שאלון ארוך.........

NeKoGiRl

New member
שאלון ארוך.........

לקוח מפורום אלייז'ה ווד ז"ל
לא אני כתבתי.. תהנו=]] שם: עיר מגורים: תאריך לידה: איפה עוד גרת? בית ספר: מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: מידת נעליים: צבע שיער: האם שקלת אי פעם לצבוע לבלונדיני: אחים/יות: גובה: כיתה: איך בבצפר: תחביבים/חוגים: מוסיקה מועדפת: האם אתה מדבר מספר שפות?: במידה וכן, מה הן?: מאמין באלוהים? יום/צהריים/לילה: היית מוכן למות בשביל: ההתנגדות הגדולה שלך ביותר היא ל: מה תרצה להיות כשתהיה גדול?: פנוי/יה (איזה קטע-כן): יש לך גשר: משקפיים/עדשות/מדרסים : האם אתה אוהב= לישון: לאכול: קיץ/חורף/סתיו/אביב: צבע: בגד: מאכל: חלום מיוחד שאתה זוכר: שוקו: קציצות של אמא: שיעור מסויים : יום: סדרה/תוכנית אהובה: סרט: הצגה: ספר: שחקן/ית (לא כדורגל): זמר/ת: תחנה ברדיו: קבוצה אהובה בספורט (לא משנה איזה): ממתק: מכונית: אייסי/מסנג'ר: מקום לחופשה: מילה אהובה/ שאתה משתמש בה הרבה: בדיחה: חג: גלידה: עיר לגור בה: מדינה לגור בה: ריח: רעש: מקום אהוב: מספר: לרקוד: לשיר: תחביב מוזר שלך: דברים שנואים= לאכול: קיץ/חורף/סתיו/אביב: צבע: בגד: מאכל: חלום מיוחד שאתה זוכר: שוקו: קציצות של אמא: שיעור מסויים : יום: סדרה/תוכנית אהובה: סרט: הצגה: ספר: שחקן/ית (לא כדורגל): זמר/ת: תחנה ברדיו: קבוצה אהובה בספורט (לא משנה איזה): ממתק: מכונית: אייסי/מסנג'ר: מקום לחופשה: מילה אהובה/ שאתה משתמש בה הרבה: בדיחה: חג: גלידה: עיר לגור בה: מדינה לגור בה: ריח: רעש: האם אי פעם= הסנפת טיפקס? הסנפת את הטוש המאגניב של מורה: אכלת לשון של פרה: אכלת חזיר: שלשלת תירס: הייתה לך פאדיחה ענקית: במידה וכן, מה היא?: ראית את הבית הלבן: ראית את מגדל אייפל: עישנת: הסנפת גראס: שתית אלכוהול: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: התנשקת (לא עם סבתא): נרדמת בשיעור: עשית משהו ממש מטומטם (בטח שכן בואו נחסוך עוד שורה לשאלה הבאה- מהו?): שברת עצם: עשו לך תפרים: חלמת סיוט: שקרו לך: נשארת ער כל הלילה: נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: בלונדינית מסוימת התעטשה לך על הדף של המשחק 'ארץ, עיר, חי, צומח, דומם': אהבת את בריטני ספירס: רכבת על פיל: היית בחו"ל: שברת ציפורן: שנאת את עצמך: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מלבד אכילה: דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי: פגשת סלבריטי: שיחקת בברביות: פתחת אתר אינטרנט: שיחקת מונופול: ראית טיטניק: היית מאוהב: היית בבית חולים: אהבת כל כך מישהו שזה גרם לך לבכות: הייתה לך תאונת דרכים: הדבר שאתה הכי מתחרט עליו עד היום: שטת בספינה: טסת: ראית המומינים: חשבת שאם מיה לא תחזור למנואל אתר תרצח אותה: רקדת לצלילי הבוניטה: הגעת למסקנה שאין דבר יותר עלוב מטלנובלות במקסיקנית/ברזילאית: הסתפרת והתחרטת: הרגשת ממש טיפש: נמאס לך משאלונים כאלה: השתנת שינוי קיצוני: הרגשת שלכולם יש משהו שלך אין (יכול להיות גם ריגשי): קינאת במישהו: חשבת שמיכל ינאי וציפי שביט זה השחקניות דה בסט: רצית לחיות עם קופיקו: גזרת ציפורניים: היה איזה סרט של וולט דיסני שהתחרטת עליו: שברת למישהו את הלב: שתית שוקולטה: וחשבת שזה לא טעים: טעמת חמאת בוטנים: נו, זה מגעיל נכון: הקאת את הנשמה: השתנת: האם ב-24 שעות האחרונות= בכית: צחקת: גרמת למישהו לבכות: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: דיברת עם מישהו שאתה לא אוהב/שונא: אכלת משהו: שוחחת שיחה רצינית:

NeKoGiRl

New member
שילי

שם: שיר בן דוד עיר מגורים: חסוי מטעמים ביטחוניים
תאריך לידה: 8 ליוני (בקרוב!!
) איפה עוד גרת? תל אביב בית ספר: בן צבי מזל: תאומים מידת נעליים: 40..
גובה: 1.68 מוצא:..לא זוכרת מידת נעליים: עוד פעם?!?! צבע שיער: שחור האם שקלת אי פעם לצבוע לבלונדיני:לאאאא. אחים/יות:אח 1 גובה: ררר... כיתה: ו..אני הכי קטנה פה..=] איך בבצפר: חראאא תחביבים/חוגים: ...... מוסיקה מועדפת: רוק פופ היפ הופ(בעיקר..) ולא מזרחי!! איכססססס האם אתה מדבר מספר שפות?: אממ במידה וכן, מה הן?: עברית, אנגלית וקצת צרפתית.. מאמין באלוהים? ככה..ככה יום/צהריים/לילה: צהריים היית מוכן למות בשביל: לא יודעת..=$ ההתנגדות הגדולה שלך ביותר היא ל: ?!?! מה תרצה להיות כשתהיה גדול?: זמרת..או שחקנית.. פנוי/יה (איזה קטע-כן): כן..XD יש לך גשר: יהיה..=[[[ משקפיים/עדשות/מדרסים : משקפיים..לצערי הרבבבבבבבבב האם אתה אוהב= לישון: כן לאכול: כן..חח מי לא קיץ/חורף/סתיו/אביב: אביב צבע: אדום בגד: ג'ינס מאכל: אין לי שמץ חלום מיוחד שאתה זוכר:.. שוקו: כן קציצות של אמא: כן שיעור מסויים : חח נראה לכם?! יום: רביעי סדרה/תוכנית אהובה: יש הרבה.. סרט: שר הטבעות!! הצגה: אין.. ספר: .. שחקן/ית (לא כדורגל): א-ו-ר-ל-נ-ד-ו!! זמר/ת: אממ תחנה ברדיו:אמממממ קבוצה אהובה בספורט (לא משנה איזה):אמממממממממממממממ ממתק: שוקולד=] מכונית: ? אייסי/מסנג'ר: שניהם מקום לחופשה: אנגליה, ארצות הברית, ניו זילנד =* מילה אהובה/ שאתה משתמש בה הרבה: לא יודעת.. בדיחה: חחחחחחחחחחח..לא
חג: נראה לי פסח..כי יש חופש ארוך!!=]]]] גלידה: וניל פיצפוצים- עוגיות (יאמממ) עיר לגור בה: לונדון.. מדינה לגור בה: אנגליה ריח: ??? רעש: ????? מקום אהוב:??????? מספר: 3- מספר המזל שילי! לרקוד: כן לשיר: כןן תחביב מוזר שלך:חח יש הרבה..XD דברים שנואים= לאכול: כל דבר שבא במגע עם קטשופ קיץ/חורף/סתיו/אביב: חחחוווררררףףף צבע: חום, ירוק, ורוד, צהוב ועוד עוד בגד: חצאית ארוכה, גרביונים.. מאכל:... חלום שאתה שונא: (תיקנתי..)אממ שוקו: ? קציצות של אמא:?? שיעור מסויים : הכללל יום: חמישי- יום השיא בלימודים..לומדים כימעט הכל!! סדרה/תוכנית שנואה: האלופה-איכככ ובראץ- השם אומר הכל.. סרט: גודזילה..סרט מפגר.. הצגה: פינוקיו ספר: המ.. שחקן/ית (לא כדורגל):אופפ..אי אפשר כדורגל! זמר/ת: בריטני ספירס המעפנה..או כמו שאני וחברה שלי קוראות לה..בריטני פליץ! תחנה ברדיו:.. קבוצה אהובה בספורט (לא משנה איזה):כולם ממתק: ליקריץץ מכונית: כל מה שישן.. אייסי/מסנג'ר: אפחד מקום לחופשה: אמ.. מילה שנואה/ שאתה שונא שמשתמשים בה..:מילה, נדיר..כל המילים של הפקאצות.. בדיחה: כמעט כולם.. חג: .. גלידה:פיסטוק עיר לגור בה:לא יודעת.. מדינה לגור בה: אהממ ריח: של זבל רעש: אח שלי עושה קול כמו של נאזגול!!(המבין יבין..) האם אי פעם= הסנפת טיפקס? לאאXD הסנפת את הטוש המאגניב של מורה:מה זה מגניב.. אכלת לשון של פרה: לאא אכלת חזיר: ניסיתי.. שלשלת תירס: איכסס לא! הייתה לך פאדיחה ענקית:כן.. במידה וכן, מה היא?: לא אומרת!!!!11 ראית את הבית הלבן: לא ראית את מגדל אייפל: כן עישנת: לא הסנפת גראס:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שתית אלכוהול: לאאא שיקרת: כן..מלא.. עברת על החוק ונתפסת:לא..(?) התנשקת (לא עם סבתא): חח לא נרדמת בשיעור: כמעט עשית משהו ממש מטומטם (בטח שכן בואו נחסוך עוד שורה לשאלה הבאה- מהו?):יש הרבה..עדיף שאני לא אפרט.. שברת עצם: כן..יד עשו לך תפרים: לא חלמת סיוט: כן שקרו לך: כן.. נשארת ער כל הלילה:כןןן נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: חח לא בלונדינית מסוימת התעטשה לך על הדף של המשחק 'ארץ, עיר, חי, צומח, דומם':XD כן! אהבת את בריטני ספירס:כנראה.. רכבת על פיל: לא היית בחו"ל: כן שברת ציפורן: כן שנאת את עצמך: כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מלבד אכילה: חח לא יודעת דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי:כןן פגשת סלבריטי: הרבה שיחקת בברביות: כשהייתי קטנה.. פתחת אתר אינטרנט: הרבה..ואת רובם מחקתי.. שיחקת מונופול: כן ראית טיטניק: כן היית מאוהב: כן היית בבית חולים: כן אהבת כל כך מישהו שזה גרם לך לבכות: לא הייתה לך תאונת דרכים: לא.. חס וחסה!! הדבר שאתה הכי מתחרט עליו עד היום: אמממ.. שטת בספינה: כן טסת: כן ראית המומינים:חחיחיחיח כן חשבת שאם מיה לא תחזור למנואל אתר תרצח אותה: לאא רקדת לצלילי הבוניטה: כן הגעת למסקנה שאין דבר יותר עלוב מטלנובלות במקסיקנית/ברזילאית: ברור!! הסתפרת והתחרטת: כן הרגשת ממש טיפש: כן נמאס לך משאלונים כאלה:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן השתנת שינוי קיצוני: ?! הרגשת שלכולם יש משהו שלך אין (יכול להיות גם ריגשי): כן קינאת במישהו: כןן חשבת שמיכל ינאי וציפי שביט זה השחקניות דה בסט:לא!! רצית לחיות עם קופיקו: לא.. גזרת ציפורניים: כן היה איזה סרט של וולט דיסני שהתחרטת עליו: מה? שברת למישהו את הלב: לא נראה לי.. שתית שוקולטה: כן וחשבת שזה לא טעים:בחלק. טעמת חמאת בוטנים: כן נו, זה מגעיל נכון: חח לא הקאת את הנשמה: לאא השתנת: כן האם ב-24 שעות האחרונות= בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לבכות: לא גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן דיברת עם מישהו שאתה לא אוהב/שונא: כן אכלת משהו: כן שוחחת שיחה רצינית: כן ברוך שפטרנו!!!!!!!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifאע!

