שאלון הארבע

Nira 222

New member
שאלון הארבע

טוב אולי נתקלתן בו, אולי לא, אבל שאלון הארבע רץ עד לפני כמה חודשים גם בבלוגיה (ובעוד מקומות).. ומכיוון שלא יזיק רענון לפורום... אז הרי לכם/ן:
ארבעה דברים שאינכם/ן יודעים עליי:
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי:
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב:
ארבעה מקומות בהם גרתי:
ארבע סדרות טלוויזיה שאני אוהב/ת:
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה:
ארבעה אתרי אינטרנט בהם אני מבקר/ת על בסיס יומי:
ארבעה מאכלים שאני אוהב/ת לאכול:
ארבעה מקומות בהם הייתי מעדיפ/ה להיות עכשיו:
ארבעה ספרים שתמיד כיף לחזור לקרוא בהם:

יאללה אני עונה

ארבעה דברים שאינכם/ן יודעים עליי: 1.אני לא יודעתלרכב על אופניים. 2.האגודלים שלי לא שווים בגודלם 3.יש לי 10 אחיינים ועוד 2 בדרך 4.אני תמיד ישנה עם מוזיקה (גלגלצ)
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: 1.הדרכה 2.אומנות בעתיד הקרוב 3.טיולים 4.חינוך
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: 1.אישה יפה 2.ריקוד מושחת 3.ריקוד צמוד 4.הנסיכה הקסומה
ארבעה מקומות בהם גרתי: 1.עפולה (בצבא) 2.ירושלים של חיי
ארבע סדרות טלוויזיה שאני אוהב/ת: 1.בנות גילמור 2.חברים 3.וורינקה מארס 4.האוס
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: 1.יוון 2.תורכיה 3.הונגריה 4.וינה
ארבעה אתרי אינטרנט בהם אני מבקר/ת על בסיס יומי: 1.תפוז 2.וואלה 3.nrg 4.גוגל
ארבעה מאכלים שאני אוהב/ת לאכול: 1.שניצל 2.פסטה 3.סלט 4.עוף
ארבעה מקומות בהם הייתי מעדיפ/ה להיות עכשיו: 1.הודו 2.סיני 3.לפלנד 4.אנגליה
ארבעה ספרים שתמיד כיף לחזור לקרוא בהם: 1.אליפים 2.גיא אוני 3.אורי 4.הנסיך הקטן

Nira 222

New member
עונה

ארבעה דברים שאינכם יודעים עליי: אני חולה על אופניים ובכל רגע מצוי נהנית לרכב בעיר אני שונאת להיות תלויה באנשים אני רגישה לכל מיני סוגי ריחות בלתי נסבלים בעליל ניחנתי בדקות אבחנה ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: משגיחה בבחינות בגרות מוקדנית `ויסקונסין` (=לשכת התעסוקה, כן, מחנה העינויים הנ"ל גם סוג של מקצוע) גרפיקאית במערכת עיתון (הנוכחי) ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: "מחץ הדלתא" "נינג`ה אמריקאי" "הג`טסונס" "ספיד" ארבעה מקומות בהם גרתי: בבית בשכונה הקודמת בבית בשכונה החדשה בבית ובעיקר בבית ארבע סדרות טלוויזיה שאני אוהבת: "משמר המפרץ" "אקס מן" "מכושפות" "חברים" ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: ת"א נתניה אילת `ויסקונסין` ארבעה אתרי אינטרנט בהם אני מבקרת על בסיס יומי: "תפוז" "וואלה" You tube Google ארבעה מאכלים שאני אוהבת לאכול: כל מאכל שאמי מכינה פיצה שווארמה המעורב של ממן ארבעה מקומות בהם הייתי מעדיפה להיות עכשיו: בכל מקום עם כל אחת מחברותיי הטובות בחוף הים אל מול השקיעה עזריאלי אצל קרובי משפחה אהובים ארבעה ספרים שתמיד כיף לחזור לקרוא בהם: טרילוגיית "הכוכב" של נורה רוברטס ובעצם כמעט כל ספר שלה "נשף הדמים" סנדרה בראון "אין עשן בלי אש" סנדרה בראון "מר אולי" ג`יין גרין

גם אני עונה

ארבעה דברים שאינכם יודעים עליי: אני אוהבת לישון עם אור דלוק בחדר אני אוהבת בובות פרווה אני תולעת ספרים אני מכורה לטלויזיה ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: "השוטר מבוורלי הילס" "כץ וקרסו" "גבעת חלפון אינה עונה" "טויסטר" ארבע סדרות טלוויזיה שאני אוהבת: "האנטומיה של גריי" "השיר שלנו" "מכושפות" "ncis" ארבעה אתרי אינטרנט בהם אני מבקרת על בסיס יומי: "תפוז" "וואלה" נענע בבלוגים Google ארבעה מאכלים שאני אוהבת לאכול: כל מאכל שאמי מכינה פיצה בארגר קינג לטקס ארבעה מקומות בהם הייתי מעדיפה להיות עכשיו: בכל מקום עם כל אחת מחברותיי הטובות בחוף הים אל מול השקיעה אילת אצל חברים ארבעה ספרים שתמיד כיף לחזור לקרוא בהם: הארי פוטר צופן דה וינצי, מלאכים ושדים, נקודת הונאה וכל ספר של דן בראון כל ספר של ג'ון גרישם אין בעולם אהבה כמו... של סמדר שיר

תורי לענות../images/Emo29.gif

ארבעה דברים שאינכם/ן יודעים עליי: -אני עצובה כמעט כל הזמן -אני עקשנית מאד -יש לי 3 אחיינים שאני מתה עליהם -אני בתוכנית לאכילה נכונה והרזיה בתקווה לרדת הרבה
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: -מצילה -ועכשיו מוכרת
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: -תלמה ולואיז -חלף עם הרוח -עגבניות ירוקות מטוגנות -
ארבעה מקומות בהם גרתי: -רק פה במושב...
ארבע סדרות טלוויזיה שאני אוהב/ת: -האנטומיה של גריי -עקרות בית נואשות -נמלטים -מכושפות
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: -טורקיה -לונדון -קרית שמונה (מזמן
) -ירדן
ארבעה אתרי אינטרנט בהם אני מבקר/ת על בסיס יומי: -תפוז -וואלה -גוגל -NRG
ארבעה מאכלים שאני אוהב/ת לאכול: -אורז -פסטות -שניצלים של אמא -שוקולד לבן
ארבעה מקומות בהם הייתי מעדיפ/ה להיות עכשיו: -ארה"ב -ניו זילנד -אלסקה -עם מישהו שאני אוהבת
ארבעה ספרים שתמיד כיף לחזור לקרוא בהם: -הארי פוטר -הנסיכה הקסומה -ספרי שמות כאלה
-

למעלה