שאלון גנוב וכו'.

דוVשה

New member
שאלון גנוב וכו'.

ברגע זה לובש: שומע: מרגיש: חושב על: מתגעגע ל: רוצה להיות ב: זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/מיץ פירות: גבר/אשה: מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: קיץ/חורף: מחר/אתמול: להיות חכם/להיות עשיר: לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: את מי היית רוצה- להרוג: לקחת איתך לאי בודד: לראות עכשיו: לחבק: להזמין לכוס קפה: לעשות: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראית: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: הבגד האחרון שקנית: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: פעם אחרונה שצעקו עליך: פעם אחרונה שצעקת על מישהו: פעם אחרונה שנעלבת: פעם אחרונה שהתחילו איתך: פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: האם אתה: מעשן ישן עם חיות פרווה מנגן על כלי נגינה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים מאמין בנסים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים רואה בשוטרים חברים או אויבים אוהב אלכוהול מאמין באסטרולוגיה מאמין בקסמים מתפלל מבקר בבית כנסת לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו חובש כובעים מביע משאלות מול כוכבים נופלים אוהב את הכתב יד שלך מאמין במכשפות מאמין בשדים ורוחות נותן אמון בקלות אוהב לטייל בגשם אוהב ציניות מתנשק עם עיניים עצומות שר במקלחת האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: תואר אקדמי: נעלי קרוקס: אקס מיתולוגי: פוני: כסף: ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: מצעד הגאווה בירושלים: שמעון פרס לנשיאות ישראל: חיסולים ממוקדים בעזה: קסאמים על ערי ישראל: אהוד ברק לראשות העבודה: גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: התפטרות אולמרט: התפטרות ציפי לבני:

רעוּת

New member
וואי, זה ארוך ../images/Emo122.gif

ברגע זה לובש: ג'ינס וחולצה. רק עכשיו הגעתי הביתה וזה
שומע: טלויזיה ברקע. אני אפילו לא יודעת מה יש שם. מרגיש: כלום. אני עייפה מדי בשביל להרגיש משהו. חושב על: זה שאני עייפה מדי ודובשה עושה לי רגשי במסנג'ר כי אני לא מתייחסת אליה כי אני עונה על השאלון הדפוק שהיא שמה פה
מתגעגע ל: למיטה שלי. והיא כה קרובה
רוצה להיות ב: במיטה שלי במצב מאוזן וישנה
זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית. אני סנובית וזה. קפה/תה: לא ולא שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמותתתתתת חתולים/כלבים: גם וגם אוכל/ממתקים: ממתקים. אבל כנראה שעדיף שלא קולה/מיץ פירות: דיאט קולה!!!!!!
גבר/אשה: שניהם די דפוקים, נראה לי. מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: גם וגם קיץ/חורף: קיץ מחר/אתמול: מחר יום שישיייייייי מחר יום שישיייייייי מחרתיים שבתתתתת טוב זה לא הולך טוב עם הלחן הזה להיות חכם/להיות עשיר: עשיר. בעצם, להיות מספיק חכם בשביל להצליח להיות עשיר בעצמך. או רק עשיר. כי אין שכל אין דאגות וזה. לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: באנג'י. בדר"כ לא מתים מזה. את מי היית רוצה- להרוג: i want to kill this waitresssss לקחת איתך לאי בודד: אף אחד. זה כל הקטע באי בודד, שהוא בודד. לראות עכשיו: וואטאבר לחבק: להזמין לכוס קפה: לעשות: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראית: סינבד, עם הילדים שעשיתי להם בייביסיטר מספר אחרון שחייגת: אני לא מחייגת, הכל שמור בפלאפון דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: לא זוכרת, זה היה די מזמן האמת הבגד האחרון שקנית: נראה לי שמתנה לחברה שלי פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: ינואר
פעם אחרונה שחייכת: כשקראתי את השאלה הקודמת. פעם אחרונה שצחקת: קודם הריח האחרון שהרחת: אה? פעם אחרונה שצעקו עליך: היום, אחותי, היא קרציה לפעמים. אבל היא אמרה לי שהיא היתה מוכנה לתרום לי כליה!!!!! פעם אחרונה שצעקת על מישהו: על אחותי. צעקתי עליה שלמרות שהיא פוסטמה הייתי מוכנה לתרום לה כליה ואפילו לב וריאות!!!! פעם אחרונה שנעלבת: שלשום. הילדה אמרה לי שהיא לא אוהבת אותי יותר ושהיא תמצא לה בייביסיטר אחרת
היא כמובן התחרטה אחרי 5 דקות. פעם אחרונה שהתחילו איתך: אמממ...לא זוכרת
פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: אני לא, זה פאדיחה האם אתה: מעשן- לא ישן עם חיות פרווה- לא מנגן על כלי נגינה- ניגנתי מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים - לא בהכרח מאמין בנסים- לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים- לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים- הם גורמים לי להאט ל-50קמ"ש ולהתחיל לפחד, אז אויבים נראה לי. אוהב אלכוהול - לא ממש מאמין באסטרולוגיה- לא מאמין בקסמים- לא מתפלל- לא מבקר בבית כנסת- לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה- מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו- אין לי אייסיקיו חובש כובעים - לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים- לא אוהב את הכתב יד שלך- לא, הוא די מזעזע מאמין במכשפות- לא מאמין בשדים ורוחות- לא נותן אמון בקלות- לא אוהב לטייל בגשם- לא אוהב ציניות -
זאת שאלה רטורית? מתנשק עם עיניים עצומות- כן שר במקלחת- רק אם אין אף אחד באיזור האם יש לך: סודות: מניחה שכן חלום שחוזר על עצמו: לפעמים פירסינג/קעקועים: לא תואר אקדמי: עדיין לא נעלי קרוקס: לא!!!!!!! אני מתנגדת באופן עקרוני. אקס מיתולוגי: כן
פוני: לא כסף: עובדת על זה ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים:
מצעד הגאווה בירושלים: לא יודעת, האמת
שמעון פרס לנשיאות ישראל:
אני מהזה מאושרת בשבילו!!!!!! חיסולים ממוקדים בעזה: לא יודעת. בינתיים הם די מחסלים את עצמם שם, אז שיהנו. קסאמים על ערי ישראל: פחחח מה אני מהחמאס? אהוד ברק לראשות העבודה: האמת שהייתי בעד איילון, אבל מה זה משנה, אני במילא אצביע להם כנראה. גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: אין לו שפם יותר?! התפטרות אולמרט: אני חושבת שהוא צריך להתפטר, בגלל המלחמה וזה. אבל אז ביבי יבוא במקומו התפטרות ציפי לבני: למה שתתפטר?

