל גדול [דף שלם הכוונה] ורק 3 מהן ממוסגרות. כמה? ^ עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים? הייתי הולכת מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? לו יהי:) במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק? מה שהיא יותר אוהבת
אבל אני אוהבת נורא איך שהיא משחקת. לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? לא יודעת:p ולמה? :p לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן? נמממממממממממ... ולמה? יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? לא הכל יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? לא פעם אגם היתקשרה בהפתע? לא או שנתנו לכם לדבר איתה? כן:p עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. מדהימה. איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה? ראש 1. קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו? לא כל. איזו כתבה הכי אהבתם? נממ... זאת שהיתה במרץ נראלי שנה שעברה:]] נראלי "אני עצובה ברגעים שמחים" אתם שומרים את העיתונים האלה? כן שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? כן
שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם? התרגשוות ענקית:) מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? תנוח קצת חחחחח או שעוד קמפיין לסקצ'רס או משהו
איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? כמו הכתבה. היה משהו שהצחיק אתכם? חחח בטוח היה לא זוכרת אבל:p מה תעשו כדי ליראות את אגם? לא יודעת:] מה אגם בישבילכם? אגם. אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? כן.. מאוד. אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? בטח. עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה? קולנוע. הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? כן איך היה? מדהים
טפו טפו טפו איך הצלחתם להיכנס? נממממממ.. בשיר נולד אגם קראה ליי:p, בשלגייה זה היה עם איילה הדס ואוקסנהה.. שהיא ראתה שאנחנו שם ובקשה ממישו להכניס אותנו.. ובשלגייהה שהיה ביום שבת לפני שבוע ויומיים היא לקחה אותנו בסוף לחדרים של מאחורי הקלעים וזה:p כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם? חחח כתבתי כבר למעלה על זה שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים? חחחחחחחח ככןןן.. יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? נמממ בשיר נולד אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? חחחחחחחחחחחחח משו כזה איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם? אוי זה קשהה!!! כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס? הרבה.. טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה איך היה השאלון??אחלה.. כה"כ אורלי.

כולם כנסו!!

; אני עצובה מאוד.. הייתי חולה השבוע ובנוסף המחשב בתיקון הוא מקולקל.. אני משתעממת כל היום ככה.. אני אצל חברה עכשיו והיא רוצה לצאת א אני מסיימת ה
שבוע טוב לכולם חנושש.. אוהבתות,ך.. חחחחחחחחחחחחח איילה תמשיכי לכעוס
חחחח סתם אני אוהבת גמותך..

KATYUHA

New member
החלמה מהירה וכנסי שניה..

לפני כמה זמן כתבתי פה הודעה שדברים שלא ממש קשורים לשרשור עדיף לכתוב במקום אחר

אני יודעת אבל..

הייתי אצל חברה שלי והיינואמורות ללכת אז לא שמתי לב איפה כתבתי.. אם כבר תודה על ההחלמה מהירה

