שאלון בשביל להעיר את הפורום :)))

אני אני אני !

אני - תמיד נשאר אני שם: אביתר\אבי\תמנינג'ה אוהב ת'שם שלך? את כולם! כינוי של חברים: אבי כינוי של המשפחה: אביתרי מין: זכר שנת הולדתך: 87 שזה אומר שאתה בן..? 19 וכמה ימים גובה: 1.63 (נדפקתי
) מקום מגורים: ירושלים\ מעלה אפרים ויש עוד אבל עזבו לאיזו עיר זה קרוב? מעלה אפרים- לא קרוב לשום מקום אוליי לבית שאן... אוהב את העיר שלך? את ירושלים אני מאוד אוהב היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא אוהב את הבית שלך? שאלה מתקילה- אין לי בית קבוע איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? כנ"ל מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית 4 יחידות יתום מאב/אם? חס וחלילה כמה אחים יש לך? 7 כולל אני איך קוראים לאחים שלך? אביהוא מיכל אודיה אריאל מרב איתן בני כמה הם? 25, 20, 13, 11, 9, 4 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? מכינת קדם צבאית מעלה אפרים יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: מכינה קדם צבאית היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: צהוב שחור צבע שנוא: אדום לבן אוהב את עצמך? מטורף על עצמי אובססיבי? אם כן, למה? אני אובססיבי לריב עם אחותי חושב שאתה בנאדם יפה? בטח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הכל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נווו לא נעים להקה אהובה: יש הרבה הכי אהובות זה נירוונה אאוזיס פינק פלויד ויש עוד.... זמרת אהובה: ג'ניס ז'ופלין זמר אהוב: קורט קוביין בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כיתה ו איך זה קרה? אחשלי השפיע עליי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בעניין של זמן לפני הרבהה שנים הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) קשה סתם סתם... אממ שומקום בגירסת הופעה עם הסולו חשמלית מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את הכל תכלס שורה אהובה מתוך השיר: חתול שרוף והם צוחקים ואלוהים שותק מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? מחר בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין כמה דיסקים יש לו? 13 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חוץ מעם הזמן מה הדיסק האהוב עליך? עכשיו מעונן והשלישי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') יודע כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שיפסיק להופיע בזאפה ושהוא שמאלני טיפש האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? יש מצב לא יודע האם אתה טחון? עזבו אותייי הופעות: (לא חובה של אותו אמן) אני הולך המון בכמה הופעות כבר היית? יותר מ100 נהנת? לא בכולם באיזו הופעה הכי נהנת? ניצנים 2004 אביב ועברי הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? היו הרבה קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן ברוק עצמאות לפני שנתיים מחבר שלי שאבא שלו היה התאורן הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: של מוש בן ארי ההופעה הכי יקרה שהיית בה: רוג'ר ווטרס ההופעה הכי רחוקה: בחיפה ההופעה האחרונה שהיית בה? לפני שבועיים שלוש שוטי הנבואה היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 5 אם היית, באיזה הכי נהנת? של 2003 יש לך חברים שהכרת בהופעות? בטח אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מאור החבר הכי מצחיק: ברוך החבר הכי מציק: שקי החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: שוקי החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: שטובי החבר ששר הכי יפה: מאור החבר האחרון שגרם לך לבכות: שטובי חושק באחד מהחברים? מינית?? ממש לא בגדת בחבר? לא זוכר חבר בגד בך? לא זוכר מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתונחל בריבוע החבר האחרון שישן אצלך: מאור החבר האחרון שישנת אצלו: מאור הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: בכיתה ט מתישו נכשלת במבחן: בכיתה ט מתישו היית בים: שבוע שבעבר היית בבריכה: בחופש הגדול עישנת: תלוי מה שתית: תלוי מה השתכרת: שבוע שבעבר בכית: שבוע שעבר קנית בגדים: בסוכות היית מאוהב: לפני חצי שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום התנשקת: שבוע שעבר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): הלו הלוו עשית פירסינג: כיתה ט התקשרת למישהו: עכשיו התקשרו אליך: השניה

