שאלון גנוב.

קים NY

New member
שאלון גנוב.

איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכם ואתם מקווים שלא יחזור?
איזה טרנד שחלף הייתם רוצים שיחזור לאופנה?
מאיזה טרנד נוכחי הייתם רוצים להפטר?
קרה לכם פעם שקניתם בגד טרנדי וכשהוא יצא מהאופנה פתאום שנאתם אותו? בחורף הזה
הצבעים שהכי הולכים _________.
צעיפים: נדוש וחרוש או שווה ויפה?
מעילים עד ארוכים או עד המותניים?
כובעי צמר או שעדיף בלי?
חלוצות "סחבה" גדולות ומכסות או משו מחמם וצמוד? זה או זה
מכנס צמוד או מתרחב?
חולצות פליז או סריגים?
חצאיות מיני עם גרב עד הברך (או מגף עד הברך) או ג'ינס?
כפפות או לא? ועוד קצת לסיום..
החנות שאתם הולכים לחרוש עליה בחורף _____
החנות עם הקולקציה הכי שווה לחורף ______
החנות עם הדברים הכי זוועתים לחורף _______
על איזה בגד אתם הולכים לחרוש בחורף הזה? וקצת שאלות מקוריות שלי:
נעליים: אולסטאר'ס, ואנס או סקצ'רס?
חולצות עם כתובת מתוחכמת, או חלקות ויפות?
ג'ינס נפול ונוח, או חצאית צמודה (ונוחה)? זהו. תהנו!!

LipStiK

New member
../images/Emo26.gif

כפכפי מרוקאיות (הכפכפי רשת המזוויעות שהגיעו בכל צבע אפשרי, מצטערת אם פעתי במי שהסתובבה איתם).
אממ לא משהו שזכור לי עכשיו.. אם אני אזכר אני אכתוב..
זה בד"כ לא קורה לי כי אני בד"כ קונה דברים שאני אוהבים שהם כרגע באופנה ולא משהו שלא יהיה לי נוח להיות בו... אבל פעם, בכיתה ו', קניתי נעלי באפלו.. נעלתי אותם כמה פעמים ואני חושבת שמאז לא הוצאתי אותם מהמחסן..בעע
סגולים, ורודים וחומים למיניהם
שווה ויפה
אוהבת את שניהם
מחמם וצמוד
מתרחב... קצת
סריגים
מבין שתי האפשרויות האלה- ג'ינס... אבל אני מעדיפה חותלות
לפעמים...
קסטרו
קסטרו ופול אנד ביר
לצערי... רנואר
מעיל דנדש ושחור
ואנס
כתובות מתוחכמות
אממ... כל עוד זה נוח- זה לא ממש משנה..

תשובות

איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכם ואתם מקווים שלא יחזור? איזה טרנד שחלף הייתם רוצים שיחזור לאופנה? מאיזה טרנד נוכחי הייתם רוצים להפטר? קרה לכם פעם שקניתם בגד טרנדי וכשהוא יצא מהאופנה פתאום שנאתם אותו? בחורף הזה הצבעים שהכי הולכים: לא יודעת. צעיפים: נדוש וחרוש או שווה ויפה? יפה. רק חבל שעוד מתחילת הקיץ הפרחות חרשו עליו..=| מעילים עד ארוכים או עד המותניים? ארוכים. כובעי צמר או שעדיף בלי?עדיף בלי. חלוצות "סחבה" גדולות ומכסות או משו מחמם וצמוד? מחמם וצמוד. זה או זה מכנס צמוד או מתרחב? שניהם. חולצות פליז או סריגים? סריגים. חצאיות מיני עם גרב עד הברך (או מגף עד הברך) או ג'ינס? ג'ינס. כפפות או לא? כן :]]]] ועוד קצת לסיום.. החנות שאתם הולכים לחרוש עליה בחורף אין משהו ספציפי החנות עם הקולקציה הכי שווה לחורף לא יודעת החנות עם הדברים הכי זוועתים לחורף לא יודעת על איזה בגד אתם הולכים לחרוש בחורף הזה? עדיין,לא יודעת!! וקצת שאלות מקוריות שלי: נעליים: אולסטאר'ס, ואנס או סקצ'רס? אולסטר וואנס. חולצות עם כתובת מתוחכמת, או חלקות ויפות? חלקות ויפות ג'ינס נפול ונוח, או חצאית צמודה (ונוחה)? נפול ונוח

Stripperella

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכם ואתם מקווים שלא יחזור?הבגדים עם הנקודות!!! איזה טרנד שחלף הייתם רוצים שיחזור לאופנה?חצאיות סקוטיות..והקטע של העניבה מאיזה טרנד נוכחי הייתם רוצים להפטר? נעלי שפיץ בעעעעעע קרה לכם פעם שקניתם בגד טרנדי וכשהוא יצא מהאופנה פתאום שנאתם אותו? כן זה קורה..... בחורף הזה הצבעים שהכי הולכים סגול מיושן....כל הצבעים המיושנים. צעיפים: נדוש וחרוש או שווה ויפה? שווה ויפה! מעילים עד ארוכים או עד המותניים? גם וגם....תולי במצב רוח או בבגדים שאת לובשת כובעי צמר או שעדיף בלי? חולה על כובעי צמררררר יש לי אפילו אוסף (נראה לי יותר מ-7) חלוצות "סחבה" גדולות ומכסות או משו מחמם וצמוד? גם וגם זה או זה מכנס צמוד או מתרחב? מתרחב חולצות פליז או סריגים? גם וגם חצאיות מיני עם גרב עד הברך (או מגף עד הברך) או ג'ינס? תלוי לאן את הולכת.....אם זה למסיבה אז החצאית..ואם זה ליומיום אז הג'ינס כפפות או לא? לאאאא שונאת! ועוד קצת לסיום.. החנות שאתם הולכים לחרוש עליה בחורף -לא יודעת החנות עם הקולקציה הכי שווה לחורף - אהבתי את פוקס ואת תמנון החנות עם הדברים הכי זוועתים לחורף - לא יצא לי לבדוק על איזה בגד אתם הולכים לחרוש בחורף הזה? כובעי צמררררר וקצת שאלות מקוריות שלי: נעליים: אולסטאר'ס, ואנס או סקצ'רס? אוהבת את כולםם חולצות עם כתובת מתוחכמת, או חלקות ויפות? עם כתובת מתוחכמת ג'ינס נפול ונוח, או חצאית צמודה (ונוחה)? ג'נס נפול ונוח

קים NY

New member
אני.

טרנד נוראי שחלף ומקווה שלא יחזור: כפכפי מרוקאיות, ג'ינס נמוך עם כל התחת בחוץ, כל הפרחות שנעלו אולסטאר'ס והכפישו את השם, נעלי בובה, בגדים "צבאיים", נעלי BK.
טרנד שחלף והייתי רוצה שיחזור- חולצות פולו.
טרנד נוכחי שאני רוצה להפטר ממנו: מגפי UGG המזעזעות (בעיניי), גזרה גבוהה וצמודה, חולצת בי"ס. בחורף הזה:
הצבעים שהכי הולכים: בורדו ישן, ורוד עתיק, סגול חציל, חומים למיניהם.
צעיפים- נדוש וחרוש או שווה ויפה: שווה יפה. מתה על צעיפים.
מעילים ארוכים או עד המותניים: תלוי מה לובשים. עם חצאית, עד המותניים, עם ג'ינס יותר יפה ארוכים.
עדיף בלי כובעי צמר.
משהו מחמם וצמוד עדיף על חולצות סחבה גדולות. בעצם, בבית עדיף סחבה, בחוץ משהו מחמם וצמוד. זה או זה
מכנס מתרחב (קצת) עדיף.
סריגים.
ג'ינס.
לא, בלי כפפות. שאלות מקוריות שלי:
אולסטאר'ס וואנס.
כתובת מתוחכמת.
נפול ונוח.

AmiTutiT14

New member
עונה../images/Emo129.gif

איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכם ואתם מקווים שלא יחזור?
שלושה דברים: האולסטאר (כי חזרתי להיות יחודית איתן), הבגדים עם הצבעים שהעלו את המספר של המשקפיים בכמה מספרים, ופאק, אני זוכרת שהיה עוד אחד אבל אני לא זוכרת אותו:/ כמובן שהגיזרה הגבוהה, והגיזרה היותר מידי נמוכה.
איזה טרנד שחלף הייתם רוצים שיחזור לאופנה?
באמת לא משנה לי, כל עוד זה לא משהו שאני אוהבת.
קרה לכם פעם שקניתם בגד טרנדי וכשהוא יצא מהאופנה פתאום שנאתם אותו?
כן... רק פעם אחת. כשהייתי קטנה וטיפשה בכיתה ו' קניתי מכנסיים מדהימות של גאפ בלונדון, אבל הן לא היו הכי אופנתיות בארץ אז לא לבשתי אותן. היום לצערי הן כבר לא עולות עלי (ולא כי עלו לי השומנים, אלא הסנטימרים
)
צבעים שהכי הולכים: מבחינתי כמובן, כולם, בטעם, ולא צבעים זוהרים בחושך... זה דוחה לדעתי.
צעיפים: זה כמו להגיד על חולצה שזה נדוש. צעיפים זה לא נדוש, אבל זה כן כשחבורת פקאצות חורשת על אותו צעיף במשך כל החורף
מעילים ארוכים. מהסיבה הפשוטה שהם מרזים ועושים את הגוף גבוה יותר (למראה), מחממים יותר ופשוט יותר יפים.
כובעי צמר: רק למי שמתאים מבחינת הגיזרה של הכובע ורק למי שמתאים באופי. לא יודעת איך להסביר:/
חולצות: לדעתי גם חולצות סחבה יכולות להיות יפות. בעיקרון, אני בעד חולצות סחבה וחולצות צמודות.
מכנס מתרחב, עדיף באגיז.
סריגים
תלוי בנסיבות. אני מעדיפה את שניהם. לביצפר רק בג'ינס, לכל מקום אחר איך שאני מחליטה.
כפפות, אבל אני אוהבת בעיקר את האלה הפתוחות איפה שהאצבעות.
אני לא חורשת על חנויות.. אני מסתובבת במקום, רואה משהו שאני אוהבת וקונה. אם כבר, אז על x-boy וציפי אני אסתכל יותר מהשאר.
לא יודעת, עדיין לא הסתכלתי.
TNT תמיד, אני פשוט לא סובלת.
לחרוש? על התלבושת אחידה אני מניחה
אולסטארס
כתובות הדפסים וכל השאר.
ג'ינס נפול נוח ולא צמוד ונמוך שמגיע עד אמצע התחת, וחצאית זה גם סבבה.

למעלה