פוסה

New member
עונה../images/Emo68.gif

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם?לא ראיתי אף אחת
איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם?לא ראיתי [זה סוטה
] באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת?^ הייתם בשילגיה?לא,אבל יכול להיות שבחנוכה אני אלך
אם כן איך היה?לא הלכתי
הייתם בשיר נולד?כן אם כן איך היה?היה יפה..
הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה?כן אם כן איך היה?יפה^^ נכנסתי מאחורי הקלעים
איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל?בשיר נולד איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע?מופע יצא לכם ליפגוש את אגם פעם?פעם1. כמה פעמים?1 איזו פגישה הכי זכורה לכם?פגשתי רק פעם1.. מה הדבר הכי מטורף שיצא לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם?לא עשיתי כלום
מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה?עניתי למה שהיא שאלה אותי ולמי לחתום?"לאפרת
.." קניתם לאגם מתנה פעם?לא מה קניתם?לא
קיבלתם פעם גלויה מאגם?יש לי רק פוסטר אחד שלה עם חתימה איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?משחקת בבימה
איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה?בהצגות.. איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם?השנה
איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם?אהבתי את כולם לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה?כן יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה?תמנון
מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה?ס'קצרס עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?-אם היא יודעת מי אני
עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה?קומדיה מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה?חלק עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם?יאאאאא
יש לכם בחדר פוסטרים של אגם?1 כמה?1 חתומים מאגם?כן עם כן,מה היא כתבה בהקדשה?לאפרת המתוקה, אוהבת אותך אגם רודברג וחתימה שלה וזה
- יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם?יש לי תמונה אחת איתה ס"הכ ויצאתי בה נורא אבל היא תלויה בחדר שלי
כמה?1 עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים?הולכת להופעה.. מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה?לא הייתי בשילגיה ולו יהי במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק?מה שטוב לה
לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק?רוני,ויהודה לוי ולמה?ככה לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?
ולמה?לא משנה לי יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם?לי לא,אולי לאחרים כן. יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב?לא פעם אגם היתקשרה בהפתע?לא או שנתנו לכם לדבר איתה?לא עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה?בסגנון קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו?לא איזו כתבה הכי אהבתם?לא יודעת אתם שומרים את העיתונים האלה?כן שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם?כן
שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם?שמחה מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה?מאיפה לי
איזה ראיון של אגם הכי אהבתם?את כולם היה משהו שהצחיק אתכם?שאמרו שהיא לא תתראין עד חנוכה מה תעשו כדי ליראות את אגם?לא משנה לי מה אגם בישבילכם?שחקנית אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה?לא זה ולא זה אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר?כן עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה?בהצגה הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם?לא בפסטיגל לשניה אבל לא הצטלמתי איתה איך היה?יפה איך הצלחתם להיכנס?השומרים סיירו בתוך החדר עצמו של השחקנים כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם?1 שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים?בערך יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן?לא אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום?כן איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם?לא משנה לי כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס?כמה שתרצה איך היה השאלון??נחמד
כל הזכיות שמורות למי שצילם את זה.

עונה../images/Emo3.gif

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם? צופית גרנטט זה נחשב נכון?
איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם? ראשונהה
באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? כולןן
הייתם בשילגיה?כעע
אם כן איך היה?מ=ד=ה=י=ם=
הייתם בשיר נולד?כעע
אם כן איך היה?כיףףףף
הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? כעע
אם כן איך היה? כיףףףףף
איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל?שלגיהה
איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע? הצגהה
יצא לכם ליפגוש את אגם פעם?כעע
כמה פעמים?5 איזו פגישה הכי זכורה לכם? ההפגישהה הכי מושלמת בקרית שמונה
מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם?לסוע לקריית שמונה
מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? חחחחחח אממ זה היה מביךך
זה היה ממש מזמן
ב10.8 שנה שעברה... אממרתיי להה: "אגם אני חולה עליך" זה יהה מזה מביךך
קניתם לאגם מתנה פעם? לא
מה קניתם?
קיבלתם פעם גליה מאגם? כעע
איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?כמו שהיא היוםם
באותו מקצוע הכוונהה
איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? בהכללללל אבל בעיקר קולנוע ותאטרון
איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם? את כולםם
איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם? כל התמונותתתתתת
לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? כןן
יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? אמממ לא יודעת
מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? שנניהםם
עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?- מושלמת שלייייייייי
והייתי שואלת אותה אם היא זוכרת אותי
עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה?קומדיה ודרמה ביחד
ומתחח
מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה? הכל יפה לההההה
עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? הייתי מתעלפתתתתתת
יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? ברורר
כמה?שניה אני סופרתת
27 ספרתי הרגעע
חתומים מאגם? לאאא
לא על הארונות וכאלה
עם כן,מה היא כתבה בהקדשה?
יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם? לא
כמה?^^ עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים? מה הייתי עושה? מה שכולם
רצהה עםהפג'ימה
מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? שילגיה ממש אהבתיי
במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק? במשחקק!! אבל גם בדוגמנות שיהיו לי פוסטרים
לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? לצידי
סתם אממ לא יודעתתתתת
ולמה? ככהה
לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?
ולמה?כובעע
יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? לא רק 4 פרקים
יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? לאא
פעם אגם היתקשרה בהפתע? לאא
או שנתנו לכם לדבר איתה? גם לאא
עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. מדהימה פשוט מדהימהההה
איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה? ככולםםם
קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו?כעע
איזו כתבה הכי אהבתם?נו איזה שאלוץץ
את כל הכתבות
אתם שומרים את העיתונים האלה? ברורר
שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? לא הייתייייי
שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם? אממממ מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? תסיים צבע
איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? את כולם
היה משהו שהצחיק אתכם?הרבה
מה תעשו כדי ליראות את אגם?הכללל
אם אבא יסכים
מה אגם בישבילכם? הכלללל!!! החיים שלייי הכלל
אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? תמידד אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? אני חושבת שכןן למרות שתמיד אהבתי אותה מאודד
עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה?בשלושתם
הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? כעע
איך היה?מושלםםםםםםםםםםםםםםם
איך הצלחתם להיכנס? חחחחחחחח הלכתי לשירותים עם אמא שליי וראיתי שלט "חדר הלבשה"
הלכתי בעקבותיו
כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם?גלויות? אחת
שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים? כעע
יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? כעע
אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? חחחחחח כןןןן
איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם?לא ידועת יש מלאא
כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס? אני מקווה שכמה שיותר
איך היה השאלון??מדהיםםםםםם

