שאלון 'ברגע זה'

Drorrrrrr

New member
שאלון 'ברגע זה' ../images/Emo26.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: ברגע זה אני לובש/ת: ברגע זה אני מדבר/ת עם: החלום שלי ברגע זה הוא: ברגע זה אני (פעולה): ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: הדבר האחרון שקראתי: הדבר האחרון ששמעתי: האדם האחרון שדיברתי איתו: הדבר האחרון שאכלתי: הדבר האחרון שאמרתי: הדבר האחרון שחשבתי: הדבר האחרון שקניתי: הדבר האחרון שרציתי לקנות: הדבר האחרון שחלמתי עליו: זהו זה בנתיים

Charmed 4ever.

New member
טוב ../images/Emo54.gif

השיר שאני שומעת: Little town - Beauty and the beast האלבום האהוב עליי: הממ... האלבום השלם האחרון ששמעתי הוא של דה קולינג. ואני אוהבת את האלבום של סטיינד והאלבום האחרון שקניתי הוא דה אמינם שואו. ברגע זה אני לובשת: פיג'מה. ברגע זה אני מדברת עם: אף אחד, או אם זה נחשב עם אח שלי וילד מפורומכושפות במירק, אבל זה היה לפני כמה דקות כבר. החלום שלי ברגע זה הוא: להיות שחקנית, חלום כבר הרבה זמן שלי. ברגע זה אני: כותבת את ההודעה ומאזינה לשיר. ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: הארי פוטר השלישי. הדבר האחרון שקראתי: שירים מהדפיוצר של חברה שלי מפורומכושפות, סיפור שלה ואת הספר "אורי". הדבר האחרון ששמעתי: השיר שאני מאזינה לו.
האדם האחרון שדיברתי איתו: שוב, אח שלי ורועי מפורומכושפות. הדבר האחרון שאכלתי: הממ... שאריות תפוזים שסחטתי ונשארו לי על היד.
הדבר האחרון שאמרתי: אמרתי לאבא שלי "רגע". הדבר האחרון שחשבתי: לא יודעת... הרבה דברים. הדברכ האחרון שקניתי: אתמול קניתי קמח מצה וקוטג' במכולת.
הדבר האחרון שרציתי לקנות: הדיסק של דרדוויל. הדבר האחרון שחלמתי עליו: לא זוכרת. זהו.

טתדם טדם!!!

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: הזיופים של אח שלי במקלחת האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: קמינו פלמרו כאילו דההההה ברגע זה אני לובש/ת: בגדים ברגע זה אני מדבר/ת עם: עצמי החלום שלי ברגע זה הוא: להקים להקה ברגע זה אני (פעולה): לוחצת על מקש ש ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: ספר?? יש חיה כזאת?? הדבר האחרון שקראתי: העיתון של היום הדבר האחרון ששמעתי: גט אובר איט של אוקיי גו האדם האחרון שדיברתי איתו: אמא הדבר האחרון שאכלתי: במבה הדבר האחרון שאמרתי: ביי הדבר האחרון שחשבתי: על מה חשבתי פעם אחרונה הדבר האחרון שקניתי: חלב במכולת הדבר האחרון שרציתי לקנות: גיטרההההה הדבר האחרון שחלמתי עליו: להיות טחונה

ט ל i i ש

New member
אני!!!

לא שומעת שיר ברגע זה האלבום האהוב עליי הוא של סטיינד אני לובשת:טרניג כחול וחולצת סופרמן אני מדברת עם:בת דודה של בת שלוש וחצי הדבר הכי מתוק בעולם!!! החלום שלי:אמממממ לא יודעת.. ברגע זה אני:מקלידה במקלדדת.. ומרימה עטיים שבת דודה שלי מפילה(היא מציירת..) ברגע זה הספר האוהב עליי:באדולינה הדבר האחרון שקקראתי:עיתונ הדבר האחרון ששמעתי:סטיינד האדפ האחרון שדיברתי:בת דודה שלי!! הדבר האחרון שאכלתי:עכשיו פירה ושניצל הדבר האחרון שאמרתי:שאלתי את בת דודה שלי מה היא מציירת.. הדבר האחרן שחשבתי:כמה שהיא חמודה!!! הדבר האחרון שקניתי:חולצת באטמנ הדבר האחרונ שרציתי לקנוות:אממממ מחשב חדש הדבר האחרונ שחלמתי עליו:לא זוכרת~~~

