שאלון בית ספר..

שאלון בית ספר..

1. כמה אתם בכיתה? 2. בנים בנות ביחד? 3. כבר הייתה לכם פאדיחה? 4. יש ארון בכיתה? 5. מה שם המורה? 6. איזה כתה את/ה? 7. ובאיזה בית ספר? 8. כבר קיבלתם ש.ב.? 9. כבר קבעו לכם מבחן? 10. המורה משתלט/ת? 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים...

טוב עונהה

1. כמה אתם בכיתה?28 2. בנים בנות ביחד?כן... 3. כבר הייתה לכם פאדיחה?לא.. 4. יש ארון בכיתה?כן 5. מה שם המורה?אורית 6. איזה כתה את/ה?ו' 7. ובאיזה בית ספר?אממממ מעדיפה לא להגיד 8. כבר קיבלתם ש.ב.?כן..
9. כבר קבעו לכם מבחן?היה לנו היום.. 10. המורה משתלט/ת?כן.. 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים...אממ צחוקים עם המורה...

-בעזרתך אבא-

1. כמה אתם בכיתה? 42 (אתמול היתה חסרה אחת, אז חשבתי ש41...) 2. בנים בנות ביחד? למזלי לאאאאאאאאא 3. כבר הייתה לכם פאדיחה? כן... חחח... בטעות נכנסתי לכתה ז', אני לא רגילה... 4. יש ארון בכיתה? אין מקום לשולחנות, אפילו לא חושבים על ארון... 5. מה שם המורה? צביה פרידמן 6. איזה כתה את/ה? ח' 7. ובאיזה בית ספר? בית רבקה... בעעע... 8. כבר קיבלתם ש.ב.? כןןןן... 9. כבר קבעו לכם מבחן? כן, ליום שלישי! מבחן הקבצות באנגלית! מפחיד! 10. המורה משתלט/ת? ממש, אבל ממש לא... 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים... אמממ... הרבה, אולי בהפסקה עם ה'ראפ'??? לא תבינו... בהצלחה בהמשך...

עונהההההההההה

1. כמה אתם בכיתה?34 2. בנים בנות ביחד?ברור!! הכי שווה לנו!!
(לא ברצינות,יותר כיף שיש גם בנים....) 3. כבר הייתה לכם פאדיחה?לא, ומקווה שלא תהיה.... 4. יש ארון בכיתה?הממממ יש ארון של המורה, ויש לוקרים לתמידים.... 5. מה שם המורה?שלומית 6. איזה כתה את/ה?ח' (ח'4,סתם שתדעו...חחח) 7. ובאיזה בית ספר?כפר הנוער ויצ"ו קנדה נהלל על שם חנה מייזל שוחט (וכל זה עוד כתוב לנו על החולצה) 8. כבר קיבלתם ש.ב.?לאאאאאאאאא 9. כבר קבעו לכם מבחן?לאאאאאאאאאאא 10. המורה משתלט/ת?לפעמים.... 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים...חחח אז אתמול עשינו כזאת שיחה איפה כל אחד היה בחופש....אז זה הולך ככה, בלגיה,אורלנדו,טורקיה,נורבגיה (ממה שאני זוכרת) ואז אחד אומר "אני הייתי בברכה" ואז כל אחד אומר מה הוא עשה איפה שהוא היה ואז הילד אומר "אני קפצתי למים וצללתי" סרי שזה לא נשנממע מצחיק כשקוראים את זה...... טנקיו היה מוי כיף!

-בעזרתך אבא-

כשאנחנו שאלנו את זה אחת ת'שנייה, חברה שלי אמרה" אממממ.. הייתי בבית משפט השלום, בבית כלא, בניידת משטרה ועוד כמה בתי משפט" עד שקלטתי למה, לקח לי זמן... חחח... מסכנה, אח שלה זה ההוא שנעצר בחשד ללינץ', השתעממה כל החופש..

עוווווונה!!!

