שאלון בית ספר...

• פותח הנושא 1052
  • פורסם בתאריך

1052

New member
שאלון בית ספר...

שאלות כלליות: 1. כתה: 2. שם המורה: 3. מס' התלמידים: 4. רק בנים/בנות בכתה? 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 6. ושני? 7. ושלישי? 8. ורביעי? 9. וחמישי? 10. ושישי? 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: 14. ראית שכתוב על הלוח: 15. קראת עליו בספר לימוד: 18. למדת באנגלית: 19. ובמתמתיקה?: 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: 22. להעתיק שיעורים: 23. צא/י מהכתה! : 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: 25. להביא ליום ... את העבודה: ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? 27. ואנגלית? 28. סוג מחברות שאתם כותבים: 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: 30. כותבים בספרים או רק במחברות? בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? 32. ועל חברים? 33. מדברים על בני המין השני? 34. מתכננים להבריז? 25. צוחקים או רק מדברים? ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: 27. הצבע השולט בכתה: 28. השם השולט בכתה: 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???

-בעזרתך אבא-

שאלות כלליות: 1. כתה: ח' 2. שם המורה: בנתיים צביה, יום שישי מתחלקים ל-3 כיתות, נראה מי תהיה... בעעע... 3. מס' התלמידים: כרגע 42 4. רק בנים/בנות בכתה? רק בנות! הכי שווווווווווווווהההה 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 2 6. ושני?2 7. ושלישי?2 8. ורביעי?2 9. וחמישי?1 10. ושישי?12 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? פחות או יותר... 3 חבורות ראשיות 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: מוריה!!! הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: "השרותים זה המקום היחיד שמתנחלים בו כדי להתפנות" 14. ראית שכתוב על הלוח: מבחן באנגלית ביום שני בעז"ה 15. קראת עליו בספר לימוד: past simple ככה כותבים???? 18. למדת באנגלית: כנ"ל 19. ובמתמתיקה?: אממ... משוואות... 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: העברתי פתק הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: עוד מבחן???? מה יהיה הסוף??? 22. להעתיק שיעורים: טוב, להתכונן עכשיו ל-10 שאלות ובכל שאלה יש א' ב' ג' ד' וה' 23. צא/י מהכתה! : בכיף, רק תשלחי עוד מישהי 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: גם מסבא וסבתא?? 25. להביא ליום ... את העבודה: אויש, עדיין לא גמרתי... (כל מה שהיה בחלק הזה שאלון אני באמת אומרת!!) ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? אלגברה ב' 27. ואנגלית? english for us 28. סוג מחברות שאתם כותבים: ספירלה או איך שלא כותבים 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: -בעזרתך 30. כותבים בספרים או רק במחברות? תלוי באיזה מקצוע בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? כןןן 32. ועל חברים? משתדלים שלא. לפעמים אחרי הפסקה שלימה אנחנו אומרות אחת לשניה להפסיק לדבר לשון הרע... :] 33. מדברים על בני המין השני? לפעמים... כשמישהו שאנחנו מכירות עובר ליד הבית ספר 34. מתכננים להבריז? לאאא... אבל מתכננות איך לצאת מהכתה 25. צוחקים או רק מדברים? גם וגם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: אמממ... בשיעור אנגלית המורה העיפה מישהי מהכתה (מהבוקר המורה היתה עצבנית), אחרי 10 שניות אם לא פחות היא שואלת אם אפשר להיכנס, ובגלל שהמורה לא הסכימה היא התחילה להתחנף, להתבכיין, להתחנן ומה לא... היא אמרה למורה: "אבל אני עכשיו מפסידה חומר חשוב (פתאום התחילה להתעניין בלימודים... חחח...) ואני אצטרך מורה פרטית וזה עולה 50 ש"ח וזה הרבה כסף!!!" אז המורה התחילה לצחוק (שברה שיא! פעם ראשונה שלה השנה!!! ואמרה שהיא נגעה בנקודה מאוד רגישה בשבילה אז היא יכולה להיכנס... זה היה קורעעע 27. הצבע השולט בכתה: כ-ת-ו-ם!!! 28. השם השולט בכתה: חיה-מושקא (חב"דניקים, אתם יודעים...) 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לא זוכרת... 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: "מה ההבדל בין אברהם אבינו לאריאל שרון? אברהם הקריב את בנו למען עם ישראל ואץ ישראל, ואריאל שרון מקריב את עם ישראל וארץ ישראל למען בנו (-המבין יבין)" הא... וכתבתי על הלוח, לא אמרתי בקול (יש לנו האזנות בכתה... חח...) ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? ממש אבל ממש אבל ממש לאאאאאאאאא אבל ת'הפסקות כן!!