Queeny

New member
*משתפת פעולה*../images/Emo41.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא:Seal - Fly Like An Eagle האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: אלבום התמונות שך אורי... ברגע זה אני לובש/ת: ג'ינס, נעלי סניקרס (אולסטאר) גופיה (ורודה!!!), סווטשירט ושלוש טבעות ורודות. ברגע זה אני מדבר/ת עם: נטע... היא יושבת פה לידי... החלום שלי ברגע זה הוא: לגרום לחברה שלי להתגבר על דניאל הכלב המניאק הזבל. ברגע זה אני (פעולה): מגיבה לשאלון!!! ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: עיני נמר - ג'ודי בלום. הדבר האחרון שקראתי: כתם לידה - סמדר שיר. מדהים. הדבר האחרון ששמעתי: Silver - Forgiven האדם האחרון שדיברתי איתו: נטע... הדבר האחרון שאכלתי: עוף. הדבר האחרון שאמרתי: מה? (לנטע כשהיא אמרה "עוף אורז וצ'יפס") הדבר האחרון שחשבתי: שבא לי שאורי ושחר יבואו כברררררררר!! הדבר האחרון שקניתי: 3 טבעות ורודות! הדבר האחרון שרציתי לקנות: ליפסטיק צבע פייג'י ביותר שעלה 70 שקל... אז ויתרתי. הדבר האחרון שחלמתי עליו: אמממ... הצילצול? אני לאחולמת הרבה...

Chandler Rulz

New member
עכשיו תורי:

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: Sixpence None The Richer - There She Goes האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: Linkin Park - Meteora ברגע זה אני לובש/ת: בגדים של בית ברגע זה אני מדבר/ת עם: אף אחד החלום שלי ברגע זה הוא:לראות חברים (יש לי פרקים במחשב אז אני לא מתלונן) ברגע זה אני (פעולה): כותב ברגע זה הספר האהוב עליי הוא:הארי פוטר וגביע האש הדבר האחרון שקראתי: חומר בהסטוריה הדבר האחרון ששמעתי: LFO - Life Is Good אחלה מסר! האדם האחרון שדיברתי איתו:אבא שלי הדבר האחרון שאכלתי:שניצל עוף וסלט עם רוטב אלף האיים הדבר האחרון שאמרתי:"כלום" לאבא שלי הדבר האחרון שחשבתי:מה היה הדבר האחרון שחשבתי עליו הדבר האחרון שקניתי:מוקוצ'ינו במכונה ליד המוניות במרכז הדבר האחרון שרציתי לקנות:מוקוצ'ינו במכונה ליד המוניות במרכז הדבר האחרון שחלמתי עליו:לא זוכר

aYaLoLy

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo28.gifאני../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: sing for the moment - eminem האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: CP ברגע זה אני לובש/ת: ג'ינס מאקסיט חולצה כחולה ומעל ז סווטשירט תכלת ברגע זה אני מדבר/ת עם: אח שלי החלום שלי ברגע זה הוא: לישונ ברגע זה אני (פעולה): עונה על השאלונ P: ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: הדבר האחרון שקראתי: ספר לבוק ריפורט באנגלית הדבר האחרון ששמעתי: sFTM אמינמ האדם האחרון שדיברתי איתו: אח שילי הדבר האחרון שאכלתי: ממולאימ הדבר האחרון שאמרתי: דייייייייי הדבר האחרון שחשבתי: אופ אני רוצה לישוננננ הדבר האחרון שקניתי: יכולתי לקנות גלידה אבל...... מישהו ברח לי !!! הדבר האחרון שרציתי לקנות: צמיד ניטימ חדש הדבר האחרון שחלמתי עליו: שאני בלנדר...

