שאלון בשביל להעיר את הפורום :)))

חמדונה

New member
../images/Emo24.gif

תתחדשי על הבגדים ואם הבנתי נכון, מגיע לך גם מזל"ט על יום הולדת 18?

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה אוהב ת'שם שלך? מאוד, היית קוראת לבת שלי ככה אם זה לא היה שמי. כינוי של חברים: חוסה כינוי של המשפחה: אין אחד כזה. מין: נקבה שנת הולדתך: 88 שזה אומר שאתה בן..? 18 וחצי גובה: 163 מקום מגורים: זכרון יעקב
לאיזו עיר זה קרוב? חדרה אוהב את העיר שלך?
מאוד היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א
אוהב את הבית שלך? הוא נחמד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר ה100מם שלי
מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? לא הרבה יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים לאחים שלך? דלית, שני בני כמה הם? 21,24 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? אני לא בבית ספר יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: לא שייכת לכלום היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? - צבע אהוב: אדום, זהב צבע שנוא: כחול, תכלת אוהב את עצמך? כן אובססיבי? אם כן, למה? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אמממ לא הרבה. אולי את הגב שלי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: - זמרת אהובה: - זמר אהוב: - בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כיתה ז' משהו כזה איך זה קרה? לא יודעת איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? רצח רבין הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)- מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: - מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? 365 ימים בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:- כמה דיסקים יש לו?11 אם אני לא טועה יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? - יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?שישיר לי האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? WTF הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא יודעת נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? עברי ואביב בניצנים הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אולי פרוטיסחרוף קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן, לא זוכרת הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: עמיר בניון ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אביב אני חושבת ההופעה הכי רחוקה: לא זוכרת ההופעה האחרונה שהיית בה? עברי לידר היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: פעם אחת בכיתה ח' וזה הספיק לי אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: שיר החבר הכי מצחיק: חווה החבר הכי מציק: - החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: - החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: עם כולן החבר ששר הכי יפה: שירן החבר האחרון שגרם לך לבכות: שיר חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: לילך החבר האחרון שישנת אצלו: שיר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: הפקת י"ב נכשלת במבחן: וואי לא זוכרת היית בים: בקייץ
היית בבריכה: בקייץ עישנת: לפני כמה רגעים שתית: לפני כמה ימים השתכרת: לפני איזה חודש בכית: עכשיו כשרייצ'ל עזבה את כולם טסה לפריז קנית בגדים: לפני שבוע היית מאוהב: וואו עברה לפחות חצי שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: חצי שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: חצי שנה התנשקת: כמה ימים ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: לא עשיתי התקשרת למישהו: לפני כמה רגעים התקשרו אליך: חצי שעה זהו?

חדשהה פהה=]]

אני - שם:רוני אוהב ת'שם שלך?הוא בסדר. כינוי של חברים:רוניק,טרונצ'ה ורונילה כינוי של המשפחה:רונצ'וק מין:אמממ אני חושבת שנקבה.... שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..? אני בת! מה זה אומר שאני בן?! חחח אממ 16 גובה:1.64 מקום מגורים: רמת גן לאיזו עיר זה קרוב?ת"א אוהב את העיר שלך?עיר זונהההה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ב... מיאמי ביצ' אוהב את הבית שלך?הוא נחמד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את המיטה של הכלבה מהי שפת האם שלך?ג'יבריש איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?השפות של אבא יתום מאב/אם?לא חס וחלילה כמה אחים יש לך?עוד אחד איך קוראים לאחים שלך?דורק בני כמה הם?11 חבר/ה?נוופ מה שם הביצפר שלך?אוהל שם יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:לול היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?אני לא רוצה טוב לי במגמתי האהובה תיאטרון :) צבע אהוב:ירוק ולבן צבע שנוא:אממממ ורודי אוהב את עצמך?לא אובססיבי? אם כן, למה?כן כן אני אובססיבית חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אין חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?טוב כן להקה אהובה:RED HOT CHELLY PEPPERS זמרת אהובה:בלאט זמר אהוב: אממ נו מה אתם חושבים?! אביבוש המגניבוש בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)טוב הרומן התחיל ביום בהיר קל ונידף ברוח... שהציפורים צייצו.. עזבו נדלג... בהופעה בהאנגר עשור למכתב זה ממש התחיל אבל כשהייתי בחיפה נראה לי מזמן שהייתי קטנה שמעתי עם סבא וסבתא את אור הירח איך זה קרה?מדהים. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?תמיד מאז שאני זוכרת את עצמי חחחח סתם אממ מגיל קטן ממש. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?חחחחח כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)אין לי אחד מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לא יכולתי להציל אותך בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?רובם מה הדיסק האהוב עליך?אור הירח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית =) נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?הייתי מופתעת ממש ולא היה לי מה להגיד חוץ מזה שהוא הבנאדם הכי מוכשר שראיתי בעולם ותודה. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?נוופ. הולך להופעות שלו?כן :) היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא, מה אני בת 50?! (אין קשר אם אתם שואלים ...) האם אתה טחון?מאד. סתם לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?12 נהנת?מאד. באיזו הופעה הכי נהנת?בהאנגר שהיה לתושבי הצפון הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?חחח קוקה קולה הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:בטח, בחו"ל אבל זה לא ייצא אם כן אז : גאנס אנד רוזס פינק פלויד יבטלס רד הוט צ'ילי פפרס רובי וויליאמס.. הרבה ההופעה הכי יקרה שהיית בה:בעשור למכתב ההופעה הכי רחוקה:חיפה ההופעה האחרונה שהיית בה?זאפה אינטימית היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא הייתי. אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: ליאוריקקקק ריק ריק ריק החבר הכי מצחיק:ליאוריק ריק ריק החבר הכי מציק:ליאוריק ריק ריק חחח החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: סתם פקאצות מתלהבות. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:ליאוריק ריק ריק החבר ששר הכי יפה: עזבו כולם זייפנים אבל אני הכי טובה נכון?! :) חהחה לא החבר האחרון שגרם לך לבכות:לא היה כזאייי חושק באחד מהחברים?כן בליאוריק ריק ריק הכי סקסית נשבעת חחחחחחחחחחחחחחחחח מה נסגר איתכם?! בגדת בחבר?חחחחחחח לא חבר בגד בך?חחחחחח לא חח סתם זה נושא כאוב, כן מזמן חחחח מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחלת אללה כתומים החבר האחרון שישן אצלך: אממ כרמית החבר האחרון שישנת אצלו: כרמית הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:אממ כיתה ב' נכשלת במבחן:בטח היית בים:בטייח היית בבריכה:בייטח עישנת:בייטח חחחחח שתית:בקטנה השתכרת:לא הצלחתי בכית:ברור קנית בגדים:לא אני עירומה היית מאוהב:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: חחח לא, סתם שיקרתי לכם מפגרים :) התנשקת:כן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחח לא לא עשית פירסינג:באווזן ?! התקשרת למישהו: לא התקשרו אליך: כן

