שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שאלון שירים
נגנב באכזריות מפורום עברי לידר מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לשמוח/לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות נעוריך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך התאהבות ראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח:

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: החברים של נטאשה- טמבל
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: דניאל סלומון- לב זהב מזכיר לך את הילדות: כל שיר של פייב/בריטני ספירס/בקסטריט בויז גורם לך לבכות: London Suede- The Next Life, אביב גפן- מלאך, The Smiths- Asleep, Coldplay- The Scientist, אפרת גוש- ג'ורג'יה גורם לך לשמוח/לצחוק: שב"ק מיוזיק- מוקי גורם לך לרצות לרקוד: כל הדיסק החדש של מוקי כמעט
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Coldplay- X&Y הופך אותך למאוד ישנוני: The Smiths- Asleep שהיית רוצה לכתוב אותו: Guns N Roses- November Rain, Aerosmith- Dona wanna miss a thing, Go-Go Dolls- Iris, Led Zeppelin- Stairway to heaven שממלא אותך באושר צרוף: Guns N Roses- Mr. Brownstone, אינפקציה- סרט של סקס שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: Youre Beatiful הזה!! בעעע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Novmeber Rain.. לגמרי. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: The Smiths- Asleep, London Suede- The Next Life שמסכם את שנות נעוריך: אביב גפן- מלאך ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: A-ha - Summer moved on שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Coldplay- Yellow שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: שלמה ארצי- תגידי שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: Porqupine Tree- Sound of Music שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Coldplay- The Scientist מתוך שלוש בפארק, Dont wanna miss a thing מתוך ארמגדון שגורם לך לחשוב על סקס: Guns N Roses- Rocket Queen שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אפרת גוש- טוב לבד שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח- אביב גפן

אני../images/Emo9.gif

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: בחיים לא היה לי מישהו... מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: אממ אין מזכיר לך את הילדות: אוו הרבה
נראה לי שקושי כלב קט
גורם לך לבכות: לא ממש לבכות אבל כמעט... NO WAY OUT- אחי הדוב גורם לך לשמוח/לצחוק: מלאאאאא... נראה לי שהכי הכי זה אובלידי אולבדלה של הביטלס
גורם לך לרצות לרקוד: King cry baby- נער השוליים אבל יש הרבה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Nothing gonna change my love for you הופך אותך למאוד ישנוני: בטח בי- ספר הג'ונגל שהיית רוצה לכתוב אותו: Nothing gonna change my love for you שממלא אותך באושר צרוף: הרבה... אני חושבת שאחד שממש ממש זה אין בעולם דבר כמו חבר- שובו של ג'אפר שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: זוכר את נובמבר
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Love is aome the air שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Let it be שמסכם את שנות נעוריך: אני יודעת?
גלגל החיים?
סתם נו אין... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זכור לי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: דונט וורי בי הפי שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: מישל- (של הביטלס באנגלית כן?) שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: בילי דונט בי אה הירו שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לט איט בי? שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא יודעת... בטח בי? שמזכיר לך התאהבות ראשונה: Nothing gonna change my love for you שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: קן יו פיל דה לאב טו נייט שגורם לך לחשוב על סקס: תודה, אני לא חושבת על זה כרגע (בכל זאת... אני עוד יותר מ-4 חודשים רק בת 14) שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לונלי? שגורם לך לחשוב על הירח: בלו מון