chagiti

New member
אהבתי את-

מה הקשר בין אריאל שרון לאברהם אבינו...

חח למה בעז"ה??

את רוצה מבחן באנגלית??
אם כבר בעז"ה שיתבטל!!

-בעזרתך אבא-

זה מה שהיה כתוב. זה לא אומר שאני רוצה. חוץ מזה שצריך להגיד בעז"ה/ב"ה על הרע כמו על הטוב!

chagiti

New member
חח נראה לי שאני ראשונה שעונה-או שלא

שאלות כלליות: 1. כתה:י' 2. שם המורה:ריקי 3. מס' התלמידים:28 4. רק בנים/בנות בכתה?בנות 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? (3:15)15:15 6. ושני?כנ"ל 7. ושלישי?כנ"ל 8. ורביעי?כנ"ל 9. וחמישי?כנ"ל 10. ושישי?12:00 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות?כן בערך 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:**** הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח:כתבתי תרגיל אחד...במתמטיקה 14. ראית שכתוב על הלוח:להביא למחר אישור הורים לטיול 15. קראת עליו בספר לימוד:על מערכת חיסונים 18. למדת באנגלית:לא זוכרת 19. ובמתמתיקה?:סתטיסטיקות 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה:אף פעם הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...:אוףףףףף איזה באסה..עוד מבחן?! 22. להעתיק שיעורים:יש לנו הרבה מדי שיעורים... 23. צא/י מהכתה! :מה עשיתי?(האמת זה אף פעם לא קרה לי) 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:גם אף פעם לא קרה לי 25. להביא ליום ... את העבודה:אמממממ ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה?ספר של אתי עוזרי,לשאלון 03ו-02 27. ואנגלית?FULL VOLUME 28. סוג מחברות שאתם כותבים:מחברות SPIRAL ולכל מי שלא מבין-מחברות סליל 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת:בס"ד 30. כותבים בספרים או רק במחברות?רק במחברות-אבל ספרי עבודה בספר בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים?לפעמים 32. ועל חברים?גם לפעמים 33. מדברים על בני המין השני?אמממממממ... 34. מתכננים להבריז?כן 25. צוחקים או רק מדברים?גם וגם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה:אממממממ אין לי כוח לספר 27. הצבע השולט בכתה:כתום! 28. השם השולט בכתה:יש הרבה 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה?אני לא רוצה לספר פה-זה אישי 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו:אממ לא זכור לי שעשיתי את זה ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???אולי אפשר להגיד כן...

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

שאלות כלליות: 1. כתה: י' 2. שם המורה: נועם 3. מס' התלמידים: 30 בערך 4. רק בנים/בנות בכתה? מעורב 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? אממ... 14:20 6. ושני? 13:35 7. ושלישי? 14:20 8. ורביעי? 15:10 9. וחמישי? 15:10 10. ושישי? לא לומדת ביום שישי
11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? כן.. כל השכבה. 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: מאי הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: לא כתבתי השנה על הלוח אבל היום מחקתי ועשיתי ציורים ע"י מיחוקים בלוח
14. ראית שכתוב על הלוח: אממ.. "ש.ב בהיסטוריה" נראה לי. 15. קראת עליו בספר לימוד: על ההנהגה הרוחנית של התנועה הציונית. 18. למדת באנגלית: קראנו סיפור 19. ובמתמתיקה?: משוואת הישר 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: יותר נכון- לא עשיתי.. לא עשיתי ש.ב והמורה הבלונדה הזאת הוציאה אותי. הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחן ביום...: דכאון נוראי 22. להעתיק שיעורים: "יאללה להעתיק ולגמור עם זה" 23. צא/י מהכתה! : לא ממש אמרו לי את זה 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: חח.. אממ.. באסה רצינית ופחד 25. להביא ליום ... את העבודה: אוחח בעע.. דיכאון. ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? ספר ירוק ושמן 27. ואנגלית? מאיפה אני זוכרת את השם?! 28. סוג מחברות שאתם כותבים: בקלסרים ומחברות ספירלה 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: את המילה של הכותרת.. 30. כותבים בספרים או רק במחברות? במחברות... בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? זה לא נושא היום.. אבל מדי פעם. 32. ועל חברים? חח כן.. פה ושם. 33. מדברים על בני המין השני? ברור. 34. מתכננים להבריז? אני ילדה טובה
25. צוחקים או רק מדברים? אי אפשר גם וגם? ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: דווקא היום לא היה מצחיק 27. הצבע השולט בכתה: מה?! לבן.. 28. השם השולט בכתה: נופר 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לא סיפרתי כלום בכיתה.. 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: לא זוכרת. ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? לא..

