שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: קפה אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: לא היה לי זמן להביא שאלון מקורי סורי אם מישהו עשה אותו כבר עפתי..יומטוב

../images/Emo20.gif

להקה אהובה: קולדפליי
ספר אהוב: הארי פוטר ושרה"ט סופר(ים) אהוב(ים): ג'.ק. רולינג, טולקין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אחרים שמחים
אתה מרגיש בודד כש: אף אחד לא מתייחס אליי?
האם אתה חושב יותר מדי: לא..יודעת? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ממ.. ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: חחחח מלא.. כל המנחים של ערוץ הילדים לפני שנתיים, הראל סקעת
, שירי מיימון, זה שמשחק את כאילו בהמחסן של כאילו
ובטח יש עוד שאנלא זוכרת.. קפה אהוב: אייסקפה של ארומה מה מכעיס אותך: שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שיש לי חוש הומור האדם שעושה לך הכי טוב: בסטפרינד סגנון מוזיקה אהוב: רוק.. לא מהכבד.. חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: פפ..לא יודעת.. לא ראיתי מספיק מקומות כדי שאני אוכל להחליט מקצוע שנוא: פיסיקה אוהב את בצפר?: בערך.. נרדם בשיעורים?: אם אני ממש עייפה\משועממת אז כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות?- LOL.. כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא.. זה נחמד
קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. אייפוד.. רוצה אותו כבר לעזאזל
ישן הרבה?: כן בתול?: לא.. בתולה
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים

A Radcliffe

New member
אני!

להקה אהובה: דסטניז ספר אהוב: הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים):ג'יקי שיש לה היומיומולדת צבע אהוב: כחול, אדום, שחור וכל השאר... פריט לבוש אהוב: Er... איבר שהכי מושך אותך: עיניים (?????????) אתה שמח כש: Er... אתה מרגיש בודד כש: שקט מדי האם אתה חושב יותר מדי: Er.... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איזור כלשהו בבריטניה אדם מפורסם שפגשת: ...אין... קפה אהוב: אייס מה מכעיס אותך: כמעט הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין... האדם שעושה לך הכי טוב: גיא...ועוד... סגנון מוזיקה אהוב: Er... חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: אגם גרדה מקצוע שנוא: מתמטיקה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: כמעט מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: כה... נותן מעצמך?: Er... אוהב לפוצץ נייר בועות? די לועס דברים? כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ככה קונה צרובים\\צורב?: פעם צרבתי, כבר לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גםו.. גםו.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: הייתי רוצה לחסוך לטיסה ללונדון אבל גם אם אני אחסוך כל החיים שלי לא יהיה לי מספיק... ישן הרבה?: כשאפשר אז כן.... בתול?: כה נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: די גופיות?: ככה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: פיג'מה שמש או גשם?: גםו.. גםו.. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: מתחלק בערך שווה בשווה ילדותי?: לאידעת חולם בהקיץ?:כה.... המון.... קצת יותר מדי....

oompa loompa

להקה אהובה: green day, lagwagon, blur, U2, and more a lot. ספר אהוב: right now? avney hanevua and artemis fowl. סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: green and blue. פריט לבוש אהוב: big t-shirts and shorts. איבר שהכי מושך אותך: eyes אתה שמח כש: ah... don't know... אתה מרגיש בודד כש: i'm feeling lonley when i am lonley. האם אתה חושב יותר מדי: don't know. i guess so. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: England! or USA! or Canada. אדם מפורסם שפגשת: none. yet. קפה אהוב: shoko yotvata. מה מכעיס אותך: a lot of things. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ahhh... well... i have no f*cking idea... האדם שעושה לך הכי טוב: there's few. סגנון מוזיקה אהוב: rock. and roll. maybe some punkpop or punkrock too. חדר אהוב בבית: mine! מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: math. ichs. אוהב את בצפר?: no. נרדם בשיעורים?: could be. מעשן?: no נפגע (רגשית) בקלות?: sure נותן מעצמך?: somtimes אוהב לפוצץ נייר בועות? who doesn't? לועס דברים? only gum אוהב להתקלח?: yeah אוהב להתעטש?: no שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: don't know, i think it's fun קונה צרובים\\צורב?: no. maybe. don't know. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: neither. חוסך כסף למשהו מיוחד?: well, not something special, i'm just save for the time that i'll need it. ישן הרבה?: lately בתול?: maybe i am and maybe i am not נקשר לחפצים?: sure. אוהב חולצות גזורות?: no גופיות?: no אוהב לטייל?: when the place is fine and the mezeg avir cooler then what it is, then yeah אוהב כפכפים?: no לובש בוקסר?: no שמש או גשם?: rain רוב הזמן - קר לך או חם לך?: something between ילדותי?: nost of time חולם בהקיץ?: maybe

