שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

נגנב מפורום סקרים ושאלונים שאלון צבעים גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? מה צבע המכנס? מה צבע התחתונים? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. זה או זה? ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? וחבר טוב? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? באיזה צבע הבצפר שלך? תודו שזה מקורי
יומטוב

../images/Emo39.gif אכן מקורי../images/Emo8.gif

גוף:
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? טורקיז מה צבע המכנס? סגול ורוד [אח, ההתאמה] מה צבע התחתונים?לבן עם מיני...חחח צבע עיניים: חום....ירוק לפעמים... צבע שיער: ג'ינג'י צבע עור: לבןןן
אהובים
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2. סגול 3. שחור 4. תכלת 5. כחול [לא עולה לי כלום
]
זה או זה?
ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגוללל
שנואים:
דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. כתום 2. צהוב 3. אפור 4. לא יודעת נו 5. עזבו אותי באמשלכם עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתום מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת. ירוק? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?
וחבר טוב? מה זה השאלות הפלצניות האלה? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אני חשה אדומה כי נשרפתי באיזה צבע החדר שלך? סגול כחול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק באיזה צבע הבצפר שלך? הממ אני חושבת שכחול....

.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפור. חולצתבצפר, נו
מה צבע המכנס? חאקי [החאקי היחיד שיש לי. ולא חאקיצופים! XDYE מדהיםםם
ואני בכלל לא בצופים
] מה צבע התחתונים? שחור
צבע עיניים: חום כהה. צבע שיער: גם. חום כהה מעורבב עם טיפה בורדו ושחור כזה.. הכל טבעי אבל!
צבע עור: מוקה. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. ורוד 3. שחור 4. אדום 5. לבן. מדי פעם. זה או זה? ירוק או לבן? לבן. צהוב או כחול? כחול. אדום או לבן? אדום. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? ורוד. שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. ירוק חומצי. 2. צהוב ככה כזה
3. סגול חציל ובורדו [שזה ביחד כי זה דומה!!] 4. אפור. כן. 5. ירוק טורקיז כזה.. כמו החולצותבצפר של הילדים בכיתה א'
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אין דבר כזה "לעולם". מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור. ואדום. אבל שחור. מהו הצבע שמאפיין אותך? פפ. אפור בהיר? חח סתם. לאיודעת. שום צבע. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ורוד ולבן. וחבר טוב? אהה.. הכל. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע: אפרפר. כי מצד אחד אני קצת חוששת ומצד שני אופטימית
באיזה צבע החדר שלך? לבן O_ם איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? משהו עם ירוק בהיר. באיזה צבע הבצפר שלך? לבן. וקצת קרם כזה.. משהו מחליא. בהחלט מקורי! שבועטוב

עונה../images/Emo9.gif

ולא, זה לא מקורי כי לא את המצאת את זה
סתם נו
חחח שאלון משעשע ביותר
גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?: שחור עם נמר אדום ומשהו כתוב באדום מה צבע המכנס?: כחול עם דוגמאות צהובות מה צבע התחתונים?אדום עם פס תכלת ירוק כזה
צבע עיניים: חומות צבע שיער: שחום צבע עור: בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. שחור 3. סגול 4. כתום 5. לבן זה או זה? ירוק או לבן?: לבן צהוב או כחול?: כחול אדום או לבן?: לבן שחור או לבן?: שחור כחול או תכלת?: כחול ורוד או סגול?: סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. חרדל 2. ורוד 3. ... 4. ... 5. ... עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?: חרדל? מהו הצבע השולט בארון שלך?: שחור
מהו הצבע שמאפיין אותך?: לא יודעת, צהוב?
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?: שחור, כי הוא צבע מדהים כזה ואפל, לא יודעת אני אוהבת אותו נורא וחבר טוב?: אין לי מושג, כחול?
סתם
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע?: לא יודעת באיזה צבע החדר שלך?: צהוב בננה
(ותקרה לבנה) איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?: הוא יפה ככה באיזה צבע הבצפר שלך?: לבן

shaya23

New member
עונה...

