שאלון הזוי למדיי

hodayoyo

New member
שאלון הזוי למדיי ../images/Emo60.gif

אבל משעשע: עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הופעה אחרונה שהיית בה: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: אתה אוהב אותי?

BaRbiK

New member
תשובות

עבר: שם המורה בכיתה א': אורנה הזיכרון הראשון שלך: הסניליות השתלטה בגיל צעיר..חח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא!בעצם אולי מדי פעם.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:תרבות ישראל שנה שעברה (!) המקצוע האחרון שנכשלת בו: גדנ"ע (של"ח בשבילכם) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת..מחיפה לחיפה חחח בתוך העיר.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה השיר האחרון ששרת: פרח ("שם..בעפר ותכלת..חלקת שלום ישנה..") הדבר האחרון שצחקת בגללו: המנהל המפגר של הבצפר שלי הפעם האחרונה שבכית: יום שבת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: סוכרייה מנטוס אדומה (עכשיו!..חח) הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: בקבוק מיים חצי ליטר השיר האחרון ששמעת: חי מחייך-שי גבסו ובועז שרעבי (מתוך איזשהי תוכני תשתשודר ביוםפ העצמאות..חחח..) הדיסק האחרון שקנית: מוקי-עוקף מלמעלה הופעה אחרונה שהיית בה:היהודים לייב..או שאתם מחשיבים את "כוכב הבמה" (תחרות שירה בין בתי ספר בחיפה) להופעה?! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו! הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי רעיונות.. הווה: שיער נוכחי: מדורג, חום קצת כהה בגלל השטיפה השחורה שעוד לא ממש ירדה בגדים נוכחיים: ג'ינס וגולף שחור ארוך (קרררררררר) תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: להרבה אנשים.. תמונת דסקטופ נוכחית: אח שלי התינוק
חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שי גבסו/דניאל סלומון ועוד כמה שאני לא יכתוב כאן.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא שאני זוכרת.. האם אתה עייף? רעב? עייפהההההההה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: בלי שמות..חח ממה הכי נמאס לך?: מהבצפר שלי ומנאצים ימח שמם!! את מי היית רוצה להרוג? ^^^^^^ הכי פחות מהנה?: ללמוד!או להיות בהופעה של מאיה בוסקילה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא חושבת על זה איפה אתה הולך לגור?: כנ"ל כמה ילדים אתה רוצה?: ^^ באיזה סוג של מכונית תנהג?: ^^ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ^^ חושב הרבה על העתיד?: לא! מפחד ממנו?: קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה: גוד שארלוט/סינרגיה/מוניקה סקס/היהודים ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה (ממליצה!) סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול/כתוב/ירוק/צהוב פריט לבוש אהוב: אין איבר שהכי מושך אותך: עיינים כחולות או ירוקות
אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה שאני אוהבת,שאני בהופעות או שאני סתם עם חברות אתה מרגיש בודד כש: שאני רבה עם אנשים שחשובים לי.. האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הולנד אדם מפורסם שפגשת: שי גבסו!!ועוד כמה..חח..דודי לוי קובי מחט טל מוסרי.יש עוד חחח האם יש לך אילו שהם חרטות:אולי.. קפה אהוב: לא שותה קפה! ריח אהוב: ממ לא משהו מיוחד מה מכעיס אותך: הרבה דברים!במיוחד משתמטים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין..אולי ריקוד אבל גם זה בספק (אחח אני והביטחון העצמי הגבוה שלי) האדם שעושה לך הכי טוב: ממממ לא יודעת..אולי חברה הכי טובה שלי..חח סגנון מוזיקה אהוב: רוק וקצת היפהופ כי אני רוקדת את זה.. חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הולנד מקצוע שנוא: פיזיקה כימיה וביולוגיה מורה אהוב: מירבייי המורה לתנ"ך חחחחחחחחחחחח אוהב את בצפר?:לא! נרדם בשיעורים?: רק שאני ממש עייפה..אני צריכה את השקט שלי שאני ישנה! מעשן?: לא!! נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןן לועס דברים? לפעמים אוהב להתקלח?: כןןןןן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןן אוהב לצחצח שיניים?: לא..אבל חייבים חחח אכפת לך מאיכות הסביבה?:קצת קונה צרובים\\צורב?: מממ לפעמים..תלוי מי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: דיסקים והופעות ישן הרבה?: שאני יכולה נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: מממ כה.. גופיות?: קצת אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: כה שמש או גשם?: שניהם ביחד יום כן יום לא רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קררר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לא אתה אוהב אותי? את יויו?בטחחחחחחחחחחחחחחח

אתוש17

New member
תשובות לשאלון..

