שאלון בשביל להעיר את הפורום :)))

moriboy66

New member
וואו צריך יומיים בשביל לקרוא...

את כל השאלות.... וזה עוד בלי לענות
יאללה ננסה.. שם: גל אוהב ת'שם שלך? התרגלתי וקצת כן.. כינוי של חברים: גילגול גלוש גלי גליה קוקסיגליה.. (פעם היו לי חברים והיו לי הרבה שמות) כינוי של המשפחה: מזרחי... זה כבר כינוי לא? מין: זכר שנת הולדתך:1986 שזה אומר שאתה בן..? 20 גובה:אין לי שמץ מקום מגורים: רמת גן לאיזו עיר זה קרוב? חחח להכל..(תל אביב) אוהב את העיר שלך? אוהב את המקום שאני גר בו... זה אחלה שכונה ובמקום ממש אסטרטגי היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לכל אחד יש כזה חלום לזרוק את הכל ולגור בנגב או בגליל-גולן אוהב את הבית שלך? החדר שלי שופץ והוא נחמד...גמ לפני זה הוא היה נחמד ..את הבית לא יודע איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר האינטימי שלי האינטימי שלי...שלי החדר.. כמעט לא רואה יותר ממנו מהי שפת האם שלך? עברית
איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? לא. חחחחחח עוד לא..אבל לא צוחקים על זה כמה אחים יש לך? שתי אחיות איך קוראים לאחים שלך? אדר ושובל בני כמה הם? אדר בת 18 שובי בת 9 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? למדתי באון. זה ביצפר של חינוך מיוחד והוא נמצא בצהלה יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: באון מא' עד יב' היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: שחור כחול אדום צבע שנוא:לא שונא אף צבע.. יש כאלה שהם מגעילים יותר (בעיקר הגוונים של קרוקס) אוהב את עצמך? הוא מת מבחינתי אובססיבי? אם כן, למה? חשוב לי להראות מטופח...אבל זה לא ממש בהיסטרייה חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים לי חמוד.. אני לא יודע אם זה נחשב להקה אהובה: להקת חיל האויר.
חחחחח.. נו מה..פינק פלויד, ביטלס, אוונסנס, רדיוהד, פורקיפיין, אניגמה, קראנבריס, אול אבווט איב, נייטוייש, הכל אני שומע בקיצור.. זמרת אהובה:נורה ג'ונס, אבריל לבין, אלניס מוריסט, הת'ר נובה, אניה... זמר אהוב:לאונרד כהן, ניק קייב..... בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) קצת אחרי שיומן מסע יצא כבר היו לי את כל השירים במחשב ובורידים איך זה קרה? חיפשתי שיר של אביו, ומצאתי "אביב גפן- אנחנו דורמזוין" , נשמע לי נחמד והורדתי... מאז איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אוו אווו.. קודם כל, תמיד ידעתי שיש זמר אחד הומו שקוראים לו אביב גפן ב94 הוא היה בביצפר שלי ואני זוכר שהתחבאתי עם חברים כי שטפו לי את המוח שהוא הומו ומגעיל הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? למה עזר ותמך.... הוא עדין והוא תמיד איפה שהוא יתמוך מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) ימפאסבול טו סי מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?העיבור שיוצא בסוף... הליריקה נוגעת והלחן מרגש.. ביחד זה.. שורה אהובה מתוך השיר: ימפאסבול מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? נראה לי שמחר בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין ממש מילים שאפשר לאהוב בשיר.. כמה דיסקים יש לו?12 (כולל בלאקפילד II) יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? 24 (הכל יש לי בכפולות) מה הדיסק האהוב עליך? שלוש, חלולים, עכשיו מעונן, שומקום, אור הירח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? 'הייי אחי' חחחחח
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? יש בזה משהו. שהוא קורא לך 'היי אחי'. הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? נדמה לי שכן. מהעשור לאור הירח.. תספרו כמה עברו האם אתה טחון? במידה הנכונה..
. בואו נסגור את זה עכשיו. אני נכה. אני מקבל קצבה מביטוח לאומי כל חודש.. יש לי כסף... יש לי מספיק הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? יותר מ50 כבר סגרנו..אז עוד כמה של ריטה ושלמה היהודים אפרת גוש מטרופולין.... נהנת? כן. באיזו הופעה הכי נהנת? Dark Side Of The Moon 2006 השיא של חיי!!!! למרות שלא ראיתי כלום. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? רוק עצמאות, פעם המפיק הבן זונה שם דחף אותי ובכיתי כל ההופעה מתחת לבמה (כמובן בהופעה של אביב). זה היה ב2003 ובידיוק חזרתי מפולין.... קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? המון. הייתה תקופה שהייתי מקבל הזמנות להופעות.. עד שברק עזב (וזה מסביר מאיפה). הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: יהודה פליקר ההופעה הכי יקרה שהיית בה? 700 שקל לכרטיס זה אכן יקר.. D.side כמובן. ההופעה הכי רחוקה: בית גבריאל, שדרות, באר שבע ההופעה האחרונה שהיית בה? מחר היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: מ2001 אם היית, באיזה הכי נהנת? לא זוכר.. הייתה שנה שהוא פתח באני שונא.. זה היה מוצלח יש לך חברים שהכרת בהופעות? אני מקווה שבאמת כן.. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אני לא רוצה לתת שמות החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: כל הצבא שלי..הם זמרים וזמרות החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? תמיד יש מחשבות אבל אין לי חברים בשביל שאני אחשוק בהם בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? נראה לי מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: אחרי ההופעה של אפרת גוש בזאפה ידידה שלי ישנה אצלי.. החבר האחרון שישנת אצלו: חבר מהבציפר אבל בתכלס אין לי ממש חברים.. ...ואם כן הם וירטואלים הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:כל הבגרויות שלי (עשיתי 7ה יחידות) כולם 100יות נכשלת במבחן: מעולם חח
היית בים: שונא ים (אבל חוף ניצנים) יאככ אבל אין ברירה אז אין ברירה... היית בבריכה: שונא בריכה.. עישנת: לא מעשן שתית: בננה בנג'י בזאפה נחשב שתיה? אני לא שותה.. השתכרת: מעולם לא בכית: אממ.. אני בוכה המון.. לא תמיד זה בכי של תרתי משמע.. קנית בגדים: אני לא קונה לעצמי בגדים.. אימא שלי קונה לי היית מאוהב: עכשיו. נראה לי... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אנשים שאני אוהב אותם יודעים את זה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לחברה שלי שאהבתי אותה..אבל לא מדברים על זה.. התנשקת: מזמן... ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): מעולם עשית פירסינג: לא עשיתי התקשרת למישהו: לא עונים לי בדרך כלל אבל אתמול.. התקשרו אליך: היום מקווה שלא חפרתי יותר מדי ערב חמים לכולם

