שאלון גנוב מנפגעות.

דוVשה

New member
שאלון גנוב מנפגעות.

1.שם פרטי/ניק ולמה: 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? 6.מגיע על הלשון למרפק? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? 6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. עצבני עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך: 4.היית מבריז משיעורים? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? 7.נהנת מהשאלון? 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר?

דוVשה

New member
תשוביות.

1.שם פרטי/ניק ולמה: דוVשה. למה?, סיפור ארוך. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: בדיוק כמו היום, פחות שנה וצי. 3.מזל: סרטן. 4.רוצה להחליף מזל? לעיתים. 5.תאריך לידה: 24.06 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? בתאריכים של מזלות אחרים. 7.מאכל אהוב: כל דבר שקשור לתפוחים, תמרים ואגוזים, כבד קצוץ ופשטידת תרד של סבא. 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה הכי טעים בעולם. 9.מקום מגורים: כפ"ס. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? חיובי. מאכלים: 1.אוהב סושי? גועל נפש מזוקק. 2.אוהב ברוקולי? מאוד. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חיובי. 4.זה היה כיף? מאוד. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי לפח. 6.צמחוני? נייט. 7.טבעוני? נייט. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: קשה לי מאוד עם מאכלי ים. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כל מיני עוגות. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? ואללה אין לי שמץ. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה זה?. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כשאכלתי כאלו דברים אז בורגר-קינג, שולט ובגדול. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: גבינה מותכת. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד, אגוזים ותפוחים. 17.שוקולד אהוב: שוקולד חלב עם אגוזים. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? הא?. 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כמו שפת אם. 2.היית עושה את הוגו? מי זה?. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? שויין. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כן כן כן! אח... זה היה כזה כייף =]. 6.מגיע על הלשון למרפק? נייט. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? נו, זה כזה ישן. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? רוצים להכיר את הגוף שלהם מבפנים?. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא נראה לי. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? סביר להניח שכן. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? ברור. 12.נהנת? לא. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חיובי. 14.היה כיף? תענוג עולמי. 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חיובי. 16.נהנים כשזה קורה? גועל נפשות. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חיובי. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חיובי. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? רכיבה על עגלות זה לילדים קטנים?
. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא לכולן! מצאתי פה ושם טובות!. סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: מזמן, וטוב שכך. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא זוכרת. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהן חיות מקסימות. 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? להניח להן בשקט. 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? לאפאחת מהן. אבל הייתי בעד שירי. היא שרה מדהים. 6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? מוזר?. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: שירים באיטלקית. 8.ספורט מועדף? הליכה. 9.צבע אהוב: שאלה מאוסה. 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? לא! אבל בספטמבר יש משו בירושלים שאני רוצה ללכת אליו. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? נאדה. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: טפו טפו טפו, למה ככה?. 3.על מה אתה חושב עכשיו? כל מיני. 4.קר לך/חם לך? בסדר. 5. עצבני עכשיו? כבר לא. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? חחח כבר לא. 7.כועס? לא. 8.עצוב? לא. 9.שמח? כשאני חושבת על מאיה אז כן. 10.מדוכא? לא. לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? אני מקווה. עדיין לא קיבלתי ציון על המבחן האחרון. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? ברגע שאקבל ציון. 3.הציון הכי גבוה שלך: 96. 4.היית מבריז משיעורים? לעיתים. 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת להסתובב בירושלים
, או מעירה את מאיה לפנות בוקר. 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? לא תפסו. 8.מרוצה מזה? נגיד. 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? לא. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כמה שעות. 2.שתית: כנ"ל. 3.דיברת: לפני חצי שעה בערך. 4.הרבצת לעצמך: למה?. 5.השתכרת: לפני מיליון שנה. 6.בכית: בטח לפני כמה שבועות, אולי חודשים. 7.צחקת כמו משוגע: מדי פעם. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל יום. 9.התקלחת: לפני כמה דקות. 10:צרחת עד שהיית צרוד: הרבה זמן לא. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? נייט. 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: ואללה לא זוכרת. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: כנ"ל. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ניסיתי. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חלקים מסויימים. 7.אושפזת בביה"ח? חיובי. 8.נהנת? אחרי ההרדמה היו קטעים. 9.הזיכרון הראשון שלך: יומולדת שלוש, אמא לידי ומסך עם סרט של שלגיה. 10.היום המאושר בחייך: טוב דיי.

