שאלון אופנתי קצר

Nightingale5

New member
שאלון אופנתי קצר

כי מזמן לא היה כזה וכי משעמם לי מעט ואני מתחמקת מעבודות בית

תשתפו פעולה

בלי איזה אביזר/פריט לא תצאו מהבית?
יש פריט לבוש שאמרתן שבחיים לא תלבשו ובסוף לבשתן?
המלצה על בלוג לבוש שאתן אוהבות לעקוב אחריו:
חנות קטנה ומטריפה, סודית ולא מוכרת "שרק אתן מכירות"?
מה היא עיר החלומות שלך לשופינג אינסופי?

angh arad

New member
עונה ראשונה

1. בלי איזה אביזר/פריט לא תצאו מהבית? - מייקאפ
  2. יש פריט לבוש שאמרתן שבחיים לא תלבשו ובסוף לבשתן? - מגפיים, אם כי השימוש שלי בהם הוא עדין ומינורי - אף פעם לא מכנסיים בתוך המגפיים, ולעולם לא אצוות אותם למכנסיים קצרים
  3. המלצה על בלוג לבוש שאתן אוהבות לעקוב אחריו: יש כמה. אוהבת מאוד את מארג' - לא רק לבוש: [URL]http://marj-m.blogspot.co.il/[/URL]
  4. חנות קטנה ומטריפה, סודית ולא מוכרת "שרק אתן מכירות"? מניחה שהיא די מוכרת
    , אבל אוהבת את "מתחלפות".
  5. מה היא עיר החלומות שלך לשופינג אינסופי? חידה ממש קשה: מתחילה בל', מסתיימת בנ' סופית ומגישה תכנית אקטואליה יחד עם מוטי קירשנבאום.

Nightingale5

New member
חחח עוד לפני שסיימתי לקרוא את המשפט

ניחשתי שמדובר בלונדון חחחח

Happy Goth

New member
עונה גם

עגילים
מממממ לא ממש
מאוהבת בJ
http://jseverydayfashion.com/
בתחום המזון: "אלמוג והראל סחר מזון" ברחוב הרצל בר"ג. חנות קטנטנה אבל מלאה בכל טוב ובזול!!!
לונדון בייבי

Nightingale5

New member
איזה בלוג מדהים! רק עכשיו את מגלה לי

מאוהבת בה, בדיוק הטעם שלי, תודה

וכן גם אני בלי עגילים מרגישה ערומה (אני חושבת שכבר ציינתי את זה פה בעבר)

Nightingale5

New member
אני

עגילים כמובן
נעלי פלטפורמה, זה היה מזמן שהיה לי טעם לא משהו ונעלי שפיץ, פשוט בשנים האחרונות יצאו גרסאות יותר עדינות לנעלי שפיץ
בלוגרית ישראלית שגיליתי רק לא מזמן [URL]http://scorttarius-style.blogspot.co.il[/URL]
עדיין מחפשת חחח
מה שכולן ענו

shmickey

New member
גמאני!

בלי איזה אביזר/פריט לא תצאו מהבית? טבעת ושעון
יש פריט לבוש שאמרתן שבחיים לא תלבשו ובסוף לבשתן? המממ, היו כל מיני דברים. לא חושבת שממש הצהרתי שלעולם לא אלבש אבל אין ספק שחשבתי שהסיכויים מאוד נמוכים

בין השאר נעליים עם קצה מחודד, מנומר (חחח) וג'ינסים בשטיפות למיניהן.
המלצה על בלוג לבוש שאתן אוהבות לעקוב אחריו: האמת, לא ממש עוקבת אחרי בלוגים..
חנות קטנה ומטריפה, סודית ולא מוכרת "שרק אתן מכירות"? היו לי בזמנו המון חנויות כאלה ברחובות, אבל אני כבר בקושי מגיעה לשם. אוהבת לעשות מידי פעם גיחה לTwentySix בראשון ולצאת משם עם מציאות.
מה היא עיר החלומות שלך לשופינג אינסופי? האמת? בנגקוק!
טוב נו, וגם ניו יורק

לי וולף

New member
אצלי

בלי איזה אביזר/פריט לא תצאו מהבית? אצלי תמיד תלוי לאן אני הולכת והאמת שאין ממש דבר כזה ברמת הלבוש-איבזור. לא אצא בלי שפתון לחות לשפתיים ומשתדלת לא לשכוח מקדם הגנה לפני שיוצאת.
יש פריט לבוש שאמרתן שבחיים לא תלבשו ובסוף לבשתן? ברור
גדלתי בתקופה שהרבה דברים אופנתיים היו מאוד לא מעניינים, כמו ג'ינס וסניקרס שהם היום פריטים מרכזיים במלתחה שלי. אני מאוד משתדלת לא לצאת בהצהרות מהסוג הזה בשנים האחרונות.
המלצה על בלוג לבוש שאתן אוהבות לעקוב אחריו: לצערי לא מספיקה ממש אבל למי שעוד לא מכירה את האתר refinery29 אני ממליצה
חנות קטנה ומטריפה, סודית ולא מוכרת "שרק אתן מכירות"? אין דבר כזה אבל אני מצליחה למצוא הפתעות בחנות האאוטלט של מיס לגוט שמחזיקה הרבה פריטים מבוגרים ו"פאייטיים" ומחביאה הפתעות איכותיות
מה היא עיר החלומות שלך לשופינג אינסופי? ניו יורק. ברור. גרתי שם והכרתי הרבה פניני חמד וידעתי איפה למצוא ה-כ-ל. מצד שני, אין לי ספק שאני יכולה למצוא מה לקנת בכל עיר גדולה

למעלה