שאלון גנוב באדיבות ד.

Vdrums

New member
שאלון גנוב באדיבות ד.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. 3 תחביבים שלך: 13. 3 תכונות טובות שלך: 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: 15. זיכרון טוב שלך: 16. זיכרון רע שלך: 17. מה אתה שותה במהלך היום? 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? 19. מקום בו היית רוצה לבקר: 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 21. מה יש לך מתחת למיטה? 22. מה הכי רומנטי בעיניך? 23. ספר על רגע מאושר בחייך: 24. שתף בתקרית מביכה: 25. מעשה נועז שעשית: 26. מעשה טיפשי שעשית: 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 31. אני מפחד/ת מ... 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 35. המוטו שלי בחיים הוא: 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? 37. מהי המילה האהובה עליך? 38. מהי המילה השנואה עליך? 39. מהי הקללה האהובה עליך? 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 43. גלידה- בכוס או בוופל? 44. שוקו או וניל? 45. חוף או הרים? 46. לישון או לקום? 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? דברים אהובים עליך: 50. צבע: 51. בעל-חיים: 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 53. סרט: 54. שחקן: 55. שחקנית: 56. דיסק: 57. שיר: 58. מאכל: 59. מקום בילוי: 60. פורום אהוב: 61. עונה: 62: מקום להעביר בו חופשה: 63: רכב: מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? 65. זכית לחיוך? 66. הענקת מחמאה? 67. קיבלת מחמאה? 68. פינקת מישהו/י? איך? 69. פינקת את עצמך? איך? 70. צחקת? 71. גרמת למישהו לצחוק? 72. התחרטת על משהו שאמרת? 73. בכית? 74. הסתפרת? האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? 76. נשארת ער/ה כל הלילה? 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 78. נרדמת בשיעור? 79. מה היית משנה בעצמך ? 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 82. למי את/ה מתגעגע/ת? 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

duduamar

New member
בדיוק מה שאני צריך להפגת השעמום

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטף פנים ומצחצח שיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדבר עם החברה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? על המשחק היום בערב 4. מהו צבע העיניים שלך? חום-דבש 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? מסיבה טובה 7. מה מרגיע אותך? בילוי זוגי עם החברה 8. ההרגשה הכי טובה היא... לדעת שאוהבים אותך 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... אחרי שרבים עם מישהו שאוהבים 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? מועדון בשישי בערב + בילוי עם המשפחה בשבת 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מחלק חצי ממנו למשפחה שלי, ואח"כ קונה אוטו וטס לחו"ל 12. 3 תחביבים שלך: צפיה בTV, מכבי
ת"א, ומחשבים. 13. 3 תכונות טובות שלך: אכפתי לזולת, כן ואמיתי, לא אגואיסט 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: פרפקציוניסט וסטרילי מדי 15. זיכרון טוב שלך: הזכרון שלי גרוע... 16. זיכרון רע שלך: כנ"ל 17. מה אתה שותה במהלך היום? מיץ או קולה 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? ייגר וסאותרן קומפורט 19. מקום בו היית רוצה לבקר: אוסטרליה/איביזה/קריביים/USA. 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: USA או אוסטרליה 21. מה יש לך מתחת למיטה? לכלוך נראה לי, לא בדקתי. 22. מה הכי רומנטי בעיניך? ערב זוגי מלא (ארוחה במסעדה, אמבטיה, מסאז', סקס) 23. ספר על רגע מאושר בחייך: סופ"ש בצימר עם החברה לפני כ3 חודשים. היה קסום. 24. שתף בתקרית מביכה: לא בא לי
25. מעשה נועז שעשית: **מצונזר** 26. מעשה טיפשי שעשית: יש הרבה מדי... 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: הוריקן/טורנדו 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לנסוע פעמיים בשבוע 160 ק"מ נחשב מטורף? 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? בנאלי - בעל משפחה וקריירה לתפארת מדינת ישראל 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...לא יודע 31. אני מפחד/ת מ... מוות של קרוב משפחה 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית, ומבין מרוקאית
33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ניגון. זה נראה לי מביא פול זיונים
34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? טוב לי בתקופה הזו 35. המוטו שלי בחיים הוא: חיים רק פעם אחת 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? מאוד 37. מהי המילה האהובה עליך? אין אחת ספציפית 38. מהי המילה השנואה עליך? יאפ. שונאאא אנשים שמשתמשים בה! 39. מהי הקללה האהובה עליך? לעמה דיג'י... חחח משהו במרוקאית. 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם שטיח אדום ו2 בחורות בצדדים
43. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 44. שוקו או וניל? שוקו, אבל עדיף פונץ' בננה 45. חוף או הרים? חוף 46. לישון או לקום? לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? לילה 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? באמצע. לא חוסך יותר מדי, אבל מחושב. 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא ממש מעניינות האמת... דברים אהובים עליך: 50. צבע: כחול 51. בעל-חיים: אין 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): איילת מקבלת 58. מאכל: פיצה 59. מקום בילוי: מועדונים 60. פורום אהוב: זה
ובליינד דייט 61. עונה: קיץ 62: מקום להעביר בו חופשה: קריביים / איביזה 63: רכב: גולף מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? לפני שעתיים 65. זכית לחיוך? לפני שעה 66. הענקת מחמאה? אתמול בלילה 67. קיבלת מחמאה? אתמול בלילה 68. פינקת מישהו/י? איך? ביום ראשון, איך? לא בפורום הזה
69. פינקת את עצמך? איך? חחח מסרב לענות על זה! 70. צחקת? אתמול בלילה 71. גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל 72. התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר, לא קורה לי הרבה 73. בכית? אווו מזמן מזמן. לא זוכר. 74. הסתפרת? לפני שבועיים האם אי פעם... 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא 78. נרדמת בשיעור? לא 79. מה היית משנה בעצמך ? את המראה החיצוני 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אין כזה 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? החברה, בקריביים 82. למי את/ה מתגעגע/ת? לאף אחד 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? חברה שלי כמובן, וזהו
84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? ממש לא , אני טורח לשווא 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? במהרה בימינו אמן! אה הוא נגמר! איזה כיף

Vdrums

New member
יאללה עבדתי חצי שעה. צריך הפסקה.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את השעון מעורר וממשיך לישון 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי (לא הכלבה
) 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אוף, צריך להתגלח... 4. מהו צבע העיניים שלך? שחור 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? אלכוהול 7. מה מרגיע אותך? נגינה 8. ההרגשה הכי טובה היא... לנגן עם אנשים 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להיתקע לבד שאתה מת לצאת 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? שינה, חברים, ים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? עף מפה. 12. 3 תחביבים שלך: נגינה, שינה, אוכל 13. 3 תכונות טובות שלך: סבלני, מקשיב, חברותי 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: ביישן, לפעמים יש קוצים בתחת, עודף ציניות 15. זיכרון טוב שלך: נשיקה ראשונה 16. זיכרון רע שלך: שהלכה הנשיקה הראשונה 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? גולדסטאר, בייליס, מרטיני רוסו 19. מקום בו היית רוצה לבקר: יש הרבה 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ארה"ב (
) 21. מה יש לך מתחת למיטה? אוסף דגמי מכוניות. 22. מה הכי רומנטי בעיניך? לישון מחובקים למרות שזה לא תמיד נוח... 23. ספר על רגע מאושר בחייך: שקניתי את התופים הראשונים 24. שתף בתקרית מביכה: אחרי איזה שבועיים שהכרתי אותה, היא היתה אצלי והלכתי להתקלח, היא סירבה לעזוב את המקלחת עד שאני אראה לה... 25. מעשה נועז שעשית: לא יודע, אומגה ביערות גשם בפנמה... 26. מעשה טיפשי שעשית: אולי לא נתתי צ'אנס לאנשים 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה. (כן קיטש, אתם יכולים לקפוץ לי) 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא חושב שיצא לי. 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? תחום התקשורת 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... באדי ריץ' 31. אני מפחד/ת מ... להיות לבד 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית מבין קצת עירקית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שמיעה מוזיקלית יותר מפותחת 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? תקופת האדם הקדמון, אוכלים בשר, אין כסף ובלגן, חיים בזולה. 35. המוטו שלי בחיים הוא: תהיה עצמך 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא. הגורל מכוון על ידי האדם ומכאן הדברים קורים לבד 37. מהי המילה האהובה עליך? 38. מהי המילה השנואה עליך? 39. מהי הקללה האהובה עליך? בן בליעל 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? שקט 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? כל רעש שאני ישן 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? ע"ע 36 43. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 44. שוקו או וניל? שוקו 45. חוף או הרים? חוף 46. לישון או לקום? לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה, יום 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? מחושב 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מגניב דברים אהובים עליך: 50. צבע: אדום 51. בעל-חיים: נמר 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הטאו של פו 53. סרט: מציצים 54. שחקן: סמואל ג'קסון 55. שחקנית: אומה תורמן 56. דיסק: קשה...אבל אם מצמידים לי אקדח לרקה דם סוכר סקס קסם של הצ'ילי פפרז. 57. שיר: עד כאן. על זה אין תשובה 58. מאכל: קובה בורגול 59. מקום בילוי: פאב 60. פורום אהוב: מתופפים 61. עונה: קיץ 62: מקום להעביר בו חופשה: חוף אי בודד 63: רכב: פרארי מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? בבוקר 65. זכית לחיוך? בבוקר 66. הענקת מחמאה? אתמול 67. קיבלת מחמאה? אתמול 68. פינקת מישהו/י? איך? שלשום, הבאתי סמבוסק של סבתא לחבר'ה בעבודה 69. פינקת את עצמך? איך? הייתי בחו"ל זה אחלה פינוק 70. צחקת? היום 71. גרמת למישהו לצחוק? כן 72. התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר 73. בכית? לא זוכר 74. הסתפרת? קצת פחות מחודשיים האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? לא 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? יש לי ארגז זה לא מסתדר 78. נרדמת בשיעור? כן 79. מה היית משנה בעצמך ? עם הזמן פחות ופחות דברים. 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אולי ההורים 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אין לי מושג איך קוראים לה. 82. למי את/ה מתגעגע/ת? חבר שלי 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את ההיא משאלה 81 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כן. מג'נטה.
85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו

lironbi

New member
אני פריקית של שאלונים

1.. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת את העיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?סוגרת את העיניים 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? להתקלח 4. מהו צבע העיניים שלך?חום 5. מהו צבע השיער שלך? חום 6. מה מעורר אותך?אהבה 7. מה מרגיע אותך?אהבה 8. ההרגשה הכי טובה היא...אהבה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...אהבה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?מסיבות 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?רשיון+אופנוע R1 12. 3 תחביבים שלך: מסיבות,אומנות/עשייה,כדורגל 13. 3 תכונות טובות שלך:כנה, טובת לב,ותרנית 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: תמימות 15. זיכרון טוב שלך:יום הולדת 8 16. זיכרון רע שלך:היום שבו נהרג ידיד שלי בצבא 17. מה אתה שותה במהלך היום? סודה 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? ייגרמייסטר 19. מקום בו היית רוצה לבקר:איטליה 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:ישראל 21. מה יש לך מתחת למיטה?ג'יפה 22. מה הכי רומנטי בעיניך? הים בלילה 23. ספר על רגע מאושר בחייך:היום שבו התגייסתי 24. שתף בתקרית מביכה:אני וחברה שלי צחקנו על מישהי כשחשבנו שהיא לא שומעת...אבל בסוף היא שמעה...לא נעים (אל תסמכו על קירות זכוכית!) 25. מעשה נועז שעשית:נכנסתי לג'קוזי באמצע מועדון בעירום חלקי 26. מעשה טיפשי שעשית:כל האקסים שלי 27. תופעת טבע שמקסימה אותך:פריחה 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:ויתרתי על סקס 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? עשירה 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...דוד בן גוריון 31. אני מפחד/ת מ... אנשים רעים 32. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית ואנגלית...קצת רוסית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?שירה 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?שנות השישים 35. המוטו שלי בחיים הוא:נותנים לך תיקח,מרביצים לך תברח 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? אלוהים-לא גורל-כן 37. מהי המילה האהובה עליך?כן 38. מהי המילה השנואה עליך?לא 39. מהי הקללה האהובה עליך?בן זונה מזדיין 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?מוסיקה 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?נפצים של פורים 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?עם שוט ייגרמייסטר 43. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 44. שוקו או וניל?וניל 45. חוף או הרים?הרים 46. לישון או לקום?לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום?שקיעה/לילה 48. בזבזן/ית או חסכן/ית?באמצע 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מרגשות דברים אהובים עליך: 50. צבע:ורוד 51. בעל-חיים:כלב 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): חכי לי ר' /שרה אנג'ל 53. סרט: הארולד וקומאר קורעים את אמריקה 54. שחקן:אדוארד נורטון 55. שחקנית:שרליז ת'רון 56. דיסק:היהודים LIVE 57. שיר:אם כבר/היהודים LIVE 58. מאכל:אולישקיס (מאכל רומני) 59. מקום בילוי: מועדון רבדים 60. פורום אהוב: בינו לבינה 61. עונה:אביב 62: מקום להעביר בו חופשה:על החוף בטבריה באוהלים 63: רכב:מיצובישי קולט מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת?עכשיו 65. זכית לחיוך?עכשיו 66. הענקת מחמאה?לפני יומיים 67. קיבלת מחמאה?אתמול 68. פינקת מישהו/י? איך?לפני שבוע צבעתי לגיסתי את השיער וחפפתי ועשיתי לה גבות 69. פינקת את עצמך? איך?היום עשיתי גלח"צ וטיפול עשרת אלפים עם פילינגים וזה... 70. צחקת? היום 71. גרמת למישהו לצחוק?היום 72. התחרטת על משהו שאמרת?ביום שבת 73. בכית?ביום ראשון 74. הסתפרת?לפני שבועיים האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה?עישנתי סמים במקום ציבורי וכמעט הגעתי לאבוכביר 76. נשארת ער/ה כל הלילה? ביום שבת 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אף פעם 78. נרדמת בשיעור? אף פעם 79. מה היית משנה בעצמך ?עוד 5 ס"מ 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: סבא שלי 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בדיוק איפה שאני עכשיו 82. למי את/ה מתגעגע/ת? סבא שלי 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? כלב ומצלמה דיגיטלית 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כן 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה?עכשיו

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif הארולד וקומאר סרט היסטרי!!!../images/Emo45.gif

בונדית

New member
זה הולך להיות מתיש

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? קמה מהמיטה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחבקת את האהוב שלי 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מה עשיתי שהשעון מתעלל בי ככה 4. מהו צבע העיניים שלך? כחול 5. מהו צבע השיער שלך? שטני 6. מה מעורר אותך? לחשוב על חבר שלי.... 7. מה מרגיע אותך? ים 8. ההרגשה הכי טובה היא אהבה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא שנאה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם החבר לעשות מה שבא לנו - לבלות עם חברים או אפילו סתם לבהות בטלויזיה יחד. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? להתעלף 12. 3 תחביבים שלך: קלפי טארוט, משטרה, התעמלות 13. 3 תכונות טובות שלך: אכפתיות, יושר והגינות 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: "דם חם", רדיפת צדק תמידית, הזדהות רבה מדי 15. זיכרון טוב שלך: נסיעה לאמסטרדם עם חברה 16. זיכרון רע שלך: גירושי הורים 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? שוקו 19. מקום בו היית רוצה לבקר: איטליה 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אוסטרליה 21. מה יש לך מתחת למיטה? נעליים 22. מה הכי רומנטי בעיניך? להגיד "אני אוהב/ת אותך" על חוף הים 23. ספר על רגע מאושר בחייך: הגעה לתובנה שאין שלמות 24. שתף בתקרית מביכה: לא זכור לי משהו משמעותי 25. מעשה נועז שעשית: לעלות לבמה במופע של חשפנות ולהיות שותפה פעילה. 26. מעשה טיפשי שעשית: ביזבזתי את כספי הבנק 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: סופות 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: ויתור על העצמי (דבר מטורף בכל קנה מידה) 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 31. אני מפחד/ת מ... החושך 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, מעט ספרדית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? המאה ה-16 35. המוטו שלי בחיים הוא: חייה ותן לחיות 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? גורל כן אלוהים לא 37. מהי המילה האהובה עליך? אהבה 38. מהי המילה השנואה עליך? שנאה 39. מהי הקללה האהובה עליך? כוס אמק 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מוסיקה 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צופר 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בחיוך 43. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 44. שוקו או וניל? וניל 45. חוף או הרים? חוף 46. לישון או לקום? לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, יום 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות דברים אהובים עליך: 50. צבע: כחול 51. בעל-חיים: חתול 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): האסופית 53. סרט: צלילי המוסיקה 54. שחקן: ג'ק ניקולסון 55. שחקנית: קרן מור 56. דיסק: אין משהו ספציפי 57. שיר: בריאן אדמס - גן עדן 58. מאכל: רביולי 59. מקום בילוי: בית 60. פורום אהוב: נשים דברים ומה שביניהם 61. עונה: אביב 62: מקום להעביר בו חופשה: הוואי 63: רכב: פורד מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? לפני דקה 65. זכית לחיוך? בבוקר 66. הענקת מחמאה? לפני חצי שעה 67. קיבלת מחמאה? לפני חצי שעה 68. פינקת מישהו/י? איך? הכנתי לחבר שלי ארוחת ערב אחרי יום עבודה ארוך. 69. פינקת את עצמך? איך? נרשמתי לקורס שמעניין אותי 70. צחקת? לפני שעה 71. גרמת למישהו לצחוק? בבוקר 72. התחרטת על משהו שאמרת? מזמן לא זוכרת מתי 73. בכית? לפני מספר ימים 74. הסתפרת? חצי שנה האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? משמרת במשטרה 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא 78. נרדמת בשיעור? כן 79. מה היית משנה בעצמך? יותר סבלנות וסובלנות 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? חבר שלי במטוס לטיול ארוך מסביב לעולם 82. למי את/ה מתגעגע/ת? לחבר שלי 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? חבר שלי 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? ממש לא 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו

עונה ../images/Emo98.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?מכבה את השעון המעורר
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכוונת את השעון המעורר בפלאפון.
3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שיט. בוקר !
4. מהו צבע העיניים שלך?חומות
5. מהו צבע השיער שלך? חום כהה-שחור<?>
6. מה מעורר אותך? נשיקות,מקלחת וגם מוזיקה טובה..
7. מה מרגיע אותך?נשיקות,שינה,מקלחת,מוזיקה וים.
8. ההרגשה הכי טובה היא...להרגיש שאוהבים אותך ושיש מישהו שיהיה איתך בכל מצב., להצליח במשהו .
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להכשל,להרגיש שאיכזבת מישהו.
10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?פאבים,בתי קפה ,מחשב ושינה.
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?נותנת חצי להורים שלי את היתר מפקידה בבנק. חיה על הריבית.
12. 3 תחביבים שלך: לאסוף מכתביות חחח סתאאםם.... אממ אין לי זמן לתחביבים.אם יש אוהבת להכין תכשיטים.
13. 3 תכונות טובות שלך:כנה,עקשנית,טוטאלית
14. 3 תכונות פחות טובות שלך: עקשנות,מחמירה יותר מידי עם עצמי,חייבת לדעת הכל כאן ועכשיו, עוקצנית
15. זיכרון טוב שלך:ילדה קטנה ,חוזרת מבי"ס ואבא חולה שמבקש ממני לתת לו נשיקה על מצחו הקודח מחום כדי להעביר את הכאבים . זה עבד.
16. זיכרון רע שלך: אבא חולה .
17. מה אתה שותה במהלך היום? פרנץ' אגוזים למרות שעכשיו אני בגמילה ושוצה רק מים.
18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד?דקירי סאוור,אורגזמה,מרגריטה
19. מקום בו היית רוצה לבקר:איטליה וכנראה שזה קורה !
20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:רק בארץ.
21. מה יש לך מתחת למיטה?אממ ארגז מצעים .
22. מה הכי רומנטי בעיניך? מחוות קטנות שמראות שהוא באמת הוא ...
23. ספר על רגע מאושר בחייך: קשה לי להיזכר..
24. שתף בתקרית מביכה:אמממ יש המון ..אני ברוב רישעותי דחפתי את חברה שלי במדרגות כדי שתרד יותר מהר ונפלתי בעצמי ..
25. מעשה נועז שעשית: התחלתי עם 2 .. <לא במקביל חח> מי שמכיר אותי יודע שזה ממש לא אני .
26. מעשה טיפשי שעשית: אמרתי דברים שלא הייתי צריכה לומר.
27. תופעת טבע שמקסימה אותך: ים <?>
28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:לא עשיתי.
29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?רופאת שיניים.<אם מתפשרים אז פסיכולוגית>
30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...הכלב שלי.עד היום שאני נזכרת בו אני בוכה מגעגועים.היו לי הרבה כלבים אבל הוא היחיד... .<אני טוענת שהוא לא היה כלב אלא בנאדם ואף יותר מזה>
31. אני מפחד/ת מ... כישלונות,להשאר לבד.
32. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית , אנגלית.
33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?נגינה.
34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לתקופת הצבא. ללא ספק!!
35. המוטו שלי בחיים הוא:מה שצריך לקרות-קורה.
36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא סגורה על הקטע עם אלוהים.גורל - בהחלט.
37. מהי המילה האהובה עליך?יו
38. מהי המילה השנואה עליך?שרמוטה
39. מהי הקללה האהובה עליך? שיט.
40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?את הקול המתפנק הזה לפני/אחרי שינה. ממיס אותי.
41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? רעש של לעיסות.מאוד רגישה לרעשים כאלה ..
42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בבקשת סליחה. על כל מה שהוא גרם לי לעבור ..
43. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל
44. שוקו או וניל?שוקולד
45. חוף או הרים?חוף
46. לישון או לקום?לישון
47. שקיעה או זריחה? לילה או יום?לילה
48. בזבזן/ית או חסכן/ית?באמצע.
49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?תלוי. לבד-מפחידות, עם עוד מישהו - מרגשות.
דברים אהובים עליך: 50. צבע:כחול
51. בעל-חיים:כלב
52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): ואל אישך תשוקתך
53. סרט: אלכס חולה אהבה
54. שחקן:אין
55. שחקנית:אין
56. דיסק: אין משהו ספציפי
57. שיר:זה לפי תקופות. עכשיו זה כל השירים הישראלים החדשים.
58. מאכל:צ'יפס וכל ה "על האש".
59. מקום בילוי: פאבים
60. פורום אהוב: יש כמה . לא נעשה אפליות
61. עונה:קיץ
62: מקום להעביר בו חופשה: כל מקום יש בו חוף יםםם
63: רכב:תשאלו אם יש רישיון
מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? אתמול
65. זכית לחיוך?אתמול
66. הענקת מחמאה?אתמול לחברה לעבודה
67. קיבלת מחמאה?אתמול מחברה לעבודה
68. פינקת מישהו/י? איך?מזמן לא..
69. פינקת את עצמך? איך?מזמן לא ..
70. צחקת? אתמול
71. גרמת למישהו לצחוק?אתמול
72. התחרטת על משהו שאמרת? אני תמיד אני מתחרטת. עודף הכנות שלי ..לא מסוגלת לשמור דברים בטן.
73. בכית?לפני שבוע בדיוק.
74. הסתפרת?אממ..לא זוכרת.לפני המון זמן.
האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? לא
76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן
77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? בחיים לא. איכס!
78. נרדמת בשיעור?לא הצלחתי אבל רציתי .. היה משעמם ..
79. מה היית משנה בעצמך ?מבחינת אופי או יופי ? בואו נאמר שיש כמה וכמה דברים..
80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:ההורים שלי
81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם עצמי בים.
82. למי את/ה מתגעגע/ת? לתקופה נטולת אחריות < בעצם .. מעולם זה לא באמת היה ..>
83. את מי/מה היית לוקח

magenta73

New member
הנה אני!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מעמידה קומקום, רוחצת פנים ושיניים ושותה קפה. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתכרבלת עם פיפי (הכלבה) 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אין לי ראש למילים ארוכות על הבוקר. משהו כמו "נויח"... 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? אדום 6. מה מעורר אותך? קפה. מוסיקה. 7. מה מרגיע אותך? מוסיקה... חברים 8. ההרגשה הכי טובה היא... סיפוק. שעשית משהו שיצא טוב. שעשית משהו טוב... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... שאתה קולט שמנצלים אותך. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם חברים והכלבה. הכלבה פיפי. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? טסה ללונדון. 12. 3 תחביבים שלך: ציור, פיסול, כתיבה 13. 3 תכונות טובות שלך: אופטימיות, כנות, חברות טובה 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: אני מושלמת! סתם... מתעצבנת מהר מידי ברגעי לחץ, בלגניסטית וחסרת טאקט. 15. זיכרון טוב שלך: שבוע מדהים בפאריז שנת 1997 16. זיכרון רע שלך: יש מספיק. אמא שלי פולניה. 17. מה אתה שותה במהלך היום? קפה, דיאט קולה, מים. 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? בירה גולדסטאר וג'יימסון 19. מקום בו היית רוצה לבקר: כל העולם ואחותו 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: פה 21. מה יש לך מתחת למיטה? אבק ואולי כמה חצאי זוגות גרביים 22. מה הכי רומנטי בעיניך? חיוך שבא באמצע נשיקה צרפתית 23. ספר על רגע מאושר בחייך: אני וחברה באיזה מקום שומם יחסית בים המלח, פול-מון, אנחנו צפות וסופרות כוכבים נופלים... 24. שתף בתקרית מביכה: לא מזמן, אנחנו חבורה שלומדים ביחד מבוא לפסיכולוגיה באו"פ, בוכים על המדריך, ואז הוא בא מאחורינו, שבמקרה היה חדר המנחים, ואומר, תגידו עלי מה שתרצו, רק לא פה... 25. מעשה נועז שעשית: הפכתי להיות עצמאית 26. מעשה טיפשי שעשית: נסעתי עד אילת לשפוך על משהו בירה על הראש. 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: קשת. ריח של גשם ראשון. 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: עברתי לגור בירושלים... 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני כבר קצת גדולה. יש לי כמה חלומות. בית קפה גלריה, טיפול באמנות... זה בדרך! 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... ג'ים מוריסון!!! 31. אני מפחד/ת מ... חושך 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית וחמישה משפטים בצרפתית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? נגינה 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד 35. המוטו שלי בחיים הוא: יש לי ויטמין C הצטננת קח אותי! 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא וכן 37. מהי המילה האהובה עליך? נמש 38. מהי המילה השנואה עליך? ברחש 39. מהי הקללה האהובה עליך? ס'עמק 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מוסיקה... 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הנביחות של פיפי, הכלבה, ושיחה ממתינה 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? לא מאמינה לא באלוהים ולא בגן עדן 43. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! דהה 44. שוקו או וניל? שוקו! דהה! 45. חוף או הרים? חוף 46. לישון או לקום? לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה. לילה. 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה דברים אהובים עליך: 50. צבע: כתום 51. בעל-חיים: פיפי... הכלבה 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הקלות הבלתיח נסבלת של הקיום 53. סרט: הנסיכה הקסומה 54. שחקן: ג'וני דפ 55. שחקנית: מריל סטריפ 56. דיסק: ANGEL DUST 57. שיר:FAMOUS BLUE RAIN-COAT 58. מאכל: פסטה 59. מקום בילוי: פאב 60. פורום אהוב: נו באמת 61. עונה: קיץ 62: מקום להעביר בו חופשה: לונדון או ג'אמייקה 63: רכב: פיאסטה מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? היום 65. זכית לחיוך? היום 66. הענקת מחמאה? היום 67. קיבלת מחמאה? היום בפיסול 68. פינקת מישהו/י? איך? עכשיו, עושה סנדוויץ' לחגי 69. פינקת את עצמך? איך? שומרת על זכות השתיקה אה אה 70. צחקת? היום 71. גרמת למישהו לצחוק? היום 72. התחרטת על משהו שאמרת? תמיד 73. בכית? שבועיים? 74. הסתפרת? מזמן. שנים. האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? לא ממש. חוץ מאשר כשאני על האוטו 76. נשארת ער/ה כל הלילה? לא חדש 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? ברור... פולניה או מה... אתמול האמת, ביקור מפתיע מהדודה 78. נרדמת בשיעור? לא 79. מה היית משנה בעצמך ? כלום 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? במינזר 82. למי את/ה מתגעגע/ת? לסבתא שלי 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את פיפי. הכלבה. חברה טובה. גבר שווה. נובלס וג'יימסון. ופלפאפון, להודיע אחרי שבוע ככה 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? תודה לאל עכשיו!

אורזמן

New member
עכשיו אני כי..........

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מקלחת 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדיטציה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מה כבר בוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? שחור 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? ציוץ הציפורים 7. מה מרגיע אותך? ים 8. ההרגשה הכי טובה היא... אהבה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... שמנסים לשקר לי 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? ים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? וואוווו 12. 3 תחביבים שלך: ים, באולינג, אינטרנט 13. 3 תכונות טובות שלך: אמיתי 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: לא זוכר שמות 15. זיכרון טוב שלך: לא רוצה להיזכר בזכרון הרע שלי 16. זיכרון רע שלך: 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים, תה צמחים 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? וודקה אבסלוט 19. מקום בו היית רוצה לבקר: טיבט 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: מזרח הרחוק 21. מה יש לך מתחת למיטה? לפעמים אבק 22. מה הכי רומנטי בעיניך? ללכת על חוף הים חבוקים 23. ספר על רגע מאושר בחייך: אהבה ראשונה 24. שתף בתקרית מביכה: 25. מעשה נועז שעשית: 26. מעשה טיפשי שעשית: 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: להתחתן 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? זוגיות מאושרת 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... גנדי 31. אני מפחד/ת מ... כלום 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, קצת אנגלית וקצת ערבית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לנגן על סקסופון 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לאטלנטיס 35. המוטו שלי בחיים הוא: חיה ותן לחיות 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? 37. מהי המילה האהובה עליך? אושר 38. מהי המילה השנואה עליך? 39. מהי הקללה האהובה עליך? 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? המיית הגלים 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? משהו מונוטוני 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? מה אני מגיע לשם? 43. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 44. שוקו או וניל? וניל 45. חוף או הרים? חוף 46. לישון או לקום? לקום 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, לילה 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? ממוצע 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? נחמד דברים אהובים עליך: 50. צבע: אדום 51. בעל-חיים: החתול שבא לבקר אותי בבוקר 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): מאגיה הרמטית 53. סרט: 50 פגישות ראשונות 54. שחקן: ברוס וויליס 55. שחקנית: סנדרה בולוק 56. דיסק: Enigma 57. שיר: I Say A Littel Prayer 58. מאכל: סטייק 59. מקום בילוי: מקום שקט 60. פורום אהוב: 61. עונה: אביב 62: מקום להעביר בו חופשה: רק לא פה 63: רכב: מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? קודם 65. זכית לחיוך? בערב 66. הענקת מחמאה? בערב 67. קיבלת מחמאה? בערב 68. פינקת מישהו/י? איך? ידידה, עיסוי עם שמנים 69. פינקת את עצמך? איך? התחלפו התפקידים 70. צחקת? קודם 71. גרמת למישהו/י לצחוק? בערב 72. התחרטת על משהו שאמרת? כן 73. בכית? כן.... 74. הסתפרת? כן..... האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? כן, לא המקום לספר 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא 78. נרדמת בשיעור? כן 79. מה היית משנה בעצמך ? כלום 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: תמיד אומר 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? כאן, רוצה קצת זמן לעצמי 82. למי את/ה מתגעגע/ת? לגיל 17 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אותה, זאת שעדיין מחפש 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אולי 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? ברגע הקלדת המילה האחרונה

blue eyes21

New member
ועכשיו אני

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?מפהקת 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?עוצמת עיניים 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?רוצה לישון עוד 4. מהו צבע העיניים שלך?ירוק 5. מהו צבע השיער שלך? חום שטני 6. מה מעורר אותך?ים,מוסיקה,מס'ג 7. מה מרגיע אותך?כנ"ל 8. ההרגשה הכי טובה היא...להאמין בעצמך 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...לאבד את האמונה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?לאט לאט 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?מתישבת 12. 3 תחביבים שלך:ים,כתיבה,מוסיקה 13. 3 תכונות טובות שלך:נאמנה למי שצריך ,אינטואציות בריאות,איכפתיות 14. 3 תכונות פחות טובות שלך:מסוגרת לעיתים,משתעממת מהר,פאנטית לפרטיות שלי 15. זיכרון טוב שלך:אהבה 16. זיכרון רע שלך:יש 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים,קפה,דיאט(מה לא?) 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? מרטיני,בריזר 19. מקום בו היית רוצה לבקר:כל האטלס 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:לא סגורה על זה,יש כמה אופציות 21. מה יש לך מתחת למיטה?אבק?!! 22. מה הכי רומנטי בעיניך?חיבוק עוטף 23. ספר על רגע מאושר בחייך:בלילה בים עם האקס הרגע בו קלטנו כמה אנחנו אוהבים 24. שתף בתקרית מביכה:לא זכור לי משהו מיוחד 25. מעשה נועז שעשית:הלכתי עם מעיל ארוך בלי כלום מתחת 26. מעשה טיפשי שעשית:ראה מס' 26 27. תופעת טבע שמקסימה אותך:ים 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:עזבתי 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?גירסה משוכללת של עצמי 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...החבר הראשון 31. אני מפחד/ת מ... עכברים 32. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית,אנגלית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?ציור 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לעתיד,מציצה וחוזרת 35. המוטו שלי בחיים הוא:never say never 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? בגורל 37. מהי המילה האהובה עליך?אוהב אותך 38. מהי המילה השנואה עליך?לא יודע 39. מהי הקללה האהובה עליך? 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?גלים 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?נפצים 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?בשמחה 43. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 44. שוקו או וניל?שוקו 45. חוף או הרים?חוף 46. לישון או לקום?לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום?שקיעה,לילה 48. בזבזן/ית או חסכן/ית?מחושבת 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?למלמיות-לא מרגשות לא מפחידות דברים אהובים עליך: 50. צבע:אדום 51. בעל-חיים:אין כרגע,היה כלב 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): האומן ומרגריטה 53. סרט: אפקט הפרפר 54. שחקן:אין מיוחד 55. שחקנית:אין מיוחד 56. דיסק: לא מסוגלת לבחור 57. שיר:כנ"ל 58. מאכל:מאכלי ים 59. מקום בילוי: פאב 60. פורום אהוב: חחח 61. עונה:קיץ 62: מקום להעביר בו חופשה:כל מקום עם ים 63: רכב:יש מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת?היום 65. זכית לחיוך?אתמול 66. הענקת מחמאה?אתמול 67. קיבלת מחמאה?אתמול 68. פינקת מישהו/י? איך?אתמול,חיבקתי 69. פינקת את עצמך? איך?מס'ג 70. צחקת?אתמול 71. גרמת למישהו לצחוק?אתמול 72. התחרטת על משהו שאמרת?לא זכור לי 73. בכית?שבוע שבועיים 74. הסתפרת?חודש+ האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה?כן,אתמול,כמעט נרדמתי על ההגה 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא 78. נרדמת בשיעור?מזמן 79. מה היית משנה בעצמך ?את השופטנות העצמית 80 . מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אין 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם האיש שלי(מי זה?)באיטליה 82. למי את/ה מתגעגע/ת? אליו 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אותו 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?או שכן או שלא 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה?עכשיו

beowulfit

New member
תשובות!!!

אני ליקה, בת 20, החלטתי להצטרף לפורום ובדרך גם לענות על השאלות הקצר הזה :).כמובן שלא עניתי על הכול אבל ממילא אף אחד לא יקרה את זה. . מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה/שומעת מוסיקה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שעוד מעט המתוק שלי מגיע :) 4. מהו צבע העיניים שלך? חום-ירוק 5. מהו צבע השיער שלך?חום בהיר 6. מה מעורר אותך? קפה חזק 7. מה מרגיע אותך? מוסיקה 8. ההרגשה הכי טובה היא...לקום בבוקר ולהחליט על שינוי מסויים 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לקום ביום ראשון בבוקר 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?סרטים/מסיבות או סתם להתכרבל במיטה עם החבר 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?קונה לעצמי תואר :) 12. 3 תחביבים שלך:מחשבים, ספרים, מוסקה 13. 3 תכונות טובות שלך:עצמאית, רגישה אחראית 14. 3 תכונות פחות טובות שלך:קנאית (בגבר שלי :) ,עקשנית, פרפקציוניסטית 15. זיכרון טוב שלך:שאלה הבאה 16. זיכרון רע שלך: שאלה הבאה 17. מה אתה שותה במהלך היום?קפה, מים, דיאט קולה 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? מרטיני ביאנקו 19. מקום בו היית רוצה לבקר:לונדון 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:פאריז 21. מה יש לך מתחת למיטה?כלום 22. מה הכי רומנטי בעיניך? 23. ספר על רגע מאושר בחייך: נשף הסיום בתיכון 24. שתף בתקרית מביכה: 25. מעשה נועז שעשית: 26. מעשה טיפשי שעשית: 27. תופעת טבע שמקסימה אותך:שלג 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? שגרירה באירופה (ולא מטעם תוכנית טלוויזיה :) 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...שייקספיר 31. אני מפחד/ת מ...עכברים, ג'וקים, מוות 32. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית, אנגלית, רוסית, צרפתית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?כשרון לחשיבה מדעית :)\ 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?המאה ה-18, החיים היו אז הרבה יותר רגועים 35. המוטו שלי בחיים הוא:אין לי מוטו 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא ממש...בגורל יותר 37. מהי המילה האהובה עליך? אהבה :) 38. מהי המילה השנואה עליך? 39. מהי הקללה האהובה עליך? איזה זין :) 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?ציוץ ציפורים 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?נביחות כלבים 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?עם שטיח אדום וצלמי פפאראצי :) 43. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 44. שוקו או וניל?וניל 45. חוף או הרים? הרים 46. לישון או לקום?לישון 47. שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום?יום 48. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזנית ועוד איך 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מרגשות 50. צבע: אדום 51. בעל-חיים: כלב (רק כשהם גורים) 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):אות הארגמן/האותורן 53. סרט:פרל הארבור 54. שחקן: אל פצ'ינו 55. שחקנית:אני 56. דיסק: 57. שיר:it must have been love/roxette 58. 59. מקום בילוי:ים/פארקים/הרים 60. פורום אהוב:זה :) 61. עונה:אביב 62: מקום להעביר בו חופשה:איי הבהמה 63: רכב: של ההורים מתי בפעם האחרונה: חייכת? היום בבוקר :) 65. זכית לחיוך?היום בבוקר 66. הענקת מחמאה?אתמול בערב 67. קיבלת מחמאה?זה קורה כל דקה כמעט :) 68. פינקת מישהו/י? יך? 69. פינקת את עצמך? איך? 70. צחקת? 71. גרמת למישהו לצחוק? 72. התחרטת על משהו שאמרת?וואי, זה קורה לי המון 73. בכית? לפני כמה ימים :( 74. הסתפרת? אממ...לפני 5 חודשים בערך האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן?לא מה? 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחח לא 78. נרדמת בשיעור?כן 79. מה היית משנה בעצמך ? עדיף לא להתחיל את רשימת המכולת :) 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: כרגע אין כאלה, פעם היו דיי הרבה 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חבר שלי בחופשה בהוואי 82. למי את/ה מתגעגע/ת? כרגע...לאף אחד . 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את עצמי :) 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?לא, אבל סתם משעמם לי, אז זה בסדר 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עעעעעעעעעככככככשששיווווווווווו!

למעלה