שאלון גיבוש ../images/Emo125.gif../images/Emo13.gif
חברי הפורום לא כל כך מכירים והגיע הזמן להתגבש ולהכיר אחד את השני טוב יותר - בשביל זה יש שאלון!
ותכתבו הכל, אני אקרא. אגב- השאלון מנוסח מטעמי נוחות לשני מינים בלבד. והיה ופיספסתי אתכם בניסוח- קבלו סליחה מראש. 1. שם: 2. ניקניים בנט: 3. שמות חיבה וכינויים למיניהם: 4. סרט אהוב: 5. סרט דיסני אהוב: 6. ספר אחרון שקראתי, ומתי זה היה: 7. הספר האהוב עליי <כן, יש דבר כזה, ספר אהוב.>: 8. המשקה האהוב עליי: 9. חטיף אהוב: 10. הממתק הכי טעים שיש: 11. מאכל אהוב: 12. קינוח אהוב: 13. בעל חיים שאני הכי אוהב: 14. בעלי חיים שיש לי: 15. כמה מפגשי פורום הייתי: 16. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי: 17. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: 18. שיר אהוב במיוחד: 19. בחיים לא הייתי יוצא/ת איתו/ה: 20. צבע אהוב: 21. מספר מזל: 22. מקום מועדף בבית < תהיו רציניים לשם שינוי
> 23. איפה אני רוצה להיות עכשיו: 24. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: 25. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: 26. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: 27. מה אני אומר/ת יותר- הזוי או מטורף? 28. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: 29. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: 30. האם את/ה מקפיד/ה לקנות מוצרים שלא נוסו בבע"ח? 31. צמחוני/ת או טורפ/ת ? ולמה. 32. פורומים <מגניבים> שאני משתמש סמוי/ה בהם: 33. פורומים שאני כותב/ת בהם <אתם לא חייבים לשפוך הכל.>: 34. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: 35. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: 36. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? 37. יש חבר/ה? 38. אם יש מפגש פורום אתם באים? 39. עוד חודש וחצי חופש חנוכה! <וויפי.> כבר יש תכנונים?<נו.תפרטו.> 40. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: 41. זמר/ת אהוב/ה: 42. להקה מוערכת/מוערצת/אהובה/בלה בלה: 43. ברגע זה, אני לובש/ת <תגיעו לפרטים קטנים זה מצחיק> 44. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? 45. עונה שאני הכי אוהב/ת: 46. דבר שאני בחיים לא אעשה: 47. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: 48. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: 49. דמות אהובה מרמת אביב ג': 50. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: 51. מודל החיקוי שלי: 52. מה העבודה הכי טובה לחופש, שלהורים נמאס לשלם עלינו? 53. הסגנון לבוש שלי: 54. הייתי רוצה שיקראו לי: 55. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות (מרמת אביב) הזו: <ולמה> 56. כמה זמן אני בפורום (אף אחד לא יותר משבוע, זה פסדר
): 57. כל הניקים שהיו לי בתפוז: 58. מה מספר האייסיקיו שלי: 59. מסנג'ר: 60. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: 61. ארץ אהובה< חוץ מישראל>: 62. מקצוע אהוב בבית ספר <אם קיים>: 63. מה שלומך? 64. אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: 65. יש לי אוסף של: 66. מה אני עושה כשמשעמם לי? 67. האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?<כדאי לכם. זה מגניב.> 68. תספרו לי בדיחה: 69. מאמין בקיומם של יצורי פנטסיה? 70. תיאור מצב: אנרכיה. אין חוקים, בלאגן. אתם יכולים לעשות מה שבא לכם, איך שבא לכם. מה תעשו? 71. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: 72. יש לכם קמע? מהו? 73. ספורט מועדף? 74. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: 75. 76. את/ה אדם רציני בד"כ? 77. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? 78. חולשה: 79. הפחד הגדול ביותר: 80. רעש אהוב <נו, ברור שהקראנצ'ים שהעלים עושים שדורכים עליהם בסתיו.>: 81. חג מועדף: 82. אני מתגעגע/ת ל: 83. תכונות טובות שיש בי: 84. תכונות רעות שיש בי: 85. אם הייתה לך פגישה עם אלוהים, והיית יכול/ה לשאול אותו רק שאלה אחת- מה היית שואל/ת? 86. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: 87. אני מזל: 88. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: 89. דברים שמכעסים אותי: 90. דברים שאני שונא/ת: 91. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: 92. מוטו בחיים: 93. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: 94. סלנג בעברית שהכי מציק לי <וגם- האם נדבקתי אליו...>: 95. אני מנגנ/ת על: 96. יש לי מזל כי: 97. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: 98. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: 99. בסה"כ- אני יותר אדם ריאלי או יותר הומני? 100. עם איזה אנשים בפורום אתה בקשר הכי טוב? < אתם לא חייבים לענות> אה, ורצוי לצרף תמונה של עצמכם, כי אתם יפים ומגניבים. וזהו
חברי הפורום לא כל כך מכירים והגיע הזמן להתגבש ולהכיר אחד את השני טוב יותר - בשביל זה יש שאלון!