שאלון אסוסיאציות הטופ מודל!

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
שאלון אסוסיאציות הטופ מודל! ../images/Emo68.gif

עקב יובש רב החלטתי לחפש שאלון מאד חמוד בימים הנוסטלגיים ביותר של הפורום! קצת שפצרתי לדברים עדכניים יש פה מילה,מתמודדת או משפט,ואתם פשוט אומרים מה שעולם לכם בראש! מוכנים? קדימה. אן [3] - אווה [3]- מיס ג'יי - מר ג'יי- טיירה - ג'אניס - נייג'ל ברקר - מישל [4] - טוויגי - ג'ואני[6] - אמנדה [3] - יהיה [3] - קיניה [4] - מלרוז[7] - נאימה [4] - אדריאן [1] - אמא של טיירה - קמיל [2] - אמנדה ומישל[7] - ג'ייד[6] - התוכנית - הכי מעצבנת מכולן - הכי מדהימה מכולן - הטופ מודל הבאה - התמונה הכי יפה - המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית - אפריל [2] - נורל [3] - שאנון [1] - בריטני [4] - הפורום -

mikmikonet

New member
../images/Emo47.gif דיווה

אן [3] - לי ג'ינס אווה [3]-
מיס ג'יי - עקבים מר ג'יי- חמצון! טיירה - הפארודיה שעשו על טופ מודל בסאטרדיי נייט לייב
חיקו אותה כל כך טוב ג'אניס - בוטוקס נייג'ל ברקר - נוטד פאשיון פוטוגרפר מישל [4] - פצעים!
טוויגי - אפרוח (המילה הזו מתאימה לאפרוח, לא?) ג'ואני[6] -
ענת בן חמו (עזבו) אמנדה [3] - עיניים תכלת, עיוורון יהיה [3] - רספקטו! קיניה [4] - פילה
הפילה האלוהית
ובמילה אחת פילוהית. מלרוז[7] - מלכה נאימה [4] - נטלי
אני יודעת שהיא אוהבת אותה. אדריאן [1] - מזכיר לי את התקופה של כיתה ז' בערך שהתחלתי לראות את טופ מודל וממש הייתי מכורה לעונה 1, ואהבתי את אדריאן
ו... i'm not DEAD!
אמא של טיירה - לא עולה לי שום אסוציאציה לזה
קמיל [2] - דיס איז מיי סיגנצ'ר ווק אמנדה ומישל[7] - שנדי
מתוקות לאללה. ג'ייד[6] - פאביולס
התוכנית - התמכרות! הכי מעצבנת מכולן - ברנדי! מוניק! היו כל כך הרבה
הכי מדהימה מכולן - אויש נו
ג'ואני, קיילן, שלולי וכו'. הטופ מודל הבאה - פורום! התמונה הכי יפה - נו באמת
זה מתחיל להיות קשה. למעשה המשחק הוא אסוציאציות ואני צריכה לכתוב את הדבר הראשון שעלה לי בראש, ועלו לי בראש התמונות של דניאל בתור בובה ובתולת ים. אבל אני בכלל לא חושבת שהן הכי יפות, הן במקרה עלו לי לראש
המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית - ברנדאיכס אפריל [2] -
התמונה באיטליה נורל [3] - הכינוי שלי
שאנון [1] - עירום (או יותר נכון אי עירום...) בריטני [4] - זוכת מצעד המחורפנות
הפורום - אחלה מקום כשהוא לא יבש
תודה! נהניתי.

חחחח קרעת אותי מצחוק!

פילוהית!
ו"פאביולוס" יאו זה היה אחד הפרקים הקורעים בANTM. ג'ייד הייתה כ"כ דראג קווין מעלפת

NP16

New member
עונה בעצמי.

