שאלון "אני רץ"

RTur

New member
שאלון "אני רץ"

1. אתם בכושר? 2. אתם עושים ריצות? 3. כמה פעמים בשבוע אתם עושים ריצה? 4. מנויים לחדר כושר? 5. ואתם באמת הולכים ומתאמנים בו? 6. אילו סוגי ספורט אתם עושים? 7. אילו תחומי ספורט מעניינים אתכם? 8. יש איזשהו סוג ספורט שהייתם רוצים לעשות ואתם לא יודעים? 9. השתתפתם בתחרויות ספורט כלשהם? אם כן, זכיתם במשהו? 10. ושאלה אחרונה שקשורה לשיר - אתם מצליחים לשיר את הקטע המהיר כמו דודו או שיוצא לכם סלט אחד גדול?

RTur

New member
עונה:

1. אתם בכושר? לא נראה לי 2. אתם עושים ריצות? פעם ב.. 3. כמה פעמים בשבוע אתם עושים ריצה? אני אגיד אחד למרות שגם זה לא תמיד חח 4. מנויים לחדר כושר? בעיקרון כן 5. ואתם באמת הולכים ומתאמנים בו? פעם הלכתי. עכשיו ממש לא 6. אילו סוגי ספורט אתם עושים? אממ.. כרגע די כלום 7. אילו תחומי ספורט מעניינים אתכם? כדורסל זה נחמד, גם שחייה 8. יש איזשהו סוג ספורט שהייתם רוצים לעשות ואתם לא יודעים? אממ.. קפיצה לגובה עם המקל הזה נראה מאגניב 9. השתתפתם בתחרויות ספורט כלשהם? אם כן, זכיתם במשהו? כשהייתי קטן הייתי בחוג קראטה. השתתפתי בתחרויות וזכיתי מקום שלישי, וגם קיבלתי שחקן מצטיין בכדורסל
10. ושאלה אחרונה שקשורה לשיר - אתם מצליחים לשיר את הקטע המהיר כמו דודו או שיוצא לכם סלט אחד גדול? נראה לי שאני מצליח.

../images/Emo6.gif!

1. אתם בכושר? כבר לא ממש. 2. אתם עושים ריצות? לא
. 3. כמה פעמים בשבוע אתם עושים ריצה? >< 4. מנויים לחדר כושר? לא. ]; 5. ואתם באמת הולכים ומתאמנים בו? 6. אילו סוגי ספורט אתם עושים? אנאערף. D: כרגע כלום. 7. אילו תחומי ספורט מעניינים אתכם? כדורסל. 8. יש איזשהו סוג ספורט שהייתם רוצים לעשות ואתם לא יודעים? לא. 9. השתתפתם בתחרויות ספורט כלשהם? אם כן, זכיתם במשהו? כן, לא. :L 10. ושאלה אחרונה שקשורה לשיר - אתם מצליחים לשיר את הקטע המהיר כמו דודו או שיוצא לכם סלט אחד גדול? XDD בערך מצליחה.

nuna19

New member
עונה! חחחחחחחחח...

1. אתם בכושר?משתדלת.. 2. אתם עושים ריצות?לא,אבל הליכות מהירות כן 3. כמה פעמים בשבוע אתם עושים ריצה? 4. מנויים לחדר כושר?לא. יש לי את כל האוניברסיטה לרוץ וללכת. 5. ואתם באמת הולכים ומתאמנים בו? 6. אילו סוגי ספורט אתם עושים?הליכה,שחיה (בקיץ.) ואירובי 7. אילו תחומי ספורט מעניינים אתכם?פלדנקרייז ולו רק בגלל השם המאוד מוזר שלו. 8. יש איזשהו סוג ספורט שהייתם רוצים לעשות ואתם לא יודעים? 9. השתתפתם בתחרויות ספורט כלשהם?לא. אם כן, זכיתם במשהו?לא 10. ושאלה אחרונה שקשורה לשיר - אתם מצליחים לשיר את הקטע המהיר כמו דודו או שיוצא לכם סלט אחד גדול?כן! אבל התאמנתי על זה המון זמן עד שזה הצליח לי. דודו! תרחם על הסרעפת שלנו!

למעלה