שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

דברים אהובים
מקום לחופשה: טעם גלידה: פרי: ממתק: מכונית: שיעור: חג: יום בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט: חודש: ספורטאי: ספורטאית: שחקנית: שחקן: תוכנית בטלוויזיה: אתר: בדיחה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: דיסק: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: ים: מקום: מסעדה: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר:

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מקום לחופשה: סיני טעם גלידה: שוקולד פרי: תפוח/אפרסק ממתק: קליק, דובונים שיעור: עדיף שלא יהיה בכלל
חג: חנוכה!
יום בשבוע: שלישי צבע: שחור מגזין: נגיד..ראש1 שם לבת: ליאור שם לבן: דניאל, מעיין, יותם, אמיר חודש: מרץ
[יומולדת, מה]
ספורטאי: דיוויד בקהאם. אבל לא בגלל הכישרון על המגרש, אני מבטיחה
ספורטאית: - שחקנית: ג'ניפר אניסטון, קירסטן דאנטס, דיאן קרוגר,קארי אן מוס שחקן: אורל, ג'וני דפ, שון פן תוכנית בטלוויזיה: ורוניקה מארס
, חלום אמריקאי
,חברים
, אבודים, טלנובלה בע"מ..
אתר: תפוז
[אוו..התחנפות]
בדיחה: 2 זקנות יושבות על ספסל. פתאום אחת מהן אומרת לשניה: "שמחה, את לא מריחה פה ריח של נבלה?..... שמחה?" נעליים: ואנס תחנת רדיו: גלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלצ חדר בבית: שלי דיסק: האנפלאגד של נירוונה, הלייב כפול של גאנז סלט: של אמא בשר: המבורגר תוספת לפיצה: תירסס ארץ: אנגליה עיר: לונדון ים: סוף מקום: ים! רעש: גיטרה.. רגש: אין לזה ממש מילה. הרגש שמרגישים כשמישהו אומר לך שהוא אוהב אותך מספר: 7 ספר: הארי פוטר

../images/Emo41.gif

מקום לחופשה: ארה"ב.. לא שהייתי שם אבל זה נראה לי מקום מושלם טעם גלידה: וניל עוגיות!!!1111
פרי: ענבים ממתק: סוכריה על מקל? מכונית: אאודי A6 [היה לאבא שלי וזאת מכונית מושלמת
] שיעור: איכ. אבל אם כבר אנגלית. חג: חנוכה\פסח יום בשבוע: שני צבע: כחול מגזין: ראש1 שם לבת: ניצן שם לבן: גל קבוצת ספורט: מכבי חיפה בכדורגל\מכבי ת"א כדורסל חודש: ינואר. חע יומולדת
ספורטאי: לאדעת ספורטאית: ... שחקנית: אנג'לינה ג'ולי שחקן: אורלנדו בלום.. מכירים?
תוכנית בטלוויזיה: הישרדות, THE OC, מגרש ביתי, כל הריאליטי למינהם.. אתר: www.google.com? בדיחה: אנערף
נעליים: כפכפים תחנת רדיו: גלגל"צ
חדר בבית: החדר שלי דיסק: Coldplay - A rush of blood to the head סלט: ירקות בשר: המבורגר? תוספת לפיצה: זיתים\פטריות ארץ: אע יש הרבה עיר: פריז ים: התיכון? מקום: |-) מסעדה: ספגטים
רעש: שדורכים על עלים יבשים
טעם: גלידה רגש: אהבה מספר: 3 ספר: הארי פוטר

קמימונת

New member
יאיי! ../images/Emo9.gif

דברים אהובים
מקום לחופשה: בית מלון טעם גלידה: תות
פרי: כולם! ממתק: שוקולד
מכונית:
שיעור: חופשי
חג: פורים
יום בשבוע: שישי צבע: כולם! מגזין: הוממ.. ראש1? שם לבת: אל תצחקו... סידני. שם לבן: זהר קבוצת ספורט:
חודש: אפריל ספורטאי: לא יודעת... ספורטאית: כנ"ל שחקנית: קירסטן דאנסט.. שחקן: וואי ברח לי מהראש... נוו ההוא... יאווו איך קוראים לו???!! משו אורנלדו... לאונרדו... אה! אורלנדו בלום.
תוכנית בטלוויזיה: הוממ השיר שלנו?
אתר: פורום אורלנדו בלום!
בדיחה: אפרת המורה: איזה הרים אתם מכירים? אורי: הרי השומרון. יצחק: הרי יהודה. יוסי: והרי החדשות. (?! סתם לא יודעת..) נעליים: הא?
נעלי ספורט..? תחנת רדיו: אני לא שומעת כל כך רדיו.. אבל אם כבר אז כבר- גלגל"צ. חדר בבית: החדר האינטימי שלי.
דיסק: Keane: Hopes & Fears (כן כל פעם זה דיסק אחר...) סלט: רגיל בשר: שניזזזל תוספת לפיצה: תירס ארץ: ניו זילנד עיר: לונדון ים: תיכון מקום: נקודת החן על הבוהן באצבע השמאלית שלי. (!??!) מסעדה: "אנשים" רעש: של הטלוויזיה...
טעם: מתוק רגש: שמייח
מספר: 8 ספר: הוממ... יש יותר מדי! זהו.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