עונה..../images/Emo204.gif

איזו תוכנית ארוח שאגם השתתפה בה הכי זכורה לכם? דודו טופז עלה לי לשכל.. חח איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם? הראשונה\שלישית באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? שלישית הייתם בשילגיה? כן אם כן איך היה? היה ממש אחלה ב"ה:] הייתם בשיר נולד? כן אם כן איך היה? לא משו
הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? לא:) אם כן איך היה?^ איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל? שלגיה איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלוויזיה או הצגה/מופע? הצגה\מופע:) יצא לכם ליפגוש את אגם פעם? 3 פעמים:) כמה פעמים?^^ איזו פגישה הכי זכורה לכם? בכנות מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם? אממ לא דברים מטורפים..ממש לא מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? התביישתי קניתם לאגם מתנה פעם? כן עם הפורום.. מה קניתם? את הברכה הזאת בפוטושופ בתוך מסגרת נוו:p קיבלתם פעם גליה מאגם? לא:) איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?בתור ג'וליה רוברטס :] איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? אממ אותו דבר..מה שיותר יכף לה:] איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם? את כולם.. איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם? אני אחפש תכף.. לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? לא..סקצ'רס שליטה
יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? אמממ אולי פוקס\TNT? מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? סקצ'רס ברור.. אם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?- עכשיו?.אמממ שם דבר מיוחד נדמה לי
אם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה? אימה
מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה? הכל יפה לה
, באמת:], אבל הכי טבעי ברור.. אם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? : "אגם:|" יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? לא:) כמה? ^^ חתומים מאגם? ^^ עם כן,מה היא כתבה בהקדשה? ^^ יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם? כן
.. "ממוסגרת" אממ סתם שמתי אותה בתוך מסגרת כזאת.. לא משו מיוחד חחח כמה? אחת.. עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים? נראה לי הולכת..אם מישו היה בא איתי כמובן.. ואם היה לי כוח..ואם ואם ואם.. קודם שיקרה אח"כ נדבר
מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? הכל.. שירים משלגיה היא ממש מותק שהיא שרה אותם חח במה לדעתכם אגם צרכה להשקיע יותר בדוגמנות או במשחק? משחק
לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? הראל סקעת ולמה? כי הם חמדמדים:p לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן? דודי בלסר
ולמה? כי... זאת שאלה רטורית?
יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? לי לא.. כמובן שיש אנשים שכן:] יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? אממ לא:] פעם אגם היתקשרה בהפתע? חחח כן, "הפתעה" אביחי
או שנתנו לכם לדבר איתה? לא
אבל סוג של:] עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים..? אמממ היא סבבית בכלליות
איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה? לא זכור לי.. קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו? לא קניתי במיוחד נדמה לי.. אולי לפני שנה שהייתי יותר מעריצה.. מאשר מעריכה איזו כתבה הכי אהבתם? לא זכור לי כתבה ספציפית שקראתי. אתם שומרים את העיתונים האלה? לימור חברה שלי מביאה לי.. אז אם היא כל כך מתעקשת..אני שומרת חחח שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? כן בטח.. לכולם היא ענתה. חוץ מאלה שבאו אחרייה שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם? אממממ:p מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? תשתחרר מהצבא, תצלם טלנובלה חדשה.. וכל השאר ה' גדול:] איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? אמרתי כבר.. דודו טופז לא? היה משהו שהצחיק אתכם? אצל המצחיק הזה.. שמישי קרעה אותה מצחוק והיא אמרה באמצע שהי הורגת אותה חחח נווו אני זוכרת משו במעורפל.. מה תעשו כדי ליראות את אגם? אלך לאיפשהו?
מה אגם בישבילכם? בנאדם מוערך אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? בטלויזיה ברור..בפגישות אמממ גם ברור לא?
אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? כן, בטח:] עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה? מה שטוב לה.. קולנוע
הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? רק בשלגיה. איך היה? היה אחלה חח איך הצלחתם להיכנס? צרחנו והפרענו במאצע ההצגה
? כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם? אפחת:] שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים? לפעמים..יש פעמים שאני ממש לא מדברת.. ויש פעמים שאני יותר עם ביטחון
.. בכנות הייתי פחות ביישנית. יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? לא.. אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? חחח לא, בפלא עם אביחייק'ה:] איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם? אני אחפש
כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס? עד מתי שהיא תרגישה שזה פאסה
.. לא תלוי בנו:] איך היה השאלון?? היה אחלה
תודה אורלווש ח"ח

