שאלון ארוך ארוך

LOLI152

New member
שאלון ארוך ארוך

נגנב במתיקות מפורום שאלונים וסקרים. יש לכם משקפיים? היו לכם פעם? מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל? של איזה אתר? באנגלית או בעברית? נכנסים אליו כל יום? כמה פעמיים ביום? יש לכם הרבה ספאם? נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? מעבירים הודעות שרשרת? למה??? כותבים הרבה מיילים? כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים? מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כמה בערך? שומרים את האיימלים? בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? מה דעתכם על בדיחות על השואה? מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר? יש לך חיים? אוהב לצייר? אוהב לצלם? אוהב להצטלם? יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? תהנו!:)

LOLI152

New member
עונה...

13:44 יש לכם משקפיים? אכן כך:) היו לכם פעם? כן.. מאיזה גיל? 10 עד איזה גיל?עד עכשיו.. כמה זוגות בערך היו לכם? 5.. מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? הן עכשיו עליי! XD ומשפקי שמש,יש לכם? כן:) כמה זוגות בערך היו לכם? רק 2.. חחח מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? אתמול. יש לכם איימל? בהחלט. יותר מאחד. של איזה אתר?וואלה, ג'מייל. באנגלית או בעברית? עברית.. נכנסים אליו כל יום? בהחלט כמה פעמיים ביום?פעם-פעמיים, כשאני על המחשב. יש לכם הרבה ספאם? חחח כן. המון. אני חוזרת כל יום ..16 ספאם חדש.. נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? נכנסת.. לפעמים מגיעים לשם מכתבים חשובים בטעות. מעבירים הודעות שרשרת? לא. למה???לא מאמינה בזה. כותבים הרבה מיילים? לא המון. כמה ביום/שבוע בערך? פחות או יותר 5.. זה תלוי ביום/שבוע. מקבלים הרבה מיילים? כן..! יותר מדי.XD מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? רק אם זה מממש מממש מממש מגניב. יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? אכן:) יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כן.. כמה בערך? בערך 50 אנשים, ו100 ומשהו מיילים. שומרים את האיימלים? חשובים. בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? מבולגן בדואר נכנס. חלק פיצי בתיקיות.XD אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? סבתא, היקר, ידיד יקר, והחברה הכי טובה. מה דעתכם על בדיחות על השואה? בטיימינג נכון- זה מאוד מצחיק. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? יום רביעי. וחברים?יום שישי.. אוהבים שבאים אורחים? תלוי מי. אבל ב99% מהמקריםכן. למה? אוהבת לארח, זה בגנים. ואתם אוהבים שבאים חברים? מאוד!:) מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי עם מי ומתי. אבל לרוב קבוצה גדולה. למה? כי אנחנו שילוב מצוין! מתנחלים הרבה אצלכם? כן!:) אני אוהבת לארח. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? כיבוד, קצת סדר, לא משהו פסיכי. כי אני מארחת המון. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? קצת.. ולא לא הכי אכפת לי. דואגים שיהיה אוכל? אם זה לא יום כיפור, אז כןXD אולי חושבים על תעסוקה? לפעמים, כשבא, טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנים הרבה.XD אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אכפת לי.. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לא, זה גם נראה לי חצוף קצת לסדר למישהו אחר. כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא מציקה. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? ברור. בעיקר אצל חברים. כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לפעמים.. אצל החברה הכי טובה- אני כמעט גרה אצלה היא כמעט גרה אצלי, אז לא. מבקרים הרבה אצל אחרים? כמה שיוצא.. חח באיזו תדירות? מתי שיוצאXD הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? תלוי איפה גרים. לרוב ברגל כי זה מה שיש. לחברה מרחוק אוטובוס. לפעמים כשאני מאחרת נגיד אז הורים. בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? לפעמים אצלנו לרוב סבתא. מה אתם אוכלים בחגים? מה שיש לאכול באותו חג.XD אוהבים בד"כ אוכל של חגים? אני אוהבת את כל האוכל של סבתא!:) מה אתם הכי שונאים בחגים? ממ.. לא יודעת. מה אתם הכי אוהבים בחגים? משפחה, מיוחד אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) ממ תלוי מתי, מה המצב רוח, לרוב לילדים. המדריכה שבי. חחח. ולפעמים עם אח ואחות של אמא, יושבים וצוחקים וזה. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אוהבת.! אני מתה על המשפחה!:) יש לכם משפחה בחו"ל?כן. אבל רחוקה... כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? לא מבקרת אותם X: כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מדי פעם.:) מה הסוג פלאפון שיש לך? מוטורלה.. במה אימא שלך עובדת? היא מנהלת תפעול איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? קצרים ואפורים כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? לאיודעת. עשיתי לפני שבוע. מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? יש הרבה. בעיקר להשאיר חותם, לשנות משהו. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לפני כמה דקותXD איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? דניאל, איתמר, יהונתן, כאלה שמות:O איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
-זה. הוא שמח כזה! אוהב טונה? אין לי בעיה איתה. איזה שוקולד אתה הכי אוהב? לבן:) הלכת היום לעבודה/ביתספר? לא. גשר.:) משהו מיוחד שקרה שם? - איזה שפות אתה יודע?עברית, אנגלית, וקצת ערבית,צרפתית, איטלקית,וספרדית. בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? למדתי ערבית. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם ידיד מסוים. עם היקר:) מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אתמול בלילה. מה בא לך לאכול עכשיו? פיצה מה עשית אתמול? ישנתי, ראיתי סרט, הייתי עם היקר, קצת משפחה, . מה אתה עושה היום? עכשיו אני במחשב. אח"כ אכין מושמושים, ואז עם היקר:) מה תעשה מחר? מחר בבוקר יש לי פעולת שכבה, ואז כמה שעות עם היקר, וערב חג. יש לך חיים? אין לנו חיים, ואין גם אלוהים, כי בבלאגן, אנחנו נאמבר וואן! XDDDDג אוהב לצייר?-לא מוכשרת בזה. מעדיפה לעצב. אוהב לצלם? אוהבת:) אוהב להצטלם? לא מפריע לי:) יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לאXD נכון זה מעצבן? לא ממש. התקלחת כבר היום?התקלחתי אתמול בלילה. ועוד מעט. אוהבים עוגיות גרנולה? לאXD אוהבים צימוקים? צימוקים לבד כן, בתוך משהו לא. חגגתם את ט"ו בשבט השנה ? כן. איך?עם השבט. נטענו עצים. חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה?כי חשוב להוקיר את הטבע. שותים קפה? לפעמים. מתי? בבוקר, לפעמים. איזה סוג? נס, חזק מתוק וחם:) מה דעתך על טבעונות? שזה ראוי להערכה, אבל קשה. ממצב? מקורה? הכל טוב? הכל מקסים:) יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? לא. תודה לאל! אוהבים קרואסון? כן:) אוהבים טיול שנתי? עם השכבה שלי פחות.אבל אני אוהבת טיולים! כבר היה לכם השנה? עוד לא. מה החלום הכי גדול שלכם? לעשות שינוי. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא.. החלקתם פעם על בננה? גם לא. למה?מהלא?! אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? קצת. אני אוהבת נפילות. אוהבים שיעור ספרות? אהבתי בחטיבה. עכשיו עוד לא יצא לי ללמוד. מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? שירים. מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות? היא בן אדם מדהים!:O אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? בהחלט. מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות! אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? תלוי עם מי. לרוב סטלה. מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? בטיול שכבתי.:) האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן!:) אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אני ממחזרת, לא משתמשת בחומרים מזהמים, למשל לא בחד"פים.. וכ'ו אוהבים טופו? מאוד:O על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? אכן. שחור. שקצת התקלף בגלל הגיטרה! XD במה היה המבחן האחרון שלכם? אנגלית. עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?לא. אין לי ממש מה לעשות. מה הצבע השולט שלכם בחדר? סגול. ללא ספק. אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? מתמטיקה... שונאים את המורה ללשון שלכם? כן! XD בגדול מסתדרים עם ההורים? לפעמים. אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? ממ. לא יודעת. אולי לבטל את העצבות. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?שקית ורודה. XD 14:01