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר:
יה רייט.
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: ממ.... אין כזה ממש
מזכיר לך את הילדות: כל דבר של שלמה ארצי/אחינועם ניני/קרול קינג :X גורם לך לבכות: Somebody Out There, Your Hope, Stigmatized, Could It Be Any Harder, Wherever You Will Go- The Calling. Take Hold Of Me- Alex Band גורם לך לשמוח/לצחוק: Dreaming In Red, Thank You- The Calling. גורם לך לרצות לרקוד: Ash- Jesus Says
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ממ..... לא נראלי שיש כזה
הופך אותך למאוד ישנוני: *אהמ*ג'סיימקרטני*אהמ* שהיית רוצה לכתוב אותו: כל דבר של TC! שממלא אותך באושר צרוף: ^^^ גם. >< שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל דבר של בקסטריטבויז/הנסון/דומיהם שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממפ.... אולי Everything- Lifehouse, Anything- The Calling שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
Your Hope (כי זה יתאים ><), Somebody Out There- The Calling שמסכם את שנות נעוריך: Somebody Out There, Stigmatized, Your Hope- The Calling (ולפי הסדר הזה.
) אה, וגם Brakeaway- Kelly Clarkson ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בונג'ובי |בורחת מהרמהרמהרמהר| שאתה אוהב להתעורר לצליליו: יש הרבה שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: ביטלס!! (אבא
)
קרול קינג אולי. (אמא) וגם די הקרפנטרס (אבא ><) אחרי שחרשנו עליהם בארה"ב
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: בלה, לייפהאוס למיניהם, גאנס למיניהם, אש למיניהם, וכו.
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Wherever You Will Go- The Calling (נו, אלא מה???? על זה זה נכתב for god sex! |מגלגלתעיניים|) Because Of You- Kelly Clarkson (אל תשאלו
) שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: ממ........ לא יכולה לחשוב על אחד שמזכיר לך התאהבות ראשונה: כנ"ל שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ממ......... קשה! לודעת
שגורם לך לחשוב על סקס: Surrender- The Calling
(Sacha: "Surrender is an erotical charged song?" Alex: "yhe well, it's all about cheating on your wife...." XDDDDDDDDDDD) שגורם לך לחשוב על להיות לבד: ממ.... סטיגמטייזד. שגורם לך לחשוב על הירח:
To the moon and back- Savage Garden

אהבתי ת'שאלון../images/Emo9.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: הממ.. three doors down - here without you מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: alan parsons project - old and wise מזכיר לך את הילדות: אין לי מושג.. גורם לך לבכות: להתחיל לספור?
סתם.. אבל זה שתמיד גורם לי לבכות my immortal של אוונסנס גורם לך לשמוח/לצחוק: Oasis - Champagne Supernova גורם לך לרצות לרקוד: Bon jovi - Livin' on a Prayer מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הממ ראה ראה שאלה ראשונה הופך אותך למאוד ישנוני: james blunt - you're beautiful אבל כ"כ |-) שהיית רוצה לכתוב אותו: led zeppelin - stairway to heaven שממלא אותך באושר צרוף: iris - goo goo dolls שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: הממ לא עולה לי כרגע אבל בטח משהו עם טו מאץ' צרחות שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: when you tell me that you love me לוידעת של מי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: time of your life ו-לא- של גרין דיי שמסכם את שנות נעוריך: on my own ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: reamonn - supergirl שאתה אוהב להתעורר לצליליו: yellow - coldplay שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: romeo and juliet - dire straits (אבא מת עליהם
) שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: scorpions - still loving you שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: radiohead - street spirit שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: oasis - the importance of being idle שמזכיר לך התאהבות ראשונה: O-Town - I swear שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: וואי מלא.. אבל בעיקר oasis - stop crying your heart put מאפקט הפרפר ו-iris מעיר של מלאכים שגורם לך לחשוב על סקס: LOL.. nights in white satain חח תחשבו לבד
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: lonely.. i'm mister lonley..
שגורם לך לחשוב על הירח: savage garden - to the moon and back

