שאלון (די) ארוך למדוכאים (?).

bזוהר

New member
שאלון (די) ארוך למדוכאים (?).../images/Emo201.gif

או סתם למי שרוצה. זה כמה שאלונים שחיברתי יחדיו מפורום סקרנים ושאלונים (ממש ממש במיוחד בשבילכם. או בשבילי. או סתם כי יבש כאן. אז בשביל הפורום. מה זה משנה). שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר? מה השעה עכשיו? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים? מה הספר האחרון שקראת? כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? יש לך שרשרת? הלכת לראות את הפסטיגל? ושיר נולד? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? יש לך חבר ערבי? יש לך חבר נוצרי? יש לך חברים בכלל? מה הצבע-עיניים שלך? אוהב אותם? מה הצבע-שער שלך? אוהב אותו? מה הצבע של הנעליים שלך? אוהב אותם? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? ומת בתאונת דרכים? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? וקומונה? (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כמה דיסקים יש לך? איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- חתולה- קצפת- פלאפון- גלידה- קיא- בית- נדנדה- כתר- תנ"ך זה או זה: מסטיק או חמצוץ? ארטיק או גלידה? פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? קפה או נס קפה? להתקלח או להיות מסריח? דמקה או שחמט? חם או קר? חוג התעמלות או חוג דרמה? שמואל או שמעון? ברכה או תרצה? ערבית או צרפתית? שאלון או סקר? מוסיקה או נגינה? קבב על האש או שישליק על האש? לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? בריכה או ים? פוקס או TNT? ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם? תיהנו.

bזוהר

New member
קדימה.

שם: זוהר גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 22:08 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מוסיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא חושבת עליהם יותר מדי כי אני לא עושה אותם. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: המון דברים! להיות עם אנני, ללכת להופעות של רונה, לשמוע מוסיקה, להיות עם מי שאני מאוד אוהבת, לרבוץ מול המחשב או מול הטלוויזיה כשיש משהו טוב, לצאת, לבלות, לצחוק, לטייל, לרקוד, לשיר, לנגן, לצייר, לקשקש, לכתוב, ובאמת שזה לא יגמר אז אולי די. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? נו באמת. (זה לא מה שאמרו). איזו מוסיקה אתם שומעים? את המוסיקה שרונה עושה (; מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת. מתנדבים במשהו? לא למה? - בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? הוי. אממ, נראה לי ששירה. בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות זה מצוין, אבל לא כשזה על חשבון עבודה לכסף כי אז איך מתפרנסים?
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? את המילה הנכונה. אשתדל לפחות. ספורט מועדף? ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מיטה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן?
חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה אחלה מגניב
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי מושג מה ארצה לעשות. ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית?שלשום שגרמו לך לצחוק? לפני כמה שעות שמישהו גרם לך אושר? היום בצהריים כשהודיעו לי שמתבטלות שעתיים אחרונונת. מה השעה עכשיו? 22:20 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מתן מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? כן, 1 יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? כן ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? המורדים
אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן.. נראה לי. אבל שכחתי מי. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא חושבת. יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? כן מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? כן מה הצבע של הנעליים שלך? חום?
אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? למה, עכשיו אין לי?
בוב. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבוע מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא זוכרת מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אוף באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? בורדו מה הפרי האחרון שאכלת? בננה היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן
חלון
איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אילנה היא עוד חיה? כן. אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? "לנשום בספירה לאחור", ועוד, נו. מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? זוהר, ניצן, נעמה, אנני, ועוד הרבה זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? קשה.
או
?
או
?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת חתולה-כלב קצפת-תותים
פלאפון-כחול גלידה-סוכריות (כאלה ששמים על גלידה) קיא-חום בית-משפחה נדנדה-ילדים כתר-מלך תנ"ך-קודש זה או זה: מסטיק או חמצוץ? מסטיק ארטיק או גלידה? ארטיק פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? שווארמה קפה או נס קפה? נס קפה להתקלח או להיות מסריח? להתקלח (אבל בפועל אני מסריחה)
. דמקה או שחמט? דמקה (כי שחמט אני לא יודעת). חם או קר? חם, קור אני לא יכולה לסבול. חוג התעמלות או חוג דרמה? פחח. ברור שדרמה.
שמואל או שמעון? שמואל!
ברכה או תרצה? ברכה ערבית או צרפתית? ערבית שאלון או סקר? שאלון מוסיקה או נגינה? קבב על האש או שישליק על האש? אממ.. שישליק לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להיכשל וללמוד מטעויות "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? נרניה ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני דפ ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ניקול קידמן נראה לי. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ בריכה או ים? ים פוקס או TNT? פוקס ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם? באולם.