LOLI152

New member
הפתעות כאלה..

צ'ופרים- בשפה של תנועות נוער אחרות. וכן, יש לי חיבה עצומה לשפות. ועכשיו אני לומדת להתעמק בצרפתית, שזאת השפה הכי קשה מבין כל אלה שאני מדברת..

איטלקית זו השפה הכי יפה שיש

אני מת לדעת... אמא שלי יודעת... סבא וסבתא שלי עלו מאיטליה...

LOLI152

New member
אז הגיע הזמן, לא?

סבא וסבתא שלי דוברים צרפתית .. בעיקר בניהם.. אמא שלי מבינה (לא דוברת) וזאת שפה בעייני הכי סקסית שקיימת. פשוט שפה יפה! סבתא שלי איטלקיה. מאיפה?! (בסוף נגלה שאנחנו קרובי משפחה!)

עונה..

יש לכם משקפיים?לא היו לכם פעם?לא מאיזה גיל?- עד איזה גיל?- כמה זוגות בערך היו לכם?- מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?- ומשפקי שמש,יש לכם?לא כמה זוגות בערך היו לכם?- מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?- יש לכם איימל?כן של איזה אתר?וואלה! באנגלית או בעברית?אמגלית נכנסים אליו כל יום?לא כמה פעמיים ביום?פעם פעמיים בשבוע יש לכם הרבה ספאם?לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?כן מעבירים הודעות שרשרת?כן למה???כי אני מאמין לכל השטויות האלה כותבים הרבה מיילים?לא כמה ביום/שבוע בערך?פעם ב..שאני צריך להגיש דו"ח בתיאטרון מקבלים הרבה מיילים?לא מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?לא כמה בערך?30 שומרים את האיימלים?כן בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?בדואר הכהס אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?אושרי וזהו היינו יודעים כבר איך להסתדר מה דעתכם על בדיחות על השואה?כשהם מצחיקות הם טובות אך לפעמים הם גם חסרות טאקט מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?שבת לפני ראש השנה וחברים?היום אוהבים שבאים אורחים?כן למה?כי זה כיף שיש מישהו שרוצה לבוא לבקר אותך..חוצמזה שאני שונא שגרה וזה מוציא קצת מהשגרה... ואתם אוהבים שבאים חברים?מאוד!!(אם הם יודעים מתי ללכת..) מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?קבוצה למה?כמה שיותר יותר טוב מתנחלים הרבה אצלכם?לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?אמא שלי דואגת לזה אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?לא דואגים שיהיה אוכל?ברור... אולי חושבים על תעסוקה?לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?תלוי כמה אוכל יש... אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?- כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?מתאפקים ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים?מאוד מבקרים הרבה אצל אחרים?לא באיזו תדירות?פעם בהרבה הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?רגל בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?כל אחד במשפחה במקום אחר אני בבית מה אתם אוכלים בחגים?בשר אוהבים בד"כ אוכל של חגים?כן מה אתם הכי שונאים בחגים?את הכל מה אתם הכי אוהבים בחגים?חופש... אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)המבוגרים אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?אוהבים יש לכם משפחה בחו"ל?היה עד לא מזמן... כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?לא ביקרנו (זה היה שליחות..) כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?לבר מצווה שלי ולבר מצווה של הבן שלהם.. מה הסוג פלאפון שיש לך?פלאפון במה אימא שלך עובדת?עוזרת למורים על המחשבים.. איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?כתומים וקטנים עלי... כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?93 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?שאני לא ארגיש בודד מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?לא זוכר איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?ברק איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה?לאאאאאאאאא איזה שוקולד אתה הכי אוהב?מרס.. הלכת היום לעבודה/ביתספר?כן.. משהו מיוחד שקרה שם?לא מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?איזה דומינו משולשים במה בא לך לשחק עכשיו?כלום אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?עם המון אנשים זה יותר מצחיק איזה שפות אתה יודע?עברית וקצת אנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?היה לי פתור!!! עם מי אתה הכי אוהב לדבר?עם חבר שלי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?היום בבי"ס מה בא לך לאכול עכשיו?קינמונים מה עשית אתמול?מה כבר יש לעשות בשבת.. מה אתה עושה היום?הייתי בבי"ס וישנתי מה תעשה מחר?אעבוד... ואסע לדודים יש לך חיים?לא אוהב לצייר?כן אוהב לצלם?כן אוהב להצטלם?כן אבל אז אני מתבאס מזה... יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8. נכון זה מעצבן?- התקלחת כבר היום?לא אוהבים עוגיות גרנולה?לא אוהבים צימוקים?חא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? כן איך?נטיעות של בני עקיבא חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?כן למה?כל החגים מיותרים שותים קפה? כן מתי? לפעמים איזה סוג?טסטר צ'ויס מה דעתך על טבעונות?ווירדואים ממצב? מקורה? הכל טוב?הרוב יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?לא אוהבים קרואסון?חולההה אוהבים טיול שנתי?שונאאאאאאא כבר היה לכם השנה?לא מה החלום הכי גדול שלכם?להיות שחקן כדורגל ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?לא החלקתם פעם על בננה?לא למה?- אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?כן!!! אוהבים שיעור ספרות?כן מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?שירים מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)איזה מצחיקה היא.. אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?לא מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?ספרות!! אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?סטלה.. ביקרתם פעם בחוף פלמחים?כן מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?לא זוכר האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?מה זה? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?כן אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?ממחזרים ומציק לאנשים שימחזרו אוהבים טופו?לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם?תיאטרון עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?לא מה הצבע השולט שלכם בחדר?ירוק!! אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?מתמטיקה שונאים את המורה ללשון שלכם?כן בגדול מסתדרים עם ההורים?כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?שאני אהיה שחקן כדורגל מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?בובה

שני חמו1

New member
כל הכבוד אלה !