liorrrr9

New member
שלי...

אני - שם:ליאור אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: - כינוי של המשפחה: - מין:זכר שנת הולדתך:1993 שזה אומר שאתה בן..? 13 גובה:1.64 מקום מגורים:פ"ת \-: לאיזו עיר זה קרוב?ראש העין? אוהב את העיר שלך?ממש לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ת"א.. אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?חדרי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?שומדבר יתום מאב/אם?לא כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך? רותם,ירדן בני כמה הם? 18 ו-10 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?עלומים יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא צבע אהוב:שחור צבע שנוא:ירוק,אדום אוהב את עצמך?לא אובססיבי? אם כן, למה? להרבה מאד דברים... חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שומדבר. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה:שייגעצ זמרת אהובה: - זמר אהוב: אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים): לפני שנה בערך... איך זה קרה? ידיד של אחותי השמיע לי את 'המכתב' איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?אצל ידיד של אחותי... הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?הוא עדיין תומך ועוזר.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) זה באמת קשה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: - מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?:רוצה לשכב איתך בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:"בואי נטייל למיטה ונתפתל,תני לי לילה אחד" כמה דיסקים יש לו? 13[11 שלו ושתיים של בלאקפילד, נראה לי..] יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?את רובם. מה הדיסק האהוב עליך?השלישי,ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שלום? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן הולך להופעות שלו? לא.. אין עם מי \-: היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? 4 [רוק עצמאות נחשב ? \-: ) נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? בהאנגר בסוף החופש.. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: שייגעצ,עוד הופעה של אביב... ההופעה הכי יקרה שהיית בה:בהאנגר- 110 שקל אני חושב ההופעה הכי רחוקה: ת"א? ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב בזאפה נראה לי... היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 2... אם היית, באיזה הכי נהנת? השנה יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:בן החבר הכי מצחיק:אור החבר הכי מציק:אורן,נתן החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:יש מלא.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:בן החבר ששר הכי יפה:בר החבר האחרון שגרם לך לבכות:לא זוכר חושק באחד מהחברים? חח לא בגדת בחבר?כן חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנוחל החבר האחרון שישן אצלך:לא זוכר החבר האחרון שישנת אצלו:כנ"ל הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:המון זמן נכשלת במבחן:לפני חודש בערך היית בים:בחופש היית בבריכה:בחופש עישנת:לא שתית:לפני שבועיים השתכרת:לפני שבועיים בכית:שלשום קנית בגדים:בחנוכה היית מאוהב:עדיין... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אתמול התנשקת:לא זוכר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): ... עשית פירסינג:לא התקשרת למישהו:לפני חצי שעה התקשרו אליך:לפני עשר דקות

מעיין51

New member
ארוך ... [ישש]

