שאלון א-ר-ו-ך

Zoharrr

New member
שאלון א-ר-ו-ך

באופן כללי שם: גיל: מקום מגורים: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: עבר פלילי: שפות: מזל: חיות מחמד: רגישה לדגדוגים? מספר: דברים אחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: האם אתה רוצה לגור במקום אחר: אתה חושב להתאבד: אתה מאמין באהבה ווירטואלית? אתה רוצה עוד פירסינג: אוהב רכבות הרים: בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: האם אי פעם... ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? ניסית דיאטה? פגשת סלבריטי? התגעגעת למישהו? שיקרת: נעצרת: אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת לזה? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט? היית על במה ? חשבת שאת הולכת למות : הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם יפה: מצחיק: חברותי: מעניין: מכוער: אהובה: דואג: חמוד: דברים מעודפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט בקולנוע: קורנפלקס: מסטיק: צבע.: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף עליי : ג'לי: חורף/קיץ: בית ספר/חופש: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עלייך: שלח לך אימייל: ראית איתו טלויזיה: נגע בך: וסתם מה השעה עכשיו? אפרסק או מנגו? כחול או לבן? סתיו או אביב? צליל אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? תיכון או אוניברסיטה? בשר או חלב? גי'נס או שרוול? סנדל או נעל? טלויזיה או מחשב חוף או הרים?

Zoharrr

New member
מי שקורא את זה הוא קוקו!

באופן כללי שם: זוהר גיל: 15 מקום מגורים: נווה מיכאל פירסינג: - קעקועים: - גובה: 1.64 מידת נעליים:39.5 צבע שיער:חום שחור אחים/אחיות: אחות ו - 3 אחים גדולים בן כמה אתה נראה: 17 עבר פלילי: נקסט שפות: עברית, אנגלית מבינה מרוקאית מזל: אריה חיות מחמד:- רגישה לדגדוגים?כן...אבל זה סוד! מספר: 2 דברים אחרונים שעשית ספר שקראת:אני קוראת את "על גדות נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי" של פאולו קאולו סרט מושכר שראית:אפעם לא ראיתי סרט מושכר סרט בקולנוע: המלך ארתור שיר ששמעת : wywg השיר שנתקע בראש:Jojo - get out הדיסק שקנית: גלעד שגב - עכשיו טוב הדיסק ששמעת: קייס צ'וייס - קאקון קראש האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: חנה תוכנית טלוויזיה שראית:סמולוויל האם אתה רוצה לגור במקום אחר:כן אתה חושב להתאבד: לפעמים אתה מאמין באהבה ווירטואלית?כן אתה רוצה עוד פירסינג:כן אוהב רכבות הרים: לא מרגש אותי הרעיון בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה:נגד בכל גיל מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:בעד האם אי פעם... ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? לא שתית אלכוהול?כן ניסית דיאטה? כן ונשברתי אחרי יום.... פגשת סלבריטי?טל מוסרי? התגעגעת למישהו? כן שיקרת: מן הסתם נעצרת: אחמ..אחמ..סתם לא אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת לזה?כן הופעת בציבור בפיג'מה ? יכול להיות בכית בסרט? כן היית על במה ?כן חשבת שאת הולכת למות :כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כל הזמן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית: לא האם יפה:לא מצחיק:כן חברותי: כן מעניין: לא יודעת מכוער:כן אהובה: תלוי דואג: כן חמוד: לא דברים מעודפים מילה בת 4 אותיות:Fuck או Damn ממתק:טוויזלרז סרט בקולנוע: גותיקה למרות שלא ראיתי אותו בקולנוע קורנפלקס: שכחתי איך קוראים אותו... מסטיק: מאסט צבע.:שחור יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף עליי :שלישי ג'לי:כל הסוגים חורף/קיץ: תמיד חשבתי שקיף ואז החטת שחורף ואז החלטתי שאני אוהבת את כל העונות. בית ספר/חופש: ביצפר ברור.... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:קרן ראה אותך בוכה: קרן הלכת איתו לסרט: קרן צעק עלייך:יוסי שלח לך אימייל:אלכס ראית איתו טלויזיה:אני נגע בך:אחי יוסי - בלי מחשבות דוחות! תודה. וסתם מה השעה עכשיו? 21:04 אפרסק או מנגו? מנגו כחול או לבן? כחול סתיו או אביב?ע"ע בחורף/קיץ צליל אחרון ששמעת? דלת ריח האחרון שהרחת?הבושם החדש של אמא תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה בשר או חלב? שניהם גי'נס או שרוול? שניהם סנדל או נעל? נעל טלויזיה או מחשב? מחשב חוף או הרים?חוף

