שאלון ארוך!!!!

la bella dama

New member
שאלון ארוך!!!!

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? בהצלחה

la bella dama

New member
../images/Emo26.gif

שם: דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?אממ....פלוס מינוס... מיקום: קיבוץ יגור האגדי! האם תקראי לבת שלך על שמך?לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דוד... ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?אמממ...לא יודעת... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אממ..כן!!כולם קוראים לי בשם של אחותי!! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין: נקבה... סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית... רווק? יאפ... אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:21.9.87 גיל: עוד מעט 17... גיל שהיית רוצה להיות: 5 כיתה:עולה לי"ב... מצבך החברתי: אממ...פסדר...כאילו..אחלה! למה את/ה בפורום? כי אני חולה על הסדרה הזאת! גובה: 159..... צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? אכן! צבע שער: שחור סיני אוהב אותו? אם לא הייתי צובעת לזה?! צבע אהוב: כחול! למה קראת לעצמך ככה בתפוז? אממ...זה סיפור ארוך... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:רובי וויליאמס(המלך!)אקטואליה לנוער ועוד..חחח ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? נופ...לצערי... מה העבודה שלך? איזה מהם?!יש בגנון יש משתלה ויש תורנות בחד"א...חח:) יש פירסינג?נופ קעקועים? נופ אובססיות? רובי!חחחחח התמכרויות ?רובי!!!!חחחח איזה שפות אתה דובר. ספרדית אנגלית וכמובן עברית ציטוט מועדף/ מוטו: יש המון!מה שיש לי בחתימה ועוד...במיוחד משירים של רובי האם אתה חי את הרגע?לא הכי... יש לך סודות? אכן... אתה שונא את עצמך?לא הכי... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?נופ! יש לך הרגלים רעים?כן.... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?העיניים שלך טבעיות?וואי...איזה יופי.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?החיים עפ"י דנה גורן מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש הרבה....בעיקר להישאר לבד...לאבד חברויות טובות אתה יודע לשיר? אכן!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא! האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אמממ...משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?יש מצב... האם אתה פועל בפזיזות? לא תמיד... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?ברור! האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי רוב הזמן... יש לך יומן/ ג'ורנל? לא..אבל אני חושבת על להתחיל עכשיו... מה החולשה הכי גדולה שלך? אני טובה מידי.... מה החוזק הכי גדול שלך? אם אני רוצה משהו אני לא מוותרת ואני יעשה הכל כדי שזה יצליח... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?אממ..פחות ביישנות.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? נופ.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אממ....כן! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?בכל טוב יש רע בכל רע יש טוב מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים! ומה הכי פחות אוהב? אממ..נקסט! אתה חושב שאתה נראה טוב?תלוי את מי שואלים... יש לך ביטחון עצמי?לא הכי... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת.... האם אתה: מעשן? ממש לא! על סמים? ממש לא! קורא עיתון? שיוצא... מתפלל? נופ הולך לבית כנסת?אממ....כמה פעמים בשנה... מדבר עם זרים? לפעמים...שאני לא סנובית מידי..חחח ישן עם בובות פרווה? לא...חחחח יוצא לטיול בגשם? זה הכי כיף!!!!!!!!!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אממ..חוץ ממורים...לא נראה לי... נוהג? לעצרי לא... אוהב לנסוע מהר? לא.. אוהב את הקול שלך? כן....למרות שאומרים שיש לי קול של ילדה... האם אי פעם: פגעת בעצמך? מאיזה בחינה?! יצאת מהמדינה? אכן... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא... היית מאוהב? לא הכי... היית על סמים? נופ! שחית בעירום? נופ היה לך מקרה חירום רפואי?יותר מידי...חחח עברת ניתוח? כן... ברחת מהבית?נופ שחקת "strip poker"? יש מצב...לא זוכרת.. חטפת מכות? נופ החטפת מכות למישהו?נופpeace!!! התחילו איתך? אכן היית על במה?.יותר מידי!!חח ישנת מחוץ לבית? דה! חשבת על התאבדות? לא! נשארת ער כל הלילה? אכן לא אכלת יום שלם? יום כיפור כאילו!גדנ"ע כאילו!חח דיברת בטלפון כל הלילה? כן... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?יאפ!הרבה פעמים... ישנת כל היום? כן! הרגת מישהו? חחחחחחחחחחחח חשבת שאתה משתגע? כל שניה בערך! נישקת מישהו מאותו מין? נופ בגדו בך? נופ היה לך חלום שהתגשם? כן!שלשום צבעתי את החדר שלי בצכלצ!!!! עברת על החוק? נופ...נראה לי... פגשת מישהו מפורסם? אכן... הרגת חיה בטעות? אממ.נמלים וכו.. הרגת חיה בכוונה? לא!!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא נראה לי...לפחות ככה אני מקווה... גנבת משהו? לא שאני זוכרת... היית ברדיו/ טלוויזיה? אכן.... היתה לך התמוטטות עצבים?כן... קפצת בנג'י? נופ! היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אכן! בקסם? נופ באלוהים? יאפ בשטן?יאפ בסנטה קלאוס?נופ ברוחות?נופ בפיות?נופ(עכשיו פיה אחת מתה!חח) במזל? כן.. באהבה ממבט ראשון?אממ... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מאוד!!!!!!! במכשפות? נופ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא הכי... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? ?? אתה חושב שלאלוהים יש מין?נופ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לעולם הבא.. יש לך חברים הומואים/לסביות?אממ..אם כן הם עדיין לא יצאו מהארון..חחח מי החבר הכי טוב שלך?ליאור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?ליאור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?אממ..אני צריכה לחשוב על זה..חח מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחות על זה שאני נמוכה!!חח מי החבר שלך?חבר חבר?!אממ..חבר הכי טוב?ליאור.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? את כל הילדים מהכיתה מהקיבוץ... הכי מעט זמן? כל מיני אנשים באי סי...חחח הכי מצחיק? אממ...יש המון!! הכי קרוב? ליאור הכי מוזר? אממ...יש כמה!חחח הכי חכם?ענבל... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?יש יותר מידי.. הכי נחמד? כולם! הזמר הכי טוב? אני!!!חחחחחח הכי רועש? יש הרבה!!! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאור ועמרי...בערך אותו דבר.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ליאור על מי אתה סומך הכי הרבה? ליאור מי מקשיב לבעיות שלך?ליאור ועמרי עם מי אתה רב הכי הרבה? ליאור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ממש לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא! בבית של מי היית אחרון?ליאור האם החברים שלך מכירים אותך?חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא ממש משנה לי... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אממ..חלק וחלק.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אממ...אפחד... שצחקת עליו?אממ...אחותי...חח שהלכת איתו לקניות?אמא.. ששבר את הלב שלך? אפחד.. שאיכזב אותך? אממ..ליאור שגרם לך לבכות? ליאור(כמה פעמים השם הזה כבר חזר פה?!חח) ששימח אותך? ליאור...ושוב...חחח שראית איתו סרט? ליאור שדיברת איתו בטלפון? ליאור שראית? גוניק מה אתה לובש כרגע?חולצה של רובי ומכנס כחול באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? פה.. איזה ספר אתה קורא?הנזיר שמכר את הפרארי שלו מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר?! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מה זה פה מבחן בלשון?!חח...אממ...מתה מעייפות רוצה לישון! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא..אין לי כוח! האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא..אין לי כוח! האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?רדיו רובי כאילו!!! בהצלחה