אני - שם: מעיין אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: ......... כינוי של המשפחה: מין: נקבה שנת הולדתך: 92 שזה אומר שאתה בן..? חח אין לכם כוח לעשות חשבון? 14 וחצי.. גובה: קצת יותר ממטר וחצי [כן כן אני נמוכה] מקום מגורים: כפס לאיזו עיר זה קרוב? רעננה אוהב את העיר שלך?כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא אוהב את הבית שלך? כן מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? המטבח מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אממ קצת אנגלית .. אבל לא רציני.. יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 3- בנים איך קוראים לאחים שלך? חגי רותם וגל בני כמה הם? 26 23 ו 11 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? בר לב יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה- ט' היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא...[יש שם אחלה ילדים] צבע אהוב: כתום צבע שנוא: אין בעיקרון אוהב את עצמך? אולי ממש לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? לא.. אפילו לא לאביב גפן חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש... בעיקרון לא הייתי מתחילה עם עצמי מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממממממממממ שאלה קשה...אני צריכה לחשוב על זה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: התעויוט :p אממממ.... בארץ נראה לי שייגעצ' - או כל להקה אחרת מח'ול משנות השישים\שבעים\שמונים [בעיקר הביטלס, דה הו, רולינג סטונגס, פינק פלויד [!], ו... זמרת אהובה:לא חושבת שאני ממש מכירה זמרות ...[טובות כאילו] זמר אהוב: אביב [דה] בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בערך בגיל 11 איך זה קרה? אחים גדולים................[נדיר] איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בבית הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? נתן הרגשה טובה במילים אחרות מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) קשה... "הכי קרוב לבד" מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את המילים שורה אהובה מתוך השיר: "החברים האלה, לקחת הם יודעים, וכשצריך לתת, פתאום נעלמים" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? ואוו... על זה באמת אי אפשר לענות.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: .................................... כמה דיסקים יש לו? 13 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חוץ מבלאקפילד [חוץ משניהם] מה הדיסק האהוב עליך? ועם הזמן -ושוב שאלה ממש ממש קשה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? וואיי.. קיוותי שתשאלו איך קוראים לאבא שלו... :p נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "אתה אחלה בחלה אומן" מה נראה לכם?!?! הייתי נופלת האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? פעם, פעמיים הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת? אממ כן... מכולם באיזו הופעה הכי נהנת? בהופעה של אביב גפן הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא הייתה.. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? מאח שלי.. [אבל זאת הייתה הופעה של שליחי הבלוז] הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לאביב היו כמה הופעות שרציתי ללכת ולא יצא.. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: 130 שקל ההופעה הכי רחוקה: תל אביב ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב גפן [רעננה] היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? =[ יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: שיודע להקשיב, שיודע לתת, החבר הכי מצחיק: שיודע להצחיק החבר הכי מציק: שמתקשר כל היום.. והולך אחריך כל היום עד שכבר לא נעים לך להגיד לו לעוף החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שהיה פעם החבר הכי טוב החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: תום החבר ששר הכי יפה: צח החבר האחרון שגרם לך לבכות: ענבר חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחלת החבר האחרון שישן אצלך: מור החבר האחרון שישנת אצלו: ליטל הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: כיתה ו נכשלת במבחן: לפני שבוע היית בים: ביום האחרון של הקיץ היית בבריכה: הרבה זמן עישנת: לא שתית: לא השתכרת: לא בכית: אממ הרבה זמן קנית בגדים: לא מזמן היית מאוהב: נאבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: נאבר... אה בעצם כן.. בכיתה ג'... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא אמרתי... אבל התכוונתי התנשקת: לא ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): לא עשית פירסינג: לא התקשרת למישהו: לפני 10 דקות התקשרו אליך: לפני רבע שעה [שיחה שלא נענתה כי אני עסוקה בלענות על החרא הזה!!!! סתם סתם.. זה היה טוב... :]

LightbuIb sun

New member
נוביי גוד..

אני - שם:נעם אוהב ת'שם שלך? מאוד. אומרים שמתאים לי. כינוי של חברים: גנומיק (גמד ברוסית...אבל לא אני נמוך, סתם כי אם אומרים את השם "נעם" במבטא רוסי, זה נשמע כמו "גנום"...חח) כינוי של המשפחה: מין: זכר שנת הולדתך: 91 שזה אומר שאתה בן..? 15 רשמית..:) עוד מעט 16 גובה: 1.73 נראה לי, משהו כזה מקום מגורים: שפיה, פנימיה לאיזו עיר זה קרוב? זכרון יעקב הארדקור אוהב את העיר שלך? מת על הפנימיה:) היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא הייתי מעדיף בשומקום אוהב את הבית שלך? הוא נחמד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי? מהי שפת האם שלך? אנגלית\ עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? ערבית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 3 אחיות. איך קוראים לאחים שלך? יערה, נעמה, שלומית. בני כמה הם? 20, 26, 31 חבר/ה? אה הא.. מה שם הביצפר שלך? חקלאי מאיר שפיה. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? ממש לא, אוהב את הבצפר. צבע אהוב: סגול. צבע שנוא: כתום. אוהב את עצמך? לא בצורה נרקסיסטית, אבל אני שלם עם עצמי. אובססיבי? אם כן, למה? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא...אבל אולי אחרים יגידו שכן. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים שלי כנראה. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לפעמים, לפעמים לא להקה אהובה: porcupine tree זמרת אהובה: זמר אהוב: סטיבן וילסון בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כיתה ז' איך זה קרה? חבר השמיע לי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? כנראה ברצח רבין. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? היה לי לחבר בזמנים... הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? בסביבות ה-25 נראה לי נהנת? לא, אני הולך כי אני אוהב לסבול. באיזו הופעה הכי נהנת? היו יותר מידיי הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? משי...השמן שכל הזמן מקבל חינמים הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: PT. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אביב גפן....130. ההופעה הכי רחוקה: תכלס? ניו יורק. ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכר....לא מזמן היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: רק ב-2 האחרונים אם היית, באיזה הכי נהנת? ....... יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן.. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אמיר, רשף, עומרי.. החבר הכי מצחיק: ביג'אווי החבר הכי מציק: עידו:) החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: . החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: לא היו קוראים לו "חבר" אם לא הייתי נהנה להיות איתו. החבר ששר הכי יפה: עומרי החבר האחרון שגרם לך לבכות: אין חושק באחד מהחברים? לא ממש. :) בגדת בחבר? לא <?> חבר בגד בך? ממש לא <?> מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתונחל. אין ספק. החבר האחרון שישן אצלך: אממ אמיר החבר האחרון שישנת אצלו: אמיר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: איפשהו בכיתה ב' נכשלת במבחן: שלשום היית בים: בסוף הקיץ איפשהו היית בבריכה: כנ"ל עישנת: X שתית:X השתכרת:X בכית: לא כלכך מזמן..אבל לא זוכר מתי קנית בגדים: המון זמן היית מאוהב: הרגע? אמרת למישהי שאתה אוהב אותה? לא מזמן אמרת למישהי שאתה אוהב אותה ובאמת התכוונת? לפני כמה ימים התנשקת: לפני כמה ימים ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): אבל למה הדביליות עשית פירסינג: לפני חודש, גבה התקשרת למישהו: לפני חצי שעה בערך התקשרו אליך: במהלך השאלון הזה. יום טוב.