חדל גניבת שאלונים מהפרעות!

1.שם פרטי/ניק ולמה: ירגזי מרוגז, כי הכחול ישן 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 17. פיייי יה. 3.מזל: טוב אבל רק כשאני עושה אותו כזה. 4.רוצה להחליף מזל? שיהיה קצת יותר טוב, תודה, אבל אני לא באמת מתלוננת. 5.תאריך לידה: קיץ, זה לא משתנה משאלון לשאלון.. 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? ממש ממש לא. ככ אוהבת את שלי. הוא כזה מדוייק. 7.מאכל אהוב: פרוזן. 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא פרוזן! 9.מקום מגורים: בית. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי לקצת אבל בסוף אני תמיד חוזרת. כשיהיה משהו יותר טוב, מספיק בשביל לעבור ממש, זה באמת יהיה משהו לכתוב עליו. מאכלים: 1.אוהב סושי? יאק 2.אוהב ברוקולי? לפעמים 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כשמזכירים לי דברים כאלה זה גורם לי לרצות לחזור לצמחונות, ואני אוהבת את השיער שלי, תודה :-| 4.זה היה כיף? כחרעיףכדיעג! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? חחחחחחחח-טווווווווווווו! 6.צמחוני? תודה על העידוד. 7.טבעוני? אני חושבת שגם את זה פעם ניסיתי. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: בשר עם צמיגים בפנים! 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כלמיני בשרים מזעזעים שהם לא עוף [עכשיו, דמיינו לכם..] 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא חסרים 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: בואנה זה באמת שאלון של מופרעות, מה, משעמם לי?!?!?!?! 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מק' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא ממש אוכלת שם, פויה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מק' 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: סקי5%+שוקולד של הצבא. כמה מסכן מצידי. עכשיו אני אחזור לנסות לשכוח את זה. תודה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: טבעול תירס. 17.שוקולד אהוב: מריר. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי כי אני עצלנית ממש. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחחח 20.מעדן אהוב: לא יודעת, האמת. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ממציאה. 2.היית עושה את הוגו? בריצה אל האוצר. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? זה כבר סיפור אחר. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: עזרתי לבת דודה שלי ב2000 אני חושבת [אבל רק עם 2 חלקים אז, חה] 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא אבל ככ אהבתי לקלף! 6.מגיע על הלשון למרפק? על הלשון מה?! עם הלשון לאף :) 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? עכשיו קצת :( 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אוי ואבוי 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כמה פעמים 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? ע"י סגן אלוף שאח"כ כמעט נתן לי משפט וכלא. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 1988888888888888888 12.נהנת? הדיאטנית שלי לא אוהבת את השאלון הזה, אני מודיעה לכם 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? נו 14.היה כיף? באמת 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? בתלאביב ואז זה גם ממש מסריח 16.נהנים כשזה קורה? בייחוד כשמסריח 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן, וגם קורה שכן נעים, אפילו שזה הוא שהתיישב לידי, בייחוד אם זה למשל מישהו ממש מתעלק שאחכ גם יורד איתי בתחנה ועוקב אחרי הביתה
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? קורה לאבא שלי הרבה. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? מה, כמו קורקינט? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? וגם תמיד עיתונים מגעילים בפנים. סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: זה עצוב, אל תשאלו. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: בשמירות האלה אללה יוסטור. לא ספרתי. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הן קופצות על גדרות ויש להן צמר! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? לא בשר
לא. 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? גרתי בחוצלה!
6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? היתי לבד בבית ושרתי טורי עם דלת פתוחה ואז נכנסו לי הביתה באמצע
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: הדרה לוין ארדי. אבל אל תורידו, תקנו! ותלכו להופעות. 8.ספורט מועדף? ריצה 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? הלכתי ברביעי. היו מלא תינוקות. כיף שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? מלצרית בגרסא של 98, אנחנו מתחילות להיות קצת פתאט עם כל הטורי הזה אתן לא חושבות 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בטן ראש תחת 3.על מה אתה חושב עכשיו? בטןראשתחת? 4.קר לך/חם לך? קצתחם 5. עצבני עכשיו? קצת 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? פיסביצ' 7.כועס? פיסביצ' 8.עצוב? ת'וט איי ווז אוובר דה ברידג' נאווווו 9.שמח? לילהלהללהלההללהלההההההההה 10.מדוכא? יו סיי יו דונט וואנט איט, אגייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. האמת שכן. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? פב' 09 3.הציון הכי גבוה שלך: 120? 4.היית מבריז משיעורים? ממש טיפה ובעיקר עם אישורים 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? היסטוריה, כי זה היה בבוקר ואהבתי לישון. ואבא תמיד היה חותם לי או שהייתי מזייפת את החתימה שלו וזה היה קל כי היא היתה בעברית!!! [וכאמור גרתי באמריקקה וכל זה בלה בלה] 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? ישן עוד קצת 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? מי תפס מי. אמריקקים
8.מרוצה מזה? אבל גם לא לא מרוצה 9.שיעור מועדף: אהבתי כמעט את כולם. 10.היית מאריך את החופש בחודש? בהרבה חודשים. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: עכשיו 2.שתית: וגם 3.דיברת: עם זו שהיתה פה, קודם 4.הרבצת לעצמך: יש מצב שקודם
5.השתכרת: רביעי ערב 6.בכית: רביעי בוקר 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בערב בקניון עם חברה, מצב כפית משהו פחד. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: עכשיו
ושרתי למראה גם, מסכנה, בטח זייפתי מלא
לא לעשן, ילדים. [עכשיו יש לי תירוץ ללמה אני גרועה, לפחות..] 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: רביעי ערב שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? יפ 2.החזרת לו אחר כך? נופ 3.הספר הכי ארוך שקראת:
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לניו המפשייר 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? בחוף הכרמל 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? שולט!! יפ 7.אושפזת בביה"ח? קצת 8.נהנת? ממש! 9.הזיכרון הראשון שלך: אבא מחליף לי חיתול, איזה גיל שנתיים, אני מעמידה פני ישנה כדי שלא יתחיל לעשות לי פוצימוצי. נשבעת שאני באמת זוכרת את זה. אולי כי נזכרתי בזה מספיק פעמים מאז במספיק זמנים שונים... 10.היום המאושר בחייך: גמכן חיים
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? עוד לא התחיל! 2.מרוצה ממנו? שלום תודה 3.יש עבודה? שתקו 4.מרוצה מהעבודה? חה 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? שאין? 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? הסודות
7.נהנת מהשאלון? פנאן! 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם? יופי 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? של פה או של הפרעות? כי פה אין אפפעם. ובהפרעות אני לא באה יותר |סנובית| 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? ומה אם אומר שפחות??