שאלונים זה טוב לניתוק המחשבה

שם: ניר גיל:17 וחצי שעה להתחלת השאלון: 22:31 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חסרי טעם לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי מה ומתי מה אתם אוהבים לעשות: אומנות, מוזיקה, לטייל אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מקווה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כמה וכמה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? אפשר שלא? איזו מוסיקה אתם שומעים? אוי לא אתחיל נכון? במהרה: אפרת גוש אביב גפן, יוני בלוך, אביתר בנאי, אהוד בנאי, שרון רוטר, המכשפות, יהודית רביץ, קורין אלאל, כוורת, היהודים, פינקפלויד
, אלאניס, נירוונה, ביטלס ועוד ועוד ועוד
מה גורם לכם לאושר? חיוך, אדם מאושר, שקט אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לצערי מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהנשימות לא ייכאבו מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? יש זמן מתנדבים במשהו? לא למה? אמ בעד/נגד: עישון? נגד. למרות שעישנתי אבל מי שרוצה בכייף שלו. סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? תלויי בבנאדם, שאלה טיפשית הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
כשהיא באמת קיימת ולא מתיימרת להיות
יזיזות? למה לא קשר פתוח? לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ברור שפנים מול פנים ("פנים אל מול פנים..." אייפוד/דיסקמן? דיסקמן
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? גם וגם בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? טיפשי. ברור שקנויה
(או שלא..)
התנדבות/עבודה לכסף? לא ובערך אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אין דבר כזה ללא גבולות. כל דבר חייב גבול אחרת נתפרק שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? תהיו עוד יותר כלליים.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה כמובן. סתם לא. ספורט מועדף? ריקודי עם
מתעסק בספורט כל שהוא? ריקודי עם בבצפר (לפחות הולכת לשיעורי ספורט זונות
) וחוג כושר (לה לה לה) בקיבוץ
חוסך כסף או מבזבז? תלוי מה תעשה בכסף במידה וחסכת? הופעות, דיסקים, חברים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן ולא. בעיקרון רות, שלומי, נדיה חברות היא לנצח? שום דבר אינו לנצח מאליו. וגם זה לא. מתישהו נמות סלחן? משתדלת רגיש? יותר מדי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אמ אמ אמ תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להגיד להם שלום ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? בצהריים שגרמו לך לצחוק? עומר. אתמול. שמישהו גרם לך אושר? סופ"ש מה השעה עכשיו? 22:45 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שלומי, מלפני שנתיים מאמין באלוקים? כלשהו, כן. מה הספר האחרון שקראת? שסיימתי? הארי פוטר כמה עמודים יש בו? כמה עמודים יש בו חברים? קראת הארי פוטר?
יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? דבר אליה אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן. ובזמנו הכרתי את עצמי אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? אה יש לך חבר ערבי? לא נראה לי. יש לך חבר נוצרי? לא נראה לי יש לך חברים בכלל? פה ושם מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? כן מה הצבע-שער שלך? כרגע בערך אדום אוהב אותו? כן איזה? אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? את הצפירה שהייתה מעל הבית שלי ואת הממתקים מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. צמתי יש לך בלוג? כן וקומונה? לא בדיוק (אפשר להוסיף קישור). לא. מי שרוצה בפרטי כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבועיים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט ולחם מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? הוא באיזה צבע המקלדת שלך? שחורה באיזה צבע המצעים שלך? סדין ירוק ושמיכה לבנה עם פרחים מה הפרי האחרון שאכלת? אבוקדו נחשב.? היה טעים? ברור אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? רות ז"ל היא עוד חיה? ז"ל אתה נוסע בטרמפים? שאין ברירה יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? 140 בערך איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? כרגע - אביתר בנאי. בכללי פינק פלויד אבל את כולם מה השם האהוב עליך לבן? שי ולבת? ליהי זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
או
?
או
?
או
?
או ?לא משתמשת
או
?
או ?
או ?
!!!
!!! אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום חתולה-נדיה קצפת-תותים פלאפון-חרא גלידה-דודלשי קיא-היום בית-משפחה נדנדה-ילדות כתר-דידו תנ"ך-בגרות זה או זה: מסטיק או חמצוץ?מסטיק ארטיק או גלידה?ארטיק פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה?פלאפל|מאוהב קפה או נס קפה?נס להתקלח או להיות מסריח? מסריחה, נו באמת
דמקה או שחמט?דמקה, לאדעת שחמט חם או קר?קר חוג התעמלות או חוג דרמה?דרמה שמואל או שמעון? שמואל ברכה או תרצה? ברכה ערבית או צרפתית?צרפתית שאלון או סקר?שאלון מוסיקה או נגינה?גםוגם קבב על האש או שישליק על האש?צמחונית לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה?פיקניק להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות?בחירה שלי? "נרניה" או "צ'יקן ליטל"?אה? ג'וני דפ או אדי מרפי?ג'וני
ג'וליה רוברט או ניקול קידמן?ג'וליה מלפפון חמוץ או עגבניית שרי?שרי בריכה או ים?ים פוקס או TNT?פוקס ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם?אה?