adi u

New member
_____

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא:לשם שינוי..כלום..וזה מוזר
האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא:אין לי עדיפות לאלבום למען האמת יכול להיות של MACABRE האלבום DAHEMR או אולי האלבום של משינה בהופעה חיה...לא סגורה על זה
ברגע זה אני לובש/ת:ג'ינס וחולצה כחולה
ברגע זה אני מדבר/ת עם:עצמי
החלום שלי ברגע זה הוא:חסוי(סורי...)
ברגע זה אני (פעולה):הקלדה מן הסתם...
ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: שר הטבעות
הדבר האחרון שקראתי: שר הטבעות
הדבר האחרון ששמעתי: lacuna coil-starsה
אדם האחרון שדיברתי איתו: חברה שלי מהיסודי
הדבר האחרון שאכלתי: סוכריות SKITTLES (אחד הדברים השווים!!!)
הדבר האחרון שאמרתי: אז שיצלצל
הדבר האחרון שחשבתי: אנשים טובים הם אנשים שמגיע להם להיות מאושרים...אבל בדרך כלל אנשים שהם אנשים טובים הם אומללים או כל צרה אחרת...ואנשים רעים מאושרים אל חשבונם. בעיקרון אנחנו יכולים לשלוט על היותנו אנשים טובים או רעים..אז למה יש אנשים טובים..הרי כולםן רוצים בסופו של דבר להיות מאושרים..לא?! (עמוק....)
הדבר האחרון שקניתי: חולצה שחורה עם הדפס של דרקון
הדבר האחרון שרציתי לקנות: מכונית..פג'ו 206..עם גג נפתח!!!
הדבר האחרון שחלמתי עליו:סיוט! ש3 אנשים(2 ערסים וערבי) איימו עליי ועל ידיד וחברה שלי שאם לא נחפור שני קברים ונקרא קטע בערבית..אז הם ישחטו אותנו(והאנשים האלה היו 4 על 4..משהו עצום!)

adi u

New member
דרור..בוא בוא תכנס שניה לפה..../images/Emo26.gif

חשבתי...אתה מפרסם את הסקר...סבבה! בכיף! אבל למה אתה לא עונה בעצמך?! אתה מסתיר מאיתנו דברים...

taltal girl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא:eek:bjection(tango)-Shakira האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא:אממ... לא יודעת, יש לי רק 2
ברגע זה אני לובש/ת:פיג'מה. ברגע זה אני מדבר/ת עם:אפחד. החלום שלי ברגע זה הוא:לא הבנתי
ברגע זה אני (פעולה):מקלידה את ההודעה. ברגע זה הספר האהוב עליי הוא:עיני נמר-ג'ודי בלום, ספר מדהים
הדבר האחרון שקראתי:את השאלון. הדבר האחרון ששמעתי:אממ, שיר
האדם האחרון שדיברתי איתו:אח שלי. הדבר האחרון שאכלתי:בייבי שרימפס
הדבר האחרון שאמרתי:מאיפה אני זוכרת? הדבר האחרון שחשבתי:מאני משועממת... הדבר האחרון שקניתי:אני אקנה מחר בבוקר, זה נחשב לא?, אז את הדיסק של TC הדבר האחרון שרציתי לקנות:את הדיסק. הדבר האחרון שחלמתי עליו:אני לא ישנה הרבה, וכתוצאה מזה אני לא חולמת...

TCgirl

New member
../images/Emo19.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: TC - For You האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: CP ברגע זה אני לובש/ת: מכנס 7/8 וחולצה לבנה ברגע זה אני מדבר/ת עם: הרבה אנשים החלום שלי ברגע זה הוא: שהספר ה-5 של הארי פוטר יצא כבר ברגע זה אני (פעולה): מקלידה ברגע זה הספר האהוב עליי הוא:הארי פוטר (כולם) הדבר האחרון שקראתי: הארי פוטר הדבר האחרון ששמעתי: For You האדם האחרון שדיברתי איתו: ילדה מהכיתה שלי הדבר האחרון שאכלתי: יוגורט הדבר האחרון שאמרתי: "אוקיי, ביי" הדבר האחרון שחשבתי: מה היה הדבר האחרון שאמרתי הדבר האחרון שקניתי: חבילת מסטיקים הדבר האחרון שרציתי לקנות: הארי פוטר ה-5 באנגלית הדבר האחרון שחלמתי עליו: לא זוכרת