וואי, חזק. | חבול | וכאלה

היא תמיד גונבת מהפרעות נו... וגם כן נפגעות מה ההבדל. !! אגב, מי המציא את ההשלכות?? אולי על שמו תקראי לכלב שלך

paperdoll

New member
האמת.

אם זה יהיה כלב נקרא לו שלומי, ואם כלבה - הדרה
ואת תהיי בשקט, נפגעות והפרעות זה 2 דברים שונים!!!! אולי תגידי את מה ההבדל בין פורום סיפורים לטורי הא?! הא?!

../images/Emo6.gif../images/Emo47.gifהרגתאותי עכשיו!אז פשוט תקנו שניים../images/Emo3.gif

[[[איןדבריםכאלה]]] גםכן הפרעות ונפגעות, זה אפילו נשמע אותו דבר. ו, ההבדל בין סיפורים לטורי?
נשבעת לך שפעם היה הבדל... אפרת הרי מכירה טורי רק ממה שאני שלחתי לה
ופעם כתבו פה אנשים ששומעים.. ישראלי, וכאלה!!!!! נשבעת!!!!! כאילו, באמת...

אני לא קשורה כל כך

אבל שמעמם לי ואני אוהבת שאלונים אז אני נדחפת :) 1.שם פרטי/ניק ולמה: חופית-אבא שלי מציל, סתם מיוחדת-סתם: עוד אחת בדיוק כמו כולם כולנו בני אדם בסופו של דבר, מיוחדת:לכל אחד יש את התכונות אופי שמייחדים אותו ומבדילים אותו מכולם:) 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 19 וחצי 3.מזל: מאזניים 4.רוצה להחליף מזל? לפעמים 5.תאריך לידה: 26.9.86 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? כל מזל שלא מנתח יותר מידיי דברים 7.מאכל אהוב: שוקולד (כן זה אוכל) 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים 9.מקום מגורים: איזור חיפה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא אוכלת בשר 4.זה היה כיף? לא קרה 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? לא קרה 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: בשר.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דג 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: מלח עם ג'יפה של נחש (הייתי קטנה ודוד שלי ייבש את העור של הנחש עם מלח ואני חשבתי שזה סוכר כזה) 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס-גלידה פיצוץ 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מתקרבת 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולד 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד 17.שוקולד אהוב: טורינו - רק שהוא לא קיים כבר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? לא חשוב 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לי אין בעיה איתו 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ברור 2.היית עושה את הוגו? האוזניים שלו מציקות לי 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא בקטע של בנות 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 500 חלקים הוא עד עכשיו רק בחלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא אבל מהחוטים של המטעי בננות כן.. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא (אבל ניסיתי בפעם הראשונה ששאלו אותי) 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? סקרנות 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן המון פעמים 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן 14.היה כיף?לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? ברור אני מחכה לזה בקוצר רוח 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני חודשיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 48 שעות 3.היתרון הכי טוב בכבשים? יש כזה? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? נינט 6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? נרדמתי 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: מספיק בנאדם-מוניקה סקס, אי האהבה-גיא אריאלי, תגידי-שלמה ארצי.. אוף יש הרבה אין לי כח.. 8.ספורט מועדף? לשחות 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? תלוי מי מופיע שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? נס-אמיר פיי גוטמן 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לב 3.על מה אתה חושב עכשיו? למה אני בבית? 4.קר לך/חם לך? סביר 5. עצבני עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב?כן 9.שמח?לא 10.מדוכא? דיי לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? איזה חופש? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? לא יודעת לא לומדת 3.הציון הכי גבוה שלך: 110 (בונוס מפגר בבית ספפר ) 4.היית מבריז משיעורים? כן 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אנגלית 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת לישון 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? כלום 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: מתמטיקה 10.היית מאריך את החופש בחודש? אמממ בהנחה שצריך לחזור ללמוד כן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: בערב 2.שתית: לפני שעתיים 3.דיברת: לפני שעה 4.הרבצת לעצמך: אמממ אתמול 5.השתכרת: לפני שבוע 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: לפני שבוע 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום 9.התקלחת: היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: יום הסטודנט שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן (כשהייתי קטנה) 2.החזרת לו אחר כך? כן 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא יודעת כולם ארוכים אם לא לא שווה לקרוא 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: חזרה מאילת נסיעה שואה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? כן 9.הזיכרון הראשון שלך: סנילית! 10.היום המאושר בחייך: יום לפני כיפור לפני שנתיים לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בסדר שוב אני תוהה איזה חופש 2.מרוצה ממנו? אם היה אני מניחה שכן 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה? נחמדה 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לימודים.. 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? לא אוהבת סרטים 7.נהנת מהשאלון? כן משעמם לי... 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם? כן 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? אני לא מכירה... אז...

Yael Floyd

New member
נפגעות עבירות סמים?