S h A b i T

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

אני - שם: אלמוג. אוהב ת'שם שלך? כן. כינוי של חברים: ע-למוג,מוג/י. כינוי של המשפחה: אלמוגי? מין: נקבה. שנת הולדתך: 1989. שזה אומר שאתה בן..? 17 וחצי. גובה: אין לי מושג. מקום מגורים: ראש העין. לאיזו עיר זה קרוב? פתח תקווה. אוהב את העיר שלך? כה. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? באר טוביה. :) אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי. מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית. יתום מאב/אם? לא. כמה אחים יש לך? 3. איך קוראים לאחים שלך? מור דור ויובל. בני כמה הם? הגדול בן 20 הקטנות בנות 5 ו3. חבר/ה? מסתבר שלא. מה שם הביצפר שלך? בגין. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא. צבע אהוב: שחור צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? לפעמים. אובססיבי? אם כן, למה? לקניות. דאמ. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את האף. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא חושבת על זה. :) להקה אהובה: איף זמרת אהובה: איף זמר אהוב: בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כתה ז'. איך זה קרה? אלוהים יודע. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ברפי רשף נראלי. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? קשה לי להודות, אבל כן. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) מגיע לך יותר. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים. שורה אהובה מתוך השיר: אוי נו. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? גנרל. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "הקשבבבבבבבבבבבבב" כמה דיסקים יש לו? שיט, 11 או 12? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן. מה הדיסק האהוב עליך? השלישי. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לצערי. כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? חחח הולך להופעות שלו? מפעם לפעם. היית ביותר מ50 הופעות שלו? כן. האם אתה טחון? ממש לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? מי סופר.. נהנת? מן הסתם. באיזו הופעה הכי נהנת? אביב גפן ועברי לידר ניצנים 2004. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? שייגעצ. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אין כזאת. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: נראה לי שהאקוסטית של היהודים שעלתה לי 170. זין. ההופעה הכי רחוקה: אילת.. ההופעה האחרונה שהיית בה? יום שישי בג'ירפות. היית ברוק עצמאות השנה? כן. ושנה שעברה? כן. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 5 אני חושבת. אם היית, באיזה הכי נהנת? 2003. יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אלונה. החבר הכי מצחיק: גל. החבר הכי מציק: גל. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: ממ.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: עם כולם ביחד.. :) החבר ששר הכי יפה: יהל. החבר האחרון שגרם לך לבכות: יוני. גם כן חבר אה.. חושק באחד מהחברים? אוהו. בגדת בחבר? לא. חבר בגד בך? כן. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? וואה, כל היום מתנחלים אצלי. החבר האחרון שישן אצלך: יוני. החבר האחרון שישנת אצלו: יוני. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שיט, זה לא קרה השנה. נכשלת במבחן: תחילת שנה. היית בים: חודש ככה. היית בבריכה: חיים שלמים. עישנת: לפני חצי שעה בערך. שתית: לפני כמה שעות. השתכרת: בחתונה של מטיוס :) בכית: היום. קנית בגדים: אתמול. היית מאוהב: לא ברור. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום. התנשקת: לפני כמה ימים. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: שנתיים ככה. התקשרת למישהו: חצי שעה. התקשרו אליך: שעה וחצי? מקסים.