דוVשה

New member
../images/Emo20.gif

ברגע זה לובש: פיג'מה. שומע: את הרעשים של המחשב. מרגיש: עייפות. חושב על: מחר. מתגעגע ל: מאיה. רוצה להיות ב: סוף טוב. זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי במה. חתולים/כלבים: גם וגם אבל יותר חתולים. אוכל/ממתקים: ממתקים זה שטן. קולה/מיץ פירות: מיץ פירות, קולה זה גועל נפש מזוקק. גבר/אשה: תלוי למה. מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: גם וגם. קיץ/חורף: חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. מחר/אתמול: היום. להיות חכם/להיות עשיר: חכם. כסף יכולים לעשות גם לא בחוכמה, אבל בשביל לשמור עליו צריכים לנהוג בחוכמה. לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י:
מאיה, הנה שאלה בשבילך. אם היה לי את האומץ והידיעה שאני לא אמות מדום לב, הייתי שוחה עם כרישים. את מי היית רוצה- להרוג: אני לא רוצה, אני הורגת. לקחת איתך לאי בודד: אפאחד. דיי עם השאלה הזו כבר!. לראות עכשיו: חסוי. לחבק: מאיה. להזמין לכוס קפה: קיפודית. לעשות: את מי הייתי רוצה לעשות? אני לא יכולה להגיד, מאיה קורא פה
. להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראית: שרק ו-טוי סטויר מיליון פעם כשאחיין שלי היה פה. מספר אחרון שחייגת: מאיה. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: מילקי. אחרי מיליון שנה [בלי להגזים] שלא נגעתי בדבר כזה. ולא אחזור על הטעות הזו שוב. הבגד האחרון שקנית: חולצה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים אולי? שבועות?, לא זוכרת בדיוק. פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: פעם אחרונה שצעקו עליך: פעם אחרונה שצעקת על מישהו: פעם אחרונה שנעלבת: היום. פחות נעלבתי, יותר נפגעתי. פעם אחרונה שהתחילו איתך: כל יום. פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: כנ"ל =]. חה סתם, מאיה תרגע!. האם אתה: מעשן - שלילי. ישן עם חיות פרווה - שלילי. מנגן על כלי נגינה - שלילי. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים - סביר שיש. מאמין בנסים - לגמרי. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים - חיובי. רואה בשוטרים חברים או אויבים - מנייאקים. אוהב אלכוהול - לפעמים. מאמין באסטרולוגיה - לא בהורוסקופים. מאמין בקסמים - מה יש להאמין? שקסם קיים? חיובי. מתפלל - חיובי. מבקר בבית כנסת - לצערי לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה - חיובי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו - שלילי. חובש כובעים - הלוואי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים - לפעמים. אוהב את הכתב יד שלך - תלוי. בגדול כן. מאמין במכשפות - שנוי במחלוקת. מאמין בשדים ורוחות - חיובי. נותן אמון בקלות - לא. אוהב לטייל בגשם - מאאווודדדדד. אוהב ציניות - במידה. מתנשק עם עיניים עצומות - תלוי. שר במקלחת - לפעמים. האם יש לך: סודות: סביר שכן. חלום שחוזר על עצמו: לפעמים. פירסינג/קעקועים: קעקועים. תואר אקדמי: שלילי. נעלי קרוקס: שלילי. אקס מיתולוגי: שלילי. פוני: שלילי. אה, בעצם יכול להיות שכן!. כסף: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: בעד. מצעד הגאווה בירושלים: בעד. שמעון פרס לנשיאות ישראל: בעד. חיסולים ממוקדים בעזה: בעד. קסאמים על ערי ישראל: נו באמת. אהוד ברק לראשות העבודה: אהוד ברק מחליא אותי. גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: אין תגובה. התפטרות אולמרט: כנ"ל. התפטרות ציפי לבני: כנ"ל.