שאלון צבעים גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אמריקאית של ביצפר.. חח שרוולים שחורים ואפורה. מה צבע המכנס? ג'ינס מה צבע התחתונים? כחול.. צבע עיניים: חום צבע שיער:חום צבע עור: לא יודדעת.. בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כל סוגי הכחול 2.כל סוגי הכתום 3.אדום 4.טורקיז 5.ורוד בהיר.. זה או זה? ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול?ורוד שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ירוק זית.. 2 ירוק זוהר 3 צבעי פנדה חחח 4 חום 5 אפור עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת.. חחח מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור לבן מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול וכתום.. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ^ ^ וחבר טוב? סגול בהיר תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. ???? באיזה צבע החדר שלך? צהוב בהיר מתקרב לכתום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אותו דבר באיזה צבע הבצפר שלך? ???

Funky Fish1

New member
אני../images/Emo9.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אדום מה צבע המכנס? שחור מה צבע התחתונים? לבן צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה צבע עור: שזופה?
אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. כתום 3. אדום 4. לבן 5. צהוב זה או זה? ירוק או לבן? לבן. צהוב או כחול? צהוב. אדום או לבן? אדום. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? כחול. ורוד או סגול? לא זה ולא זה
שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: אממ...אין לי בדיוק צבעים שנואים, אז אני אדרג את זה לפי צבעים של בגדים... 1. זהב 2. כסף 3. ורוד חזק 4. טורקיז חזק 5. צהוב זוהר...כמו של מדגיש...חחח עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב.
מהו הצבע השולט בארון שלך? אממ...שחור או אדום נראה לי... מהו הצבע שמאפיין אותך? בלע. לא יודעת...
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? המפ. כל הצבעים. וחבר טוב? אדום/לבן תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אפור. כי אין לי כוח לבצפר..
באיזה צבע החדר שלך? קיר כתום שולצ וה-3 האחרים לבנים...חחח איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא עכשיו. באיזה צבע הבצפר שלך? אממ..זה לא בניין אחד, אבל יש בניין שבכניסה שלו ציירו עליו את בובספוג עם עיניים מפחידות.

בלה

מה צבע החולצה שלכם עכשיו?- ירוק מה צבע המכנס?- שחור מה צבע התחתונים?- ורוד
צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום צבע עור: אני לבנה. מאוד. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. כתום 3. סגול 4. ירוק 5. אדום זה או זה? ירוק או לבן?- ירוק צהוב או כחול?- כחול אדום או לבן?- אדום שחור או לבן?- לבן כחול או תכלת?- שניהם
ורוד או סגול?- סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. ורוד.. אבל מהבהירים האלה.. צבע אפרסק או אנערף 2 שחור 3 בז' 4 זהב
5 שקוף? עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?- שקוף
? מהו הצבע השולט בארון שלך?- כחול מהו הצבע שמאפיין אותך?- כחול
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?- ירוק.. לא יודעת למה וחבר טוב?- סגול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.- נו, איןליכוח
באיזה צבע החדר שלך?- 3 קירות לבנים ואחד בכתום לימון או משהו |: איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?- ירוק וכתום באיזה צבע הבצפר שלך?- אה.. כל מיני צבעים

קמימונת

New member
בלה. ../images/Emo75.gif

שאלון צבעים
גוף:
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אדום
מה צבע המכנס? כחול
מה צבע התחתונים? אדום
צבע עיניים: חום
צבע שיער: חום
צבע עור: צבע גוף
אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. אדום 3. כחול 4. צהוב 5.כתום (לא בדיוק בסדר חשיבות אני אוהבת את כל הצבעים
) זה או זה?
ירוק או לבן? לבן
צהוב או כחול? כחול
אדום או לבן? אוף שניהם
שחור או לבן? לבן
כחול או תכלת? תכלת
ורוד או סגול? סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. חום 2. אפור 3. ירוק ממש כהה 4. וזהו נראלי..
5
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ירוק
מהו הצבע השולט בארון שלך? כחול
מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? סגול
וחבר טוב? גם כן, סגול
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע: צהוב. כי לא יודעת אני שמחה וזה צבע אופטימי כזה. אפילו אורלנדו חושב ככה!
באיזה צבע החדר שלך? לבן
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אממ לא יודעת.. אולי תכלת
באיזה צבע הבצפר שלך? כל כיתה בצבע אחר
הכיתה שלי כחולה