שוודה

New member
מתחמקת מכל מה שאפשר

וזה כולל מקלחת, ארוחת ערב, התכוננות למתכונת בעל פה מחר, ולמידה למבחן בביולוגיה. שם: נגה גיל: הזהב. סתם, 18. שעה להתחלת השאלון: 23:17 תיכון/צבא/יסודי/אחר: כיתה י"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע
וביולוגיה רפואית
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא חושבת עליהם לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לקרוא, לנגן, לצייר, שלמוע מוזיקה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? פחות או יותר כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שיש לי שיער כמו של ברביות איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממזרחית. עם דגש לרוק. מה גורם לכם לאושר? בועות סבון, ריח של גשם, שיר טוב, שוקולד על כל צורותיו, צילום יפה, ספר טוב, אוכל של יום שישי בצהריים, כשאני עושה משהו שגורם לאחרים אושר. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית... אבל אחת כיפית! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: איך הלב שמח כשנכנס אליו אורח העולם נראה פורח ופתאום... כשעושים הכל בשניים אז למעלה בשמיים גם הראש מפסיק לחשוב... כמה טוב לאהוב... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לטייל בעולם ולצייר מתנדבים במשהו? כרגע לא למה? כי לקחתי חופש לא תלוי זמן כדי שיהיה לי קצת זמן לעצמי בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
למי שמוכן הכרויות באינטרנט?
זה אחלה מקום להכיר אנשים אבל צריך להיזהר! דמוקרטיה?
יזיזות? מי שמתאים לו שיהיה לו בכיף... לי זה לא מתאים. קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד (למרות שאין לי אחד...) עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ממש לא ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך ספורט מועדף? אירובי, ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? אירובי חוסך כסף או מבזבז? חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שאמא ואבא לא קונים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח שיש. קוראים לה מאיה. חברות היא לנצח? לפעמים סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נראה לי בסדר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מש"קית חילוץ והצלה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? לפני יומיים מה השעה עכשיו? 23:35 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחבר לשעבר מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו כמה עמודים יש בו? 350 בערך קראת הארי פוטר? כן יש לך שרשרת? לא עליי הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לא זוכרת... זה היה מזמן... אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? כן יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן מה הצבע-עיניים שלך? כחול- ירוק אוהב אותם? כן מה הצבע-שער שלך? בלונדיני אוהב אותו? כן מה הצבע של הנעליים שלך? שחור אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? דינגו היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? הייתי בת 3 ואחותי הייתה בת שנה והיהא כל הזמן בכתה אז נכנסתי איתה לממ"ת (מרחב מוגן תינוקי) ושיחקתי איתה. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? כן. שכנה שלי. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בשבט יש לך בלוג? לא וקומונה? כן- קומונה של השבט. (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבועיים בערך מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? במבה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מקלחת באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? כחול מה הפרי האחרון שאכלת? לא אוכלת פירות היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מרים היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? חתולה יש לך חולצה בצבע אפור? לא כמה דיסקים יש לך? בסביבות 30-40 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? רונה קינן, שילה פרבר, הביטלס, יוני בלוך, אפרת גוש מה השם האהוב עליך לבן? עומר ולבת? עומר אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- שמלה שחורה חתולה- ניקיטה קצפת- שוקו פלאפון- קרינה גלידה- באר שבע קיא- שיכרות בית- אהבה נדנדה- גן כתר- מלכה תנ"ך- אלונה גרנדש המורה שלי זה או זה: מסטיק או חמצוץ? מסטיק ארטיק או גלידה? גלידה פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל (אני צמחונית!) קפה או נס קפה? נס קפה להתקלח או להיות מסריח? להיות מסריח. חחח סתם תלוי מתי... דמקה או שחמט? דמקה חם או קר? קר חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה שמואל או שמעון? שמואל ברכה או תרצה? תרצה ערבית או צרפתית? ערבית שאלון או סקר? שאלון מוסיקה או נגינה? נגינה קבב על האש או שישליק על האש? שניצל תירס על האש לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? ללמוד מטעויות "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? לא ראיתי ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני דפ ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ניקול קידמן מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ בריכה או ים? ים פוקס או TNT? פוקס ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם? מסיבת פיג'מות

bזוהר

New member
../images/Emo207.gif- קומונה לשיעמום! ../images/Emo6.gif

הסקר שלהם זה: משועמם? א.כןןן ב. בערך ג. לאאא
אחלה רעיון לקומונה.
"שנייייה חברה שלי מתקשרת אליי! מי זאת..? סתם אחת שהכרתי מקומונה לשיעמום.."