yellow cheese

New member
יום שישי את יודעת..אווו ווההה

אני - שם: שירלי אוהב ת'שם שלך? היום כן, בעבר לא כינוי של חברים: שיר, שירלוש, שרלוק, שירלה, שורלה. כינוי של המשפחה: שרלוט, שירה, פייפונה מין: נ שנת הולדתך: 1985 שזה אומר שאתה בן..? 21 וחודש גובה: 1.56 לערך מקום מגורים: בארשבע עיר הפשע לאיזו עיר זה קרוב? לישובים מיתר, להבים, עומר וכו'. וערים? אופקים, דימונה ושאר פריפריות למינהן. אוהב את העיר שלך? כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בצפון הרחוק עם אופיר אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית (+/-), צרפתית, ספרדית (רק מטלנובלות..בערך!). יתום מאב/אם? חלילה, שמע ישראל!!!!!!!!! כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך? סיון וגלעד בני כמה הם? סיון בת 23 בעוד שבועיים, גלעד בן 15 וחצי. חבר/ה? יש, ברוך ה'. מה שם הביצפר שלך? היה מקיף ע"ש יצחק רגר (ראשהעיר ז"ל), עכשיו צה"ל יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חוץ מאוני' הייתי בכולם וסיימתי עם זה!!!! היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? מ ת ה ה ה ה להשתחרר!! צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ירוק אוהב את עצמך? כן אובססיבי? אם כן, למה? הממ לאדעת חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מאוד יפה, לפעמים זוועה! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף, שפתיים, גבות כשהן מסודרות חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עניין של טעם להקה אהובה: לויידעת זמרת אהובה: נינטייב
זמר אהוב:אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לא באלי לענות על זה שוב איך זה קרה? ........... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? כשיצחק רבין נרצח נראהלי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? עצוב ופתטי...אבל כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) לילה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: הכל. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בית נבנה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: ע-א-ל----קקקקקקק כמה דיסקים יש לו? בדקו בארכיון חחח
יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? דה חוץ מבלאקפילד מה הדיסק האהוב עליך? ח ל וווו ל ייייי ם יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לדאבוני כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נו-רית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? היי, מה אתה עושה פה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? לפעמים היית ביותר מ50 הופעות שלו? יכול להיות...לא בטוחה האם אתה טחון? אמאשלכם הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? המווון נהנת? יש מצב באיזו הופעה הכי נהנת? ניצנים 2004 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? היהודים, אחת הפעמים בפורום קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן, יובל בנאי בבארקה לפני מלא זמן, רדיו דרום. ופעם אחת יוני בלוך-מנירקי. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: נינטייב [הופעה מאז שהיא הוציאה אלבום הכוונה] ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אנעערףףף ההופעה הכי רחוקה: בטח בחיפה ההופעה האחרונה שהיית בה? פורום ב"ש.. אביב גפן היית ברוק עצמאות השנה? לאאא ושנה שעברה? לאאא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: שלוש שנים ברצף אם היית, באיזה הכי נהנת? בטח של 2002 או משו. יש לך חברים שהכרת בהופעות? היו לי פעם אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אופיר ואלינור החבר הכי מצחיק: אופיר ואלינור החבר הכי מציק: יש כמההה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: כנ"ל החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אופיר ואלינור החבר ששר הכי יפה: סיוון בר לב החבר האחרון שגרם לך לבכות: אופיר חושק באחד מהחברים? באופיר בגדת בחבר? לצערי כן, במישהי שהייתה חברה טובה שלי בעבר, הייתי עם מישהו שהיא אהבה ואני כל כך מתחרטת על זה. ניסיתי לתקן, אבל הכל יצא הרבה הרבה הרבה יותר רע ממה שהתכוונתי. הלוואי שהיא הייתה סולחת לי. חבר בגד בך? מאמינה שכן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנחלים אצלי החבר האחרון שישן אצלך: אופיר החבר האחרון שישנת אצלו: אופיר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: חח לפני מלא זמן נכשלת במבחן: חח כנ"ל היית בים: ביומהולדת שלי עם אופיר היית בבריכה: בקיץ, בבית שלי עישנת: כיתה י', הופעה בשדרות..חח סתם לא לקחתי לריאות בכלל שתית: מזמן השתכרת: מזמן בכית: אתמול קנית בגדים: אופיר קנה לי ביומולדת היית מאוהב: עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בבוקר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: בבוקר התנשקת: בבוקר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): בבוקר
עשית פירסינג: לפני ים זמן התקשרת למישהו: בבוקר התקשרו אליך: בבוקר זהו?

היו ימים כבתי בשקיעה..

