שאלון ארוך ארוך

ShukyD

New member
שאלון ארוך ארוך

שימו לב תמיד יש אפשרות שלא כל התשובות יכנסו בהודעה אחת לכן מומלץ ביותר! לענות בקובץ טקסט ואז להעתיק לכאן , אם זה נקטע באמצע, את שאר התשובות תוסיפו בהודעה השניה יופי שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

ShukyD

New member
לוחשת סודותיי, עונה את תשובותיי..

רוצה אבל לא יכול? אין כזה משפט, אבל בשבילי זה הכל.. <איזה שיר מהתחת> את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי, לא? את מי אתה הכי שונא בעולם? משתדל לא לשנוא אנשים.. לא יכול בלי: לצחוק מתגעגע ל: חיי חברה נורמלים
גורם לך לבכות: סרטים \ שירים מצחיק אותך: הכל בחיים לא: ראיתי שר הטבעות
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "באיזה סרט זה היה, שהיה שם איש רע אחד שחטף מישהו, וכל פעם הוא צחק צחוק מרושע כזה.. ובסוף הפליץ והתבאס?"
מתנה שהיית רוצה לקבל: שונא מתנות יחיה כישרון: נקודה רגישה
תחביבים: הממ אוסף: פעם אספתי קופסאות סיגריות
ציטוט אהוב: "דונט בי סו סאבארבנס, איטס דה ניו מילניום, גיי, סטרייט, איטס אול דה סיים נאו, דר אר נו מור ליינס.. וול דר איז אה ליין אנד אוף דיס סייד אוף איט, ווי איינט גיי" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה
ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורףףףףףף לבן או שחור: שחור
<על נומי לבן
> אופי או יופי: שניהם ביחד, שילוב מנצח.. כמות או איכות: איכות קור או חום: קוררררר
חלום שאתה זוכר: יותר מדי
דציבל
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלום שהיית רוצה שיתגשם:
הדבר הכי נועז שעשית: לא יותר מדי.. הדבר הכי טיפשי שעשית: יותר מדי.. הדבר הכי מצחיק שעשית:
נו באמת זה לא טוב להגיד "הדבר הכי .. שקרה" הדבר הכי מצחיק שקרה לך:
הדבר הכי מפדח שקרה לך:
מקרה הכי טוב שקרה לך:
מקרה הכי רע שקרה לך: די נוווווווווווווו הרגתם אותי עם זה וזה סוף החדשות, מקול ישראל.