behappy

New member
../images/Emo9.gif בואי בואי לקפה [קר!] בים=]]]../images/Emo25.gif

Shame in you

New member
ס

ברגע זה לובש: טריקו וטרנינג שומע: כלום, הרמקולים לא עובדים
מרגיש: חרא חושב על: דברים רעים מתגעגע ל: פעם רוצה להיות ב: פעם זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: קולה/מיץ פירות: פירות, אבל תלוי איזה גבר/אשה: תלוי במה מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: קיץ/חורף: חורף מחר/אתמול: אתמול, עד הלילה להיות חכם/להיות עשיר: שניהם לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: לא זה ולא זה את מי היית רוצה- להרוג: מישהו שעיצבן אותי במסנג'ר לקחת איתך לאי בודד: לא יודעת לראות עכשיו: עתיד לחבק: אותו להזמין לכוס קפה: אוף לעשות: מישהו
להיות כמו: כולם האחרון סרט אחרון שראית: סטפני דיליי, לא מומלץ לבעלי לב חלש ובפרט לא לנשים בהריון מספר אחרון שחייגת: אבא דבר אחרון ששתית: נס דבר אחרון שאכלת: עוגה שאני ואחותי אפינו. יצא טעים. הבגד האחרון שקנית: קנו לי, אחותי פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: היום אחה"צ פעם אחרונה שחייכת: אנערף פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: של העוגה פעם אחרונה שצעקו עליך: לא צועקים עליי!
פעם אחרונה שצעקת על מישהו: גם פעם אחרונה שנעלבת: כבר אין לי מקום לזה פעם אחרונה שהתחילו איתך: פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: האם אתה: מעשן ישן עם חיות פרווה מנגן על כלי נגינה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים מאמין בנסים: כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: שאלה קשה רואה בשוטרים חברים או אויבים אוהב אלכוהול מאמין באסטרולוגיה מאמין בקסמים מתפלל מבקר בבית כנסת לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו חובש כובעים מביע משאלות מול כוכבים נופלים אוהב את הכתב יד שלך מאמין במכשפות מאמין בשדים ורוחות נותן אמון בקלות אוהב לטייל בגשם אוהב ציניות: במידה מתנשק עם עיניים עצומות שר במקלחת האם יש לך: סודות: לכולנו חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: הלוואי תואר אקדמי: הלוואי נעלי קרוקס: כן
אקס מיתולוגי: פוני: כסף: לא ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: בעד מצעד הגאווה בירושלים: נגד, כי הם יורים לעצמם ברגל שמעון פרס לנשיאות ישראל: נראה לי שבעד. גם ככה בתפקיד הזה לא עושים ממש חיסולים ממוקדים בעזה: לאידועת קסאמים על ערי ישראל: בעד!! נו באמת אהוד ברק לראשות העבודה: לאיודעת גידול השפם של עמיר פרץ מחדש:
התפטרות אולמרט: אין לי שמץ, לא מבינה בזה התפטרות ציפי לבני: כנל