שישיץ

New member
ניסיתי.אני פשוט אוהבת יותר מדי_../images/Emo79.gif

שם: שישי גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 01:36 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: פסיכולוגיה ותיאטרון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מה זה? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: המון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממש לא. לפחות כרגע. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ מה אמרו לכם? טוב לענות על זה זה פשוט נרקיסיטי מידי איזו מוסיקה אתם שומעים? בכללי או עכשיו? השאלה לא ברורה. אני לא עונה! מה גורם לכם לאושר? מוזר, בדיוק רשמתי הודעה ענקית על זה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות עם חיוך שלא יכול לרדת עד שזה כואב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? פףף אל תכניסו אותי מתנדבים במשהו? כבר לא למה? כי אני עסוקה בלישון בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
אבל לא מהאתרים הפתטים שנועדו לזה. דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי בשביל מה אייפוד/דיסקמן? Ipod עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה. אם הייתי יודעת לרקוד
בריאות/עושר? עושר. כי וא יכול לקנות בריאות ברוב המקרים. עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ממש לא. החלטתי למות בירח. ציור מופשט עושה לכם את זה? נו מה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי.. ספורט מועדף? רכיבה על סוסים מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? ממ לא זה ולא זה מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ניתוח עפעפיים. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן. חברות היא לנצח? לא. סלחן? כן רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: כיפי. מיוחד. אליטה
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? איכס אל תזכירו לי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? היום מה השעה עכשיו? 01:40 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי פלא מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? |קוראתעדיין| נפלאות התבונה כמה עמודים יש בו? 500 ומשו קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לאאא ושיר נולד? לאלא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? חברים ובובה פראית אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? לא
מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? מאוד מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? מאוד מה הצבע של הנעליים שלך? חום אוהב אותם? כל כךךך
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? סבא ג'פטו היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? שישבתי במין כוך ענקי מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא וקומונה? כן (אפשר להוסיף קישור). היא סגורה
כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) חודש מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מקדונלדס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? יאו באיזה צבע המקלדת שלך? שחור ןכסף באיזה צבע המצעים שלך? כחול ובייז' מה הפרי האחרון שאכלת? פסיפלורה היה טעים? נחמד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן
איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? כרמלה היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יצא לי. יש לך חיית מחמד? איכ
איזה?
יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? 10-20 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? דמיאן רייס. שהוא בכלל של ברק. מה השם האהוב עליך לבן? טבע ולבת? טבע זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? יווו קשה. אני חושבת ש
או
?
או
?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- טורוטוטו כמו השיר חתולה- שחורה קצפת- לבנה? פלאפון- P גלידה- באר שבע קיא- תיאטרון (שיעור) בית-
(אני רואה את הסמיילי בראש) נדנדה- בית כתר- מיכאל תנ"ך-
בצפר גרם לי לשנוא תנך זה או זה: מסטיק או חמצוץ? מסטיק ארטיק או גלידה? גלידה פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? שווארמה קפה או נס קפה? נס להתקלח או להיות מסריח? להיות מסריח
דמקה או שחמט? דמקה חם או קר? חם חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה שמואל או שמעון? שמואל ברכה או תרצה? תרצה. כמו הכלא. ערבית או צרפתית? צרפתית שאלון או סקר? לא אותו דבר? מוסיקה או נגינה? מוזיקה קבב על האש או שישליק על האש? שישליק על המצלה לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? - ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני דפפפפ
ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ניקול מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? עגבניית שרי בריכה או ים? ים פוקס או TNT? ממ לא ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם? פיג'מה