עונה../images/Emo41.gif

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם?דודו טופז אבל שהוא היה בערוץ 22 איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם?הראשונה באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת?השנייה הייתם בשילגיה?לא אם כן איך היה?לא הייתי הייתם בשיר נולד?כן אם כן איך היה?היה כיף מאוד נהנתי במיחוד מיהודה לוי המושלם שלי וגם אגם הייתה בסדר אהבתי את השיר שהיא שרה לו יהי... הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה?לא אם כן איך היה?לא הייתי איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל?הייתי רק בשיר נולד ואני לא יודעת איך היה בשגיה ובפסטיגל אבל אני נהנתי בשיר נולד... איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע?גם וגם.. יצא לכם ליפגוש את אגם פעם?לא יצא לי בנתיים וחבל... כמה פעמים?לא יצא אבל!!!!!!! איזו פגישה הכי זכורה לכם?סתכלו בתשובה לשאלה שלפני... מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם?לא עשיתי שום דבר וגם לא פגשתי אותה עדין.. מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה?אבל לא פגשתי אותהההההההההההה! קניתם לאגם מתנה פעם?לא כי לא פגשתי אותההההה! מה קניתם?התשובה בשאלה הקודמת.. קיבלתם פעם גליה מאגם?כן. איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?מדגמנת בפוקס..או שהיא כבר תתחתן אבל עדין לא יהיו לה ילדים.. איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה?לא משנה לי.. איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם?תקטלוג שהיא עם בגדי הים.. איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם?שהיא עם התלתלים לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה?כן... יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה?לא משנה לי רק שהיא תהיה עם תלתלים כי מזה יפה לה! מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה?אינטימה.. עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?-שאני אוהבת אותה שתמסור ד"ש ליהודה ממעיין מתי שתפוג אותו ותגיד לו שאני מעריצה שלו בטרוף וגם שאני רוצה להיפגש איתה ואיתו... עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה?דרמה.. מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה?חלק לגמרי.. עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם?מה אני לא מאמינה! יש לכם בחדר פוסטרים של אגם?לא... כמה?אין לי חתומים מאגם?אבל אין לי יש לי רק בעיתונים את התמונות הגדולות שלה עם כן,מה היא כתבה בהקדשה?התשובה לשאלה היא בתשובה הקודמת.. יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם?אין לי!!! כמה?אבל אין!!!!!!!!!! עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים?הייתי הולכת לשם.. מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה?את "לו יהי" במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק?במשחק.. לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק?לא אכפת לי לצד מי.. ולמה?אבל לא אכפת לי עם מי.. לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?גם לא אכפת לי ולמה?אבל לא אכפת לי עם מי היא תדגמן!!! יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם?ראיתי רק את השתי הפרקים הראשונים באינטרנט.. יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב?לא יצא לי פעם אגם היתקשרה בהפתע?לא או שנתנו לכם לדבר איתה?גם לא עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים...שהיא מתוקה כלפי המעריצים שלה ושהיא מאוד נחמד איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה?אני לא זוכרת קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו?לא איזו כתבה הכי אהבתם?לא קניתי כל עיתון שלה ואני גם לא זוכרת אם כן... אתם שומרים את העיתונים האלה?סתכלו בתשובה שלמעלה.. שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם?לא שאלתי אותה כי לא הייתי אז כן שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם?סתכלו בתשובה שלמעלה.. מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה?לא יודעת נראה לי תופיע באיזה פסטיגל שיהיה בחנוכב איזה ראיון של אגם הכי אהבתם?לא זוכרת היה משהו שהצחיק אתכם?אבל לא זוכרת!!!!! מה תעשו כדי ליראות את אגם?לא יודעת.. מה אגם בישבילכם?היא מאוד מתוקה בשבילי וחמודה ואני קצת מעריצה שלה אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה?בטלוויזיה פעם אחת אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר?לא פגשתי אותה בנתיים עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה?בקולנוע הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם?לא איך היה?אבל לא הצלחתי.. איך הצלחתם להיכנס?לא הצלחתי להיכנס אבללללללללללללל מה אתם רוצים שאני יכתוב את זה עוד פעם? כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם?1 שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים?לא פגשתי אותה עדין... יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן?לא אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום?אם הייתה פגישה אז אולי.. איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם?את כל העונות אהבתי כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס?לא יודעת אולי 2 עונות איך היה השאלון??ארוך ודפוק מאוד!!!!!!!!!