לא מאמין שאני עושה את זה

ברגע זה לובש: אמממ.. בגדים? שומע: את הTV מרגיש: שילוב של תשישות ועייפות חושב על: כל מיני.. מתגעגע ל: תרצה רוצה להיות ב: המון מקומות עם תרצה זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: בבוקר קפה אח"כ תה בכייף.. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות לרוב.. חתולים/כלבים: כלבים אבל לא שולל חתולים, על הגריל הכל נראה זהה
אוכל/ממתקים: תלוי מה מתחשק=] קולה/מיץ פירות: מיץ פירות גבר/אשה: אשה מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: תלוי במוזה אבל בעיקר תלוי בשיר קיץ/חורף: תלוי איפה אני.נמצא ומה אני צריך לעשות.. מחר/אתמול: עכשיו להיות חכם/להיות עשיר: מי שחכם ידע גם איך להיות עשיר, ועושר זה לא תמיד כסף.. לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: באנג'י כבר עשיתי, לשחות עם כרישים הלכתי אבל לא היו כרישים:-S זה דבר שאני עוד ישלים את מי היית רוצה- להרוג: לא בא לי להרוג אף אחד כרגע.. לקחת איתך לאי בודד: את תרצה לראות עכשיו: ראו למעלה לחבק: ראו למעלה +1 להזמין לכוס קפה: ראו למעלה +2 לעשות: המממ.. אני לא חושב שזה המקום לפרט, יש פה קטינים! להיות כמו: מאסטר יודה? האחרון סרט אחרון שראית: הר ברוקבק מספר אחרון שחייגת: תרצה דבר אחרון ששתית: חלב דבר אחרון שאכלת: ענבים הבגד האחרון שקנית: חולצות פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול ועוד מעט שוב פעם אחרונה שבכית: לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: כאילו מה? נהייתי תתרן? פעם אחרונה שצעקו עליך: מתישהו השבוע פעם אחרונה שצעקת על מישהו: לא ממש זוכר פעם אחרונה שנעלבת: לא זוכר, אבל בטח מתישהו השבוע פעם אחרונה שהתחילו איתך: פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: האם אתה: מעשן: לא ישן עם חיות פרווה: לתרצה אין פרווה! מנגן על כלי נגינה: בעבר מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים : עד שלא אראה לא אהיה בטוח מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לרוב כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי בסיטואציה אוהב אלכוהול : מחבב=] אבל לרוב אני נוהג אז לא נוגע מאמין באסטרולוגיה: לא בסוג המפורסם בעיתון או באלא שמרוויחים מזה כסף מאמין בקסמים: כן (דרך אגב קסם=טריק) מתפלל: משתדל כל יום מבקר בבית כנסת: לעיתים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לומד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: כמעט ולא חובש כובעים : בעיקר במילואים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: בעבר יותר אוהב את הכתב יד שלך: ככה ככה מאמין במכשפות: סוגשל מאמין בשדים ורוחות: לא שולל נותן אמון בקלות: לרוב לא אוהב לטייל בגשם: לפעמים אוהב ציניות: לרוב מתנשק עם עיניים עצומות: אני חושב שלרוב.. מה את אומרת תרצה? שר במקלחת: לעיתים רחוקות, לא רוצה לסדוק את הקרמיקה.. האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא בזמן האחרון פירסינג/קעקועים: לא תואר אקדמי: עוד לא נעלי קרוקס: לא אקס מיתולוגי: לא פוני: לא כסף: כן ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: שיהיה להם לבריאות, חיה ותן לחיות כל עוד זה לא פוגע מצעד הגאווה בירושלים: יותר נגד מבעד שמעון פרס לנשיאות ישראל: שיהיה לו בכייף, העיקר שיעשה עבודה טובה ומועילה חיסולים ממוקדים בעזה: בעד קסאמים על ערי ישראל: נגד אהוד ברק לראשות העבודה: נגיטיב גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: יהיה משעשע לראות אותו מביט במשקפת (המכוסה) עם ראסטות בשפם התפטרות אולמרט: בעד התפטרות ציפי לבני: נמנע זהו? כבר נגמר?