עונה

שם: שי גיל: בקרוב 17 שעה להתחלת השאלון: 13:12 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חח יסודי... אני תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: למדתי תקשורת תאטרון והעיפו אותי.. (נכשלים) מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? טוב לתירגול.. אבל למי יש כוח בנינו? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה נראה לך? מה אתם אוהבים לעשות: לנגןןן...
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מדי פעם כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? וואו המון.. (כיף לי חח) החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? די נו..
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר מה גורם לכם לאושר? מוזיקה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כימית?!? ברור שמעבר לזה.. הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהכל טוב בחיים.. נראה לי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אפתח פאב גייז משלי ואביא את רונה להופעה של שבוע
מתנדבים במשהו? נוע"ל
למה? ככה בעד/נגד: עישון? נגד (אני מעשנת, אבל בקטנה) סמים? נגד (למרות שניסיתי..) סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נ-ג-ד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? וואי זה קשה.. אני שרה, אז שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף (צריך תקציב לרישיון מאיפשהו) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? צריך גבולות איפשהו.. אבל בקטנה כזה. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי איזה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיגות (אם אין לך את זה אז אין לך את זה.. אל תנסה אפילו) נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? התעסקתי בקראטה פעם... 7 וחצי שנים. וכדורסל סתם בתור תחביב מזדמן חוסך כסף או מבזבז? חוסכת קצת ואז מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תלוי כמה.. אם זה הרבה כסף אז רישיון, או הופעות. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש חברות היא לנצח? אם הרצון הדדי משני הצדדים אז כן סלחן? מאוד רגיש? גם תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב מאוד מאוד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מכ"ית
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע או כמה ימים.. שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? עד לפני 4 חודשים. מה השעה עכשיו? 13:21 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שיר מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? פי.. לא זוכרת כמה עמודים יש בו? לא זוכרת קראת הארי פוטר? כן יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? ל-א מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? ערוץ 24 פתוח כל הזמן אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? יש מצב אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא.. (?) יש לך חבר ערבי? יש לי הרבה ידידים צ'רקסים. (גם מוסלמים, מהבצפר שלי) יש לך חבר נוצרי? לא חושבת.. יש לך חברים בכלל? כן
מה הצבע-עיניים שלך? חומות אוהב אותם? עד כמה שאפשר מה הצבע-שער שלך? חום כהה אוהב אותו? כשהוא מסתדר אני אוהבת אותו. מה הצבע של הנעליים שלך? שחורות אוהב אותם? מאוד איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? חח לא זוכרת היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? כלום.. הייתי בת שנה! מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא. ומת בתאונת דרכים? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי בכפר תבור יש לך בלוג? כן וקומונה? אני כותבת גם בקומונה... אני לא מנהלת אותה (אפשר להוסיף קישור). אני אוסיף. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) 12 יום (קורס מד"צים חח) מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? שניצל מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אממ (זאת המילה) באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? כל מיני מה הפרי האחרון שאכלת? תותים אצל סבתא ביום שישי
היה טעים? מאוד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מכירה.. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אתי היא עוד חיה? אינשאללה חיה ונושמת אתה נוסע בטרמפים? כשאין ברירה כן יש לך חיית מחמד? היו.. איזה? כלבה וחתול.. יש לך חולצה בצבע אפור? קפוצ'ון אפור.. כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי.. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? קשה לשמוע כשאין מערכת ודיסקמן..
מה השם האהוב עליך לבן? אדם ולבת? מורן זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת חתולה- סנובית קצפת- תותים פלאפון- יקר גלידה- טעים קיא- פיכס בית- בידוד נדנדה- נוח כתר- מלך תנ"ך- ג'יפה זה או זה: מסטיק או חמצוץ? מסטיק ארטיק או גלידה? גלידה פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? שווארמה קפה או נס קפה? נס קפה להתקלח או להיות מסריח? בטיול - להיות מסריח. אבל בתכלס? להתקלח. דמקה או שחמט? שחמט חם או קר? חם חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה שמואל או שמעון? משתרצו ברכה או תרצה? אה? ערבית או צרפתית? איכס! שאלון או סקר? סקר מוסיקה או נגינה? נגינה קבב על האש או שישליק על האש? שישליק לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק
להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להכשל וללמוד מטעויות "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? לא ראיתי אף אחד מהם..
ג'וני דפ או אדי מרפי? אדי מרפי יותר מצחיק
ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? עגבניית שרי ברורררררררר בריכה או ים? ים רק בשביל לשבת על החוף.. בריכה בשביל להכנס למים. פוקס או TNT? פיכס ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם? פיג'מות
תיהנו. נהניתי!

טולייצ

New member
../images/Emo221.gif מבול?

שם: אורטל גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 21:18 תיכון/צבא/יסודי/אחר: לקראת סיום י"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעי החברה (פסיכולוגיה+סוציולוגיה) ותאטרון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לפעמים זה מאוד מעסיק אותי אחה"צ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לחפש אושר
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לעיתים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ מה אמרו לכם? אני צנועה חח.. איזו מוסיקה אתם שומעים? נכון לעכשיו-דמיאן רייס,עברי לידר,והמון המון אגדות רוק. מה גורם לכם לאושר? איך אני אמורה לענות על שאלה כזו?
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? עד כה,כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: תחושה,הרגשה שלרוב היא זמנית וחולפת מהר,הרגשה שנעים לחזור אליה במחשבות וזכרונות,ובכללי,רגש,המבטא את מצבו הנפשי והמנטאלי של האדם. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אני לא יודעת מתנדבים במשהו? כרגע לא. למה? אחרי בגרות חורף אני חוזרת למועצה,ומצטרפת לצופים! בעד/נגד:
עישון? תלוי אם זה התמכרות או לא.. סמים? אין לי בעיה עם זה סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? בעד זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים? קשה לי להתמודד עם שיחות פנים מול פנים,אבל ברור שזה עדיף. אייפוד/דיסקמן? אייפוד! בקרוב..
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? עושר [אני חומרנית
אבל כסף קונה הכל..] עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב לבבי
התנדבות/עבודה לכסף? תלוי.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם...
השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? יאפ מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי ובאיזה עניין. ספורט מועדף? רכיבה על סוסים! מתעסק בספורט כל שהוא? אמ..הליכה,שיעורי ספורט חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ארכוש את הדבר עבורו חסכתי,או שפשוט אמשיך לחסוך.. חבר/ה הכי טוב/ה,יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? כן סלחן? כן רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני לא יכולה
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? פקחית טיסה/תאטרון צה"ל ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית? 29.1 שגרמו לך לצחוק? 30.1 שמישהו גרם לך אושר? 30.1 מה השעה עכשיו? 21:31 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? [הוא חדש,זה לא פייר
] חברת פלאפון מאמין באלוקים? לא בדיוק מה הספר האחרון שקראת? קוראת כרגע : נפלאות התבונה,מוזה,ובין דירות [שוב
] כמה עמודים יש בו? בנפלאות התבונה 500 פלוס,במוזה ובין דירות 160 פלוס מינוס.. קראת הארי פוטר? התחלתי,איכס! יש לך שרשרת? יש לי כמה! הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? חדשות אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? במקרה כן
אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא אישית יש לך חבר ערבי? היה יש לך חבר נוצרי? יאפ יש לך חברים בכלל? ייתכן מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? יאפ מה הצבע-שיער שלך? בלונד
אוהב אותו? יאפ מה הצבע של הנעליים שלך? יש המון אוהב אותם? ברור! איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת היית חי בזמן מלחמת המפרץ? אולי,אני לא בקיאה בחומרי מלחמות מה אתה זוכר ממנה? כלום מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא אישית ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל עידן יש לך בלוג? יאפ וקומונה? יאפ כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית? 6 ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פתיתים מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? DVD באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? ירוק מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח [אצל בקו
] היה טעים? מאוד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? לאה היא עוד חיה? יאפ
אתה נוסע בטרמפים? כן
יש לך חיית מחמד? לא איזה? אני רוצה פינגווין,מי בא לאוסטרליה?
יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? בערך 20 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? יהושע,יהלי,עברי לידר [אבל זה משתנה עם הזמן..] מה השם האהוב עליך לבן? אני צריכה לחשוב על זה.. ולבת? כנ"ל זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- בואי.. חתולה- שחורה קצפת- אריק קלפטון פלאפון- זונה גלידה- דובדבן קיא- בירה בית- לבד נדנדה- שי כתר- רונה תנ"ך- ציפי
בגרות עוד שבוע! זה או זה:
מסטיק או חמצוץ? מסטיק ארטיק או גלידה? גלידה פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה?
קפה או נס קפה? נס להתקלח או להיות מסריח? מקלחת
דמקה או שחמט? דמקה
[מי רוצה ללמד אותי שחמט?!
] חם או קר? חם חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה,כי יש מעגל אנרגיה
שמואל או שמעון? שמעון ברכה או תרצה? תרצה ערבית או צרפתית? צרפתית! שאלון או סקר? גם וגם מוסיקה או נגינה? גם וגם
קבב על האש או שישליק על האש? שישליק לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? תלוי,החיים קצרים! "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? צ'יקן ליטל ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני דפ ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ניקול קידמן,כמה שלבן יותר טוב.. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ בריכה או ים? ים
פוקס או TNT?
ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם? נשף!! מסיבת פיג'מות זה גם כיף!

בעודי בבת ים הרחוקה מעירי

ואין שום הופעה של אהבת חיי...אתנחם בשאלון... שם:דניאל גיל:16 וחצי שעה להתחלת השאלון:16:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:שפות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?מה? מה זה...רק תזכירו לי.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לכתוב שירים...לשיר אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא =[ אחכה לאחד שיגלני כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המון.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן =] מה אמרו לכם?אמרו לך שהחיוך שלך כובש?! חחח ועוד מלא דברים מוזרים.. איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק..ישראלי! מה גורם לכם לאושר?להיות נאהבת =] אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אה?! מעבר לזה..הכי חשוב לשאוף מעבר...חח תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שיורדות לי דמעות של שמחה רגשנית שכמותי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?דוגמנית,זמרת דגולה =] מתנדבים במשהו?אכן כן למה?צופים בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד...איזה
שאלה? הכרויות באינטרנט?פויי... דמוקרטיה?אופקורס...אמנסיפציה אמפריה! חחח....למרות שזה שויון זכויות..אבל אותו הדבר.. יזיזות? החיים קצרים..נצלו אותם אני אומרת חח.. קשר פתוח? לא.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים.. אייפוד/דיסקמן?דיסקמן.. עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה,ריקוד..נוו...שתיהם..שירה.. בריאות/עושר?בריאות... עושר/אושר?אושר,כמה קיצ'י... מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלבבבבב... התנדבות/עבודה לכסף?על מנת שאני יחייה...עבודה בכסף...להרגשה מסופקת...התנדבות.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא... ציור מופשט עושה לכם את זה?וואי..כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלויי... אני חושבת שיוריד הילוך ספורט מועדף?גלישה..זה לא אומר שאני יודעת לגלוש.. מתעסק בספורט כל שהוא?הרמת קניות מהסופר לצלחת חוסך כסף או מבזבז?מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?קניית דיסקים ובגדים.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא חברות היא לנצח?לא סלחן?כן..יותר מדי רגיש?כןן...!@!! תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טוב לי עכשיו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מודיעין או טייסת-חייל האוויר ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר?היום מה השעה עכשיו?16:59 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? סלקום חח...ברוכים הבאים.. מאמין באלוקים?יאפ.. מה הספר האחרון שקראת?מממ....עיתון נחשב? כמה עמודים יש בו?מממ....תלויי בעיתון.. קראת הארי פוטר?אויי ואבויי..לא.. יש לך שרשרת?כן הלכת לראות את הפסטיגל?הלוואי =[ ושיר נולד?לא..חיקויי עלוב מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?מצעד הלהיטים ב-24,עיברי לידר-ניסים אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?משה אלפקה אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?מממ....לא.. יש לך חבר ערבי?כן יש לך חבר נוצרי?כן יש לך חברים בכלל?לא חח..משתדלים להיות =] מה הצבע-עיניים שלך?חום-שחור אוהב אותם?כןן!! מה הצבע-שער שלך?חום מגניב =] אוהב אותו?מאווווד מה הצבע של הנעליים שלך?שחורות אוהב אותם?חח כן.. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? רבי...המרבה רגליים הכי חתיך בעולם היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה?כלום מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?ממ..לא ממש ומת בתאונת דרכים?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית?בכיכר...אילתים..תרבות מגונה יש לך בלוג?לא וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) חודש מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?טוסט סלט והר של קוטג' מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?סמרטוט באיזה צבע המקלדת שלך?לבן בז' שחור חחח... באיזה צבע המצעים שלך?כתום צהוב וירוק מה הפרי האחרון שאכלת?תות! =] היה טעים?מממ..מה נראה לכם?!!?...מאוד... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?מריים היא עוד חיה?כן!...טפו טפו טפו אתה נוסע בטרמפים?לא..בעצם פעם אחת חח היה מצחיק יש לך חיית מחמד?כן.. 3 אחים והורים יש לך חולצה בצבע אפור?איכס לא כמה דיסקים יש לך?43 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?היהודים,עיברי לידר,רונה קינן,מוניקה סקס וברי סחרוף מה השם האהוב עליך לבן?ריף!!!... ולבת?טומי,קים,נוף =] זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים) או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-סוכר חתולה-בלע קצפת-תותים פלאפון-נאבד =[ גלידה-שוקולד חם קיא-אלכוהול בית-שירותים נדנדה-ילדות כתר-מלכה תנ"ך-אוסף שטויות זה או זה: מסטיק או חמצוץ?חמצוציםםם-באילת קוראים לזה שטיח... ארטיק או גלידה?גלידה.. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה?שווארמה קפה או נס קפה?נס קפה להתקלח או להיות מסריח?מסריח בטיול של הצופים דמקה או שחמט?דמקה חם או קר?חם חוג התעמלות או חוג דרמה?דרמה שמואל או שמעון? ששמעון ברכה או תרצה? תרצה ערבית או צרפתית?ערבית שאלון או סקר?שאלון מוסיקה או נגינה?מוסיקה קבב על האש או שישליק על האש?קבב לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה?פיקניק להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות?להיכשל וללמוד "נרניה" או "צ'יקן ליטל"?צ'יקן! ג'וני דפ או אדי מרפי?ג'וניייי ג'וליה רוברט או ניקול קידמן?ג'וליה מלפפון חמוץ או עגבניית שרי?עגבניההה בריכה או ים? ים בלילה פוקס או TNT?אפחד מהם ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם?פיג'מוותתתת.. =]