אבל משעשע: עבר: שם המורה בכיתה א': אילנית הזיכרון הראשון שלך:אממ לא עולה לי כרגע משו האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:יש מצב בעברי הרחוק מאוד שהייתי קטנה.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:יש מצב..לא זוכרת משו ספציפי המקצוע הראשון שנכשלת בו:וואלה לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתכונת במחשבת..:/ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת מיהוד למודיעין איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:חביבה השיר האחרון ששרת:אני בנאדם-אודי דוד הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברות שלי..היום.. הפעם האחרונה שבכית:יום חמישי האדם האחרון שראית:אחותי.. הדבר האחרון שאמרת:"סדרי מיד תחדר לפני שההורים חוזרים" (לאחותי..) הדבר האחרון שאכלת:קוטג' הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:בורקס השיר האחרון ששמעת:יש לי סיכוי-יהודה סעדו הדיסק האחרון שקנית:דניאל סלומון-רבות הדרכים הופעה אחרונה שהיית בה:ההופעה בלטרון ליום העצמאות שתשודר בערוץ 2.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:ההורים שלי בחו"ל אז כל השבוע עשיתי הכל.. הדבר הכי מטורף שעשית:לא זוכרת.. הווה: שיער נוכחי: חום בהיר שעבר חינה.. בגדים נוכחיים:חולצה קצרה&מכנס שחור תכשיטים נוכחיים:טבעת.. צמידים.. ועגילים.. עצבנות נוכחית:מהמתכונת שאני צריכה ללמוד אליה ומאחותי.. התגעגעות נוכחית:עזבו.. תמונת דסקטופ נוכחית:שקיעה בים חבר\\ה?:ברגעים אלו ממש לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:דניאל,שיוש,ויש עוד כמה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן.. לחרוש למתכונת.. האם אתה עייף? רעב?עייפה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?ידיד שלי..(זה תמיד נחמד..) ממה הכי נמאס לך?:מהחיים?! סתם..הרבה.. את מי היית רוצה להרוג?לשרף אם כבר.. תבצפר.. הכי פחות מהנה?:ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:שאלה טובה..נקווה שלא מנקה.. איפה אתה הולך לגור?:"ימים יגידו.." כמה ילדים אתה רוצה?:3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:לאדעת.. קודם שיהיה רישיון אח"כ נדבר.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה באושר ועושר עם עבודה טובה.. וילדים.. ובעל אוהב ולהיות מרוצה ממה שהספקתי במהלך כל השנים.. חושב הרבה על העתיד?:לעיתים רחוקות.. מפחד ממנו?:לעיתים רחוקות וקצת בכללי: להקה אהובה:אתניקס,משינה,היי פייב ז"ל..אפשר גם זמרים?! יש לי הרבה.. שי גבסו.. דניאל סלומון..יהודה סעדו..גלעד שגב,משה פרץ,אודי דוד,501 סנט,אמינם..(זה לא יגמר..) ספר אהוב:לא זכור.. סופר(ים) אהוב(ים): אין מישו ספציפי.. צבע אהוב:כחול.. פריט לבוש אהוב:ג'ינס.. איבר שהכי מושך אותך:עיניים..האור שבנשמה.. אתה שמח כש:מצחיקים אותי.. כשקוראים דברים משמחים.. כשאני בהופעות של גבסו ודניאל..כשדניאל שולח לי מייל..כשאני נהנת מהחיים.. אתה מרגיש בודד כש:אני כועסת ורבה עם אנשים.. האם אתה חושב יותר מדי:כן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:זאת הארץ שלי.. אדם מפורסם שפגשת: סער בדישי..שי גבסו.. דניאל סלומון.. אמיר פיי גוטמן דרור קורן,הראל מויאל,נינט,הראל סקעת,בן ארצי,פריצי,צביקה הדר,אגם רוטברג ואממ לא זוכרת.. האם יש לך אילושהם חרטות:כן.. קפה אהוב: קפה טורקי!:) ריח אהוב:פרחים..בוסם אולטרה ויולטט מה מכעיס אותך:אנשים צבועים..זילזול.. חוסר אכפתיות..התעללות בבע"ח.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יושר.. אני תמיד אגיד את מה שאני חושבת.. האדם שעושה לך הכי טוב:לאדעת.. סגנון מוזיקה אהוב:היפ הופ וישראלי.. חדר אהוב בבית:פינת המחשב!:) ומרפסת..(כשיש שמש) מקום אהוב בעולם:לאדעת..הייתי רק בארץ.. מקצוע שנוא:מתמטיקה.. מורה אהוב:יש לי כמה.. אוהב את בצפר?:למה נראה לכם?! נרדם בשיעורים?:יאפ מעשן?: נופ נפגע (רגשית) בקלות?:תלוי באיזה זמן תופסים אותי.. נותן מעצמך?:יאפ אוהב לפוצץ נייר בועות?יאפ לועס דברים?לפעמים.. אוהב להתקלח?:יאפ אוהב להתעטש?:נופ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:יאפ אוהב לצחצח שיניים?:לא מפריע.. אכפת לך מאיכות הסביבה?:יאפ קונה צרובים\\צורב?:יאפ..משתדלת לא ישראלי.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?:רישיון.. ישן הרבה?:נופ נקשר לחפצים?:יאפ אוהב חולצות גזורות?:נופ גופיות?: יאפ אוהב לטייל?: יאפ אוהב כפכפים?: נופ שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:נעים! ילדותי?:לפעמים.. חולם בהקיץ?:לפעמים.. אתה אוהב אותי?אממ מחבבת קלות..;)