behappy

New member
מעולה לשעות שלא נרדמים

ברגע זה לובש: פיגמה שומע: שקט מרגיש: מוזר חושב על: דירות מתגעגע ל: מעונות רזניק
רוצה להיות ב: רכבת אירופאית זה או זה: זה מועדון/מסיבה פרטית: מסיבת פיג'מות קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: ינעלבוק. הראשון. הלוואי השני חתולים/כלבים: הכלב שלי
אוכל/ממתקים: אוכל קולה/מיץ פירות: מיץ פירות גבר/אשה: תלוי לאיזו מטרה מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: מאיר אריאל קיץ/חורף: קיץ מחר/אתמול: מחרתיים להיות חכם/להיות עשיר: עשיר. יותר כייף לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: באנג'י את מי היית רוצה- להרוג: את הפרסומת הזו שצצה כל פעם שאני פותחת את הפורום לקחת איתך לאי בודד: בוב דילן לראות עכשיו: את סבתא ז"ל לחבק: אותה. ואת הכלב שלי. להזמין לכוס קפה: אלוהים לעשות: גרררררררררררררררררררר את ש שעובד איתי!!! להיות כמו: הגירסה הכי טובה שלי האחרון סרט אחרון שראית: הכלב האנדולוסי
מספר אחרון שחייגת: אבא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: לחם הבגד האחרון שקנית: תחתונים בצבע צכלצ פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כמה שעות פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: שירותים:| פעם אחרונה שצעקו עליך: היום פעם אחרונה שצעקת על מישהו: היום [היה יום עמוס, סעמק] פעם אחרונה שנעלבת: היום פעם אחרונה שהתחילו איתך: אתמול פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: אני לא מתחילה אני מפלרטטת
האם אתה: מעשן- לא ישן עם חיות פרווה- מדי פעם מנגן על כלי נגינה- פסנתר בבית של ההורים, אבל נהייתי גרועה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים - האמת? לא ממש. קשה לי להאמין בזה מאמין בנסים- מאוד מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים- פחח רואה בשוטרים חברים או אויבים- לא זה ולא זה אוהב אלכוהול - יותר מדי מאמין באסטרולוגיה- כן מאמין בקסמים- ועוד איך מתפלל- לא להיות הומלסית עוד שבועיים מבקר בבית כנסת- לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה-
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו- אין לי אייסיקיו אבל כשהיה לי הייתי מדברת לפעמים עם כלמני אנטישמים חובש כובעים - בעיקר בחורף מביע משאלות מול כוכבים נופלים- בארור
אוהב את הכתב יד שלך- זה כמו לשאול אם אני אוהבת את השיער שליץ זה מה יש ועם זה ננצח! מאמין במכשפות- הוהוהו בארור
מאמין בשדים ורוחות- כן נותן אמון בקלות- לא אוהב לטייל בגשם- כן!! אוהב ציניות- נגיד מתנשק עם עיניים עצומות- בהחלט לא תמיד שר במקלחת- כן ועכשיו בא לי שוב להתקלח! האם יש לך: סודות: תלוי מפני מי חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא תואר אקדמי: בהתהוות נעלי קרוקס: לא אקס מיתולוגי: כן פוני: לא כסף: לא ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: בעד מצעד הגאווה בירושלים: בעד שמעון פרס לנשיאות ישראל: בעד חיסולים ממוקדים בעזה: בעד קסאמים על ערי ישראל: רק על המשרד פרסום של הפרסומת הזו!!! אהוד ברק לראשות העבודה: נגד. וכיחס על האופציות שיש בכלל גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: כן!! התפטרות אולמרט: אני לא יודעת. מצד אחד בעד ומצד שני לא התפטרות ציפי לבני: נגד

