שאלון בראשון

שאלון בראשון../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שאלון חגיגי לכבוד החגים [גנוב מפורום עברי לידר]
ראש השנה
להתארח או לארח? הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? תפוח עם דבש או בלי? מה אתם לובשים לערב חג? המאכל הכי ראש השנתי?
כיפור
צמים או לא? ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? מה הכי חסר לכם בכיפור? טוחנים בסעודה מפסקת? מתקלחים בכיפור? על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
סוכות
בונים סוכה? מקשטים אותה? אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? יש אושפיזין אצלכם? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?
שנה חדשה
איך התחילה לכם השנה? מה הציפיות לשנה החדשה? מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? מחכים לחופש של סוכות? איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? מחכים לחורף? מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? איך אתם מסכמים את השנה שעברה? לכמה הופעות הלכתם השנה? איזה הייתה הכי טובה? איזה התחלות חדשות היו לכם? איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? מתחילים ברגל ימין או שמאל? מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

בשנה הבאה..../images/Emo79.gif

נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות
להלהלה ראש השנה להתארח או לארח?- לארח הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?- דבש תפוח עם דבש או בלי?- ברור שעם מה אתם לובשים לערב חג?- עוד לא החלטתי עדיין
המאכל הכי ראש השנתי?- מרק עוף של אמא
כיפור צמים או לא?- נופ.. כופרת שכמותי ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?- כמה פעמים? אולי כל כיפור?
מה הכי חסר לכם בכיפור?- את הרעש הזה שברחוב.. הכל כ"כ שקט
טוחנים בסעודה מפסקת?- הממ ארוחה מפסקת? על איזו הפסקה אתם מדברים?
מתקלחים בכיפור?- כן. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?- אני אחזור אליכם עוד מעט סוכות בונים סוכה?- לא חושבת מקשטים אותה?- לא למרות שאני מתה על כל השטויות האלה
אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?- לא הפסקתי.. פשוט אפחד לא בונה סוכה
אני בטח אתנחל בסוכה של אחרים קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה?- לא ממש משנה לי יש אושפיזין אצלכם?- שו? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?- כן עליתי על זה ממזמן
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?- פמיניזם שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?- פסדר מה הציפיות לשנה החדשה?- שאני אצליח בלימודים.. בלה בלה על האיחולים הנדושים מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?- אנערף מחכים לחופש של סוכות?- כה איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?- משפחה בעיקר.. מחכים לחורף?- כןןן
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?- ראש השנה איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?- wake me up when september ends מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?- לטוס לחו"ל :( איך אתם מסכמים את השנה שעברה?- בסדר.. אני מניחה לכמה הופעות הלכתם השנה?- וואי הרבה.. של כ"נ
איזה הייתה הכי טובה?- כולן איזה התחלות חדשות היו לכם?- כיתה י'.. תיכון.. בלה איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?- לא דעת מתחילים ברגל ימין או שמאל?- ימין מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?- ממ לא יודעת ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? - אמא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?- מאחלת כל מה שתאחלו לעצמכם

קמימונת

New member
בטטה

ראש השנה
להתארח או לארח? לארח.
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? התחלה
תפוח עם דבש או בלי? עם עם
מה אתם לובשים לערב חג? לא יודעת עדיין. זה משנה?
המאכל הכי ראש השנתי? גפילטע
אבל אני לא אוהבת.. כיפור
צמים או לא? תמיד אני אומרת שכן אבל בוא נגיד שלא "מצליח" לי
ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? צר לי אך 50 פעם בערך
כרגיל
מה הכי חסר לכם בכיפור? ><
טוחנים בסעודה מפסקת? אכן
מתקלחים בכיפור? לא זוכרת
על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? >< סוכות
בונים סוכה? מקווה
מקשטים אותה? כן כן
אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? לא הפסקתי
קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? גם וגם.
יש אושפיזין אצלכם? על פי ידיעתי כן
אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? באמת?
שניה, תנו לי לנסות- אשפוז. מגניב!!!
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? תלוי אם היא נהנת מזה (
) שנה חדשה
איך התחילה לכם השנה? היא עוד לא התחיל
מה הציפיות לשנה החדשה?הרבה.
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? לחזור לבי"ס?
מחכים לחופש של סוכות? כן!
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? עם המשפחה. ואיפה זה ענייני שלי בלבד.
מחכים לחורף? כן.
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? ראש השנה
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? אהה
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? יותר מדי דברים
איך אתם מסכמים את השנה שעברה? ראויה. (?)
לכמה הופעות הלכתם השנה? נימ. 1.
איזה הייתה הכי טובה?
איזה התחלות חדשות היו לכם? נו אתם רוצים את כולם?
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? כנ"ל.
מתחילים ברגל ימין או שמאל? בטח שימין!
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? לחייך.
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? גם וגם.
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? לפורום אורלנדו בלום- שנה טובה ומתוקה!!!

