שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כי טכנית, כבר ראשון
ואני נוסעת ב6 בבוקר לסמינר עד יום שני בלילה, אז אנלא אהיה כאן. תתמודדו ---------------------------------- מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? 2.כסף? 3.טלנובלות? 4.תכניות ריאליטי? 5.בית ספר יסודי? 6.שנאה? 7.ערוץ 24? 8.עצמך? 9.ארץ ישראל? 10.הומוסקסואליות? מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? בעד או נגד? 1.התאבדות: 2.עישון: 3.יחסיי מין בגיל קטין: 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: 5.ההתנתקות: 6.זנות: 7.שכרות: 8.קבצנות: 9.היסטריית הארי פוטר: 10:תנועות נוער:

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? הכי חשוב בעולם
2.כסף? חשוב לא פחות
3.טלנובלות? הרבה.
כולם חושבים שזה רק למטומטמים וזקנות, אז לא! אני מגדירה את עצמי כבנאדם בעל שכל, וכבנאדם שאוהב טלנובלות! כן כן. זה פחות 45 דקות של בריחה מהמציאות, דברים שבחיים לא היו קורים באמת, כיף וקיטש טהור... 4.תכניות ריאליטי? תלוי איזה, אבל לרוב אני נמנעת. אולי חוצ מהטופ מודל וכוכב נולד, אבל לא יותר. 5.בית ספר יסודי? תכלס, זה די פנאן 6.שנאה? קיימת ותמיד תהיה קיימת, אין מה לעשות 7.ערוץ 24? פעם הייתי רואה המון.. היום כבר יש שם המון זבל, אבל אני עדיין רואה לפעמים 8.עצמך? פסדר.
9.ארץ ישראל? ההה... 10.הומוסקסואליות? בכיף אני אומרת מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? בדר"כ אני מעדיפה לא לתת 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? קרה לי פעם 1, יצאתי מהכיתה 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? קורה לי לפעמים שאני מדמיינת שאני רואה מישהו.. שאני מכירה, שנהרג.. זה מעביר צמרמורת נוראית. בטח הלב שלי היה דופק בטירוף, והייתי בטוחה שאני חולמת או משו. 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? ברור שהייתי מסכימה! 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? תלוי בסיטואציה.. 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? הבוס שלי זה אבא
7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? אין לי מפקד בצבא
8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? נלחצת רצח
9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? קרה פעם.. ההורים שלי התנגדו בתוקף, ואני שמחה על כך 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? הלוואי. הכי כיף בעולם... בעד או נגד? 1.התאבדות:
2.עישון:
3.יחסיי מין בגיל קטין: תגדירו קטין? 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: תלוי מי המישהו ומה היחסים שלו איתי. 5.ההתנתקות:
! 6.זנות:
7.שכרות:
8.קבצנות:
9.היסטריית הארי פוטר:
! 10:תנועות נוער:
!

../images/Emo125.gif

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? דבר מדהים
2.כסף? חשוב שיהיה 3.טלנובלות? איכסה 4.תכניות ריאליטי? מצחיקקק..חחח... 5.בית ספר יסודי? כייף 6.שנאה? מילה קשה 7.ערוץ 24? גרוע 8.עצמך? המממ... אין לי כוח להכנס לזה 9.ארץ ישראל? לא מחבבת את המקום
10.הומוסקסואליות? שיהיה להם בכייף
מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? מתעלמת 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? עונה לו כמו שצריך, זה לא יגיע למצב כזה... 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? מסתכלת שוב 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? אני אוותר 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? קופצת על ההזדמנות 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? המממ 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? מתלוננת 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? סבבה מגניב... 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? אין לי כבר לאן לקפוץ
וזה בחיים לא היה קורה
10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? מתלהבת בטירוף ומבקשת תמונה בעד או נגד? 1.התאבדות: תלוי בסיטואציה 2.עישון:
3.יחסיי מין בגיל קטין: לא עניין של גיל לדעתי 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו:
5.ההתנתקות:
6.זנות:
7.שכרות:
8.קבצנות:
9.היסטריית הארי פוטר:
10:תנועות נוער: לא אכפת לי