1.שם פרטי/ניק ולמה: יעל, כי אני שוכנת הרים. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 17 וחצי 3.מזל: תאומים 4.רוצה להחליף מזל? חס ושלום 5.תאריך לידה:29.5 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא לא. בטח נועה תגיד 12.3.45 7.מאכל אהוב: חומוס 8.למה אתה אוהב אותו? כי אני שמאלנית מניאקית 9.מקום מגורים: עומר 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בזה הרגע מאכלים: 1.אוהב סושי? ממש לא 2.אוהב ברוקולי? מאודה 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן, בלע 4.זה היה כיף? להפליא ודוחה להחריד 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? שמתי בצלחת של חניכה שלי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? היו ימים 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: משה בתיבה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: קלמרי 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: חצילים בטעם כבד 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: מן מאכל גבינה רותחת כזה, משהו מוזר. אבא שלי ממש אוהב את זה. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? שכדאי שיפסיקו להמציא שטויות ופשוט יורידו את המחיר, ואז אולי אנשים יבואו אליהם כברירת מחדל במקום שווארמה לויקו ומשיקו 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברור שמקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חומוס פול 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: חומוס 17.שוקולד אהוב: עלית עם אגוזים 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא זה כיף, אבל האמת שיותר טעים בחוץ. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חניך 20.מעדן אהוב: דנונה שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? מלידה 2.היית עושה את הוגו? לא הקטע שלי גמדים בלי שיניים 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא קראו לה הוגואית, היה לה שם מגניב. ולא. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 20 חלק 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא לא, פעם אחת ניסיתי אחרי שהאופנה הזו חלפה, ולא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? נסתרות דרכי האל 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? בעיקר מוכרות חזיות 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? הו, הרבה
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן, זה לא עזר 12.נהנת? ממש לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? ואז לא שמעתי גם במשך חודש וזה היה ממש מפחיד 14.היה כיף? לא, גמד קטן תקע לי צינורות מאוזן לאוזן וזה כאב 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן, וזה נעים עד שנזכרים שזה מזגן ומגעיל 16.נהנים כשזה קורה? אתם כאילו לא מקשיבים לי? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא, אני עוברת 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כל 5 דקות בממוצע 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? וואו, זה מהההההההההזה נכון! 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא, אני בVIP

Yael Floyd

New member
או פעולות איבה?

סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנתיים בערך 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: הרבה מאוד, אולי שתי לילות 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהן טעימות 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? לא סימסתי מעולם עד השנה, לבועז
6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? קוקטייל שמפואים, מרככים, סבונים תוך כדי שירת "לבלבו אגס וגם תפוח" 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: החדש של סאבו וקותי, שהם עושים לשיר של זוהר ארגוב רגאיי 8.ספורט מועדף? טניס שולחן 9.צבע אהוב: כתום אפרסק 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? הייתי הולכת בשביל בועז, אבל כל עם ישראל יהיה שם, ובטלוויזיה רואים אותו בקלוזאפ שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? הMYSPACE של צורי, פסנתרים נעימים 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בעקב שמאל 3.על מה אתה חושב עכשיו? שאני צריכה לישון 4.קר לך/חם לך? קר לי מאוד 5. עצבני עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? בערבים יימח שמם 7.כועס? חס וחלילה 8.עצוב? מעולם 9.שמח? עד כלות 10.מדוכא? להחריד לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? אם שעבוד לעבודה הוא חופש, אז כן. אבל האמת שאני מרגישה די חופשיה 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך: 104 4.היית מבריז משיעורים? בחיים לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? פיזיקה 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מעשנת, ישנה 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? אמרתי שזה לא יקרה יותר 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: ספרות והיסטוריה 10.היית מאריך את החופש בחודש? לא, תנו לי כבר פזם!! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: בצהריים 2.שתית: לפני שעה 3.דיברת: לפני כמה דקות 4.הרבצת לעצמך: כאפת שטות 5.השתכרת: ביומולדת שלי, ובטיול לפני שבוע סתם סטלה מהרבה בירות, לא שכרות 6.בכית: לא זוכרת, אבל יצא לי הרבה בחודשיים האחרונים 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכרת 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: יום יום 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: זה אנחנו הצופים שבאנו? שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? אני בחורה, לא קורעים אותי במכות, כשאני אומרת "די" זה מפסיק
2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: "המוח" או הארי פוטר, אין לי מושג כבר מה יותר ארוך 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לארגנטינה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? בטח, עם צדפים בתור חלונות 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: אוטו צעצוע ברחוב משעול דולב 10.היום המאושר בחייך: היו כמה, בעיקר בטיולים לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מעייף, אבל נהדר 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לטוס ללונדון 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? אני והחבר'ה, וסימפסון 7.נהנת מהשאלון? מאוד 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם? יותר גרוע זה לכתוב את השאלון 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? מהאכפת לי 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? אהבתי אתכם עוד לפני שפגשתי אתכם