noosh

New member
רגע לפני השינה

ברגע זה לובש: בוקסר וטי-שירט, AKA פיג'מה שומע: טורי כלשהו מהאלבום החדש (התחלף באמצע ללד זפלין - דייזד אנד קונפיוזד, ועכשיו התחיל Cloud on My Tounge בלייב. ברר.) מרגיש: עייפות טוטאלית חושב על: לישון מתגעגע ל: אנשים רוצה להיות ב: מקום אחר זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: הממ. קשה. זה תלוי במצברוח, בזמן האחרון אני מתחילה את הבוקר עם תה קר עם נענע, זה נחמד. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אני לא פרפקציוניסטית חתולים/כלבים: חתולים
. אבל גם כלבים זה טוב, כמובן אוכל/ממתקים: אוכל קולה/מיץ פירות: מיץ פירות, אבל בעקרון מים גבר/אשה: העדפה מינית כאילו? גבר מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: אני לא חושב תשאפשר להפריד קיץ/חורף: חורף מחר/אתמול: מחר להיות חכם/להיות עשיר: חכם לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: אף אחד מהם את מי היית רוצה- להרוג: אההה אנשים. אבל לא באמת להרוג
לקחת איתך לאי בודד: חברה שלי לראות עכשיו: הממ. נראה לי שאף אחד, האמת לחבק: חברים להזמין לכוס קפה: שום קפה, אני רוצה לישון
לעשות:
להיות כמו: אף אחד האחרון סרט אחרון שראית: בטלויזיה: XMEN 2, אבל ראיתי בערך. בקולנוע: וואי, לא זוכרת. עדיין יצאת גבר? איכ. מספר אחרון שחייגת: בפלאפון, לאמא. דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים מבקבוק
דבר אחרון שאכלת: צ'יריוס הבגד האחרון שקנית: ג'ינס ושלוש גופיות מגניבות
פעם אחרונה שהתקלחת: היום? פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: קרם פנים
פעם אחרונה שצעקו עליך: היום פעם אחרונה שצעקת על מישהו: פעם אחרונה שנעלבת: היום פעם אחרונה שהתחילו איתך: וואי, לא זוכרת
אני גרועה בלקלוט כאלה דברים פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: הממ. לא זוכרת גם. האם אתה: מעשן
ישן עם חיות פרווה
מנגן על כלי נגינה
(חליל) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים
מאמין בנסים
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים
במידת האפשר
רואה בשוטרים חברים או אויבים הא? לא יודעת, לא רואה בהם משהו כזה אוהב אלכוהול תלוי איזה מאמין באסטרולוגיה
מאמין בקסמים
מתפלל לפעמים מבקר בבית כנסת לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה סביר להניח שזה יקרה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו לא חובש כובעים לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים כן (אבל לא יצא לי לראו תאחד עדיין
) אוהב את הכתב יד שלך אממ, לעתים מאמין במכשפות
מאמין בשדים ורוחות
נותן אמון בקלות
אוהב לטייל בגשם
אוהב ציניות
מתנשק עם עיניים עצומות
שר במקלחת תלוי
האם יש לך: סודות: כמו לכולם חלום שחוזר על עצמו: אממ, לא לאחרונה פירסינג/קעקועים:
תואר אקדמי:
נעלי קרוקס:
אקס מיתולוגי: סוג-של פוני:
כסף: קצת, כן ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים:
מצעד הגאווה בירושלים:
שמעון פרס לנשיאות ישראל:
חיסולים ממוקדים בעזה: כ"כ לא בא לי לחשוב על זה עכשיו קסאמים על ערי ישראל: מן הסתם
אהוד ברק לראשות העבודה: לא יודעת גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: ב-רור!!! התפטרות אולמרט:
התפטרות ציפי לבני: אנא ערף, יש תחליף טוב יותר? הודגש באמצעות מדגישומטיק

דיתוּש

New member
שומו שמיים.