ShukyD

New member
חחח אופס זה העתיק לי רק חצי ../images/Emo3.gif

שם: יואב כינוי: קושי פוסי
תאריך לידה: 23.2.87 מזל: דגים סגנון לבוש: מה שיש בארון סטייל כללי: שמן פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול בהיר צבע שנוא: לא שונא צבעים! <אדום בוהק של רוסיות> מאכל אהוב: הממ.. סטייק
חטיף אהוב: ביסלייייי חטיף שנוא: הדבר הזה עם השומשום מסביב פרי אהוב: אפרסק! פרי שנוא: קיווי <עושה לי שורף בשפתיים
> בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? יש חתולה והייתה כלבה אבל היא נעלמה <ונומי אני משוכנע שכן סיפרתי לך> מקום בילוי מועדף: בית
בית קפה וכאלה מוטו: אין לי מוטו, כשאני אהיה מפורסם יהיה. סרט: אנשי המזימות שיר: מוכרת לי מפעם
כלכך זמר: הראל סקעת
זמרת: דיןדין אביב \ קרן פלס להקה: לא אוהב להקות!! סטייה: עשן
שריטה: חושב יותר מדי חולשה: תנו לי לחשוב על זה מפחיד: הפחד משמח: דברים קטנים וכיפיים מכעיס: אנשים טיפשים מעציב: אנשים טיפשים <וסרטים
> מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: מנשמע? שיר שעושה מצב רוח טוב: יזהר כהן - עולה עולה
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: נומישלי
ביה"ס: מה זה? כיתה : מה?! עיר מגורים: קרית שמונה
!!!!!!!!!!!!!!!! גובה: 175 מוצא: מרוקאי פולני
אופטימי \ פסימי: אופסימי העדפה מינית: סטרייט טלויזיה: יס סטארס <?> רדיו: גלגלצ דיסק: קרןפלס הכי אוהב בגוף שלך:
הכי שונא בגוף שלך: הרבה יותר ממה שאני אוהב
תכונה שנואה בעצמך: חפרן תכונה שנואה באחרים: קמצנים \ מתחשבנים \ בטוחים שהם צודקים לוקח לכל מקום: סיגריות \ פלאפון \ ארנק שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אביב גפן - יומן מסע | אביתר בנאי - יש לי סיכוי בחיים לא יתפסו אותך עם: גבר, מתחרמן
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ערימה של ספרים, איזולירבנד ומשגר
איפה אתה עכשיו? בבית, בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן
למה אתה לא שם? 4 שעות נסיעה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? איתה
רוצה אבל לא יכול? אין כזה משפט, אבל בשבילי זה הכל.. <איזה שיר מהתחת> את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי, לא? את מי אתה הכי שונא בעולם? משתדל לא לשנוא אנשים.. לא יכול בלי: לצחוק מתגעגע ל: חיי חברה נורמלים
גורם לך לבכות: סרטים \ שירים מצחיק אותך: הכל בחיים לא: ראיתי שר הטבעות
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "באיזה סרט זה היה, שהיה שם איש רע אחד שחטף מישהו, וכל פעם הוא צחק צחוק מרושע כזה.. ובסוף הפליץ והתבאס?"
מתנה שהיית רוצה לקבל: שונא מתנות יחיה כישרון: נקודה רגישה
תחביבים: הממ אוסף: פעם אספתי קופסאות סיגריות
ציטוט אהוב: "דונט בי סו סאבארבנס, איטס דה ניו מילניום, גיי, סטרייט, איטס אול דה סיים נאו, דר אר נו מור ליינס.. וול דר איז אה ליין אנד אוף דיס סייד אוף איט, ווי איינט גיי" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה
ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורףףףףףף לבן או שחור: שחור
<על נומי לבן
> אופי או יופי: שניהם ביחד, שילוב מנצח.. כמות או איכות: איכות קור או חום: קוררררר
חלום שאתה זוכר: יותר מדי
דציבל
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלום שהיית רוצה שיתגשם:
הדבר הכי נועז שעשית: לא יותר מדי.. הדבר הכי טיפשי שעשית: יותר מדי.. הדבר הכי מצחיק שעשית:
נו באמת זה לא טוב להגיד "הדבר הכי .. שקרה" הדבר הכי מצחיק שקרה לך:
הדבר הכי מפדח שקרה לך:
מקרה הכי טוב שקרה לך:
מקרה הכי רע שקרה לך: די נוווווווווווווו הרגתם אותי עם זה וזה סוף החדשות, מקול ישראל.