עונה...

איזה תוכנית אירוח שאגם השתתפה בה הכי זכורה לכם?נדמה לי דודו טופז ערוץ 10... איזה עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם?אני את העונה השניה איזה עונה אתם הכי אהבתם לראות את אגם משחקת?שנייה גם... הייתם בשלגיה?לא, לא היה לי זמן בחודש שעבר היה מלא במבחנים... הייתם בשיר נולד?ברוררררר עם כן איך היה:מאלף אגם פשוט מכסימה... הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה:עם פסטיגל 2004 אז כן... איפה הכי נהנתם:שלגייה,שיר נולד,פסטיגל?בשיר נולד איפה אתם הכי אוהבים לראותא ת אגם בטלויזיה/הצגה/מופע?בכל מקום העיקר לראות אותה..! יצא לכם לפגוש את אגם?כן,3 פעמים איזה פגישה הכי זכורה לכם:מפגש מעריצים בגרנד קניון בחיפה לפני שנתיים מה הדבר הכי מטורף שיצא לכם לעשות כדי לפגוש את אגם?לנסוע עם חן(היא גם בפורום..) באותו אוטו... מה הדבר הראשון שהאמרתם לה כשפגשתם אותה?היי אגם...! טוב יאלה נמאס בייייי

hila846

New member
עונה../images/Emo80.gif

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם?דודו טופז איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם?1 באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת?הכלל הייתם בשילגיה?לא:( אם כן איך היה?^ הייתם בשיר נולד?כן:) אם כן איך היה?נחמד מאודד הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה?כן:) אם כן איך היה?אחלהה איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל?שיר נולד איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע?כל מקום יצא לכם ליפגוש את אגם פעם?כן
כמה פעמים?2 איזו פגישה הכי זכורה לכם?בכנות מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם?להוציא את כל המשפחה לכנות כדי לראות את אגם
מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה?כלוםם הייתי די בהלםם קניתם לאגם מתנה פעם?לא מה קניתם?^ קיבלתם פעם גליה מאגם?לא איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?שחקנית מצליחה בארץ ובחו"לל איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה?בהכלל אבל בהצגות יש יותר סיכוי לראות אותהה איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם?של עכשיו והראשון איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם?עם הבגד ים החוםוהלבן הזה ועוד אחד שברח ליי לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה?כןןן יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה?לא מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה?סקצרס עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?-מה קורה?מה שלומה? עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרמה או קומדיה?דרמה הכי מתאים לה אבל גם קומדיה אפשרר מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה?הכל יפה להה בלי עין הרעע עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם?מה?! יש לכם בחדר פוסטרים של אגם?כן כמה?3 (אבל יש עוד הרבה שלא תלויים:p) חתומים מאגם?1 עם כן,מה היא כתבה בהקדשה? להילה המתוקה אוהבת אותך המון שנה נפלאה שלך אגם רודברג ו-לב- יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם?לא כמה?^^ עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים?הולכים לשםם מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה?לא הייתי בשילגייה אז לו יהי במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק?משחק לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק?רן דנקר ולמה?סתם אניאוהב אותו לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?^^ ולמה?^^ יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם?כן אבל לא הכל רק כמה פרקיםם יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב?לאא פעם אגם היתקשרה בהפתע?לא או שנתנו לכם לדבר איתה?לא עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים..-מדימהה איך היא מתייחסת לכל אחד באופן אישיי איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה?לא עולה לי עכשיוו קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו?לא איזו כתבה הכי אהבתם?נראה לי שכולםם אתם שומרים את העיתונים האלה?כן (יש לי בסה"כ עיתון אחדד
) שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם?כן
שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם?כיףף מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה?מה שהיא חושבת שטוב להה [אני סומכת עליהה] איזה ראיון של אגם הכי אהבתם?ביאיר לפיד ודודו טופזז היה משהו שהצחיק אתכם?אולי מה תעשו כדי ליראות את אגם?לא יודעתת מה אגם בישבילכם?מישו שאני מאוד מעריכה ואוהבתת אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה?כןן אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? כןן ברוררר עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה?קולנוע הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם?לאא:( איך היה?^^ איך הצלחתם להיכנס?:(^^ כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם?0 שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים?מאודד יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן?לאא אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום?בערךך:p איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם?אממ..הרבה לא זוכרתת רובםם כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס?עד שההיא תחשוב שמספיק לה:) איך היה השאלון??אחלה
העביר לי תזמןן תודה אורלייי