ברגע זה לובש: חולצת בית ספר וטרנינג. הייתה מתכונת היום! שומע: ביטלס, Rubber Soul מרגיש: מצוננת. אחושר-פקינג-מוטה. חושב על: המתכונת שהייתה היום ושיעורי ספרות. מתגעגע ל: שולחנות בבית הספר והעפתם! לא תהיה לי עוד הזדמנות, איזה עצוב. רוצה להיות ב: בית של איזו חברה, קצת משעמם לי. (לא רואים?) זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה. אני לא אוהבת קפה! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות מאאאן... חתולים/כלבים: חתולים, תמיד. אוכל/ממתקים: כלום. אני מפוצצת. קולה/מיץ פירות: קולה! ריקבון! יש! גבר/אשה: אשה? מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: לועזית קיץ/חורף: קיץ אבל בלי הצטננות!!! מחר/אתמול: היום. להיות חכם/להיות עשיר: חכם, מה לעשות. לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: באנג'י את מי היית רוצה- להרוג: אני מעדיפה לשמור את דעותיי הגזעניות לעצמי
. לקחת איתך לאי בודד: אף-אחד, אחרת מה הטעם באי בודד. לראות עכשיו: אלה! לחבק: כרית להזמין לכוס קפה: אני. לא. אוהבת. קפה. :-{ לעשות: את מי הייתי רוצה לעשות?
את מייקל סטייפ. להיות כמו: פריס הילטון, בארור. האחרון סרט אחרון שראית: יורוטריפ! ותודה ליובל על זה. מספר אחרון שחייגת: של אלה דבר אחרון ששתית: מיץ פירות דבר אחרון שאכלת: צ'ילי וסלט טעים טעים הבגד האחרון שקנית: מכנסי דייגים שחורים (בנאלי) פעם אחרונה שהתקלחת: אני מתביישת לומר שאני פשוט לא זוכרת
פעם אחרונה שבכית: אתמול, מלא. פעם אחרונה שחייכת: אני תמיד מחייכת :) פעם אחרונה שצחקת: היום! הריח האחרון שהרחת: סתום לי האף
פעם אחרונה שצעקו עליך: אתמול. זה היה נורא. פעם אחרונה שצעקת על מישהו: היום, על אחי. פעם אחרונה שנעלבת: אתמול. השפלה!!! פעם אחרונה שהתחילו איתך: וואלה לא זוכרת. פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: אאעאע לפני איזה שבועיים עם אחד המוכרים של "התו השמיני" איזה שווה ;[ האם אתה: מעשן? רק בשביל דאווינים ישן עם חיות פרווה? הן על המיטה זו לא אשמתי! מנגן על כלי נגינה? כן, פסנתר וגיטרה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? בוודאי. מאמין בנסים? לא גיבשתי דעה בנושא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן, אני מאוד משתדלת. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים. מוהאהאהא. אוהב אלכוהול? כן, אבל רגישה אליו מאוד. מאמין באסטרולוגיה? כן! מאמין בקסמים? חחח לא נו מתפלל? לא במיוחד מבקר בבית כנסת? יום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אני מקווה מאוד! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כשאני במצברוח חובש כובעים? איזו שאלה מגניבה! לא במיוחד. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן, תמיד. אוהב את הכתב יד שלך? אני אוהבת את האות ט'. מאמין במכשפות? כן, בוהוהו מאמין בשדים ורוחות? כן, בוהוהו נותן אמון בקלות? לא. בכלל לא. אוהב לטייל בגשם? לא, מה. אוהב ציניות? אני לא יודעת עד כמה אני אוהבת את זה. אבל זה חלק ממני! מתנשק עם עיניים עצומות? כן. מי פותח עיניים בכלל?! שר במקלחת? רק כשאני לבד בבית. האם יש לך: סודות: פוווווווווווווול חלום שחוזר על עצמו: כן. כוסאמא של הטרולים מטוב-טוב הגמד. פירסינג/קעקועים: בקרוב, בקרוב. תואר אקדמי: שבעה. נעלי קרוקס: כן ;[ אקס מיתולוגי: מיתולוגי? עוד מוקדם לקבוע! פוני:
כסף:
!!!!!!!!!!!!!!! המשפט שיסכם אותי הכי טוב זה "אין לי כסף" ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: אני לא יודעת אם אני בעד. אני בטח שלא נגד. מצעד הגאווה בירושלים: כנ"ל. קשה לי להחליט. אני לא יודעת אם הם צריכים מצעד בכלל. לי אין מצעד שאני סטרייטית. שמעון פרס לנשיאות ישראל: לא כל-כך. חיסולים ממוקדים בעזה: כן. קסאמים על ערי ישראל: כן, אני בעד קסאמים על ערי ישראל. מה זה אמור להביע בכלל? חחחח אהוד ברק לראשות העבודה: בשם שמיים שיעוף כבר. גידול השפם של עמיר פרץ מחדש:
כן, חובה. התפטרות אולמרט: תלוי מי יחליף אותו :| התפטרות ציפי לבני: אני לא יודעת מי זאת. איזה כיף!

למה ג'ירפה וזברה הן 3 חיות?