אני - שם: מור. אוהב ת'שם שלך? כן. כינוי של חברים: מורי וממנטו. כינוי של המשפחה: מורצ'וק. מין: נקבה. שנת הולדתך: 1990. שזה אומר שאתה בן..? 16 ושבוע. גובה: 1.55. :) מקום מגורים: נווה סביון. לאיזו עיר זה קרוב? יהוד, ת"א. אוהב את העיר שלך? לא. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א. אוהב את הבית שלך? כן. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדרי. מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית? יתום מאב/אם? לא. כמה אחים יש לך? 1. איך קוראים לאחים שלך? אופק. בני כמה הם? 14. חבר/ה? אין. מה שם הביצפר שלך? בן צבי. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: כתום. אוהב את עצמך? לא. אובססיבי? אם כן, למה? כן, להמון דברים. לאנשים, לאביב ועוד כמה. חושב שאתה בנאדם יפה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לפי מה שאומרים, כן. להקה אהובה: הביטלס. זמרת אהובה: בר בלפר. (נעשה ממנה זמרת). זמר אהוב: א. גפן. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים): התחיל רציני כשהייתי בכיתה ה', בגיל 11. איך זה קרה?בת דודה שלי הכירה לי את אביב כשהייתי בכיתה ג' ואז קרה משהו שגרם לי להתחבר אליו מאוד, שנתיים אחריי זה. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בת דודה שלי. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן. אבל למה בעבר? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) קשה, אני באמת לא יכולה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? השילוב שלהם ביחד. שורה אהובה מתוך השיר: ... מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אילנה. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: בואי נאהב עד שנהיה זקנים. כמה דיסקים יש לו? 12 כולל בלאקפילד ואוסף. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן. מה הדיסק האהוב עליך? זה בתקופות. ברגע זה- אביב גפן 3 ואור הירח. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן. כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? תודה. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן. הולך להופעות שלו? כן. היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא יודעת.. האם אתה טחון? לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? אני לא סופרת, דיי הרבה. נהנת? מאוד. באיזו הופעה הכי נהנת? זאפה של אביב, בארבי של אינפקציה, מועדון התאטרון של אביב ועוד כמה.. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? כן, של מוניקה סקס בעיקר. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן, להמון הופעות. מידיד לשעבר. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אין. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: האנגר- עשור למכתב. ההופעה הכי רחוקה: אילת. ההופעה האחרונה שהיית בה? זאפה 29.11.06. היית ברוק עצמאות השנה? כן. ושנה שעברה? גם. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 3. אם היית, באיזה הכי נהנת? מלפניי שנתיים. יש לך חברים שהכרת בהופעות? המון. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: לכל חבר יש את היתרונות והחסרונות שבו. כל אחד הכי טוב במשהו אחר. החבר הכי מצחיק: הילה. החבר הכי מציק: מישהי. :) החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: עדי. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: הרבה. אין לי חברים שאני לא נהנית להיות איתם. החבר ששר הכי יפה: ונטורה. החבר האחרון שגרם לך לבכות: שבט. חושק באחד מהחברים? כן. בגדת בחבר? כן. חבר בגד בך? כן. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנחל. אני לא ממש אוהבת להיות בבית. החבר האחרון שישן אצלך: שבט, תמרה, נועה, תמר, מיכל ועדי. החבר האחרון שישנת אצלו: שבט. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: השנה!! נכשלת במבחן: היום. היית בים: בחופש הגדול. היית בבריכה: כנ"ל. עישנת: היום. שתית: שבוע. השתכרת: שבוע. בכית: אתמול. קנית בגדים: בחנוכה. היית מאוהב: ברגע זה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול. התנשקת: חודשיים נראה לי. :X ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): :) עשית פירסינג: אוקטובר. התקשרת למישהו: לפני רבע שעה. התקשרו אליך: לפני 5 דקות. נתראה בסיטי הול ובזאפה! תהנו!

tabac

New member
סתם כי אין משהו יותר טוב לעשות

אני - שם:עומר אוהב ת'שם שלך?אהה הוא סביר כינוי של חברים:הומי(כמו הומר סימפוןן) או טמבל כינוי של המשפחה:בובוש מין:זכר שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?16 גובה:7 ומשהו מקום מגורים:משגב... לאיזו עיר זה קרוב?שוםם מקום זה חור סתם כרמיאל אוהב את העיר שלך?זה לא עיר זה מועצה אזורית וכן כיף שם היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?אהה לא יודע נגיד בעיר גדולה ממש לונדון או רומא אוהב את הבית שלך?מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר שלי אני כול הזמן שם מהי שפת האם שלך?עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית וזה גם חלקי יתום מאב/אם?מאח כמה אחים יש לך?היו 3 ועכשיו יש 2 איך קוראים לאחים שלך?שי וארון בני כמה הם?30 ו26 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?משגב יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כןן כי אני שונא את הבצפר שלי כאילו את המורים שבוא צבע אהוב:אהה שחור או כחול צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?אהה חלקית אובססיבי? אם כן, למה?לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? בערך מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אנערף להקה אהובה:וואו יש המון pink floyd, radiohead, doors, king crimson, velvet underground, yes ועוד זמרת אהובה:אהה אוג'ניס גופלין או ביורק זמר אהוב:אהה דייויד בואי, לו ריד, בוב דילן, נאיל יאנג, נייק קייב, ניק דרייק וג'ון לנון בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)אהה אח שלי היה שומע אותו שהיה בגילי ויום אחד לפני שלוש שנים בערך קמתי וביקשתי ממנו שיביא לי מוזיקה טובה והוא הביא לי דברים טובים בינהם היה אביב איך זה קרה?מה שכתבתי למעלה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?שאלה טיפשית מאז שנולדתי בערך אני זוכר שראיתי את הקליפ של עכשיו מעונן והוא נורא צימרר אותי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?אכן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)משוגע או סוף לאהבה אבל אל תתפסו אותי מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?הכל שורה אהובה מתוך השיר:אין לי כוח מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?מקסיקו בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:אין כמה דיסקים יש לו?אין לי כוח לספור יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?אכן מה הדיסק האהוב עליך?ה3 יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')קצת כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית לא? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?ברוך הבאה האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא ממש הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?ממש לא האם אתה טחון?אהה נירא לי שכן הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?10 נהנת?מאוד באיזו הופעה הכי נהנת?לא זוכר הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לזאת בהאנגר שהיו כרטיסים לתושבי הצפון הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:מהארץ? שלום חנוך מהעולם דייויד בואי ההופעה הכי יקרה שהיית בה:רוג'ר ווטרס ההופעה הכי רחוקה:גם של ווטרס ההופעה האחרונה שהיית בה?לא זוכר היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:2 אם היית, באיזה הכי נהנת?האחרונה יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:יש שלוש החבר הכי מצחיק:אני החבר הכי מציק:לא יודע החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:אין לי כוח החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:אין לי כוח החבר ששר הכי יפה: אין לי כוח החבר האחרון שגרם לך לבכות:אין לי כוח חושק באחד מהחברים?אין לי כוח בגדת בחבר?ןכ חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתנוחל החבר האחרון שישן אצלך:לא זוכר כל הזמן ישנים אצלי החבר האחרון שישנת אצלו:שי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:כיתה ד נכשלת במבחן:אתמול היית בים:בחופש סוכות היית בבריכה:כול הזמן עישנת:ב16 לחודש אני בחודש הפסקה שתית:יום רביעי השתכרת:אותו יום רביעי בכית:לא חתונה קנית בגדים:ווא מלא זמן היית מאוהב:אהה רציני איזה חצי שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:כן התנשקת:כן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):לא עשית פירסינג:כן אבל עשה לי אינפקציה אז הורדתי התקשרת למישהו:הרגע התקשרו אליך:לפני 10 דקות

