שאלון בנוסח באסטד וסוד.

McFLYkid

New member
שאלון בנוסח באסטד וסוד.

ייאלה להזיז קצת ת'עיניינים!!!!! בוא ניזכר בנוסטלגיה... באסטד: מי הכי חמוד? מי הכי חתיך? מי הכי רגיש? מי הכי טיפשון? מי הכי מצחיק? מה השיר הכי יפה? מה הקליפ הכי יפה? למי השיער הכי יפה? מי מתלבש הכי טוב? העדפות: צ'ארלי או מאט? מאט או ג'יימס? ג'יימס או צ'ארלי? אוקיי ונעבור לסוד: מי הכי חמוד? מי הכי חתיך? מי הכי רגיש? מי הכי טיפשון? מי הכי מצחיק? מה השיר הכי יפה? מה הקליפ הכי יפה? למי השיער הכי יפה? מי מתלבש הכי טוב? העדפות: דייב או ג'יימס? ג'יימס או סטיב? סטיב או דייב? כריס או דני? דני או דייב? כריס או ג'יימס? סטיב או דני? דני או ג'יימס? דייב או כריס? כריס או סטיב? דני או כריס? זיהווו תהנו

לושהה

New member
אההא.

באסטד: מי הכי חמוד? ג'יימס
מי הכי חתיך? צ'ארלי [נוו מה לעשות
] מי הכי רגיש? ג'יימס ומאט..יכול להיות שמאט יותר \= מי הכי טיפשון? ג'יימס
מי הכי מצחיק? ג'יימס
מה השיר הכי יפה? Loner In Love. מה הקליפ הכי יפה? אמ..סליפינג,הוז דיויד,וCTW. למי השיער הכי יפה? ג'יימסג'יימסג'יימס :] מי מתלבש הכי טוב? ג'יימס
העדפות: צ'ארלי או מאט? מאט. מאט או ג'יימס? ג'יימס. ג'יימס או צ'ארלי? ג'יימס. :] אוקיי ונעבור לסוד: מי הכי חמוד? ג'יימס. מי הכי חתיך? ג'יימס. מי הכי רגיש? ג'יימס. מי הכי טיפשון? דייב [?] מי הכי מצחיק? דייב. מה השיר הכי יפה? אמ..Boy Band?.. מה הקליפ הכי יפה? טיקט :] למי השיער הכי יפה? ג'יימס,דייב. מי מתלבש הכי טוב? ג'יימס. העדפות: דייב או ג'יימס? ג'יימס. ג'יימס או סטיב? ג'יימס. סטיב או דייב? דייב. כריס או דני? אמ..לא יודעת,די באלוהים,אני לא שומעת אותם בכלל >< דני או דייב? דייב. כריס או ג'יימס? ג'יימס. סטיב או דני? אמ..סטיב?.. דני או ג'יימס? ג'יימס. דייב או כריס? דייב. כריס או סטיב? אמ..סטיב.. דני או כריס? אמ..לא היה את זה כבר?D: מסקנה: מסוד אני מכירה בערך רק את ג'יימס ודייבD:

bustedit

New member
אכזבת אותי

הכל ג'יימסג'יימסג'יימס
מי הכי חתיך: צ'ארלי :||

לושהה

New member
XDDD../images/Emo6.gif

שמעי..התייחסתי לגוף. וצ'ארלי יותר כוסון מג'יימס. אין מה לעשות |:

bustedit

New member
ממש לא.