RJlake

New member
הווו שאלון כמה מפתיע../images/Emo2.gif

שם:נועם כינוי: נומי
, נועמלה
תאריך לידה:11.6.89 מזל:תאומים סגנון לבוש: רגיל מה אני יודעת סטייל כללי:ג'ינס וחולצה פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד מאכל אהוב:סיני חטיף אהוב:אפרופו חטיף שנוא:דוריטוס פרי אהוב:דובדבנים פרי שנוא: גויבה בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף: בבית מוטו:חיה ותן לחיות סרט:זהות שיר:דיןדין
זמר:אין מישו ספציפי זמרת:כנ"ל להקה:קולדפליי סטייה: יש הרבה
שריטה: כנ"ל
חולשה: שוקולד מפחיד: לבד משמח: חורף מכעיס:כפוי טובה מעציב:לבד מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "הוא מאוד נחמד, הם מאוד נחמדים, ממש נחמד, הכי נחמד","תוכניות הוא אומר לי"
שיר שעושה מצב רוח טוב: דיןדין
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כלמני
ביה"ס:רנה קסין כיתה :י"ב עיר מגורים: ירושלים גובה:1.60 מוצא:אשכנזי אופטימי \ פסימי: הכי אופטימי העדפה מינית:בנים חמודים טלויזיה: חברים רדיו:גלגל"צ דיסק: כרגע? ברוק פריז'יר הכי אוהב בגוף שלך: רגליים הכי שונא בגוף שלך: ידיים ואף תכונה שנואה בעצמך: עקשנית ווכחנית תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום:מפתח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אורדנירי פיפל של ג'ון לג'נד בחיים לא יתפסו אותך עם: פירסינג 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מוזיקה,חבר וקופסאות שימורים איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אולי
למה אתה לא שם? כי זה רחוק
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?מישו
רוצה אבל לא יכול? יכולה זה פשוט קשה את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא את מי אתה הכי שונא בעולם? סטלין לא יכול בלי:מים מתגעגע ל: משחקי מחבואים בחצר גורם לך לבכות: שהכלבה מתה בסוף
מצחיק אותך: קוקי בחיים לא: אף פעם אל תגידו בחיים לא
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מה היה קורה אם... מתנה שהיית רוצה לקבל: אין משו מיוחד כרגע כישרון:תגידו לי אתם תחביבים:לקרוא וכאלה אוסף:אין ציטוט אהוב: אין כזה מקלחת או אמבטיה: אמבטיה
ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורף ורק חורף
לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: יש הרבה חלום שהיית רוצה שיתגשם: חיחיחי
הדבר הכי נועז שעשית: הוו אממ לא זוכרת הדבר הכי טיפשי שעשית: חיחיחי יש הרבה אבל שוב לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שעשית: אני לא בנאדם מצחיק במיוחד הדבר הכי מצחיק שקרה לך: שנפלתי ממקומות וכאלה..זה הצחיק אחרים לפחות הדבר הכי מפדח שקרה לך: מן הסתם אותו דבר כמו המצחיקים מקרה הכי טוב שקרה לך: הכרתי אנשים מסויימים מקרה הכי רע שקרה לך: מוות

chen010189

New member
עניתי על השאלון הזה בפורום סינר...

בדיוק אתמול, אין כח שוב

limors2

Active member
אז יופי, זה יחסוך לך זמן!../images/Emo54.gif

תביאי תתשובות שלך משם!

chen010189

New member
לא רציתי להגיד את המילה

שלא יצוץ לי פה פתאום איזה מאוהב אחד עם הסלוגן הקבוע של "תפסיקי לדבר כבר על אסף וסינרגיה"

b o n c h

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת-!

