שאלון בראשון-תשובות לשנה החדשה../images/Emo9.gif
שאלון חגיגי לכבוד החגים [גנוב מפורום עברי לידר] ראש השנה להתארח או לארח?
ממ... להתארח כמו כל שנה אצלך סבתא.. הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?
...(אם הבנתן ואם לא דבש) תפוח עם דבש או בלי?עם הרבה..==>
... בסוף אני אהיה דבש.. מה אתם לובשים לערב חג?
וואי אני לא יודעת.. שיט נו יא מבאסת..(לאיי נורא אני חולה עלייך ככה..) המאכל הכי ראש השנתי?
דג..
(<== זה אחרי שסימנו לאכול אותו..)(שנהיה לראש ולא לזנב..(-למרות שאני צמחונית-) אז.. אממ.. תפוח בדבש זה מה שעושה לי את זה... כיפור צמים או לא?
ב-ר-ו-ר-!!!... טוב ככה אני חיה בסרט שכולם צמים..(-סתם-) כל אחד ומה שטוב לו..(-העיקר שטוב לכן-) ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?
אמ.. פעם אחת.. אולי במקרה אני באה מבית שכאילו אני יודעת שאסור ואולי גם לא בכלל.. מה הכי חסר לכם בכיפור?
א-ו-כ-ל-!! סתם האמת שדווקא ביום כיפור אני בכלל לא רעבה.. טוחנים בסעודה מפסקת?
האמת לא כל כך..(-האמת שטוחנים יותר ככה רעבים יותר-) מתקלחים בכיפור?
אמ.. כן.. אמ.. לא אני לא סגורה על עצמי-בעצם לא אפעם לא התקלחתי בכיפור.. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
אמ... לאדעת על זה שנולדתי..(-חחחי-.. סתם) סוכות בונים סוכה?
כן.. אומנם מרפסת פיצי-מיצי (-
-) אבל כן... מקשטים אותה?
מן הסתם.. מה שווה סוכה בלי קישוטים.. אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?
לא מפסקת לעולמות..(-במבטא רוסי כבד-) קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
משלי.. אני ילדה מיוחדת וכישרונית.. יש אושפיזין אצלכם?
אמ.. לאיי-לא כל כך אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?
חחחחחחחחחח... יואואו מלך מי שכתב תשאלון הזה..(-אישפוז.. בואנה זה רמז משמיים מה שאני צריכה לעבור חחחי-) שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?
שלומית זה שם של פעם ופעם היו דעות כאלו שהגבר עושה את העבודה הגברית ואמ...(-זה תלוי אם שלומית לסבית או לא-) נראה לי שזה מן סוג של פמיניזם.. סתם לא אני אומרתץ גבר שמעביד את אשתו.. מ-נ-י-א-ק-! שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?
עם הרבה אוכל... לא סתם אמ..בכיפכיו-פאק- מה הציפיות לשנה החדשה?
מצלחת בלימודים (-במבטא רוסי כבד-) מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?
כיפכיו-פאק- זה מה שכולנו נעשה קצת כיף והמון פאק... מחכים לחופש של סוכות?
ב-ט-ח-!.. מי לא..? איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?
משפוחה כמעט כמו כולם אני "..כמו כולהאהאהאם טורטוטו.." מחכים לחורף?
ב-ט-ח-! חול העל חורף.. מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?
סוכות.. אינעל סוכות.. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?
ניסים של עברי.. לא סתם זה פשוט השיר הראשון שעלה במוחי..חיחי.. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?
לפגוש את אורלנדו
(אילו שהשנה כן.. איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
סבבות לגבות.. מיוחד ומעשירה.. או שלא.. לכמה הופעות הלכתם השנה?
וואי להרבה.. אמ.. לא משו כמעט כמו כולם.. איזה הייתה הכי טובה?
כוכב נו7לד.. היה חביב ביותר.. איזה התחלות חדשות היו לכם?
אמ.. לאיודעת אני עייפה בשביל לחשוב.. איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?
אמ.. מישהו שאני אוהבת שיבוא וינשק אותי ויגידי לי שהוא אוהב אותי ממש כמו בסרט אמריקאי בסיסי מתחילים ברגל ימין או שמאל?
ימין... כמעט כמו כוטלם.. אני ילדה בסיסית כמעט מכל הבחינות.. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?
לחפר על המעשים הרעים ולבקש סליחה מכולם וגם מאלוהים ולעשות רק דברים טובים ואם לא אז לפחות לא לעשות כלום עדיף את זה על רעים.. ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?
יש חגים שמתאימים אצל אמא כמו ראש השנה וכאלה שמתאימים אצךל אבא כמו סוכות (-סוכות.. יופי דופי..) ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?
לךשחר בן דוד שלי שנמצא בבידוד החלמה מבהירה אולי הוא לא יבוא לעשות חג.. ולכם פורום ש-ו-ל-ט-!, שנה מאושרת שנה שמחה ושנה מדהימה ואני מקווה שהשנה אורלנדו בוא לבקר את הישראלים ..יאפ רייט.. ש-נ-ה- -ט-ו-ב-ה-!