שאלון אוכל

שאלון אוכל

1. מה סוג האוכל האהוב עליך? 2.מה עדיף קורנפלקס או פיצה? 3.ניוקי או ביצה? 4.שניצל או טוסט? 5.תאנה או רימון? 6.אוכל איטלקי או אוכל סיני? 7. האם את/ה חולה על אוכל?

...

1. מה סוג האוכל האהוב עליך? הממ מה ז'תומרת?!
2.מה עדיף קורנפלקס או פיצה? פיצה... קורנפלקס זה איכסה..
[טוב נו... חוץ מכריות
] 3.ניוקי או ביצה? מה זה ניוקי
|שיר טיפשה| 4.שניצל או טוסט? טוסט... שיהיה... [למרות שגם שניצל זה טעים...- וכמהשיותר שרוף...
] 5.תאנה או רימון?רימון!! 6.אוכל איטלקי או אוכל סיני? איטלקי... שיהיה... 7. האם את/ה חולה על אוכל? אני בריאה על אוכל... חח לא יודעת... מה זאת השאלה הזאת?!?!

dalida1988

New member
../images/Emo6.gifאוקי תשובות..

1.מתוקיםםםם 2.קורנפלקס(פיצה מאוסס) 3.ביצה(כי ניוקי זה לא משהו) 4.שניצל(אין כמו שניצל של אמא והטוסט מסריחחח בפה..חחח) 5.לא ולא 6.איטלקי(יש פסטה..יאמממ) 7.אממ אין לזה הגדרה..כי כפי שכבר הבנתם אני מאודד קשה באוכל אני כמעט לא אוכלת כלוםםם אבללל המון המון שטויות וממתקים זהו חחחחח שאלון חמוד

sisty

New member
חחח! ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. מה סוג האוכל האהוב עליך? ניוקיוס בלי רוטב עוף
2.מה עדיף קורנפלקס או פיצה? פיצה 3.ניוקי או ביצה? ניוקי 4.שניצל או טוסט? טוסט 5.תאנה או רימון? רימון 6.אוכל איטלקי או אוכל סיני? איטלקי 7. האם את/ה חולה על אוכל? חחח כה

עונה../images/Emo3.gif

1. מה סוג האוכל האהוב עליך? דג
2.מה עדיף קורנפלקס או פיצה? קורנפלקס 3.ניוקי או ביצה? ניוקי ברוטב אדום... 4.שניצל או טוסט? שניצל 5.תאנה או רימון? תאנה 6.אוכל איטלקי או אוכל סיני? איטלקי
7. האם את/ה חולה על אוכל? כאילו דה...

e t a

New member
חח נייס

1. על האש 2. פיצה 3. ביצה 4. שניצל 5. רימון 6. איטלקי 7. לפעמים

אני

1. מה סוג האוכל האהוב עליך?סיני ואיטלקי 2.מה עדיף קורנפלקס או פיצה? פיצה
3.ניוקי או ביצה? ניוקי |נאמי| 4.שניצל או טוסט? טוסט
5.תאנה או רימון?שניהם... אבל יותר רימון 6.אוכל איטלקי או אוכל סיני?שניהם
7. האם את/ה חולה על אוכל?לא אבל לפעמים כן

אני עונה!

1. מה סוג האוכל האהוב עליך?אמ...שניצל ופירה 2.מה עדיף קורנפלקס או פיצה?פיצה 3.ניוקי או ביצה?ניוקי 4.שניצל או טוסט?שניצל 5.תאנה או רימון?רימון 6.אוכל איטלקי או אוכל סיני?אוכל איטלקי 7. האם את/ה חולה על אוכל?לא כ"כ

למעלה