שאלון בריאות והרגלי אכילה...

שאלון בריאות והרגלי אכילה...

שלום לכולם... שמי מיכאל אני בן 15... יש לי עבודה לחופש לעשות סקרים בנושא תזונה לאיזה חברה אחת... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין זה... עדיף שתשלחו את השאלון לי למסרים פרטיים כי השאלון כולל פרטים אישיים... השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחיות אך הוא מיועד לשני המינים... שאלון בריאות והרגלי אכילה: מין: זכר/נקבה גיל:______ כיצד היית מגדיר את סגנון חייך: לחוץ/פעיל/רגוע האם אתה שותה קפה? כן/לא האם אתה אוכל באופן סדיר שלוש ארוחות ביום? כן/לא האם אתה צורך באופן סדיר פירות וירקות? כן/לא האם אתה סבור שמשקל עודף מהווה גורם למחלות? כן/לא האם אתה סבור כי בריאות קשורה לרוב לתזונה נכונה? כן/לא האם אתה צורך או שצרכת תוספי תזונה? (ויטמינים, מינרלים) כן/לא האם אתה סובל מעייפות או נפילת אנרגיה במשך היום? כן/לא האם אתה משתמש בתרופות באופן קבוע? כן/לא האם אתה מרוצה ממשקל גופך? כן/לא האם היית מעוניין לעלות/לרדת במשקל? אם כן... בכמה בערך? פרטים אישיים: שם: כתובת: טלפון: נייד: גובה: משקל: תודה רבה על שיתוף הפעולה!

אלי ו.

New member
זה לא סקר אלא נסיון לאסוף לקוחות

פוטנציאליים. כל פראייר שימלא פרטים יקבל טלפון מאיש מכירות נודניק שינסה למכור לו תוספי תזונה יקרים ולא יעילים.

למעלה