ester233

New member
השאלון...

אני - שם:אסתר אוהב ת'שם שלך?תתפלאו אבל כן כינוי של חברים:אסתי, אסי ,תושה כינוי של המשפחה: אסתי מין:נקבה שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?16 גובה:לא גבוה במיוחד 158 מקום מגורים:אמממ.. צפון נשאיר את זה ככה לאיזו עיר זה קרוב?לכל הערים בצפון אוהב את העיר שלך?אפשר להגיד לא מהאנשים שמתלוננים כל הזמן על הכל היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?לא אוהב את הבית שלך?מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? הסלון -מקום שמאחד את כל המשפחה איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית ספרדית עברית יתום מאב/אם?חס ושלום כמה אחים יש לך?2 אח ואחות בני כמה הם? 13 ו9 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?אממ אורט יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא צבע אהוב:אדום צבע שנוא: אין! אוהב את עצמך? במידה מסויימת אובססיבי? אם כן, למה?כן בתכלס מי לא אובסבי?! חושב שאתה בנאדם יפה?אמממ לא חושבתי על זה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא בא לי על השאלה הזאת! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת לא בררתי להקה אהובה: איפה הילד זמרת אהובה:אין לי אחת אני חושבת שקרן פלס מוכשרת זמר אהוב: אביב גפן חמי רודנר בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? האמת שלא מזמן בכלל איך זה קרה? מאז הסינגל ועם הזמן פשוט התאהבת בשיר ונסחפתי עם זהכל השאר כבר היסטוריה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?בגלגל"צ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?המון מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? באמת שזה קשה ובלתי אפשרי אני פשוט אוהבת הכל כמובן שכל שיר מתאים מצב שונה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים +לחן טוב אם אתם באמת מתעקשים אז יש נטייה לכיוון המילים שורה אהובה מתוך השיר: אם לא הצלחתי לענות על שיר אז תחשבו לבד מה עם שורה:\ מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אני שונא (לא שונאת אותו פשוט מדכא אותי) בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: ------------------------------------------- כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא יש לי את ועם הזמן תהרגו אותי אבל ההאהבה שלי עליו התחילה אז אבל אני בהחלט מעודכנת לגבי כל השירים שלו מכל שאר והדיסקים שלו מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כללכך הרבה דברים האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן כל שיר שלו נותן לי הרגשה שאני מכריה אותו וידעת בדיוק מה עבר עליו באותו רגע שכתב ת'שיר הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?לצערי עדיין לא האם אתה טחון? לא! אם כבר מדברים על חברים.... הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לא זוכרת אבל השנה עוד לא קרה לי נכשלת במבחן: במבחן במת' לפני האחרון היית בים: בקיץ היית בבריכה:בקיץ עישנת: לא קרה שתית:יום שיש בקידוש השתכרת:אממ לא קרה בכית:אווווו אתמול בלילה קנית בגדים: יום שלישי היית מאוהב: לפני שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:היום אני לא אומרת דברים שאני לא מתכוונת אלהם התנשקת:היום (נתתי נשיקה לאמא) התקשרת למישהו:היום התקשרו אליך:היום

