שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שאלון מספרים
10 שירים אהובים עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחורנה: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות: 1. 2. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף]

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

10 שירים אהובים עליך: 1. Guns N Roses- November Rain 2. Muse- Plug in Baby 3. Coldplay- The Scientist 4. Foo Fighters- Walking after You 5. Nirvana- All Apologies 6. Radiohead- Karma Police 7. Queen- Show must go On 8. אביב גפן- לילה 9. Led Zeppelin- Stairway to Heaven 10. ברי סחרוף- באוויר 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אורלנדו
2. ג'וני דפ 3. שון פן 4. ג'ניפר אניסטון 5. קירסטן דאנטס 6. קארי-אן מוס 7. קירסטן בל
8. רגע, ניתן גם מישהו מהארץ.
טלי שרון. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. ורוניקה מארס
2. חלום אמריקאי
3. אבודים 4. טלנובלה בע"מ 5. ג'ק ובובי 6. מכושפות 7. חברים
8. ו.. בובה פראית.
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. טרילוגיית מטריקס
2. טרילוגיית שרה"ט
3. אפקט הפרפר 4. הצד העמוק של האוקיינוס 5. קוראים לי סם 6. 3 בפארק [נו מה אני ממש אוהבת את הסרט הזה] 7. וכמובן.. מלך האריות
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. גיטרה 2. דיסקמן 3. דיסקים
4. פסנתר 5. מצלמה דיגיטלית 6. פלאפון 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להגיד משפט אחד בסרט הוליוודי 2. שחיה לילית בעירום
3. לאהוב מישהו באמת 4. לחזור למקום שנולדתי בו 5. לדעת את כל הסוף של הסולו של סטרוואי טו הבן בגיטרה
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!! 2. תנ"ךךךך 3. כימיה
4. היסטוריה 3 דברים שקנית לאחורנה: 1. חולצה למסיבת סיום 2. בגד ים 3. כרטיסים לניצנים! למרות שזה לא בדיוק קניה אבל נו
2 חיות אהובות: 1. כלבים
2. ארנבים קטנים
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף] רק תראו את העיניים שלו... לאן זה הלך?

גם את מכורה למלך האריות?|נמאוהב|

לי יש אובססיה רצינית
הסרט הכי נסגד של דיסני! אני זוכרת את כולו בעל פה
(כמעט
) כמובן בעברית... באנגלית ראיתי את זה איזה פעמיים
בעברית? לא ספרתי
(למרות שאנגלית שולט נו)

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifהאהאההא.

Karma Police
בין הטובים שלהם, ללא ספק
וקולדפליי
ושון פן הוא אליל.
אווווו וראית
הוא חזר
|
ווהוו
|לאקשורה| (נו בחלוםאמריקאי
)

כןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אהבת חיי...
כ"כ חיכיתי לפרקים האלה...

../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

10 שירים אהובים עליך: 1. אביב גפן - אין מלאכים בגן עדן .2. אביב גפן וברי סחרוף - סוף העולם 3. אביב גפן - רומיאו ויוליה 4. ברי סחרוף - עיר של קיץ 5. ברי סחרוף - לב שלם 6. יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב בך 7. יזהר אשדות - צילו של יום קיץ 8. סונטה ארקטיקה - White pearl, Black ocean 9. סונטה ארקטיקה - Last Drop Falls 10. אנני לנוקס - Into the west. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אורלנדו 2. ג'וני 3. בראדפיט 4. הראל סקעת
5. ממ. אללה כוכב נולד! מיכאל עינב:- 6. 7. 8. 9. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. זהות בדויה 2. כוכב נולד 3. חברים 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שרהטבעות אחוות הטבעת. 2. שרהטבעות שני הצריחים. 3. שרהטבעות שיבת המלך. 4. שודדי הקאריביים. 5. עיר של מלאכים. 6. בלייד. 7. מיסטיק ריבר. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב 2. אוכל, והמון 3. טלפוןפלאפון. 4. בגדים. 5. שעווה! 6. הממ. לא רוצה לנקוב בשמות, אבל מישהו. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. אורלנדו ;[ 2. ילדיםמשפחהבלגאנים. 3. להיות בארה"ב ולקנות עד צאת נשמתי! 4. לגור בת"א. 5. להתחתן. וזה בנפרד, כי החתונה שלי תהיה מדהימה
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ספורט. 2. היסטוריה. 3. ביולוגיה. 4. מחשבים
3 דברים שקנית לאחורנה: 1. חרוזים. 2. קומבינה עם מעיין בקניון. 3. חולצות. 2 חיות אהובות: 1. אין. 2. אין. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. בתדודה שלי רומי.
~!

