שאלון בשביל להעיר את הפורום :)))

פיייי זה ארוך....

אני מסנן כמה שאלות...גם ככה זה לא יעניין אף אחד שם: ניקו אוהב ת'שם שלך? אין לי בעיה איתו. כינוי של חברים: הרבה מקצרים את זה ל'ניק' מין: זכר שנת הולדתך: 1985 שזה אומר שאתה בן..? 21 גובה: 1.81 מקום מגורים: אילת אוהב את העיר שלך? כן ולא. נחמד שכולם מכירים את כולם והכל קרוב, אבל אי אפשר להתפתח פה. היית מעדיף לגור במקום אחר? כן איפה? להתחיל במרכז, ואולי יום אחד בארה"ב או אירופה..לאנגליה יהיה לי אולי יותר קל להכנס כי יש לי פספורט אירופאי. מהי שפת האם שלך? אנגלית/עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, עברית, שוודית ופינית חבר/ה? יש. שנתיים עוד מעט. צבע אהוב: שחור/כחול/סגול צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? 50/50 אובססיבי? תלוי במה להקה אהובה: פורקיופיין טרי זמר אהוב: סטיבן ווילסון/מיינרד ג'יימס קינן/מט בלאמי/תום יורק. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כיתה ד' איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אממ...כיתה ד' מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל: המתנוחל

משעמם

אני - שם:ליאור אוהב ת'שם שלך?כן כינוי של חברים:ליאורית כינוי של המשפחה:ליאורית מין:נקבה שנת הולדתך:89 שזה אומר שאתה בן..?עו דמעט 18 גובה:70 ? מקום מגורים:ירושלים לאיזו עיר זה קרוב?ת"א אוהב את העיר שלך?לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?בנגב אוהב את הבית שלך?לא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר של אח שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך?צילי וגילי בני כמה הם? חבר/ה?יש מה שם הביצפר שלך?אקדמיה למוזיקה יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן כי הבצפר שלי הרסני צבע אהוב:ירוק ושחור צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?לא אובססיבי? אם כן, למה? לריקוד,למוזיקה-לאביב גפן,לבירה חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הצאוור חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לפעמים להקה אהובה:פינק פלויד,נרוונה והתעויוט זמרת אהובה:אמילי לי זמר אהוב:אביב גפן וקורט קוביין בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? בגיל 7 בערך איך זה קרה?אח שלי היה שומע אותו וגם תמיד ראיתי ת'קליפים של אהבנו והאם להיות בך בטלויזיה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?בבית הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?אישית לא אבל רוחנית תמיד מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן?אלימות מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?שניהם שורה אהובה מתוך השיר:"אמהות ואבות אתם הרגתם אותי" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אין ערים בלילה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:לא זוכרת כמה דיסקים יש לו?מלא נו...12? 13? לא זוכרת יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כן מה הדיסק האהוב עליך?אביב 3 ,ממנטו מורי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?אביב פקחת את עייני,בזכותך אני מי שאני,תודה... האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?כן הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא סופרת כבר,אבל סביר להניח האם אתה טחון?לא ממש הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?לא סופרת ,מליון בערך נהנת?מאוד באיזו הופעה הכי נהנת?ניצנים 2003 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?רוקעצ 2003 קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? מחבר שלי לשעבר הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:קורט קוביין בסיאטל,פינק פלויד בלונדון ההופעה הכי יקרה שהיית בה:לא יודעת,בטח של אביב גפן אבל ההופעה הכי רחוקה:בצפון ההופעה האחרונה שהיית בה?זאפה אתמול היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:הייתי ב3 רוקעצים אם היית, באיזה הכי נהנת?בראשון ובהשנה יש לך חברים שהכרת בהופעות?ברור אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אין לי החבר הכי מצחיק:נועם החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:עדי החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:נעמה החבר ששר הכי יפה:מעיין החבר האחרון שגרם לך לבכות:יעל חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?כן חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתנחל החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:שנה שעברה בהסטוריה נכשלת במבחן:תחילת השנה,תנך היית בים:לפני חודש היית בבריכה:אתמול עישנת:אתמול שתית:שלשום השתכרת:לפני שבועיים בכית:אתמול קנית בגדים:ביום חמישי היית מאוהב:היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:לפני שבועיים התקשרת למישהו:הרגע התקשרו אליך:הרגע

יאללה.