יש לך מומולדת מתי שלאלכס.
:XXX |שותקת| |הולכת לפינה שלי ומתכרבלת למות בשקט| :X

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifווה, הרבה זמן לא עשיתי כאלו

שם: אור עיר מגורים: רמה"ג תאריך לידה: 5-27-91 איפה עוד גרת? Over the hills and far away בית ספר: הו"ג מזל: תאומים מידת נעליים: 37-8 גובה: 158.3 ס"מ :| מוצא: מידת נעליים: |מרים גבה| צבע שיער: חום, רגיל כזה האם שקלת אי פעם לצבוע לבלונדיני: ניי אחים/יות: 2 אחיות גובה: WTH. |מגלגל| כיתה: ט' [not for long!] איך בבצפר: חרא?
תחביבים/חוגים: ממ מוזיקה מוסיקה מועדפת: רוקס
האם אתה מדבר מספר שפות?: בערך במידה וכן, מה הן?: אנגלית, עברית, טיפונת יפנית [ותודה לרותם ^^], אפילו פחות צרפתית, מיני ערבית מאמין באלוהים? ... יום/צהריים/לילה: פרובבלי לילה היית מוכן למות בשביל: הרבה ההתנגדות הגדולה שלך ביותר היא ל: אפליות על רקע מין/גזע/דת וכו' מה תרצה להיות כשתהיה גדול?: alive פנוי/יה (איזה קטע-כן): יה יש לך גשר: נה משקפיים/עדשות/מדרסים : משקפיים האם אתה אוהב= לישון: טר'ה לאכול: ממ אני מניחה קיץ/חורף/סתיו/אביב: חורף
צבע: כולם. שחור. בגד: ג'קטים, מכנסיים. דברים עם טרטאן. משקפי שמש.
מאכל: שוקולד, דע חלום מיוחד שאתה זוכר: כלמיני, אף אחד מהם לא לפה
שוקו: די קציצות של אמא: נה שיעור מסויים : שחור? יום: אר סדרה/תוכנית אהובה: הו! דארק אנג'ל
, אליאס, דר. הו, פרינדס, גילמור, ורוניקה מארס, סופרנטורל, מכושפות, פריזון ברייק, לוסט, אמ ועוד כלמיני סרט: אוה. כל שרה"ט, כל סטאר וורס, I Am Sam, Where the Heart Is, פורסט גאמפ, וכו' וכו' הצגה: ארמ ספר: אר.... ה"פ, גן החצות של טום, הסדרה של האסופית, נשים קטנות, שומר הראש, אשתו של הנוסע בזמן, שבע אבני הנסיכה ועוד מלא שחקן/ית (לא כדורגל): אר... טום הנקס, ג'נסן אקלס, ויקטור גארבר, מאט דיימון, wossfface- נו, ליידקר- אוה כן, ג'ון סבאג' [
], ג'ניפר גארנר, לינה אולין, אליסה מילאנו, האריסון פורד, בלהבלהבלה זמר/ת: אלכס
ואלאניס. וג'ון, וכריס... אלכסאלכסאלכס. ו.... ארמ, אקסל, וקורט, ועוד מיליון ואלף נו. :X *סניף* תחנה ברדיו: the Bone Rocks! האהא, בטח גלגלצ. קבוצה אהובה בספורט (לא משנה איזה): גע ממתק: שוקולד. פרה. קדבורי
. טובלרון.
מכונית: פרארי! האהא. רצוי אדומה.
או שחורה
. רצוי כמו שהיה לנדיה.
|סוגד| אייסי/מסנג'ר: [email protected] מקום לחופשה: ארמ. יש יותר מדי. מילה אהובה/ שאתה משתמש בה הרבה: ארג, יש יותר מדי בדיחה: בלה חג: אר, חנוכה? גלידה: שוקו/וניל/ריבת חלב/קפוצ'ינו עיר לגור בה: ל"א/סן פרנסיסקו/לונדון מדינה לגור בה: קליפורניה [RIP] ריח: אר? רעש: מים. ועוד כלמיני. מקום אהוב: החדר שלי, לונדון, סן פרנסיסקו, ל"א, נ"י מספר: 3, 7, וכי חייבים- 47, 888 לרקוד: אר לשיר: מאוד אוהבת, מה ^^ תחביב מוזר שלך: ארמ דברים שנואים= לאכול: חומוס. טחינה. בשר. עוף. דגים. דגים. דגים. מיליון ואחד דברים.
קיץ/חורף/סתיו/אביב: קיץ צבע: אר בגד: זנותיזם מאכל: |מגלגל| חלום מיוחד שאתה זוכר: אר שוקו: אר קציצות של אמא: אר? שיעור מסויים : אר יום: אר? שלישי סדרה/תוכנית שנואה: השיר שלנו/ראש גדול/סימפל לייף/כל חרא אחר מהסוג של ריאליטי או טלנובלה או ישראלי. סרט: אר, אהבה זה כל הסיפור, whatit'sface הצגה: אר ספר: אר... שחקן/ית (לא כדורגל): אר? יש מיליון? זמר/ת: בריטני/רוני וסוגיהם? תחנה ברדיו: רשת ג' קבוצה אהובה בספורט (לא משנה איזה): אר ממתק: אר! מכונית: אר אייסי/מסנג'ר: |מגלגל| מקום לחופשה: אר מילה אהובה/ שאתה משתמש בה הרבה: אררררררר. בדיחה: אר חג: אר גלידה: אר? עיר לגור בה: ת"א?
מדינה לגור בה: ישראל ריח: אר רעש: מנעולים ננעלים/דלתות נסגרות האם אי פעם= הסנפת טיפקס? ווי הסנפת את הטוש המאגניב של מורה: ווי אכלת לשון של פרה: nooooooooooooooooooooooo אכלת חזיר: neh שלשלת תירס: agh, grose dude הייתה לך פאדיחה ענקית: פרובבלי במידה וכן, מה היא?: דונו ראית את הבית הלבן: ניי ראית את מגדל אייפל: ווי, והייתי למעלה- סיוט עישנת: ניי הסנפת גראס: ניי שתית אלכוהול: ניי [איי קנואו, איי קנואו] שיקרת: ווי, haven't we all? עברת על החוק ונתפסת: ניי התנשקת (לא עם סבתא): lol נרדמת בשיעור: ניי עשית משהו ממש מטומטם (בטח שכן בואו נחסוך עוד שורה לשאלה הבאה- מהו?): מלא, ולא- אני לא הולכת לספר פה ^^ שברת עצם: ניי, אבל פתחתי את הסנטר ^^ עשו לך תפרים: יא חלמת סיוט: יא שקרו לך: יא נשארת ער כל הלילה: יא נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: יא בלונדינית מסוימת התעטשה לך על הדף של המשחק 'ארץ, עיר, חי, צומח, דומם': אר? אהבת את בריטני ספירס: ניי, לא נראה לי רכבת על פיל: ניי
היית בחו"ל: ווי שברת ציפורן: ווי שנאת את עצמך: ווי, קונסטנטלי השתמשת באוכל לצרכים אחרים מלבד אכילה: ברור! כל הזמן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי: ניי, אני אדע שזה שם- מה זה יעזור? פגשת סלבריטי: פגשתי את מוקי!
שיחקת בברביות: ווי פתחת אתר אינטרנט: ווי שיחקת מונופול: ווי [|מגלגל|] ראית טיטניק: ווי היית מאוהב: מממ.... היית בבית חולים: ווי אהבת כל כך מישהו שזה גרם לך לבכות: ווי הייתה לך תאונת דרכים: ניי, למזלי הדבר שאתה הכי מתחרט עליו עד היום: חה שטת בספינה: יא טסת: ווי ראית המומינים: ברור
חשבת שאם מיה לא תחזור למנואל אתר תרצח אותה: אר? רקדת לצלילי הבוניטה: אר? הגעת למסקנה שאין דבר יותר עלוב מטלנובלות במקסיקנית/ברזילאית: יס. הסתפרת והתחרטת: יס! הרגשת ממש טיפש: כל הזמן נמאס לך משאלונים כאלה: אהא ^_^ אבל כרגע זה כיף לי. נוסטלגי.
השתנת שינוי קיצוני: ווי הרגשת שלכולם יש משהו שלך אין (יכול להיות גם ריגשי): ווי קינאת במישהו: ווי חשבת שמיכל ינאי וציפי שביט זה השחקניות דה בסט: אר רצית לחיות עם קופיקו: אר גזרת ציפורניים: ווי [
] היה איזה סרט של וולט דיסני שהתחרטת עליו: כן, סנווויט 2!!!!
ובמבי 2!!!!
וסינדרלה 2!!
ופוקהונטס 2!!!
וכלדבר 2! >< שברת למישהו את הלב: לא, לא נראה לי שיש לי השפעה כזו על אנשים שתית שוקולטה: ווי
וחשבת שזה לא טעים: ניי! טעמת חמאת בוטנים: ווי נו, זה מגעיל נכון: ניי!!!
הקאת את הנשמה: ווי השתנת: ניי
האם ב-24 שעות האחרונות= בכית: ווי צחקת: ווי גרמת למישהו לבכות: ניי גרמת למישהו לצחוק: אולי? קנית משהו: וו... נ... ניי דיברת עם מישהו שאתה לא אוהב/שונא: ווי אכלת משהו: ווי |הולכת להביא את הפיצה| שוחחת שיחה רצינית: ניי זהו?
><

למעלה