היי לכולם. כידוע לכולנו, פסטיבל בומבמלה בניצנים יהיה גם השנה בחג הפסח בסימן הפסטיבל העשירי. אני אישית, עתיד להיות שם בפשוטי העם ובתפקיד "פושטי העם". מי מהפורום מגיע?? אולי כדאי שנכיר?
חבל מאד. בכל אופן אני אמור להיות שם בימי הפסטיבל, ואשמח לפגוש / להכיר אנשים מהפורום. חג שמח לכולם. ומי ששאל על כרטיסים, אפשר דרך האתר שלהם... ואפשר בקופות בכניסה לפסטיבל
איציק אתה כותב "אני מבין שאין כאן היענות לעניין" אני מבין שהיענות שלי לא נחשבת, לא נורא אשתדל להיות שם. בפעם האחרונה שהייתי בבומבמלה היה בלתי אפשרי להרדם בלילה, מוזיקה קאקופונית בדציבלים גבוהים ומתופפי לילה למניהם עד אור הבוקר,מתיש.
לבומבמלה למתחם פשוטי העם כי הייתי שם לפני שנה וזה היה זוועה והתאכזבתי קשות משרון המפיקה כולל עוזריה ומ המתחם עמו שלא היה בו מספיק אקשן וש שרשרת המסאג' הארוכה בעולם נחלה כישלון צורם רק אם ישפרו את המתחם יגדילו אותו וידאגו לפרסום יותר מסיבי לפרוייקוטים המיוחדים של שרון ויתנו לאנשים שחפצים בכך להצטלם רק בהסכמה!! בתנאי שהם מצטלמים בצד כדי שאנשים שלא רוצים שיצלמו אותם לא יופיעו בבתמונות של אלה שכן רוצים להצטלם ולאסור באופן מוחלט לצלם אנשים שאינם רוצים בכך או בזווית כזאת שאנשים שאינם רוצים להצטלם יופיעו בתמונה ואם לא תהיה כניסה לערסים ופרחות ושרון וצוות המתחם יקטו כלפיהם באפס סבלנות ויוציאו אותם החוצה אם הם יתחילו להציק ולעשות בעיות אם זה יקרה שנה הבאה אני מגיע לבומבמלה למתחם פשוטי העם