../images/Emo132.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ראש השנה
להתארח או לארח? להתארח, תמיד. הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? תפוח תפוח עם דבש או בלי? בלי!!!! מה אתם לובשים לערב חג? כאילו חשבתי על זה..
המאכל הכי ראש השנתי? מרק עוף עם קניידעלך!
כיפור
צמים או לא? לא
ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? למה בלי לשים לב? עם לשים לב. הרבה..חח מה הכי חסר לכם בכיפור? כלום טוחנים בסעודה מפסקת? אין לנו סעודה מפסקת מתקלחים בכיפור? כן, מה אני מסריחה על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? יש הרבה...
סוכות
בונים סוכה? לא מקשטים אותה? לא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? בגיל 9 בערך.. כשהפסקנו לבנות סוכות
קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? חחחחחח.... יש אושפיזין אצלכם? ההורים שלי בחו"ל כל סוכות. אז אם חברים אצלי כל היום נחשב אושפיזין- כן, בכיף. אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? בטח פמיניזם! שלומית כלה רצח!
שנה חדשה
איך התחילה לכם השנה? נחמד. מה הציפיות לשנה החדשה? למצוא
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? להמשיך כמו קודם
מחכים לחופש של סוכות? כן!!!!1 איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? אממ.. ראש השנה עם המשפוחה, כיפור עם חברים, וסוכות בבית לבד [ההורים בחו"ל] עם חברים, וגם כמה ימים עם אחותי בסיני. ויש גם טיולצופים מחכים לחורף? כן!!!1
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? איפה הילד- הביאו את הסתיו מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? הרבה איך אתם מסכמים את השנה שעברה? סבבה. לכמה הופעות הלכתם השנה? אממ, וואו. 4 ניצנים, רוקעצמאות אחד, ברי סחרוף בפורום, עברי לידר בפורום, מוניקה סקס בברקה, יוני בלוך בברקה.... מה עוד היה? אנלא זוכרת. בטח היו עוד כמה. איזה הייתה הכי טובה? ניצנים, דה! אבל ברי ועברי היו גם מעולות. איזה התחלות חדשות היו לכם? צוות, גדוד.. הדרכה קיצר איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?
מתחילים ברגל ימין או שמאל? לא שמתי לב מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? איזה שאלה חופרת
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? דוגרי, אבא
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? רק טוב, לכולנו.

יאללה!!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ראש השנה להתארח או לארח? לארח. הכי כיף! הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? ממ. אוכל!!|שמן| תפוח עם דבש או בלי? עם.
מה אתם לובשים לערב חג? ג'ינס מליקופר [חדש!
], גופיה מTNT כזאת יפה שכתוב עליה Keep The Change עם חרוזים וזה.. ונעליים או שחורות או ורודות. המאכל הכי ראש השנתי? ממ. תפוח בדבש. ובגלל שבכמה שנים האחרונות החג היה אצלנו זה הפך למנהג שאמא שלי עושה מין בשר כזה טעים ומיונז
אבל השנה זה לא אצלנו אז נתפשר על התפוח
כיפור צמים או לא? לא. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? בטח פעמיים ככה.. מה הכי חסר לכם בכיפור? המחשב. והטלפון. עצוב כלכך
טוחנים בסעודה מפסקת? לא. מתקלחים בכיפור? כן. איכס
על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? חטאים? אני? חחח
סוכות בונים סוכה? לא. מקשטים אותה? - אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? - קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה? - יש אושפיזין אצלכם? אה? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? O_ם שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? סבבה לגמרי
מה הציפיות לשנה החדשה? ממ. לישון. ובבקשההה שלא יהיה לי קשה בבגרויות. בבקשה!!! מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? לישון?
מחכים לחופש של סוכות? בוודאי. איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? המשפחה. מן הסתם >< מחכים לחורף? כןןןןן
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? ממ. סוכות? איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? משהו עם שינה. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לישון? איך אתם מסכמים את השנה שעברה? סבבה פלפל וגמבה!
לכמה הופעות הלכתם השנה? פפ. 2? איזה הייתה הכי טובה? ניצניםםםםם אין ספק!
איזה התחלות חדשות היו לכם? כיתה י"א? איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? יואוווו סתמו. מתחילים ברגל ימין או שמאל? >< מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!! >_________< ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? אמא.
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? לישון. ולישון. וקצת אהבה. חגשמח