omer landau

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif holy cow!!!!

ממש יפה אבל אני אענה על זה אחר כך

s h i r k u s h

New member
יותר נכון היה לכתוב...

שאלון ארוך מאוד
שם: שירי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נקראתי על שם דודה של אמי שנפטרה כמה שנים לפני שנולדתי, שמה היה שרה ולי קראה שירי, יותר מודרני. מיקום: איזור השרון האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם חברה שלי נוי, יש לה שם מיוחד כזה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן, קוראים לי תמיד שירלי או שיר. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, רק כשאתחתן. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 1.2.1984 גיל: 20 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: בגיל שלי כיתה: לא בכיתה, בצבא. מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? אוהבת את הסדרה, וצריך מישהו שיעיר את כולם ויכתוב בוקר טוב בבוקר
גובה: 1.63 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא ממש, לא צבע מיוחד צבע שער: שור חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? השם המקורי שלי היה על שם החתול שלי והגיל שלי דאז, וכשהגעתי להיות בת 20 החלפתי אותו לשירקוש שזה הכינוי של חברה שלי לי. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: על כוס קפה, אהבה ורומנטיקה, סדירים ועוד מלא. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית חיות מחמד? חתול בשם ג'סי מה העבודה שלך? חיילת בשירות סדיר, משקית חינוך ופקידה יש פירסינג? תודה לאל לא קעקועים? ממש לא אובססיות? להיות בשליטה על הכל,כלומר חייבת לדעת כל מה שעומד לקרות ובגלל זה הרסתי לעצמי מסיבת הפתעה ליום הולדת לפני שנתיים. התמכרויות? לקולה איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: תשמרו על חיוך, זה עושה את כל ההבדל. האם אתה חי את הרגע? חיה את הרגע עם מבטים לפעמים על העבר, ומבט עמוק על העתיד. יש לך סודות? ברור, כמו לכל אדם. אתה שונא את עצמך? לא שונאת, אבל גם לא אוהבת במיוחד האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, הוא קטן יחסית ועגול כזה- תמיד מחמיאים לי עליו. יש לך הרגלים רעים? לשתות קולה על הבוקר ישר אחרי המסדר בוקר. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מקשיבה טובה ואחראית מאוד. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? וואלה שאלה קשה, נראה לי היו קוראים לו: "סיבוך זאת לא סתם מילה". מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא לדעת מה מחכה לי הלאה. אתה יודע לשיר? כן, לומדת פיתוח קול כבר שנתיים. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חשבתי וניסיתי אבל הבנתי שרק להיות אמיתית זה הכי טוב. האם אתה מתבודד? לא, אוהבת מאוד חברה של אנשים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לסיים כבר את הצבא ולהחליט מה ללמוד באוניברסיטה ולמצוא עבודה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שונאת בעצמי שנעלבת בקלות ומתרגשת יותר מדי מאנשים. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה מאוד (מה, לא רואים??) יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני נעלבת בקלות מה החוזק הכי גדול שלך? שאיכפת לי מדברים ומאנשים. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? עניין החולשה שלי להיפגע מאנשים כל הזמן. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בד"כ די חזקה, אבל יש פעמים שאני נשברת מאוד מהר. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היה יכול להיות יותר טוב אבל זה מה שיש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך להעז לעשות דברים, וללכת בעקבות הלב. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שאני רזה ולא משנה מה אני אוכל זה לא ישפיע על הגוף שלי. ומה הכי פחות אוהב? את האף שלי. אתה חושב שאתה נראה טוב? אני מניחה שאני נראית בסדר. יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וואלה לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? אם החתול נחשב, אז כן
יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי נאלצת בגלל הצבא לפעמים. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? רק כשאני שרה, כי יש לי קול עדין יותר האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא שזכור לי ברחת מהבית? כן אבל חזרתי אחרי 10 דקות שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן , אבל לא רציני - מאח שלי. החטפת מכות למישהו? כן, לאח שלי. התחילו איתך? ברור היית על במה? ברור, אני מופיעה לפעמים בקונצרטים של השיעורי פיתוח קול. ישנת מחוץ לבית? ברור. חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?הרבה פעמים לא אכלת יום שלם? קורה כל כך הרבה דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הרבה ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? הרבה נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, בטעות גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן, קלה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קוראת אבל סתם בשביל הכיף בקסם? לא באלוהים? פעם עכשיו כבר לא ממש בשטן? ממש לא בסנטה קלאוס? חחח לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא בטוחה באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יש לי מלא חברים הכי טובים, הכי הכי טובה מהצבא זאת סיון, ומהחברים שמחוץ לצבא זאת שלומית. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? סיון מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ללכת בעקבות הלב מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית תישאר כזאת! חח סתם- גיליתי ביום בהיר אחד שלא היה ממש בהיר, שכמה מהחברים שלי הומואים או דו מיניים ומאז כל פעם כשאני מכירה מישהו והוא הומו או שעוברים אנשים הומואים (שממש אין לי בעיה איתם) ישר החברים אומרים לי: "עוד אחד שנכנס לסטיסטיקה של שירי". טוב את השאר אני אשלים יותר מאוחר, סורי מותשת

