שאלון בהשראת השרשורים הקודמים

GoddessKitty

New member
שאלון בהשראת השרשורים הקודמים

סוג של גרסא של המשחק, רק שהפעם בעיקר בראי האופנה..:) מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? מה בחיים לא היית לובשת\עושה? מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ?

GoddessKitty

New member
אצלי זה ככה:

הכי נועז שאי פעם לבשתי - מחוך בטן ורק חזיה בלי כלום מתחת. והקעקוע שלי. הכי נועז שאי פעם עשיתי - בגיל 14 הכרתי מישהו בן 19 בקושי יומיים, שגר לבד, ועליתי לדירה שלו, ואתן מנחשות מה קרה אחרי זה..:) בסוף הוא היה חבר שלי כמה חודשים ועד היום מידי פעם אנחנו מתעדכנים (אפילו שעברו 7 שנים.. מפחיד שעבר כל כך הרבה זמן). וגם, כשהייתי בתיכון התנשקתי עם בחורה באמצע הבית ספר (ודווקא ממש לא היה כאן קטע של לגרור תגובה, זה פשוט נורא התאים לרגע). מישהו אחר לובש - דווקא אישה מבוגרת בערב סאדו שלבשה חולצת תחרה בלי כלום למטה. הלוואי שבגיל הזה גם לי לא תהיה בעיה שכולם יראו לי את הציצים והבטן (שלא הייתה רזה כל כך). מה בחיים לא הייתי לובשת? בחיים לא הייתי מגלחת את הגבות. בחיים לא הייתי עושה צפורני אקריל וצובעת אותן במליון צבעים כמו רוב הפקידות בקריה (למרות שהיו לי אקריל שאנשים חשבו שהן אמיתיות לגמרי). מה תמיד רציתי ללבוש? נעליים עם עקב מכשפה, אבל במידה 36 לא נשאר כבר על מה לדרוך מרוב שזה גבוה.. מה תמיד רציתי לעשות? תמיד רציתי תספורת כמו של בטי פייג' אבל השיער שלי מתולתל.. ותמיד רציתי פירסינג אבל זה מסוכן כי אני עושה קונג פו..

הדס100

New member
אני...

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? אממ... כשהייתי בת 15 בערך שיקרתי לאמא שלי ויצאתי עם מישהו בן 25... זה נקרא מועז?... מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? לפני כמה ימים ישב לידי בחור שפשוט התלבש כמו אישה...חצאית ורודה, חולצת כפתורים נשית בצבע צהוב בננה, שיער ארוך עם פן, מלא טבעות, איפור, גבות מסודרות, ידיים חלקות, נעלי עקב, ממש בחורה. זה לא בקטע של לצחוק עליו או משהו-- פשוט היה מוזר לי. מה בחיים לא היית לובשת\עושה? דברים בצבעים צעקניים, איככססס, ובגדים מעור נחש. מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? עגילים וקעקועים. אני חולה על פירסינג והיו לי שניים ושניהם נדחו, ומאז אני רק מסתכלת על אחרים בקינאה. קעקוע- תמיד רציתי ועד היום אין לי אומץ.

Blade Of Fire

New member
נענה

הדבר הכי נועז שלבשתי- מכנסי סטרץ' שחורים עם ריצ'רצ'ים בכל מקום, חולצת קטפה שחורה ומעיל עד הברך מתרחב שכזה. לצערי-לא היה כסף לקנות את זה ולכן זה היה,לצערי, רק בוולווט. אולי כשדנה תפתח את החנות יהיה משו נחמד שם וזול:) דבר הכי נועז שראיתי מישהי לובשת- היו הרבה.. אבל זה מתרכז בסביבות החצאית המאוד מאוד מאוד קצרה מעור ומחוך שלא משאיר הרבה לדמיון. מה בחיים לא הייתי לובש- אהמ... מחוך?
מה תמיד רציתי ללבוש ובלי אומץ- אהמ.. מכנסי בונדאג'... דיברתי על זה פעם פה... אולי פעם יהיה אומץ:)

