שאלון אסוציאסציות אינפקציתי. P:

breezerlemon

New member
שאלון אסוציאסציות אינפקציתי. P:

אינקפציה: אלטעזאכן: שוקי: ים המלח: פתח תקווה: זכוכיות: אציטון: ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: שבוע טוב אנשים :)

יהה

אינפקציה- ניר טרטר אלטעזאכן-בני ברק שוקי-בס ים המלח-נעים פתח תקווה-אבא זכוכיות-דם אציטון-לק? הצב יהושע-טעים

hkatsman

New member
הוהו

אינקפציה: הלהקה שאני הכי אוהב בארץ אלטעזאכן: ערבי מניאק שוקי: אקליפטוס ים המלח: מלח פתח תקווה: העיר שלי זכוכיות: על הלשון אציטון: קפה? ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: ההוא שמציל את המצב

:+)

אינקפציה: פצע אלטעזאכן: ערבים שוקי: שווארמה ים המלח: רוסים פתח תקווה: ליגה לאומית זכוכיות: חלון אציטון: לק ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: יש לו בית על הגב שבוע טוב אנשים :)

breezerlemon

New member
ים התיכון מסוכן ים המלח רחוק מידי

אז לאיזה ים נלך ? יאללה למסוכן P: אינקפציה: שיגעון אלטעזאכן: חפצים מעץ.. שוקי: כלב ים המלח: פסטיבל פתח תקווה: ערסים..[לא מפתיע שהוא לא מאמין שהוא גר שם..P: חח] זכוכיות: דם אציטון: ריח חזק ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: צב קטן וחמוד שמציל את המצב ^^

B a m b o o k

New member
../images/Emo156.gif

אינקפציה: השתוללות אלטעזאכן: ערבים שוקי: חננות ים המלח: כיף פתח תקווה: בית חולים זכוכיות: כואב אציטון: מוריד לק ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: מלך

gogetterrr

New member
כ :

אינקפציה: המצח הארור שלי עד לפני חודש אלטעזאכן: ערבי הזוי שוקי: דגנים ים המלח: טיול שנתי פתח תקווה: בת ים זכוכיות: ברך אציטון: דלק ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: פרפר נחמד

omeriz

New member
';..;' ';..;' ';..;' ';..;'

אינקפציה: פרונקל אלטעזאכן: אמיר פרץ(בגלל המגהפון) שוקי:ים ים המלח: בוץ פתח תקווה: עינו של הפנתר זכוכיות: זה פשוט לא מזכיר לי כלום. אציטון: שעון ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: צבי צב הלך לו על הגב נהנה מהמצב....פתאום חטף מכת שמש ומת...... שבוע טוב אנשים :)

עומר

עינו של הפנתר זה שיר שלי ואני מבקש קרדיט..... אבל מה זה משנה אני עוד 6 שעות עולה על טיסה למקסיקו.... נה נה תשתו המון בבומבמלה

פרקשון

New member
חמוד

אינקפציה: עילגות אלטעזאכן: ערבי שוקי: חמוד ים המלח: טעים פתח תקווה: כת השטן זכוכיות: אהבה אציטון: מעורר ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: מוות

l i o r a n g e

New member
בלהבלה

אינקפציה: באוזן אלטעזאכן:אידיוט שוקי:סטאר ים המלח:ט"ש פתח תקווה:אעהאהעהאעהאעה אני רוצה לגור בפתח תקווה!!!!!!!!!!11
זכוכיות:על הלשון אציטון:משובח! ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע:יוסי -_-"

AvtipuS

New member
יאללה שיהיו הופעות באמאשלהם

אינפקציה: בארבי. אלטעזאכן:ענתיקה. שוקי:חעמוד. ים המלח:מתוק מדי. פתח תקווה:אנלא מאמין!. זכוכיות:לשון. אציטון:קפה. ולדובדבן שבקצפת.. הצב יהושוע: משה קצב.

למעלה