שאלון "אמרי לי"

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שאלון "אמרי לי"

"אמרי לי אהובה, מתי תהיי פנויה": * מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי שלכם? * יש לכם הרבה זמן פנוי? * יש לכם תחביבים מיוחדים שאתם אוהבים לעסוק בהם בשעות הפנאי? "נתפוס לנו שלווה, נשוט באוניה": * יצא לכם לשוט בספינה/אוניה/סירה/קיאק/בננה/כל דבר שצף ומחזיק אתכם? * אתם מצליחים לשרוד ולא לחטוף איזה בחילה באמצע? * יודעים לשחות? * סובלים ממחלות ים? "בדרך ארוכהף בשמש הרכה": * אוהבים שמש? * מחכים שכבר יגיע הקיץ? * יורדים לאילת? (אם כן, תקפצו לבקר אותי בבסיס
) * נכון שכבר בא לכם לטרוף איזה ארטיק/גלידה? "לארץ רחוקה ושמה נאהב": * באיזה ארצות יצא לכם לבקר כבר? * מה הארץ הכי רחוקה שהגעתם אליה? * אוהבים לטוס? * מעדיפים אולי לשוט בספינה?

עונה :)

"אמרי לי אהובה, מתי תהיי פנויה": * מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי שלכם?לצאת עם חברים,לישון,לישתות XL
,מחשב,טלוויזיה. * יש לכם הרבה זמן פנוי?כן יותר מידי אני כל היום בבית כי אני לא לומדת אני רוצה לעבור ביצפר ואני עושה לעצמי שביתה שעם לא יעבירו אותי אז אני לא ילמד וביגלל זה יש לי יותר מידי זמן פנוי * יש לכם תחביבים מיוחדים שאתם אוהבים לעסוק בהם בשעות הפנאי?מחשב,ספורט,טלוויזיה,לצאת עם חברים... "נתפוס לנו שלווה, נשוט באוניה": * יצא לכם לשוט בספינה/אוניה/סירה/קיאק/בננה/כל דבר שצף ומחזיק אתכם?בחופש הגדול שהייתי באילת אז הייתי ביאכטה * אתם מצליחים לשרוד ולא לחטוף איזה בחילה באמצע?אני שורדת בכל מצב * יודעים לשחות?כן * סובלים ממחלות ים?לא "בדרך ארוכהף בשמש הרכה": * אוהבים שמש?כן מאוד * מחכים שכבר יגיע הקיץ?כן ברור * יורדים לאילת? (אם כן, תקפצו לבקר אותי בבסיס )כל שנה אני באילת * נכון שכבר בא לכם לטרוף איזה ארטיק/גלידה?כן אבל שיהיה קיץ כי עכשיו חורף ועדיין קר "לארץ רחוקה ושמה נאהב": * באיזה ארצות יצא לכם לבקר כבר?ארה"ב * מה הארץ הכי רחוקה שהגעתם אליה?ארה"ב
* אוהבים לטוס?כן זה כיף... * מעדיפים אולי לשוט בספינה?עם צריך אז למה לא בכיף נשוט

nuna19

New member
עונה!

"אמרי לי אהובה, מתי תהיי פנויה": * מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי שלכם?לשיר,לקרוא,לסכם עבודות (כי אין לי ברירה...) * יש לכם הרבה זמן פנוי?לא! אוניברסיטה... * יש לכם תחביבים מיוחדים שאתם אוהבים לעסוק בהם בשעות הפנאי?הזכרתי קודם "נתפוס לנו שלווה, נשוט באוניה": * יצא לכם לשוט בספינה/אוניה/סירה/קיאק/בננה/כל דבר שצף ומחזיק אתכם?מה לעשות?! * אתם מצליחים לשרוד ולא לחטוף איזה בחילה באמצע?כן. * יודעים לשחות?ברור! * סובלים ממחלות ים?לא שזכור לי... "בדרך ארוכה בשמש הרכה": * אוהבים שמש?מאוד! * מחכים שכבר יגיע הקיץ?מאוד! * יורדים לאילת?אולי... (אם כן, תקפצו לבקר אותי בבסיס-בכייף! ) * נכון שכבר בא לכם לטרוף איזה ארטיק/גלידה?בהחלט. "לארץ רחוקה ושמה נאהב": * באיזה ארצות יצא לכם לבקר כבר?המקסימום שטסתי זה היה לאילת בגיל 4... * מה הארץ הכי רחוקה שהגעתם אליה?לא הייתי בחו"ל * אוהבים לטוס?לא יצא לי... * מעדיפים אולי לשוט בספינה?לא כאופן קבוע...