נממממ

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? *חושבת* חחחחחח נזכרתי במשהו! הייתי עם חברה שלי אצלי בבית וחיפשנו כל מיני תירוצים ללדחות את הלמידה למבחן שבשבילה נפגשנו, והחלטנו ללבוש דברים הזויים מהארון שלי. אז מצאתי איזו שמלה ישנה שקיבלתי בירושה מדודה שלי ממזמן, שהיא שחורה עם מחשוף דיי עמוק והיא נורא נורא קצרה, עם כפתורים ענקיים לכל האורך, ושמתי גרביונים ועשיתי מין קוקו כזה ונראיתי כל כך כמו הכאילו מזכירות בסרטי פורנו.
סתם נעמדנו שתינו מול המראה והתפקענו מצחוק, לא הייתי מסתובבת ככה בפומבי, אבל בכל זאת. מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? נממ היצור מדארק רוולושיון. איפור זוהר, חצאית ורודה, חולצה שמודבקים אליה סרגלים (??) ניטים צבעוניים, שרוולונים בירוק זוהר. הוא הפחיד אותי. זה היה סייבר בהקצנה מפחידה. מה בחיים לא היית לובשת\עושה? לובשת את מה שההוא לבש.
מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? נממ לא יודעת, חצאיות קצרות?

psycho maiden

New member
../images/Emo129.gif

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? שלבשתי ? אמממ .. לא יודעת.. אולי הטופים שאני לובשת.. אה לבשתי טופ שהוא בדיוק בצורה של חזיה [הוא אמור להיות גוזיה לילדות בכיתה ו' וכאלה] וכולם טענו שלבשתי חזיה וזה היה בתקופה שהיה לי חזה גדול... חוץ מיזה לא עולה לי משהו אחר.. שעשיתי? עשיתי המון דברים נועזים , אבל אחד באמת שאני מחשיבה אותו נועז זה לאכול ביסלי בצל+רוטב אלף האיים+סוכר לבן+סוכרזית.. זה היה מזעזע.. התערבות שכזאת.. [בשביל סיגריות
]
מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? לא ראיתי מישהו לובש משהו נועז , מישהו שעושה משהו נועז זה בהחלט ב"אפקט הפחד".. אוייש מזעזע מה שהולך שם.. מה בחיים לא היית לובשת\עושה? תכלס אני לובשת כל דבר שאני אוהבת ותמיד יש לי יציאות מוזרות כאלה אז ככה שאי אפשר לדעת אבל נראה לי שאף פעם לא הייתי לובשת את מה שכווווולם לובשים [אהמ ..קרוקרליקופר אהמ...] מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? לא נראה לי שקרה דבר כזה , אני עושה מה שבא לי לא ממש שמה על מה שחושבים, אבל! אני מתה לעשות קעקוע /פירסינג[ים] אבל מפחדת..מאווווד

coullette

New member
שלי

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית?וואי הדבר הכי נועז שאי פעם לבשתי הי בגיל 18 זה היה "מעין חולצה" רק שזה לא היה חולצה זה היה בגודל של בנדנה בערך זה כיסה רק את החזה (בקושי) והגב היה חשוף וגם מכנסי ג'ינס אבל כל החלק מהירכיים ומטה היה חשוף לגמרי...כן כן הייתי די פרחה באותם ימים מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה?הממ...בטלוויזיה זה נחשב? הייתה פעם תוכנית של ריפלי והראו שם מישהו שרצה להפוך לחתול אז השתילו לו שפם כזה של חתול ושינו לו את הגפות ועשו לו משהו עם הפה שיראה כמו חתול.הוא עבר המון ניתוחים בשביל זה..פשוט מפחיד מה בחיים לא היית לובשת\עושה?בחיים לא אלבש בגדים של דוסיות (מרצון) מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ?אני רוצה ללבוש בגדים גותיים/פאנקיסטיים/כל דבר שהוא לא מיינסטרימי בלי שכל מיני אנשים ילטשו עיניים ויש יגידו שאני מוזרה רק בגלל הדעות הקדומות שלהם.אה ואני גם רוצה לצבוע את השיער לכחול או ירוק..כנראה שאני אעשה את זה מתישהו.וגם בא לי פירסינג בגבה..
זייהו..