hilape

New member
תשובות לשאלון

שם מורה בכיתה א : אסתר זיכרון ראשון : בית מעץ צעצוע שבנו לי כילדה מפני שביקשתי להתישב בתוכו לזכור את הזיכרון הראשון אך ישנם רבים אך עדיין לא הגעתי לאחרון תקופת ילדות וכיצד נהגתי בה זקנה בגוף ילדה עוד שהילדה בראה אותי אישה אכילת דברים מוזרים עד עתה זה קורה לי בננה ולחם לדוגמא :) ושאר מאכלים מעורבבים מקצוע שבו נכשלתי ריקוד בלט מי שמכיר אותי יודע מדוע :) המקצוע האחרון אותו כישלון של מקצוע ראשון בניסיון חוזר ריקוד בלט האם עברתי דירה -כעת לקראת מעבר כיצד להגדיר את ילדותיי חיתוך עמוק צורב בגסיסה ארוכה בזעקת קללה ילדות שבאה מכאב השיר האחרון ששרתי בכל סיום יש התחלה חדשה השיר שצחקתי בגללו דויד אוהב אותך ורוצה לעשות לך בת שירו של דודי לוי הפעם האחרונה שבה בכיתי נפשי לא ידעה מנוחה מדמעות למרות החוזק האדיר שבה האדם האחרון שראיתי (ידיד שהתאבד) הדבר האחרון שאמרתי :) אינני מפסיקה לומר הדבר האחרון שאכלתי אין סוף לאכילה היא מרכזית בחיי האדם הדבר האחרון ששתיתי מיץ שקדים בהחלט פעם ראשונה ואחרונה הדבר האחרון שקניתי חצי תליון שכתוב עליו חופש זה היה הדבר האחרון שקניתי בעבור חברה קרובה היא לא לקחה את החופש רק את התליון אינו הדבר האחרון שנשאר יש הרבה ממנו צריך רק להשיג אותו השיר האחרון ששמעתי אין סוף לשירים זהו המזון הרוחני והגשמי מנגינת האדם לעולם אינה מסתיימת הדיסק האחרון שקניתי אוליבר שנטי וחברים ההופעה האחרונה שהייתי בה איש השערוריות כמובן מייקל גקסון בהופעתו בתל אביב ב93 בפארק הירקון מאז לצערי הוא התפרק מתי עזרתי בפעם האחרונה לאמי אני דבוקה בנאמנות ובאהבה אינסופית לאימי למשפט כבד את אביך ואימך תמיד היתה משמעות נערצת בעיניי עצלנות זאת לא דרכי הדבר הכי מטורף שעשיתי לא עשיתי כלל דברים מטורפים כעת תם ונשלם פרק א פרק ב ההווה שיער נוכחי שחור בגדים נוכחיים נשיים וצנועים תכשיטים נוכחים טבעות מכסף עדינות נכון לעכשיו אני מעצבת אותם עצבנות נוכחית אין כעת נוכחות שכזו מפני שעדיין לא כיבו לי את המחשב או לקחו ללא רשותי את הדיסק של דניאל סלומון ************** ולמען האמת יקיריי אינני אישה עצבנית כלל אני בנויה מרוך אנושי מלטף תמונת דסקטופ כמובן תמונתי עם דניאל על צג המחשב מהופעתו במועדון הבארקה בבאר שבע שאלה נוספת שנשאלה האם בנוגע למערכת יחסים אכן יש כזו בחיי אהבת חיים גדולה ובקרוב הוא הופך להיות גם בעל מסור אדם שברצוני שיהיה כאן ברגע זה כמובן החבר הנפלא שלי האם אני מתחמקת ממטלה שברצוני לבצע מעולם לא מי שרוצה להשיג את רצונותיו חייב לעמול למענם כדי לדעת לחיות נכון עייפה : אינני עייפה אני קשר אטומי בנפשי המצבר תמיד טעון רעבה בוודאי אלך להכין לי שניצל תירס עימכם הסליחה מיד אשוב :) את מי הייתי רוצה הכי לחבק את החיים את החופש את החבר שלי ואת דניאל סלומון ממה הכי נמאס נמאס לשמוע את המילה נמאס מפני שלא נמאס לי מדבר השאלה האחרת הבאה היא את מי היית רוצה להרוג מדוע להרוג כאשר יש חיים יפים לחיות אותם ואנשים יפים לחיות עימם אני בעד שלום בית עולמי תמיד הייתי כזו מה הכי פחות מהנה להביט בכוכב נולד אל