אני - שם: טל אוהב ת'שם שלך? כע כינוי של חברים: טלו'ש, טלטול, טול, פיץ/פיצי, קטני, טלטל.. חברות שלי דביקות
כינוי של המשפחה: רק טל.. טלו'ש לעיתים רחוקות
מין: נ שנת הולדתך: 1986 שזה אומר שאתה בן..? 20 וחצי גובה: :[ מקום מגורים: רחובות לאיזו עיר זה קרוב? ראשון, נ"צ אוהב את העיר שלך? לפעמים היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ת"א
אוהב את הבית שלך? כע איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ערבית טיפה יתום מאב/אם? שלא נדע כמה אחים יש לך? 2 יותר מידי איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? 18 ו12 חבר/ה? לא ממש מה שם הביצפר שלך? כבר אין כזה יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: צבא. כל הזין. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך? לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? לקפה חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, אף ועיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? 'על טעם וריח...' להקה אהובה: אין ספציפית, מאוד מעריכה את סינרגיה זמרת אהובה: זמר אהוב: בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני 4 וחצי שנים איך זה קרה? חברה השמיעה לי כמה שירים שלו, ואהבתי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ממ.. אני עוד זוכרת ששידרו בטלויזיה את 'עכשיו מעונן' , שהוא רק יצא, ופשוט לא סבלתי את השיר הזה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? נו באמת
מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) מלח הדמעות.. אאוצ'. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? המילים שורה אהובה מתוך השיר: 'היו ימים זרחתי כמו האור, היו ימים כבתי בשקיעה' מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? 365 בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: איכ כמה דיסקים יש לו? 12 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא, כי מתישהוא נאבד לי הקייס עם הדיסקים מה הדיסק האהוב עליך? נראה לי שהמכתב יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? נורית, עם אולסטאר
נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? חחח לא הולך להופעות שלו? לא כמו פעם, אבל פעם בחודשיים שלוש היית ביותר מ50 הופעות שלו? יש מצב האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? די הרבה נהנת? ברובן באיזו הופעה הכי נהנת? בית הבובות בבארבי כפ"ס הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא זכורה לי הופעה כזאת קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: הופעה מלאה של סינרגיה ההופעה הכי יקרה שהיית בה: בטח אחת של אביב
ההופעה הכי רחוקה: צמח 2003 ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב, בסוף אוקטובר בזאפה היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא זכור לי ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 3? אם היית, באיזה הכי נהנת? 2004 יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אין אחת ספציפית החבר הכי מצחיק: רותם החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולן, באמת החבר ששר הכי יפה: סיון בר לב החבר האחרון שגרם לך לבכות: חנצ'.. אבל זה בגלל שהיא בכתה גם
חושק באחד מהחברים? חחח לא! בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: חן בטח החבר האחרון שישנת אצלו: וואלה לא זוכרת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אני לא זוכרת מתי עשיתי מבחן בכלל.. נכשלת במבחן: היית בים: לפני חודש, באשקלון היית בבריכה: "חופש גדול" עישנת: נרגילה, לפני חודש ככה.. שתית: אתמול, חצי בקבוק בירה הייניקן. לא רעה. השתכרת: הרבה מאוד זמן בכית: שלשום, אבל בקטנה קנית בגדים: חח כל הזמן בערך
סתם, לפני שבועיים היית מאוהב: עכשיו
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שנים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: שנים התנשקת: אתמול ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: חודשיים, נזם חוזר התקשרת למישהו: אתמול בלילה התקשרו אליך: עכשיו