../images/Emo9.gif

"אמרי לי אהובה, מתי תהיי פנויה": * מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי שלכם? לא יודעת. מה שיש לעשות. * יש לכם הרבה זמן פנוי? יותר מדי. * יש לכם תחביבים מיוחדים שאתם אוהבים לעסוק בהם בשעות הפנאי? לא.
"נתפוס לנו שלווה, נשוט באוניה": * יצא לכם לשוט בספינה/אוניה/סירה/קיאק/בננה/כל דבר שצף ומחזיק אתכם? כן. :) * אתם מצליחים לשרוד ולא לחטוף איזה בחילה באמצע? אהא. מוכשרת. P: * יודעים לשחות? יאפ. * סובלים ממחלות ים? לא. "בדרך ארוכהף בשמש הרכה": * אוהבים שמש? לא. * מחכים שכבר יגיע הקיץ? איכס, לא!
* יורדים לאילת? (אם כן, תקפצו לבקר אותי בבסיס )
לא, לא, לא, לא.D: * נכון שכבר בא לכם לטרוף איזה ארטיק/גלידה? משהו אמור לעצור אותי? >< לא כזה קשה לאכול גם בחורף. P: "לארץ רחוקה ושמה נאהב": * באיזה ארצות יצא לכם לבקר כבר? לא משו מהמם. * מה הארץ הכי רחוקה שהגעתם אליה? טורקיה? * אוהבים לטוס? לא זוכרת כבר איך זה. D: * מעדיפים אולי לשוט בספינה? אולי. ואולי לא.

RTur

New member
ועכשיו תורי:

"אמרי לי אהובה, מתי תהיי פנויה": * מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי שלכם? לשיר, לנגן, אינטרנט, לשמוע מוסיקה, לישון, לצאת, הופעות.. * יש לכם הרבה זמן פנוי? יש לי זמן פנוי בבסיס אבל זה לא עוזר לי הרבה כי אני לא יכול לצאת מפה.. אהההההההההההההההההההההההה * יש לכם תחביבים מיוחדים שאתם אוהבים לעסוק בהם בשעות הפנאי? מה שציינתי בשאלה הראשונה "נתפוס לנו שלווה, נשוט באוניה": * יצא לכם לשוט בספינה/אוניה/סירה/קיאק/בננה/כל דבר שצף ומחזיק אתכם? כן * אתם מצליחים לשרוד ולא לחטוף איזה בחילה באמצע? כן * יודעים לשחות? כן * סובלים ממחלות ים? לא "בדרך ארוכהף בשמש הרכה": * אוהבים שמש? כןןןן * מחכים שכבר יגיע הקיץ? כןןןן כןן כןןןן * יורדים לאילת? (אם כן, תקפצו לבקר אותי בבסיס ) - אני כבר לא חושב שאני ארצה לראות את העיר הזאת בחופשה לפחות ב-5 שנים הקרובות * נכון שכבר בא לכם לטרוף איזה ארטיק/גלידה? תלוי.. אם לא יכאב לי הגרון אחרי זה.. "לארץ רחוקה ושמה נאהב": * באיזה ארצות יצא לכם לבקר כבר? רוסיה, אוקראינה, בלרוס, ארה"ב, יוון, קנדה * מה הארץ הכי רחוקה שהגעתם אליה? קנדה/ארה"ב * אוהבים לטוס? אין לי בעיה עם זה * מעדיפים אולי לשוט בספינה? לא

למעלה