Yael Floyd

New member
את גם נפגעת עבירות סמים? ../images/Emo2.gif

לא נורא, נועה, יש פורום גם לזה!

noosh

New member
and it breaks my ha-ha-ha-ha-heart

1.שם פרטי/ניק ולמה: נועה - כי אח שלי אהב אופנועים והוא רצה שאני ארכב על אופנוע, ונועה מתחרז עם אופנוע. / נוש - כי ככה אחי (השני) קורא לי. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 19.5 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? לא, תודה, אינ מרוצה. מה גם שאנחנו אותו מזל, אאל"ט 5.תאריך לידה: 6.7.86 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 11.11. למרות שגם התאריך שלי מגניב (ושנה הבאה בכלל!), אז זה בסדר. 7.מאכל אהוב: אמממ גלידה קוקי-דו של B&J 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה מושלם. 9.מקום מגורים: פה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אמממ די נחמד פה, האמת, לא יודעת. מאכלים: 1.אוהב סושי?
2.אוהב ברוקולי?
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?
4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? שמתי בצד 6.צמחוני?
7.טבעוני?
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכרת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חומוס, טחינה, חצילים, ואוכל לא-כשר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכרת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: שוב, לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא אכלתי מספיק מהם כדי להבדיל
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? הא? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אף אחד מהם, מה נסגר 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: הקראמבל תפוחים של אמא, אבל נגמר
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: גבינה לבנה, וירקות 17.שוקולד אהוב: מריר עם אגוזים 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי איזה אוכל קנוי
אבל בעקרון ביתי זה מגניב. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כן 20.מעדן אהוב: אממ... וואי, לא יודעת. לא טובה בזה, אני אוכלת יוגורט
שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ברור! 2.היית עושה את הוגו? שיחקתי בהוגו, אבל לא נראה לי שהייתי עושה אותו 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? יש כזאת? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:
1500 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? ב-רור. מהכחול של הפקקים של הקולה 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת :| 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן!!!! רציתי להרוג אותם. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?
וגם קרה לי שנהגתי עם מוזיקה וכמעט דרסתי
. סתם, לא, אבל זה יכול היה לקרות אם היה מישהו בכביש. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?
12.נהנת?
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא :| 14.היה כיף? שומדבר שקשור בלהכניס משהו לאוזניים לא יכול להיות כיף. אני עוד בטראומות מהאוזניים הסתומות של לפני חודשיים. 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?
16.נהנים כשזה קורה?
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?
כ"כ
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?
, אבל אף פעם לא רכבתי עליה. הייתי מאלה שיושבים בפנים. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: בפסטיבל הג'אז 2005 (סוף אוגוסט 2005) 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אממ... בטח איזה 24 שעות או קצת יותר, 26 כזה 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהן חמודות 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב או צמר 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? לאף אחד 6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? כתבתי על האדים שהצטברו על המראה / דלת 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא להוריד, זה לא חוקי וכאלה
|מנהלת| 8.ספורט מועדף? כדורעף, הייתי ממש טובה בזה פעם. ומעבר לזה - פריסל 9.צבע אהוב: אין אחד 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ?