מקום לחופשה: לונדון ;[ טעם גלידה: יש יותר מדי
פרי: כנ"ל ממתק: שוקולדדדדדדדד
מכונית: אממ פרארי
>< little Mini Coopers PJ's
>< אינלי מושג, מה אני יודעת במכוניות
שיעור: אנגלית
חג: אין במיוחד יום בשבוע: גם צבע: כולם
מגזין:
לודעת שם לבת: בזמן האחרון אני מאוד מאוד אוהבת ליאָן ולורֵיין OoOo שם לבן: יש יותר מדי
למשל דניאל.
קבוצת ספורט: כן, רק אני.
חודש: כמו שכבר אמרתי פעם, אני מניחה שינואר כי חורף, אבל גם מאי איי גס, כי יומולדת ובלה.
ספורטאי: מממ ההוא היפה. >< ספורטאית: דונו
שחקנית: אליסה מילאנו, ג'ניפר גארנר, ג'סיקה אלבה, דקוטה פנינג (שוש, לסגוד לילדה הזו צריך. ><), ג'ניפר אניסטון, ו... אולי עוד כמה. אע, ולינה אולין
|סוגד| שחקן: ממממממממ. טום הנקס, ג'נסן אקלס (
) ואורלנדו בלום. (שו האדא
מי סה. :X) ועוד כלמיני נו
תוכנית בטלוויזיה: אליאס, דארק אנג'ל (
), מכושפות, חלום אמריקאי, מש"ה, גילמור, דספרט האוסוויוס (נווווו אנלא זוכרת איך בעברית ואינלי כוח באנגלית
), או.סי, וואן טרי היל (כנ"ל
), סמולוויל, וכוכוכוככוכוכו. >< דאמן, יש יותר מדי.
אתר: ממממ.... אני מניחה שהלופט
בדיחה: שו
>< נעליים: אני מניחה שאולסטאר די שולטות. אני צכה באמת לקנות לי. ו.... ד"ק מרטין'ס.
לודעת נו
תחנת רדיו: ממממ לא ממש שומעת רדיו, אבל נגיד שגלגלצ ו104.5 FM (רדיו צפון
*שותקת*) יש שם מוזיקה טובה לפעמים. :X חדר בבית: שלי
דיסק: The calling- Two, the Calling- Camino Palmero כי א', אתן כ"כ, כ"כ לא גורמות לי לבחור
וב', כי זה תלוי במצברוח. >< אבל יש עוד שאני מאוט אוהבת. (You And Me של לייפהאוס, Intergalactic Sonic 7''s אומשוכזה של אש, מארון, גרינדיי, קולדפליי, בונג'ובי.... בלה, יותר מדי
) סלט: רגיל- מלפלפונים, עגבניות, הרבהרבה מלח, שמן זית ולימון
בשר: היי. צחמונים פה.
תוספת לפיצה: זיתים. תירס. משו. >< ארץ: אנגליה. עיר: לונדון. (הו, המקוריות. :$) ים: של קובה ;[ מקום: ממממממממממממממ. מסעדה: אה..... הארוחת בוקר במלון שהייתי בו בפאריס.
רעש: לא רעש, אבל היי, הקול של אלכס
טעם: מתוק
>< רגש: המממממ. מספר: 3, 7, 47(
), וזהו נראלי.
ספר: יש יותר מדי

אורע... אני דמיינתי או ש...