וזו סיבה, מספיק טוב! אז בואייי

כן. טוב נו
אני -
שם:עדי. אוהב ת'שם שלך? אכן כינוי של חברים: אדי, עדידוש.. כינוי של המשפחה: דידוש, דידי.. מין: נקבה בפעם האחרונה שבדקתי שנת הולדתך: 91
שזה אומר שאתה בן..? בת 15 גובה: 1.74 מקום מגורים: מושב במרכז
לאיזו עיר זה קרוב? רחובות אוהב את העיר שלך? את המושב. דיי. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? במושב אחר. בצפון אוליי אוהב את הבית שלך? יאפ
. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי. מהי שפת האם שלך? ספרדית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? עברית יתום מאב/אם? חס וחלילה. כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? ליטל ועידן. בני כמה הם? 17 וחצי ו11. חבר/ה? אין
מה שם הביצפר שלך? הרצוג. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא. כי זה אחלה ביצפר :) צבע אהוב: ירוק, כתום, שחור. צבע שנוא: אין כזה. אוהב את עצמך? לפעמים. אובססיבי? אם כן, למה? מוזיקה, נוסטלגיה
חושב שאתה בנאדם יפה? אין הנחתום המעיד על עיסתו!
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, עיינים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג. להקה אהובה: איפה הילד כרגע. זמרת אהובה: לאידעת זמר אהוב: אביב.
אביב גפן:
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? רוקעצמאות 2005. שנה וקצת. איך זה קרה? רוק עצמאות 2005. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ממממש מזמן. כשהייתי קטנה. אחותי וזה. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לגמריי. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? אבל זה באמת קשה
קרן אור. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את השילוב של שניהם ביחד. שורה אהובה מתוך השיר: "אם הייתי רק בטוח כשאמות אפגוש אותך" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בית נבנה. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין. כמה דיסקים יש לו? 12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא. מה הדיסק האהוב עליך? ממנטו מורי. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? לא. כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שיש לו אחלה מוזיקה. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא. הולך להופעות שלו? בערך היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון?
הופעות:
בכמה הופעות כבר היית? אין לי שמן של מוסך. נהנת? בהחלט! באיזו הופעה הכי נהנת? לאיודעת! הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לאידעת קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זוכרת ההופעה הכי רחוקה: במעגן הדייג. ההופעה האחרונה שהיית בה? קוקה קולה היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 2 אם היית, באיזה הכי נהנת? הראשון. 2005 יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא
חברים...
החבר הכי טוב: ספיר החבר הכי מצחיק: עדן החבר הכי מציק: לאאידעת החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לאידעת. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אופיר החבר ששר הכי יפה: אופירוש החבר האחרון שגרם לך לבכות: לא עולה לי חושק באחד מהחברים? לא
בגדת בחבר? יש מצב
. חבר בגד בך? סוגשל מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתונחל. אללה בית התמחוי! החבר האחרון שישן אצלך: גל, ספיר ועדן. החבר האחרון שישנת אצלו: לא זוכרת
הפעם האחרונה ש...
קיבלת 100 במבחן: מזמן. נכשלת במבחן: לפני חודשיים היית בים: באוגוסט היית בבריכה: המון זמן שלא. לא אוהבת. עישנת: מזמן שתית: גם מזמן השתכרת: אוח נו. לפני שלושה חדשים בערך. בכית: אתמול. קנית בגדים: שבוע היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כל הזמן
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כל הזמן. התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: אף פעם התקשרת למישהו: אתמול. לחניכים. התקשרו אליך: עכשיו
. המדבית. חופרררררר.

../images/Emo139.gif

אני - שם: נופר אוהב ת'שם שלך? הוא בסדר כינוי של חברים: נוף, נופי כינוי של המשפחה: נסיכה
מין: בטח שנת הולדתך: 1987 שזה אומר שאתה בן..? לא (19 עוד יומיים) גובה: 1.58 מקום מגורים: אילת לאיזו עיר זה קרוב? סיני אוהב את העיר שלך? מאד היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א אוהב את הבית שלך? מאד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? טום ושיר בני כמה הם? 21 ו-13 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך?- יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: צבא היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: ירוק, אדום, שחור צבע שנוא: סגול אוהב את עצמך? לפעמיים אובססיבי? אם כן, למה? לשיער שלי חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לפעמיים להקה אהובה: פינק פלויד זמרת אהובה: אלאניס מוריסט זמר אהוב: אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) 5 שנים..? איך זה קרה? אחי שמע את הדיסק שומקום והתאהבתי בשיר שומקום, ואח"כ בהכל. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?הוא תמיד היה ברקע הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לפעמים היה נחמד להקשיב למה שהוא שר מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) גן החטאים מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את המילים,\ למרות שגם הלחן טוב שורה אהובה מתוך השיר: 'נתנו לך זהות שבורה, מיום ליום היא מתפוררת' (בלי קשר למשמעות המקורית) מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? 365 בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: 'לוקח אותך והולך לבלגן את הרחוב' (ניראה לי-?-) כמה דיסקים יש לו? 10, 11, 12, 13 תלוי איך מסתכלים. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן מה הדיסק האהוב עליך? אין אחד. חלולים אולי. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') יהונתן, הטעויות, ת"א. כנראה. כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? וואי, אנחנו כמעט באותו הגובה. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כשהייתי צעירה ותמימה. הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? אני חיה טוב. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? המון נהנת? כמעט תמיד באיזו הופעה הכי נהנת? היו כמה, לצורך העניין ניצנים 2004. או היט 2006. או בעצם אביב ויהונתן בזאפה. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? כל רוק עצמאות האחרון קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: פינק פלויד... ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זוכרת ההופעה הכי רחוקה: הופעות בת"א ההופעה האחרונה שהיית בה? ניראה לי האחרונה של אביב ויהונתן בזאפה, אבל רוב הסיכויים שאני טועה. היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? לא ניראה לי ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 2, אולי 3? אם היית, באיזה הכי נהנת? לפני שלוש שנים יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: יש כמה. החבר הכי מצחיק: רמ החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: טום חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנוחל לגמריי החבר האחרון שישן אצלך: רעות החבר האחרון שישנת אצלו: רמ הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: י"ב נכשלת במבחן: י"ב היית בים: שבועיים (חורף? מה?) היית בבריכה: שנים עישנת: 3 דקות שתית: אתמול השתכרת: שבועיים בכית: לא זוכרת קנית בגדים: אתמול היית מאוהב: עוד לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול, או שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול, או שלשום התנשקת: שבועיים ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: כיתה ח', ראשון ואחרון. התקשרת למישהו: 10 דק' התקשרו אליך: 3 דק'

...

שם:ליאור אוהב ת'שם שלך?כן כינוי של חברים:ליאוריק חחח כינוי של המשפחה: ליאורי מין:נקבה שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?עוד 3 חודשים 17 גובה:1.62 מקום מגורים:רמת גן לאיזו עיר זה קרוב?ת"א אוהב את העיר שלך?כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?אממ.. לא יודעתת.. אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?בחדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?לא כמה אחים יש לך?3 איך קוראים לאחים שלך?מזה משנה בני כמה הם?25 24 19.. חבר/ה?לא.. מה שם הביצפר שלך?אורה מודיעים יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:יסודי בן גוריון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא.. צבע אהוב:תכלת צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?לא.. אובססיבי? אם כן, למה?לא אה כן לאביב בערך.. חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כלום.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן.. להקה אהובה:התעויוט זמרת אהובה:איכס זמר אהוב:אביב גפן כמובן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)לפני שנה איך זה קרה?שמעתי תהופעה בהאנגר לעשור למכתב וישר התחלתי לאהוב אותו וכשהייתי קטנה גם.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?מאחותי שהייתי קטנה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)ואוו סוף העולם נראה לי.. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים שורה אהובה מתוך השיר:אם מתים רק יכלו לדבר מה היית אומר? היית צועק לכולם תסתכלו זהו סוף העולםםםםם מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?מחר בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:מחר מחר תמיד נשאר מחר.. כמה דיסקים יש לו?12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כמעט מה הדיסק האהוב עליך?אור הירח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?שאני אוהבת אותו ושהוא גאון האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?בטח היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא האם אתה טחון?לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?בערך 10 נהנת?מאוד! באיזו הופעה הכי נהנת?של אביב בהאנגר 11 בסוף החופש הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?אין כזאת.. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?קוקה קולה חחח הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:מוניקה סקס ועוד כמה ההופעה הכי יקרה שהיית בה:מחיר רגיל 120.. ההופעה הכי רחוקה:בחיפה בקוקה קולה ההופעה האחרונה שהיית בה?בזאפה אינטימית היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:בשום הופעה אם היית, באיזה הכי נהנת?לא הייתי חחח יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:רוניק=) החבר הכי מצחיק:קוקיק=) חחח רוניק כמובן! חחחחח החבר הכי מציק:רוניק כמובן! חח סתםםםםם החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:לא חשוב החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:גם לא חשוב החבר ששר הכי יפה:אין כל כך החבר האחרון שגרם לך לבכות:לא יודעת חושק באחד מהחברים?חחחחחחח בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתונחל חחח החבר האחרון שישן אצלך:רוניק כמובן חחחח החבר האחרון שישנת אצלו:רונייק כמובן חחחחחחח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אממ לא יודעת.. נכשלת במבחן:בטח היית בים:בטח היית בבריכה:בטח עישנת:לא כל כך.. שתית:כן השתכרת:כן בכית:כן קנית בגדים:כן היית מאוהב:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:כן התנשקת:כן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:לא התקשרת למישהו:כן התקשרו אליך:כן