אן [3] - מהממת..אתלטית אווה [3]- דיווה (ברור) מיס ג'יי - דיווה אקסטרדנורי RUNWAY מר ג'יי- חמצון בלונד טיירה - טופ מודל..כמובן ג'אניס - מלכה.הסוכנות של.. נייג'ל ברקר - צלם..סקסי :O [לא מתווכח עם מה שהראש אומר] מישל [4] - פצעים בלונד מזעזע טוויגי - אגדת אופנה ג'ואני[6] - מושלמת קרחת על הפיל
אמנדה [3] - עיוורת יהיה [3] - גם איתה פצעים. קיניה [4] - הפילה מלרוז[7] - שליטה,שער משוגע נאימה [4] -פתאט זוועה [זה לא מה שאני חושב] אדריאן [1] - מוות
חס ושלום
אמא של טיירה - שטיירה בפרק אחרי שקאסי מעונה 3 הודחה דיברה איתה שהיא רוצה לעזור לקאסי עם הבעיות אכילה:O זה היה כזה הזוי ממש בתחילת הפרק בלי קשר לחיים. קמיל [2] - הליכת החותם אמנדה ומישל[7] - סיאמיות פוטוגניות ג'ייד[6] - דיס איס מי איימ ג'ייד !פאאביולאסס התוכנית - טלוויזיה הכי מעצבנת מכולן - ג'ייד..זה אולי עלה בגלל שכתבתי עליה לפני רגע? הכי מדהימה מכולן -ג'ואני..זה ישר עולה
הטופ מודל הבאה - אווה:O התמונה הכי יפה - ג'ואני על הפיל (ככה הראש שלי אמר..אני עוד דווקא מתלבט לבתולת ים והבובה) המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית -ורה. נו אני בכלל הסתכלתי על הראוי האמ בקשר לטופ מודל האמ ברנדי אפריל [2] - מכונה [ככה אמרו עליה
] נורל [3] - מגושרת
שאנון [1] - בלונדינית האמ בריטני [4] - קרועה הפורום - שולט!! :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif שלהלהלהלה

אן [3] - לסבית כוסית אווה [3]- מושלמת מיס ג'יי - מושלמת מר ג'יי- מושלמת טיירה -השתלת שכל ג'אניס - תעשי לי ילד נייג'ל ברקר - תצטרף לאורגיה מישל [4] - תצטרפי גם.סתם,איכס. טוויגי - ברוך שפטרנו
[?] ג'ואני[6] -ה-שלמות של כל התוכנית הזאת אי פעם! אמנדה [3] - יבבנות יהיה [3] - יהירות קיניה [4] - שומן מלרוז[7] - אין מילים לתאר נאימה [4] -שנויה במחלוקת אדריאן [1] -אהובה בתקופותיה אמא של טיירה - הכל באשמתה! קמיל [2] - קוקסינלית אמנדה ומישל[7] - כ"כ לא שזה כ"כ כן ג'ייד[6] - פביולסססס התוכנית - כן..התוכנית...
הכי מעצבנת מכולן -משום מה אני תמיד אזכור את קייטי [2] הכי מדהימה מכולן -ג'ואני המושלמת. הטופ מודל הבאה - ג'ואני! התמונה הכי יפה - כל התמונות של ג'ואני. המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית -אנה [2] אפריל [2] - נסיכה אסיאתית נורל [3] - מטומטמת שלמות עליה שאנון [1] - יפיפיה בריטני [4] - תחת חסוף.מטורללת. הפורום - חסר פה את עומרי

KISS MEEEEE ../images/Emo23.gif

חח חשתי. אן [3] - פרצוף יפה אווה [3]- דיווה מיס ג'יי - מלכת המסלול מר ג'יי- תמיד מזכיר לי מין גיבור קומיקס כזה עם השיער הכסוף והשרירים
טיירה - חחח עדשות ירוקות ג'אניס - בריטני עונה 4 נייג'ל ברקר - צלם שווה ביותר מישל [4] - מתאגרפת טוויגי - לבנה ג'ואני[6] - "לוק אט מיי טייט'!!!!" אמנדה [3] - מושלמת יהיה [3] - ריספטו.
קיניה [4] - דבה מלרוז[7] - מהממת שלי נאימה [4] - בלרינה אדריאן [1] - פלייבוי אמא של טיירה - צריכים להראות אותה יותר!!! קמיל [2] - זיקית! אמנדה ומישל[7] - סשה ג'ייד[6] - אהובתתתתתייייייייי
התוכנית - צפויה מאד הכי מעצבנת מכולן - יש מלא הכי מדהימה מכולן - כנ''ל הטופ מודל הבאה - עומרי התמונה הכי יפה - הפוטושוט האחרון בעונה 9 המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית - פורנדההההה. אפריל [2] - בשמים נורל [3] - גשר שאנון [1] - צרודה בריטני [4] - סקסית הפורום - אלוווווווהייייייייייי