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifשעווה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נומה. אה כן, וזו"בי.
:X

קמימונת

New member
גמאני גמאני גמאני ../images/Emo3.gif

10 שירים אהובים עליך: 1. Evanescence- Thoughtless (אני יודעת שזה לא שלהם אבל אני אוהבת את הקוואר הזה) 2. OASIS- Dont look back in anger 3. the Beatles- Imagine 4. Radiohead- Street Spirit 5. Lynyrd Skynyrd- Sweet Home Alabama 6. Evanescence- My Immortal 7. RHC"P- Porcelain 8. OASIS- Champagne Supernova 9. Counting Crows- Accidentalli In Love 10.ועוד רבים...... 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אורלנדו בלום
2. ג'וני דפ 3. ברוס וויליס 4. אדם לווין 5. OASIS 6. שי גבסו (לא אמרתי שאני אוהבת אותו אמרתי שאני מעריכה אותו) 7. חנה לסלאו 8. נטלי פורטמן 9. סטיבן שפילברג 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. The O.C 2. השיר שלנו 3. סיפורי ג'ינג'ר 4. בובספוג מכנסמרובע 5. מגרש ביתי 6. היקום (זה היה ספיישל בדיסקברי סיינס והתמכרתי. אבל זה נגמר מזמן) 7. המומינים
8. משפחת סימפסון 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. כל שרה"ט 2. למצוא את ארץ לעולם לא 3. שודדי הקאריביים 4. סיפורו של אביר 5. למצוא את נמו (אני היחידה שחושבת שזה צריך להיות "מחפשים את נמו"?
) 6. שרק 7. ועוד רבים......... 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. אבא
2. אמא
3. אח 1
4. אח 2
5.פלאפון
6.מטוס+טייס
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לעשות טיול מסביב לעולם 2. להתאהב
3. לעשות משהו חשוב בשביל האנושות 4. להיפגע
5. לזכור ולכבד את המשפחה 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אוריתמיה (לא, אתן לא רוצות לדעת
) 2. מלאכה (כנ"ל
) 3. גיאומטריה 4. לא יודעת.... 3 דברים שקנית לאחורנה: 1. מכנסיים (היום!) 2. מתנה
3. אייס-ארומה 2 חיות אהובות: 1. כלבים
2. דגים (כי הם לא נובחים)
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. כבר העליתי אותה פעם.... זהו אייייייל!

קמימונת

New member
כן חשבתי שזה לא נכון ../images/Emo2.gif!

אבל ג'ון לנון היה בביטלס, אז לא יודעת
וגם לא ידעתי איך לכתוב את השם שלו
בכל מקרה, תודה
וסליחה

אני רוצה ../images/Emo9.gif

10 שירים אהובים עליך: רק 10? נו טוב 1. coldplay - yelllow 2. coldplay - clocks 3. coldplay - speed of sound 4. three doors down - here without you 5. oasis - stop crying your heart out 6. led zeppelin - stairway to heaven 7. goo goo dolls - iris 8. scorpions - wind of change 9. guns n roses - november rain 10. beatles - let it be 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אורלנדו דע
2. ג'וני דפ 3. כריס מרטין [אפשר לומר קולדפליי] 4. הראל :) 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. הישרדות 2. השיר שלנו 3. פלוריסיינטה
4. המרוץ למיליון 5. פרדייז הוטל 6. ג'יי לנו [?] 7. נו אין לי מה לכתוב 8. ^^^ 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שר הטבעות הטרילוגיה 2. ממלכת גן עדן 3. אפקט הפרפר 4. שודדי הקאריביים 5. שרק 1+2 6. מלך האריות 7. אלאדין
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב 2. טלויזיה 3. פלאפון 4. סירה 5. אוכל 6. שתייה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לטייל בדרום אמריקה 2. לפגוש אנשים מסויימים
3. לעשות צניחה חופשית 4. ללמוד לנגן בגיטרה |: 5. להיות מאושרת עם משפחה וילדים 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ספרות 2. תנ"ך 3. חינוך תעבורתי 4. פיסיקה 3 דברים שקנית לאחורנה: 1. X&Y - החדש של קולדפליי 2. גלידה [היום
] 3. חולצה מפוקס 2 חיות אהובות: 1. כלב 2. סוס 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף] איןליכוח

אוי נו השלמות../images/Emo122.gif

8 תוכניות אהובות עליך 7. THE OC 8. כוכב נולד בסלבריטיז מוערכים- צ'אד מייקל מוריי בראד פיט ולוידעת עוד |:

../images/Emo125.gif

10 שירים אהובים עליך: 1. Lifehouse - Everything 2. Queen - The Show Must Go On 3. Tim McGraw - Please Remember Me 4. Evanescence - My Immortal 5. Green Day - Time of Your Life 6. John Lennon - Woman 7. A-ha - Crying In The Rain 8. REM - Everybody Hurts 9. Bon Jovi - It's My Life 10. The Beatles - Yesterday 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'ון לנון 2. ג'וני דפ 3. אלייז'ה ווד 4. ויגו מורטנסן 5. טולקין 6. פיטר ג'קסון |סגידה| 7. גרין דיי [כולם] 8. ומהארץ... מממ.. שי גבסו :] 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אלי מקביל 2. דה או.סי. 3. מגרש ביתי 4. הישרדות 5. בנות גילמור 6. בנות מקלאוד 7. השיר שלנו 8. בובספוג מכנסמרובע 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שר הטבעות - אחוות הטבעת 2. שר הטבעות - שני הצריחים 3. שר הטבעות - שיבת המלך 4. מלך האריות 5. המספריים של אדוארד 6. ספיד 7. אפקט הפרפר 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. גיל 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להתחתן 2. לגור במקום אחר 3. לרכב והרבה 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. כולם 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחורנה: 1. בגד ים 2. דיסק 3. עוד דיסק 2 חיות אהובות: 1. סוס 2. כלב 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף]