satlot16

New member
:)

אני - שם:חי אוהב ת'שם שלך?כה כינוי של חברים:סטלה כינוי של המשפחה:אוחנה מין:זכר שנת הולדתך:אין לי כוח שזה אומר שאתה בן..?19 גובה:1.90 מקום מגורים:אשדוד לאיזו עיר זה קרוב?אשקלון אוהב את העיר שלך?מאוד היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?בשום מקום אחר אוהב את הבית שלך?מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?מחשב מהי שפת האם שלך?עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?לא כמה אחים יש לך?אחות איך קוראים לאחים שלך?שירן בני כמה הם?26 חבר/ה?מסובך מה שם הביצפר שלך?מקיף א' היה יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:אהה? היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?אני בצבא צבע אהוב:כחול ואדום צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?כה אובססיבי? אם כן, למה?לאביב.. לסיגריות וסקס חושב שאתה בנאדם יפה? אנה ערף מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הזין חחחח חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודע להקה אהובה:טעויות זמרת אהובה:ואללה נינט זמר אהוב:אביב בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)אממ 4 שנים איך זה קרה?תמיד שמעתי אביב אבל לא בתדירות גבוהה כמו עכשיו איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?באוטו של אחותי את שיר הסמרטוטים שהייתי קטן הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?מאוד בשירים מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)קשה חחח!! אבל ניראה לי על הכנרת בזריחה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים שורה אהובה מתוך השיר:על הכנרת בזריחה מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?נערי החוף בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:אין חח כמה דיסקים יש לו?לאביב 12 אםאני לא טועה יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא חחח מה הדיסק האהוב עליך?ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')שמגר 40 צהלה זה הכתובת שלו יונתן האבא כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?רוצה נובלס האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?כה היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא האם אתה טחון?לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?20 לא יודע נהנת?כה באיזו הופעה הכי נהנת?עשור לשומקום הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?של אביב בזאפה ובאשדוד קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:דין דין אביב ההופעה הכי יקרה שהיית בה:120 ההופעה הכי רחוקה:תל אביב ההופעה האחרונה שהיית בה?לא זוכר היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?כה ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת?לא נהנתי ביכלל יש לך חברים שהכרת בהופעות?כה אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אבי איתמר סמי בראין החבר הכי מצחיק:אבי החבר הכי מציק:אממ אין החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:אין החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:אבי החבר ששר הכי יפה:בראין החבר האחרון שגרם לך לבכות:גיא חושק באחד מהחברים?מאוד בכולם כפרה עלייהם בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?כה מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתנחל ומתנוחל החבר האחרון שישן אצלך:סמי החבר האחרון שישנת אצלו:איתמר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:ואו כיתה ג' ביצירה נכשלת במבחן:כן היית בים:כה היית בבריכהכה: עישנת:כה שתית:כה השתכרת:מליון פעם בכית:כה קנית בגדים:כה היית מאוהב:הרבה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן לחבר טוב אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:כן אני באמת אוהב את חבירם שלי התנשקת:כה ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):חחחחחחחחחח אממ כן כרגע יש זין ליד פי עשית פירסינג:כה התקשרת למישהו:כה לסיון למריאנה ולאיתמר התקשרו אליך:אמא

.

אני - שם: שירלי אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: שירלוש כינוי של המשפחה: שיר מין: נקבה שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? 15 גובה: 1.62 ככה מקום מגורים: ת"א לאיזו עיר זה קרוב? ת"א אוהב את העיר שלך? כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ברמת הגולן אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? כן יתום מאב/אם? חס וחלילה.. כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? דפנה בני כמה הם? 17 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? חסוי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן, לא טוב לי בבי"ס הנוכחי צבע אהוב: סגול צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך? לא אובססיבי? אם כן, למה? לא יודעת חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה: גרין דיי זמרת אהובה: נינט טייב זמר אהוב: באמת מעניין מי XD בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני שנה וחצי בערך איך זה קרה? לא זוכרת איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מממ... אביב תמיד מוכר בחברה ככה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כמובן שכן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) אבל באמת קשה XD נראה לי "קרן אור" מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שניהם כ"כ שורה אהובה מתוך השיר: הכול מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? "זה רק הלב שכואב לך" בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: - כמה דיסקים יש לו? 12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית (לא?) נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייתי מאוד שמחה האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? לא היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? ביום העצמאות של נינט הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? בהופעה אחת בפ"ת קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן, חברה הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אביב =/ ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אין ההופעה הכי רחוקה: בעכו ההופעה האחרונה שהיית בה? הרבה זמן לא הייתי בהופעה היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? - יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: עמרי החבר הכי מצחיק: שיראל החבר הכי מציק: מאיה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: - החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: מיקי החבר ששר הכי יפה: שירה החבר האחרון שגרם לך לבכות: עמרי חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? שניהם לא החבר האחרון שישן אצלך: מאיה החבר האחרון שישנת אצלו: מאיה (אחרת) הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: במתמטיקה לפני חודשיים נכשלת במבחן: באנגלית לפני חודשיים היית בים: לפני חודש וחצי בערך היית בבריכה: בחופש הגדול עישנת: לא מעשנת! שתית: לא שותה השתכרת: לא משתכרת בכית: לא זוכרת קנית בגדים: לפני שבוע היית מאוהב: הרבה זמן לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום התנשקת: עוד לא ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עוד לא היה O_0 עשית פירסינג: אין התקשרת למישהו: בערב התקשרו אליך: בבוקר

מכושפת15

New member
...................