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: Nelly Fortadu- ...On the radio האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא: ברי סחרוף- ההופעה ברגע זה אני לובש/ת: ג'ינס וגופיה שחורה
ברגע זה אני מדבר/ת עם: עצמי
החלום שלי ברגע זה הוא: אושר עושר ובריאות ברגע זה אני (פעולה): מחטט באף
ברגע זה הספר האהוב עליי הוא: לא יודע, מזמן לא קראתי ספר
הדבר האחרון שקראתי: ידיעות אחרונות הדבר האחרון ששמעתי: את השיר שאני שומע עכשיו (ע"ע למעלה) האדם האחרון שדיברתי איתו: אמא שלי הדבר האחרון שאכלתי: פירה
הדבר האחרון שאמרתי: "טוב" כשאמא שלי אמרה לי להנמיך את המוסיקה הדבר האחרון שחשבתי: "האוזניים שלי סתומות! זה מעצבן!" הדבר האחרון שקניתי: פלאפון חדש
הדבר האחרון שרציתי לקנות: בגדים הדבר האחרון שחלמתי עליו: חלמתי על זה שקיבלתי 24 במתמטיקה במבחן השכבתי, אבל כשקמתי שמתי לב שכבר קיבלתי השנה 24 במתמטיקה

elknetld2kil

New member
ברגע זה אני:

השיר שאני שומע: Staind - Price To Play האלבום האהוב עליי כרגע: Vonray - Vonray אני לובש: בגדים קצרים אני מדבר עם: המחשב שלי ("נו... תענה לי כבר") החלום שלי: להשתחרר מהצבא בלי שריטה (חדשה) במוח ברגע זה אני: אוכל ראפלס ספר: הרבה שנים לא קראתי ספר. אני מעדיף מגזינים הדבר האחרון שקראתי: עיתון הספורט של היום הדבר האחרון ששמעתי: ראה שאלה ראשונה האדם האחרון שדיברתי איתו: חבר של אחוצ'לי (באיציק) הדבר האחרון שאכלתי: תעלו 5 שורות הדבר האחרון שאמרתי בקול לאדם: "ביי" לאחוצ'לי שיצאתי מהבית לכיוון דירתי המצוחצחת הדבר האחרון שחשבתי: "קשה לאכול ראפלס ולהקליד באותו זמן" הדבר האחרון שקניתי: תעלו 3 שורות הדבר האחרון שרציתי לקנות: לא זוכר

crazy4tc

New member
פשוט חייבת להוסיף משהו!!!!

חלמתי שאני נמצאת בבית של אבריל לאווין (האמיתית, לא טל) ושהיא פסיכופתית שמזמינה אנשים לבית שלה ואחר כך מתעללת בהם ושאני הייתי צריכה לראות את זה כל לילה!!! אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל זה היה מפחיד ממש ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלנלה

New member
ובמיקרה אני יודעת לפרש חלומות!!!!!!

טוב אז אני עוסקת בזה כתחביב, אנחנו חולמים על דברים שאנחנו רוצים שיקרו או דברים שאנחנו לא רוצים שיקרו המיקרה שלך הוא נדיר ביותר והא ניקרה "הפרעה נפשית". פירושו: יש לך הפרעה נפשית, דחוףף אישפוז בבית לחולי רוח!! *אין לי תמונות של דה קולינג, אז הוספתי תמונה של אבריל.

אלנלה

New member
../images/Emo41.gifהתשובות שלי../images/Emo41.gif

השיר שאני שומע/ת ברגע זה הוא: Get Over It האלבום האהוב עליי ברגע זה הוא:Let Go ברגע זה אני לובש/ת:חולצת T סגולה עים הדפס ומיכנס שחור. ברגע זה אני מדבר/ת עם:המחשב שלי..? החלום שלי ברגע זה הוא:ליראות הופעה של אבריל. ברגע זה אני (פעולה):מקלידה. ברגע זה הספר האהוב עליי הוא:הסיפורים המטורפים ביותר בעולם. הדבר האחרון שקראתי:כלבם של בני בסקרוויל\ארתור קונן דויל הדבר האחרון ששמעתי:Get Over It\Aril Lavigne האדם האחרון שדיברתי איתו:אממ.. אימא שלי. הדבר האחרון שאכלתי:שתיתי שוקו בננה. הדבר האחרון שאמרתי:שטרודל!! הדבר האחרון שחשבתי:לעזזל! אני לא מוצאת הורדות (הופעות) של אבריל באינטרנט ומה שמצאתי הלינק שבור!! הדבר האחרון שקניתי:מישחק מחשב: ג'וליה גולשת בזמן. הדבר האחרון שרציתי לקנות:מישחק מחשב של סימס. הדבר האחרון שחלמתי עליו:שאני פגשתי את אבריל והיא העניקה לי חתימה והיצלתמתי עים כל חברי הלהקה.

למעלה