שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זה או זה? [גנוב מפורום סקרים ושאלונים] הראל- סקעת או מויאל ? מקדונלדס או בורגר קינג ? יאס או הוט ? סוף הדרך או רצים לדירה ? אבטיח או מלון ? תפוז או נענע ? קולה או פפסי ? ניוטון או אינשטיין ? לבן או שחור ? משקפיים או עדשות ? חיים או מוות ? אוניברסיטה או מכללה ? צבא או ש"ש ? עתיד או עבר ? תות או פטל ? מתמטיקה - 3 יחידות או 5? בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ספר או סרט ? דיסקמן או MP3 ? קלטת או דיסק ? כדור הארץ או מאדים ? חיידקים או וירוסים ? כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> סטימצקי או צומת ספרים? מנגו או קסטרו ? פלאפון או סלקום ? לב או ראש? 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ללמוד לבגרות בלשון או לישון? תל אביב או ניו-יורק? יום או לילה? רכבת או אוטובוס? מוסיקה מזרחית או רוק כבד? טניס או כדור-עף? כלב או חתול?

עונההה

הראל- סקעת או מויאל ?לא זה ולא זה..
מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס.. יאס או הוט ?יש לי יס אז אני משוחדת..
סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך... אבטיח או מלון ?אבטיחח
תפוז או נענע ?תפוז..נענע רק בתה..
קולה או פפסי ?ברור שקולהה...אין כמו המקורי.. ניוטון או אינשטיין ?איינשטיין..הוא היה יהודי..
לבן או שחור ?שחור... משקפיים או עדשות ?ברור שעדשות.. חיים או מוות ?שאלה קשה..בנתיים התנסיתי ועודני מתנסה רק בחיים וטוב לי אז אני אבחר בחיים..
אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה... צבא או ש"ש ?מזה ש"ש?
...וברור שצבאאאאאאאאאצבא שליטהה
עתיד או עבר ?עבר..*אוהבת היסטוריה* תות או פטל ?שניהםםם
מתמטיקה - 3 יחידות או 5?מי שטוב לו בחמש אז זה עדיף..אבללדעתי 3 מספיק למי שלא מתכנן להיות מתמטיקאי דגול או פיזיקאי מהולל..
בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לוחםםםםםםםםםם|מאוהב\...אין עליהםםם
..קרבי שולטט ספר או סרט ?שניהם
דיסקמן או MP3 ?אמ פי קלטת או דיסק ?לא משנה לי..
כדור הארץ או מאדים ?כד"הא...מה יש לחפש במאדים?
חיידקים או וירוסים ?לא זה ולא זה.. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>אני באצמע.. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי.. מנגו או קסטרו ?שניהם... פלאפון או סלקום ? פלאפון... לב או ראש?שניהם..כשאחד לא עובד תשתמשו בשני..
'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק...כי רפי גינת עושה לי את זה... NOT!
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום..אהה בעצם אין לי ממש ערוץ שלוש..
ללמוד לבגרות בלשון או לישון?דה ההה ברור שלישוןןן איזו שאלה טיפשית... תל אביב או ניו-יורק?ניו יורקקקק יום או לילה?לילההה
רכבת או אוטובוס?רכבתת
מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד עדיף בהרבה... טניס או כדור-עף?כדור עף... כלב או חתול?

קמימונת

New member
בה נשבע? אני חובה.. (../images/Emo122.gif)