אני - שם: מילנה אוהב ת'שם שלך? לא ממש כינוי של חברים: מילנו'ש, מילני כינוי של המשפחה: אין מין: נקבה שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? 15 וקצת גובה: 1.60 בערך מקום מגורים: כרמיאל לאיזו עיר זה קרוב? עכו אוהב את העיר שלך? בערך היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כן, תלאביב אוהב את הבית שלך? לא ממש איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? רוסית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? עברית, קצת אנגלית יתוםש מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? נטלה בני כמה הם? 13 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? כרמים יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: שחורכחולסגול צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך? בערך אובססיבי? אם כן, למה? מכושפות, סינרגיה, גלידה חושב שאתה בנאדם יפה? תלוי מתי מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי להקה אהובה: סינרגיה זמרת אהובה: קרן פלס זמר אהוב: אביב ועברי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני כמה שנים איך זה קרה? שמעתי את עכשיו מעונן בטלויזיה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ^ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?
מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? יומן מסע בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "אינספור שבילים, ויציאה" כמה דיסקים יש לו? הרבה יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? אביב גפן 3 יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') יהונתן, התעויות/ בלאקפילד, לאדעת למה התכוונו, והאחרון אין לי מושג כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? תודה האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא, כי אני באמת לא מכירה אותו הולך להופעות שלו? לפעמים היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא :S האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא זוכרת נהנת? מאוד באיזו הופעה הכי נהנת? סינרגיה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? קוקהקולה לייב
הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: בית הבובות ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זכור ההופעה הכי רחוקה: עברי לידר בדימונה ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב בעכו היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא ולא ולא אם היית, באיזה הכי נהנת? לא יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: יש כמה החבר הכי מצחיק: שרון החבר הכי מציק: נמנעת מהלגיד החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: ^ החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם החבר ששר הכי יפה: ואו לא יודעת
החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? מאוד
בגדת בחבר? כשהייתי קטנה, וזה לא נחשב חבר בגד בך? אולי מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל
החבר האחרון שישן אצלך: - החבר האחרון שישנת אצלו: אממ ילנה נראלי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שנה שעבה
נכשלת במבחן: לא קרה בנתיים היית בים: בתחילת השנה/סוף שנה שעברה היית בבריכה: גם ^ עישנת: שתית: שלשום השתכרת: מזמן בכית: מזמן :S קנית בגדים: היום
היית מאוהב: לא היה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בטח לחברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: ^ התנשקת: לא היה ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): :S עשית פירסינג: לא היה התקשרת למישהו: לאילונה לפני כמה שעות התקשרו אליך: חן בצהרים

ה ד ס ס

New member
אור

אני - שם:אור אוהב ת'שם שלך?מאד כינוי של חברים:אמאור,מלאך,אמא, אישתי,מוכר כינוי של המשפחה:אוחתי,נפצ'וליאן, גוזל, גוזלקוק, קטינה, פמפה, פמפיצורו ועוד ועוד מין:נקבה שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?16 גובה:1.71 מקום מגורים:באר טוביה לאיזו עיר זה קרוב?אשדוד,קרית מלאכי, אשקלון אוהב את העיר שלך?מושב היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ת"א, לונדון, פריז, מילנו אוהב את הבית שלך?לא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר שלי מהי שפת האם שלך?עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?אם כמה אחים יש לך?3 איך קוראים לאחים שלך?לילך,לימור, יסמין בני כמה הם?32,28 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?תיכון אזורי באר טוביה יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב:כתום,שחור,אדום,לבן צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?מחבבת אובססיבי? אם כן, למה?להמון דברים חושב שאתה בנאדם יפה? נה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה:בלאקפילד,מוניקה סקס זמרת אהובה: זמר אהוב:אביב בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בסוף ו' תחילת ז' איך זה קרה?בוטן איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?אדעת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)קשה מאד אבל נניח שיש לך אותי מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים שורה אהובה מתוך השיר:רוצה איתך כל החיים אז למה שוב דוקר עמוק בפנים מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אממממ...העולם התחתון של האהבה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:נה נה נה נה כמה דיסקים יש לו?11? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כן מה הדיסק האהוב עליך?יומן מסע, המכתב, חלולים יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?מה לעזאזל אתה עושה פה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?כן האם אתה טחון? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?המון המון נהנת?כן באיזו הופעה הכי נהנת?ניצנים 2004, ההנגאר האחרון, עשו למכתב הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?אממ... קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כן הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: קרן פלס ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה:אמממ אכזיב? ההופעה האחרונה שהיית בה?אתמול בסיטי הול היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:נראה לי 4 אם היית, באיזה הכי נהנת?בזה עם לאן את הולכת יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:רם, מוסקטריות החבר הכי מצחיק:טיש החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:
החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם? החבר ששר הכי יפה: לילוש החבר האחרון שגרם לך לבכות: :/ חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתונחלת בגדול החבר האחרון שישן אצלך: לא זוכרת החבר האחרון שישנת אצלו: הדס הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:בספרות פני כמה ימים נכשלת במבחן: שנה שעברנ היית בים:לני איזה חודש היית בבריכה: לא זוכרת עישנת: עשר דקות שתית: עכשיו דיאט קולה השתכרת: ממש.? בחתונה של לילך בכית: ביום חמישי קנית בגדים: בפראג היית מאוהב: מזמן מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בטח אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:בטח אתמול התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:לפני כמעט שנה התקשרת למישהו:לפני שעה ככה התקשרו אליך:לפני שעה ככה