תלכו לכוכב נולד שאלות בנוגע לעתיד הקרירה שלי הולכת להיות להמשיך בלמידת הפסיכולוגיה בחינוך להמשיך לכתוב ספרים ולמסור את עולמי בהם להתמסד להביא ילד נפלא אל העולם המבורך הזה להמשיך להלחם כדי לנצח את עצמי ולהגשים אותי מאחורי הפחד ולחזור בתשובה אז מה היתה השאלה :) שאלה אחרת כמובן היכן אני הולכת לגור כל חיי גרתי בשכל אינני מתכוונת לעבור משם :) אני הולכת לגור בבאר שבע עם כלב ילד בעל ופרחים בעלית הגג כשהשמש מאירה בכל בוקר בלבן כמה ילדים פרו ורבו ומלאו את הארץ באיזו מכונית אנהג לא אנהג היכן הייתי רוצה למצוא עצמי בעוד כ15 שנה מהיום רבים נוהגים לומר את רצונם אך אין לדעת מה יוליד המחר אינני פוחדת מין העתיד משום שאין עתיד העתיד הוא ההווה בכל זמן נתון וזאת משום שאין אנו חיים חיי נצח וקצת באופן כללי כנדרש בשאלון להקה אהובה pink ployd ספר אהוב נפלאות התבונה אישה יקרה יהונתן גפן סופר אהוב עילי גורליצקי רם אורן לואיז לי היי צבע אהוב כחול כמובן ים חופש צבע צהוב רוך אהבה אנרגיה צבע ירוק פריחה ליבלוב צבע לבן טוהר זיכוך לבוש מושך לבוש צנוע ואלגנטי איבר מושך העיינים ראי הנשמה האם אני שמחה איש אינו יודע מה הוא אושר אמיתי ישנם רק רגעים ממנו אושר זו הרגשה אישית של האדם בדידות כעת לא אך היא מצאה לה בית הרבה שנים בחיי האם אני חושבת יותר מדיי אני חיה את המחשבה האם הייתי יכולה לחיות בכל מקום בעולם לא אדם מפורסם שפגשתי דניאל סלומון עמיר בניון צביקה הדר עברי לידר צביקה פיק חרטות שאלת הודיה האם ישנם קיימת בליבי דרך הסליחה ואילו הייתי פוגעת במישהו הייתי מביעה אותה אך לא פגעתי קפה אהוב קפה נמס מוקצף ריח אהוב בשמים ופרחים מה מכעיס אותי שהאנושות כואבת ולא מטפלים בה מספיק שיש ילדים רעבים ומוכים מה הכישרון שלי אני מכירה את הערך הקיים ומה שטמון בי אך אינני רגילה להלל אותי שאלת אז עניתי האדם שעושה לי טוב אמי ואבי אחותי אחי חבר שלי סגנונות של מוסיקה אהובים קלאסית מוצארט yanni יוהן סבסטיאן באך ריצארד קליידרמן לונארד כהן מוסיקה ישראלית דניאל סלומון ריטה ריקי גל יהודה פוליקר שלום חנוך אריק סיני יוני בלוך ארקדי דוכין עמיר בניון אריק אינשטיין ורבים וטובים ומוסיקה גראגוריאנית חדר אהוב החדר האינטימי שלי מקום אהוב בעולם פריז מורה אהוב לא היו מורים אותם אהבתי מפני שאותם מורים לא ידעו להיות מורים הם נכשלו בדרכם לא אהבתי כלל את בית הספר בעברי הייתי חייבת להיות ערה לא הייתי נרדמת ואילו היתה אפשרות שכזו ילדים כבר היו נוהגים להעיר אותי בשיטת המקל והגזר האם אני נפגעת רגשית בקלות אני מאוד רגישה אך גם מחוסנת יש לי הגנה אני מצויידת בנשמה נותנת מעצמי בכמויות בהנאה ובאהבה רבה אכן מעולם לא פוצצתי משהו אני לועסת דברים מסטיק לימון אוהבת להתקלח כמובן הדבר האהוב עליי ביותר אכפת לי מאיכות הסביבה אינני קונה צרובים אינני ישנה הרבה אני אוהבת שמש וגשם אני אדם חם בוגרת מדיי חולמת בהקיץ אינני חולמת בהקיץ יש בי יותר מדיי מציאות לחיות אותה אינני צריכה לחסוף כסף יש לי אותו בכל עת שברצוני ולשאלה האחרונה האם אני אוהבת אותך אני אוהבת לאהוב אנשים וגם את בניהם

