שאלון "אליס בארץ הפלאות" עבור פרויקט, בבקשה:)

A Whisper

New member
שאלון "אליס בארץ הפלאות" עבור פרויקט, בבקשה:)

השאלון בנוי משני סטים של עשר שאלות, הסט הראשון אמריקאי והשני פתוח ואין צורך לפרט בו מעל לשני משפטים אלא אם כן ממש מתחשק לכם :) אני צריכה לפחות 10 פותרים לצורך מדגם די שטחי עבור פרויקט באנגלית, אז תודה מראש לכל אלו שמתמסרים לאתגר
*השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים כאחד. 1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. ב) לא. ג) איני בטוח. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. ב) לא. ג) אין לי מושג מה זה "פילוסופיה". 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. ב) לא. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? א) כן. ב) לא. ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אני חושב, אך איני בטוח. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: __ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. __ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). __ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. __ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? א) כן. ב) לא. ג) אני לא בטוח מה יש בו לאזכר. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? א) כן. ב) לא. ג) אחר : ______ 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ב) לא. ג) אחר: _______ ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך? 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו?

my evalin night

New member
בבקשה

1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. ב) לא. ג) איני בטוח. כן 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. כן 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. ב) לא. ג) אין לי מושג מה זה "פילוסופיה". כן 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. ב) לא. כן 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? א) כן. ב) לא. ג) אולי לחלק.אולי לחלק 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אני חושב, אך איני בטוח. כן 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: _4_ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. _1_ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). _2_ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. _3_ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? א) כן. ב) לא. ג) אני לא בטוח מה יש בו לאזכר. כן 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? א) כן. ב) לא. ג) אחר : ______אחר:לא יודעת 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ב) לא. ג) אחר: _______ אחר:אולי ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך?אולי כשהיא מבינה שזה לא אמיתי 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? יכול להיות 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? החתול, הוא היה משעשע 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? כן, הוא נחמד. 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? עדיף לפני, הספר טוב יותר. 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? לא יודעת. 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? כלום 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) אולי אנשים שראה והכיר. 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? נלחצת כנראה 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? מי או מה באמת היו ההשראה שלו.

אוקיי..../images/Emo131.gif

1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. ב) לא. ג) איני בטוח. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. ב) לא. ג) אין לי מושג מה זה "פילוסופיה". 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. ב) לא. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? א) כן. ב) לא. ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אני חושב, אך איני בטוח. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: 4. אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. 1. אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). 2. אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. 3. אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? א) כן. ב) לא. ג) אני לא בטוח מה יש בו לאזכר. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? א) כן. ב) לא. ג) אחר : לא זוכרת את הסרט 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ב) לא. ג) אחר: _______ ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך? לא יודעת.. 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? יכול להיות, שכל יצור שונה או משהו כזה.. 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? הזחל. האמת שאני לא יודעת למה, אני פשוט הכי זוכרת אותו.. 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? יש עוד זמן עד שיהיו לי לילדים, אבל אולי.. אני לא רואה סיבה שלא 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? אני תמיד ממליצה קודם לקרוא את הספר ואז לראות את הסרט, בכל מקרה 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? בתור ילדה מאוד קטנה הוא ממש הפחיד אותי. עכשיו אני לא יודעת, זה לא מהספרים שאני הכי זוכרת.. 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? שום דבר 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) לנחש? אין לי מושג.. 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? אני מניחה שהייתי ממש נלחצת.. אבל בסוף בטח הייתי פועלת פחות או יותר כמו אליס 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? הייתי באמת רוצה לדעת מי היה מקור ההשראה שלו..

A Whisper

New member
תודה רבה לשתיכן, עזרתן מאד :)

אני מקווה שתהיה עוד היענות בקרוב!

עונה.

