שאלון "אליס בארץ הפלאות" עבור פרויקט, בבקשה
השאלון בנוי משני סטים של עשר שאלות, הסט הראשון אמריקאי והשני פתוח ואין צורך לפרט בו מעל לשני משפטים אלא אם כן ממש מתחשק לכם אני צריכה לפחות 10 פותרים לצורך מדגם די שטחי עבור פרויקט באנגלית, אז תודה מראש לכל אלו שמתמסרים לאתגר
*השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים כאחד. 1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. ב) לא. ג) איני בטוח. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. ב) לא. ג) אין לי מושג מה זה "פילוסופיה". 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. ב) לא. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? א) כן. ב) לא. ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אני חושב, אך איני בטוח. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: __ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. __ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). __ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. __ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? א) כן. ב) לא. ג) אני לא בטוח מה יש בו לאזכר. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? א) כן. ב) לא. ג) אחר : ______ 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ב) לא. ג) אחר: _______ ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך? 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו?
השאלון בנוי משני סטים של עשר שאלות, הסט הראשון אמריקאי והשני פתוח ואין צורך לפרט בו מעל לשני משפטים אלא אם כן ממש מתחשק לכם אני צריכה לפחות 10 פותרים לצורך מדגם די שטחי עבור פרויקט באנגלית, אז תודה מראש לכל אלו שמתמסרים לאתגר