מיטל101

New member
אני

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אדום ולבן מה צבע המכנס?אדום כתום ולבן מה צבע התחתונים?ירוק...חחח צבע עיניים:חום דבש צבע שיער:שטני חום צבע עור:בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.ירוק 2.סגול 3.ורוד 4.תכלת 5.כתום זה או זה? ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?שניהם! שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1אין 2אין 3אין 4אין 5אין עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?אני הולכת עם הכל מהו הצבע השולט בארון שלך?יש לי מכל הצבעים מהו הצבע שמאפיין אותך?ורוד וסגול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?ירוק וחבר טוב?לויודעת תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.אדום.אהבה באיזה צבע החדר שלך?סגלגל עם הרבה ירוק של מכבי חיפה איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגלגל באיזה צבע הבצפר שלך?מבפנים לבן מבחוץ יש לו את כל הצבעים

Sweet 8teen

New member
../images/Emo15.gif עונה!!

שאלון צבעים גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אמממ בורדו.. מה צבע המכנס? לבן (של הפיג'מה...) מה צבע התחתונים? *בודקת* גם לבן..
צבע עיניים: חום.. צבע שיער: גם חום... צבע עור: אמממ בצבע גוף? חחח לא יודעת אני לא ממש כהה אבל גם אי אפשר לומר שאני לבנה... אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. כחול 3. ירוק 4. שחור 5. וסגול :) זה או זה? ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תלוי מתי..חח.. נראה לי תכלת.. ורוד או סגול? סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אין לי צבעים שנואים..אני אוהבת את כולם..! 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהחולצות האלה שמלאות מליונית צבעים ללא טעם... מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור.. אני חושבת.. מהו הצבע שמאפיין אותך? אני... לא יודעת.. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? יש משפט שאני אוהבת מתוך ספר - "מה יאה לצבוע את התקווה בצהוב כצבע השמש..." וחבר טוב? שוב.. אני לא יודעת... תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. - אפור כי אני יכולה לפענים ליות לבנה או שחורה... וקמתי לא מזמן אז בנתיים אני אפור בהיר :) באיזה צבע החדר שלך? עץ...חחח... איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? הייתי צובעת מלא פיות על הקירות אבל אמא לא מרשה... באיזה צבע הבצפר שלך? מי זוכר...חחח.. טוב נו.. אולי כחול..

ringe lotte

New member
אני....

שאלון צבעים גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור מה צבע המכנס? שחור מה צבע התחתונים? שחור צבע עיניים: חום-ירוק צבע שיער: חום כהה צבע עור: בהיר שזוף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אדום 2. כחול 3. שחור 4. ורוד 5. סגול (לווא דווקא בסדר הזה) זה או זה? ירוק או לבן? תלוי בגוון של הירוק צהוב או כחול? כחול... או שניהם מכבי!!! אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור בדר"כ כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ורוד... שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: אין ממש כאלה... עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת... נראה לי שחרדל... מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור ואדום מהו הצבע שמאפיין אותך? אדום איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? אף פעם לא חשבתי על זה... וחבר טוב? כנ"ל תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כנ"ל באיזה צבע החדר שלך? סגלגל נורא בהיר שכמעט לא מרואים שזה סגלגל... איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגלגל בולט יותר באיזה צבע הבצפר שלך? אני כבר לא לומדת...

A d r i a n n e

New member
mm.

shirt color- white and grey-ish thingy.... um. pants- well it's just like a geans.... light onr though. underwears- how rude! lol j/k. *checks* white :) eyes- greenish-blue hair- eeky brownish. :p skin- white! lol. VERY white, heheh, 5 fave colors: 1. black 2. white 3. blue 4. orange/red/anything of a kind 5. um purple? that's just some rendom ones lol... don't have a specific (sp) one. green or white- white yellow or blue- blue red or white- ummmmmm white black or white- ummmmmm dunno blue or light-blue- hah. whateva :p pink or purple- piiiiiiinnnnnnnk! no j/k. :p purple. (that's how u write it, right? lol i'm a spf*cker:p) i don't have any color that i really hate, sorry. :p 1 2 3 4 5 i...... will go w/ shirts in any color as long as i like it the overcontroler (lmao) color in my closet? um i guess maybe white/black/blue i don't have that kinda thing. ummmm what color means life.... uh..... maybe white..... no.... yellow? :/ i dunno um.... huh? >< i'm feeling black just because. white and one wall is a bit light blueish or summut i like it as it is my school? my school is ike 47 buildings lol and they're all white and have paintings that the ppl from art had painted on it. kinda cool, surprisingly oh and a very original one darlin' lol.

A Radcliffe

New member
ME!

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחול כהה מה צבע המכנס?צבאי מה צבע התחתונים?צהוב צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:ירוק.... אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.ירוק\כחול 3.כחול\ירוק 4.אדום 5.צהוב זה או זה? ירוק או לבן?ירוק ולבן.... צהוב או כחול?כחול...אבל שניהם-גנים!!!! אדום או לבן?לבן
? שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5.... עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?חרדל וסגול חציל וצבעים הזויים כאלה מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור? מהו הצבע שמאפיין אותך?שחור.... איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?תכלת וירוק בהיר וחבר טוב?תכלת...? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.שחור-אני עושה שיעורי בית שלא נגמרים.... באיזה צבע החדר שלך?לבן מתקלף.... איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?תכלת... באיזה צבע הבצפר שלך?בחוץ לבן(אבל אני לא שמה לב...) ובפנים כל מיני...

Galadriel 3000

New member
..

שאלון צבעים גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ירוק- טורקיז מה צבע המכנס? ג'ינס כחול מה צבע התחתונים?לבן עם פרחים כחולים צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: עור. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. טורקיז 3. כחול 4. ירוק 5. שחור זה או זה? ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? ממ... ורוד או סגול? סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: אין עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב זוהר. מהו הצבע השולט בארון שלך? לא יודעת... מהו הצבע שמאפיין אותך? שמאפיין אותי? הייתי רוצה להגיד שסגול. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? צהוב- אפור כזה. וחבר טוב? תלוי איזה חבר טוב. נגיד שתכלת כזה. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אפור, כי דיי משעמם לי. באיזה צבע החדר שלך? ירוק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול בהיר באיזה צבע הבצפר שלך? צבעוני. אבל הרוב אפור...

אמ... אני מספיקה הרבה... קראו../images/Emo13.gif:

אין לי כוח לעשות סמילים וכאלה אז זה יהיה די משעממממם אז לא חובה לקרוא קיבלתן ממני פתור.. שאלון צבעים גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבנה מה צבע המכנס? חאקי אני בצופים התרמנו ל"לתת" כדי שלכולם יהיה מב לאכול בערב החג..:(...(וכיף בצופים..וכיף בצופים) מה צבע התחתונים?שנייה אני בודקת.. ורוד וכל מיני פרחים חמודים.. צבע עיניים:חום.. צבע שיער:חום צבע עור:חום..(בחורף אני לבנה...-ברור?) אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול 2.חום 3.ירוק 4.שחור 5.סגול זה או זה? ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1-ירוק מרקר 2-ורוד מרקר 3-כחול מרקר 4-צהוב מרקר 5-וחרדל...(נראה כמו צהוב שחירבנו עליו) עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ירוק מרקר מהו הצבע השולט בארון שלך? אמ.. שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? אמ... כחול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ירוק ותכלת.. וחבר טוב? מה כאילו צבע... תכלת.. כחול..כזה תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע-חום..שלווה אהבה ושמחה ככה אני מרגישה כרגע..(וואט אה בולשיט הא?..) באיזה צבע החדר שלך?לבן סטנדרטי איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אוקיי הצבעים הם קיר אחד ירוק שני תכלת השלישי צהוב והרביעי כתום..(כמובן שהצבעים כולם צבעי בייבי-צבעים עדינים) באיזה צבע הבצפר שלך? אמ... צהוב וכאלה..

קמימונת

New member
גם אני התרמתי ל"כח לתת"

ודרך השומר הצעיר, שלא יחשבו שהצופים הם היחידים.
איש אחד נתן לנו 100 שקל

למעלה