(מה שכתוב בכותרת זה למעשה: "מה נשמע? אני חולה.." בקול של מישהו חולה
נא להתעלם)
הראל- סקעת או מויאל ?
אפאחד!
מקדונלדס או בורגר קינג ? בעיקרון אף אחד, אבל אם כבר- בורגר קינג
יאס או הוט ? Say Yes
סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך. רצים לדירה מלא בפרחות צעקניות.
אבטיח או מלון ? אבטיח..
אני יודע זאת פתאום..
תפוז או נענע ? שניהם!
קולה או פפסי ? קולה
ניוטון או אינשטיין ? ניוטון
לבן או שחור ? לבן
משקפיים או עדשות ? ממ.. לא יודעת.. עדשות.
חיים או מוות ? מה אתם מצפים שאני אענה כאן? כמובן שחיים.
אוניברסיטה או מכללה ? אמממ אוניברסיטה
צבא או ש"ש ?
עתיד או עבר ? עתיד
תות או פטל ? תות
מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ממ 5 זה טוב אבל גם 3 זה אחלה
בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק
ספר או סרט ? גם וגם
דיסקמן או MP3 ? MP3
קלטת או דיסק ? דיסק
כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א
חיידקים או וירוסים ? חח חיידקים
כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> גם וגם
סטימצקי או צומת ספרים? תמיר
מנגו או קסטרו ?
פלאפון או סלקום ? פלאפון
לב או ראש? וואו. גם וגם
'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? חח
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 3 היום
ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון!!
תל אביב או ניו-יורק? דה ביג אפל
יום או לילה? יממה
רכבת או אוטובוס? רכבת
מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד
טניס או כדור-עף? כדור עף
כלב או חתול?

יהיה!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הראל- סקעת או מויאל ? סקעת
מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס.. יאס או הוט ? חם
[סתם נו. כלום. די.] סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך!
אבטיח או מלון ? אבטיח!
תפוז או נענע ?
קולה או פפסי ? קולה. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין!
לבן או שחור ? שחור. משקפיים או עדשות ? עדשות. באמת. זה שינה לי את החיים לגמרי. עכשיו אני לא -ממש- מכוערת, אלא קצת פחות
חיים או מוות ? חיים. למרות שאני כולי דיכאונית. אוניברסיטה או מכללה ? קולג'!!
צבא או ש"ש ? צבא. עתיד או עבר ? עתיד!! תות או פטל ? תות
מתמטיקה - 3 יחידות או 5? איכס. אני ב-5. ו.. אוף. לאיודעת. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם, ברור! אני כלכך גאה באחשלי הדובדבניסט חבלכםעלהזמן!
ספר או סרט ? ספר. דיסקמן או MP3 ? MP3. קלטת או דיסק ? דיסק O_ם כדור הארץ או מאדים ? WTF. כדה"א חיידקים או וירוסים ? >< כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול!!
סטימצקי או צומת ספרים? לאדעת. מנגו או קסטרו ? איף. מנגו. פלאפון או סלקום ? סלקום. אורנג'!! לב או ראש? לב
'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? -- ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? >< ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון!!!
תל אביב או ניו-יורק? ת"א? יום או לילה? לילה! רכבת או אוטובוס? רכבת
מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד :X טניס או כדור-עף? כדור עף. כלב או חתול? איכ. כלום! שבועטוב!

R o n i t k a

New member
וואףףף.../images/Emo107.gif

הראל- סקעת או מויאל? סקעת.. לוידעת למה, אני פשוט לא אוהבת את מויאל. מקדונלדס או בורגר קינג? מקדונלדס. למרות שראיתי לאכול בגדול, והחלטתי לא לאכול יותר מקדונלדס...|מגלגלתעיניים| יה, רייט.
יאס או הוט? הוט
סוף הדרך או רצים לדירה? לא ראיתי אפחד מהם..:$ אבטיח או מלון? אבטיח! תפוז או נענע? תפוז
קולה או פפסי? קולה
|מכורהלקולה| ניוטון או אינשטיין? אינשטיין לבן או שחור? שחור משקפיים או עדשות? עדשות חיים או מוות? חיים. למרות שברגע זה, מוות.:/ אוניברסיטה או מכללה? קולג'
צבא או ש"ש? מזה ש"ש? נמנ, אז אני חושבת שצבא כי אני לא ממש יודעת מה השני..
עתיד או עבר? תלוי מאיזו בחינה..אבל אני חושבת שעתיד תות או פטל? פטל!
מתמטיקה - 3 יחידות או 5? נמ..אני חושבת ש-5 בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם ספר או סרט? ספר דיסקמן או MP3? האמפי השקסי שלי.
אבל נמ..זה גם בגלל שהדיסקמן האהוב שלי שאיתי כבר כמה שנים טובות נהרס
קלטת או דיסק? דיסק כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ >< חיידקים או וירוסים? אממ..חיידקים? :| כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>? כחול סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי מנגו או קסטרו? נמעע..מנגו פלאפון או סלקום? סלקום לב או ראש? לב. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? אפשר לא לבחור? תודה. פשוט, אני כ"כ חולה על שתי התוכניות האלה. לא. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לא ראיתי ערוץ 3 לפני 5 שנים:$ אז אני אאלץ לבחור בהיום
ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון נראלי. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק
יום או לילה? לילה.. רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? הכל עדיף על מזרחית
טניס או כדור-עף? כדור-עף כלב או חתול? כלב