היר איי אימממממ

וואנס אגן..
שאלות כלליות: 1. כתה: ט' 2. שם המורה: האממ, אין מחנך פה 3. מס' התלמידים: אין כתה קבועה.. בכל פעם מס' אלר. הכי הרבה ה 100 תלמידים- ספורט 4. רק בנים/בנות בכתה? מעורב 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? לא לומדדדדתתת
6. ושני? שלוש ורבע 7. ושלישי? שולש ורבע 8. ורביעי? 2 9. וחמישי?2 10. ושישי? שלוש ורבע 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? האמממ.. זה לא כיתהה!!! :mad: 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: אין.. נניח נועה הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: אין לוח
14. ראית שכתוב על הלוח: היה כתוב שיש שיעורי בית על הפוז'קטור.. 15. קראת עליו בספר לימוד: חליקי האטום 18. למדת באנגלית: האממ.. ESL 19. ובמתמתיקה?: בניה עם מחוגה 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: התעופתתי לד, לא צכה שיגידו לי. הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: שייקבר 22. להעתיק שיעורים: כנ"ל 23. צא/י מהכתה! : כבר יוצאת 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: למה מה קרה 25. להביא ליום ... את העבודה: שייקבר (מעגל שנסגר...=) ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? giometry אני מקווה שככה לומדים את זה.. 27. ואנגלית? shinig star אגלית למתקשים... 28. סוג מחברות שאתם כותבים: ספירלה 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: בס"ד 30. כותבים בספרים או רק במחברות? רק במחברת בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? כע 32. ועל חברים? איזה חברים??? 33. מדברים על בני המין השני? האאאאאאאמממ 34. מתכננים להבריז? בטח 25. צוחקים או רק מדברים? גם זה וגם זה ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: האממ, המורה למדע בכתה ז' בישה להביא ניסוי, ולא הכנתי (מן הסתם..) והיא אמרה "גברת עינת, את מזלזלת, ואני אגיד את זה לאמא שלך" אז אמרתי "האממף חב בדיוק היום אמא ביום חופשי...=)" (נו, אמא מלמדת בבצפר שלי..) 27. הצבע השולט בכתה: אין כיתתתתתתתתתתהה 28. השם השולט בכתה: אני יודעת? שמעתי הרבה לינדזי 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? שהיה לי חג יהודי,אז אני לא הגעתי :p 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: "אני אוהבתותכם, ואל תעזו לשכוח אותי!" (יום אחרון ללימודים, כתה ח', שבוןעיים לפני שטסתי..) ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? ממש ממש לא וגם לא את ההפסקות