noosh

New member
maybe things are different these days

שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Nck Drake - Bryter Layter 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: קצת קוצר נשימה אבל יהיה בסדר 3.על מה אתה חושב עכשיו? על השאלות בשאלון הזה? 4.קר לך/חם לך? בסדר נוטה לחם 5. עצבני עכשיו?
6.מרגיש רצון לנקום במישהו?
7.כועס?
8.עצוב? מלנכולי
9.שמח? קצת 10.מדוכא? לא ממש לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? איזה חופש
2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? אף פעם 3.הציון הכי גבוה שלך: בתעודת בגרות? 100. בקורס בצבא זה היה 95 אני חושבת, ומעבר לזה לא היו ציונים. 4.היית מבריז משיעורים?
5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? חממה
וספורט. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? ישבתי בדשא או שהלכתי הביתה 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? לא זכור לי שזה קרה 8.מרוצה מזה? כן 9.שיעור מועדף: מתמטיקה ואמנות 10.היית מאריך את החופש בחודש? הייתי רוצה חופש, אבל עוד מעט, עכשי ואני בסדר בינתיים פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כמה שעות 2.שתית: כנ"ל 3.דיברת: כשחזרתי הביתה... אממ, לפני שעתיים וקצת 4.הרבצת לעצמך: לא זכור לי 5.השתכרת: לא קרה 6.בכית: לפני איזה חצי שעה בערך 7.צחקת כמו משוגע: חחחחח גם בשעתיים האחרונות 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום
9.התקלחת: לפני כמה שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני שבועיים בהופעה של טורי
זה היה טריגר!! שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא, אבל הייתי ילדת כאפות 2.החזרת לו אחר כך? בסוף, בכנס מחזור, אני אחזיר לכולם עם ה"אני מנכ"לית ECI". 3.הספר הכי ארוך שקראת: את כל הרומנים האלה של "חלף עם הרוח" וכל אלה שבאים בשלושה כרכים. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: באוטו? לאילת. בטיסה - לקנדה. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? אני משערת 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?
7.אושפזת בביה"ח?
8.נהנת? -- 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוןכרת מה הראשון 10.היום המאושר בחייך: ההופעה של טורי
עוד טריגר!!! לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מה חופש, מה! 2.מרוצה ממנו?
3.יש עבודה?
4.מרוצה מהעבודה?
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? להשתלט על העולם 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? ראיתי את הסימפסונס עכשיו, נפלא!! 7.נהנת מהשאלון? חביב 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם? אני מודעת לעובדה שאני משועממת גם בלי לענו תעל זה 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? אבל למה אתם אוהבים אותם יותר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
יוגורט וירקות ../images/Emo5.gif

ואז את עוד מתפלאת שאת קוראת את זה "הפרעות".

Shame in you

New member
משמעם

שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ברור. כשהייתי קטנה המצאתי שפה שלמה 2.היית עושה את הוגו? ברור 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ברורר!! 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: שונאת פאזלים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? פיכס 6.מגיע על הלשון למרפק? אה? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי זה מסקרן? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא, אני כה היסטרית שאני שואלת את אמא מאה פעם אם היא שם, או נשענת עם הגוף על הדלת 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? אולי 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא, לא כואבת לי הבטן מאוכל 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אח, כן 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?ברור 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא עשיתי את זה גם אז. מפחיד 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: אלף שנים ויותר 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא כזה הרבה. אבל שינה דפוקה לא נחשבת שינה 3.היתרון הכי טוב בכבשים? חמודים! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בהיותי זבחניקית אוותר על יתרונותיהם. תודה 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? לא ידעתי מהזה 6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: למה להורדי???????????????? סתם, כאילו שאני לא מורידה 8.ספורט מועדף? הכל, כל עוד לא אני עושה אותו 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? נא, אני חולה שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כל הגוף, כל הנשמה 3.על מה אתה חושב עכשיו? איזה כיף לי 4.קר לך/חם לך? חם! 5. עצבני עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? כן 8.עצוב? כן 9.שמח? תמיד 10.מדוכא? לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? מזמן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך: קיבלתי 100 במתמטיקה השנה! 4.היית מבריז משיעורים? לא,אני חננה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: די, אל תזכירו לי בית ספר 10.היית מאריך את החופש בחודש? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: בפרסומות של הכספת 2.שתית: 14:00 3.דיברת: למסך הטלוויזיה בכספת 4.הרבצת לעצמך: הפסקתי 5.השתכרת: לפני חודש 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: מזמן 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: מזמן 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: נראה לי שאף פעם שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא!! 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: אני אשבור שיא עם ציפורים מתות בסתר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אני מניחה שלאילת, כשהייתי קטנה. אפילו מבאר שבע זה רחוק, פוי 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ברור, עם אבא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח? לא, אני לא רשמית 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? משהו 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? אני באמת צריכה סרט טוב 7.נהנת מהשאלון? לא 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם?כן 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר?

