שאלון בשביל להעיר את הפורום :)))

punk pig

New member
שאלון בשביל להעיר את הפורום :)))

אני - שם: אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: שנת הולדתך: שזה אומר שאתה בן..? גובה: מקום מגורים: לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אוהב את הבית שלך? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מהי שפת האם שלך? איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? יתום מאב/אם? כמה אחים יש לך? איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה: זמרת אהובה: זמר אהוב: בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? היית ביותר מ50 הופעות שלו? האם אתה טחון? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים: היית בבריכה: עישנת: שתית: השתכרת: בכית: קנית בגדים: היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך:

../images/Emo121.gifבום בום, בנג בנג..

אני - שם:שי אוהב ת'שם שלך?לא ממש כינוי של חברים:גרבר <שם משפחה..> כינוי של המשפחה:שי מין:זכר שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?16.4 גובה:1.66 מקום מגורים:איזור חיפה לאיזו עיר זה קרוב?חיפה אוהב את העיר שלך?אני לא גר בעיר.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?בינתיים נחמד לי פה אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר שלי ואת האולפן מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אני לא יתום מאב/אם?
כמה אחים יש לך?1 איך קוראים לאחים שלך?טל בני כמה הם?21 חבר/ה?
מה שם הביצפר שלך?המשותף מ.מ יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?
צבע אהוב:שחור כחול אדום צבע שנוא:צבעים זוהרים אוהב את עצמך?מחבבP: אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה?לא במיוחד מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא להקה אהובה:אין לי כח לפרט זמרת אהובה:כנ"ל זמר אהוב:כנ"ל בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)כיתה ה' איך זה קרה?"לבכות לך" נדבק לי בראש אחרי שהשמיעו אותו ביום הזיכרון, אז שאלתי את אח שלי אם הוא מכיר את השיר.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?בחדר הסמוך <אחי> הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?אביב? המוסיקה שלו עזרה לפעמים מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)"קשה" מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?יש כאלה ויש כאלה.. שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?"מחר" בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:"חבקי אותי חזק לפני שזה נגמר, חבקי אותי חזק כאילו אין מחר" כמה דיסקים יש לו?נדמה לי 13 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא את כולם מקוריים, אבל כן מה הדיסק האהוב עליך?לילות לבנים יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')חלקית כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?"היי אביב" ? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?חחחחחחחחחחחחח לא האם אתה טחון?מילה מעצבנת, מה הקשר בין המילה "טחון" לבין המשמעות שלה? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?הרבה.. נהנת?כן באיזו הופעה הכי נהנת?של היהודים בסילבסטר הקודם נראה לי הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?לא זוכר קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?חחחחח כן
. מאורנה צרפתי האמרגנית של היהודים, מדוד שלי <בעלי קופות "גרבר כרטיסים> וממאיר קולטר האמרגן של אביב גפן, אה ופעם אחת משחכתי איך קוראים לו.. הבעלים של קופות "קסטל" הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:ממממ ההופעה הכי יקרה שהיית בה:אביב גפן בהאנגר ב31.8 <110 ש"ח!!> ההופעה הכי רחוקה:ת"א כנראה ההופעה האחרונה שהיית בה?לא זוכר, בטח הופעה של היהודים היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא אם היית, באיזה הכי נהנת?השנה יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:חחחחחחחחחחחח לא קרה נכשלת במבחן:לא מזמן היית בים:חודשיים.. היית בבריכה:כשעוד היה חם.. עכשיו המים קפואים עישנת:יום שלישי שעבר שתית:יום שלישי שעבר השתכרת:הווו המון זמן בכית:שלישי שעבר קנית בגדים:יום ראשון היית מאוהב:אני עדיין.. חלקית אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:שלישי שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:שלישי שעבר.. התנשקת:שלישי שעבר... <הרבה דברים קרו ביום הזה, אה?> ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:סוף אוגוסט התקשרת למישהו:לפני כמה דק' התקשרו אליך:כנ"ל

ס ט י י ק

New member
שיהיה

אני - שם:הדר אוהב ת'שם שלך?הוא סביל כינוי של חברים:סטייק,אקטין כינוי של המשפחה:הדרי\וש מין:נ' שנת הולדתך:91 שזה אומר שאתה בן..?15 וחצי גובה:1.60 מקום מגורים:ק.חיים לאיזו עיר זה קרוב?חיפה אוהב את העיר שלך?בסדר היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ממ מקום שקט אוהב את הבית שלך?הוא סימפטי איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?לא יודעת יתום מאב/אם?חלילה כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך?אֵלִיָה,תומר בני כמה הם?22,26 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?תיכון ק.חיים? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כי ככה,זבל של בצפר. צבע אהוב:שחור אפור כחול צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?לא אובססיבי? אם כן, למה?לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא להקה אהובה:אינפקציה\היהודים זמרת אהובה: זמר אהוב:אביב גפן? בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)כיתה ז'\ו' ככה איך זה קרה?לא זוכרת איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?בבית? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)אז אני אומרת שקשה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?בית נבנה? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כן מה הדיסק האהוב עליך?אביב3,שומקום, יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')בערך? כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?מה המצב? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא האם אתה טחון?לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?וואו לא ספרתי נהנת?כן באיזו הופעה הכי נהנת?הכי מכל ההופעות שיצא לי להיות? אממ היהודים בתאטרון באוקטובר השנה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?היהודים ניצנים 05 קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כן,לכמה אפילו. כל מיני הגרלות למיניהן. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:ג'ירפות ההופעה הכי יקרה שהיית בה:הופעות אביב והיהודים למיניהן,סביבות ה100. ההופעה הכי רחוקה:ניצנים ההופעה האחרונה שהיית בה?שייגעצ בטוואר רקורדס,או בעצם להקה של ידיד שלי. היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:1 אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:ליאת החבר הכי מצחיק:רעות החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:ליעד,רעות החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים?כן בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?גם וגם,בד"כ המתנחל[: החבר האחרון שישן אצלך:מיכל החבר האחרון שישנת אצלו:ירדן הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:יסודי או משהו נכשלת במבחן:לפני יומיים,אנגלית. היית בים: היית בבריכה:ב30.6 עישנת:היום שתית: השתכרת:סוכות בכית:היום קנית בגדים:אממ...3.12 היית מאוהב:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני איזה שבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:בהחלט התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:כיתה ז' בערך התקשרת למישהו:לפני כמה דקות התקשרו אליך:גם

InnocenceLost

New member
:):)

אני - שם: אריאלה אוהב ת'שם שלך? ממ כן כינוי של חברים: כיבשי , ארי כינוי של המשפחה: נדיילה (ברוסית= נמאסת.. יעני חרוז אריאלה נדיילה) מין:נקבה שנת הולדתך: 90 שזה אומר שאתה בן..? 16 גובה: 1.69 מקום מגורים: נשר לאיזו עיר זה קרוב? חיפה אוהב את העיר שלך? פסדר כזה.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? פינלנד אוהב את הבית שלך? כן, עוברת דירה אבל :( איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? רוסית אנגלית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? בת יחידה איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? כרמל זבולון
יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לאא צבע אהוב: אדום-שחור צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? כן אובססיבי? אם כן, למה? לא עולה לי לראש חושב שאתה בנאדם יפה? ממ נחמד מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש מחמאות :] להקה אהובה: system of a down. orphaned land. radiohead. זמרת אהובה: לא יודעת זמר אהוב: אביב גפן דה :] בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אממ יש לי דיסקים שלו כבר שנים אבל האובססיביות שנה שעברה איך זה קרה? הייתי במצב רוח רע ושמעתי את סוף העולם ו... :] איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אחרי רצח רבין הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא תמיד מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) זה כל הזמן משתנה, כרגע זה חושך מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שניהם שורה אהובה מתוך השיר: "עכשיו אני רוצה ללכת, לעזוב את הכל, לדמם במחול.. שאיש לא יפריע לי" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לא אוהבת את רומאו ויוליה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין כמה דיסקים יש לו? 13 (יש סיכוי שטעיתי בספירה (כולל בלאקפילד)) יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חלקם מה הדיסק האהוב עליך? זה רק אור הירח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נוריתתת :] נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? תודה.. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא כחבר, אלא כאדם הולך להופעות שלו? תמיד מתפספס לי היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? חחחח די עם השאלה הזאת הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת?כןןן באיזו הופעה הכי נהנת? הדג נחש ושייגעצ הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? שוטי הנבואה :( קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? אורנג'?:p הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אורפנד לנד.. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לודעת ההופעה הכי רחוקה: קריות? חח ההופעה האחרונה שהיית בה? שייגעצ היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:0 אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות?כה אם כבר מדברים על חברים.... בגדת בחבר? לא חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנוחל החבר האחרון שישן אצלך: סופיה החבר האחרון שישנת אצלו:שני(הרצליה) הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:פיי תחילת שנה נכשלת במבחן: שבוע היית בים:בחופש הגדול היית בבריכהשניםםםם חח עישנת:מזמן. שתית:חודשיים השתכרת:לא השתכרתי בכית: היום קנית בגדים: היום היית מאוהב: :}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שנתיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אף פעם התנשקת: כמה חודשים ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): מוןחיחחה עשית פירסינג: מזמן התקשרת למישהו:חצי שעה התקשרו אליך: 10 דקות ארווווךךךךךךךךךך

כי כיף לחזור בשעה כזו מהבסיס.

אני - שם: חן אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: לא יודעת. כינוי של המשפחה: יש הרבה מין: נקבה. שנת הולדתך: 1986 שזה אומר שאתה בן..? מתקרבת ל21 גובה: 174 מקום מגורים: ראשון לציון לאיזו עיר זה קרוב? לראשון לציון אוהב את העיר שלך? כן, יחסית... היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אמממ...אנאערף... יש כלכ ך הרבה חלומות. אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי. מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? חלילה. כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? יניב בני כמה הם? 24 חבר/ה? יש... מה שם הביצפר שלך? עא?! צה"ל... יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: סגול צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? כן... יחסית. אובססיבי? אם כן, למה? בטוח שיש משהו. חושב שאתה בנאדם יפה? כן... נראה לי. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הפנים בכלל ואת השפתיים בפרט. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מאמינה שכן. להקה אהובה: יש הרבה. לד זפלין. זמרת אהובה: אנאערף. זמר אהוב: שוקי קבוקי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) ביחד עם שומקום. איך זה קרה? גנבתי לאחי דיסקים. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אצל אחי בחדר. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מה?! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) כרגע, אף אחד.. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים. שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? רומיאו ויוליה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: \= כמה דיסקים יש לו? נו מה? 'תם עושים צחוק? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? אכן. מה הדיסק האהוב עליך?שומקום יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') נו... כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית ^משפחה מפורסמת איך אפשר לא לדעת?^ נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? עזוב אותי באמאש'ך.. כרגע נכנסתי הביתה. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא ולא תודה. הולך להופעות שלו? מידי פעם. היית ביותר מ50 הופעות שלו? לדעתי לא. האם אתה טחון? טחון? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת? ברובם באיזו הופעה הכי נהנת? לא זוכרת. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? חחח.. של ידיד. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? אכן... משרדי כרטיסים למינהם הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: כן.. אבל עוד יצא. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אנאערף... אמא משלמת למה שנאי לא מקבלת בחינם. ההופעה הכי רחוקה: בארץ? יגור \= טיפשות. ההופעה האחרונה שהיית בה? מממ...לא יודעת. היית ברוק עצמאות השנה? לא. ושנה שעברה?כן. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: הרבה... אם היית, באיזה הכי נהנת? שהיה ריק באדם... יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: רותם. החבר הכי מצחיק: אורטל. החבר הכי מציק: אביבה. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: רונית. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: מורמור...אהוב ליבי. החבר ששר הכי יפה: כנ"ל החבר האחרון שגרם לך לבכות: כנ"ל חושק באחד מהחברים? :) בגדת בחבר? לא. חבר בגד בך? מאמינה שכן... מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? לא ולא... לא אוהבת לשבת בבית. החבר האחרון שישן אצלך: חן החבר האחרון שישנת אצלו: מור. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: מזמן.. שעוד היו כאלה. נכשלת במבחן: כנ"ל היית בים: השבוע. היית בבריכה: השבוע. עישנת: לפני שעה שתית: תה? נחשב? השתכרת: מזמן. בכית:לפני חודש נראה לי קנית בגדים: שבועיים...שבוע.. משהו כזה. היית מאוהב: ברגע זה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום. התנשקת: אתמול. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: מזמן. התקשרת למישהו: לפני שעה. התקשרו אליך: לפני שעה.

ליאורנר

New member
יאללה וואקבר!!!!

אני - שם:ליאור נרומברג אוהב ת'שם שלך? כמובן, הכי יפה בעולם כינוי של חברים:ליאורנר, המקליט, החתיך, המושלם, אלוהים כינוי של המשפחה: ליאורי[לא אוהבים אותי במשפחה] מין:עשיתי, זכר שנת הולדתך:1985 שזה אומר שאתה בן..?21.5 גובה:1.72 מקום מגורים:ראשון לציון לאיזו עיר זה קרוב?נס ציונה, חולון, בת ים אוהב את העיר שלך?כמובן... העיר הכי טובה בעולם[חוץ מלאס וגאס] היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?לאס וגאס אוהב את הבית שלך? כמובן, בית אחד הבתים איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי כמובן, השקעתי בו שעות מהי שפת האם שלך?עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?חס ושלום כמה אחים יש לך?אח ואחות איך קוראים לאחים שלך?אח - אסף אחות - מיכל בני כמה הם?אח - 25 אחות - 14 חבר/ה?כמובן, מיה, לאב יו מה שם הביצפר שלך?מקיף ה' יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:צבא היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?חס ושלום צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ירוק אוהב את עצמך?מאוד מאוד מאוד אובססיבי? אם כן, למה?אובססיבי לקניית סרטי די וי די חושב שאתה בנאדם יפה? מושלם מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הכל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חסר למי שלא להקה אהובה:pINK FLOYD זמרת אהובה:---- זמר אהוב:אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)שנת 91 איך זה קרה?בת דודה שלי התחילה להשמיע לי אותו איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?אצל בתב דודה שלי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כמובן, ניתק לי את הטלפון בפנים מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) לאן את הולכת מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? צרחות מילים ולחן שורה אהובה מתוך השיר: 'למה לא גילית לי שאהבה זה עניין של זמן?' מרגש מאוד מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?בית נבנה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: 'יופי' כמה דיסקים יש לו?12 דיסקים[אם מחשיבים את 'עם הזמן' לדיסק כמובן] יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כמובן כמובן מה הדיסק האהוב עליך?שומקום יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כמובן כמובן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?תרמנו האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?כמובן, ואז התעוררתי הולך להופעות שלו?כמובן היית ביותר מ50 הופעות שלו?כמובן האם אתה טחון?חצי חצי הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?מלאנתלפיים נהנת?כמעט בכולם באיזו הופעה הכי נהנת? בכורה לממנטו מורי - היכל התרבות תל אביב - 2002 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?של אביב, והיו הרבה, צמח 2003 לא היה משהו בכלל קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כמובן, להרבה הופעות כולל ההופעה מחר בחיפה סיטי הול, קיבלתי מ'וואלה' הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:שמואל רוזנטל ההופעה הכי יקרה שהיית בה:בכורה לממנטו מורי - 140 שקל ההופעה הכי רחוקה:צמח 2003 ההופעה האחרונה שהיית בה?הופעה אינטימית בחולון - היה בן זונה היית ברוק עצמאות השנה?כמובן ושנה שעברה?לא[כי שמרתי, צבא חרא] ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:והייתי בהרבה, לא זוכר כמה אם היית, באיזה הכי נהנת?שנת 2000 הייתה הכי טובה יש לך חברים שהכרת בהופעות?כמובן, כל החברים שלי זה מהופעות אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:איתן, מיקי, יוני החבר הכי מצחיק:--- החבר הכי מציק:--- החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:--- החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:--- החבר ששר הכי יפה:איתן החבר האחרון שגרם לך לבכות:--- חושק באחד מהחברים?---- בגדת בחבר?--- חבר בגד בך?--- מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתנחל החבר האחרון שישן אצלך:---- החבר האחרון שישנת אצלו:---- הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: כיתה י''ב נכשלת במבחן:כיתה י''ב היית בים:עם איתן ויוני באיזה יום שישי אחד היית בבריכה:חס ושלום טפו טפו טפו עישנת:שנת 2003 שתית:לא אוהב לשתות השתכרת:לא השתכרתי אף פעם בכית:לפני 10 חודש בערך קנית בגדים:לא זוכר היית מאוהב:NOW אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אף פעם, סתם.. ברור שהיום התנשקת:יום שני ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):---- עשית פירסינג:לפני שלוש שנים בערך התקשרת למישהו:היום למפקד שלי התקשרו אליך:היום, מיה התקשרה אלי

ליאורנר

New member
מי קונה לאישתו בערב מדיח??....

כל החנויות סגורות בערב או שאין חניה, אי אפשר לקנות בערב מדיח אלא כן זה מעלטיזכיאן נדיב ביותר

מעכבת

New member
גם אם אני הייתי כותבת שיר כזה

הייתי אומרת את אותו הדבר בדיוק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כמובן, ניתק לי את הטלפון בפנים" קברת!!!!

shira ofek

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שם: שירה אוהב ת'שם שלך? ככה ככה כינוי של חברים: שירוצ' כינוי של המשפחה: - מין: נקבה שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? 16 גובה: 175 ככה. מקום מגורים: נתניה לאיזו עיר זה קרוב? חדרה... אוהב את העיר שלך? כן, אבל בכל זאת היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? היתי מעדיפה לגור בת"א אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם? כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? לא עניינכם בני כמה הם? 19,12 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך?שרת יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אממ לא צבע אהוב: שחור,אדום צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? לא אובססיבי? אם כן, למה?אביב
חושב שאתה בנאדם יפה? לא סגורה על זה עדיין מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עינים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג להקה אהובה: סינרגיה זמרת אהובה: זמר אהוב: אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? בערך לפני שנה. איך זה קרה? אמא שלי ביקשה שאני אצרוב לה דיסק שלו איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ראה "איך זה קרה?" :) הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? תכלס הוא רק מדכא עוד יותר מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? זה כל פעם משתנה. כרגע סוף העולם. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם. יש שירים שהמילים לא משהו והלחן מפצה על זה,ויש שירים שהלחן לא משהו והמילים מפצות... שורה אהובה מתוך השיר: "הכל כבר ידוע מראש,אנו כאן להעביר את הזמן." מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? חלולים! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? אביב 3 יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? תתחיל להוריד את המחירים ומהר האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא.. הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא האם אתה טחון?לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? 2 נהנת?כה באיזו הופעה הכי נהנת?בהאנגר 31.8 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:סינרגיה ההופעה הכי יקרה שהיית בה:האנגר 120 ההופעה הכי רחוקה: בחיפה.. ההופעה האחרונה שהיית בה? בחיפה היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא אם היית, באיזה הכי נהנת? לא יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לפני שבועיים במת' D: נכשלת במבחן: אתמול,שלשום..... היית בים:מזמן היית בבריכה: מזמן עישנת: אף פעם שתית: מזמן השתכרת: אף פעם בכית: אתמול קנית בגדים: לא זוכרת היית מאוהב: לפני 3 שנים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: .. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: .. התנשקת: לפני........חצי שנה? ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אליך: בדיוק הרגע=]

=)

אני - שם: שיר אוהב ת'שם שלך? בסדר כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: נקבה שנת הולדתך: 92 שזה אומר שאתה בן..? 15 אוטוטו גובה: הרבה זמן לא בדקתי.. משהו כמו 65 מקום מגורים: קרית סביונים לאיזו עיר זה קרוב? יהוד אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א אוהב את הבית שלך? לא ממש איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר של אח שלי והגינה מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית קצת יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? תומר אמיר ועודד בני כמה הם? 28, 25, 21 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? פסגות יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: אפור צבע שנוא: אוהב את עצמך? אובססיבי? אם כן, למה? סיכות ביטחון =) חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? נמשים =) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: אין אהובה זמרת אהובה: אין אהובה זמר אהוב: אביב בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? איפשהו בתחילת שנה שעברה איך זה קרה? קרה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בגיל צעיר כשאח שלי שמע את עכשיו מעונן ויום עובר הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אכן כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) קשה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 10-11, לא זוכרת יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן מה הדיסק האהוב עליך? אמ היתה תקופה חזקה של אביב גפן 3 יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "אה אביב.. אתה בא לפה הרבה?" האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא יודעת הולך להופעות שלו? פה ושם היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא זוכרת נהנת? חחחחחח כן, תודה באיזו הופעה הכי נהנת? רוק עצמאות שנה שעברה היה כיף הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא עולה לי קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן.. ווליום מאס אמ אס הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לא יודעת ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא יודעת ההופעה הכי רחוקה: קוקה קולה ההופעה האחרונה שהיית בה? קוקה קולה.. היית ברוק עצמאות השנה? עוד לא היה ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? חברים.. רק שיחקנו קוואה קוואה אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: נועה החבר הכי מצחיק: בר החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אין הכי החבר ששר הכי יפה: נועה החבר האחרון שגרם לך לבכות: לא זוכרת חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אממ נראה לי מתנחל החבר האחרון שישן אצלך: הרצבי באה עוד מעט החבר האחרון שישנת אצלו: נועה נראה לי.. וואי זה היה מזמן הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: ערבית =) נכשלת במבחן: לא זוכרת היית בים: בחופש חנוכה היית בבריכה: בחופש הגדול עישנת: בחופש הגדול נראה לי שתית: אחת מארוחות שישי השתכרת: נוור בכית: אתמול, שלשום.. לא יודעת קנית בגדים: חופש חנוכה היית מאוהב: נוור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול התנשקת: נוור ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): נוור עשית פירסינג: נוור התקשרת למישהו: לפני חצי שעה בערך התקשרו אליך: גם

Hosh17

New member
קר

אני - שם: חופית אוהב ת'שם שלך? איכס לא כינוי של חברים: חופ כינוי של המשפחה: חופית מין: נקבה שנת הולדתך: 89 שזה אומר שאתה בן..? 17 וחצי גובה: לא משנה חחח מקום מגורים: פתח תקווה לאיזו עיר זה קרוב? תל אביב אוהב את העיר שלך? לא משהו היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? תל אביב אוהב את הבית שלך? לא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? קצת אנגלית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? גל וסתיו. 2 בנים בני כמה הם? 14 ו- 10 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? מכללה למינהל יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן צבע אהוב: כחול ושחור צבע שנוא: ירוק צהוב אוהב את עצמך? לא אובססיבי? אם כן, למה? בשמים, שוקולד, מוזיקה, תינוקות חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? הם חושבים להקה אהובה: אלג'יר מהארץ זמרת אהובה: - זמר אהוב: אביב בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני שנתיים ככה איך זה קרה? שירים שלו אצל בת דודה שלי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ^ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) לאן את הולכת מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שניהם שורה אהובה מתוך השיר: ואמא, אני נופל מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? מחר בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: חבקי אותי חזק לפני שזה נגמר כמה דיסקים יש לו? 12 ? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא האמת מה הדיסק האהוב עליך? אור הירח ניראה לי.. וגם לילות לבנים יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שב תשתה קפה האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? צריכה לחשוב על זה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קוקה קולה. אבל לא בגלל ההופעות עצמן אלא בגלל משהו אישי קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ערן צור ההופעה הכי יקרה שהיית בה: נינט טייב הופעת בכורה (150 שקל) ההופעה הכי רחוקה: קוקה קולה ההופעה האחרונה שהיית בה? נינט טייב היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה?גם לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שנה שעברה נכשלת במבחן: השנה היית בים: שנה חופש גדול היית בבריכה: בטח שהייתי בת 6 עישנת: לפני כמה שנים שתית: לא מזמן השתכרת: אף פעם בכית: אתמול קנית בגדים: מזמן היית מאוהב: עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד התנשקת: כיתה ט' ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): אתמול. סתם עשית פירסינג: כיתה ה' בגבה עד שכדור סל בפנים פירק לי אותו התקשרת למישהו: לא זוכרת התקשרו אליך: מקודם

למעלה