שאלון הדודו .

liatat1

New member
שאלון הדודו .

איך הכרתם את דודו ? איזה שיר שלו הכי אהוב עליכם ? איזה שיר שלו הכי מדבר אליכם ? האם יצא לכם להיות בהופעה שלו ? (אם כן , איפה ? ואיך היה ? ) זהו חלק דל מן השאלון שיבוא בהמשך . תהנו :)

siradler

New member
אני

הכרתי את דודו דרך אחות שלי כשחפשתי דירה וגרתי איתו כשותף במשך שנה וחצי כשיצא עם יותר ברור שהוא גם הדיסק האהוב עלי.

hen 10

New member
טוב אז ככה:

איך הכרתם את דודו ? לבד...היו לי כבלים והוא מנגן בתוכניות של אלי יצפאן,בהתחלה לא ידעתי מה השם שלו עד שמעתי תשיר הראשון שלו שרק יצא וכך ידעתי את שמו! איזה שיר שלו הכי אהוב עליכם ? זוזי! איזה שיר שלו הכי מדבר אליכם ? אני רץ! האם יצא לכם להיות בהופעה שלו ? (אם כן , איפה ? ואיך היה ? לא
(כי הוא מופיע בחיפה! שאלון מאוד כיפי!

liatat1

New member
אני עשיתי את השאלון ולא עניתי ..אז

1.ידיד שלי אמר לי לשמוע את "אני רץ " , ואז התאהבתי. 2 .שיר הכי אהוב - בעיקרון ? כולם .אבל הכי הכי : בדיוק בזמן ,גברת מזרחי . אוף נו ..אי אפשר לבחור . 3שיר שהכי מדבר - ימים צבעונים , נסיכים וסוסים , בדיוק בזמן . 4.לצערי הרב מאוד מאוד...לא .

RTur

New member
עכשיו אני:

איך הכרתם את דודו ? אז זהו שאני לא ממש זוכר.. נדמה לי ששמעתי אותו ברדיו כמה פעמים וזה היה נשמע לי נחמד אבל לא ממש הייתי בטוח אם זה מה שאני אוהב.. בזמן האחרון נכנסתי חזק מאוד לקטע של מוזיקה ישראלית ואחרי שאזרתי אומץ וקניתי את "בדיוק בזמן", בהפרשים של שבועיים בערך גם קניתי את שני האחרים :) איזה שיר שלו הכי אהוב עליכם ? אני מאוד אוהב את טפטופים, פוג אל נאחל, ימים צבעוניים, אני רץ ואבוא אלייך איזה שיר שלו הכי מדבר אליכם ? אבוא אלייך האם יצא לכם להיות בהופעה שלו ? (אם כן , איפה ? ואיך היה ? ) כן הייתי בהופעה שלו בבאר שבע.. הייתה הופעה מדהימה! :)

שלקוששש

New member
איך שאני אוהבת שאלונים

אפה הכרתי את דודו? לא יודעת אם מותר לספרררר אני אוהבת את כל השירים שלו חוץ מהלילה לא ולאט מעט אממ רוב השירים שלו מדברים אליי (מוכשר הדודו הזה אהא) הייתי בהופעה שלו בעיר שאני גרה (נצרת עילית) והיה הכי שבכל העולמות (כמה בכיתי.. חיובי) אני כבר אספר על זה בהמשך צאוווווווווו

למעלה