hilape

New member
אגב להשלמת החסר

בהמשך לשאלון יש לציין שאני אוהבת חולצות גזורות ובמידה ואינן גזורות אני גוזרת אותם

../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חווה!! הזיכרון הראשון שלך:לאדעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא נראלי המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה:X המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:כיף. השיר האחרון ששרת:זה עושה לי שמח הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה הצחיקה אותי הפעם האחרונה שבכית:היום האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת:זה עושה לי שמח? הדבר האחרון שאכלת:מסטיק הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:הייתי במגה
השיר האחרון ששמעת:סרט של סקס-עכשיוP: הדיסק האחרון שקנית:אינקפציה
הופעה אחרונה שהיית בה:דניאל סלומון:) הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית:לאדעת הווה: שיער נוכחי:ג'יפתי בגדים נוכחיים:מכנס שחור,חולצה אפורה. תכשיטים נוכחיים:O: זה לא ייגמר,3094853094850348 צמידים. 5 שרשראות. 5 עגילים,טבעת
עצבנות נוכחית:ררר סטייק התגעגעות נוכחית:אחשלי תמונת דסקטופ נוכחית:אחשלי חח חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אני מעדיפה לשתוק האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כה האם אתה עייף? רעב? עיפה! את מי אתה הכי רוצה לחבק?:אני מעדיפה לשתוק גם כאן ממה הכי נמאס לך?:מהכל את מי היית רוצה להרוג?רשימה ארוכה הכי פחות מהנה?:לאדעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:שאלה טובה איפה אתה הולך לגור?:גם שאלה טובה כמה ילדים אתה רוצה?:2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:תלוי בכסף חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:לאדעת חושב הרבה על העתיד?:ממש לא מפחד ממנו?:כן וקצת בכללי: להקה אהובה:יש הרבה. כרגע אינפקציה ספר אהוב:הרבה זמן לר קראתי ספר סופר(ים) אהוב(ים):לאדעת צבע אהוב:שחול\שחור\אדום פריט לבוש אהוב:מכנס איבר שהכי מושך אותך:חח לא יודעת אתה שמח כש:כש...שאלה טובה אתה מרגיש בודד כש:שאני בודדה?! האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה אדם מפורסם שפגשת:הרבה האם יש לך אילושהם חרטות:הרבה קפה אהוב:עלית ריח אהוב:טיפקס,בנזין וכל אלה
מה מכעיס אותך:אני בנאדם עצבני,הכל. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני ממש לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב::X סגנון מוזיקה אהוב:רוק[?] חדר אהוב בבית:חדרי הקט:) מקום אהוב בעולם:אנגליה! מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:המורה שלי למתמטיקה....חמוד. אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:לפעמים מעשן?:לא קבוע. נפגע (רגשית) בקלות?:מאוד נותן מעצמך?:ל.? אוהב לפוצץ נייר בועות?כההה לועס דברים?כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?:מה יש לאהוב בזה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כה!! אוהב לצחצח שיניים?:מה כיף בזה? חח אכפת לך מאיכות הסביבה?:לא קונה צרובים\\צורב?:אני צורבת את המקוריים שלי שאני יוצאת מהבית.[טיול וכו'] אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי לאן חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?: כה נקשר לחפצים?:תלוי למה אוהב חולצות גזורות?: רק גזורות גופיות?:לפעמים אוהב לטייל?:לא אוהב כפכפים?: מאוד שמש או גשם?:גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:גם וגם ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?: כן אתה אוהב אותי?בטח