נעלמתי קצת

לא שמישהו שם לב, אבל בכל זאת :) אז שאלון: אני - שם: ארינה אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: ארין, ארינה מרגרינה, שלגיה (?!) כינוי של המשפחה: לולינקה! [לכו תבינו] מין: בת שנת הולדתך: 88 שזה אומר שאתה בן..? 18 ושבועיים ! גובה: 1.58 מקום מגורים: אילת לאיזו עיר זה קרוב? רק לאילת. מצרים גם קרובה. אוהב את העיר שלך? מאוד היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? איפשהו במרכז, מקום עם הרבה עצים אוהב את הבית שלך? הוא בית איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מן הסתם מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, לקרוא ערבית וטיפה צרפתית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? אח ו-2 אחיות איך קוראים לאחים שלך? שי, אליסה ואסיה בני כמה הם? 26, 25, 30 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? רבין [כל בי"ס שנפתח אחרי רצח רבין נקרא ככה, המקוריות...] יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: י"ב, ברוך השם שנה אחרונה! היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא, אני רגילה לשלי צבע אהוב: סגול צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? סבבה לי אובססיבי? אם כן, למה? אני נהיית אובססיבית לדברים שאני רוצה /= חושב שאתה בנאדם יפה? אממ... פחות או יותר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים [ירוקות!] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלקם להקה אהובה: קווין, לד זפלין, כנסיית השכל, בלקפילד, קולדפליי, הדלתות, שוטי הנבואה זמרת אהובה: אלאניס מוריסט זמר אהוב: אביב גפן, מוש בן ארי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כיתה ח'/ז', אני אף פעם לא בטוחה איך זה קרה? קניתי את אביב גפן 3 בגלל האם להיות בך מאוהב, והשאר היסטוריה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אין לי מושג, הוא פשוט היה שם הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? היו תקופות מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) המכתב מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? המילים שורה אהובה מתוך השיר: "עוד ועוד ועוד ועוד ועוד... אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום". וגם "כשתתעוררי לא תראי אותי, אני עובר תקופה קשה שרק תכביד עלייך". ובעצם גם "באמת שמצטער על המכתב" :) כל השיר, בקיצור! מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? כוכבי בלילה, מעצבן אותי! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: בלילה אתה באת לי פתאום, התחבקנו על חופו של החלום כמה דיסקים יש לו? 11? 12? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן מה הדיסק האהוב עליך? שומקום יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן, קצת יותר מדי [תקופת הגרופיות הייתה גם אצלי פעם] כן?! איך קוראים לאמא שלו? חחח... נורית נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? צמא? רעב? יש פשטידה! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? ממש לא, אי אפשר להכיר בנאדם מהבמה הולך להופעות שלו? כשיוצא [אילת רחוקה] היית ביותר מ50 הופעות שלו? ממש האם אתה טחון? יש לי כרגע מינוס 80 שקל בבנק [מסתבר שעכשיו אני יכולה להגיע גם למינוס, לא ידעתי את זה בכללללל....!] הופעות: בכמה הופעות כבר היית? 2 רוק עצמאות, 3 אביב גפן, 1 היהודים, 1 כנסיית השכל, 1 ברי סחרוף, 1 שייגעצ נהנת? בכולן חוץ משייגעצ, לא סובלת אותם באיזו הופעה הכי נהנת? אביב גפן וברי הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? הנ"ל קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? ממ... לברי סחרוף, זה היה ערב זיכרון הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: שוטי הנבואה, מוש בן ארי, וכל הלהקות הלועזיות שאני אוהבת ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אביב גפן כלשהי ההופעה הכי רחוקה: כנ"ל ההופעה האחרונה שהיית בה? כנסיית השכל היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 2 אם היית, באיזה הכי נהנת? בראשונה שהייתי [לפני 3 שנים] יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא, אני שונאת לדבר בהופעות אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: שנוי במחלוקת :) החבר הכי מצחיק: כולם, זה קריטריון חשוב אצלי החבר הכי מציק: לא נזכיר שמות [איזה דיסקרטית אני] החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: איזה אחת שמפחידה אותי, שוב- לא צריך שמות החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: חברה קרובה מאוד שיש לנו מלא על מה לדבר תמיד החבר ששר הכי יפה: ידיד עם להקה החבר האחרון שגרם לך לבכות: לא זוכרת חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתונחל החבר האחרון שישן אצלך: אוהו, מזמןןןןןןןןןןןן אותה חברה ישנה אצלי, ממש מזמן! החבר האחרון שישנת אצלו: אותה אחת, נדמה לי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: השנה עוד לא קיבלתי, איזו התדרדרות נכשלת במבחן: במתמטיקה, כרגיל היית בים: היום היית בבריכה: מממ... לפני איזה שנתיים אני חושבת. מי הולך לבריכה!? עישנת: בפסח [לא מעשנת] שתית: אתמול :) השתכרת: לפני שבועיים ביומולדת בכית: יום חמישי קנית בגדים: שלשום היית מאוהב: פפפפ... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אני אומרת את זה הרבה, לכולם כזה! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד, אני לא יודעת לשקר התנשקת: לפני שנה. שנה!!! ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): never עשית פירסינג: לפני שלוש שנים התקשרת למישהו: היום ב-16:02 התקשרו אליך: היום ב- 17:32 זהו? נגמר? לילה טוב :)

למעלה