Galadriel 3000

New member
בלה

ראש השנה להתארח או לארח? לארח הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? חג כזה. תפוח עם דבש או בלי? בלי, אבל אדום. מה אתם לובשים לערב חג? בגדים! המאכל הכי ראש השנתי? תפוח עם דבש. כיפור צמים או לא? אולי השנה. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? המון. מה הכי חסר לכם בכיפור? האמתי שאף פעם לא החסרתי מעצמי כלום חוץ מאוכל ושתיה (חוטאת שכמותי) טוחנים בסעודה מפסקת? אה הא. מתקלחים בכיפור? אולי על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? לא יודעת. אני צריכה לחשוב על חטאים קודם. סוכות בונים סוכה? לא מקשטים אותה? לא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? אף פעם לא בניתי סוכה! קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? קנויים ונוצצים! יש אושפיזין אצלכם? הא? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? חחח לא, אבל בדקתי את זה עכשיו וזה אשפוז בלי ה- י'. שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? סתם גבר שמעביד את אשתו. שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? סבבה מה הציפיות לשנה החדשה? ציונים יותר טובים, שתהיה קלילה... מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? הא? מחכים לחופש של סוכות? לא, כי יש עבודה לעשות אז. איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? בבית. לא הבנתי. מחכים לחורף? כן!!! מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות כי הוא ארוכצ'יק. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? השירים שאני שומעת המון. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? אין דבר כזה. איך אתם מסכמים את השנה שעברה? עברה, וטוב שכך. לכמה הופעות הלכתם השנה? לא הלכתי איזה הייתה הכי טובה?............. איזה התחלות חדשות היו לכם? התחלתי בלוג! איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? לא יודעת. שיהיה לי חבר ברוך השם או משהו. מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? לא... יודעת. ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? אבא. ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שנה טובה ומקסימה ומשאלות וחלומות וכוכבים ופרחים ופרפרים, לכוווולם!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifnow i'm on the way back,

chasing something better... נמנ.
ראש השנה להתארח או לארח? נמ תלוי במצברוח
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? שנה טובה ווו! >< ותפוח שכזה.
*שותקת* תפוח עם דבש או בלי? עםעם! מה אתם לובשים לערב חג? לודעת באמת
אבל נראלי את הקורדורוי הלבן מלוי'ס (
) ו... נמצא כבר איזו חולצה או משו. >< המאכל הכי ראש השנתי? תפוח בדבש, דא |מגלגל| כיפור צמים או לא? תללוי. בעיקרון לא ממש. השנה אני לא אצום [לא ממש באלי לעשות דברים בשביל אלוהים כרגע
בלה לומשנה, כולכן תסכלו אותי פה ><) ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? מה זה בלי לשים לב? >< אני לא שומרת
מה הכי חסר לכם בכיפור? אנשים
טוחנים בסעודה מפסקת? כע, איי גס מתקלחים בכיפור? בעיקרון כן על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? אני לא יודעת אם אני זו שצכה לבקש מאלוהים סליחה השנה. (עזבו אותי ><) סוכות בונים סוכה? בד"כ לא, לא יוצא
אבל אני רוצה!
מקשטים אותה? ^^ אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? נמ 7 או משו אני מניחה. >< קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
הא? >< יש אושפיזין אצלכם? נמ לא ממש אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? יו, נכון XD שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? XD פמיניזם
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? רע, מאוד. על היום הראשון של שנת הלימודים היה חרא- חזרתי מארה"ב.
מה הציפיות לשנה החדשה? שתהיה...... אמ שונה. בהרבה. ועוד כלמינידבריםלאלגביהפורום מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? ללמוד?
מחכים לחופש של סוכות? כע, כ"כ. ^_^ איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? לודעת מחכים לחורף? כ"כככככככככככככככ
חורף
גשם
שלג
חופש
דיכאון
חורף
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? אמ..... לודעת. >< איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? וואו, יש הרבה.... אמ Brakeaway ו- Hear Me של קלי קלרקסון (כל הזמן), Could It Be Any Harder של TC (בלי כל השאר שהם תמיד
עוד מלא נו.... Blue Flashing Light ו-Why Does It Always Rain on Me של טראוויס אני מניחה. Patience של גאנס... נו יש מלא
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? כ"כ הרבה...
איך אתם מסכמים את השנה שעברה? רע. לכמה הופעות הלכתם השנה? none
אל תזכירו לי
איזה הייתה הכי טובה? ^^
איזה התחלות חדשות היו לכם? אמ לא נראלי שהיו
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? כ"כ הרבה..... again, לא לפורום
מתחילים ברגל ימין או שמאל? נקווה שבימין
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? נמ... ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? נמנ........ איפשר להחליט. ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? לכולכן, שנה מוצלחת ונהדרת וחיים נפלאים! מתעליכן