יש לכם משקפיים?לא היו לכם פעם?לא מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כן כמה זוגות בערך היו לכם? 2 מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? היום [אחרי מלא זמן..] יש לכם איימל? כן של איזה אתר? וואלה באנגלית או בעברית? אנגלית נכנסים אליו כל יום? לא.. כמה פעמיים ביום? יש לכם הרבה ספאם? כן נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? תלוי מעבירים הודעות שרשרת? לרוב לא למה??? כי לפעמים זה סתם שטויות כותבים הרבה מיילים? רק כשצריך כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים? כן מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? רק אם זה ממש יפה יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא ממש כמה בערך? 50 שומרים את האיימלים? כן בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? דואר נכנס אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אשטון קוצ'ר וזהו.. מה דעתכם על בדיחות על השואה? נורא מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? היום.. מלא וחברים? כל יום אוהבים שבאים אורחים? תלוי מי למה? אני שונאת להיות נחמדה כשלא בא לי ואתם אוהבים שבאים חברים? כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי מה המצב רוח שלי למה? ככה מתנחלים הרבה אצלכם? כן מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? לא יודעת אתם מסדרים את הבית? הבית שלי תמיד מסודר אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לפעמים דואגים שיהיה אוכל? כן אולי חושבים על תעסוקה? מה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? שומרים על הגזרה.. אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא מפריע כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? תלוי אצל מי, אם זה אצל החבר'ה מהמושב אני לוקחת לבד אוכל.. אם לא אז אני מתאפקת [וגם כשמציעים אני לא לוקחת..] ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לפעמים מבקרים הרבה אצל אחרים? לא באיזו תדירות? לא יודעת הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? הורים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? בבית מה אתם אוכלים בחגים? אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים? בד"כ כן מה אתם הכי שונאים בחגים? את השבת מה אתם הכי אוהבים בחגים? חופשששש.. אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) מבוגרים אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? תלוי יש לכם משפחה בחו"ל? כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? לא מבקרים כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? פעם בשנתיים מה הסוג פלאפון שיש לך? Sony Ericsson של אורנג' במה אימא שלך עובדת? מנהלת מרפאת שיניים איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? מכנס שחור ארוך של קסטרו כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 96 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? שומרת לעצמי מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לא זוכרת איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? יש כמה איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
ו-
ו-
אוהב טונה? לא איזה שוקולד אתה הכי אוהב? נוטלה הלכת היום לעבודה/ביתספר? לא משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? צ'ווזל במה בא לך לשחק עכשיו? בכלום אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? המון אנשים איזה שפות אתה יודע? עברית וקצת אנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? לא למדתי עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם עצמי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? היום מה בא לך לאכול עכשיו? סושי! [הייתי צריכה לנסוע עכשיו עם בת דודה שלי לאכול סושי ובסוף דחינו את זה..] מה עשית אתמול? ישנתי מה אתה עושה היום? משהו.. מה תעשה מחר? לא יודעת יש לך חיים? לפעמים אוהב לצייר? כן! אוהב לצלם? כן.. אוהב להצטלם? לא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? כן.. המקלדת שלי מעפנה.. קורה לי שאני כותבת ואז יוצא דבר כזהההההההההההההההההה..... אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? כן! התקלחת כבר היום? כן אוהבים עוגיות גרנולה? לפעמים אוהבים צימוקים? כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? מה הקשר ? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? כן למה? כי זה חג לעצים.. זה טיפשי שותים קפה? רק שוקו מתי? כשבא לי איזה סוג? שוקולית גם את השוקו המגעיל של הקיבוץ מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? חרא יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אולי אוהבים קרואסון? כן....... אכלתי מקודם אוהבים טיול שנתי? לפעמים כבר היה לכם השנה? לא מה החלום הכי גדול שלכם? שומרת לעצמי ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא [לצערי..] החלקתם פעם על בננה? לא [למזלי..] למה? כובע אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? חח כן.. גם אם קורה לו משהו אח"כ אוהבים שיעור ספרות? כן מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? הכל מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) שהיא דומה לברוקולי אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? ספרות מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? בווליום כנרת האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?מזה ? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן.. בטח אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? ממחזרת ומציקה לאנשים שימחזרו אוהבים טופו? לא ממש על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? שקוף במה היה המבחן האחרון שלכם? ספרות עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא מה הצבע השולט שלכם בחדר? בחדר חום ונגה ובמקלחת חום כהה קרם ובורדו אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? מתמטיקה שונאים את המורה ללשון שלכם? כן בגדול מסתדרים עם ההורים? אבא כן, אמא לא אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? אושר מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הנעל שלי

למעלה