את לא אמרת בסדרות זהות בדויה?
וגם לא אמרת חברים
בוגדת
*נכנסת מתחת למיטה*

VIVIAN3

New member
../images/Emo9.gif

מקום לחופשה: רומא (חחח היה כזה סרט ישן "חופשה ברומא"
) טעם גלידה: שוקולד ותות פרי: אבטיח שולטטטטט
ממתק: שוקולד
מכונית: הממממ לאדעת
שיעור: פיכס. חג: פורים
יום בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: מעריב לנוער שם לבת: ארבל, לדעתי זה שם יפה
שם לבן: יצהר
קבוצת ספורט: -נון- חודש: ינואר, הכי גשום
ספורטאי: אין ספורטאית: אין שחקנית: ג'ניפר אניסטון שחקן: ברור שאורלנדו
(אבל גם ג'וני דפ
) תוכנית בטלוויזיה: עקרות בית נואשות (אבל בזמן האחרון גם הישרדות. זה כל כך ממכר...) אתר: של הבלוג שלי
בדיחה: על השלושה גרמנים שמנים האלה...
נעליים: סנדלים תנ"כיות
תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: שלי
דיסק: The best of U2 סלט: פירות בשר: כל הסוגים תוספת לפיצה: -נון- ארץ: ישראל עיר: כפ"ס ים: סוף מקום: קולנוע מסעדה: סינית רעש: עלים נמעכים טעם: של שוקולד רגש: שמח מספר: 4 ספר: הטביעה שלי

עונה..../images/Emo9.gif

מקום לחופשה:הקאריביים..
טעם גלידה:מסטיק,וניל,וניל עוגיות..
פרי:ממממ כמעט כל הפירות של הקיץ.
ממתק:שוקולדדד
מכונית: מממ לא 'דעת...כל מכונית ספורט שהיא.. שיעור:היסטוריה
חג:פסח(ישלייומולדת
) יום בשבוע:שלישי צבע:כחול,שחור,לבן... מגזין:לא 'דעת..
שם לבת:שיפרה..חחח סתם סתם..לא 'דעת.. שם לבן:כנ"ל.. קבוצת ספורט: מכבי חיפה בכדורגל!
חודש:אפריל כמובן... ספורטאי:דייויד בקהאם..
ספורטאית:לא 'דעת..
שחקנית:ג'וליה רוברטס,ניקול קידמן,קירסטן דאנסט.. שחקן:אורלנדו בלום,בראד פיט,ראסל קרואו תוכנית בטלוויזיה:לא 'דעת.. אתר:תפוז?חחחח בדיחה:אוי יש לי מלא בדיחות טובות..אממ אממ לא עולה לי עכשיו לראש... נעליים:כל נעל יפה שהיא..
תחנת רדיו: לא 'דעת.. חדר בבית:שלי
דיסק:כל הדיסקים של ווסטלייף
סלט:יווני שליטה! בשר:רק עוף.. תוספת לפיצה:פטריות ארץ:"ישראל שלי יפה וגם פורחת מי בנה ומי נטע כולנו ביחד.."..חחח
... אין על ישראל אבל...אממ אני אוהבת גם את כל ארצות מערב אירופה.. עיר:קרית ים?חחח סתם סתם..
..לונדון,ת"א. ים:מה עם הים?
מקום: הים
מסעדה:לא 'דעת.. רעש:אין לי מושג טעם:מתוק,מלוח
רגש:אושר,חופש מספר:4 ספר:רומחק הדרקון,שרה"ט,הארי פוטר,שירתה של טרויה,ועוד הרבה הרבה...