cha ching

New member
איזה ארוך?! קטן עליי!!

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם השני שלי כן.. (אבל אני לא מגלה אותו!) מיקום: צפון (גליל תחתון) האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! זה פלצני ויהיר אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יובל ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם יובל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: הטרוסקסואלית לחלוטין רווק? בהחלט
אם לא, רוצה להיות? בהחלט
תאריך לידה: 4 לאפריל גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 18.6- בצבא וללא תלות חוקית בהורים כיתה: עולה ל-יב'. מצבך החברתי: מעולה. אני בדיוק במקום שאני רוצה להיות
למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את הסדרה, כמובן גובה: 1.64 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? את צבע העיניים? כן. זה נותן לי הכל
צבע שער: כבר לא יודעת. כרגע אדמדם- חום (צובעת אותו כל כך הרבה..) אוהב אותו? אממ.. ככה ככה צבע אהוב: אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? מישהו פעם אמר לי שהכינוי שלי מתאים לי, כי כשמישהו מכיר אותי זה כמו לזכות בג'ק-פוט (וזה הצליל שזה עושה... כשזוכים..) פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: פירסינג וקעקועים, מז"א... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית נראה לי חיות מחמד? יש. שתי חתולות וכלבה מה העבודה שלך? לא רוצה לגלות
יש פירסינג? כמובן!! 9 פירסינגים ליתר דיוק קעקועים? לא כרגע. אובססיות? המממ.... לא התמכרויות אני לא מתמכרת לכלום. איזה שפות אתה דובר. אנגלית,עברית ו.. זהו ציטוט מועדף/ מוטו: סוף מעשה במחשבה תחילה האם אתה חי את הרגע? ככה ככה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני אינטליגנטית, אה וגם יפה...
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו..? עדי- המוח, הכוח והכסף. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודעת...
אתה יודע לשיר? כן. ז"א- אין לי קול מדהים, יש לי קול רגיל ואני לא מזייפת. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא נראה לי האם אתה מתבודד? לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כסף אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? זה תלוי בעדי, לא "בי".. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. אני בוחרת לא לפרט.. האם אתה פסיבי או פעיל? 50-50 יש לך יומן/ ג'ורנל? ממש לא מה החולשה הכי גדולה שלך? המממממ.....
מה החוזק הכי גדול שלך? מה זאת השאלה הזאת?! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את מבנה הגוף שלי.. הייתי משנה את הגנים של אבא
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחשוב על העתיד ולפעול בנושא מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אין לי מושג. אי לא חושבת על זה ומה הכי פחות אוהב? שומנים עודפים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא... יש לך ביטחון עצמי? כן! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? איטי. סתם, זינה
האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא! קורא עיתון? כשיש מעריב יומי, אז כן... מתפלל? לא! הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן
יוצא לטיול בגשם? כן!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת אנשים. אני לא מעריכה אותם, זה הכל.. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן! אוהב את הקול שלך? לפעמים..

cha ching

New member
המשך...