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

אן [3] - הפוטושוט למשקה אנרגיה שהן קפצו אווה [3]- הפוטושוט הראשון שלהם מיס ג'יי - שיער לבן
מר ג'יי- עקבים,כמובן. טיירה - שמלות נפוחות עם שיער מדהים ג'אניס - בוטוקס. נייג'ל ברקר - בריטי עם חולצות פסים (בד"כ,לא?) מישל [4] - פצעים טוויגי - "She scares me!" (על ג'ייד) ג'ואני[6] - בלונדינית חמודה עם שיניים מוזרות אמנדה [3] - בלונדינית עם עיניים מדהימות יהיה [3] - "ריספקטו" קיניה [4] -
מלרוז[7] - מלא נקודות חן נאימה [4] -
אדריאן [1] - לא ראיתי את העונה הראשונה
אמא של טיירה -
מי זוכר אותה? קמיל [2] - סיינטור ווק. אמנדה ומישל[7] - יפהיפיות ג'ייד[6] - האפרו שלה מתחילת העונה התוכנית -
הכי מעצבנת מכולן - נאימה הכי מדהימה מכולן - איווה הטופ מודל הבאה -
התמונה הכי יפה - קשה! קרוב לודאי שהתמונה שהפיינל פור של 2 הצטלמו בעירום המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית - נאימה אפריל [2] - מדהימה,הגיע לה פיינל 2 נורל [3] - הלו קיטי שאנון [1] - (ראה אדריאן) בריטני [4] - פורנו הפורום - פאתטטטטטטטט! חח סתם סתם,כיף גדול.
כל הכבוד נדב,אהבתי.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifעכשיו אני רואה גם שיצאו לי

תשובות ממש זהות לחלק של אחרים

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifיאללה

אן [3] -
אווה [3]- קאוורגירל. מיס ג'יי - ראנוואי. מר ג'יי- בלונד. טיירה - גרועה. ג'אניס - מלכה. נייג'ל ברקר - תקוע עם מקל בתחת. מישל [4] - גבר. טוויגי - איי לייק אר. ג'ואני[6] - שיניים. אמנדה [3] - עיוורת. יהיה [3] - רקדנית. קיניה [4] - פילה. מלרוז[7] -
נאימה [4] - פטXט^$# אדריאן [1] - לא ראיתי. אמא של טיירה - מממ קמיל [2] - לא מכירה חח אמנדה ומישל[7] - מה הן עושות בתוכנית? ג'ייד[6] - דיז איז נוט אמריקס נקסט טופ פרינדז. התוכנית - מעצבנת. עם הבחירות של טיירה. הכי מעצבנת מכולן - טיירהXD הכי מדהימה מכולן - נטשה
הטופ מודל הבאה - נטשה
התמונה הכי יפה - בריטני בטבע או נטשה בים. המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית - 90% מהמתמודדות. אפריל [2] - לא מכירה. נורל [3] - הנפילה במסלול חח שאנון [1] - לא מכירה. בריטני [4] -
SHUT UP! הפורום - יבש

dimdily

New member
יו גמאני רוצה...:)

אן [3] - חביבה אווה [3]- שולטת מיס ג'יי - מעוות ומצחיק מר ג'יי- כוסון על... טיירה - אהובתי ג'אניס - אין עליה!!! צריך להחזיר אותה נייג'ל ברקר - אוווו(מפנטזת) מישל [4] - בעע טוויגי - רזון חולני(לא אוהבת אותה למרות שהיא חמודה!) ג'ואני[6] -שלמות אמנדה [3] - לא זוכרת מי זאת יהיה [3] - בסדר.. ממש אהבתי אותה, טוב שלא ניצחה>< קיניה [4] - בלעכס מלרוז[7] - מבוגרת נאימה [4] - נעלמת אדריאן [1] - מגניבה אמא של טיירה - מאמי לאומית קמיל [2] - פקאצה אמנדה ומישל[7] - דוגמניות ג'ייד[6] - חחחחחחח מפגרת התוכנית - שלמות הכי מעצבנת מכולן - וואו אנלא זוכרת תשם שלה.. או מאיזה עונה... אבל היא הייתה מרגיזה>< הכי מדהימה מכולן - יואנה ושרה(מהעונה השניה) ושנדי.. וואו אהבתי שם את רובן הטופ מודל הבאה - קרידי התמונה הכי יפה - מהעונה השלישית עם התכשיטים המתמודדת הכי לא ראויה להיות בתוכנית - כלכך הרבה אפריל [2] - אוו סגידה נורל [3] - חח מצחיקה שאנון [1] - בסדר בריטני [4] - אווו חמודה שלי ממש אהבתי אותה! הפורום - שליטה!!!

למעלה