all star girl

New member
אחלה שאלון ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נראה לי רותי, לא זוכרת. הזיכרון הראשון שלך: שאחותי נכנסה בחלון של המרפסת במלון בקפריסין האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לפעמים המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי חשבון (פעם ביסודי קראו לזה חשבון) המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף השיר האחרון ששרת: מסעדות דגים של אינפקציה הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי אמר משהו טיפשי הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: בטי (הכלבה שלי
) הדבר האחרון שאמרת: מסעדות דגים הדבר האחרון שאכלת: סלט פירות הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אולסטאר השיר האחרון ששמעת: מסעדות דגים הדיסק האחרון שקנית: נראה לי מציאות נפדרת של היהודים הופעה אחרונה שהיית בה: ההופעה שהייתה בשבת בנמלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: קודם הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה
הווה: שיער נוכחי: כזה עד אחרי הכתפיים בגדים נוכחיים: ג'ינס חולצה שחורה ואולסטאר תכשיטים נוכחיים: הרבה צמידים כמה שרשראות וטבעת אחת עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: אני ועברי לידר חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אחותי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ידיד הכי טוב וחברה הכי טובה ממה הכי נמאס לך?: מביצפר את מי היית רוצה להרוג? אפאחד הכי פחות מהנה?: לא דעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: וטרינרית ותהיה לי להקה איפה אתה הולך לגור?: בהתנחלויות כמה ילדים אתה רוצה?: לא דעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא דעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא דעת חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים, אינפקציה ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: שחור, לבן פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: מממ לא דעת אתה שמח כש: מצחיקים אותי אתה מרגיש בודד כש: אממ לא דעת האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא דעת אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר, דניאל
האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נסקפה ריח אהוב: טיפקסס מה מכעיס אותך: שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא דעת האדם שעושה לך הכי טוב: החברים כי טובים שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: חדרי הקטן מקום אהוב בעולם: לאדעת מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: *מרימה גבה* אוהב את בצפר?: לאאא נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי מי זה שפוגע נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? רק אני לא דעת מזה? :-\ לועס דברים? אהא אוהב להתקלח?: אממ נניח אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: קצת קונה צרובים\\צורב?: לאא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: בערך נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לפעמים אוהב כפכפים?: לא ממש שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לאדעת ילדותי?: לפעמים
חולם בהקיץ?: הרבה אתה אוהב אותי? אממ אני לא יודעת מי את...
מי את?

hodayoyo

New member
את אל תשאלי שאלות../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

את אוהבת אותי וזהו!

hodayoyo

New member
תראו איך אני משקיעה בכם..../images/Emo60.gif

גם מעתיקה שאלון מפורום אחר
גם עונה עליו שוב מחדש
וגם יש לי מחר מתכונת ואני עומדת להיכשל ואני לא לומדת
עבר: שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: אבא שלי מרכיב אותי על הכתפיים ואני מתופפת לו על הקרחת
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כהה שיחקתי כדורגל האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כל ערב פק"ל אחותי הכינה לי חביתה ומרחתי עליה קוטג' ועל זה קטשופ... מה, לא טעים?!?!?
המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תושב"ע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת- מרמת דוד (אי שם ליד הכינרת) לרעות, כשהייתי בת 3 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה
השיר האחרון ששרת: מסיבה כלשהי אני מזמזמת עכשיו את "משאלה" של בועז שרעבי הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפרק האחרון של הפי טרי פריינדז הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה דקות, אמא שלי הנחמדה האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: קרקר עם שוקולד
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ספר לאחיין שלי
השיר האחרון ששמעת: לא יודעת, יזהר אשדות שר לידי בטלויזיה הדיסק האחרון שקנית: בית הבובות-מדפים הופעה אחרונה שהיית בה: סינרגיה ביום חמישי שעבר
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
עכשיו ברגע זה מדפיסה לה עבודות הדבר הכי מטורף שעשית: ?! הווה: שיער נוכחי: קצת אחרי הכתפיים, חום- אדום (חינה
) בגדים נוכחיים: חצאית ג'ינס, חולצה קצרה וסווצ'ר (קר לייי) תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: על כל העולם. שישרף כבר!! התגעגעות נוכחית: - תמונת דסקטופ נוכחית: רקע כחול חלק חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד, לא אוהבת אנשים, רוצה להיות לבד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כל הזמן... מחר מתכונת ואני לא לומדת האם אתה עייף? רעב? גם וגם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד, כנ"ל מישהו שהייתי רוצה שיהיה פה ממה הכי נמאס לך?: מהכל את מי היית רוצה להרוג? אוווו הרבה אנשים הכי פחות מהנה?: ?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: כל דבר שאפשר יהיה להתקבל אליו בלי בגרות?! איפה אתה הולך לגור?: אי שם בארץ כמה ילדים אתה רוצה?: מה 'כפת לי?! לא ממש חשבתי על זה.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ?! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: קודם שאני אחיה עד אז.. חושב הרבה על העתיד?: בעיקר על זה שלא יהיה לי.. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ומוניקה ספר אהוב: V סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן, אורי אדלמן וכד' צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב: הנעליים השקסיות שלי של שבת איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מצליח לי אתה מרגיש בודד כש: תמיד האם אתה חושב יותר מדי: בעיקר כשרע לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טוב לי בארץ אדם מפורסם שפגשת: דניאל
האם יש לך אילושהם חרטות: כן, כל הזמן קפה אהוב: אייסקפה של ארומה ריח אהוב: של אחרי הגשם מה מכעיס אותך: יותר מידי דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני סולחת בקלות (שזה רע בשבילי:/) אלא אם כן עשו לי משהו ממש רע ואז אפשר לשכוח ממני האדם שעושה לך הכי טוב: אחיין שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר עם המחשב
מקום אהוב בעולם: בארץ מקצוע שנוא: כל מקצועות הקודש (תושב"ע, מחשבת(מי אמר מתכונת?!), תנ"ך וכד) מורה אהוב: המורה שלי למתמטיקה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: רק כשאני ממש עייפה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: יותר מידי בקלות נותן מעצמך?: הכל אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח לועס דברים? בטירוף אוהב להתקלח?: תלוי מתי אוהב להתעטש?: לא, אבל מתעטשת בכל זאת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: ככה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אמממ ככה קונה צרובים\\צורב?: רק לועזי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי מתי ומה המרחק שצריך ללכת חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כשיש לי אפשרות.. נקשר לחפצים?: יאפ אוהב חולצות גזורות?: בתור פיג'מה גופיות?: לא אוהב לטייל?: כהה אוהב כפכפים?: כהה שמש או גשם?: גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קרררר ילדותי?: יאפ, סרטים מצויירים רולזזז חולם בהקיץ?: לא אתה אוהב אותי? את עצמי?! לא ממש..