קמימונת

New member
יאיי משו לעשות!!! ../images/Emo9.gif

להקה אהובה: לא ניתן להחליט.
ספר אהוב: כנ"ל.
סופר(ים) אהוב(ים): טולקין ועוד שאינני זוכרת..
צבע אהוב: סגול
פריט לבוש אהוב: מכנסי 4\3
איבר שהכי מושך אותך: לא איבר.. חיוך.
אתה שמח כש: אביב.
אתה מרגיש בודד כש: חורף.
האם אתה חושב יותר מדי: כן.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון
אדם מפורסם שפגשת: הייתי במעלית עם דליה איציק
קפה אהוב: קפה קר
מה מכעיס אותך: זלזול
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הממ.. לא יודעת..
האדם שעושה לך הכי טוב: אח שלי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק
חדר אהוב בבית: חדרי שלי
מקום אהוב בעולם: ישראל
מקצוע שנוא: הומ..
אוהב את בצפר?: כן..
נרדם בשיעורים?: לא..
מעשן?: לאאא
נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי מי אמר מה שאמר..
נותן מעצמך?: תלוי למה..
אוהב לפוצץ נייר בועות? רוב הזמן לא.
לועס דברים? לא, אסור לי.. קוביות..
אוהב להתקלח?: כןן
אוהב להתעטש?: כןן
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא.
קונה צרובים\\צורב?: לא.
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם.
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.
ישן הרבה?: זה לא קבוע.
בתול?: כןןןןן
נקשר לחפצים?: כן.
אוהב חולצות גזורות?: כבר לא.
גופיות?: כן
אוהב לטייל?: כןןן!!
אוהב כפכפים?: כןןן!!
לובש בוקסר?: לאאא!!
שמש או גשם?: שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
ילדותי?: לפעמים..
חולם בהקיץ?: כן...
זהו. תודה.

blackitty

New member
ייאיייי....סקר! טוב!!!

להקה אהובה: וואיי...יש הרבה אבל עיקריות זה בון ג'ובי גאנס וסקיד רואו ספר אהוב: שר הטבעות!!! והארי פוטר ה-5...עדיין לא הגענו ל6 סופר(ים) אהוב(ים): טולקין...כאילו דאאא צבע אהוב: סגול כהה פריט לבוש אהוב: טרנינג איבר שהכי מושך אותך: שיער..ושיהיה ארוך אתה שמח כש: הכל מסתדר בחיים אתה מרגיש בודד כש: אין תגובה האם אתה חושב יותר מדי: יאפ...יותר יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בברלי הילס, לוס אנג'לס, או שבכלל לוס אנג'לס בכלליות..רק שתהיה לי ככה פינה נוחה אדם מפורסם שפגשת: ראיתי את ביונסה בברלי הילס סנטר...(אני מרגישה סלב..) קפה אהוב: לא שותה מה מכעיס אותך: ממה להתחיל??? מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממה להתחיל?? סתם...אין לי מושג האדם שעושה לך הכי טוב: תיקון: בעל חיים...החתול שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק והבי מטאל חדר אהוב בבית: שליייי מקום אהוב בעולם: הים השחור בבוגלריה..המקום הכי מרגיע בעולםםם מקצוע שנוא: ספרות!!! אוהב את בצפר?: ממש נרדם בשיעורים?: לא להגזים... מעשן?: לצערי..אבל סיגריה שתיים ביום..לא יותר נפגע (רגשית) בקלות?: כן...אחד הדברים מיני רבים שצריך לתקן נותן מעצמך?: מנסה אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח!! היום בדיוק פוצצתי לועס דברים? מסטיק.. אוהב להתקלח?: כשחם אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל...אבל תלוי במזג אוויר.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: תמיד ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לפי מצב הרוח גופיות?: גם לפי מצב הרוח אוהב לטייל?: מאוד אוהב כפכפים?:שונאת!! פוביית כפות רגליים, לא מסוגלת להביט עליהם... לובש בוקסר?: כן..הכי נוח שמש או גשם?: בקיץ גשם בחורף שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: 50-50 ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כשמשעמם enjoy...

אני../images/Emo9.gif

להקה אהובה: ביטלס
ספר אהוב: הארי פוטר וגביע האש
סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג
צבע אהוב: כחול
פריט לבוש אהוב: כובעעעעעעעעעעע איבר שהכי מושך אותך: החלק העליון אצל הבנים
והעיניים אתה שמח כש: כל מיני
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: אנעארף אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בישראל כי זה הבית... אבל בא לי לנדוד בעולם אחרי הצבא ואז לחזור לארץ... זה מה שאמרתי כרגע לאמא ואבא
אדם מפורסם שפגשת: מתי כספי, דודי בלסר והמתרגמת של הארי פוטר... עלוב אה?
קפה אהוב: לא אוהבת קפה... מה מכעיס אותך: כל מיני מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת... יצירתית?
דמיון מפותח? לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: הרבה
סגנון מוזיקה אהוב: רוק שנות ה-60 חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: חחחח אין לי שמץ מקצוע שנוא: ערבית אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא אבל הרבה פעמים על סף הירדמות מעשן?: לאאאאאאאא
נפגע (רגשית) בקלות?: ככה ככה
נותן מעצמך?: משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות?: מכורה לזה קשות
לועס דברים?: חחח כן לפעמים אוהב להתקלח?: כן
אוהב להתעטש?: פחות או יות
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןןןן קונה צרובים\\צורב?: בדרך כלל צרובים אבל לא יודעת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם... האמת יותר נוסעת
עצלנית שכמותי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא כרגע ישן הרבה?: בחופשים
בתול?: חחחח כן
רק בת 13 וחצי
נקשר לחפצים?: לפעמים...
אוהב חולצות גזורות?: כן
גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: תלוי אוהב כפכפים?: כן
לובש בוקסר?: בשינה לפעמים
שמש או גשם?: קשה... רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קיץ חם חורף קר ילדותי?: קצת
חולם בהקיץ?: לפעמים

Galadriel 3000

New member
בלה בלה.

להקה אהובה: אולי הגארד... ספר אהוב: שר הטבעות (עדיין?!) סופר(ים) אהוב(ים): טולקין, סטיבן קינג (למרות שהתרגום שלו לעברית מסריח ואני עצלנית מכדי לקרוא באנגלית) אממ ועוד מלא. צבע אהוב: סגול. פריט לבוש אהוב: גרביים איבר שהכי מושך אותך: זין! אתה שמח כש: אנשים נחמדים אלי אתה מרגיש בודד כש: אנשים לא נחמדים אלי האם אתה חושב יותר מדי: זה לא שאני חושבת הרבה- זה פשוט שאני חושבת מאוד מאוד לאט. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רק באנגליה! (באיזורים זולים) אדם מפורסם שפגשת: כל מיני מנחים של ערוץ הילדים... אה! חברה שלי הביאה לטל מוסרי סוכריית גומי! קפה אהוב: ארר... אני לא מעריצה גדולה של קפה. מה מכעיס אותך: שאנשים מחטטים לי בדברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת... אני דיי כנה, בקשר לדברים מסויימים... האדם שעושה לך הכי טוב: באיזה מובן בדיוק? סגנון מוזיקה אהוב: כלמיני... חדר אהוב בבית: אין. לא מתה על הבית... מקום אהוב בעולם: אנגליה. כמעט כולה. מקצוע שנוא: פיזיקה אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: כמעט. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. לפעמים יותר מדי בקלות. נותן מעצמך?: אממ... לפעמים ולפעמים לא. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן! לועס דברים? בעיקר אוכל... ואת השפה. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אה הא. קונה צרובים\\צורב?: לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רגל, אבל אני אוהבת לסוע. חוסך כסף למשהו מיוחד?: חסכתי לטיול לאנגליה. ואז טסתי לאנגליה, הפלא ופלא. ישן הרבה?: האמת שלא ממש... בתול?: לא. בתולה. נקשר לחפצים?: בקלות רבה מאוד. אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: לפעמים... אוהב לטייל?: תלוי איפה ועם מי. אוהב כפכפים?: רק בקיץ... לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בחורף קר ובקיץ חם (וואו. גיליתי משהו מדהים) ילדותי?: לפעמים מאוד. חולם בהקיץ?: אה הא.

יאללה גמני עונה..../images/Emo9.gif

להקה אהובה:ווסטלייף
,אוונסנס
ספר אהוב:רומח הדרקון
,שרה"ט וכל הספרים שקשורים אליו
,הארי פוטר..חפחפחפחפח
סופר(ים) אהוב(ים):טולקין,נורה רוברטס.. צבע אהוב:כחול,שחור... פריט לבוש אהוב:נכסיים(במיוחד ג'ינסס) איבר שהכי מושך אותך:עיניים,חזה(אצל גברים כן?אנ'לא בקטע של נשים
) אתה שמח כש:קורים לי דברים משמחים..חחחח אתה מרגיש בודד כש:אני לבד..חחחחח האם אתה חושב יותר מדי:בהחלט..יותר מדי מדי אפשר להגיד..טוב אבל אני מניחה שזה עדיף מלא לחשוב בכלל..אבל מצד שני אתן יודעות-אין שכל אין דאגות..חחחחח..חפרנית שכמותי!
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:באיזה בית שניצב על צוק המשקיף לים,באיזו עיירה ציורית,או בחווה נחמדה..אבל ת'אמת-הכי הייתי מעדיפה לחיות בעולם אחר..*מוזרה*...*הולכת להתחבא בפינה חשוכה* אדם מפורסם שפגשת:לא עולה לראש כרגע...אממ אבל הייתי בבית של גבסו..נחשב?
קפה אהוב:נס קפההה מה מכעיס אותך: יותר מדי דברים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני נאמנה ותמיד מקשיבה לאחרים..אני זאת שתמיד תהיה שם בטוב וברע.. האדם שעושה לך הכי טוב: הרבה אנשים..ואורלנדו ביניהם
סגנון מוזיקה אהוב: כמעט כל הסגנונות..אבל רק לועזי..לא אוהבת עברי..
חדר אהוב בבית:החדר שלי
מקום אהוב בעולם:אממ לא 'דעת..
..קשה להחליט.. מקצוע שנוא:מתמטיקההה
אוהב את בצפר?: טוב האמת שכן..
..*נסקלת*
נרדם בשיעורים?: חחחחח ממש לא!אתם צוחקים נכון?אני זאת שבגללה מתנהלים השיעורים..חח אני היחידה שתמיד מקשיבה ומשתתפת קבוע בכל השיעורים...חח אפילו במתמטיבעע... מעשן?:לא ולא..פויהה נפגע (רגשית) בקלות?:ממש לא.. נותן מעצמך?: כן..אבל רק למי/מה שמגיע.. אוהב לפוצץ נייר בועות? או כןןןן
לועס דברים?אהא..בטח.. אוהב להתקלח?:מאודדדדד.*חולה על מים* אוהב להתעטש?:מממ לא..
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מאודדד
קונה צרובים\\צורב?: לא..מורידה למחשב..חח
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם.. חוסך כסף למשהו מיוחד?:כרגע לא..
..הכסף מתבזבז אצלי חופשי..ךצערי הרב
ישן הרבה?:לא ממשש.. בתול?:כן..וגאה בזה
נקשר לחפצים?:מממ כן.. אוהב חולצות גזורות?:לאא
גופיות?:כן..אוהבת.. אוהב לטייל?:מאוד מאוד אוהבת לטייל אוהב כפכפים?:כןןן זה כל כך נוחח לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:גשםםםם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:פעם ככה פעם ככה..כשקר לי חברה שלי אומרת שאני צריכה גבר וגם כשחם לי היא אומרת שאני צריכה גבר..
..חחחחחחחח ילדותי?:לפעמים..אתם יודעים..לכולנו יש מצבים שמשתגעים ומתנהגים כמו ילדים.. חולם בהקיץ?:כה..והרבההה..חפחפח
..אבל באותה מידה גם עם הרגליים על הקרקע..

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif

להקה אהובה: דה קולינג בלי ספק (לה
) ועוד המוןהמוןהמונים. >< וגם כל הזמן נוספות אז מה שאתם צכים לדעת זה דה קולינג.
*שותקת* ספר אהוב: בלה.... לודעת יש הרבה. סופר(ים) אהוב(ים): גם. צבע אהוב: אין פריט לבוש אהוב: ג'ינס!
איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: ממהממ....... כשאני מקבלת ויזה. >< סתםנו. כלמיני. (לא כ"כ הרבה, פשוט אינלי כוח לחשוב על דברים. ><) אתה מרגיש בודד כש: אמ, רוב הזמן
האם אתה חושב יותר מדי: כע
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדוןלונדוןלונדון.
אדם מפורסם שפגשת: מוקי.
קפה אהוב: כל דבר שיש בו קפה!! נסקפה.
מה מכעיס אותך: הרבה, מאוד. אחותי הקטנה. >< וכשנוגעים לי במערכת |מגלגלתעיניים| ועוד. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמ....
המ. אוקיי ישלי. אני טובה בלעודד אנשים. (לא אותי, אנשים! כמו... רונית!
ושקד! ועוד כלמיני שאתן לא מכירות. *בורחת*) ואני טובה בלהתנתק מהעולם.
האדם שעושה לך הכי טוב: אני חושבת שאני חייבת להגיד אלכס (נו.) כי מוזיקה זה הדבר שעושה לי הכי טוב שאפשר, והיי, המוזיקה שלו אני הכי אוהבת אז כן, אלכס. >< (ואהרון
*שותקת*) סגנון מוזיקה אהוב: רוק אני מניחה. לא, אני לא מניחה, רוק. אע, וכמו שהדס אמרה, אלאניס, כי היא ז'אנר בפני עצמה.
חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: מתמטיקה/היסטוריה אוהב את בצפר?: לא במיוחד
נרדם בשיעורים?: לא, אנלא מסכימה לעצמי להרדם מול אנשים.
(בדר"כ.) מעשן?: לא
אני נגד. נפגע (רגשית) בקלות?: הו כע. נותן מעצמך?: אמ תלוי. אוהב לפוצץ נייר בועות? כעעעעעעעע לועס דברים? יותר מדי
אוהב להתקלח?: אני מניחה
אוהב להתעטש?: הא? >< שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כע, מאוט
קונה צרובים\\צורב?: לפעמים אני צורבת אבל בעיקר כשזה אוספים שלי. ואני אפעם לא קונה צרובים.
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני? ללכת? >< סתםנו, לודעת. חוסך כסף למשהו מיוחד?: בעיקרון. בתיאוריה.
ישן הרבה?: לא מספיק
בתול?: ה.
נקשר לחפצים?: כע.
(צ'ארלי
) אוהב חולצות גזורות?: אני מניחה. נראלי שעשיתי את השאלון הזה כבר גם. |לאקשורה| גופיות?: כע איי גס אוהב לטייל?: איי גס אוהב כפכפים?: איי גס לובש בוקסר?: לא במיוחד שמש או גשם?: גשם רולז
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: דונו ילדותי?: תלוי בחברת מי :$ >< חולם בהקיץ?: הו כע.

../images/Emo42.gif

להקה אהובה:
לא יודעת. ספר אהוב: כל הסדרה של "אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות"
סופר(ים) אהוב(ים): אנלא ממש מכירה שמות של סופרים o_O צבע אהוב: כחול בהיר[לא תכלת.],סגול בהיר,לבן
פריט לבוש אהוב: גינס? איבר שהכי מושך אותך: ריבועים[אצל בנים]
אה.אהאהאה.טוב נו זה לא איבר
זה בבטן
אתה שמח כש: ש..ש...הרבה דברים
אתה מרגיש בודד כש: ^^ האם אתה חושב יותר מדי:לא.מעט מידי אם כבר אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אולי בניו יורק,אבל ישראל זה .. כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדיי כאן בניתי את ביתי
אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר,אייל גולן(הוא חמוד!!
)אממ תום אבני (!?) שי גבסו (פעמיים! הוא כזה מותק
)ועוד כמה..ופעם פגשתי את גיא אריאלי בביאליק
קפה אהוב: איכ.קפה. מה מכעיס אותך: הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חח אין לי מושג
האדם שעושה לך הכי טוב: חברות סגנון מוזיקה אהוב: כמעט הכל חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: לא טיילתי כלכך הרבה בשביל לדעת מה המקום האהוב עליי
מקצוע שנוא: מתמטיקה,איכ! אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: לא
רק פעם אחת,שהייתי בכיתה ד' שהמורה הקריאה סיפור ממש משעמם.אבל שאני אומרת ממש אני מתכוונת ל-מ-מ-ש אז נרדמתי ואחרי רבע שעה קמתי ואפחד לא שם לב
מעשן?: NEVER נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?: אפשר לומר אוהב לפוצץ נייר בועות? יאיי!!
לועס דברים? חחח כן אוהב להתקלח?: לא הכי אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:למה?זה די כיף
קונה צרובים\\צורב?: כן
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ממ מהביצפר אני חוזרת ברגל.זה לא כיף בקיץ.בחורף כן
חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?: לא..פעם הייתי ישנה הרבה עכשיו זה בזבוז של היום לישון עד 12-1
בתול?: כן
נקשר לחפצים?:כןןןןן יש לי בובה שקוראים לה מופסה והיא חמודה.
יאיי אוהב חולצות גזורות?:זה יפה אבל אני לא לובשת את זה גופיות?: כן אוהב לטייל?: אם זה מבחינת לטייל בחורשת יער נחמדה,אז לא! אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?: בדר"כ לא,יש לי אחד רק בשביל חצאיות שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר
ילדותי?: כןןכןכןכןכ חולם בהקיץ?: לא

מימושוש

New member
עונה!!

להקה אהובה: מארון 5 גרין דיי וקולדפליי ספר אהוב: אדם וחווה,מאה חורפים,הרוזנת סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס וגופיות איבר שהכי מושך אותך: ????????? אתה שמח כש: אני עם חברים אתה מרגיש בודד כש: אני לבד(?)! האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אבל אני לא חפנית בדרך כלל אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איטליה או ארה''ב אדם מפורסם שפגשת: אמממ גורי אלפי,אדיר מילר,אממממ עוד כמה אני לא זוכררת קפה אהוב:של עלית-ארומה מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי וכשאנשים צבועיםםם!!!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממממ להעביר ערוצים בשלט! האדם שעושה לך הכי טוב: חחחח אורלנדו בלום כשאני מסתכלת על התמונות שלו סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ מרוק כבד(ע''ע פו פייטרס) חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם: אירופה מקצוע שנוא: אמממ חיבור אוהב את בצפר?: בערך נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לאאא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: בדרך כלל אוהב לפוצץ נייר בועות? מה? לועס דברים? לא חוץ ממסטיקים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כןןןןן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש..אם אין ברירה לובש בוקסר?: כן בלילה שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חםםםם ילדותי?: כן חולם בהקיץ?:לא

אני כל כך אוהבת את השאלונים האלה =]

להקה אהובה:לינקין פארק ספר אהוב: אין =\ סופר(ים) אהוב(ים): אין =\ צבע אהוב: אדום, שחור פריט לבוש אהוב: גופיה איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מצחיקים אותי אתה מרגיש בודד כש: מאכזבים אותי האם אתה חושב יותר מדי: כן =\\ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איפה שהוא באמריקה =] אדם מפורסם שפגשת: רינת בר, ליאור נרקיס, דדי זוהר,רון שחר,טל מוסרי, עדי עזרוני,מיקי גבע,אייל גולן ולא זוכרת עוד קפה אהוב: נס קפה מה מכעיס אותך: שקרים =\ מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אכפתיות האדם שעושה לך הכי טוב: אורטל ואודי =] סגנון מוזיקה אהוב: מטאל חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ים מקצוע שנוא: הכל =] אוהב את בצפר?: לפעמיים =\ נרדם בשיעורים?: כשלא ישנים בלילה וכשמשעמם כן מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: לא יודעת אוהב לפוצץ נייר בועות? כככןןן =] לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: אממ.. כן? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אאאררר ככןןן!!! קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: בערך ישן הרבה?: כן =] בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן מאוד גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?:כן

../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif כעע... כעע... תקראו...

טוב מי שלא אוהבת את מגילת רות ואסתר- כדאי שתוותר (אבל זה לא מומלץ... זה מעניין יהיה שווה יאללה במרץ להתחיל לקרוא...) להקה אהובה:radiohead => כאילו דההה... להקה שולטת!!! במיוחד kid a! ספר אהוב:ראש 1 ומעריב לנוער..חחחח סתם.. שר הטבעות (אני באמצע... חחח... עלק באמצע רק התחלתי...) וסדרת הארי פוטר ...אני יודעת לא כל כך טיפוס של ספרים אבל משתדלת לקרוא קצת... סופר(ים) אהוב(ים): טולקין (= מלך שולט) וג'יי קיי רולינג- כעעע... הסופרים של הספרים האהובים..חיחיחיח... צבע אהוב:שחור,כחול,ירוק,חום וסגלגל ורדרד... פריט לבוש אהוב:גופיות.... טוב שאין לי אלף.... איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:אני פוגשת אץ אבא שלי (ושאני מבלה איתו כמו החמשוש הקרוב) אתה מרגיש בודד כש:אין לי למי לדבר אז אני בודדה... כעעע... כעע... אני לא סותמת את הפה לרגע כמו שאתן שמות לב...(
) האם אתה חושב יותר מדי: לאדעת אני די סתומה אז... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לונדון אני רוצה ללמוד שם משחק שוקלת לעבור בגיל 17... כעעע... כע.... בטח עזבו אני חי הבאשליות אדם מפורסם שפגשת:אני יודעת הראל מויאל,רן דנקר,יעל שרוני,ניב רז,יעל דואני,אורי גרוס,שירלי (קשורה לשיר שלנו)- לאדעת זהו נראה לי אבל הייתי מעדיפה לא לפגיש אותם ולפגוש את אורלילילילילי שלילילילילילי וג'וני דפ וגם את פו הדב
אבל לעולם אני לא אפגוש אותו...) קפה אהוב: ארומה מה מכעיס אותך: צביעות,אנשים שחושבים שהם יותר טובים מאחרים ושקרנים מאסיביים!!! - אז קחו לתשומת לבכן... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת... אממ.. מתחבת מהר ו..אמ... משחק...(לאדעת אומרים לי שאני מוכרה אז למה לא?...) וריקוד (=> זה בלי להתלהב הכשרון הכי טוב ואהוב..) האדם שעושה לך הכי טוב:אחותי ניצן החמודה ביותר (בזכותה הכרתי את רדיוהאד ...אני סוגדת לה...) חוצמזה היא מלכה והיא הכי כייפית איתי ....וגם עם חברות שלי החולות נפש ענבר,יעל ואורל'ה... סגנון מוזיקה אהוב:רוק,ראפ ופופ חדר אהוב בבית:שלי דה.... מקום אהוב בעולם: ניו זילנד ולונדון מקצוע שנוא: היסטוריה אוהב את בצפר?: בטח אבל רק בגלל החבר'ה נרדם בשיעורים?: לפעמים אבל בדרך כלל אין רגע משעמם - רצים דאחקות צחוקים ושטויות כל השיעור.... אז מדי פעם מעשן?: אני בת 13 וחצי ... גאד הלפ יו נפגע (רגשית) בקלות?: כעעעע...... אני רגשנית מדי אבל משתדלת לעבוד על זה... פעם הייתי יותר... נותן מעצמך?: מה ? טוב אני די סתומה שמישהי תסביר לי את השאלה אוהב לפוצץ נייר בועות? בבבבבבבבבבבבבבטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטחחחחחח לועס דברים? לאדעת מסתיק...עוזר? אוהב להתקלח?: כעעעע.... מרענן לאללללה עזבו אני די סתומה... אוהב להתעטש?: כעעע.... זה כיף ועוד אחר כך אומרים לי לבריאות... חיחיחיחי- זה כיף שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לאדעת הכל לטובה... קונה צרובים\\צורב?: לא קונה אולי לפעמים צורבת אבל מצאתי מקום של דיסקים שאני רוצה לקנות... שהם מקוריים וזולים לאלללה אז למה לא? אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת מאוד ללכת ברגל אבל זה כיף שמציעים לי לנסוע.. באוטו למרות שאני בדרך כלל מסרבת... חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע..... לטרילוגיה של שר הטבעות... ישן הרבה?: בערך אבל אני טיפוס שלא ישן יותר מדי מעל הממוצע בתול?: אני בת 13 וחצי גאד-דמט נקשר לחפצים?: כעעע.... החדר שלי דחוס רק בגלל שאני לא זורקת דברים..! אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: שרופה עליהן-כל חודש אלף... חיחיחיח סתם שלא תחשבו שאני פאקצה..
אוהב לטייל?: בטח בא לי - אופה בא לי טיול ענקי בניו זילנד... אוהב כפכפים?: כעעע למרות שהרגליים שלי מכוערות...(כולי מכוערת..)! לובש בוקסר?: אני ? אולי מדי פעם- אני הולכת לקנות אחד... חמוד כזה ויפה...! שמש או גשם?:לאדעת גשם.. וגם שמש... לפעמים אני מתגעגעת לשמש שיש גשם ולהיפך אבל אני אוהבת מאוד את חורף כי יש לי כובע צמר מזה חמוד- אולי נעשה בחורף מפגש?.... רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי אופה לפעמים זה מתחיל לעצבן ילדותי?: כעעעע... מאוד אבל לא בקטע של לא נסבלת.. חולם בהקיץ?: כעעעע... יואו יותר מדי טוב זה הכל רקראתם את מגילת תאיר?....נהנתן? שיהיה לכן בכיף... עכשיו-אתן מכגירות אותי לעומק...

מימושוש

New member
אמממ יש לי שאלה

יפריע למישו אם אני אשים את השאלון הזה בעוד פורום שאני נמצאת בו? אני לא יודעת למה אני שואלת אבל זה לא השאלון שלי אז בכל אופן חשבתי לשאול..:)

למעלה