ממשממשממשממשממש לא. אולי זה הטעם שלך.. אבל לי אישית.. בלונדינים עם עיניים כחולות יותר עושים את זה

shanibu

New member
../images/Emo15.gif אני עונה! ../images/Emo3.gif

באסטד: מי הכי חמוד? ג'יימס מי הכי חתיך? ג'יימס מי הכי רגיש? מאט מי הכי טיפשון? ג'יימס מי הכי מצחיק? ג'יימס [יש לי תשובות מאוד מגוונות
] מה השיר הכי יפה? sleeping wwith the light on מה הקליפ הכי יפה? sleeping wwith the light on למי השיער הכי יפה? ג'יימס
[וזה לא פאה!!
] מי מתלבש הכי טוב? מאט וג'יימס העדפות: צ'ארלי או מאט? מאט!!! מאט או ג'יימס? ג'יימס
ג'יימס או צ'ארלי? ג'יימס
[איכסה צ'ארלי] אוקיי ונעבור לסוד: מי הכי חמוד? ג'יימס מי הכי חתיך? ג'יימס מי הכי רגיש? דני מי הכי טיפשון? ג'יימס ודייב מי הכי מצחיק? ג'יימס מה השיר הכי יפה? המממ... ticket outta loserville מה הקליפ הכי יפה? ticket outta loserville למי השיער הכי יפה? ג'יימס, דייב ודני [לא יכולה לבחור
] מי מתלבש הכי טוב? כולם חוץ מסטיב העדפות: דייב או ג'יימס? ג'יימס ג'יימס או סטיב? ג''ימס סטיב או דייב? דייב כריס או דני? דני דני או דייב? [פאק, זה קשה] דייב כריס או ג'יימס? ג'יימס סטיב או דני? דני דני או ג'יימס? ג'יימס דייב או כריס? דייב כריס או סטיב? כריס דני או כריס? [דה ז'ה וו או מה?!] דני

shanibu

New member
לאאאאא

את אמרת שהשיער של צ'ארלי יותר יפה מהשיער של ג'יימס
ואת אוהבת את סטיב מסוד
אגב, גם לי רופאים צינים וחולי נפש עושים את זה

bustedit

New member
האוס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נו ואמרתי.. שכמעט אותן תשובות
ואני אוהבת תשיער של ג'יימס.. אבל רק כשהוא מחליק כשלא, זה נראה כמו סוג של פאה

shanibu

New member
../images/Emo15.gifהאוס../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif../images/Emo122.gif../images/Emo99.gif../images/Emo193.gif

ואם ג'יימס לא רוצה להשתמש במכשירים מלאכותיים? אולי הוא לא רוצה שיהיה לו שיער מתולתל? [כי כשמחליקים יותר מידי פעמים, השיער הופך למתולתל יותר
. למדתי את זה בשיעור מדעים.
] *אני אשאל אותו את זה בחתונה שלי ושלו
* הגזמתי קצת עם האמוטיקונים [?] בכותרת, הא?!

bustedit

New member
התכוונת בחתונה

שלי ושלו
את השושבינה
קחי לך את צ'ארלי או משו..

shanibu

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי.

בחתונה שלי ושלו!!! וקחי לך את צ'ארלי. איכסה צ'ארלי. בלעכס צ'ארלי. רוצה את מאט?

shanibu

New member
התכוונת שאני כבר של ג'יימס

אמרתי לך שזה לא טוב לדבר בשמם של אחרים!!
שיחה של פקצות XD "השיער שלו נראה כמו פאה" "כן!" "לא!" "הוא שלי!" "לא הוא שלי" XD אבל פקאצות לא אוהבות את האוס

bustedit

New member
נכון..

אנחנו פאקצות מגניבות
ואני מדברת בשם עצמי.. לא בשמם של אחרים. יא מפוצלת אישית
ג'יימס