.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

דברים אהובים
מקום לחופשה: אהה. ברודוס הכי נהניתי. אבל גם צרפת זה משומשו. וגם המרידיאן בחיפה
טעם גלידה: פסיפלורה, מנגו, תות וריבת חלב. פרי: אוי נו. מנגו, אבטיח, תות ו.. תפוח. אבל ירוק!
ממתק: במבההה
מכונית: WTF. שיעור: תנ"ך וקראטה
חג: פסח וראש השנה. יום בשבוע: חמישי
צבע: כחול, ורוד ושחור. מגזין: אה? שם לבת: לילד הראשון שלי יקראו שי, לא משנה אם זה בן או בת. אבל דנה זה שם יפה, ויסמין גם
שם לבן: כנ"ל. וגיא. קבוצת ספורט: הממ. אין. חודש: אוגוסט
ספורטאי: נגיד ש.. אני יודעת? כריסטיאנו רונאלדו? :X [ד"א - ממש לא.] ספורטאית: - שחקנית: אין~! שחקן: עבור. סתם נו. א"ב!
תוכנית בטלוויזיה: דאבל דייט, חברים, ניפ/טאק, משחק מכור, זהות בדויה. אתר:
בדיחה: 2 לחמניות יושבות על מדף בסופר ומדברות. פתאום הן רואות לחמניה אחת שונה מכולם עובדת בצד, לבד. הן באות אליה ושואלות אותה: "לחמניה, למה את בצד?" אז היא עונה להם במבטא רוסי כבד: "אני חלה".
נעליים: נעלי ספורט ונעלי סקייטרים כאלה, סטייל ואנס ו-XDYE. תחנת רדיו: גלגלגלגלגלגלגלצ!!
חדר בבית: פה? דיסק: - סלט: ירקות. אבל שיהיה טעים
בשר: בד"כ סטייקים [אעהעא.], אבל בשבת הייתי במסעדה ממש טובה ואכלתי ספריבס [שזה צלעות], ו-וואו. זה טעים!! תוספת לפיצה: טונה וזיתים שחורים. ארץ:
עיר: ת"א ים: - מקום: אה? מסעדה: מרגריטה בראשל"צ [בשר!
], עד העצם בהרצליה [בשר!!
], אלפרדו פה בפ"ת [לא בשר. אבל יאמי כמה טעים שם
], אל גאוצ'ו, ספגטים, ברבוניה בת"א, אגאדיר, ארומה [
], חסילון בהרצליה, מקס ברנר [למרות שהייתי שם פעם אחת. אני הולכת לתקן את זה.] ועוד מלאן. אבל כדאי שאני אפסיק. רעש: עלים יבשים, כמו כולם. טעם: חמוץ ומלוח. רגש: מה ששחר אמרה. זה כזה נכון
מספר: אין. ספר: הארי פוטר אימפריה

לץ טריי../images/Emo13.gif

מקום לחופשה: בית חנניה אצל סבא וסבתא שלי
אבל כמובן שחו"ל זה שליטע
טעם גלידה: וניל, תות, לימון בעיקר.... יש עוד מלא פרי: אוהבת את כל הפירות אבל אבטוחה זה אימפריה
ממתק: שוקולד
מכונית: אנאערף מכוניות לא ממש מעניינות אותי העיקר שייסעו כמו שצריך
שיעור: אומנות
חג: פורים
יום בשבוע: שיש
צבע: כחול מגזין: ראש 1 שם לבת: אור שם לבן: שחף קבוצת ספורט: חודש: ינואר
*אהמ* יומולדת *אהמ* ספורטאי: למרות שהוא פרש... גו מייקל ספורטאית: לא מכירה ממש
שחקנית: אמה ווטסון
שחקן: מבחינת צורת משחק? ג'ון ג'ון שלי
מבחינת הערצה... אורלי
ג'ון ג'ון
אשטי
ורופי
תוכנית בטלוויזיה: מופע שנות ה-70 וחברים אתר: תפוז נראה לי
בדיחה: חחחח זה ממש גרוע לספר אותה פה
אז נבחר בדיחה טובה שאפשר לספר פה... חחח
"יש מכונת אמת שכל פעם שאומרים את האמת מולה היא נותנת כסף ואם משקרים היא בולעת את האנשים... אישה נמוכה באה אל המכונה ואמרה 'אני חושבת שאני גובהה' המכונה בלעה אותה אישה שמנה באה למכונה ואמרה 'אני חושבת שאני רזה' המכונה בלעה אותה בולנדינית באה אל המכונה ואמרה 'אני חושבת...' המכונה בלעה אותה" אין אין זאת בדיחה גאונייייית
נעליים: העיקר שיהיו נוחות
תחנת רדיו: גל גל גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי
לא בגלל שהוא הכי יפה בגלל שהוא שלי
דיסק: מהדיסקים שיש לי נראה לי הפסקול של אחי הדוב אבל בכלליות הפסקול של מלך האריות זה הכי יפה בעולם
(נו מה
אוהבת דיסני
) סלט: או פירות או ירוק בשר: עוף תוספת לפיצה: לא אוהבת פיצה... אם כבר זיתים
אני אוהבת לבוא לאנשים ולאכול להם את הזיתים בפיצה
ארץ: ישראל נו
בית...
עיר: אפשר קיבוץ? בית חנניה
ים: כינרת נחשב? מקום: אנערף יש מלא מסעדה: אטף
רעש: קשה להסביר את הרעש הזה... טעם: מתוק
רגש: אהבה.... מספר: 7 פעם היה מספר המזל שלי נקשרתי אליו
ספר: הארי פוטר וגביע האש

למעלה