VIVIAN3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

10. שירים אהובים עליך: 1. Green day- basket case 2. שוטי הנבואה- ידיעה 3. Green day- time of your life 4. Foo fighters- learn to fly 5. Lene marlin- sitting down here 6. Colplay- clocks 7. U2- somtimes you can't make it on your own 8. U2- vertigo 9. Maroon 5- this love 10. Maroon 5- must get out 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אורלנדו בלום
2. ג'וני דפ
3. ג'ניפר אניסטון
4. ניקולס קייג'
5. ג'פרי ראש
6. אדוארד נורטון
7. בראד פיט
8. אנג'לינה ג'ולי
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. MTV TRL 2. מפגשים מהסוג האישי 3. אריזה משפחתית 4. אחיות או לא להיות 5. סטרדיי נייט לייב 6. גרהאם נורטון כזה 7. בובספוג מכנסמרובע 8. הדרדסים
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שודדי הקאריביים
2. ממלכת גן עדן
3. נד קלי
4. ברוס הגדול מכולם 5. שר הטבעות 6. חנות קטנה ומטריפה 7. גריז הנוסטלגי
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. פלאפון 2. אוכל 3. עזרה ראשונה 4. מכשיר לנפח דברים מתנפחים (שחכתי איך קוראים לזה
) 5. משוטים 6. סירה מתנפחת כדי לצאת מהאי בודד
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להרוג את כל מי ששנאתי במשך כל השנים האלו
2. להגיד לכולם כמה מילות פרידה 3. לצוטט מבובספוג
4. לקרוע את כל ספרי בני גורן
5. אין לי עוד
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמתטיקה לגיהנוםםםםםםםם
2. מדעים
3. חנ"ג
4. תנ"ך
3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ברד 2. סנדוויץ' 3. ועוד ברד
2 חיות אהובות: 1. ארנבונים
2. דגים
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף] של הייצור האלוהי הזה

אני עונה../images/Emo3.gif

10 שירים אהובים עליך: 1. Nothing gonna change my love for you-גלן מדריוס So happy together .2-הביטלס 3. Don'y worry be happy-בוב מרלי 4. American pie-דון מקליין 5. I'll be there for you-חברים 6. Love and meried- םרנק סינטרה 7. Can you feel the love to nigth-מלך האריות 8. New world-אלאדין (לא בטוחה שככה כותבים) 9. Yellow sabmrin-הביטלס (גם לא בטוחה ששכה כותבים) 10. All the lonley pepole-הביטלס (גם לא בטוחה שככה כותבים) 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: (מוערכים תלוי מאיזו בחינה... אני כותבת את אלה שאני מעריצה) 1. ג'וני דפ, אורלנדו בלום, אשטון קוצ'ר, רופרט גרינט. 2. אמה ווטסון 3. ג'ון פטריק אמדורי (אותו אני כבר לא מעריצה הוא חמוד) 4. גארי אולדמן 5. אלייז'ה ווד 6. בילי בויד 7. שון אסטין 8. דומיניק מונהאן 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים ומופע שנות ה-70 2. צער גידול בנות 3. משפחת סימפסון
4. הדרדסים
(נוסטלגיות
) 5. המעופיים הנועזים 6. הקטקטים 7. דובוני אכפת לי 8. טום וג'רי
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. מלך האריות
2. אלאדין
3. אפקט הפרפר
4. שודדי הקאריביים
5. טרילוגיית שר"ה
6. המספריים של אדוארד
7. CRY BABY
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. החיות שלי 2. מחשב נייד 3. דיסקמן 4. טלוויזיה 5. את ידיד שלי
6. הסרטים שלי 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לטוס לדיסני! 2. לראות את כל הסרטים של ג'וני, אורלנדו, רופרט ואשטון! 3. נשיקה ראשונה
4. לנשק לפחות בלחי את מי שאני אוהבת
5. לפגוש את ורד
(אחת מהפורום של ג'וני לא נראה לי שאתן ממש מכירות
) 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ערבית
2. היסטוריה 3. תנ"ך 4. מדעים 3 דברים שקנית לאחורנה: 1. כרטיסים לסרט מר וגברת סמית' 2. מנטוס 3. סיידר תפוחים 2 חיות אהובות: 1. כל היונקים
2. נחשים
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו. 1. [לצרף]
אולי זאת לא אהובה אבל זאת תמונה מתוקה:

מקמן

New member
ךלכיקרך'קד'חדג../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

I'll be there for you זה לא של הרמבראנטס או משהו כזה? O_O וכותבים Yellow Submarine

למעלה