ח ל ו ן

New member
ואם הדרך

מאיה בוסקילה
שם:אלעד גיל:17 שעה להתחלת השאלון:12:25 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת:ביוטכנולוגיה וצילום מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בכיף שיהיה להם לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות:לצלם,לבשל,לנגן,לשחות,כדורעף אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?8, מה אני אמור לענות?? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?21, מאיפה אני אמור לדעת? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שאני חתיך
איזו מוסיקה אתם שומעים?עברית בעיקר
מה גורם לכם לאושר?הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לחיות
אה, ומשהו בתקשורת מתנדבים במשהו?בנ"ע למה?ככה בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה אייפוד/דיסקמן?גם וגם
עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?ברכה קנויה
התנדבות/עבודה לכסף?הייתי רוצה לומר התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?גו וגם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?מילה אחרונה
ספורט מועדף?כדורעף מתעסק בספורט כל שהוא?לעיתים חוסך כסף או מבזבז?מבזבז
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
אייפוד חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אכן חברות היא לנצח?אכן סלחן?אכן רגיש?אכן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני לא יודע תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?שחקים, גל"צ ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לא זוכר שגרמו לך לצחוק?אתמול אני מניח שמישהו גרם לך אושר?אתמול
מה השעה עכשיו?12:30 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?חבר
מאמין באלוקים?כן מה הספר האחרון שקראת?על העיוורון כמה עמודים יש בו?לא זוכר קראת הארי פוטר?כן יש לך שרשרת?לא הלכת לראות את הפסטיגל?לאא ושיר נולד?לאאא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?ארץ נהדרת אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?כן יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?לא יש לך חברים בכלל?
מה הצבע-עיניים שלך?חום אוהב אותם?כן מה הצבע-שער שלך?שחור אוהב אותו?כן מה הצבע של הנעליים שלך?ממ אלה שאני הולך רוב הזמן הן טבע נאות חומות אוהב אותם?מאוד איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לא היה לי|ילדותעשוקה| היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה?כלום מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ממש ומת בתאונת דרכים?
ביום כיפור האחרון- איפה היית?בביהכ"נ יש לך בלוג?לא וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?)עשרה ימים בערך מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?קורנפלקס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?אז באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך?כתום עם אדום כזה מה הפרי האחרון שאכלת?אפרסמון היה טעים?מאוד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
איזה שאלה מוזרה. כן
איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?רחל היא עוד חיה?כן בלי עין הרע אתה נוסע בטרמפים?כל הזמן... יש לך חיית מחמד?כן איזה?כלב, ווילי
יש לך חולצה בצבע אפור?כן כמה דיסקים יש לך?מלאנתלפים איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?אביתר בנאי, שיר טיול, אפרת גוש מה השם האהוב עליך לבן?איתמר ולבת?רותם זה או זה: (איזה אייקון אתם יותר אוהבים)
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?שניהם
או
?ברור ש
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-קצפת חתולה-מיאו קצפת-תותים פלאפון-אורנג' גלידה-שוקולד קיא-איכס בית-בובות
נדנדה-נדנד כתר-מלך תנ"ך-ספר זה או זה: מסטיק או חמצוץ?חמצוץ ארטיק או גלידה?גלידה פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה?שווארמה קפה או נס קפה?נס להתקלח או להיות מסריח? להתקלח דמקה או שחמט?דמקה חם או קר?קר חוג התעמלות או חוג דרמה?דרמה שמואל או שמעון? שמואל ברכה או תרצה? ברכה ערבית או צרפתית?צרפתית שאלון או סקר?שאלון מוסיקה או נגינה?גם וגם קבב על האש או שישליק על האש?שישליק לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה?פיקניק
להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות?להיכשל
"נרניה" או "צ'יקן ליטל"?לא ראיתי
ג'וני דפ או אדי מרפי?ג'וני ג'וליה רוברט או ניקול קידמן?ג'וליה מלפפון חמוץ או עגבניית שרי?שרי בריכה או ים?בריכה פוקס או TNT?פוקס
ולסיום- מסיבת פיג'מות או מסיבה באולם?לישון

למעלה