היפה5

New member
עונה

איזו תוכנית ארוח שאגם הישתתפה בה הכי זכורה לכם? דודו טופז ויאיר לפיד איזו עונה של אהבה מעבר לפינה הכי אהבתם? שלושתם באיזו עונה הכי אהבתם ליראות את אגם משחקת? כולם הייתם בשילגיה? כן (ורק בשביל אגם) אם כן איך היה? אחלה הייתם בשיר נולד? כן אם כן איך היה? סבבה הייתם בפסטיגל שאגם השתתפה? כן אם כן איך היה? אחלה איפה הכי נהנתם: בשילגיה בשיר נולד או בפסטיגל? בשלושתם היה כייף איפה אתם יותר אוהבים ליראות את אגם בטלווייה או הצגה/מופע? לא איכפת לי יצא לכם ליפגוש את אגם פעם? כן כמה פעמים? 1 איזו פגישה הכי זכורה לכם? ביום שלישי האחרון בשילגיה מה הדבר הכי מטורף שיצאה לכם לעשות כדי ליפגוש את אגם? לרדוף אחריה או יותר נכון אחרי השומרים שלה כדי לא תלך ואני אוכל לפגוש אותה מה הדבר הראשון שאמררתם לאגם בפעם הראשונה שפגשתם אותה? צעקתי לה "אגם מכתב" כדי שתשמע אותי חחחח קניתם לאגם מתנה פעם? עוד לא יצא לי מה קניתם? קיבלתם פעם גליה מאגם? עדיין לא איפה אתם רואים את אגם עוד 5 שנים?שחקנית עוד יותר מפורסמת ושתיהיה לה הצלחה בכל איפה אתם רוצים ליראות את אגם יותר:בטלוויזיה או מופיע בהצגות וכל אלה? עניתי על זה קודם איזה קטלוג של סקצ'רס הכי אהבתם? שלושתם איזה תמונה מאינטימה הכי אהבתם? את כולם לדעתכם,אגם צרכה להמשיך לדגמן לאינטימה? אם היא רוצה וכייף לה עם זה אז אחלה יש חנות בגדים מסויימת שהייתם רוצים שאגם תדגמן בישבילה? מה שבא לה מה עדיף? סקצ'רס או אינטימה? שניהם עם אגם הייתה כאן עכשיו מה הדבר הראשון שהייתם כותבים לה?- שהיא שחקנית ודוגמנית מדהימה ומקסימה ואני מת עליה
עם אגם הייתה משתתפת בסרט,הייתם רוצים שזה יהיה מתח דרה או קומדיה? דרמה לדעתי הכי מתאים לה אך גם לילדים מה יותר יפה לאגם לדעתכם,שיער חלק לגמרי,או חלק עם גלים כאלה למטה? שניהם אבל חלק יותר יפה עם הייתם רואים שהגיע לכם מכתב מאגם מה הייתה התגובה הראשונה שלכם? סוף סוף קיבלתי מכתב יש לכם בחדר פוסטרים של אגם? לא כמה? חתומים מאגם? עם כן,מה היא כתבה בהקדשה? יש לכם תמונות ממוסגרות שלכם עם אגם? לא כמה? עם הייתם יודעים שממש ברגע זה אגם מופיע בעיר שלכם ממש קרוב לבית שלכם מה היתם עושים? הולך לראות אותה מה יותר אהבתם שאגם שרה: "לו יהי" "תן" או השירים משילגיה? הקול של אגם מדהים בכל ההצגות שבהם היא השתתפה במה לדעתכם אגם צרכה להשגיע יותר בדוגמנות או במשחק? במשחק (יותר קשה) לצד מי הייתם רוצים שאגם תשחק? מה שבא לה ולמה? לצד מי הייתם רוצים שאגם תדגמן?מה שבא לה ולמה? יצאה למישהו ליראות את הטלנובלה הסלולרית בהישתתפות אגם? לצערי לא יצאה למישהו ליראות במיקרה את אגם ברחוב? לא פעם אגם היתקשרה בהפתע? עדיין לא או שנתנו לכם לדבר איתה? לא עם היו נותנים לכם לתאר את אגם איך הייתם מתארים אותה.? לפי יחס והתנהגות למעריצים.. היא מדהימה ומתוקה והיא מאמי כזאת שהיא פשוט כובשת לבבות חד משמעית
איזה שער של עיתון שאגם הופיע אליו היה הכי יפה? כולם אבל בעיקר השער שהיה בפנאי פלוס קניתם כל עיתון שאגם הייתה מוזכרת בו? השתדלתי מאד איזו כתבה הכי אהבתם? לא זכור לי אתם שומרים את העיתונים האלה? כן שאגם הייתה כאן לענות לכולם על שאלות..היא ענתה לכם? לא (כי לא היה זמן) שראיתם שאגם הגיבה לכם..איך הרגשתם? עוד לא היה מה לפי דעתכם אגם תעשה שהיא תיגמור עם שילגיה? אולי תשתתף בעוד איזשהו מופע חנוכה איזה ראיון של אגם הכי אהבתם? כולם היו מושלמים היה משהו שהצחיק אתכם? לא מה תעשו כדי ליראות את אגם? מה שביכולתי לעשות אני יעשה מה אגם בישבילכם? אדם טוב שעוזר לאחרים עם לב רחב וכמובן שחקנית ודגמנית יפה ומושלמת והיא פשוט מקסיה
אגם פעם הצליחה לרגש אתכם? בטלוויזיה או בפגישה? כן אחרי שפגשתם את אגם זה גרם לכם לאהוב אותה יותר? הרבה יותר חח כפרה עליה
עם היו שואלים אתכם איפה הכי תירצו ליראות את אגם בפעם הבאה מה הייתם מעדיפים: בטלוויזיה בקולנוע או בהצגה? הצגה הצלחתם פעם להיכנס מאחורי הקלעים וליראות את אגם? כן איך היה? כייף איך הצלחתם להיכנס? הדלת היתה פתוחה נקשתי וראיתי שאף אחד לא עונה אז נכנסתי כמה גלויות חתומות יש לכם מאגם? כלום שאתם פוגשים את אגם אתם מתביישים? תלוי יצאה לכם לדבר עם אגם ממש מלאה זמן? לצערי לא כי היא מיהרה אחרי פגישה....אתם ישר באים ושופכים הכל בפורום? משתדל איזו תמונה מכל העונות של סקצ'רב הכי אהבתם? כולם כמה עונות לפי דעתכם אגם תמשיך עם סקצ'רס? עד שהיא תרגיש שהיא עשתה את שלה איך היה השאלון?? ארוך אבל נחמד

למעלה