עונה../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: 1. כתה:ו' 2. שם המורה:אורית 3. מס' התלמידים:28 4. רק בנים/בנות בכתה?גם וגם
5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון?2:25 6. ושני?12:45 7. ושלישי?13:30 8. ורביעי?12:45 9. וחמישי?13:30 10. ושישי?11:50 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות?בערך... 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:שיינה הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח:שונאת את מלכה... 14. ראית שכתוב על הלוח:שיעורי בית... 15. קראת עליו בספר לימוד:סקר.. 18. למדת באנגלית:prince harry 19. ובמתמתיקה?: גופים 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה:דיברתי וצחקתי בשיעור... הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...:היא מעבידה אותנו... 22. להעתיק שיעורים:טוב..ממי אני אעתיק ת'תשובות? 23. צא/י מהכתה! :יהודי לא מגרש יהודי! 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:ואם לא בא לי? 25. להביא ליום ... את העבודה:שיט עוד לא גמרתי ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה?ועוד אחת... 27. ואנגלית?highlight 28. סוג מחברות שאתם כותבים:קלסר וספירלה 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת:בס"ד 30. כותבים בספרים או רק במחברות? גם וגם בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים?כע.. 32. ועל חברים?לפעמיים 33. מדברים על בני המין השני?אמממממ כן.. 34. מתכננים להבריז?כן... 25. צוחקים או רק מדברים?גם וגם במידה שווה
ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה:שהמורה העיפה אותי ואת חברה שלי מהכיתה...זה היה קורע מצחוק.. 27. הצבע השולט בכתה:כתוםםםם 28. השם השולט בכתה:יש הרבה... 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה?אמממממ סודי! 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו:לא זוכרת.. ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???לאאאאא אבל ת'הפסקות כן!

MK respect

New member
=]

שאלות כלליות: 1. כתה:ט 2. שם המורה:טלי 3. מס' התלמידים:24 4. רק בנים/בנות בכתה?בנות 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון?2 וחמישה 6. ושני?1 ועשרים 7. ושלישי?2 וחמישה 8. ורביעי?3 9. וחמישי?2 וחמישה 10. ושישי?עשרים ל12 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות?אמממ...בערך...אבל אנחנו מאוד מגובשות חוצמהחננות האלה... 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:תותי,רחלי,שלומית ושירי הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח:את השיר את יפה של שייגעצ 14. ראית שכתוב על הלוח:תרגיל במתמטיקה...בעעע... 15. קראת עליו בספר לימוד:מתמטיקה... 18. למדת באנגלית:המורה המפגרת עשתה לנו בוחן כי הרעשנו אבל היה שיעור שעתיים ועשינו אותו במשך כל השעתיים כמעט וזה היה רבע דף...חחח... 19. ובמתמתיקה?:גיאומטריה על הדלתון.. 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה:המורה אמרה משו וזה היה חייב תגובה אז עניתי לה תגובה וכולם צחקו אז העיפו אותי... הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחן ביום...:שאני צריכה להשלים ת'חומרכי אין כלום במחברות... 22. להעתיק שיעורים:שהיא יכולה לקפוץ לי... 23. צא/י מהכתה! :שלא מזיז לי גם ככה אין לי מה לעשות בכיתה... 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:לזייף ת'חתימה.. 25. להביא ליום ... את העבודה:שאני צריכה לנצל מישהי שתעשה לי ת'עבודה...כרגיל...=] ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה?אלגברה..לאידעת איזה חלק 27. ואנגלית?אווטלוק.. 28. סוג מחברות שאתם כותבים:ספירלה גדולה 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת:בס"ד 30. כותבים בספרים או רק במחברות?גם וגם...תלוי באיזה מקצוע.. בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים?דההה.. 32. ועל חברים?לפעמיים.. 33. מדברים על בני המין השני?כעע...
34. מתכננים להבריז?גם.. 25. צוחקים או רק מדברים?גם וגם.. ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה:שהרעשנו בשיעור אנגלית והורה לאידעת איך להשתלט עלינו אז היא פשוט עמדה בשקט ולא אמרה כלום והיא כמעט בכתה ואז היא הביאה לנו בוחן,עשינו אותו כל השתי שיעורים ואז היא אמרה שכל שיעור מעכשיו מתחיל עם בוחן והיא קרעה את הבוחן שעשינו כמו אהבלה...והיא סתם לא לימדה אותנו שעתיים.. 27. הצבע השולט בכתה:כתום ירוק וכחול זהרים כאלה...וש-ח-ו-ר-!!!! 28. השם השולט בכתה:אנא עראף.. 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה?לא זוכרת אבל אני מתארת לעצמי שזה היה איזושהי בדיחה.. 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו:שיש היום תסי"ם ב7 וחצי!!!!!=] =] =] =] ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???חבל על הזמן...את לא יודעת את כמההה!!!!אין אני פשוט חולה על הלימודיםם!!הדבר הכי כיף בעולםםם!!