ברגע זה לובש: גופיה מTNT באילת מהקיץ של גיל 16.. וחצאית של היינס מאותו קיץ.. הפירוט, הפירוט. שומע: שמה פיונה ברגעים אלו ותודה על האיזכור! מרגיש: בסדר. תוהה מה יהיה. חושב על: הרבה דברים בבת אחת. מתגעגע ל: I miss.. that.. stupid.. -Fiona Apple רוצה להיות ב: איפשהו רחוק. זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי עד כמה סיבולת הערסים שלי גבוהה.. או הסיבולת בכלל קפה/תה: אייס שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות אפפעם לא... חתולים/כלבים: כלבים כי הם אוהבים, חתולים כי אני סטרילית ומאעפנה אוכל/ממתקים: קורנטו עוגיות קולה/מיץ פירות: שייק תות בננה תמר פקאן [או דיאט ספרייט :)] גבר/אשה: תלוי למה!
מוסיקה לועזית/מוסיקה עברית: תלוי, תלוי. קיץ/חורף: קיץ שלי. מחר/אתמול: כל כך מחר! להיות חכם/להיות עשיר: חכם, למרות שלפעמים נדמה לי שהייתי משלמת כדי שיקחו ממני את היכולת לחשוב... לשחות עם כרישים/לעשות באנג'י: הצילו. באנג'י. לפחות להשאר בחיים אח"כ כדי לספר.. :) וגם, אדרנלין זה אחלה. את מי היית רוצה- להרוג: הנמלים המעופפות האלה ששוב מתקיפות כבכל... לקחת איתך לאי בודד: חברים שכיף איתם. לראות עכשיו: וואלה. לא יודעת. לחבק: ושוב. להזמין לכוס קפה: אפרת, ביום ראשון. לעשות: זה משתנה לפי מצברוח. להיות כמו: פיונה אפל, לפעמים האחרון סרט אחרון שראית: משהו חמוד רומנטי על פסיכולוגית והבן שלה וחברה שלו שהיתה מטופלת שלה.. עם בת דודה שלי כשהיא היתה פה. מספר אחרון שחייגת: ליהי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: לחמניה הבגד האחרון שקנית: אממממ מה זה היה באמת? פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: של מדים חדשים מהתופרת פעם אחרונה שצעקו עליך: וואלה, היום עוד לא, טפו טפו, זה טוב. פעם אחרונה שצעקת על מישהו: כנ"ל
פעם אחרונה שנעלבת: כנ"ל! חי. פעם אחרונה שהתחילו איתך: כנ"ל
פעם אחרונה שהתחלת עם מישהו: באמת שאלה. האם אתה: מעשן הצבא מדרדר. ישן עם חיות פרווה חח לא אבל זה חמודיק. מנגן על כלי נגינה הלוואי
פתחתי את הפסנתר ואני פה. למה, למה. שישימו אותי יומיות ואז נראה.. חח מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים אולי שם, באמת!
מאמין בנסים אהבה זה סוג של נס, שאני עדיין קצת מאמינה בו. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים מאוד. רואה בשוטרים חברים או אויבים מ"צ
אנשים בוגרים וטובים הם תמיד חברים ואלה שלא, ... יופ. אוהב אלכוהול ושיהיה מתוק. מאמין באסטרולוגיה קוראת לפעמים מאמין בקסמים =
מתפלל שיסתדר לי ביום ראשון מבקר בבית כנסת כבר הרבה זמן שלא.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה נדבר על זה אח"כ אמא!!! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו איכסה בלעט. חובש כובעים וכומתות גם מביע משאלות מול כוכבים נופלים וריסים נופלים גם אוהב את הכתב יד שלך ביום טוב מאמין במכשפות בשירצ'ו! מאמין בשדים ורוחות חחח [יש לי גם חברה שקוראים לה שד, זה מסתדר גם כאן] נותן אמון בקלות מדי אוהב לטייל בגשם או להתכרבל בפוך, תלוי אוהב ציניות פיונה! מתנשק עם עיניים עצומות ואז פותחת קצת לראות את העיניים העצומות היפות שמולי ואלו תמיד הרגעים שאני הכי זוכרת. שר במקלחת וקצת מחוצה לה
האם יש לך: סודות: כשילמדו אותי לסגור את הפה אז יהיו, מבטיחה. חלום שחוזר על עצמו: בלעט! פירסינג/קעקועים: שלושה חורים באוזניים וזיהו תואר אקדמי: בלשגע את אמא. נעלי קרוקס: לא! אני הולכת נגד הזרם! נההה. אקס מיתולוגי: אקסים, אבל ממש לא מיתולוגיים. פוני: כבר מאז גיל מאוד. מאוד קטן שלא. כסף: קצת! ולסיום קצת אקטואליה- בעד או נגד: נישואים בקרב זוגות הומולסבים: מה רע, שמישהו יסביר לי. מצעד הגאווה בירושלים: ושוב, אוף כבר. שמעון פרס לנשיאות ישראל: ברוך השם!!! [עוד אוף] חיסולים ממוקדים בעזה: קסאמים על ערי ישראל:
גכףעלכחדיגעףג אהוד ברק לראשות העבודה: גידול השפם של עמיר פרץ מחדש: פחחח התפטרות אולמרט: התפטרות ציפי לבני: [[[איכסה!]]] הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה