שאלון ברוח השירותרום

nuna19

New member
שאלון ברוח השירותרום

"הייה לי חבר-הייה לי אח". 1) כמה חברים טובים יש לכם? 2)מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל חבר? 3)התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם לחבר? 4)מה המתנה הכי הזויה שקיבלתם מחברים? 5)ושאלה על השיר-מה אתם חושבים לגבי המילים/לחן/הביצוע של דודו? אנשים! אתם מתבקשים לענות!!!!

RTur

New member
עונה:

1) כמה חברים טובים יש לכם? 6 2)מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל חבר? לא יודע.. 3)התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם לחבר? כן 4)מה המתנה הכי הזויה שקיבלתם מחברים? אממ.. שתי ידידות שלי קנו לי מין פסל של תרנגול מוזר כזה חח 5)ושאלה על השיר-מה אתם חושבים לגבי המילים/לחן/הביצוע של דודו? השיר כשיר, מבלי להתייחס לביצוע של דודו ממש יפה. שיר מקסים על חברות. דודו הביא לשיר הזה את הרוח שלו שממש מתאים לו ולשיר וזה אחלה ביצוע!

nuna19

New member
עונה:

1) כמה חברים טובים יש לכם?5 2)מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל חבר?אהפוך את כל הבוידם למצוא ספרי לימוד נושנים (אם הייתם רואים את הבוידם הייתם מבינים עד כמה זה מטורף!) 3)התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם לחבר?פעם אחת? 4)מה המתנה הכי הזויה שקיבלתם מחברים?אין מתנה הזוייה מחברים 5)ושאלה על השיר-מה אתם חושבים לגבי המילים/לחן/הביצוע של דודו?מד-הים! אחד השירים הטובים!

עונה

"הייה לי חבר-הייה לי אח". 1) כמה חברים טובים יש לכם?3 הכי הכי טובים 2)מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל חבר?לתרום כליה
3)התאכזבתם פעם ממישהו שחשבתם לחבר?כן 4)מה המתנה הכי הזויה שקיבלתם מחברים?אין דבר כזה ניראה לי 5)ושאלה על השיר-מה אתם חושבים לגבי המילים/לחן/הביצוע של דודו?לא שמעתי את השיר שאתם מדברים עליו

למעלה