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא! שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? חחח כן
עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן. בגיל7 אולי, ליום. שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן!! התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן.. בגיל 30. כשאין עוד טעם לחיים. אבל היום אני יודעת שכשאני אעשה הרבה כסף, גיל 30 יהיה רק ההתחלה
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן. יום כיפור, לייק הלו! (לא חוכמה לשאול יהודי כזה דבר...) דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? כן. נמלים, ג'וקים.. מעופפים... דברים כאלה..
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא! בגדו בך? כן. אבל בגדו-שיקרו לי. לא בגדו בי כאילו עם"מישהי אחרת" או משהו כזה... היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן. דן מרגלית, סטיב
ובטח עוד כמה.. הרגת חיה בטעות? אמממממ..... זה לא היה בטעות.. הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא זכור לי היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ככהככה בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא יודעת בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? ממש לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? פחח לא
ואני מרחמת על מי שכן במכשפות? היי, זה כו לשאול אותי אם אני מאמינה שאני קיימת..
סתם, לא.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. אבל לא באמת מצפה שזה יתגשם.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו לא. יש לך חברים הומואים/לסביות? בערך.. מי החבר הכי טוב שלך- אמממ לא מגלה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא מגלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? סוף מעשה במחשבה תחילה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? תגדירו פנימית מי החבר שלך? הא?! שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הממממ..... מולי, וגל הכי מעט זמן? נדי הכי מצחיק? גל ומעיין הכי קרוב? יובל הכי מוזר? גל הכי חכם? מעיין! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מעיין הכי נחמד? אמממ נגה.. הזמר הכי טוב? גל (הבת) הכי רועש? גלי
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הממ... כפיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יובל על מי אתה סומך הכי הרבה? יובל מי מקשיב לבעיות שלך? יובל (כי אני מכריחה אותו) עם מי אתה רב הכי הרבה? יובל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש, לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? מולי האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מי
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אמממ אפשר להגיד שכן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה ממש לא מעניין אותי מה מקובל חברתית ומה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת. אני משערת שאני טעם.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמממ..... כל מנהלת ביה"ס. שצחקת עליו? אני כבר לוא זוכרת, יש כל כך הרבה
שהלכת איתו לקניות? קניות...? אמא(?) ששבר את הלב שלך? המממ... לא נראה לי שבאמת באמת יש כזה שאיכזב אותך? חה! גם זה אני לא זוכרת מרוב האנשים שעשו לי את זה שגרם לך לבכות? יובל ששימח אותך? המממ.... זה אותו אחד שאיכזב אותי לא מזמן אז אין כזה כרגע.. שראית איתו סרט?
גל שדיברת איתו בטלפון? נגה שראית? גיא מה אתה לובש כרגע? תחתונים, חזיה, מכנסיים וחולצה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא איזה ספר אתה קורא? המוח של מוצרט וטייס קרב מה יש על הפד לעכבר שלך? כרית לנוחיות היד.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מעוצבנת, מעוצבנת, מעוצבנת ו...מעוצבנת.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן1 זה למה אני מעוצבנת!! האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

axnholic

New member
הגבול

בין פלישה ואובססיות לפרטיות של אחרים וסתם סקרנות הוא דק מאוד. במקרה של השאלון הזה, נראה שאיזה מחבל התפוצץ על הגבול. חוץ מזה שהוא ארוך יותר מדי ומחבר השאלון סובל ככל הנראה מאי שפיות זמנית, אני לא עונה על שאלונים :|. הכל נכתב בהומור כמובן.

la bella dama

New member
שמע....

יש לי שאלון עם 211 שאלות...ולא שמתי אותו...חחחח ולמה אנשים לא עונים עליו?!אז מה עם הוא ארוך?! מה...לכולם יש פחד מדברים ארוכים?! חחחחחחחח :) ולמרות שאני סובלת מאי שפיות..אני לא חיברתי אותו...חחח

זה גנוב

או אולי בעצם מושאל לזמן בלתי ידוע. זה נלקח מפורום אהבה בגיל ההתבגרות חוצפה.... ובכלל מה זה קשור לספין סיטי.....

la bella dama

New member
אממ...אז זהו...

שיש את זה מידי פעם בכל הפורומים.. אני אישית לקחתי את זה מפורום רובי וויליאמס...ככה ש... וזה לא קשור...זה סתם...לכיף...למה לכל דבר צריכה להיות משמעות?! אממ...סלחו לי..אני אחורי יום עבודה..

למעלה