1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? ב) לא. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? ג) אני חושב, אך איני בטוח. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: 4 אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. 1 אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). 2 אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. 3 אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? א) כן. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? ג) אחר : לא יודעת 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? ב) לא. ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך? לא יודעת. 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? אולי קצת.. 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? הארנב, כי אנחנו לא באמת יודעים מי הוא ומה מטרתו וכאלה 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? כן, כי זה קלאסיקה שחשוב להכיר 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? לפני, כי הסרט מבטל את הדמיון. 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? אני לא בטוחה בזה. חח. 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? לא הייתי משנה 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) אולי הבת שלו או משו (אני אפילו לא יודעת אם הייתה לו כזו..) 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? לא יודעת 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? מה הייתה מטרתו בכתיבת הסיפור ואם חשב שהסיפור באמת יצליח ככה

Swap Meet

New member
יאללה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? . ג) איני בטוח. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: __4 אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. _1_ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). _2_ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. _3_ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? . ב) לא. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? . ב) לא. 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך?לא יודעת 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן?כן בעיקר עם המלך והמלכה 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? הארנב . בגלל שהוא מיהר כל הזמן 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? כן כי זה קלאסיקה 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? תמיד עדיף ספר. אין מספק בכך. 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? ספר נחמד אך די מבלבל 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? מממ כלום אה כן! שהזחל(נראה לי ) עישן נרגילה 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה)אולי מחלום או מבנאדם שהכיר 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור?היה לי קשה 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? איך חשב על ארץ הפלאות

קטרפי

New member
שאלון כלבבי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? כן. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? כן. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? כן. 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? כן. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: __ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). __ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. __ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. __ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? כן. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? לא. 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? כן, בוודאי. ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך? מסיבת התה שבה אליס מבינה שבכלום אין היגיון. 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? כן, אבל סביר להניח שמי שלא רוצה לראות את זה ככה, לא תשים לב 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? אני לא מסוגל להחליט על אחת 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? ברור, שיכירו עוד קצת דברים חוץ מיובל המנובל 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בסרט, או להיפך? למה? תמיד עדיף לקרוא את הספר קודם, כדי להשאיר מקום לדמיון ולא לקבל תבנית קבועה מראש של הדמויות. חוץ מזה, אם דיברת על הסרט של דיסני, אז גם העלילה מאוד שונה והייתי ממליץ לקרוא קודם גם את ספר ההמשך, כי חלק מהדמויות והעלילות בסרט לקוחות משם. 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? שכלום לא הגיוני, וברגע שמבינים את זה, הכול הרבה יותר ברור. 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? זו כבר שאלה שצריך לבחון בשבילה לעומק את אופיו של הנשאל.... 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) אני מניח שאין צורך להתחיל לכתוב את הסיפור, כי אני כבר יודע אותו מקודם אז זו לא תהייה חוכמה מצידי לענות.... 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? בתור ילד ולא כמו שאני עכשיו, אני מניח שהייתי מתמודד עם הכול בערך כמוה. חוץ מזה שהייתי מאתגר בחזרה את הכובען המטורף עם חידות שישגעו לו את האימא
20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? אם הוא מכיר איזה מו"ל טוב בשבילי
אבל בטח הוא היה שונא אותי בכולמקרה, כי אני בן

STYU

New member
הו דה פ איז אליס../images/Emo54.gif

1) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? ג) אין לי מושג מה זה "פילוסופיה". 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: _4_ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. _1_ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). _2_ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. _3_ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? ב) לא. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? ג) אחר : לא יודעת 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? ג) אחר: זה קצת מפחיד, אז אני אצטרך לחשוב על זה. ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך? אני לא יודעת... 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן? יכול להיות 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע? אני לא יודעת. 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא? כן. אני חושבת שזה סיפור מעניין. 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה? לפני, ברור שלפני. אם רואים את הסרט ורק אחריו קוראים את הספר, ההשוואה הורסת ממהנאה של הספר. בסרט זה לא כל כך נורא. 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל? רושם טוב. בלעתי את הספר וסיימתי אותו בכמה שעות. 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול? אני לא יודעת אם הייתי משנה. 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) קודם כל אני יודעת על הסיפור ועל המטרה שלו וכולי... אני לא יודעת מה ההשראה לדעתי. 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור? אולי לא הייתי מתיידדת עם כל היצורים שהיא התיידדה איתם, אני חושבת שהייתי יותר סגורה. לא נראה לי הייתי נכנסת למחילה של הארנב מלכתחילה. 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? לא רוצה לפגוש אותו.

