שאלון ארוך....

archer girl

New member
שאלון ארוך....../images/Emo9.gif

אני בטוחה שכבר עשו את זה פעם, אבל חיברתי שאלון... בבקשה תשתפו פעולה:
מאכל אהוב:
צבע אהוב:
זמר אהוב:
להקה אהובה:
שיר אהוב:
שתיה אהובה:
מספר מזל:
סדרה אהובה:
סרט אהוב:
סדרה אהובה:
דמות אהובה ברקיע:
אייקון אהוב בתפוז:
בילוי מועדף: נמממממ....... לבן או אדום? כלב או חתןל? ערוץ 3 או 22? שער ארוך או קצר? מכנס או חצאית? גיל 10 או 14? עיר או ישוב? זהווווווווו... בבקשה תענו

nowhere kid

New member
ME ../images/Emo9.gif

מאכל אהוב: האמ... שוקולד?
צבע אהוב: כחול זמר אהוב: האמ... לוידעת... אני אלך על פרדי מרקורי. היה לו קול טוב. להקה אהובה: יש הרבה. פעם אחרונה שספרתי זה היה 60+ שיר אהוב: אין אחד =/ שתיה אהובה: מים
מספר מזל: 13 סדרה אהובה: הרקיע. אני לא רואה יותר מדי טלויזיה. סרט אהוב: יש כמה... דמות אהובה ברקיע: האמ... אני אלך על מאט. אייקון אהוב בתפוז: לוידעת
בילוי מועדף: כנ"ל נמממממ....... לבן או אדום? לבן כלב או חתןל? כלב. ערוץ 3 או 22? 3 שער ארוך או קצר? ארוך מכנס או חצאית? מכנס גיל 10 או 14? 10 עיר או ישוב? לוידעת.

Crazzzzzy Girl

New member
בכיף

מאכל אהוב: חזה עוף צבע אהוב: ורוד זמר אהוב:אין מישהו מועדף להקה אהובה:כנ"ל שיר אהוב:כנ"ל שתיה אהובה:מים מספר מזל:3( למרות שאני לא מאמינה בזה) סדרה אהובה:מכושפות, אבודים, גילמור , ועוד מלא סרט אהוב:מלך האריות סדרה אהובה: ראו למעלה דמות אהובה ברקיע: סיימון אייקון אהוב בתפוז:
בילוי מועדף: לישששון נמממממ....... לבן או אדום? לבן כלב או חתןל? כלב ערוץ 3 או 22? 22 שער ארוך או קצר? ארוך מכנס או חצאית? מכנס גיל 10 או 14?14 עיר או ישוב? עיר תעני גם את .... פליז

יאי!

מאכל אהוב:כל דבר אכיל צבע אהוב:כתום זמר אהוב:מ....מ....מ....מ...מ...ג'ון בון ג'ובי :) להקה אהובה:מ...מ...מ..בון ג'ובי! שיר אהוב:bon jovi-runaway השיר הראשן שלהם... מלפני 23 שנים!!! אאא *רצה לשמוע* שתיה אהובה:ספרייט מספר מזל:4? סדרה אהובה:ג'ואן מארקדיה ושנות ה70!!! סרט אהוב:מ.. להציל את טוראי ראיין, שודדי הקאריביים סדרה אהובה: דמות אהובה ברקיע:מ.. מריייייייי אייקון אהוב בתפוז:חה!
בילוי מועדף:לרקוד :) נמממממ....... לבן או אדום? כלב או חתןל? ערוץ 3 או 22? שער ארוך או קצר? מכנס או חצאית? גיל 10 או 14? עיר או ישוב?

שכחתי.. הכל אני שוכחת היום../images/Emo122.gif

לבן או אדום? אדום כלב או חתןל? כלב ערוץ 3 או 22? 3 שער ארוך או קצר? ארוך מכנס או חצאית? מכנס גיל 10 או 14? 3 עיר או ישוב? עיר

עונהה../images/Emo9.gif

מאכל אהוב: חומוס
צבע אהוב: סגול זמר אהוב: אוהד חיטמן להקה אהובה: אין העדפה שיר אהוב: "תגידי לו" שתיה אהובה: בירה שחורה מספר מזל: אין
סדרה אהובה: מיותר לשאול
"הרקיע השביעי" כמובן
סרט אהוב: "טיטניק" סדרה אהובה: היה כבר את השאלה הזאת
שוב "הרקיע השביעי".. דמות אהובה ברקיע: רות'י
אייקון אהוב בתפוז:
בילוי מועדף: לשבת בבית קפה, סרט/הצגה/הופעה טובה! לבן או אדום: לבן כלב או חתול: כלב ערוץ 3 או 22: גם וגם שער ארוך או קצר: ארוך מכנס או חצאית: מכנס גיל 10 או 14
עיר או ישוב: זה משנה?!
חחח עניתי

ששריי

New member
אני רוצה

מאכל אהוב:ציפ'ס צבע אהוב:כחול זמר אהוב:וואלה לא יודעת להקה אהובה:משינה שיר אהוב:ביי ביי של מלי לוי ואודי לוי שתיה אהובה:קוקה קולה מספר מזל:אין לי סדרה אהובה:הרקיע השביעי סרט אהוב:אין לי סדרה אהובה:בנות גילמור דמות אהובה ברקיע:סיימון אייקון אהוב בתפוז:
בילוי מועדף:ללכת לקניון נמממממ....... לבן או אדום? לבן כלב או חתול? כלב ערוץ 3 או 22? ערוץ 22 שער ארוך או קצר? ארוך מכנס או חצאית? מכנס גיל 10 או 14? גיל 14 עיר או ישוב? עיר

גם אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

מאכל אהוב:אורז!
צבע אהוב:סגול
זמר אהוב:אין לי זמר מועדף
להקה אהובה:גם את זה אין
שיר אהוב:יש המוני
שתיה אהובה:מיץ פטל
מספר מזל:לא יודעת..
סדרה אהובה:הרקיע,בנות מקלאוד,מכושפות ויש עוד בטח
סרט אהוב:אהה...רק אחד?טוב הנה סרט שאני אוהבת:"עגבניות ירוקות מטוגנות"
סדרה אהובה:היה כבר לא?
דמות אהובה ברקיע:לוסי
אייקון אהוב בתפוז:ה-
שלי כמובן
בילוי מועדף:סרט
לבן או אדום?לבן
כלב או חתול?חתול
ערוץ 3 או 22?ערוץ 3
שער ארוך או קצר?קצר
מכנס או חצאית?מכנסיים
גיל 10 או 14?10!ברור!
עיר או ישוב?יישוב!בטח!

archer girl

New member
אני../images/Emo9.gif לבקשתה של הלני../images/Emo9.gif

מאכל אהוב:פיצה
צבע אהוב:סגול ו-תכלת זמר אהוב:אין לי
להקה אהובה:ביטלס שיר אהוב: "yesterday" שתיה אהובה:תה מספר מזל:7 סדרה אהובה:הרקיעעע!!!!!!!!! סרט אהוב:"טיטאניק" ן-"פאנטום האופרה" סדרה אהובה:סורי שכתבתי פעמיים
דמות אהובה ברקיע:מאט
ורותי אייקון אהוב בתפוז:
ן-
בילוי מועדף:הכל
נמממממ....... לבן או אדום?לבן כלב או חתןל?כלב ערוץ 3 או 22?3
שער ארוך או קצר?ארוך מכנס או חצאית?מכנס *שונאת חצאיות* גיל 10 או 14?14
עיר או ישוב?ישוב

למעלה