bustedit

New member
ההוו אני אוהבת כאלה../images/Emo3.gif

בוא ניזכר בנוסטלגיה... באסטד:
מי הכי חמוד? ג'יימסססס
מי הכי חתיך? ג'יימסססס
מי הכי רגיש? ג'יימסססס
מי הכי טיפשון? ג'יימסס
מי הכי מצחיק? ג'יימססס
מה השיר הכי יפה? sleeping with the light on
מה הקליפ הכי יפה? כנ"ל
למי השיער הכי יפה? אאאאמ. צ'ארלי? מי מתלבש הכי טוב? ג'יימס
הסגנוןן שלוו
העדפות: צ'ארלי או מאט? מאט! מאט או ג'יימס? ג'יימס
ג'יימס או צ'ארלי? ג'יימססססס
אוקיי ונעבור לסוד: מי הכי חמוד? ממ סטיב ^^ ודייב מי הכי חתיך? ג'יימססס מי הכי רגיש? לוידעת חח מי הכי טיפשון? ממ דייב? מי הכי מצחיק? ג'יימס
מה השיר הכי יפה? wear me down
מה הקליפ הכי יפה? אדי'ס סונג למי השיער הכי יפה? אאאאאאאמממממממממ.. אין לי שמץ. אולי דני? מי מתלבש הכי טוב? -.- העדפות: דייב או ג'יימס? ג'יימס
ג'יימס או סטיב? ג'יימסג'יימסג'יימס. למרות שסטיב
סטיב או דייב? סטייבייי
כריס או דני? דני.. דני או דייב? דייייבב כריס או ג'יימס? ג' י י מ ס סטיב או דני? סטייבי
דני או ג'יימס? ג'יימססס
דייב או כריס? דייב.. כריס או סטיב? סטיב דני או כריס? אמ =/ דני..

הממ אני לא ממש מכירה טוב את באסטד..

ז"א אני אוהבת את השירים שלהם אבל לא ממש מתמצאת בהחברי הלהקה, אז אני עושה רק לסוד: מי הכי חמוד? דני מי הכי חתיך? דייב
מי הכי רגיש? דני, שוב
מי הכי טיפשון? ג'יימס מי הכי מצחיק? ג'יימס מה השיר הכי יפה? boyband מה הקליפ הכי יפה? eddy's song למי השיער הכי יפה? דיב!!!
מי מתלבש הכי טוב? דדיייבבבב
העדפות: דייב או ג'יימס? דייב! ג'יימס או סטיב? סטיב סטיב או דייב? דייב! כריס או דני? דני דני או דייב? דייב! כריס או ג'יימס? ג'יימס סטיב או דני? דני דני או ג'יימס? דני דייב או כריס? דייב! כריס או סטיב? סטיב דני או כריס? דני וווהאאוועייההוו!!! סוד אהבת חיי

McFLYkid

New member
ייאלה גמאני../images/Emo3.gif

באסטד: מי הכי חמוד?מאט
! מי הכי חתיך?מאט
מי הכי רגיש?ג'יימסי
מי הכי טיפשון?מאט
מי הכי מצחיק?ג'יימס
מה השיר הכי יפה?who's david מה הקליפ הכי יפה?אהמהמ לא ראיתי את כולם אז..CTW למי השיער הכי יפה?אהמהמ מאט
מי מתלבש הכי טוב?ג'יימס
העדפות: צ'ארלי או מאט?מאט מאט או ג'יימס?מאט ג'יימס או צ'ארלי?ג'יימס סוד: מי הכי חמוד?דייב
!!!!!! מי הכי חתיך?דייב
!!!!!!! מי הכי רגיש?ג'יימס
מי הכי טיפשון?סטיבבב
מי הכי מצחיק?סטיב
מה השיר הכי יפה?sick וlittle things מה הקליפ הכי יפה?tol למי השיער הכי יפה?ואי קשה....אהממ דייבוש!
מי מתלבש הכי טוב?אממ דייבי
העדפות: דייב או ג'יימס?דייב ג'יימס או סטיב?ג'יימס סטיב או דייב?דייב כריס או דני?אפחד
דני או דייב?דייב כריס או ג'יימס?ג'יימס סטיב או דני?סטיב דני או ג'יימס?ג'יימס דייב או כריס?דייב כריס או סטיב?סטיב דני או כריס?וואלה פעמיים
שוב אפחד
......

למעלה