1. כמה אתם בכיתה?30 לא יודעת למה?? 2. בנים בנות ביחד? רק בנות 3. כבר הייתה לכם פאדיחה? לא... 4. יש ארון בכיתה? לקחו לנו אותו חח 5. מה שם המורה? הרב דודי 6. איזה כתה את/ה? ט 7. ובאיזה בית ספר? אולפנא צביה 8. כבר קיבלתם ש.ב.? פעם אחת 9. כבר קבעו לכם מבחן?לא... 10. המורה משתלט/ת? כן.. 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים... מלא !!!

noooga

New member
עונה ועונה../images/Emo13.gif

1. כמה אתם בכיתה? לא ספרתי.. אבל בסביבות ה-30. 2. בנים בנות ביחד? כן 3. כבר הייתה לכם פאדיחה? לא ממש פאדיחה אבל איזה מורה שאני שונאת לימד אותנו ואני קשקשתי על השולחן אז בסוף השיעור הוא אמר "אז שתהיה לכם שנה טובה ובלי לקשקש על השולחנות" והסתכל עלי.. לא משהו.. 4. יש ארון בכיתה? לוקר.. כן. 5. מה שם המורה? נועם.. זה מחנך. 6. איזה כתה את/ה? י'6. 7. ובאיזה בית ספר? לא חשוב כ"כ. 8. כבר קיבלתם ש.ב.? לא. 9. כבר קבעו לכם מבחן? כן
2 מבחנים! 10. המורה משתלט/ת? לא משהו.. 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים... לא יודעת..

Shani276

New member
אנוכי

1. כמה אתם בכיתה? הממ נראלי 36 2. בנים בנות ביחד?אכן כן 3. כבר הייתה לכם פאדיחה? וואלה לאיודעת 4. יש ארון בכיתה?כן,לא גדול,לא משו רציני 5. מה שם המורה? צורי(אל) 6. איזה כתה את/ה?ח5 7. ובאיזה בית ספר? מקיף ט 8. כבר קיבלתם ש.ב.? כן
9. כבר קבעו לכם מבחן?בטוח שכן,רק שאנחנו לא יודעים.האלה בהנהלה תמיד מתכננים מזימות זדוניות ;[ 10. המורה משתלט/ת? אממ כן. 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים...: היו לא מעט :]

טל גבסו

New member
עונהההה

כמה אתם בכיתה? 43 בנים ובנות יחד? כן כבר הייתה לכם פאדיחה? בינתיים לא ומזל יש ארון בכיתה? כן מה שם המורה? נורית איזה כיתה את\ה? ט ואם זה מעניין...ט'3 ובאיזה בית ספר? חט"ב אצבע הגליל כבר קיבלתם ש"ב? לאאאאאאאאאאא כבר קבעו לכם מבחן? חס וחלילההההההההההההההההה המורה משתלטת? לא הכי הרגע הכי מצחיק בינתיים: המורה שלי אמרה שתהיה לנו מורה לתנ"ך שקוראים לה אורה וילד מהכיתה שלי לא ממש הקשיב אז הוא חשב שנלמד השנה הורה חחחחחח למי שלא הבין שהמורה אמרה אורה הוא חשב הורה

ה ו ד י ש

New member
עונה!

1. כמה אתם בכיתה? אני משערת 40 2. בנים בנות ביחד? לא...רק בנות. 3. כבר הייתה לכם פאדיחה? לא, תודה לאל! 4. יש ארון בכיתה? כן 5. מה שם המורה? טובה 6. איזה כתה את/ה? י"ב 7. ובאיזה בית ספר? חסוי לבנתיים... 8. כבר קיבלתם ש.ב.? לא 9. כבר קבעו לכם מבחן? לא 10. המורה משתלט/ת? לא במיוחד... 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים... בנתיים אין כזה.

chagiti

New member
עונה!

. כמה אתם בכיתה?25 2. בנים בנות ביחד?לא 3. כבר הייתה לכם פאדיחה?לא 4. יש ארון בכיתה?כן אבל קטן 5. מה שם המורה?מה זה משנה 6. איזה כתה את/ה?י' 7. ובאיזה בית ספר?אולפנא .... 8. כבר קיבלתם ש.ב.?לא 9. כבר קבעו לכם מבחן?לא 10. המורה משתלט/ת?לא 11. הרגע הכי מצחיק בנתיים...היה הרבה

למעלה