../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

אני - שם: עדי אוהב ת'שם שלך? לא כינוי של חברים: עליסה כינוי של המשפחה: עליסה מין: בת שנת הולדתך: 1988 שזה אומר שאתה בן..? 18 וכמה ימים גובה: 1.60 מקום מגורים: מרכז הארץ לאיזו עיר זה קרוב? ראשון, תל אביב אוהב את העיר שלך? כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לפעמים... באירופה, תל אביב אוהב את הבית שלך? בערך איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי ואת המטבח מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? אוהד, אביהו בני כמה הם? 22, 5 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? בן גוריון יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן כי לא בא לי בכלל ללמוד צבע אהוב: אפור, ירוק, סגול כהה מאוד צבע שנוא: כתום, לבן אוהב את עצמך? כן אובססיבי? אם כן, למה? לאוכל חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן להקה אהובה: קינג קרימזון, פורקיופיין, פינק פלויד ועוד זמרת אהובה: אני זמר אהוב: תום יורק, סטיבן וילסון
בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על
אביב גפן
: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) גיל 12-13 בעיקרון, אבל שהייתי קטנה גם שמעתי כמה שירים, יותר את הלהיטים. איך זה קרה? ההתחברות וזה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אני לא זוכרת איפה זה היה אבל הייתי בת 5 נראה לי. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא בדיוק הוא, אבל המוזיקה שלו כן הייתה איתי ברגעים קשים. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) "מצטערים" מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? טוב אל תסבכו אותי. שורה אהובה מתוך השיר: "לא ידענו שכל כך כואב לך... מצטערים..." מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? "מחר" בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "מחר.. מחר.." כמה דיסקים יש לו? 11 לא? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן מה הדיסק האהוב עליך? שומקום, חלולים, 3... יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? חחחח נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייייייייייייי!!!! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? לא הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? האמת שאין לי מושג בכמה הופעות הייתי. גם לא שמרתי את כל הכרטיסים, במיוחד לא את המעפנים של הזאפה. האם אתה טחון? לא! הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה מאוד נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? ---- הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? כן, של הרבה אמנים, אבל סתם כי לא היה לי מצב רוח טוב. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא בדיוק חינם. ניכנסתי בלי כרטיס. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: רדיוהד ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אממ בהאנגר נראה לי 135... ההופעה הכי רחוקה: מצדה או ים המלח. ההופעה האחרונה שהיית בה? אממ זאפה בנובמבר, אין לי זמן להופעות כמעט כבר. היית ברוק עצמאות השנה? כן והיה חרא. לא באה יותר. 4 שנים הספיקו לי. ושנה שעברה? גם! היה חרא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 4 כן הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? בפעם הראשונה יש לך חברים שהכרת בהופעות? כןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשמות שלי אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: לא יודעת כרגע... החבר הכי מצחיק: ארז, ביאנקה החבר הכי מציק: שניהם החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא מה פתאום שנוא! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם ביחד החבר ששר הכי יפה: אביטל החבר האחרון שגרם לך לבכות: אין חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? אולי.. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אממ תמיד אני אצל חברה שלי ביאנקהץ החבר האחרון שישן אצלך: וואי מזמן לא ישנו אצלי. החבר האחרון שישנת אצלו: ביאנקה הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: בחיים לא קיבלתי 100 במבחן נכשלת במבחן: מזמן לא עשיתי מבחן... אמממ נראה לי בכימיה... היית בים: לפני חצי שנה היית בבריכה: לפני מאה שנה עישנת: היום שתית: יום שלישי השתכרת: לפני... שלושה שבועות אם אני לא טועה אבל לא הקאתי בכית: אממ יום שלישי קצת קנית בגדים: היוםםםםםםםםםםםםםםםםםם מהממיםםםם היית מאוהב: לא מזמן האמת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא אמרתי את זה. התנשקת: כן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):
עשית פירסינג: אין התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אליך: גם שעה בערך

למעלה