אוו יא../images/Emo98.gif

ראש השנה להתארח או לארח?: גם וגם
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?: תפוח בדבש
(למרות שאני לא אוהבת
תפוח בשוקולד זה טעים
) תפוח עם דבש או בלי?: בלי! מה אתם לובשים לערב חג?: לא יודעת נראה כבר מחר המאכל הכי ראש השנתי?: רימון
כיפור צמים או לא?: לא ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?: אני לא צמה אז לא ממש מעניין אותי מה הכי חסר לכם בכיפור?: כלום לא חסר, זה כיף! אני לא צמה, ואין מכוניות על הכביש אז אפשר לנסוע עם קורקינט חופשי בלי לפחד
טוחנים בסעודה מפסקת?: לא, כי אני לא צמה מתקלחים בכיפור?: כן על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?: אני לא יודעת סוכות בונים סוכה?: אם יהיה איך... הלוואי
מקשטים אותה?: אם תיהיה סוכה אז כן
אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?: ... למה שאני אקח את זה כעניין של גיל?! נו באמת קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?: ביתיים, ביתיים.... לא צריך להיסחף יש אושפיזין אצלכם?: שזה? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?: חחח עכשיו כן
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?: נגיד ש... שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?: אחלה בחלה
מה הציפיות לשנה החדשה?: לא יודעת, אין הרבה ציפיות מה שיהיה יהיה מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?: לחכות לחנוכה
סתם נו... ללמוד איי גס
וכל הדברים הרגילים עד חנוכה מחכים לחופש של סוכות?: כן
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?: לא יודעת, את ערב ראש השנה עם המשפחה של אמא שלי, לא יודעת יותר מזה מחכים לחורף?: כן, כי יש לי יומולדת נו
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?: סוכות איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?: אין, לא יודעת מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?: הרבה איך אתם מסכמים את השנה שעברה?: לא משהו לכמה הופעות הלכתם השנה?: לא הלכתי איזה הייתה הכי טובה?: ... איזה התחלות חדשות היו לכם?: התחלתי יותר לדבר עם מי שאני אוהבת
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?: קצת יותר מזה מתחילים ברגל ימין או שמאל?: ימין, בהחלט מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?: לא יודעת נו לא חשבתי על זה ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?: לא משנה לי, באמת שלא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?: שנה טובה! לכולם! (חוץ מהאנשים הרעים בעולם)

שאלון בראשון-תשובות לשנה החדשה../images/Emo9.gif

שאלון חגיגי לכבוד החגים [גנוב מפורום עברי לידר] ראש השנה להתארח או לארח?
ממ... להתארח כמו כל שנה אצלך סבתא.. הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?
...(אם הבנתן ואם לא דבש) תפוח עם דבש או בלי?עם הרבה..==>
... בסוף אני אהיה דבש.. מה אתם לובשים לערב חג?
וואי אני לא יודעת.. שיט נו יא מבאסת..(לאיי נורא אני חולה עלייך ככה..) המאכל הכי ראש השנתי?
דג..
(<== זה אחרי שסימנו לאכול אותו..)(שנהיה לראש ולא לזנב..(-למרות שאני צמחונית-) אז.. אממ.. תפוח בדבש זה מה שעושה לי את זה... כיפור צמים או לא?
ב-ר-ו-ר-!!!... טוב ככה אני חיה בסרט שכולם צמים..(-סתם-) כל אחד ומה שטוב לו..(-העיקר שטוב לכן-) ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?
אמ.. פעם אחת.. אולי במקרה אני באה מבית שכאילו אני יודעת שאסור ואולי גם לא בכלל.. מה הכי חסר לכם בכיפור?
א-ו-כ-ל-!! סתם האמת שדווקא ביום כיפור אני בכלל לא רעבה.. טוחנים בסעודה מפסקת?
האמת לא כל כך..(-האמת שטוחנים יותר ככה רעבים יותר-) מתקלחים בכיפור?
אמ.. כן.. אמ.. לא אני לא סגורה על עצמי-בעצם לא אפעם לא התקלחתי בכיפור.. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
אמ... לאדעת על זה שנולדתי..(-חחחי-.. סתם) סוכות בונים סוכה?
כן.. אומנם מרפסת פיצי-מיצי (-
-) אבל כן... מקשטים אותה?
מן הסתם.. מה שווה סוכה בלי קישוטים.. אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?
לא מפסקת לעולמות..(-במבטא רוסי כבד-) קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
משלי.. אני ילדה מיוחדת וכישרונית.. יש אושפיזין אצלכם?
אמ.. לאיי-לא כל כך אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?
חחחחחחחחחח... יואואו מלך מי שכתב תשאלון הזה..(-אישפוז.. בואנה זה רמז משמיים מה שאני צריכה לעבור חחחי-) שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?
שלומית זה שם של פעם ופעם היו דעות כאלו שהגבר עושה את העבודה הגברית ואמ...(-זה תלוי אם שלומית לסבית או לא-) נראה לי שזה מן סוג של פמיניזם.. סתם לא אני אומרתץ גבר שמעביד את אשתו.. מ-נ-י-א-ק-! שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?
עם הרבה אוכל... לא סתם אמ..בכיפכיו-פאק- מה הציפיות לשנה החדשה?
מצלחת בלימודים (-במבטא רוסי כבד-) מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?
כיפכיו-פאק- זה מה שכולנו נעשה קצת כיף והמון פאק... מחכים לחופש של סוכות?
ב-ט-ח-!.. מי לא..? איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?
משפוחה כמעט כמו כולם אני "..כמו כולהאהאהאם טורטוטו.." מחכים לחורף?
ב-ט-ח-! חול העל חורף.. מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?
סוכות.. אינעל סוכות.. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?
ניסים של עברי.. לא סתם זה פשוט השיר הראשון שעלה במוחי..חיחי.. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?
לפגוש את אורלנדו:((אילו שהשנה כן.. איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
סבבות לגבות.. מיוחד ומעשירה.. או שלא.. לכמה הופעות הלכתם השנה?
וואי להרבה.. אמ.. לא משו כמעט כמו כולם.. איזה הייתה הכי טובה?
כוכב נו7לד.. היה חביב ביותר.. איזה התחלות חדשות היו לכם?
אמ.. לאיודעת אני עייפה בשביל לחשוב.. איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?
אמ.. מישהו שאני אוהבת שיבוא וינשק אותי ויגידי לי שהוא אוהב אותי ממש כמו בסרט אמריקאי בסיסי מתחילים ברגל ימין או שמאל?
ימין... כמעט כמו כוטלם.. אני ילדה בסיסית כמעט מכל הבחינות.. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?
לחפר על המעשים הרעים ולבקש סליחה מכולם וגם מאלוהים ולעשות רק דברים טובים ואם לא אז לפחות לא לעשות כלום עדיף את זה על רעים.. ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?
יש חגים שמתאימים אצל אמא כמו ראש השנה וכאלה שמתאימים אצךל אבא כמו סוכות (-סוכות.. יופי דופי..) ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?
לךשחר בן דוד שלי שנמצא בבידוד החלמה מבהירה אולי הוא לא יבוא לעשות חג.. ולכם פורום ש-ו-ל-ט-!, שנה מאושרת שנה שמחה ושנה מדהימה ואני מקווה שהשנה אורלנדו בוא לבקר את הישראלים ..יאפ רייט.. ש-נ-ה- -ט-ו-ב-ה-!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifעניתי על מה שרלוונטי כרגע

ראש השנה להתארח או לארח?להתארח הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?תפוח בדבש
תפוח עם דבש או בלי?עם מה אתם לובשים לערב חג?נראה כבר
המאכל הכי ראש השנתי?תפוח בדבש שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?בסדר אני יודעת
מה הציפיות לשנה החדשה?להיות מאושרת[?],שצה"ל יחליט כבר מה הוא עושה איתי
. מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?לעבוד?
מחכים לחופש של סוכות?כע
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?חברים,משפחה
מחכים לחורף?כ"כ
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?סוכות
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?"העירי/הער אותי שספטמבר יסתיים" מאת יום ירוק מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?לטוס לחו"ל
. איך אתם מסכמים את השנה שעברה?טובה[?]. לכמה הופעות הלכתם השנה?אמ,ההופעות בניצנים:עברי לידר ומטרופולין,ש.ח וטיפקס והתבלינים,ויוני בלוך ואפרת גוש וענבלי ואטי
. איזה הייתה הכי טובה?עברי לידר ומטרופולין
איזה התחלות חדשות היו לכם?יותר סיום מאשר התחלה,אבל סיימתי 12 שנות לימוד
,והתחלתי לעבוד
. איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?התחלה שלי יודעת מה אני רוצה לעשות בהמשך חיי?
.,ולהתאהב [ושזה יהיה דו צדדי|:]
. מתחילים ברגל ימין או שמאל?ימין
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?לטוס
[כבר 5 שנים לא טסתי
] ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?אין צד של אמא [סבא וסבתא שלי נפטרו,ודודה שלי בארה"ב],אז בעקרון הצד של אמא יותר עדיף,אבל רחוק
. ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? לכולם [אפילו לתפוז אנשים מודיע] שתהיה לכם שנה טובה,שנה של התחלות טובות
אוהבת

../images/Emo103.gif../images/Emo6.gifהער אותי שספטמבר יסתיים

לפני כמה ימים בגלגלצ הדר מרקס צועקת: "חבר'ה!!! צריך להעיר את גרין דיי!"

RRonitka

New member
בראש השנה, בראש השנה../images/Emo110.gif

פרחה שושנה
(נו זה הכי קרוב.
) אצלי בגינה
ראש השנה להתארח או לארח? לארח
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? תפוח אדום
תפוח עם דבש או בלי? עם
מה אתם לובשים לערב חג? לא יודעת עדיין. בטח איזה ג'ינס וחולצה יפה..:] המאכל הכי ראש השנתי? דג
כיפור צמים או לא? לא
ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? אממ..אני לא שומרת, ככה שהרבה..|מגלגלתעיניים| מה הכי חסר לכם בכיפור? האמת, כלום טוחנים בסעודה מפסקת? לא עושים סעודה מפסקת
מתקלחים בכיפור? כן...
על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? נמ, כמה.. סוכות בונים סוכה? לא, אבל פעם היינו בונים מקשטים אותה? לא^^ אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? - קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה? אוו, האמ, מה?
יש אושפיזין אצלכם? לא ממש>< אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? עכשיו אני יודעת. o_O שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? טחחח
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? בסדר
מה הציפיות לשנה החדשה? לא יודעת ממש..
נמ. >< מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? להמשיך כרגיל:p מחכים לחופש של סוכות? כןןןן
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? ראש השנה עם המשפחה, כיפור בטח עם חברים ועם האופניים וזה, וסוכות גם עם חברים וגם עם משפחה
מחכים לחורף? כןןןןן
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? לא יודעת..לא עולה לי כלום עכשיו מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? נראה לי שהספקתי הכל
איך אתם מסכמים את השנה שעברה? חביבה..=/ לכמה הופעות הלכתם השנה? איזה 1..>< איזה הייתה הכי טובה? ^^ איזה התחלות חדשות היו לכם? לא היו נראה לי
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? לודעת מתחילים ברגל ימין או שמאל? אממ, ימין, נראלי. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת? נממ..לודעת >< ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא? לויכולה להחליט ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? לכולם, שנה טובה ומתוקה!
|תפוחל|

יאללה עונים!