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

הראל- סקעת או מויאל? נמנ סקעת (לא אוהבת אפחד מהם אבל.
) מקדונלדס או בורגר קינג? כלום. נ-| (אבל אם חייבים, אז מק'דונלד'ס אבלללל רק צ'יפס. ><) יאס או הוט? יס סוף הדרך או רצים לדירה? none אבטיח או מלון? אמממ.......... מלון תפוז או נענע? פוז קולה או פפסי? קולה ניוטון או אינשטיין? נמנ.... אינשטיין איי גס
לבן או שחור? תלוי מתי משקפיים או עדשות? תלוי מי חיים או מוות? תלוי מי ומתי. >< סתם נו. אל תשאלו אותי שאלות כאלו כרגע!!
אוניברסיטה או מכללה? מכללה (
) צבא או ש"ש? ש"ש עתיד או עבר? עתידעתיד. עבר זה איכ
תות או פטל? פטללל
|ארצותהברית| מתמטיקה - 3 יחידות או 5? כלומו.
איכ מתמטיקה. בצבא- לוחם או ג'ובניק? נמנ מה שיש
ספר או סרט? תלוי דיסקמן או MP3? נמנ.... מה שיש קלטת או דיסק? דיסק כדור הארץ או מאדים? איפה שאין אנשים.
חיידקים או וירוסים? none כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> חייחיחיחיח........ כחול נראלי
(בלי קשר לפוליטיקה!
) סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי רול מנגו או קסטרו? מנגו?
שו מנגו? פלאפון או סלקום? נמנ סלקום לב או ראש? לב 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? none ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? אעא אל תעשו לי את זה
ללמוד לבגרות בלשון או לישון?
נמנ. תלוי מתי הבגרות
תל אביב או ניו-יורק? נ"י
i wanna go backkk
יום או לילה? נמנ תלוי רכבת או אוטובוס? נמנ תלוי אם זה סאבווי או לא. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. טניס או כדור-עף? נמנ both כלב או חתול? חתול

מיפפפפ

הראל- סקעת או מויאל ?- סקעת דה
מקדונלדס או בורגר קינג ? - מקדונלדס יאס או הוט ? - דפנטלי יססס סוף הדרך או רצים לדירה ? - מי רואה את זה בכלל? אני רק יודעת שיש איזה ג'ניה אחת..
אבטיח או מלון ? - אבטיח תפוז או נענע ? - תפוז קולה או פפסי ? - קולההה
ניוטון או אינשטיין ? - הממ ניוטון.. רק כי למדתי בפיסיקה
לבן או שחור ? - לבן משקפיים או עדשות ? - עדשות.. בע אני צכה משקפיים יום רביעי יש לי בדיקה
חיים או מוות ? - חיים אוניברסיטה או מכללה ?- יונברסיטי לייק דה |: צבא או ש"ש ?- מה זה ש"ש? |: עתיד או עבר ? - עתיד תות או פטל ? - קשה.. נראה לי שתות :| מתמטיקה - 3 יחידות או 5? - 5! בצבא- לוחם או ג'ובניק - לאדעת.. ג'ובניקית נראה לי
? ספר או סרט ? - סרט דיסקמן או MP3 ? - אייפוד?
קלטת או דיסק ? - דיסק.. אנחנו במאה ה-21, הלו
כדור הארץ או מאדים ? - שניהם:] חיידקים או וירוסים ? מה ההבדל
? כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>- אוהבת את שניהם, אבל יותר כחול
סטימצקי או צומת ספרים? - סטימצקי? חח מי מגיע לאיזור הזה של הקניון בכלל?
מנגו או קסטרו ? - קסטרו פלאפון או סלקום ? - סלקוםםם
לב או ראש? - לב 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?- מי רואה את זה בכלל? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? - אנערף.. אפעם לא ממש ראיתי ללמוד לבגרות בלשון או לישון? - לישון. בהחלט. תל אביב או ניו-יורק?- NYC יום או לילה? - היייייייי לילה [oasis
] רכבת או אוטובוס? - רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד?- רוק כבד טניס או כדור-עף? -כדור עף כלב או חתול?- כלב

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הראל- סקעת או מויאל ? סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר קינג יאס או הוט ? הוט
סוף הדרך או רצים לדירה ? אף אחד אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז קולה או פפסי ? קולה ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין היה יהודי, אז
לבן או שחור ? שחור, תמיד משקפיים או עדשות ? משקפיים חיים או מוות ? לא יודעת, עוד לא מתתי אוניברסיטה או מכללה ? נו צבא או ש"ש ? קשה לי להחליט....תלוי בבנאדם עתיד או עבר ? עבר. תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני ב5 וזה לא ממש כיף
בצבא- לוחם או ג'ובניק ? אני ממש לא מסמפטת את המושג "ג'ובניק". כל בנאדם שהולך לצבא מבחינתי תורם משהו, וזה עדיף על לא להתגייס בכלל... ספר או סרט ? שניהם דיסקמן או MP3 ? MP3 קלטת או דיסק ? דיסק כדור הארץ או מאדים ? לא הייתי על מאדים חיידקים או וירוסים ? נו כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים מנגו או קסטרו ? קסטרו רוצחים פלאפון או סלקום ? סלקום לב או ראש? ראש 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? אף אחד ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ערבוב
ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק
יום או לילה? לילה. רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק טניס או כדור-עף?
כלב או חתול? כלב

הנני כאן

הראל- סקעת או מויאל ?: אם כבר חייבים מישהו, סקעת מקדונלדס או בורגר קינג ?: נגיד שמקדונלס יאס או הוט ?: יס
סוף הדרך או רצים לדירה ?: נגיד שרצים לדירה? אבטיח או מלון ?: אבטיח
תפוז או נענע ?: תפוז קולה או פפסי ?: נגיד שקולה ניוטון או אינשטיין ?: נגיד שניוטון לבן או שחור ?: שחור
משקפיים או עדשות ?: לא יודעת... עדשות שיהיה חיים או מוות ?: אמממ... טוב לא הייתי במוות... אני חושבת ש... חיים אוניברסיטה או מכללה ?: שיהיה אוניברסיטה צבא או ש"ש ?: מה זה ש"ש?
עתיד או עבר ?: עבר
|געגועים| תות או פטל ?: וואו קשה+
נראה לי שפטל
מתמטיקה - 3 יחידות או 5?: לא יודעת ני לא בתיכון, נגיד ש-3 (יותר קל, לא?) בצבא- לוחם או ג'ובניק ?: לא יודעת ספר או סרט ?: סרט בדרך כלל דיסקמן או MP3 ?: MP3 אני מניחה, זה מגניב (למרות שלא הבנתי איך דוחסים שם שירים) קלטת או דיסק ?: דיסק כדור הארץ או מאדים ?: צדק
חיידקים או וירוסים ?: וירוסים כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>: כחול, אבל ברצינות זה הצבע האהוב עלי סטימצקי או צומת ספרים?: סטימצקי מנגו או קסטרו ?: לא יודעת!!! נגיד שמנגו פלאפון או סלקום ?: סלקום לב או ראש?: לב 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?: עובדה עם אילנה דיין
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?: לא יודעת נראה לי לפני 5 שנים ללמוד לבגרות בלשון או לישון?: לישון? תל אביב או ניו-יורק?: ניו יורק איי גס
(שונאת את תל אביב) יום או לילה?: שניהם רכבת או אוטובוס?: רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד?: עדיף רוק כבד טניס או כדור-עף?: טניס כלב או חתול?: שניהם ושלא תאלצו אותי לבחור

A Radcliffe

New member
...|:

הראל- סקעת או מויאל ?עדי כהן מקדונלדס או בורגר קינג ?מק דונלדס יאס או הוט ?הוט סוף הדרך או רצים לדירה ?בעע... אבטיח או מלון ?שניהם תפוז או נענע ?תפוז קולה או פפסי ?פפסי ניוטון או אינשטיין ?אה... לבן או שחור ? גםו.. גםו.. משקפיים או עדשות ?משקפיים חיים או מוות ?חיים, אפילו שהחיים יותר מפחידים מהמוות.... אוניברסיטה או מכללה ?אמ... צבא או ש"ש ?אה... עתיד או עבר ?עתיד ועבר... תות או פטל ?תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? לא מתמצאת.... בצבא- לוחם או ג'ובניק ?אה....... ספר או סרט ?תלוי... דיסקמן או MP3 ?גםו.. גםו.. קלטת או דיסק ?דיסק כדור הארץ או מאדים ?ארת'.... חיידקים או וירוסים ?חיידקים... כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי אבל גם צומת ספרים זה סבבה... מנגו או קסטרו ?כלום... פלאפון או סלקום ? אורנג'.... לב או ראש? ראש.....אבל רק אם אתה קוסם.....אם לא אז שניהם... 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?בעע... ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?אה... ללמוד לבגרות בלשון או לישון?לישון אפילו שעוד לא הגעתי לבגרות.. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק.. יום או לילה? גםו.. גםו.. רכבת או אוטובוס? רכבת מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק..לא כבד... טניס או כדור-עף? טניס כלב או חתול? שניהם!!!

Galadriel 3000

New member
הנה אני נזכרת לענות

הראל- סקעת או מויאל ? נניח שסקעת מקדונלדס או בורגר קינג ? נניח שבורגר קינג יאס או הוט ? הוט סוף הדרך או רצים לדירה ? אף אחד אבטיח או מלון ? אבטיח תפוז או נענע ? תפוז!!! קולה או פפסי ? אה...ל א משנה, נראה לי. ניוטון או אינשטיין ? אוי... שניהם היו פיזיקאים. אה טוב אינשטיין כי הוא היה יהודי לבן או שחור ? שחור משקפיים או עדשות ?משקפיים חיים או מוות ? חיים אוניברסיטה או מכללה ? אני לא יודעת מה ההבדל
צבא או ש"ש ? מה זה ש"ש? עתיד או עבר ? עתיד תות או פטל ? תות מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4
בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לאדת... ספר או סרט ? תלוי. דיסקמן או MP3 ? אמפי3, אבל אין לי... קלטת או דיסק ? דיסק כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א חיידקים או וירוסים ? וירוסים מגניבים יותר. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים. אבל אין לי אחד ליד הבית לצערי ולסטימצקי אף פעם אין דברים שאני רוצה. מנגו או קסטרו ? ווס ווס? פלאפון או סלקום ? פלאפון. לב או ראש? ראש שולת
'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לאדת
ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? הוא עבר כאילו, מהפך מסחרר שאני צריכה לדעת עליו? ללמוד לבגרות בלשון או לישון? ברור שלישון! תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק, כי זה בחוצלארץ. יום או לילה? לילה רכבת או אוטובוס? אוטובוס מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק. טוב, אם משווים למוזיקה מזרחית אז יכול להיות גם כבד. טניס או כדור-עף? טניס כלב או חתול?כלב, כי יש לי שתיים.

למעלה