../images/Emo15.gif
שם: חמד אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: חמדונה, חמדה, חמדיטה, חמדי, חמדושקה, חם, חמי, חמל, חמדו, דמח. מספיק, לא? כינוי של המשפחה: פמקין, מאדם פופניק. מין: נ' שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? בת. בת 16 גובה: 1.64 (לא צוחקים על זה!) מקום מגורים: רחובות לאיזו עיר זה קרוב? נס ציונה אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? פלורנטין אוהב את הבית שלך? לא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר החדש-חדש שלי, שמלא בפוסטרים ולא רואים קירות בכלל מהי שפת האם שלך? אנגלית עברית פולנית ויידיש. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? כמה משפטים בספרדית, צרפתית ורוסית. יתום מאב/אם? חלילה. כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים לאחים שלך? נעם בני כמה הם? כמעט 15 (אמאל'ה) חבר/ה? כן. מה שם הביצפר שלך? רבין יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא, אני מתה על הבי"ס. צבע אהוב: אדום צבע שנוא: ירוק זית אוהב את עצמך? כן (ולקח לי הרבה זמן עד שהגעתי למצב כזה), בהחלט כן. אובססיבי? אם כן, למה? בטח, למכשפות וגאנז N רוזז להקה אהובה: המכשפות זמרת אהובה: שילה פרבר זמר אהוב: דיוויד בואי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כיתה ז' ככה. איך זה קרה? אבא קרא לי ספר שירה של יהונתן גפן והתאהבתי והתחלתי לחקור קצת עליו, ביוגרפיה וכאלה ומצאתי שיש לו בן אז שמעתי כמה שירים, והשאר היסטוריה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? נראה לי מתישהו אחרי רצח רבין אבא דיבר עליו הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? בערך מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? לילה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? המילים. שורה אהובה מתוך השיר: "גם קר לי בלעדיו" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? מחר, עם הזמן, את הכלב ואני... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "תמיד נשאר מחר", "כמו כרית ישנה שאיבדה רכותה" כמה דיסקים יש לו? 11, או אולי 12.. כולל בלאקפילד כמובן יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את בלאקפילד. מה הדיסק האהוב עליך? חלולים, עכשיו מעונן יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שאלה טובה. לא יודעת. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? קורה לפעמים, ברגעי חיבור נדירים. הולך להופעות שלו? הייתי הולכת. היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא חושבת... הייתי בסביבות ה10-20 האם אתה טחון? אבא טחון, זה נחשב? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה. נהנת? ברובן, מאד. באיזו הופעה הכי נהנת? שילה פרבר. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אביב, 31/8/06, למרות שבחצות לקחו אותי לשירותם ושרו לי האפי בירת'דאי והיה לי כיף קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? רוק"עצ, בנדוד הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: יציאת חירום ההופעה הכי יקרה שהיית בה: שלום חנוך נראלי ההופעה הכי רחוקה: הופעה באילת, דנה ברגר ההופעה האחרונה שהיית בה? סיטי הול =) היית ברוק עצמאות השנה? לא, הייתי עסוקה. ושנה שעברה? כן, היה מעפן. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: נו, שנה שעברה ובשנה לפניה. אם היית, באיזה הכי נהנת? כיתה ח' (השנה הראשונה) יש לך חברים שהכרת בהופעות? בהחלט. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: דנה החבר הכי מצחיק: יותם החבר הכי מציק: מעייני החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אנאערף החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: איבי החבר ששר הכי יפה: איבי החבר האחרון שגרם לך לבכות: עופר. חושק באחד מהחברים? חחחח בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אה, גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: ליטלי וגלי החבר האחרון שישנת אצלו: מעייני הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: יום חמישי נכשלת במבחן: כיתה ח' היית בים: בארץ? עברו כבר כמה שנים. היית בבריכה: חנוכה עישנת: לפני 20 ד' שתית: סיטי הול השתכרת: פורים בכית: מתישהו השבוע קנית בגדים: כמה חודשים היית מאוהב: לא נראה לי שאי פעם באמת הייתי מאוהבת-מעל-הראש... אבל מאוהבת סתם, עכשיו. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתמול התנשקת: אתמול עשית פירסינג: לפני שבועיים (אנדרגראונד, למתעניינים) התקשרת למישהו: אתמול? התקשרו אליך: הבוקר