ראש השנה להתארח או לארח?להתארח הכי כיף
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?תפוח בדבש
תפוח עם דבש או בלי?עםםם יותר טעים מה אתם לובשים לערב חג?עוד לא יודעת..חחחח
המאכל הכי ראש השנתי?אנלי שמץ
כיפור צמים או לא?חח בטח צמה..כל שאר המשפוחה כנראה שלא...אז שיהיה לפחות צדיק אחד.. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?מאיפה אני זוכרת?! מה הכי חסר לכם בכיפור?אוכללל
טוחנים בסעודה מפסקת?חופשי טוחניםם מתקלחים בכיפור?נופ..אסור..
על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?אממ לא יודעת היו יותר מדי השנה.
סוכות בונים סוכה?נופ מקשטים אותה?נופ אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?בגיל 10...חחחח קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?קנויים יותר יפה
יש אושפיזין אצלכם?שיהי אושפזין בכיף אבל אין סוכה
אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?וואלה?מגניב...
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?לא זה ולא זה...שלומית זהגבר שעבר ניתוח לשינוי מין.. שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?טכנית עוד לא התחילה השנה אתם מודעים לזה נכון?היא תתחיל היום בערב.. מה הציפיות לשנה החדשה?שתהיה שנה טובה,שנת בריאות,עם הצלחות רבות כוישלונות מעטים..ובקיצור שיהיה רק טוב!
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?עד אז אלוהים גדול...מי חושב כל כך רחוק? מחכים לחופש של סוכות?אופקורס איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?אינלי שמץץץ.. מחכים לחורף?הוווווווווווווו כןןןןןןןןן!
..שיבוא בררר! איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?Westlife-On My Shoulder מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?לוזוכרת..אבל בטח הרבה דברים איך אתם מסכמים את השנה שעברה?היה נחמד..
לכמה הופעות הלכתם השנה?1?2?3?לא זוכרת.. איזה הייתה הכי טובה?בניצנים
איזה התחלות חדשות היו לכם?לא רוצה לדבר על זה... איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?כנ"ל.. מתחילים ברגל ימין או שמאל?שיהיה ימין...חחחח מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?אממ לא יודעת..חחחחח ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?של אבא
..איפה שאנחנו עושים
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

A Radcliffe

New member
ME!

ראש השנה להתארח או לארח?לא יודעת... הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה?דג תפוח עם דבש או בלי?עם... ובלי... מה אתם לובשים לערב חג?לא עושה כלום אז פיג'מה? המאכל הכי ראש השנתי?דג ותפוח בדבש ורימון... נו מה אני אמורה להגיד? כיפור צמים או לא?חס וחלילה ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?זה לא מעניין אותי אני מדליקה אור עם לשים לב.... מה הכי חסר לכם בכיפור?אחרי שאני נוסעת בעליות אז מנוחה... טוחנים בסעודה מפסקת?לא... מתקלחים בכיפור?כן... אתם לא יודעים איזה מסריחה אני.... על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?כלום? סוכות בונים סוכה?אולי... מקשטים אותה?אם תהיה אז בטוח שכן... אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?אה.... קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?לא יודעת..תלוי... יש אושפיזין אצלכם?הא?כבר שכחתי מזה... מישו מוכן להזכיר לי... אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?לא ידעתי...מאגניב... שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?לא זה ולא זה... זה שלומי מהשכבה שלי... הוא מאוד נשי... שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?חרא... מה הציפיות לשנה החדשה?שיפתור את איילה... מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?לישון מחכים לחופש של סוכות?רק אם יתברר שאני טסה... איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?בבית? עם מי שבבית... מחכים לחורף?מאוד! מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?לא יודעת... לא מתה על חגים איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?אין........ מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?לטוס לבריטניה ולהיות בכל המקומות שקשורים להארי פוטר (הארי פוטר=סגידה!!! רולינג אולי רוצחת אבל מלכה...)... איך אתם מסכמים את השנה שעברה?סבבה.. לכמה הופעות הלכתם השנה?0 איזה הייתה הכי טובה?X איזה התחלות חדשות היו לכם?עברתי לחטיבה... איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?לא אגלה ולא אגיד... מתחילים ברגל ימין או שמאל?ימין מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה ולסיים את הקודמת?בהליכה ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא?אמ... לא יודעת... בקיבוץ (אצל סבתא וסבא מצד אמא) לא עושים יותר חגים.... ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

למעלה