.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: ממ. כל השירים של דפש מוד, crying game של בוי ג'ורג' ואת לא לבד של בוטן מתוק בקרקס. מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: #^@#%* שימות כבר. אין שיר כזה. מזכיר לך את הילדות: הה. אין
גורם לך לבכות: אוליאולי candle in the wind של אלטון ג'ון. גורם לך לשמוח/לצחוק: אינקובטור של רמי פורטיס
גורם לך לרצות לרקוד: summer night city של עופר ניסים. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: you're beautiful\James blunt הופך אותך למאוד ישנוני: ווע. זכיתי לאהוב של עברי לידר. שהיית רוצה לכתוב אותו: הצבעים משתנים? [מורן גמליאל, כ"נ 1
] שממלא אותך באושר צרוף: speed of sound. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: ממפ. שטן בדמות מלאך
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: זמן קסם!!! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: וואו. היה לי שיר כזה ושכחתי
שמסכם את שנות נעוריך: עוד לא נגמרו, תודה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל מיני שירים של מוניקהסקס. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אעע כל דבר שהוא לא מזרחית/היפהופ/רוני וכאלה.. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: יזהר אשדות. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: מוניקה סקס. וברי סחרוף. כמעט הכל O_ם שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: candle in the wind. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין דבר כזה. שמזכיר לך התאהבות ראשונה: אעעע די! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Can you feel the love tonight מתוך מלך האריות. שגורם לך לחשוב על סקס: ... שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כל השירים העצובים. שגורם לך לחשוב על הירח: man on the moon\REM

עונהנהנהנההנהנה!../images/Emo9.gif

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר:I promise you that של מי אם לא ווסטלייף...
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר:Taking over me של אוונסנס..
מזכיר לך את הילדות:Innocent eyes וגם Born to try של דלתה גודרם..
גורם לך לבכות:וואוו יש הרבה שירים כאלה..יותר מדי...רובם של ווסטלייף
.. גורם לך לשמוח/לצחוק:Auf wiedershen bitch של בריאן מקפאדן..
גורם לך לרצות לרקוד:Thank you של ווסטלייף..
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:Close your eyes של ווסטלייף..
הופך אותך למאוד ישנוני:מממ לא 'דעת..
שהיית רוצה לכתוב אותו: Written in the stars שלל ווסט
..השיר הכי יפה בעולם..או close your eyes של ווסט שזה גם שיר מדהים..
שממלא אותך באושר צרוף:וואו יש הרבה שירים..קשה לי להחליט איזה מהם הכי הרבה.. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב:שירי ברטני ספירס ופקצות למינהן...
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Unbreakable של ווסטלייף..
..אין שיר יותר מתאים ממנו לחתונה..
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:I won't let you down של ווסט..
שמסכם את שנות נעוריך:What I want is what I've got של ווסט..
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:Hey whatever של ווסט
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:Flying without wings של ווסט..
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים:אין כזה..חחח
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך:מממ לא 'דעת..
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:Seasons in the sun שאין לי מושג של מי הוא במקור אבל ווסט חידשו אותו.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:Bop Bop Baby של ווסט..
..הקליפ הכי הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!
שמזכיר לך התאהבות ראשונה:שום שיר..אפעם לא התאהבתי..
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Everything Burns מתוך ארבעת המופלאים..שיר מדהם לסרט מדהיםםם!
שגורם לך לחשוב על סקס:Optinystik של בריאן מקפאדן..
שגורם לך לחשוב על להיות לבד:Loneliness knows me by name של ווסט..
שגורם לך לחשוב על הירח:Seven veils של לוסי סילבס..
חחח בטח יצרתי רושם שאני שומעת רק ווסטלייף..חחח זה לא נכון..אני שומעת עוד רבים וטובים(לא כמו ווסט כמובן) אבל ווסט הם פשוט.ווסט..
...

קמימונת

New member
נמב.

