שם:אלדר גיל: 28 עיר: רעננה איך עבר השבוע: סביר משהו טוב שקרה: השמש זורחת משהו רע שקרה: כסף, כסף, כסף צופה באור גלר! אהבתי את החיקוי של ארץ נהדרת-הוא מעולה. עדיין לא מרגיש את חנוכה. ??? את חלק מהשאלות לא הבנתי...
שם: טל גיל: 17 עיר: ראשון איך עבר עד עכשיו השבוע? שבוע רגיל... משהו טוב שקרה עד עכשיו? בהחלט....מצאתי מישהי שמאוד מוצאת חן בעייני משהו רע שקרה עד עכשיו? אמממ נכנסה לי אבן לנעל... אתם צופים ב"אורי גלר מחפש את היורש"? כן..לא ממש מתרשם..ראיתי יותר טובים אהבתם את החיקיו של ארץ נהדרת? כן חחחח ענק! התחדש לכם קסם? כן קסם קלפים פשוט ... מרגישים את חנוכה? לא זכור לי מתי היתה הפעם האחרונה שהרגשתי חג כלשהו אוספ/י תמונה אהובה עליך. אין לי כח
שם: מיכל גיל: 19 וחצי עיר: רעננה איך עבר עד עכשיו השבוע? מהר.. משהו טוב שקרה עד עכשיו? הרבה דברים.. לא מצליחה לחשוב על משהו.. משהו רע שקרה עד עכשיו? לא זכור לי.. אתם צופים ב"אורי גלר מחפש את היורש"? אממ.. לא מבחירה.. אהבתם את החיקיו של ארץ נהדרת? מאוווווווד (שלוש!!) התחדש לכם קסם? לא עושה קסמים.. רק צופה בהם.. מרגישים את חנוכה? לא ממש.. אבל אכלתי סופגניה!