anna the best

New member
בדיוק אתמול קראתי על זה ספר

) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרי ילדים כמבוגר? א) כן. 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? ג) אולי לחלק. 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? ג) אני חושב, אך איני בטוח. 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: _4_ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. _1_ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). _3_ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. _2_ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? ב) לא. 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? ג) אחר : ___אין לי מושג___ 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ----- ואני באמת לא זוכרת הרבה מהסיפור, ככה שאני לא כל כך יכולה לענות על השאלות הפתוחות. מקווה שעדיין עזרתי

0OמומיןO0

New member
עליסה בארץ הפלאות

) האם אי פעם שמעתם על לואיס קרול? א) כן. ב) לא. ג) איני בטוח. איני בטוח 2) האם אי פעם קראת את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אולי בתור ילד, אבל ראיתי את הסרט של דיסני. ג 3) האם אתה מאמין של"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" יש איזשהו קשר לפילוסופיה? א) כן. ב) לא. ג) אין לי מושג מה זה "פילוסופיה". ג 4) האם לפי דעתך חשוב לחזור ולקרוא ספרים ילדים כמבוגר? א) כן. ב) לא. לא 5) האם אתה יכול להזדהות עם המצבים והחוויות שאליס עוברת במהלך הסיפור? א) כן. ב) לא. ג) אולי לחלק. לא 6) האם אתה זוכר את העלילה הבסיסית של "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות"? א) כן. ב) לא. ג) אני חושב, אך איני בטוח. ג 7) סדר את האירועים הבאים לפי סדר התרחשותם בסיפור: 4__ אליס פוגשת במלך ומלכת הלבבות. 2__ אליס נכנסת מטה למחילת הארנב הלבן ("down the rabbit hole"). 3__ אליס מפטפטת עם חתול הצ'שייר. 1__ אליס "שותה" תה עם הכובען המטורף וארנב האביב. 8) האם אי פעם מצאת איזשהו אזכור ל"הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" בספרים אחרים, שירים וכו'? א) כן. ב) לא. ג) אני לא בטוח מה יש בו לאזכר. כן 9) האם אתה חושב שהסרט של דיסני משקף באמת את גישתו וראייתו של לואיס קרול ביחס לארץ הפלאות? א) כן. ב) לא. ג) אחר : ______ כן 10) האם היית שוקל טיול לארץ הפלאות? א) כן, בוודאי. ב) לא. ג) אחר: _______ לא ,זה מפחיד. ----- 11) מהי נקודת המפנה בסיפור לפי דעתך?שעליסה נהיית קטנה ונכנסת למחילה. 12) האם אתה חושב שארץ הפלאות מסמלת את החברה באיזשהו אופן?לא.ארץ הפלאות מפחידה! 13) מיהי הדמות שהכי עניינה אותך בסיפור? מדוע?הארנב כי לא הבנתי לאן הוא ממהר תמיד 14) האם היית מקריא את הספר לילדיך? מדוע או מדוע לא?לא. כי הוא מפחיד! היא לא יודעת איך לצאת משם!!!!! 15) האם אתה חושב שעדיף לקרוא את הספר לפני הצפייה בספר, או להיפך? למה?לפני,כדאי להבין מה לעזאזל קורה שם. 16) איזה רושם הותיר עליך הספר, אם בכלל?פחד גדול. 17) מהי הייתה משנה בארץ הפלאות של לואיס קרול?שהאנשים שם יהיו יותר נחמדים 18) מה, לפי דעתך, היה מקור ההשראה עבור הסיפור, והדמות של אליס? (איני מעוניינת בתשובות מהאינטרנט, אלא ממחשבה חופשית ללא חיפוש קודם אחר תשובה) להראות איך בן אדם מסתגל לחיות בחברה מסויימת שהוא לא היה רגיל אליה ואיך כולם עוינים כלפי החדש והשונה והלא שייך. 19) איך אתה חושב שהיית מתמודד עם המצבים שאליס נאלצת להתמודד איתם במהלך הסיפור?הייתי בוכה. 20) אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לפגוש את לואיס קרול, מה היית שואל אותו? מה הקטע של הסיפור לא הבנתי כלום

למעלה