../images/Emo85.gif

אני - שם:שירן אוהב ת'שם שלך?כן כינוי של חברים:שירני אנערף כינוי של המשפחה:שירי מין:נקבה שנת הולדתך:1988 שזה אומר שאתה בן..?18 גובה:157 מקום מגורים:קרית אתא לאיזו עיר זה קרוב?חיפה אוהב את העיר שלך?נחמד היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?מרכז אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?חדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית טיפה ספרדית טיפה ערבית יתום מאב/אם?לא כמה אחים יש לך?1 איך קוראים לאחים שלך?אמיר בני כמה הם?16 חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך?סיימתי אבל מכיוון שאני עובדת בבית ספר אז הנרייטה סאלד יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:שירות לאומי היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב:שחור וכחול צבע שנוא: אוהב את עצמך?מנסה אובססיבי? אם כן, למה?להמון דברים חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת להקה אהובה:היהודים זמרת אהובה: זמר אהוב:אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים):סוף ו' איך זה קרה?קיבלתי דיסק מתנה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?אבא שלי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)לילות לבנים מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?שילוב מדהים של שניהם שורה אהובה מתוך השיר:בכל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?העולם התחתון של האהבה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?13 עם בלאקפילד יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?חוץ מירח מלא כן מה הדיסק האהוב עליך?חלולים יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו'):כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?תודה האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא האם אתה טחון?לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?לא רק של אביב?המון נהנת?כן באיזו הופעה הכי נהנת?פפפפ הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?אפרת גוש לא כזה נהניתי אבל בקטנה קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כן הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה:נטליה אוריירו..חחחח 270 שקל ההופעה הכי רחוקה:אילת ההופעה האחרונה שהיית בה?סיטי הול אתמול היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:3 או 4 אם היית, באיזה הכי נהנת?שנה שעברה יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אווו החבר הכי מצחיק:עדי החבר הכי מציק:גל החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:גל החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:יסמין החבר ששר הכי יפה:גילת ועדי החבר האחרון שגרם לך לבכות:חן חושק באחד מהחברים?אוו..חח בגדת בחבר?אני מניחה חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתנחל בד"כ החבר האחרון שישן אצלך:פיי החבר האחרון שישנת אצלו:גילת נראה לי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:שנים נכשלת במבחן:כשהייתי בבית ספר.. היית בים:שבועיים היית בבריכה:שנים עישנת:שעה שתית:אלכוהול?שבוע השתכרת:שבוע בכית:מממ אתמול קנית בגדים:שבוע היית מאוהב:חחחח שנים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כל יום בערך אבל האחרון לאברום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אברום התנשקת:שבוע שעבר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית פירסינג: התקשרת למישהו:אתמול בלילה התקשרו אליך:על הבוקר

shmuelr

New member
סתם צוחק כמובן. הלוואי שהיא הייתה

נושמת אוויר לכיווני . הלוואי!

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

שם: חמד אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: חמדונה, חמדה, חמדיטה, חמדי, חמדושקה, חם, חמי, חמל, חמדו, דמח. מספיק, לא? כינוי של המשפחה: פמקין, מאדם פופניק. מין: נ' שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? בת. בת 16 גובה: 1.64 (לא צוחקים על זה!) מקום מגורים: רחובות לאיזו עיר זה קרוב? נס ציונה אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? פלורנטין אוהב את הבית שלך? לא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר החדש-חדש שלי, שמלא בפוסטרים ולא רואים קירות בכלל מהי שפת האם שלך? אנגלית עברית פולנית ויידיש. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? כמה משפטים בספרדית, צרפתית ורוסית. יתום מאב/אם? חלילה. כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים לאחים שלך? נעם בני כמה הם? כמעט 15 (אמאל'ה) חבר/ה? כן. מה שם הביצפר שלך? רבין יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא, אני מתה על הבי"ס. צבע אהוב: אדום צבע שנוא: ירוק זית אוהב את עצמך? כן (ולקח לי הרבה זמן עד שהגעתי למצב כזה), בהחלט כן. אובססיבי? אם כן, למה? בטח, למכשפות וגאנז N רוזז להקה אהובה: המכשפות זמרת אהובה: שילה פרבר זמר אהוב: דיוויד בואי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כיתה ז' ככה. איך זה קרה? אבא קרא לי ספר שירה של יהונתן גפן והתאהבתי והתחלתי לחקור קצת עליו, ביוגרפיה וכאלה ומצאתי שיש לו בן אז שמעתי כמה שירים, והשאר היסטוריה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? נראה לי מתישהו אחרי רצח רבין אבא דיבר עליו הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? בערך מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? לילה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? המילים. שורה אהובה מתוך השיר: "גם קר לי בלעדיו" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? מחר, עם הזמן, את הכלב ואני... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "תמיד נשאר מחר", "כמו כרית ישנה שאיבדה רכותה" כמה דיסקים יש לו? 11, או אולי 12.. כולל בלאקפילד כמובן יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את בלאקפילד. מה הדיסק האהוב עליך? חלולים, עכשיו מעונן יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שאלה טובה. לא יודעת. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? קורה לפעמים, ברגעי חיבור נדירים. הולך להופעות שלו? הייתי הולכת. היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא חושבת... הייתי בסביבות ה10-20 האם אתה טחון? אבא טחון, זה נחשב? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה. נהנת? ברובן, מאד. באיזו הופעה הכי נהנת? שילה פרבר. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אביב, 31/8/06, למרות שבחצות לקחו אותי לשירותם ושרו לי האפי בירת'דאי והיה לי כיף קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? רוק"עצ, בנדוד הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: יציאת חירום ההופעה הכי יקרה שהיית בה: שלום חנוך נראלי ההופעה הכי רחוקה: הופעה באילת, דנה ברגר ההופעה האחרונה שהיית בה? סיטי הול =) היית ברוק עצמאות השנה? לא, הייתי עסוקה. ושנה שעברה? כן, היה מעפן. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: נו, שנה שעברה ובשנה לפניה. אם היית, באיזה הכי נהנת? כיתה ח' (השנה הראשונה) יש לך חברים שהכרת בהופעות? בהחלט. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: דנה החבר הכי מצחיק: יותם החבר הכי מציק: מעייני החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אנאערף החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: איבי החבר ששר הכי יפה: איבי החבר האחרון שגרם לך לבכות: עופר. חושק באחד מהחברים? חחחח בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אה, גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: ליטלי וגלי החבר האחרון שישנת אצלו: מעייני הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: יום חמישי נכשלת במבחן: כיתה ח' היית בים: בארץ? עברו כבר כמה שנים. היית בבריכה: חנוכה עישנת: לפני 20 ד' שתית: סיטי הול השתכרת: פורים בכית: מתישהו השבוע קנית בגדים: כמה חודשים היית מאוהב: לא נראה לי שאי פעם באמת הייתי מאוהבת-מעל-הראש... אבל מאוהבת סתם, עכשיו. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול התנשקת: אתמול עשית פירסינג: לפני שבועיים (אנדרגראונד, למתעניינים) התקשרת למישהו: אתמול? התקשרו אליך: הבוקר