שם: נעמה כינוי: נעמי תאריך לידה: 20/8/88 מזל: טוב!
סגנון לבוש: רגיל סטייל כללי: ג'ינס וגופייה בד"רכ פירסינג: אפילו אין עגילים קעקועים: יהיה בעתיד צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: סושי חטיף אהוב: במבה!!! חטיף שנוא: כפלי בצל יאאאק פרי אהוב: תפוח ירוק חמוד וחמוץ פרי שנוא: קלמטינה - זה מסריח בע"ח אהוב: חתול יש בע"ח? כן מקום בילוי מועדף: בית קפה מוטו: "למה לצחוק איתך כשאפשר לצחוק עלייך?"
סרט: פרל הארבור שיר: Robie Wiliams - Angels זמר: עברי לידר זמרת: מירי מסיקה להקה: בית הבובות / הדורבנים סטייה: לנעול מקשים בפלאפונים
שריטה: כשאני שמה נעליים - לשים גרב, נעל, גרב שנייה, נעל שנייה - תמיד צוחקים עליי... חולשה: עיניים יפות מפחיד: נחשים משמח: כשאני משמחת אנשים אחרים מכעיס: כשלא מאמינים ביכולות שלי מעציב: כשמישהו עצוב מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "יאמממממ במבה!" שיר שעושה מצב רוח טוב: everybody dance now גם הגרסה החדשה והמגניבה בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אחותי ביה"ס: איכססססס כיתה : אם אני חייבת, אז י"ב עיר מגורים: רמת השרון גובה: 1.62 מוצא: חצי אשכנזיה חצי ספרדייה אופטימי \ פסימי: הכי אופטימית שיש העדפה מינית: בעיקרון בנים, תלוי מה תציעו
טלויזיה: כמעט ולא רדיו: תמיד! 91.8 - גלגלגלגל"צ דיסק: האחרון שקניתי - "לוי" של הדורבנים הכי אוהב בגוף שלך: שיער הכי שונא בגוף שלך: בטן תכונה שנואה בעצמך: עקשנות תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: פלאפון ו- labelo שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: מה שיש ברדיו בחיים לא יתפסו אותך עם: אקדח? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספר טוב, מוסיקה וחבר/ה איפה אתה עכשיו? בבית
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? דרום אמריקה למה אתה לא שם? כי אין מי שרוצה לבוא איתי וחוצמזה אני צריכה להתגייס עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? חבר שלי לשעבר
רוצה אבל לא יכול? להיות עם חבר לשעבר את מי אתה הכי אוהב בעולם? חברה הכי טובה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? מישהו מהשכבה שלי ואת שימי
לא יכול בלי: דיאט קולה מתגעגע ל: אחותי, נסעה לחו"ל לחגים גורם לך לבכות: מישהו אחר שבוכה / טקסים עצובים / סרטים מסויימים מצחיק אותך: כמעט הכל בחיים לא: עשיתי בנג'י מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: הצבא הזה שנחת עליי משומקום מתנה שהיית רוצה לקבל: i-pod כישרון: ריקוד תחביבים: לרקוד, לשיר, להתפרע!!! אוסף: גרביים מצחיקות ציטוט אהוב: "הדשא של השכן ירוק יותר?"
מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ברור! ים או בריכה: יםםםם חורף או קיץ: חורףףףףף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: גם וגם כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: במהשך למחשבותיי על צבא, חלמתי שאני בבקו"ם ואני פשוט הולכת לאיבוד ונשארת שם כמה ימים - לא נעים בכלל! חלום שהיית רוצה שיתגשם: לעוף הדבר הכי נועז שעשית: התנשקתי עם חברה (משימה אל תתלהבו) ... לא עולה לי משהו אחר ... אהההה ורחצה בעירום בים בלילה
הדבר הכי טיפשי שעשית: (מהזמן האחרון), ידיד ממש טוב שלי כבר 7 שנים אמר לי שהוא מאוהב בי ואני עשיתי שטות והרחקתי אותו ממני כשאמרתי לו שזה בחיים לא יקרה ובמקום לתת לו זמן לחשוב להיסגר על עצמו ולחזור אליי, נדנדתי לו בטלפונים והודעות - אבל עכשיו הכל בסדר, אני מקווה לפחות הדבר הכי מצחיק שעשית: כל מה שאני עושה הוא מצחיק הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא עולה לי, המון! הדבר הכי מפדח שקרה לך: קורה לי מלא שאני מדברת על מישהו, בדר"כ משהו לא טוב ואז אני מגלה שהוא מאחוריי / עם מישהו בטלפון ושמע אותי. מקרה הכי טוב שקרה לך: נולדתי! מקרה הכי רע שקרה לך: אמא שלי הייתה בבית חולים לפני שנה (לא משנה למה) וזאת הייתה תקופה נוראית מבחינתי. זהו?!?!?!?!?!?! היה כיף!!!!

a b u y a

New member
אוף../images/Emo4.gif

התחלתי לענות והמחשב נתקע, אין לי כח שוב

למעלה