Drorrrrrr

New member
../images/Emo36.gif

באופן כללי שם: דרור. גיל: 17. מקום מגורים: מרכז. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.84 מ'. מידת נעליים: 49. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: אחד. בן כמה אתה נראה: 17. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית ומעט צרפתית. מזל: בתולה. חיות מחמד: אין. רגיש לדגדוגים
כן. מספר: 6. דברים אחרונים שעשית ספר שקראת: העבד/ יצחק בשביס זינגר. סרט מושכר שראית: 50 דייטים ראשונים, נראה לי. סרט בקולנוע: מדורת השבט. שיר ששמעת: ציפורים נודדות/ הפרברים. השיר שנתקע בראש: אין. הדיסק שקנית: סימנים של חולשה/ ברי סחרוף. הדיסק ששמעת: Camino Palmero- The Calling. האיש שהתקשרת אליו: ורדי. האיש שהתקשר אליך: ורדי. תוכנית טלוויזיה שראית: שומר מסך/ אמנון לוי. האם אתה רוצה לגור במקום אחר: כן. אתה חושב להתאבד: לא. אתה מאמין באהבה ווירטואלית
כן ולא. אתה רוצה עוד פירסינג
אין. אוהב רכבות הרים: לא. בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: בעד. עישון אצל בני עשרה: נגד. מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד. האם אי פעם... ראית את מגדל אייפל? כן. עישנת? לא. שתית אלכוהול? כן. ניסית דיאטה? כן. פגשת סלבריטי? כן. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת: כן. נעצרת: לא. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת לזה? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת הולכת למות : כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא יודע. נשבר לך הלב: כן. שברת לבבות: לא יודע. נישקת בנות: כן. השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית: כן. האם יפה: לא. מצחיק: כן. חברותי: לא. מעניין: מכוער: כן. אהוב: לא. דואג: כן. חמוד: דברים מעודפים מילה בת 4 אותיות: לבלב. ממתק: טופי. סרט בקולנוע: לא יודע. קורנפלקס: שוגי. מסטיק: מנטה. צבע.: טורקיז. יום בשבוע: שלישי. היום הכי פחות מועדף: רביעי. ג'לי: איכס. חורף/קיץ: חורף. בית ספר/חופש: בי"ס. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אף אחד. הלכת איתו לסרט: שירה ומורן. צעק עלייך: אלירן. שלח לך אימייל: וואלה! ראית איתו טלויזיה: אמא. נגע בך: אמא. וסתם מה השעה עכשיו? 21:21 אפרסק או מנגו? מנגו. כחול או לבן? כחול. סתיו או אביב? סתיו. צליל אחרון ששמעת? מישהו מהטלויזיה. ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום. תיכון או אוניברסיטה? אוני. בשר או חלב? בשר. גי'נס או שרוול? ג'ינס. סנדל או נעל? נעל. טלויזיה או מחשב? TV. חוף או הרים? חוף בלי חול.

guysahaf

New member
משועמם מי שקורא את זה D:

באופן כללי שם: גיא גיל: 15.5 מקום מגורים: זכרון פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.75 מידת נעליים: 42-3 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שתיים, גדולות בן כמה אתה נראה: 16 עבר פלילי: אין שפות: אנגלית, עברית מזל: שור חיות מחמד: היה כלב.. 3 חתולים, ארנבים רגיש לדגדוגים? בערך מספר: אין דברים אחרונים שעשית ספר שקראת: אני לא ממש קורא ספרים.. קראתי את 'הקמצן' של מולייר אם זה נחשב סרט מושכר שראית: לא שוכר סרט בקולנוע: הנשכחים :\ שיר ששמעת: This Love, היום בצהריים השיר שנתקע בראש: מוזר, כרגע אין! הדיסק שקנית: האחרון שקניתי.. של N.E.R.D לידידה שלי הדיסק ששמעת: Songs About Jane האיש שהתקשרת אליו: אוריאן האיש שהתקשר אליך: היום.. אפחד תוכנית טלוויזיה שראית: ממש, כאילו יש מה לראות ביום שישי! האם אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חושב להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית? בד"כ לא אתה רוצה עוד פירסינג: לא אוהב רכבות הרים: ככה ככה בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד. שיעשו מה שבא להם האם אי פעם... ראית את מגדל אייפל? עוד שבועיים!!! עישנת? כן שתית אלכוהול? כן ניסית דיאטה? לא צריך פגשת סלבריטי? יוסטון (לוסי דובינצ'יק) ישבה ממש לידי בהצגה התגעגעת למישהו? כן שיקרת: ברור נעצרת: כמעט אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת לזה? לא הופעת בציבור בפיג'מה ? יכול להיות בכית בסרט? בערך היית על במה ? כן!! חשבת שאת הולכת למות : לשנייה אחד בחיים שלי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא נשבר לך הלב: לא נראה לי. אבל אולי שברת לבבות: מקווה שלא נישקת בנות: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא.. אבל תמונה שלי 3 פעמים. ולא בטעות. התחרטת על דברים שעשית: כן האם יפה: כן.. מצחיק: כן חברותי: גם מאוד כן, וגם מאוד לא מעניין: אני יכול להיות מאוד מעניין מכוער: זה בטוח שלא אהובה: אין דואג: תלוי למי חמוד: אמור להיות.. דברים מעודפים מילה בת 4 אותיות: אין לי מילה מועדפת! באמת ממתק: טוויקס... זה מה שעולה לי בראש סרט בקולנוע: אפקט הפרפר. שר הטבעות קורנפלקס: קראנץ'! מסטיק: אורביט כחול ארוך כזה צבע.: כתום.. אני אוהב הרבה. השאלון הזה קשה לי יום בשבוע: ראשון? היום הכי לא מועדף עליי : חמישי!!!!! מי מסיים בצפר ב-4?!?! ג'לי: ג'לי?! אמממ אדום? חורף/קיץ: חורף! בית ספר/חופש: בחופש משעמם אבל עדיף האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא בכיתי מלא זמן הלכת איתו לסרט: אוריאן.. מזמן צעק עלייך: לא צועקים עלי.. אולי המורה להיסטוריה. שלח לך אימייל: אנשים ששולחים וירוסים ראית איתו טלויזיה: אחותי נגע בך: יואב..? לא זוכר וסתם מה השעה עכשיו? 5 בדיוק אחה"צ אפרסק או מנגו? אפרסק. אלא אם זה שתייה ואז מנגו כחול או לבן? לבן סתיו או אביב? סתיו צליל אחרון ששמעת? מסור ריח האחרון שהרחת? פנקייקס תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. קולג'! בשר או חלב? חלב גי'נס או שרוול? ג'ינס סנדל או נעל? נעל טלויזיה או מחשב? מחשב חוף או הרים? חוף

תשובותיי... זה מייגע!

באופן כללי שם:הילה גיל:15 וחצי מקום מגורים:גן יבנה פירסינג:היה קעקועים:אולי בעתיד... גובה: 1:60 מידת נעליים:38 צבע שיער:שתני אחים/אחיות:שניים לצערי... [מישהו רוצה??] בן כמה אתה נראה:14 עבר פלילי:אין שפות:עברית אנגית וקצת ערבית מזל:בתולה חיות מחמד:כולם מתו רגישה לדגדוגים?כן מספר:2 דברים אחרונים שעשית: ספר שקראת:רובי של וי סי אנדרוס סרט מושכר שראית:לא זוכרת... סרט בקולנוע:סלולר שיר ששמעת השיר שנתקע בראש:figered you out של ניקלבק הדיסק שקנית:דה קולינג-tow הדיסק ששמעת:ניקאלבק האיש שהתקשרת אליו:קורין האיש שהתקשר אליך:קורין תוכנית טלוויזיה שראית:סמאמרלנד האם אתה רוצה לגור במקום אחר:מאוד אתה חושב להתאבד:הרבה אתה מאמין באהבה ווירטואלית?לא ממש אתה רוצה עוד פירסינג:כו אוהב רכבות הרים:מאוד עד שהם עושות לי בחילה בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים:נגד. אלה עם כן ממש אוהבים להרוג אנשים:בטח עישון אצל בני עשרה:אסור!! מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:בעד האם אי פעם... ראית את מגדל אייפל?לא עישנת?כן שתית אלכוהול?כן ניסית דיאטה?כן פגשת סלבריטי?לא התגעגעת למישהו?המון שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת לזה?לא הופעת בציבור בפיג'מה ?הרבה פעמים בכית בסרט?תמיד! היית על במה ?כן חשבת שאת הולכת למות :לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:כן נישקת בנות:כן השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:תמיד האם יפה:אולי מצחיק:מאוד חברותי:לפעמים מעניין:תמיד מכוער:אולי אהובה:כן דואג:כן חמוד:מאוד דברים מעודפים: מילה בת 4 אותיות:אלכס ממתק:שוקולד סרט בקולנוע:שר הטבעות,אחוות הזאבים קורנפלקס:קוקומון מסטיק:מנטה צבע.:ורוד יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף עליי :רביעי ג'לי:איכס חורף/קיץ:את כל העוהות בית ספר/חופש:חופש דה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:קורין עכשיו! ראה אותך בוכה:קורין הלכת איתו לסרט:רז צעק עלייך:אמא שלי ראית איתו טלויזיה:עכשיו קורין נגע בך:"קורין תיגעי בי רגע..." וסתם: מה השעה עכשיו?21:32 אפרסק או מנגו?אף אחד כחול או לבן?לבן סתיו או אביב?אביב צליל אחרון ששמעת?ניקלבאק ריח האחרון שהרחת?השמפו שלי... תיכון או אוניברסיטה?חופש!! בשר או חלב?חלב גי'נס או שרוול?ג"נס סנדל או נעל?נעל טלויזיה או מחשב?מחשב חוף או הרים?חוף

למעלה