keren358

New member
סתם כי משעמם לי..../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני - שם: קרן אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: קרנית. קריידס. קנא.קרנונה. קרנולה. קרנולי. קרנול. קר . קרניאלה כינוי של המשפחה: אודי. שולה. רבקה. בולי. שולמית. מין: נקבה שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? 17 וחצי גובה: 1.70 מקום מגורים: טבריה לאיזו עיר זה קרוב? טבריה? אוהב את העיר שלך? כן, סבבה.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לפעמים כן. ת"א אוהב את הבית שלך? הכי הרבה איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדרשלי ומטבח P: מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? שום שפה יתום מאב/אם? חו"ח כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? חסוי בני כמה הם? 19 חבר/ה? שלילי מה שם הביצפר שלך? אורט טבריה :) יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? ממש לא צבע אהוב: תכלת צבע שנוא: חום אוהב את עצמך?לרוב לא אובססיבי? אם כן, למה? בעיקר לדיאטות ואוכל חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? פעם זה היה שיער אבל עכשיו גם זה לא. אממ..לאדעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אתמול ספ אמרה לי "הייתי מוכנה למכור את כל הבית שלי בשביל להראות כמוך" אבל זה לא נכון. לא שווה לך! את הרבה יותר יפוש, הכל בעולם! להקה אהובה: התעויוט! (נו, אממ מוניקה ) זמרת אהובה: חוו'של קנוספ זמר אהוב: אביב בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני שנתיים וחצי איך זה קרה? ראיתי קליפ של עורי עור. בכיתי. באותה תקופה מישהו ש"אהבתי" שלח לי תמיד שירים שלו ודיבר עליו וכאלה. שמעתי ממש מעט. אחרי חצי שנה הכרתי את צורי והוא הוריד לי קצת שירים שלו ומאז זה התחיל רשמי. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? או מאיפה אני זוכרת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? איך הוא יכול? עם השירים? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) וואוו קשה. עורי עור (ומלאך. הייתי חייבת) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם שורה אהובה מתוך השיר: "ועוד ילד שפוחד לחזור הביתה" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בית נבנה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "ונתאהב נו עוד פעם מחדש" כמה דיסקים יש לו? 12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? ממ.. יומן מסע. שלישי. שומקום. חלולים (נו זה קשה רק אחד) יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כמובן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שירבה בנדירים בהופעות !! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? בטח היית ביותר מ50 הופעות שלו? עדיין לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? משהו כמו 15 נהנת? ברורר באיזו הופעה הכי נהנת? וואוו. בכולן, באמת. אבל הכי הכי אינטימית בבית קשת-ראשונה שלי, עשור מכתב, זאפה, נדירים,עכו הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? רוקצ. הכל היה מגעיל קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? ynet (לתושבי המלחמה) וגם לנדירים הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אין ההופעה הכי יקרה שהיית בה: 130 נדמה לי ההופעה הכי רחוקה: ת"א ההופעה האחרונה שהיית בה? בית קשת. מחר סיטי הול P: היית ברוק עצמאות השנה? כן. סיוטים לשנים הבאות ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כןן (חחח ספ, הכרנו המון חברים {אני מחשיבה גם תמנקה של הזאפה וכל אלו מהסביבה}, נכון ? :D) אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אמא.צורי. זוהר.דורה.טל.ספו'של קנא.יער.יודה החבר הכי מצחיק: דורה החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: נו באמת החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם החבר ששר הכי יפה: ספ! אנחנו נלך לשיר במ. סיום ואתמול עשינו חזרות. (נו, לא במת) צורי! החבר האחרון שגרם לך לבכות: זוהר. התגעגעתי אלייה! חושק באחד מהחברים? ח לא בגדת בחבר? לאנראה לי :/ חבר בגד בך? גם מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אמ.. מתנוחל(?) החבר האחרון שישן אצלך: ספ החבר האחרון שישנת אצלו: ספ הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אוו כיתה ט' נראהלי נכשלת במבחן: אתמול (4 בתנ"ך ו 35 בספרות ) היית בים: חודש היית בבריכה: אוו שנים עישנת: שבועיים נדמהלי שתית: נוור השתכרת: כנל בכית: היום קנית בגדים: שבוע שעבר היית מאוהב: חצי שנה(?) משהו כזה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שנתיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: גם. אבל אם לא אהבה בין בני זוג אז אתמול אמרתי. התנשקת: ממ ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: אפעם התקשרת למישהו: חצי שעה התקשרו אליך: רבע שעה