¥EleVatioN¥

New member
מעורר מחשבה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? המממ בקשר לעשיתי לאדעת, אני לא בחורה כל כך נועזת
, ובקשר ללבוש גם..אני לא בחורה נועזת
מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? לבוש מינימלי הכולל הלבשה תחתונה בלבד (במקרה הטוב)?
מה בחיים לא היית לובשת\עושה? דברים ורודים, בגדי פאקצות אקיצר מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? ללבוש שמלה כזו של פיירי גות מודר סתם ברחוב
(לא שיש לי
)

טוב ננסה../images/Emo103.gif

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? הממ לא יצא לי ללבוש בחוץ משהו ממש נועז.. בעצם אולי רק במדידות בבית שאני מצטלמת אז כל מיני דברים לא קשורים וגביים עד הברך ואביזרים. יש לי מכנסיים דמוי עור כאלה ששמתי פעם בערב שהיינו בטיול שנתי חח אולי באמת קצת נועז מדי
מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה?ממ אוי.. לא ידעת אם זה היה נועז אבל פשוט חצוף.. איזה אחת בפורים נראה לי שלבשה חצאית פרוותית אבל ממשששש ממשששש קצרההה.. היא פשוט כיסתה רק את הקו של הישבן.. וגם סטרפלס תואם היה מעורב בזה אם אני לא טועה מה בחיים לא היית לובשת\עושה?דברים פלטיקיים בצבעים זוהרים.. ודברים שחשופים מדי לטעמי ושאני לא מרגישה בהם בנוח מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? קצת יותר אלטרנטיבי וקצת יותר גותי.. איזו שמלה כזאת גותית היתה יכולה להיות נחמדה.. ומחוכים וכל זה
קצת לבוש תקופתי חח

smady by

New member
שלי...

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? המחוך שלי! עם חצאית שחורה, גרבי רשת ונעלי באפלו שחורים... מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? ביקיני
(חסכים) חחח סתם סתם- אממ.. אני מניחה שבגדי לוליטה הם דיי נועזים מבחינתי... מה בחיים לא היית לובשת\עושה? אמממ בגדי פקאצות... מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? אמממ.. רק מגפיים גבוהות- כי אני לא רוצה להיות גבוהה יותר ממה שאנ עכשיו... (1.70)

LadyAnanas

New member
אני../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי נועז שאי פעם לבשת\עשית? חולצת תחרה שחורה עם חזייה, וחצאית בית ספר שכזו ממש קצרה
מה הדבר הכי נועז שאי פעם ראית מישהו אחר לובש\עושה? תחתונים ופרח
אבל זה הלם אותו. מה בחיים לא היית לובשת\עושה? תחתונים מויניל או pvc
רק בגלל שזה נראה לי לא נוח כל כך
מה תמיד רצית ללבוש\לעשות ולא היה לך את האומץ? ראסטות סינטטיות צבעוניות ><; כי לא היה לי את הכסף, וחברים ששאלתי לדעתם אמרו לי שזה לא יתאים לי

LadyAnanas

New member
לא, פספתי אותו דווקא לצערי../images/Emo10.gif

הייתי בצילומים בשביל סרט גמר למגמה
ברוקי

Lost Lullaby

New member
יו אמ הניק שלך הזכיר לי ניק של

מישהי אחרת
אז התבלבלתי
אמ את תהי ברוקי הקרוב? אני אהיה כנראה

למעלה