מתנות

New member
הזמן לקום

1.שם פרטי/ניק ולמה: טל. כי אמא אהבה. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15.4 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? לא, בהתחלה היה לי קשה להיפרד מהשור (טעות מאוד קשה של המחנכת שלי בכיתה א'), אבל אני כבר בסדר איתו. 5.תאריך לידה: 17.4.91 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא, זה בסדר. 7.מאכל אהוב: פיצה. 8.למה אתה אוהב אותו? כי אף פעם אי אפשר לסרב לפיצה. 9.מקום מגורים: פה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? נראה לי שכן. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? רק להכין 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: זיתים 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: זיתים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: דובדבנים 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודעת, אני לא אוכלת דברים מוזרים 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונדלס! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא בדקתי לא ניסיתי לא רוצה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס, כי יש שם מילקשייק
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: הגלידה של 3 טעמים של שוקולד. הלבן אלוהי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: במבה ופיצה 17.שוקולד אהוב: קינדר בואנו, פרה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? זה אותו הדבר בערך כי אני לא מתה על האוכל שאמא באמת מכינה. לא בגלל שהיא מכינה, אלא בגלל האוכל. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חח 20.מעדן אהוב: דיאט משהו. הרבה יותר טעים מהרגיל. שוקולדי כזה שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? אה? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: אף פעם לא הרכבתי לבד, נראה לי. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? למי יש כוח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? זה מספק אותם. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כמעט נדרסתי, אבל לא היה לי תירוץ כזה טוב 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אמאלה 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? כיף גדול. לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן..... זה מביך! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא... אני לא מצליחה לנהוג בה כמו שצריך. זה מתסכל ומבייש! 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? בדיוק סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני חודשיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יותר מדי 3.היתרון הכי טוב בכבשים? יש להם אחלה פרווה 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? איכס איכס איכס 5.למי סימסת בכוכב נולד 1 שירי מימון או נינט? לא ראיתי כוכב נולד עד העונה הזו 6.מה הדבר הכי מוזר שעשית במקלחת? חחח 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אל תורידו! תקנו נעם רותם 8.ספורט מועדף? לנשום 9.צבע אהוב: סגול 10.הולך להופעות של קוקה קולה/סלקום/פלאפון בקיץ? של סלקום. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לא חשה דבר 3.על מה אתה חושב עכשיו? על שינה 4.קר לך/חם לך? לא 5. עצבני עכשיו? כן 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן, באמא, על שהעירה אותי. אבל ביקשתי ממנה 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית? ממ, בערך... יש לי מבחן אחרון ביום שלישי. אבל אני לא לומדת כבר איזה שבועיים!!
2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? יום שלישי? 3.הציון הכי גבוה שלך: 95 בינתיים. באנגלית. 4.היית מבריז משיעורים? רק בהתחלה, מכל השיעורים... ועדיין מכל שיעור מחשבים 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מחשבים. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מה לא 7.מה קרה כשתפסו אותך מבריז? כלום... אבל המורה נזפה בי קצת כדי להעיר אותי לפני כמה זמן. 8.מרוצה מזה? כן דווקא חמודה 9.שיעור מועדף: ספרות עם אילנה
10.היית מאריך את החופש בחודש? לא. יש לי מספיק חופש. רק מפחיד לחזור פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 10 דקות. שוקולד 2.שתית: לפני כמה שעות 3.דיברת: לפני 5 דקות 4.הרבצת לעצמך: מזמן 5.השתכרת: נזמן 6.בכית: שלשום 7.צחקת כמו משוגע: אתמול בלילה. יו היה כל כך מצחיק 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: למצלמה נחשב? אתמול בלילה 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא קרה לי מעולם. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? כן 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא יודעת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: דגניה-אילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? האמת שכן 9.הזיכרון הראשון שלך: הזכרונות שלי לא כל כך מסודרים אז אני לא יודעת מה הראשון 10.היום המאושר בחייך: היו המון... כל מיני הופעות טובות, יום-הולדת 16, וה-26.6 השנה (בגרות בספרות והופעה של נעם רותם). לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? לא משהו 2.מרוצה ממנו? אה 3.יש עבודה? לא בדיוק 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לחסוך 6. איזה סרט טוב ראית בחופש? אני זוכרת רק את "להיות ג'יין" 7.נהנת מהשאלון? ככה ככה 8.אתה מודע לעובדה שאם ענית אתה ממש אבל ממש משועמם? ידוע 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא נראה לי 10.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? בטח

למעלה