Yaarit4

New member
היי קרנולי

מאוד נהנתי לקרוא את שאלונך:] אני מקווה שתהני היום בסיטי הול ותתקשרי אליי מלא בשירים:]

../images/Emo26.gif

אני - שם: דניאל אוהב ת'שם שלך? אממ כן.. אבל מוזר לי לקרוא לעצמי ככה.. כי לא הרבה קוראים לי ככה כינוי של חברים: דנדי כינוי של המשפחה: פלוצקי זה השם, וזה מספיק..חחח מין: הרבה! חח סתם, נקבה.. שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? לא, שאני בת. גובה: מטר וקרמבו, בקיץ מטר ובמבה
ובאמת מטר 53 מקום מגורים: יסוד המעלה לאיזו עיר זה קרוב? קריית שמונה אוהב את העיר שלך? תל אביב זאת העיר שלי
היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? תל אביב.. או מקום שקרוב לתלאביב אוהב את הבית שלך? לפעמים איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי מהי שפת האם שלך? אמא שלי מדברת עברית... איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? שפת ה-ב שפת חתולים שפת ים יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? חצי אחות.. רק מאבא איך קוראים לאחים שלך? לי בני כמה הם? היא, 30 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? הר וגיא יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה-תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לפעמים כן לפעמים לא.. בעיקר מסיבות של מקום צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין... אוהב את עצמך? לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? גיטרות ולצערי למשקל שלי חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שאלה טובה.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. אם הם אומרים אז אולי..חח תלוי בנסיבות.. להקה אהובה: 3 דורס דאון זמרת אהובה: אןי מישהי מסוימת.. זמר אהוב: אביב.. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? על הכינרת בזריחה...
איך זה קרה? שנינו היינו שם.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? חברה שלי אמרה לי שיש לה מישהו להכיר לי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן, בעיקר בשיחות הליליות שלנו... מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) קשהההההה... חחח אממ נלך על אין מלאכים בגן עדן כי שמעתי אותו לפני כמה דקות... מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם..
זה הסוד לא? שורה אהובה מתוך השיר: ''כשעצובים מחכים לניסים כמו ילדים מחכים לקוסמים'' מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אני לא ממש זוכרת איך קוראים לו..אז נכתוב את מחר, בהתחלה אהבתי אותו.. אבל גלגלצ הרס אותו... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: תמיד נשאר מחר... מה שנכון נכון, כמה דיסקים יש לו? 12 ובקרוב 13.... (עם הזמן ירח מלא תחשיבו שבכל אחד יש רק דיסק אחד) יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא.. מה הדיסק האהוב עליך? ממנטו מורי השלישי שומקום , שמתי לב שהעטיפות שעל הדיסקים גם משפיעות..חח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') שם אבא קצת קשה לא לדעת, שם הלהקה זה תעוט אחת גדולה
ולא ממש אכפת לי איפה הוא גר... וכו? יודעים קצת... כן?! איך קוראים לאמא שלו? דיברנו על אבא שלו.... נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? ''היי הנה אביב גפן!!'' חחחח סתם... האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא ממש.. הוא דיי מסתורי בעניי.. אבל יש דברים שהוא אמר או עשה ואמרתי ''איך מתאים לו...'' הולך להופעות שלו? בטח!! הפעם הראשונה שהתחלתי ממש לאהוב אותו היתה בהופעה... היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא... האם אתה טחון? דק דק... הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא ספרתי... לא כלכך הרבה.. נהנת? בכל אחת ואחת... באיזו הופעה הכי נהנת? האנגר 11 סוף החופש.. חבל שהפסדתי חצי ממנה... הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אמממ לא הייתי בכלכך הרבה הופעות שגם היה לי זמן לא להנות..חח קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כן.. מפורום רוק ישראלי שליתההה
הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: דפנה והעוגיות, גבע אלון, רובי וויליאמס ועודדדד מלא..חח ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זוכרת... ההופעה הכי רחוקה: רוק עצמאות בראשון... משהו כמו 4 שעות נסיעה.. ההופעה האחרונה שהיית בה? ערסי קולה.. ואם הופעה של אביב אז... קוקה קולה..חח או ההופעה שהיתה בחורשת טל.. מה שהיה אחרי אני כבר לא זוכרת.. היית ברוק עצמאות השנה? אכן ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: רק פעם אחת... עד שגיליתי את נפלאות הרוק אם היית, באיזה הכי נהנת? צצה לי שאלה בראש... מישהו יקרא את כל זה??? טוב אם יש מישהו כזה.. בבקשה כתבו שקראתם!! חחח יש לך חברים שהכרת בהופעות? אולי רק יותר התחברתי אליהם בהופעות.. אבל לא ממש הכרתי חדשים.. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אח של יעקוב החבר הכי מצחיק: עט לא מחיק החבר הכי מציק: הבן של איציק החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: זה שכל הזמן אומר נו החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: בא אלי כל ערב בחמש החבר ששר הכי יפה: אחד כזה טיפש החבר האחרון שגרם לך לבכות: מת.. חושק באחד מהחברים? לא כרגע... בגדת בחבר? לא נראה לי.. אם כן אז לא הפסקתי להצטער... וגם לאיזה סוג של בגידה מתכוונים? חבר בגד בך? לא... מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? סוג אחר החבר האחרון שישן אצלך: כבר לא ישן החבר האחרון שישנת אצלו: נתן לי את המיטה שלו הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לפני שני יובלים P: נכשלת במבחן: כן היית בים: .1.2.03 בשעה 15:16.. לא זוכרת.. היית בבריכה: כנל.... הייתי בים ובבריכה באותו יום!!! עישנת: לפני שבוע בערך... 'עישנתי', לקחתי שכטה... שתית: כמה שבועות.. השתכרת: חודש חודשיים.. בכית: יותר מדיי זמן לא... אני צריכה לבכות..חח קנית בגדים: יותר מדיי זמן לא.. אני צריכה לקנות..חח היית מאוהב: עוד לא קרה... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כמה שעות :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כמה שעות :) התנשקת: בחופש ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): ירדתי לאילת עשית פירסינג: פירסינג התקשרת למישהו: שעה ומשהו.. התקשרו אליך:שעה ומשהו.. עשיתי צלצול ניתוקק... חחח סתם..