|
מה השיר ש..
מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין לי בן זוג לשעבר.
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: אין כזה
מזכיר לך את הילדות:
גורם לך לבכות: מנגינת הנושא של Forest Gump
גורם לך לשמוח/לצחוק: The 88'- How good it can be ו- Three Dog night-Joy to the world
גורם לך לרצות לרקוד:יש שיר כזה, אבל לצערי אני לא יודעת איך רואים לו..
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ממעמקים
הופך אותך למאוד ישנוני: The Beatles- Because
שהיית רוצה לכתוב אותו: אממ.. הרבה.
שממלא אותך באושר צרוף: OASIS- Champagne Supernova
שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: "היה לי חבר.. היה לי אח.."
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: OASIS- Champagne Supernova גם.
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה.
שמסכם את שנות נעוריך: וואו. אממ.. נראה לי שגם Champagne Supernova
כן, אני מאוד אוהבת אותו.. רגע! בעצם גם Let it be של הביטלס!
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Hoobastank- Thr Reason
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל יום משהו אחר.
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים:
שירים של The Eagles
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: הממ.. בדר"כ אני זאת שמכירה לחברים שלי שירים
בלעדי הם היו שומעים רק זבל *מתנשאת שכמוני*
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא לחשוב על זה.
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אני לא רואה קליפים
שמזכיר לך התאהבות ראשונה: אולי ככה עוד שנה-שנתיים אני אגלה..
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מנגינת הנושא של Forest Gump
שגורם לך לחשוב על סקס: אהה.. |מגלגלתעיניים|
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כמעט כל שיר.
שגורם לך לחשוב על הירח: כמעט כל השירים של Pins Floid זהו. ושמתן לב אולי לאלה?-

A Radcliffe

New member
....

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה בן זוג לשעבר... מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: ... מזכיר לך את הילדות: עוף גוזל גורם לך לבכות: תנו לו צ'אנס גורם לך לשמוח/לצחוק: ... גורם לך לרצות לרקוד: איזה מוזיקה מאוסטין פאוורס... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: זכיתי לאהוב הופך אותך למאוד ישנוני: אין שהיית רוצה לכתוב אותו: כל מיני שממלא אותך באושר צרוף: ... שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: תנו לו צ'אנס שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: דאבל טראבל..סתם..אין... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: WHY NOT...????? שמסכם את שנות נעוריך: עוד לא ממש גמרתי אותן... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אני לא אוהבת אותו כל כך אבל YOUR BEAUTIFUL שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל מיני שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: אין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: א.... שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אין... שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: YOUR BEAUTIFUL-הזמר קופץ בסוף לים... שמזכיר לך התאהבות ראשונה: זכיתי לאהוב? שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: WHY NOT,שיר של מג מהרקולס והשיר של שאנג ממולאן... שגורם לך לחשוב על סקס: אין...... שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לא זוכרת אם יש.... שגורם לך לחשוב על הירח: אה...

ringe lotte

New member
עונה...

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: wouln't it be nice-bich boys מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: אין... מזכיר לך את הילדות: אני אוהב מהכבש השישה עשר גורם לך לבכות: what makes you different של הבויז ועוד מלא של הבקסטריט... גורם לך לשמוח/לצחוק: הרבה של הבויז... גורם לך לרצות לרקוד: song for the unloved בקסטריט מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: זכיתי לאהוב-עיברי לידר, incomplete, ועוד של הבקסטריט הופך אותך למאוד ישנוני: אין כזה... שהיית רוצה לכתוב אותו: יש המון שירים שאני אוהבת אבל אני לאחושבת שהייתי רוצה לכתוב אותם הכבוד מגיע למי שבאמת כתב שממלא אותך באושר צרוף: בהחלט כמעט כל שיר של הבויז במיוחד מהשקטים יותר... שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל השישים של רוני ושל האחיות פיק שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת... from this moment של שנאיה טווין עם הבויז שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משהו שקט של הבויז אחד מהשירים שאני אוהבת.. שמסכם את שנות נעוריך: נראה לי שwhat makes you different ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא חושבת שיש כזה... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של הבויז במיוחד השקטים... שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: 1492 ואנגליס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: כל מיני שירים של טראויס, בזכות האקס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לשמחתי אין כזה, אני זוכרת את המתים שלי בלי שיר.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא ממש מכירה קליפים חוץ מאלה של הבויז וברור שזה לא אפשרי לאהוב קליפ שלהם יותר מאשר שיר אם כבר להפך... שמזכיר לך התאהבות ראשונה: אין... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: what makes you different, יומני הנסיכה, can you feel the love tonight מלך האריות.. שגורם לך לחשוב על סקס: אין כזה... שגורם לך לחשוב על להיות לבד: siberia (בקסטריט כמובן!) שגורם לך לחשוב על הירח: to the moon and back סבג' גארדן...

למעלה