R o n i t k a

New member
../images/Emo33.gifME

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? *סגידה* 2.כסף? חשוב
3.טלנובלות? מה ששחר אמרה:p אני אוהבת טלנובלות. יש בעיות?
4.תכניות ריאליטי? לא הכי אוהבת..אבל נו.:X 5.בית ספר יסודי? חופש?
נו כי במילא לא עושים כלום
6.שנאה? אין מה לעשות:/ 7.ערוץ 24? וואו, פעם הייתי רואה כלכך הרבה את הערוץ הזה... עכשיו כבר לא
8.עצמך? ממ..לוידעת
9.ארץ ישראל? כמה שיש פה בעיות והכל.. זאת המדינה שלנו. 10.הומוסקסואליות? בכיף. שאנשים יעשו מה שהם רוצים
מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? בדר"כ אנלא נותנת:/ 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? כמו שאני מכירה את עצמי, העיניים שלי היו ישר מתמלאות בדמעות
3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? וואי, הייתי מפחדת:| ואז הייתי משכנעת את עצמי שדמיינתי:p 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? הייתי הולכת על זה 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? לא הייתי נוקמת
6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? אנילא עובדת..
נממ אבל אני חושבת שהייתי כועסת:/ 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? כנ"ל. בעיקר הייתי כועסת ונעלבת 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? הייתי מפחדת בטירוף
ומנסה לברר איפה אני 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? זה כבר קרה
קפצתי וזה היה בסדר גמור
10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? קופצת עליו?
בעד או נגד? 1.התאבדות: נגד
2.עישון: נגד 3.יחסיי מין בגיל קטין: תלוי איזה גיל 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: תלוי עד כמה זה בצחוק
5.ההתנתקות: בעד 6.זנות: נגד 7.שכרות: נגד 8.קבצנות: נגד 9.היסטריית הארי פוטר: בעד!
10:תנועות נוער: בעד

עונה..

שחר תהני לך בסמינר..
מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה?מה היינו עושים בלעדיה? 2.כסף?זה טוב שיש אבל זה משחית..
3.טלנובלות?איכסה פיכסה..8-}(ויסלחו לי כל אוהבי הטלנובלות שבינכם..פעם אהבתי את הז'אנר הזה אבל היום..בע8-}) 4.תכניות ריאליטי?זה בסדר..לא מתה על הז'אנר הזה..אבל..צופה לפעמים..
5.בית ספר יסודי?אוחחח זה מעלה לי זכרונות מהביצפר שליי..איי אני מתגעגעת...
..אממ ביצפר יסודי זה טופ!
..משם מתחיל החינוך.. 6.שנאה?לא טוב לשנוא..אבל..אי אפשר גם המנע מזה לפעמים.. 7.ערוץ 24?לא רואה..
..אז אין לי מה להגיד.. 8.עצמך?דעתי על עצמי?
..וואלה מצאתם את מי לשאול על עצמו..אני..אני בסדר כזאת..נראה לי..
9.ארץ ישראל?ארץ מדהימה!המדינה שלי!אני אוהבת אותה למרות שהישראלים לפעמים מעצבנים(אבל תודו שאין עלינו..אנחנו עם מיוחד..
)ולמרות כל מה שקורה כאן..אין לי ארץ אחרת!אני יודעת שלא משנה לאן אלך בסוף אחזור לפה! 10.הומוסקסואליות?אני לגמרי בעד..זה לא מגעיל אותי בכלל.לא הומואים ולא לסביות..איש איש והעדפותיו המיניות..למעשה,אני חושבת שהומואים זה ממש חמוד
מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה?תורמת.. 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה?מחזירה לה/ו ותאמינו לי שהיא'הוא לא היו שכוח'ת את זה בחיים שלה/ו...
3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת?הייתי נראית ככה:
..ואז מחווירה... 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה?הייתי דוחה את ההצעה בנימוס... 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע?הייתי נוקמת..
6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך?הייתי עושה לו חיים קשים מאוד.. 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד?מגישה תלונה..או מחזירה לו מכות רצח..
8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה?הייתי נבהלת מן הסתם ואז מתחילה לנסות לגלות איפה אני.. 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה?הייתי קופצת משמחה!אבל לא הייתי קופצת כיתה..הייתי מעדיפה להשאר בכיתה שלי..
10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב?הייתי נראית ככה:
..אז הייתי הופכת ל:
ואז הולכת אליו ומבקשת להצטלם איתו שיחתום לי בנימוס ואז אולי הייתי מנסה לפתוח בשיחה..
בעד או נגד? 1.התאבדות:נגד...לגמרי נגד...לא משנה מה החיים הם מתנה וכל שנייה מהם חשובה.. 2.עישון:נגדדד...די להרוס לעצמכם את הביראות אנשים!לעשן=לשלם כסף כדי להיות חולה! 3.יחסיי מין בגיל קטין:אממ אני אומרת שכל אחד יעשה ברגע שהוא מרגיש מוכן לכך נפשית.. 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו:אממ בעד אבל לא כשזה בהגזמה ועובר את גבול הטעם הטוב... 5.ההתנתקות:אני באמצע..עוד לא גבשתי דעה..כל צד צודק במשהו.. 6.זנות:נגדד..ממש נגד.. 7.שכרות:אממ אני לא בעד אבל גם לא נגד... 8.קבצנות:כנ"ל... 9.היסטריית הארי פוטר:אמממ זה קצת מוגזם מדי לדעתי כל ההיסטרייה..גמני אוהבת את סדרת הספרים הזו מאוד מאוד אבל אממ לא צריך להסחף.. 10:תנועות נוער:בעד..זה דווקא טוב!

../images/Emo175.gif

אימצתי אייקון, ד"א. אם זה שייך למישהי שתגיד. מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? אחד הדברים שאני לא יכולה לחיות בלעדיהם. 2.כסף? מצרך בסיסי בחיי כל אדם
3.טלנובלות? איכ. 4.תכניות ריאליטי? חביב. פעם הייתי רואה הישרדות, אבל מי צריך הישרדות כשיש את השפוט?
5.בית ספר יסודי? בעקרון, בסדר גמור 6.שנאה? לא אוהבת לחשוב על זה. זה בעיקר מזכיר לי להבות ירוקות, כי ככה תיאור את השנאה שבה המלכה שנאה את שלגיה LOL 7.ערוץ 24? לא רואה 8.עצמך? /: 9.ארץ ישראל? לא מקום שהייתי בוחרת לגור בו מרצוני. 10.הומוסקסואליות? שיהנו כל עוד אפשר מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? זה לא קורה הרבה, אבל כשזה כן אני מתעלמת. 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? זה קרה לי פעם, וזה לא נעים. וחוצמזה הייתי מחזירה לו. 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? לא מאמינה ומסתכלת שוב 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? מסרבת 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? בשמחה 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? מחזירה לו בצורה כלשהי 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? מגישה תלונה. 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? ייפי 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? שיהיה, גם ככה אני עוברת לאחת חדשה 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? זה היה יכול להיות מאד כיף. בעד או נגד? 1.התאבדות: תלוי באיזה נסיבות 2.עישון: רע. רע מאד. 3.יחסיי מין בגיל קטין: כל עוד הקטין רוצה את זה 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: זה לא יפה. 5.ההתנתקות: זה טוב. באמת. 6.זנות:
7.שכרות:
8.קבצנות:
9.היסטריית הארי פוטר: המממ. זה כיף! 10:תנועות נוער: אני לא מתעסקת בזה.

../images/Emo13.gif

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? - דבר נחוץ מאוד לא יודעת מה הייתי עושה בלי מוזיקה 2.כסף? - כנ"ל לשאלה הקודמת.. עם כמה שזה עצוב 3.טלנובלות? - אני אוהבת
4.תכניות ריאליטי?- שליטה 5.בית ספר יסודי? - חלק מאוד יפה בחיים שלי 6.שנאה? - מה יש לי לחשוב על שנאה? 7.ערוץ 24? - לא רואה במיוחד אז... 8.עצמך? - תשאלו אחרים לא אותי :p 9.ארץ ישראל? - ארץ יפה, אבל אני לא אוהבת את המנטליות הישראלית 10.הומוסקסואליות? - אין לי שומדבר נגד זה מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? - הייתי נותנת לו 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? - בטח הייתי שותקת ושומרת את זה לעצמי בשביל לא להסתבך :S 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? - הייתי ממצמצת ומתעוררת מהחלום? 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה?- לא הייתי מסכימה 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? - לא חושבת שהייתי עושה את זה 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? - הייתי מתפטרת 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? - מתלוננת 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? - מנסה להסתגל למקום הזה 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? - לא מסכימה 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? -
בעד או נגד? 1.התאבדות: נגד 2.עישון: נגד 3.יחסיי מין בגיל קטין: נגד 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: תלוי מי זה המישהו הזה 5.ההתנתקות: בעד 6.זנות: נגד 7.שכרות: נגד 8.קבצנות: אין הרבה מה לעשות במקרה הזה אני חושבת..=/ 9.היסטריית הארי פוטר: בעד
10:תנועות נוער: בעד למרות שאני לא לוקחת חלק באחת

Galadriel 3000

New member
הנה

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? מי שחושב על מוזיקה דברים רעים הוא רע בעצמו. 2.כסף? מעולה. 3.טלנובלות? מסריח 4.תכניות ריאליטי? מפגר אבל ממכר
5.בית ספר יסודי? שנאתי אותו. 6.שנאה? לא נחמד. 7.ערוץ 24? פיכס 8.עצמך? פויה. 9.ארץ ישראל? סבבה... רק חם פה תחת. 10.הומוסקסואליות? אחלה. מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? אם היה לי כסף הייתי מביאה לו, ואם לא היה הייתי אומרת שאין לי. 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? צוחקת איתו? (זו הדרך שלי להתמודד עם דברים) או שהייתי יורדת עליו בחזרה
3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? פרצוף כזה-
עם הוא טוב וכזה-
אם הוא רע. 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? אולי הייתי מסכימה. 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? לאדעת
6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? כמו? 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? מדווחת עליו? 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? נכנסת לפאניקה
9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? ויהייי! זה אומר שתהיה לי שנה אחת חופש לפני צבא? זה אומר שלא תהיה לי י"א אלא רק י"ב? אחלה!!! 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? עומדת שעה ובוהה בו בלי להחליט אם זה באמת הוא או לא. בעד או נגד? 1.התאבדות: נגד 2.עישון: נגד 3.יחסיי מין בגיל קטין: פיייייכס 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: בעד
5.ההתנתקות: אוי וויי... כזה נושא גדול בשאלה כזו קטנה... 6.זנות: נגד 7.שכרות: אה... אם זו אני ,אז נגד 8.קבצנות: נגד (לא כי אני שונאת קבצנים, אלא כי עדיף שאף אחד לא יגיע לזה) 9.היסטריית הארי פוטר: בעד. אבל לא כל המרצ'נדייזינג וזה, כי זה באמת מוגזם. 10:תנועות נוער: מ'כפת לי? אני לא הולכת.

*מתמודדת*

קשה אבל
סתם
מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה?: אחד הדברים הכי כיפים בעולם
אם היא טובה כמובן
2.כסף?: חשוב אבל לא צריך לעשות ממנו אלוהים 3.טלנובלות?: יש כאלה שכיף לראות... כמובן שהכל אותו זבל 4.תכניות ריאליטי?: יש כאלה שהם טובות ויש פתטיות 5.בית ספר יסודי?: היה ועבר... אבל בסה"כ בסדר 6.שנאה?: לא משהו חיובי במיוחד... עדיף שלא יהיה 7.ערוץ 24?: לפעמים בסדר... אני לא חולה על מוזיקה ישראלית אבל לפעמים יש שם שירים לא רעים 8.עצמך?: אני... אני זאת אני וזהו 9.ארץ ישראל?: הבית 10.הומוסקסואליות?: שכל אחד יעשה מה שטוב לו... אין בזה שומדבר רע
מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה?: אם היה עלי כסף הייתי נותנת 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה?: זה קרה והייתי מושפלת לגמרי 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת?: מתפללת שזה חלום או דמיון או משהו... נראה לי שלא הייתי מסוגלת לזוז מרוב פחד 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה?: לא יודעת... לאצ חושבת... סידרה טובה כן אבל טלהנובלה לא נראה לי... לא רוצה לעשות מעצמי צחוק 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע?: נקמה זה לא הדרך 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך?: מתפטרת נראה לי
גם ככה אין לי עבודה אני רק בת 13 וחצי
7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד?: מה כבר הייתי יכולה לעשות
זה מפקד צבא... אני מניחה שהייתי שותקת וזועמת מבפנים... 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה?: תגובה ראשונית... "מה?! איפה אני?!" 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה?: מתנגדת נראה לי 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב?: חוטפת שוק... ואז הייתי רודפתאחריו בכל העיר בתקווה שאני אעיז קצת לדבר איתו ולבקש חתימה ולצלם אותו לבד ויחד איתי בעד או נגד? 1.התאבדות: נגד... 2.עישון: נגד 3.יחסיי מין בגיל קטין: מגיל 16-17 זה כבר בסדר 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: אני בעד לרדת על מישהו בצחוק רק אם זה חבר ורק אם זה לא ישפיל אותו מול כולם... "בצחוק" אני נגד 5.ההתנתקות: בע ברור
6.זנות:
נגד
גועל נפש 7.שכרות: לא הבנתי 8.קבצנות: לא יודעת אני לא לגמרי נגד אבל גם לא ממש בעד... אני חושבת שאף בן אדם לא ריך הגיע למצב שהוא מקבץ נדבות 9.היסטריית הארי פוטר: בעד
10:תנועות נוער: בהחלט בעד

!!!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? וואו. בלי מוזיקה אני לא יכולה לתפקד. באמת. אני לא יכולה ללמוד למבחנים [במתמטיקה בעיקר. והיסטוריה] בלי מוזיקה, אני לא יכולה להרגע בלי מוזיקה. אני לא יכולה לנסוע בלי מוזיקה. אני לא יכולה לעבוד במחשב בלי מוזיקה. אופס
2.כסף? חשובחשובחשוב!
3.טלנובלות? טפוי! 4.תכניות ריאליטי?
5.בית ספר יסודי? אעהאכעא!!!!1111 כיתה ו' היתה התקופה הכי מדהימה בחיים שלי!
6.שנאה? וואו. אני אוהבת לשנוא. שנאה זה טוב. אבל צריך לשלוט בזה.. 7.ערוץ 24? משהומשהו. 8.עצמך?
9.ארץ ישראל? הממ. לא יודעת. 10.הומוסקסואליות? בכיף
מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? מתעלמת בד"כ. ולו רק בגלל העובדה שהוא מעדיף לשבת ברחוב ולקבץ נדבות במקום לנסות לעזור לעצמו. 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? אוהו. דבר ראשון - לא הייתי מציעה לו לעשות את זה. כי בכלמקרה זה לא יגמר טוב. ואם המורה עדכדי כך מפגר והוא כבר עשה את זה [
] אני הולכת לעשות שערוריה, ברור. 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? OMG. בטח הייתי מתעלפת. 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? איכס, לא. גם פחד במה [מטורף] וגם.. טפוי!
5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? וואו. נראה לי שהייתי לוקחת את זה. 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? כוסאמא שלו, טוב?
7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? ממ. פאניקה, דבר ראשון. ואז הייתי מנסה להסתדר. אני חושבת. 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? יאללה. 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? O_ם בעד או נגד? 1.התאבדות:
2.עישון:
3.יחסיי מין בגיל קטין:
4.לרדת ב"צחוק" על מישהו:
מדי פעם.. 5.ההתנתקות:
6.זנות:
7.שכרות:
8.קבצנות:
9.היסטריית הארי פוטר:
!!!111111 10:תנועות נוער:

A Radcliffe

New member
..ממ..מישו באמת קורא את זה אחר כך?

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? אחת מאהבות חיי... 2.כסף? צריך... 3.טלנובלות?
4.תכניות ריאליטי? טחון מכל הכיוונים... 5.בית ספר יסודי? אני צריכה לחזור לשם! 6.שנאה? ..ממ.. 7.ערוץ 24? מלא בשירים מזרחיים.... 8.עצמך? יותר טוב מזה אני כבר לא אוכל להגיע.... 9.ארץ ישראל? ..ממ.. 10.הומוסקסואליות? שיהיה להם סבבה... מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? הייתי הולכת ממנו... 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? הייתי יוצאת מהכיתה ו/או בוכה...מה אני יודעת.... 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? העיניים שלי היו יוצאות מהמקום שלהן... 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? בה ביי... 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? אמ.. נוקמת? 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? אמ... לא יודעת... 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? הולכת להתלונן? 8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? זה לא מפתיע אני חולמת על דברים כאלה לפעמים; הייתי נכנסת לפאניקה... 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? לא! 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? נורא מתרגשת ואם יהיה לי אומץ (ודף ןעט) מבקשת חתימה... בעד או נגד? 1.התאבדות: נגד 2.עישון: נגד 3.יחסיי מין בגיל קטין: אווו... נגד? 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: אמ.. לא יודעת... 5.ההתנתקות: בעד 6.זנות: לא ממש אכפת לי... 7.שכרות: אם שותים לא נוהגים... 8.קבצנות: נגד... 9.היסטריית הארי פוטר: בעד אבל היה יותר נחמד אם היה לי את א'רי רק לעצמי! 10:תנועות נוער: שיחיו בכיף....

קמימונת

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif

|
מה את/ה חושב/ת על..
1.מוזיקה? הכל
2.כסף? צריך אותו, וכשאין אותו..
3.טלנובלות? רע אך ממכר.
4.תכניות ריאליטי? תלוי
5.בית ספר יסודי?
6.שנאה? הממ.. לא עונה.
7.ערוץ 24? חיח לא רואה
8.עצמך?
9.ארץ ישראל? בית
10.הומוסקסואליות? טוב נו.. אין מה לעשות כזה הוא העולם כיום.. צריך לקבל את זה למרות שלפעמים זה קצת מפחיד אותי
מה היית עושה/איך היית מגיב אם...
1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה?
2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? הייתי יורדת עליה בחזרה
3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? הייתי נעמדת ולא זזה.
4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה?
לא.
5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? טוב נו..
6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? אין מה לעשות..
7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? *חיוג* 100 *חיוג*
8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? הייתי מתחילה לבכות
9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? צר לי, לא פחות מ12 שנים.
10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב?
אפשר חתימה?
בעד או נגד?
1.התאבדות:
2.עישון:
3.יחסיי מין בגיל קטין:
רע!
4.לרדת ב"צחוק" על מישהו:
תלוי
5.ההתנתקות:
6.זנות:
אבל אין לדעת מה עובר במוחן..
7.שכרות: לא בצורה מוגזמת. מדי פעם- לא נורא.
8.קבצנות:
9.היסטריית הארי פוטר:
תמצאו חיים!
10:תנועות נוער:
השו השושו השומר הצעיר

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifכי באלי. ../images/Emo152.gif

מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה? זה הכל. 2.כסף? זה..... חשוב?
3.טלנובלות? איכ. 4.תכניות ריאליטי? איכ. 5.בית ספר יסודי? i miss. שונאת תיכון. >< 6.שנאה? שונאת שנאה. >< 7.ערוץ 24? לא אוהבת. מאוד. 8.עצמך? אני חושבת על עצמי הרבה דברים.
9.ארץ ישראל? לא מתה על זה למען האמת. >< 10.הומוסקסואליות? אני בעד- אם זה מה שהם/הן רוצים/רוצות לעשות, שיהיה להם בכיף ובשמחה ואני חושבת שזה אכזריות שחתונה בין אותו המין אסורה בחלק מהמקומות. מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה? תלוי. 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה? פ*ק איט, הו קרס.... מתעלמת אני מניחה. 3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת? הייתי.... מתעוררת?
4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה? מסרבת בנימוס, כי "אני מצטערת אבל טלנובלות זה פיכסה
"
5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע? תלוי איך זה לנקום. 6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך? אינלי בוס ואינלי עבודה
7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד? אינלי מפקד ואינלי צבא
8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה? נלחצת בטירוך ומחפשת איזה brown paper bag כדי לנשום
9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה? חושבת על זה? >< 10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב? most likely הייתי קופאת לכמה זמן ואז הייתי קולטת את עצמי עומדת ובוהה בו, ואז זה יהיה "אלכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".
בעד או נגד? 1.התאבדות: נגד. 2.עישון: נגד מאודמאוד. 3.יחסיי מין בגיל קטין: בעיקרון לא בעד אבל מהכפתליאני. >< 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו: תלוי מי ואיך ולמה. 5.ההתנתקות: אין דעה. 6.זנות: לא אוהבת את זה. 7.שכרות: כנ"ל 8.קבצנות: כנ"ל 9.היסטריית הארי פוטר: ממ...... לודעת נו
10:תנועות נוער: חביב. אישית אני לא ממש בקטע של זה אבל אולי זה רק בגלל הילדים

למעלה