אין אני.

אני - שם: גילי. אוהב ת'שם שלך? לפעמים. כינוי של חברים: גיל, גילוש, גולולו וכו'.. כינוי של המשפחה: גילגיל ועוד כמה מפדחים כאלה.. מין: נ'. שנת הולדתך: 1987. שזה אומר שאתה בן..? בת.
סתם, 19 וקצת. גובה: 1.64 מקום מגורים: צפון. לאיזו עיר זה קרוב? בין פולה לחיפה. אוהב את העיר שלך? בטח. אבל זה לא עיר.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לפעמים, במרכז. אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי כמובן. מהי שפת האם שלך? עיראקית.
איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אני לא. יתום מאב/אם? חלילה. כמה אחים יש לך? 2. איך קוראים לאחים שלך? לא מעניין. בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? אורט. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: מה? :| היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: סגול, שחור. צבע שנוא: צהוב? אוהב את עצמך? לא ממש. אובססיבי? אם כן, למה? לאנשים מסוימים. חושב שאתה בנאדם יפה? טח לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ריסים! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. להקה אהובה: אלג'יר, אירוסמית'. זמרת אהובה: שילה פרבר. זמר אהוב: אביתר בנאי, אביב גפן. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כמעט 4 שנים. איך זה קרה? ליל אהבה בצמח. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מאז ומתמיד הוא היה פה.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא מה הוא חבר שלי? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) וואו... מחוץ לתחרות נראה לי. [לא סגורה על זה.] מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שילוב טוב של שניהם.
שורה אהובה מתוך השיר: "איך הוא צורח כשהוא שר, בלבושו הקטיפתי המאופר.. האם הקשבתם למה שהוא אמר?" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? היא יפה ויש לה אופי... ברח לי השם שלו. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:
. כמה דיסקים יש לו? 11+אוסף+בלאקפילד. זה חידון? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? הממ לא. ממנטו מורי מזויף ואת האוסף אין לי. מה הדיסק האהוב עליך? חלולים. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') בקטנה, לא יותר מידי מעניין אותי פרטים כאלה. כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית.
נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שיאריך ת'שיער. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא. הולך להופעות שלו? כשיוצא. היית ביותר מ50 הופעות שלו? לאאא.. האם אתה טחון? אני נראית כמו נעמן? [סתם נשמה.
] הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? מאיפה לי? נהנת? ברובן. באיזו הופעה הכי נהנת? בניצנים עם עברי לידר. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? בעשור לשומקום לא היה משהו. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? מהשומרים.
אני ובאני מומחיות בזה. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: שילה פרבר! ההופעה הכי יקרה שהיית בה: רוק"צ? ההופעה הכי רחוקה: ניצנים. ההופעה האחרונה שהיית בה? וואווווווו אני לא רוצה אפילו לנסות להיזכר.. היית ברוק עצמאות השנה? |מנסה להיזכר...| נדמה לי שכן, אנלא בטוחה. ושנה שעברה? כן. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: באיזה 3, או 4. אם היית, באיזה הכי נהנת? בראשונה שהייתי.... כששייגעצ עוד היו בהופעות חימום הראשונות. יש לך חברים שהכרת בהופעות? כמובן. אם כבר מדברים על חברים.... [לא אוהבת כאלו] החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: בקורס באיזה משהו. נכשלת במבחן: גם בקורס. היית בים: כל יום בבסיס.. היית בבריכה: אע... שנים. עישנת: אתמול. שתית: מים? לפני 10 דקות. השתכרת: יום רביעי שעבר. בכית: לפני כמה ימים. קנית בגדים: היום. היית מאוהב: וואע... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ממש ממש לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד. התנשקת: מזמן. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עוד יותר מזמן. עשית פירסינג: NEVER התקשרת למישהו: היום בערב. התקשרו אליך: לפני שעה?

מעכבת

New member
בעשור לשומקום לא היה משהו??../images/Emo2.gif

היתה אחת ההופעות! ותכלס להאריך שיער דחוף בהול

=)

אני - שם: מור אוהב ת'שם שלך? דווקא כאן כינוי של חברים: מור כינוי של המשפחה: מור מין:בת שנת הולדתך: 91 שזה אומר שאתה בן..? 15 וחצי גובה:165 מקום מגורים: רמה"ש לאיזו עיר זה קרוב? ת"א אוהב את העיר שלך? חצי היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א אוהב את הבית שלך? כה איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? שירותים מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? יידיש יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? נועה בני כמה הם? 11 חבר/ה? כה
מה שם הביצפר שלך? אלון יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא יודעת תפסתם אותי ביום רע, נכשלתי בהשמעה במקהלה :( צבע אהוב: אדום צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא אובססיבי? אם כן, למה? להרבה חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הלק האדום שיש לי בציפורניים =) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כמה כאלה להקה אהובה: כרגע אממ גאנס אנ רוזס אולי זמרת אהובה: דריה פלג זמר אהוב: לא יודעת אולי אביב? לא יודעת בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) גיל 2 איך זה קרה? אבאמא איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? חח לא זוכרת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? הוא? לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) היום המכתב.. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: לא יודעת מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? היית ביותר מ50 הופעות שלו? האם אתה טחון? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת?בחלק באיזו הופעה הכי נהנת? עשור לעכשיו מעונן הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא זוכרררררתתת איזה שאילות מעיקות קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כה אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אין החבר הכי מצחיק: אמילי החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: יוני
החבר ששר הכי יפה: מעיין החבר האחרון שגרם לך לבכות: לאיודעת חושק באחד מהחברים? חחח יוני
בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנוחל החבר האחרון שישן אצלך: ירדן החבר האחרון שישנת אצלו: לא יודעת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: בתמטיקה נכשלת במבחן: היום :&#39
היית בים: בקיצ היית בבריכה: מזמן עישנת: לא זוכרת שתית: עכשיו תה עם חלב השתכרת: מזמן בכית: היום קנית בגדים: לפני יומיים היית מאוהב: עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו היום: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום התנשקת: אתמול? ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): אף פעם.
עשית פירסינג: אממ שנה וחצי התקשרת למישהו: קודם התקשרו אליך: לא זוכרת

galush29

New member
הווו,זה ארוך.אבל משעמם במילא../images/Emo3.gif

שם:גל. אוהב ת'שם שלך?ממש לא. כינוי של חברים:גולש
כינוי של המשפחה:גלגול מין:נקבה:] שנת הולדתך:1992 שזה אומר שאתה בן..?14 גובה:1.60 מקום מגורים:מעלה אדומים=\ לאיזו עיר זה קרוב?ירושלים אוהב את העיר שלך?איכככ לא,משעמם פה. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ת"א
אוהב את הבית שלך?אמ..דיי איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?חדרי הקטXD מהי שפת האם שלך?עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?לומדת אנגלית וצרפתית. יתום מאב/אם?לא כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך?לאחד דניאל,ולשנייה אביב[אני חברתי
] בני כמה הם?דניאל-אממ אין לי מושג:O בכיתה ד' או ה' ואביב בת 8 חודשיםXDD קטנה. חבר/ה?כרגע אין. מה שם הביצפר שלך?דקל וילנאי=\ יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?אממ לא,טוב לי שם בערך.הייתי אבל רוצה לעבור כיתה:[ צבע אהוב:בורדו,ירוק,ושחור
צבע שנוא:כל הזוהרים למיניהם.. אוהב את עצמך?לא תמיד. אובססיבי? אם כן, למה?אממ..לאביבXD חושב שאתה בנאדם יפה?איככ,לא=\ מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת:O להקה אהובה:מיי כמיקל רומנס,פול אאוט בוי,וגריין דיי.יש עוד מלאD: זמרת אהובה:- זמר אהוב:אביב גפן!!!!!!!!!! בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)בערך כיתה ז' איך זה קרה?הלכתי להופעה,ופשוט "זה עשה לי את זה"XD איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?שמעתי עליו מלא פעמים בכיתה ד'-ה'-ו' כזה.אבל לא ממש אהבתי אותו אז.לא הכרתי את השירים שלו ודיי הייתי מושפעת מהפרחות
הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?תמיד. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)וואו.אבל נראה לי שלילות לבנים,וקרו אור,אהה וזיגוטה טוב נו,מלאאא מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים שורה אהובה מתוך השיר:"זה לא חובה לחיות ,זה זכות להיות חיים" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?מחר בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?מחוץ מהאוסף יש לי את כולם מה הדיסק האהוב עליך?חלולים3> יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')אאמממ כן. כן?! איך קוראים לאמא שלו?נוריתD: נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?XD אני סתם רגישה מעצבנת,בטח הייתי בוכה
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?אמממ לא. הולך להופעות שלו?מתי שההורים שלי מסכימים.גררר היית ביותר מ50 הופעות שלו?לעע האם אתה טחון?XD הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?אמממ לא בדיוק סופרת,אבל הרבה נהנת?ברוב. באיזו הופעה הכי נהנת?אמממ..נראה לי רוק"צ הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?אממ.. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה:~125 ש"ח~ בתאטרון ירושלים. ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה?בזאת^ היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:ממזמן שזה לא קרה:O נכשלת במבחן:היוםS: בנאגלית-36 היית בים:בקיץ היית בבריכה:בקיץ עישנת:אפעם שתית:עכשיו.אני שותה קולה:) השתכרת:מזמןןןן בכית:יום שישי שעבר קנית בגדים:לפני שבועיים ככה היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך: איזה חופר XDDD אין לי כוח לענות על כולם

וואף וואף |פיס|

אני - שם:יואל. אוהב ת'שם שלך?קצת. כינוי של חברים: כל מיני עיוותים של השם. כינוי של המשפחה:יואל. מין: זכר. שנת הולדתך:91 שזה אומר שאתה בן..?15 בקירוב. גובה: 1.75 מקום מגורים:ב"ש לאיזו עיר זה קרוב?ב"ש אוהב את העיר שלך? לא. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?פלורידה. אוהב את הבית שלך?לא. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?הגג. מהי שפת האם שלך?אנגלית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?עברית. יתום מאב/אם?לא. כמה אחים יש לך?6 איך קוראים לאחים שלך?מהגדול לקטן. אדם,נעמי,שלום,הלל,רעיה,יואל וישי. בני כמה הם? 23.21.19.17.16.15.10 חבר/ה?חברה. מה שם הביצפר שלך?מקיף א'. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיסה. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא יודע. צבע אהוב: כחול. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך?קצת. אובססיבי? אם כן, למה?לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא נראה לי. להקה אהובה:היהודים. זמרת אהובה:אממ,לא יודע. זמר אהוב: אביב ההומו. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כיתה ז'. איך זה קרה? ידידה טובה שלי השמיעה לי את השיר "סופרסטאר" איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ממזמן. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? קצת. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) אהוב? וואה וואה. הייתי הולך על "מיליארד טועים" מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים. שורה אהובה מתוך השיר:"זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים"[נו תמשיכו!] מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אפ'חד! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?13 אאל"ט. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חברים לי כמה. מה הדיסק האהוב עליך? שומקום. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?קפה? תה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא. הולך להופעות שלו? אהאה. היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא. האם אתה טחון? לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא יכול לספור. נהנת? ברובן. באיזו הופעה הכי נהנת?רוק"צ 2006! הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? פינקי. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כנסיית השכל. פורום רוק ישראלי. אביב גפן בפורום[מהפורום עצמו בב"ש. כנ"ל היהודים] הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אממ,דג נחש הייתי אומר. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: רוק"צ. ההופעה הכי רחוקה: חיפה. ההופעה האחרונה שהיית בה? אממ,מקיף ג'=\ היית ברוק עצמאות השנה? אהאה. ושנה שעברה? אהאה. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 3 אם היית, באיזה הכי נהנת? השנה. יש לך חברים שהכרת בהופעות?אהאה. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:בן הייתי אומר. החבר הכי מצחיק: בר? החבר הכי מציק: יש כאלה שחושבים שהם חברים..כמו אריאל וזה.. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: איתמר,בר,אדם. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: בן. החבר ששר הכי יפה: לא יודע...רביד אולי? החבר האחרון שגרם לך לבכות: אפ'חד. חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא. חבר בגד בך? כן. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם. החבר האחרון שישן אצלך: בן. החבר האחרון שישנת אצלו: אמממ,מיקי[לא ממש חברה,יותר ידידה] הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: כיתה ו'.\= נכשלת במבחן: השבוע. היית בים: אממ,סוכות. היית בבריכה: כנ"ל. עישנת: לפני חצי שעה. שתית: שבוע שעבר. השתכרת: מזמן. בכית: שבוע שעבר. קנית בגדים: חודש. היית מאוהב: עכשיו! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני 3 שעות ככה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כנ"ל. התנשקת: אממ,4 בצהריים ככה. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:אממ,חופש גדול[גבה] התקשרת למישהו:לפני שעתיים[אני זוכר,משעמם לי!] התקשרו אליך: גם.. מה נגמר איך נגמר?! אמאאאאאאאאאא

Forever NemeSh

New member
../images/Emo205.gif

אני - שם: טל אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: טול, טרול,טלוו'ש, טלטל, נמש כינוי של המשפחה: טלו'ש, פיצ מין:
שנת הולדתך: 1986 שזה אומר שאתה בן..? בת 20 גובה: 1.66 בערך מקום מגורים: ראשל"צ
לאיזו עיר זה קרוב? לראשון? אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א אוהב את הבית שלך? מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, מבינה קצת רומנית ולאחרונה גם פורטוגזית
יתום מאב/אם? חס וחלילה כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? אביב ועומר בני כמה הם? אביב בת 12 ועומר 10 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? רביבים היה התיכון שלי.. סיימתי כבר.. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: סיימתי תיכון, עוד חודשיים וחצי מסיימת צבא היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?
צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? משתדלת אובססיבי? אם כן, למה? ממממ...
חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אנערפא, תלוי את מי שואלים. להקה אהובה: סינרגיה מאוד לאחרונה זמרת אהובה: נינט, איה כורם זמר אהוב: אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) גיל 8 וחצי בערך איך זה קרה? פשוט קרה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בטלויזיה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אכן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) סוף העולם מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? הכל שורה אהובה מתוך השיר: "אם מתים רק יכלו לדבר מה היית אומר"
מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? מממ... אחזור אליכם עם תשובה על זה. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כנ"ל כמה דיסקים יש לו? תספרו בעצמכם
יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן מה הדיסק האהוב עליך? אביב גפן 3, חלולים יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') KIND OF...
כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? היי, מה המצב? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? איי גאס סו האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? המון נהנת? חלק יותר וחלק פחות.. באיזו הופעה הכי נהנת? ממממ.. עשור לאביב גפן 3 נראה לי הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? שייגעצ.. מזמן. ורוק עצמאות האחרון
קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? המון פעמים. קומבינטורית
הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ערן צור ההופעה הכי יקרה שהיית בה: וואו.. זה קשה להיזכר..
ההופעה הכי רחוקה: חיפה? אילת? ההופעה האחרונה שהיית בה? מממ.. זה היה מזמן האמת. היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 8 אם היית, באיזה הכי נהנת? ממממ.. לפני 4 שנים נראה לי.. יש לך חברים שהכרת בהופעות? בארור אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אביב וסיון החבר הכי מצחיק: גיל החבר הכי מציק: תומר החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:
החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם. החבר ששר הכי יפה: אביב החבר האחרון שגרם לך לבכות: גיל חושק באחד מהחברים? MAYBE בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: אביב החבר האחרון שישנת אצלו: אביב הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: כיתה י"ב? לפני שלוש שנים
נכשלת במבחן: כנ"ל היית בים: לפני שבועיים היית בבריכה: לפני חודש עישנת: לפני כמה חודשים.. (הפסקתי לפני 10 חודשים בערך לתוהים) שתית: שבועיים השתכרת: מזמן בכית: היום קנית בגדים: יום שלישי היית מאוהב: מממממ.... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: להילה, לפני שעה בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כנ"ל
התנשקת: שבועיים ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):
עשית פירסינג: ממממ... שלוש וחצי שנים? התקשרת למישהו: שעה התקשרו אליך: חצי שעה

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

אני - שם: ישראל, אוהב ת'שם שלך? כמו את המדינה ,
כינוי של חברים: במשך השנים: שרוליק, שרולק'ה, איזדולי, נשמה , כינוי של המשפחה: ישרוליק, ורק אמא וחברים קרובים מפעם מין: זכר כי אני זוכר, שנת הולדתך: 1979 יו ילד מזדקן שזה אומר שאתה בן..?27 גובה: מטר שמונים מקום מגורים: חדרה, לאיזו עיר זה קרוב?בינימינה אוהב את העיר שלך? לפעמים לא, היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? במקום שיהיה לי שם שקט ונעים, ושיהיה קפה ארומה ליד הבית,
אוהב את הבית שלך? לאחרונה ממש לא , הבית הוא מקום מסוכן בשבילי ולא נעים לאחרונה
איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי, מקלחת, מהי שפת האם שלך? רומנית מדוברת ואידיש, סתם ניראה לכם?....עברית ,,,ארץ ישראלית צברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית ,,,,הרבה ממנה ,,,,ומלנכולית,,,שפה קשה קשה איין עבאדה איין שפה קשה קשה, יתום מאב/אם? יתום לצערי מאם, כמה אחים יש לך?0 איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מחפש, יש קשיים מה שם הביצפר שלך? ישראל לרוב , יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: הייתי בכולם חות מהאחרון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אני עדיין בבית ספר הגדול של החיים צבע אהוב: אדום חזק בוהק צבע שנוא: שחור כי הוא דיכאוני ואני לא אוהב את הדיכאון שלי אבל לא יכול לחיות בלעדיו, לצערי אוהב את עצמך? לפעמים, משתדל,,,, אובססיבי? אם כן, למה? לעדכון הבלוג שלי CRAP חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים שיש לי מצב רוח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניי כחולות טבעיות ואני מטר שמונים , חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק,,לפחות להקה אהובה: מטאליקה של כל הזמנים, בערך, זמרת אהובה: כרגע דנה ברגר
, דנה תעשי לי ילד, או סלט, דיאט עם הרבה עגבניות, זמר אהוב: עידן יניב,,, סתם נו אביב גפן, בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) 1998 בסוף כיתה י"ב כזה איך זה קרה? נפלתי במדרגות ונחבט לי הראש בריצפה ואז שמעתי קולות: לך לקנות את הדיסקים של אביב גפן,,,לך,,
,,סתם חיפשתי את עצמי וידעתי שיש במוזיקה של אביב , שירים על חיפוש עצמי מבחינה נפשית, הייתי בן 18 איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? כניראה מהטלווזיה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? שאמא שלי נפטרה פירסמתי הודעה בפורום של האתר הרשמי שהיה אז , אביב התקשר בעצמו באותו הלילה להביע ניחומים, לא האמנתי ששמעתי אותו אז, הייתי די המום גם בגלל המוות של אמא שלי וגם בגלל זה שהוא התקשר, מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) שיר מובחר ביותר: סוף העולם מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? אוהב את השיר בהופעות חיות תמיד השיר אנרגטי שורה אהובה מתוך השיר: אז תקח את הכדור שיעיף אותך הרחק מכאן, בסוף ימצאו אותך מת, מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אני שונא, כרגע לא ממש מוצא בו מילים שקשורות אליי,,ברובו בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אני אוהב אותך אני אוהב אותך,,,, כמה דיסקים יש לו?תשאלו אותו,,,,, יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן מה הדיסק האהוב עליך?כולם, משתנה לפי מצב הרוח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אבא כן להקה כן, גר לא ,,,ולא יעניין אותי אלא אם אוזמן לביקור אחרי הכל אני עובד בארנונה של איזור תל אביב חחחח סתם ,,,, כן?! איך קוראים לאמא שלו? עזבו נו נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? עכשיו באים? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לפעמים מרגיש כך שמרגיש מתחבר מאוד למילים בשירים הולך להופעות שלו? משתדל שיש גדולות היית ביותר מ50 הופעות שלו? קצת פחות האם אתה טחון? חחחח מה? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא זוכר נהנת?מאוד באיזו הופעה הכי נהנת?בכולן פחות או יותר אבל בחשמליות יותר! הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? של דנה ברגר אבל לא בגללה בגלל שראיתי את ז'קו אייזנברג,,,,לא אוהב אנשים עם פוזה ,,, קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כן 2 כרטיסים זה היה ב2001 , קיבלתי דרך האתר הרשמי שהיה אז הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: שרית חדד?,,,סתם,,,אממממ,,,ארקדי דוכין למשל , פוליקר יהודה גם, גבריאל בלחסן, אפרת גוש , ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לבטח כמו של ליאור נר 140 שקל ההופעה הכי רחוקה: לא יותר רחוק מתל אביב , יש לי חרדות דרכים ההופעה האחרונה שהיית בה?דנה ברגר בנתניה היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? יש לי מפה אנשים שכייף לי לשוחח איתם פה, אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מיסטר ביין, סתם נו, אתם מי שקורא את דבריי פה חוץ מיזה יש לי ידידה אחת טובה, כמה חברים במסנג'ר ומנסה עכשיו ליצור חברות חדשה עם מישהו מהעבר החבר הכי מצחיק:אני את עצמי מבפנים+אריק קרטמן+אל באנדי החבר הכי מציק: שותפים לעבודה שלא שומרים על הניקיון של מקום העבודה שלנו זה מציק לי באופן אישי החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:איין כזה מנתק קשר אם יהיה החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אני עובד על זה, מנסה, החבר ששר הכי יפה: מה מי איפה? החבר האחרון שגרם לך לבכות:זה לא חבר זה אבא שלי וזה גם הנפש הפנימית שלי חושק באחד מהחברים?חחח מה? בגדת בחבר? מסרתי מידע לאוייב שהוא,,,,חחחח סתם,,, חבר בגד בך? כבר עברו השנים לא אזכור הימים, מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אני מנ\תנחל בחדר שלי בבית שלי בדרך כלל החבר האחרון שישן אצלך: איין אצלי מקום מאוד קטן החבר האחרון שישנת אצלו:איין לי מה לומר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים:X היית בבריכה:X עישנת:X שתית:כן היום דיאט קולה חח השתכרת:X בכית: במהלך השבוע האחרון כמה פעמים קנית בגדים:היום תחתונים וחזיות,,,חח סתם תחתונים וגופיות היית מאוהב: יותר מדיי וזה שבר אותי,,,יותר מדיי אולי יותר מדיי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: המון לידידה שלי , למשל ו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כנל התנשקת:נתתי נשיקה אתמול ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):אתמול ירדתי מהאטובוס הבייתה,,,חחחח עשית פירסינג:X התקשרת למישהו: כל יום התקשרו אליך:כל יום מה כבר נגמר? בתמונה כלב נחייה לעיוורים שצילמתי

היום התחלתי ללמוד גיטרה!!../images/Emo9.gif

אני: לוטוס שם: לוטוס! אוהב ת'שם שלך? אכן כינוי :לוטוסית מין: בת שנת הולדתך: 92 שזה אומר שאתה בן..? לא. אני בתXD בת 14 וחצי גובה: רגיל מקום מגורים: מרכז לאיזו עיר זה קרוב? כ"ס אוהב את העיר שלך? ממ... לפעמים היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ליד הכינרת אוהב את הבית שלך? כשהוא שקט איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? העליית גג עם הגיטרות והתופים והספרים :} מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? ג'יבריש יתום מאב/אם? עדיין לא כמה אחים יש לך? אחות אחת. איך קוראים לאחים שלך?- בני כמה הם?9 חבר/ה? אין כרגע מה שם הביצפר שלך? בשביל לשלוח לשם את המחבל? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן. אני רוצה מגמת מוזיקה צבע אהוב:- צבע שנוא: ורוד זוהר אוהב את עצמך? בדרך כלל לא אובססיבי? אם כן, למה? מוזיקה מוזיקה מוזיקה חושב שאתה בנאדם יפה? בדרך כלל לא P: מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן להקה אהובה:ממ וואי קשה... פורקיופיין טרי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני 5 שנים איך זה קרה? התעניינתי אחרי ששמעתי את שיר עצוב וסוף העולם.. ואהבתי את השירים.. ושמעתי שהיה לו עבר מעניין.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ברדיו נראה לי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כמובן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) אולי סוף העולם? מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: ילד סינטתי כבוי מול מסך שדולק,, שירים שטבולים בשקרים הענקתי לך כמו שושנים מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? משהו בין שנינו בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:משהו נשמע לא מכוון [ככה זה הולך? P: ] כמה דיסקים יש לו? הרבה |: ממ 12? משהו כזה, לא? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כמעט מה הדיסק האהוב עליך?ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אכן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית גפן נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "מה אתה עושה פה? למה יצאת מהבית בקור כזה?" האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן הולך להופעות שלו? הרבה היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא. האם אתה טחון? בשר טחון בצורה של קציצה הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?מ נראה לי 11 נהנת? כן! באיזו הופעה הכי נהנת? בלקפילד בפברואר בזאפה... שורה ראשונה.. לבד הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אביב עם לידר ביוני בפסטיבל אשדוד קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? פסטיבל הפסנתר:) לפני חודשיים.. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא? היהודים, ופלסיבו.. חחח ההופעה הכי יקרה שהיית בה: רוג'ר ווטרס!! ההופעה הכי רחוקה: כנל ההופעה האחרונה שהיית בה? עם ג'ורדן רודס היית ברוק עצמאות השנה? לא.. ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי אף פעם חח אם היית, באיזה הכי נהנת?- יש לך חברים שהכרת בהופעות? אכן!! אם כבר מדברים על חברים.... מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אני החבר שנשאר בבית לבד הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נאמ.. שנה שעברה כנראה נכשלת במבחן: עוד לא קרה.. חח היית בים: בקיץ היית בבריכה: כנל עישנת: עוד לא קרה שתית: ממ לפני חודשיים השתכרת: לא השתכרתי בכית: אתמול קנית בגדים: שבוע שעבר היית מאוהב: לא מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אני תמיד מתכוונת אם אני אומרת התנשקת: יולי ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחחחח עשית פירסינג: לא עשיתי :) התקשרת למישהו:ממ בצהרים התקשרו אליך: כנל |דגש|סופשבוע נעים אנשים יקרים!

למעלה