eliavtu

New member
או שהאדמה תיקרעעעעעעעעעעעע

אני - שם: רבקה אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: סטלה, סוטול וכו' כינוי של המשפחה: אהה.. אין ? מין: ז שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? יא, איך ידעתם ? גובה: סביר מקום מגורים: קריית שמונה לאיזו עיר זה קרוב? לקריית שמונה ? חחח.. אוהב את העיר שלך? כן, אבל המיקום שלה חרא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ירושלים כמובן :) אוהב את הבית שלך? לפעמים.. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדר מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? חח.. אני לא. יתום מאב/אם?חס כמה אחים יש לך? אין, יש לי רק אחיות איך קוראים לאחים שלך?חן בר שובל בני כמה הם?בנות* 14 7 3 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך? דנציגר יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: צהוב ושחור צבע שנוא: אדום אוהב את עצמך? נע אובססיבי? אם כן, למה? חח..כן להמון. חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: פינק פלויד זמרת אהובה: אנני האסלם מרנסאנס, טיטי מהיהודים זמר אהוב: אביתר בנאי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) האם להיות בך מאוהב, אני חושב.. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: "האם להיות בך מאוהב?" חח.. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? פרופיל 97 בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? חלולים, המכתב יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') קוראים ללהה שלו התעויוט ! איזה מטורף אני כן?! איך קוראים לאמא שלו? קבר נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "תשתה משהו..?" האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? קצת.. היית ביותר מ50 הופעות שלו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ממש לא האם אתה טחון? כנ"ל :| הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת? ברובן.. באיזו הופעה הכי נהנת? רוג'ר ווטרס, היהודים - ניצנים 2005, הפלאיינג בייבי הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? ממ.. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן!, כרטיס זוגי לאביב בזאפה - במלחמה. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אביתר בנאיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ווטרס ההופעה הכי רחוקה: היהודים באילת, אבל סתם הייתי שם ההופעה האחרונה שהיית בה? בארסי רייב היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה? גם ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: נו סתמו אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? עשיתם ממני הומו :| בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? חח.. קראתי את זה כ- "החבר המתחנגל" החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: ממ.. בכיתה ד' ניגנתי את יונתן הקטן בחליל וקיבתלי 100
נכשלת במבחן: היית בים: במלחמה <כי כנרת לא נחשב ים> היית בבריכה: גם עישנת: לא שתית: לפני רגע השתכרת: לגמריי ? קצת לפני המלחמה בכית: קנית בגדים: היית מאוהב:
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אני תמיד מתכוון התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחחחחחח.. סתומים! עשית פירסינג: לא התקשרת למישהו: התקשרו אליך:

ובכן ../images/Emo187.gif../images/Emo225.gif

אני - שם: ליאור אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: בובית/ ליאורה/ליאורנית/ כינוי של המשפחה: לילוש.. מין: פעם אחרונה שבדקתי הייתי נקבה שנת הולדתך: 86 שזה אומר שאתה בן..? 20 גובה: 1.60 מקום מגורים: כפר סבא לאיזו עיר זה קרוב? רעננה אוהב את העיר שלך? כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א
אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? חלילה וחס כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? יובל בני כמה הם? 13 חבר/ה?
מה שם הביצפר שלך? אממ..צבא ההגנה לישראל ? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? רוצה להשתחררררררררררררררר צבע אהוב: סגול צבע שנוא: ירוק אוהב את עצמך? לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? לדיסני חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער/עיניים/שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה: יש מלאאאאאאאאא זמרת אהובה: יהודית רביץ/דנה ברגר זמר אהוב: פראנק סינטרה בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים): בכיתה ג' התחלתי לתעניין(אחרי הרצח של רבין) לשמוע ממש וללכת להופעות בסביבות כיתה ח' איך זה קרה? פשוט קרה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? כשהייתי בת 5 הוא הופיע בתכנית של רבקה מיכאלי בערוץ היחיד דאז, ושאלתי את אמא למה הוא לובש חצאית אם הוא בן... הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) האם להיות בך מאוהב מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שניהם מושלמים שורה אהובה מתוך השיר: הפסנתר משמיע תו, אך שירי נטול תקוה מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? 365 בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין כמה דיסקים יש לו? הממ..12 אם אני לא טועה יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא אבל יש את רובם מה הדיסק האהוב עליך? אביב גפן III יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שהייתי רוצה שיפסיק לסתור את עצמו, שיחליט מהי האמת שלו ושילך איתה, ולא ישנה את דעתו כל שני וחמישי האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? פעם הייתי הולכת המון היום כבר פחות היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון?לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? 30 פלוס נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? הממממ...נראה לי שבכורה לממנטו מורי, והופעה של ירמי קפלן וחמי רודנר משבוע שעבר הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? רוק עצמאות השנה, אני בחיים לא הולכת לשם שוב קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: המממ דיויד ברוזה ההופעה הכי יקרה שהיית בה: המממ..לא זוכרת ההופעה הכי רחוקה: ת"א היה הכי רחוק שלי ההופעה האחרונה שהיית בה? ירמי קפלן וחמי רודנר היית ברוק עצמאות השנה? כן לצערי ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 2 אם היית, באיזה הכי נהנת? בראשונה, כי אז הייתי ילדה קטנה בת 16 ונורא התלהבתי יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא בדיוק אם כבר מדברים על חברים.... אני לא כותבת שמות של חברים שלי ברשת החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: פייייייייי מי זוכר? נכשלת במבחן: כנ"ל היית בים: בקיץ היית בבריכה: לפני כמה שנים טובות עישנת: לפני חודש בערך שתית: שבוע שעבר השתכרת: בקיץ בכית: היום קנית בגדים: לפני שבוע היית מאוהב: כרגע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: באוגוסט התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אליך: היום

merry לנצח

New member
נחמד [:

חשוב לציין שעניתי על כל זה כי שיעמם לי =\ אני - שם: עמית אוהב ת'שם שלך? יאפ כינוי של חברים: עמיתי כינוי של המשפחה: עמו, נונה [בלי קשר] מין: נקבה שנת הולדתך: 1992 שזה אומר שאתה בן..? 15 גובה: ממממ 1.60 מקום מגורים: ראשון לאיזו עיר זה קרוב? תל אביב אוהב את העיר שלך? לא ממש היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? במושב בצפון אוהב את הבית שלך? מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? המטבח P: מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? נמנמ אנגלית נחשב? יתום מאב/אם? לאלאלא כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? כ', א', ו-ה' בני כמה הם? גדולים חבר/ה? נואו מה שם הביצפר שלך? מיכה רייסר יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: ירוק ואדום צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא ממש אובססיבי? אם כן, למה? אובססיבית לאחותי ול"לובלו" חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שפתיים וריסים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: היהודים זמרת אהובה: אפרת גוש זמר אהוב: אביב ועברי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) ממ לפני שנה איך זה קרה? אני וחברה הורדנו בטעות שיר שלו איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אוהוו כשהייתי בת חמש הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) "מלאך" מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שניהם, הלחן גאוני. עניתי על התשובה? שורה אהובה מתוך השיר: "אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? "מחר" בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "איך היא כל כך רחוקה. רק נהיית יפה יותר, וחזקה." כמה דיסקים יש לו? 13 לדעתי יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חלק מה הדיסק האהוב עליך? ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כןןןן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? נראה לי שהייתי בהלם האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו,כאילו הוא חבר שלך ? המון פעמים הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? עדיין לא האם אתה טחון? ממש לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה נהנת? יותר משחשבתי באיזו הופעה הכי נהנת? האינטימית של אביב הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? ווליום ת"א הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: מוניקה סקס ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אביב ב100 שקל ההופעה הכי רחוקה: ת"א, נראה לי ההופעה האחרונה שהיית בה? האינטימית [: היית ברוק עצמאות השנה? לא, פספסתי ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 0 אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא נראה לי.. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אביבי שלי [באמת קוראים לה אביב] החבר הכי מצחיק: ספורטה החבר הכי מציק: לא אזכיר שמות החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא נראה לי שיש כאלה.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: ענבל החבר ששר הכי יפה: ספורטה החבר האחרון שגרם לך לבכות: אביבי חושק באחד מהחברים? מממ לא בגדת בחבר? אולי, פעם אחת חבר בגד בך? המון מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתונחל החבר האחרון שישן אצלך: ספורטה החבר האחרון שישנת אצלו: ספורטה הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: חודש שעבר נכשלת במבחן: השנה בכלל [!] לא נכשלתי היית בים: בקיץ היית בבריכה: הוו הרבה זמן עישנת: שבוע שעבר שתית: לא, לא שותה השתכרת: בחיים לא השתכרתי בכית: אתמול קנית בגדים: שבוע שעבר היית מאוהב: שנה שעברה =\ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שנה שעברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: שנה שעברה התנשקת: שנה שעברה ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: שנה שעברה, באף התקשרת למישהו: היום בצהריים התקשרו אליך: בערב

למעלה