עונה ../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: 1. כתה:ח'4 שליטהההההההה 2. שם המורה:שלומית 3. מס' התלמידים:34 4. רק בנים/בנות בכתה?גם בנים וגם בנות
5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון?1:10 6. ושני?כנ"ל 7. ושלישי?3:05 8. ורביעי?1:10 9. וחמישי?1:10 10. ושישי?לא לומדים
11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות?הכתה שלי בנויה חבורה של אנשים נורמלים ועוד חבורה של חייזרים
12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:החברה הכי טובה שלי לא בכיתה
הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח:תאריך
**.**.****
14. ראית שכתוב על הלוח:כמה פרטים ממש ממש מרדימים על משה.....שיעור ת"ך
שיערו דפוק.....לא מעניין ולא עוזר לך לשום דבר בחיים ואני שונאת אותו!!! יאללההההה לבטל תנך!!
חח 15. קראת עליו בספר לימוד:כל מני חפירות שטוחנות כמה עולה חצאית שעולה 400 שקל ויש עליה 40%הנחה ביחס לתמורה של המחיר שלה לפני ההוזלה........(חחחח מישהי אחת אומרת באמצע ההסבר "מי בכלל קונה חצאית?!"
) למדת באנגלית:פאסט סימפול 19. ובמתמתיקה?:אתם רוצים עוד פירוט?? 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה:דיברתי בשיעור הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...:עוד במחן??!! איך אני אמורה להתכונן למיליון מבחנים באותו זמן?!
22. להעתיק שיעורים:עוד להעתיק?? לא מספיק כתבנו כבר 5 דפים?! 23. צא/י מהכתה! :אפשר אולי להוציא עוד מישהו?? 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:בחיים לא אמרו לי
איזה מלאך אני
25. להביא ליום ... את העבודה:בכיף אני לא נהנית לראות אותה מתחת לעיניים שלי ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה?אלגברה ב'!!!! גמני ב אלבג"י (אגודה להכחדת בני גורן בישראל) 27. ואנגלית?לא זוכרת
חח יש עטיפה אז אני לא רואה את השם.....חחח 28. סוג מחברות שאתם כותבים:ספירלה גודל פוליו 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת:**.**.**** חח למה אתם לא כותבים תאריך בתחילת שיעור?? חח 30. כותבים בספרים או רק במחברות?אסור לכתוב בספרים!!!!!!!!!! ברור שכותבים בכל זאת....... בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים?ברור כל הזמן!! 32. ועל חברים?לפעמים...... 33. מדברים על בני המין השני?כן..... 34. מתכננים להבריז?לא
25. צוחקים או רק מדברים?אם מצחיק צוחקים
במקרה שלי כל הזמן כי אני וחברות שלי לא הכי שפויות בעולם
ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה:חח זאת שאמרה קודם "מי בכלל קונה חצאית?!" וגם היינו בשיעור חופשי שעתיים אז בכלל התחרפנו....חחח היה כזה קורע!! מישהי עשתה איזה משהו של מזלות איזה מזל מתאים לאיזה וילד אחד שואל אז היא אומרת לו אתה מתאים ל.......רועי
27. הצבע השולט בכתה:הא?? מה כאילו של התלמידים?? נגיד כחול......הרוב שלובשים כחול כי זה הצבע הכי נורמלי שתלבושת בצפר......חוץ האחד שהוא הילד היחיד בבצפר שלובש צהוב
שלא לדבר על כתום
חחחח לא להסתובב בציבור עם חולצת בצפר צהובה/כתומה
זה מ=כ=ו=ע=ר
28. השם השולט בכתה:המממממ אין לנו שום שם פעמיים
29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה?סיפרתי למורה למתמטיקה כמה עולה החצאית <<שתמות
>> 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו:תאריך..... ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה