שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

על עצמי
עיר לידה: תכניות ליום זה: תחביבים: איזה סוג מחשב יש לך? כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אישיות מוערצת: האם את/ה מעשן/נת?
זה או זה?
קור או חום? סרט או ספר? עבודה או לימודים? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? ים או בריכה? שוקולד או ריבת תותים? מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? שפה מועדפת-עברית או אנגלית? איי.סי.קיו או צ'אט? איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? אהבה או שמחה? האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?
טעם ודעה אישית
סדרה אהובה: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? להקה ישראלית אהובה: להקה אהובה ביותר מחו"ל: זמר/ת אהוב/ה מישראל: זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: שיר ישראלי אהוב ביותר: שיר לועזי אהוב ביותר שתייה אהובה: דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?
ועוד קצת..
מה הכי מפחיד אותך? האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? מאמין בגלגול נשמות? מאמין בגן עדן/גיהינום? האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? מה הכי מרגיע אותך?

MEMEME

על עצמי עיר לידה: חיפה תכניות ליום זה: אממ כלום [?]
תחביבים: מחשב אינטרנט חברות סרטים מוזיקה גראפיקה ויש עוד אבל אינלי כוח:p איזה סוג מחשב יש לך?: פנטיום.. משהו אנערף כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?: כשיש בצפר וזה אז 2 או 3.. בחופשים אני מגיעה אפילו לארוחה אחתב יום
אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חברה הכי טובה שלי אישיות מוערצת: אורלנדו
האם את/ה מעשן/נת?: לא איכ
זה או זה? קור או חום?- קור סרט או ספר?0 סרט עבודה או לימודים?- לימודים נראה לי=// בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?- כריסטינה
ים או בריכה?- בריכה שוקולד או ריבת תותים?- שוקולד מחשב או טלוויזיה?- מחשב רוק או פופ?- רוק שפה מועדפת-עברית או אנגלית?- ממ אנגלית שפה יותר יפה :p איי.סי.קיו או צ'אט?- מסנג'ר. איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?- טובי לב וטיפשים אהבה או שמחה?- אהבה=שמחה ולהפך אז.. האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?- טוב אני מניחה:] טעם ודעה אישית סדרה אהובה: הישרדות, מגרש ביתי, THE OC, אהבה או כסף.. ממ הרבה
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?- עיניים, שיער, ואם יש לו זקן צרפתי או משהו בסגנון אז מה טוב
להקה ישראלית אהובה: לא שומעת.. להקה אהובה ביותר מחו"ל: קולדפליי זמר/ת אהוב/ה מישראל: . זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: . שיר ישראלי אהוב ביותר: לא יודעת=/ שיר לועזי אהוב ביותר: TOO MUCH שתייה אהובה: קולה דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?: משפחה חברות אהבה הנאה כסף [כי אי אפשר בלעדיו
] מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?- ממ לא יודעת האמת =/ צכה לחשוב על זה ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך?- מוות האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?- כה מאמין בגלגול נשמות?- מה אני בדואית? LOL מאמין בגן עדן/גיהינום?- גן עדן.. האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?- שמח מה הכי מרגיע אותך?- ים

kittycatbone

New member
אני לא מבינה אתכם!../images/Emo2.gif

איך אתם אוכלות פחות בחופש?!.!
בחופש, אני אוכלת פי אלף יותר!! במיוחד אם אני בבית כל הזמן.. אז אני רעבה בלי הפסקה
(כמו עכשיו..
)

../images/Emo39.gif טוב יסמינע

את יכולה להרשות לעצמך
וגמני בדר"כ אוכלת יותר בחופשים....למרות שאני קמה בצהריים..אני טוחנת ג'אנק פוד וזה...כנחזור ללימודים כבר הכל יהיה נורמלי שוב...

אני בדיוק כמוך../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כל היום אני אוכלת. זה נורא
ככה זה בחופש אבל.. אח"כ זה מתקזז במשך השנה כשבאמת עושים משו

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

למרות שלי אישית לא אכפת שזה לא ייתקזז... אני צריכה להשמין..
(ולא!
אני לא אובססיבית לגבי זה
)

קמימונת

New member
הידד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

על עצמי
עיר לידה: ירושלים
תכניות ליום זה: לא משו מיוחד..
תחביבים: לטייל, לשחק במחשב, לראות סרטים, לצאת וכו' וכו'...
איזה סוג מחשב יש לך? לפטופ. והוא לא שלי..
כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? בעיקרון 3.. אבל כמו כל אחד אני אוכלת גם בין הארוחות
אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: הכי אהוב!? שירה ומספר חברים נוספים...
אישיות מוערצת: הוממ.. האמת, אני לא מאמינה בהערצה
. אבל בכל זאת- אורלנדו בלום
האם את/ה מעשן/נת? לא!!!!!!!!!
זה או זה?
קור או חום? חום!
סרט או ספר? גם גם..
עבודה או לימודים? לימודים
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אף אחת!
ים או בריכה? ים
שוקולד או ריבת תותים? שוקולד
מחשב או טלוויזיה? הוממ...
רוק או פופ? רוק
(מה הקשר לגיטרה בעצם?
)
שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית.
איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר.
איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים
אהבה או שמחה? גם וגם.
זה הולך ביחד.
האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב.
טעם ודעה אישית
סדרה אהובה: הממ... האו.סי.
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? חיוך, ידיים ועיניים.
להקה ישראלית אהובה: קטיפה שחורה
להקה אהובה ביותר מחו"ל: הרבה.. OASIS, רדיוהד, קולדפליי הביטלס וכו' וכו'..
זמר/ת אהוב/ה מישראל: אמממ....
זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אמממ....
שיר ישראלי אהוב ביותר: "ממעמקים"
שיר לועזי אהוב ביותר: Let it be תמיד משמח אותי
שתייה אהובה: מים
דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 1. אני 2. המשפחה 3. אהבה 4. העולם עצמו 5. החשיבה. ובעצם, כמעט הכל חשוב..
מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? זה יישאר איתי
ועוד קצת..
מה הכי מפחיד אותך? הלא נודע.
האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן, די.
מאמין בגלגול נשמות? כן.
מאמין בגן עדן/גיהינום? אני עוד לא יודעת..
האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח.
מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. זהו זה.

../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

על עצמי
עיר לידה: פ"ת תכניות ליום זה: לסיים לעבוד ולישון! תחביבים: קראטה, ספרים, מחשב. איזה סוג מחשב יש לך? משהו מגניב. כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אהה. ליאת ואביעד. אישיות מוערצת: אין. האם את/ה מעשן/נת? לא.
זה או זה?
קור או חום? קור. סרט או ספר? סרט ממש טוב ואם לא אז ספר. עבודה או לימודים? לימודים. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? איכס. בריטני. איכס! ים או בריכה? ים. שוקולד או ריבת תותים? ריבת תותים. מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק
שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית. אבל אנגלית. עברית! איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? משכילים ורעים. אהבה או שמחה? אהבה. האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? ממ. תלוי בסיטואציה. אם תעצבנו אותי אני אהיה רעה בטירוף. אבל תכל'ס אני אדם חביב
טעם ודעה אישית
סדרה אהובה: ממ. ניפטאק! וזהות בדויה
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, ידיים, צבע [as in שיהיה בלונדיני בבקשה
] להקה ישראלית אהובה: מוניקה סקס. להקה אהובה ביותר מחו"ל: סונטה ארקטיקה. זמר/ת אהוב/ה מישראל: אביב גפן? זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: ממ. לא קיים. שיר ישראלי אהוב ביותר: כרגע? הממ. גשם כבד עומד ליפול. שיר לועזי אהוב ביותר: כרגע? You're beautiful וSpeed of sound. שתייה אהובה: מים. דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? חיים, משפחה, לימודים, בריאות וכל אלה. לאו דווקא בסדר הזה. מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? WTF.
ועוד קצת..
מה הכי מפחיד אותך? למות. האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כןןןן
מאמין בגלגול נשמות? לא. מאמין בגן עדן/גיהינום? אני חושבת.. האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? בד"כ שמחה. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. וספר. ואימון. ואעאואיואע! יומנעים!

OMG!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

איך שכחתייי בזמר אהוב את ברי סחרוף
ויזהר אשדות. טיפשה

Galadriel 3000

New member
טה- דה!

על עצמי עיר לידה: רחובות תכניות ליום זה: כלום. תחביבים: כלמיני. לקרוא, מחשב, סרטים... איזה סוג מחשב יש לך? של אח שלי, מסך פלזמה כזה. כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3. אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: כלמיני חברות שלי... אישיות מוערצת: אה? האם את/ה מעשן/נת? חסססססס וחלילה. זה או זה? קור או חום? קור סרט או ספר?ספר עבודה או לימודים? לימודים בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בעעעעעעע ים או בריכה? ים שוקולד או ריבת תותים? שוקולד מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית איי.סי.קיו או צ'אט? אייסי! איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וחכמים :) אהבה או שמחה? אהבה ששמחים ממנה, אובוויוסלי. האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? לא יודעת... טעם ודעה אישית סדרה אהובה: האוס (ערוץ הוט שלוש יום שבת שעה עשר!!!) מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אממ מושכים? אנאערף... להקה ישראלית אהובה: אין להקה אהובה ביותר מחו"ל: נראה לי שהגארד, בינתיים. זמר/ת אהוב/ה מישראל: פיכסה. זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אממ אין כ"כ שיר ישראלי אהוב ביותר: אמ יונתן הקטן.... שיר לועזי אהוב ביותר: לאדת כ"כ... יש כלמני. שתייה אהובה: ארממ... לאדת :p דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? פיכסה מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? שהוא רשע מרושע וסנוב. ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך? הלא- ידוע. מה שאין לו הסבר מדעי. האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן. מאוד מאוד. מאמין בגלגול נשמות? לא ממש. מאמין בגן עדן/גיהינום? לא ממש האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? גם וגם. מה הכי מרגיע אותך? שיר יפה, או סרט טוב או ספר טוב, או ללכת לבד לפנות ערב בחוץ.

liron430

New member
../images/Emo39.gifאני

עיר לידה:חיפה תכניות ליום זה:בית קפה בנהריה תחביבים:אין משהו מיוחד איזה סוג מחשב יש לך?אין לי מושג כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?2 אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:יש כמה אישיות מוערצת:אורלנדו כמובן האם את/ה מעשן/נת? לא זה או זה? קור או חום?קור סרט או ספר?סרט עבודה או לימודים?תלוי בעבודה בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?
אותו דבר ים או בריכה? ים שוקולד או ריבת תותים?ריבה מחשב או טלוויזיה?טלויזיה רוק או פופ?אותו דבר שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית, אבל אנגלית נשמעת יותר טוב איי.סי.קיו או צ'אט?איסיקיו איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטפשים אהבה או שמחה? שמחה האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב
טעם ודעה אישית סדרה אהובה:אבודים מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?אמ ידיים, שפתיים וגב
להקה ישראלית אהובה:אין להקה אהובה ביותר מחו"ל:אין זמר/ת אהוב/ה מישראל:איןןן זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: שיר ישראלי אהוב ביותר:אין שיר לועזי אהוב ביותר: מלא, אין לי כוח לפרט שתייה אהובה:קולה דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?משפחה,שמחה,אהבה,בריאות מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?לא מאמינה ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך?להיות לבד בחיים האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן.. מאמין בגלגול נשמות?לא מאמין בגן עדן/גיהינום?לא האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שמח מה הכי מרגיע אותך?לישון ליד החתול שלי

חחח עניתי על השאלון הזה כבר לא חשוב

או לפחות על שאלון ממש דומה... חחח לא נורא
על עצמי עיר לידה: נהריה תכניות ליום זה: אין משהו... אני אצל בני דודים
תחביבים: מחשב, טלוויזיה ובילויים עם משפחה, חברים והחיות שלי
איזה סוג מחשב יש לך?: לא יודעת כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?: 3 אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: לא יודעת החברים שלי נראה לי
אישיות מוערצת: אורלנדו בלום, ג'וני דפ, אשטון קוצ'ר ורופרט גרינט האם את/ה מעשן/נת?: לא איכס חס וחלילה
זה או זה? קור או חום?: שחם אז קור ושקר אז חום
סרט או ספר?: סרט בעיקרון אבל תלוי עבודה או לימודים?: לימודים אני מאמינה
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?: אם כבר חייבים מישהי אז כריסטינה מגעילה ים או בריכה?: ים שוקולד או ריבת תותים?: שוקולד
מחשב או טלוויזיה?: שניהם
רוק או פופ?: רווווווווווווווווווווווווווווווווווווק
שפה מועדפת-עברית או אנגלית?: אנגלית איי.סי.קיו או צ'אט?: אייסיקיו איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?: טובי לב וטיפשים אהבה או שמחה?: שמחה האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?: לא יודעת... טוב אני מניחה? טעם ודעה אישית סדרה אהובה: מופש שנות ה-70 וחברים
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?: חלק עליון, עיניים ושיער להקה ישראלית אהובה: כוורת להקה אהובה ביותר מחו"ל: ביטלססס
זמר/ת אהוב/ה מישראל: אני אוהבת את השירים של צביקי פיקי... אבל בתור זמר לא יודעת
גידי גוב אולי?
זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: בוב מרלי ולאביס פרסלי שיר ישראלי אהוב ביותר: הפוך שיר לועזי אהוב ביותר: Nothing gonna change my love for you שתייה אהובה: סיידר תפוחים ו...... שוקו
דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 1. משפחה 2. חברים 3. החיות שלי 4. ארץ ישראל 5. אמממ הבית שלי?
לא יודעת מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?: לא מאמינה בוא ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך?: בית קברות... ושחס וחלילה ההורים שלי התגרשו האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?: ברור
מאמין בגלגול נשמות?: לא מאמין בגן עדן/גיהינום?: לא האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?: אין בדרך כלל... לפעמים זה ולפעמים זה מה הכי מרגיע אותך?: לצאת מהבית ולשכב על דשא או משהו לבד

נהנהנה...../images/Emo125.gif

על עצמי עיר לידה:
חיפה תכניות ליום זה:
למות תחביבים:
סוסים, מוזיקה, צילום איזה סוג מחשב יש לך?
אידיוט נורא כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?
אחת אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:
יש יותר מאחד אישיות מוערצת:
אליהו, ויגו, ג'וני, ג'ון האם את/ה מעשן/נת?
לא זה או זה? קור או חום?
חום סרט או ספר?
סרט עבודה או לימודים?
לימודים בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?
כריסטינה אם אני חייבת ים או בריכה?
רק בריכה שוקולד או ריבת תותים?
שוקולד מחשב או טלוויזיה?
מחשב רוק או פופ?
רוק שפה מועדפת-עברית או אנגלית?
ברור שאנגלית איי.סי.קיו או צ'אט?
אייסי איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?
אממ.. שאלה מטומטמת אהבה או שמחה?
שמחה האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?
לא יודעת טעם ודעה אישית סדרה אהובה:
בנות מקלאונד, בנות גילמור, אלי מקביל, דה או.סי, מגרש ביתי מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?
ידיים.. פרצוף בכלליות... להקה ישראלית אהובה:
לא שומעת ישראלי להקה אהובה ביותר מחו"ל:
הביטלס, REM, לייפהאוס, קווין, גרין דיי, קולדפליי, בון ג'ובי, קין, טראוויס... זמר/ת אהוב/ה מישראל:
תסתכלו שתי שאלות למעלה זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:
רובי וויליאמס, ג'ון לנון שיר ישראלי אהוב ביותר:
תסתכלו 4 שאלות למעלה שיר לועזי אהוב ביותר
Everything - Lifhouse שתייה אהובה:
קוקה קולה דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?
סוסים, משפחה, להיות מאושרת... אמממ... לא יודעת מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?
לא מאמינה בשטות הזאת ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך?
לאבד מישהו חשוב האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?
כההה מאמין בגלגול נשמות?
לא מאמין בגן עדן/גיהינום?
לא האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?
באמצע... נוטה למדוכא
מה הכי מרגיע אותך?
המממ... סוסים

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

על עצמי עיר לידה: וויניפג, קנדה תכניות ליום זה: יווואוווו היה לי יום כזה ארוך ומעייף!!! נראה לי אני עוד מעט אלך לחברה ואז פשוט לחרופ
תחביבים: מוזיקה, סרטים, צופים, חברות... איזה סוג מחשב יש לך? נו אין לי כוח כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 וחצי,3 אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: מיי בסט פריינד אישיות מוערצת: אמא. סתם! איזה נדוש זה לכתוב את זה
ועכשיו באמת.. ג'וני דפ. וטלי שרון
האם את/ה מעשן/נת? לא זה או זה? קור או חום? קוררר סרט או ספר? גם וגם..זה אחרת לגמרי עבודה או לימודים? בע בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני! ים או בריכה? ים
שוקולד או ריבת תותים? שוקולד מחשב או טלוויזיה? קשה מדי רוק או פופ? רוק שפה מועדפת-עברית או אנגלית? שתיהן איי.סי.קיו או צ'אט? אסק איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים אהבה או שמחה? קשה... האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? רע טעם ודעה אישית סדרה אהובה: טלנובלה בעמ, חברים מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? פנים, חזה, ידיים.. להקה ישראלית אהובה: משינה להקה אהובה ביותר מחו"ל: גאנז זמר/ת אהוב/ה מישראל: אפרת גוש, עברי לידר, מאור כהן, ברי סחרוף זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אקסל רוז שיר ישראלי אהוב ביותר: לא יכולה לבחור שיר לועזי אהוב ביותר לא יכולה לבחור שתייה אהובה: קולה דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה חברים רוזי מוזיקה כסף מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? זה מסובך, מאוד.. ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך? מוות של משפחה וחברים האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן!!!!!!!!!!!!!1 מאמין בגלגול נשמות? כן מאמין בגן עדן/גיהינום? לא האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? תלוי
מה הכי מרגיע אותך? נירוונה

A Radcliffe

New member
אני!

על עצמי עיר לידה: ר"ג אני חושבת.... תכניות ליום זה: אין... מאוחר.... תחביבים: ..ממ.. מלא דברים... לקרוא, מחשב, טלוויזיה, לצייר, לישון... איזה סוג מחשב יש לך? ..ממ.. כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? בחופש שתיים שלוש... אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: סיונוש וגיא.... אישיות מוערצת: ..ממ.. אין ממש... האם את/ה מעשן/נת? חס וחלילה זה או זה? קור או חום? פושר סרט או ספר? תלוי עבודה או לימודים? חופש בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אני לא ממש שומעת כריסטינה אגילרה אז בריטני... ים או בריכה? מקלחת.... שוקולד או ריבת תותים? צ'וקולד... מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוקפופ כזה.... שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית איי.סי.קיו או צ'אט? איסיקוי איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים זה יעיל ומשכילים ורעים זה כזה סלית' אז אני לא יודעת... אהבה או שמחה? אהבה מביאה שמחה לא? האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? רע! טעם ודעה אישית סדרה אהובה: ..ממ.. מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, שפתיים ושיער (????????????????????????????? אה?) להקה ישראלית אהובה: אמ... להקה אהובה ביותר מחו"ל: גרינדי, דסטניז ועוד.... זמר/ת אהוב/ה מישראל: אמ... זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: הילארי דאף ועוד.... שיר ישראלי אהוב ביותר: זכיתי לאהוב, ניסים, אהבה ועוד... אולי... שיר לועזי אהוב ביותר: מלא שירים.... שתייה אהובה: אמ... דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אני לא ממש יכולה.... מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? מחבבת אותו פלוס... ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך? אור ירוק שמתקרב, Dementors..... האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? קצת... מאמין בגלגול נשמות? קצת.... מאמין בגן עדן/גיהינום? לא ממש.... האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? באמצע.. ? מה הכי מרגיע אותך? לקרוא ספר מעניין... אולי....

kittycatbone

New member
יש לי חשק לענות../images/Emo12.gif

על עצמי
עיר לידה:
עפולה
תכניות ליום זה:
ללכת לישון
(נו נגמר היום..
) תחביבים:
מחשב, טלוויזיה, מוזיקה, ציור...
איזה סוג מחשב יש לך?
פנטיום שלוש איטי וגרוע... << כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?
שלושה+הרבה מאוד ארוחות ביניים..
אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:
חברים שלי
אישיות מוערצת:
אורלנדו בלום
או שזה נחשב כמפורסם ולא אישיות?
האם את/ה מעשן/נת?
חס וחסה
זה או זה?
קור או חום?
קור
סרט או ספר?
ספר!!
עבודה או לימודים?
עבודה. לא שאני יודעת איך זה
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?
NONE
ים או בריכה?
ים...
שוקולד או ריבת תותים?
שוקולד
מחשב או טלוויזיה?
מחשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! שלא נדבר שמחשב יכול לשמש כטלויזיה כדי לראות תכניות טלוויזיה, אז בכלל..
רוק או פופ?
רוק כאילו דה!
שפה מועדפת-עברית או אנגלית?
אנגלית.
איי.סי.קיו או צ'אט?
הממ. מסנג'ר
איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?
טובי לב וטיפשים. טיפשות זה דבר חמוד
אהבה או שמחה?
שמחה. טוף לא יודעת..
האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?
רע..
טעם ודעה אישית
סדרה אהובה:
באפי קוטלת הערפדים, ואנג'ל
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?
עיניים
, בטן
, שיער
. להקה ישראלית אהובה:
הממ.. מוניקה סקס. להקה אהובה ביותר מחו"ל:
בעקרון אני מתה על קייז צ'ויס, אבל לאחרונה רדיוהד
זמר/ת אהוב/ה מישראל:
אין ממש..
זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:
גם אין ממש זמרים, אבל נגיד שaimee mann. שיר ישראלי אהוב ביותר:
יאא.. קשה מדי
שיר לועזי אהוב ביותר:
אפילו יותר קשה
נגיד ש-radiohead - paranoid android. שתייה אהובה:
מיץ תפוזים! (וזה שאני שותה קולה במקום מים לא אומר שזה האהוב עליי
) דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?
משפחה, חברים, בית, מחשב, מוזיקה. מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?
אלוהים הוא איש נחמד
(XDDD)
ועוד קצת..
מה הכי מפחיד אותך?
ליצנים ובובות של חלונות ראווה
האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?
לגמרי. אני מתה על נוסטלגיה..
מאמין בגלגול נשמות?
יאפ
החתול שלי סנופי הוא בכלל גלגול נשמה של חתול אחד שברח לנו..
מאמין בגן עדן/גיהינום?
גן עדן, לא גיהנום..
האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?
מדוכא, כמעט כל החיים..
מה הכי מרגיע אותך?
מוזיקה, ים, טבע...

יאללה גמני עונה..../images/Emo9.gif

על עצמי עיר לידה:קרית חיים
תכניות ליום זה:אממ להיות קצת במחשב ואז ללכת לישון תחביבים:לקרוא,ים,מחשב,טלוויזיה,כדורגל ועוד ועוד.. איזה סוג מחשב יש לך?פנטיום 3...אני משכנעת את אבא לקנות לנו מחשב חד כי זה מעפן לגמריי
כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?2..אם הכוונה לארוחות מסודרות..חפחפח אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:אוראל,צליל אישיות מוערצת:אורלנדו בלום
ועוד רבים וטובים.. האם את/ה מעשן/נת?לא..פויה!
זה או זה? קור או חום?קורררר
סרט או ספר?שניהם..חפחפחפ סורי קשה לבחורר עבודה או לימודים?לימודים
..בעצם..תלוי איזו עבודה...אם עבודה מעניינת אז עבודה אני מניחה... בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה..לפחות יש לה קול יפה..שלא כמו בריטני הקרפדה הצרודה הזאת
ים או בריכה?יםםםםםם
...איכסה בריכה!עם כל הקקי והפיפי של הילדים הקטניםםם
שוקולד או ריבת תותים?שוקולדדד איזו שאלה!
מחשב או טלוויזיה?שניהםם..חפחפחפ
רוק או פופ?אממ שניהםםם
שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית שפה יותר יפה ועשירה...אבל אני אוהבת גם אנגלית..בלע קשה להחליט איי.סי.קיו או צ'אט?אייסי..ברור איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?וואי שאלה קשה..אני אתחכם ואגיד שאני אוהבת אנשים משכילים וטובי לב..
אהבה או שמחה?אושר!אושר שמחה ואהבה גם יחד לדעתי..זה כל הרגשות הטובים יחד!
האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?אני אממ אדם טוב עם צדדים אפלים..
טעם ודעה אישית סדרה אהובה:אממ פרוייקט איקס ז"ל
מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?העיניים,הזרועות והחזה(של הגבר כן?אני לא נמשכת לנשים
) להקה ישראלית אהובה:אין
להקה אהובה ביותר מחו"ל:ווסטלייף..וגם אוונסנס
זמר/ת אהוב/ה מישראל:אין
זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:דלתה גודרם,לוסי סילבס שיר ישראלי אהוב ביותר:אממ לא 'דעת..
שיר לועזי אהוב ביותר:written in the stars של ווסטושים
שתייה אהובה:קולה קולה קולההההההההההההה!!!
..אהבת חיי...אפילו ברגעים אלה אני שותה קולה
דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 1.משפחה 2.חברים 3.אני עצמי 4.אושר 5.החיים עצמם מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אממ אלוהים הוא ברנש די נחמד..אני די מסתדרת איתו למרות שלפעמים נראה לי שהוא לא אוהב אותי ממש..אבל אני ילדה די טובה ומתפללת לפעמים כשאני מרגישה צורך ואממ אני מקווה שאלוהים מעריך את זה...ואממ אלוהים הוא בסדר..רק שלפעמים נראה שהוא נוטש אותנו...טוב אני לא אחפור עליו עכשיו..חחחחח ועוד קצת.. מה הכי מפחיד אותך?עכבישים
האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כןןן מאוד מאוד נוסטלגית אניייי.. מאמין בגלגול נשמות?לא ממש
מאמין בגן עדן/גיהינום?כן.. האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?בדרך כלל שמחה..אבל אתם יודעים איך זה בחיים-יש עליות וירידות...ואממ טוב לפעמים מרגישים קצת רע..אבל זה עובר...וגם אם יהיה לי הכי רע בעולם אפאחד לא יראה את זה עליי כי אני טיפוס חיובי
מה הכי מרגיע אותך?אממ לא יודעת..אני לא טיפוס רגוע במיוחד..אל בדרך כלל דברים פשוטים..הים מרגיע אותי למשל..

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif ובים..

אין מצב שהילדים ישתינו בו?.
להיפך... יש יותר סיכויים שזה ייקרה כי פחות שמים לב..
(למרות שאני מעדיפה ים
) וגם אני חשבתי על להתחכם ולרשום אנשים טובי לב ומשכילים
או משו כמו.. אנשים טובי לב הם החכמים
XDDDDDDDD ואוונסנס

למעלה