עונה..
שחר תהני לך בסמינר..
מה את/ה חושב/ת על.. 1.מוזיקה?מה היינו עושים בלעדיה? 2.כסף?זה טוב שיש אבל זה משחית..
3.טלנובלות?איכסה פיכסה..8-}(ויסלחו לי כל אוהבי הטלנובלות שבינכם..פעם אהבתי את הז'אנר הזה אבל היום..בע8-}) 4.תכניות ריאליטי?זה בסדר..לא מתה על הז'אנר הזה..אבל..צופה לפעמים..
5.בית ספר יסודי?אוחחח זה מעלה לי זכרונות מהביצפר שליי..איי אני מתגעגעת...
..אממ ביצפר יסודי זה טופ!
..משם מתחיל החינוך.. 6.שנאה?לא טוב לשנוא..אבל..אי אפשר גם המנע מזה לפעמים.. 7.ערוץ 24?לא רואה..
..אז אין לי מה להגיד.. 8.עצמך?דעתי על עצמי?
..וואלה מצאתם את מי לשאול על עצמו..אני..אני בסדר כזאת..נראה לי..
9.ארץ ישראל?ארץ מדהימה!המדינה שלי!אני אוהבת אותה למרות שהישראלים לפעמים מעצבנים(אבל תודו שאין עלינו..אנחנו עם מיוחד..
)ולמרות כל מה שקורה כאן..אין לי ארץ אחרת!אני יודעת שלא משנה לאן אלך בסוף אחזור לפה! 10.הומוסקסואליות?אני לגמרי בעד..זה לא מגעיל אותי בכלל.לא הומואים ולא לסביות..איש איש והעדפותיו המיניות..למעשה,אני חושבת שהומואים זה ממש חמוד
מה היית עושה/איך היית מגיב אם... 1.היה בא אליך קבצן ברחוב ומבקש תרומה?תורמת.. 2.המורה שלך היה יורד עליך מול כל הכיתה?מחזירה לה/ו ותאמינו לי שהיא'הוא לא היו שכוח'ת את זה בחיים שלה/ו...
3.היית לפתע רואה בעיניים שלך באמצע הרחוב אדם שאת/ה יודע/ת שכבר מת?הייתי נראית ככה:
..ואז מחווירה... 4.היו מציעים לך להשתתף בטלנובלה?הייתי דוחה את ההצעה בנימוס... 5.היו איכשהו מאפשרים לך לנקום במישהו שעשה לך רע?הייתי נוקמת..
6.הבוס שלך בעבודה היה עושה לך תרגיל ממש מלוכלך?הייתי עושה לו חיים קשים מאוד.. 7.המפקד שלך בצבא היה מרים עליך יד?מגישה תלונה..או מחזירה לו מכות רצח..
8.היית מתעורר/ת באיזה בוקר ומגלה שאת/ה נמצא/ת במקום לגמריי אחר שאינך מכיר/ה?הייתי נבהלת מן הסתם ואז מתחילה לנסות לגלות איפה אני.. 9.מודיעים לך שרוצים להקפיץ אותך כיתה?הייתי קופצת משמחה!אבל לא הייתי קופצת כיתה..הייתי מעדיפה להשאר בכיתה שלי..
10.ראית את הבנאדם המוערץ עליך ברחוב?הייתי נראית ככה:
..אז הייתי הופכת ל:
ואז הולכת אליו ומבקשת להצטלם איתו שיחתום לי בנימוס ואז אולי הייתי מנסה לפתוח בשיחה..
בעד או נגד? 1.התאבדות:נגד...לגמרי נגד...לא משנה מה החיים הם מתנה וכל שנייה מהם חשובה.. 2.עישון:נגדדד...די להרוס לעצמכם את הביראות אנשים!לעשן=לשלם כסף כדי להיות חולה! 3.יחסיי מין בגיל קטין:אממ אני אומרת שכל אחד יעשה ברגע שהוא מרגיש מוכן לכך נפשית.. 4.לרדת ב"צחוק" על מישהו:אממ בעד אבל לא כשזה בהגזמה ועובר את גבול הטעם הטוב... 5.ההתנתקות:אני באמצע..עוד לא גבשתי דעה..כל צד צודק במשהו.. 6.זנות:נגדד..ממש נגד.. 7.שכרות:אממ אני לא בעד אבל גם לא נגד... 8.קבצנות:כנ"ל... 9.היסטריית הארי פוטר:אמממ זה קצת מוגזם מדי לדעתי כל ההיסטרייה..גמני אוהבת את סדרת הספרים הזו מאוד מאוד אבל אממ לא צריך להסחף.. 10:תנועות נוער:בעד..זה דווקא טוב!