רמת-דוד? את בטוחה??

אני גר ליד קיבוץ בשם רמת-דוד, והוא לא ממש קרוב לכנרת...
עליו את מדברת? ואיפה זה רעות?

hodayoyo

New member
אי שם באיזור חחח../images/Emo60.gif

עזוב, הייתי בת 3, חוץ מביקורים אין לי שמץ של מושג מהמקום הזה וזה כן בכיוון הכנרת.... לא?!
לא משנה, החוש כיוון שלי לא משהו חחח יש לידכם קיבוץ בשם שדה יעקב?! אם כן, אז שם חח ורעות זה ליד מודיעין... אממ חצי שעה מת"א וחצי שעה מי-ם

התשובות שלי ../images/Emo20.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דליה (אלוהים יודע איך אני זוכרת) הזיכרון הראשון שלך: גיל ארבע צילום תמונת גן עם אבעבועות האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא!!!!! המקצוע הראשון שנכשלת בו:אנגלית כידה ד' המקצוע האחרון שנכשלת בו: אגלית כיתה ט למרות שזה יכול לקרות גם בפיזיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן כשהייתי בת שנתיים לדירה הנוכחית עכשיו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית השיר האחרון ששרת: רבות הדרכים (כול היום אני משגעת את הסובבים עם השיר ) הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי דיברה כמו המורה השנואה עלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: תודה הדבר האחרון שאכלת: תפוח אדמה מטוגן בקמח וביצה הדבר האחרון ששתית: מים!!! הדבר האחרון שקנית: עיתון מעריב לנוער השיר האחרון ששמעת: את השיר האהבה הדיסק האחרון שקנית: זה היה מזמן כבר לא זוכרת הופעה אחרונה שהיית בה: לא זוכרת כבר אני לא הולכת הרבה למופעים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעה הדבר הכי מטורף שעשית: נעלתי את אח שלי בחדר בזמן ההפתעה ליום הולדת שלו הווה: שיער נוכחי: חום אסוף בגדים נוכחיים: חולצת בית ספר ומכנסי בית תכשיטים נוכחיים: עגילי הזהב על האוזניים עצבנות נוכחית: על הרדיו התגעגעות נוכחית: לילד מהכיתה שלי תמונת דסקטופ נוכחית: האבנים המגניבות שיש באנגליה חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ילד מהכיתה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן! האם אתה עייף? רעב? עיפה כן רעבה לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את... ממה הכי נמאס לך?: מתחיל להמאס לי מהשאלון את מי היית רוצה להרוג? ילדה מכיתה שלי הכי פחות מהנה?: בית ספר!!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: יש מצב לא בארץ!! כמה ילדים אתה רוצה?: 3 הכי הרבה באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חייה עם האהבה עבודה ותינוקי קן חושב הרבה על העתיד?: לא ממש רק פעם בשלושה ימים מפחד ממנו?: ....? וקצת בכללי: להקה אהובה: תאקט ספר אהוב: הארי פוטר סדרת סודות נעורים סדרת הארטימס פאול סופר(ים) אהוב(ים): הסופרים של הספרים הנ"ל צבע אהוב: ורד קרם פריט לבוש אהוב: הכול חוץ ממיני איבר שהכי מושך אותך: עניים אתה שמח כש: אני מדברת עם אנשיים שאכפת להם אתה מרגיש בודד כש: אני עצובה האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: דסנילנד ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: אף לא אחד! האם יש לך אילושהם חרטות: כן ... קפה אהוב: אני שנאת קפה ! ריח אהוב: של פרחים מה מכעיס אותך: אנשים מעצבנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני מקשיבה לאנשיים האדם שעושה לך הכי טוב: אח שלי הממוש סגנון מוזיקה אהוב: כמעט הכול חוץ מרוק כבד חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם: הים! מקצוע שנוא: פיזיקה מורה אהוב: המורה להסטוריה אוהב את בצפר?:לא ממש נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: כן מאוד בקלות נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור לועס דברים? רק עיפרון ועט אוהב להתקלח?: ברור אוהב להתעטש?: לא רק כשיש מבחן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: תלוי איזה דיסק אם זמר שאני אוהבת לא... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?:כן נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:לא ממש גופיות?:לא ממש אוהב לטייל?: בשביל הכיף אוהב כפכפים?: ברור שמש או גשם?: שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: טיפה חולם בהקיץ?: כן אתה אוהב אותי? אין לי סיבה לשנוא אותך!

Mעיינוש

New member
החלטתי לענות..לא על הכל ../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ויקי? האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין לי שמץ המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן,אותה עיר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: הכי טובה שיש? :p השיר האחרון ששרת: מממממ..חורף הדבר האחרון שצחקת בגללו: מממ עם חברה שלי , היום לא זוכרת על מה..כל מיני הפעם האחרונה שבכית: אממממממ....לא זכור לי האדם האחרון שראית: בנתיים? זאת אמא , מקודם חברה הדבר האחרון שאמרת: טוב? הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: נראה לי בגדים השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: 70% של עברי לידר הווה: שיער נוכחי: חום+גוונים בגדים נוכחיים: עזבו..חחחחח תכשיטים נוכחיים: טבעת..הדבר היחידי שנקרא תכשיט כי צמידים מחרוזים זה לא.. התגעגעות נוכחית: מממ..? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אתם לא מכירים,לא יעזור. :p האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? נמנמ..לא שידוע לי האם אתה עייף? רעב? לא עתיד: חושב הרבה על העתיד?: מממ..לא וקצת בכללי: צבע אהוב: לבן,שחור,כחול,אדום. אתה שמח כש: בגלל המון סיבות. אתה מרגיש בודד כש: מממ..לאדעת..צריך לחשוב על זה יותר לעומק האם אתה חושב יותר מדי: לא נראה לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אאאמממ..איפשהו בחו"ל..בעצם לא בטוחה שהייתי רוצה בחו"ל. אדם מפורסם שפגשת: כל מיני..דוגמא? עפר שכטר,יעל גולדמן. סגנון מוזיקה אהוב: הכל? כמעט. חדר אהוב בבית: הסלון..החדר שלי. אוהב את בצפר?: לרוב לא.. נרדם בשיעורים?: בחיים לא מעשן?: לאאא נפגע (רגשית) בקלות?: כן..לפחות בעבר. נותן מעצמך?: מרגישה שכן. אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן
לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: חחחח עניתי על זה והבנתי שהתשובה מביכה,כולם יחשבו שזה לא..אבל..לא משנה,תחשבו גם ללא וגם לכן יכול להיות משהו מביך. אוהב להתעטש?: מה כייף בזה? :-O שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןן חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: איך? יש ביצפר! בעכס. שמש או גשם?: גם וגם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר.. ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא

אני..

שם המורה בכיתה א': ליאורה זיכרון ילדות ראשון: אאמממ.. האם בילדותך התנהגת כבן / בת המין השני: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים: לפעמים.. המקצוע הראשון שנכשלתי בו : לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלתי בו : תנ"ך.. האם עברת דירה.. גרתי בהרבה מקומות בארץ.. חיפה, דימונה, ערד, זיכרון יעקב, נהלל, באר שבע.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת: pain השיר האחרון ששרת: מלח הדמעות הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא צחקתי בימים האחרונים.. הפעם האחרונה שבכית: אמש.. האדם האחרון שראית: את אימי.. הדבר האחרון שאמרת: "אלוהים, אני פוחדת למות".. הדבר האחרון ששתית : קולה הדבר האחרון שאכלת: שניצל וצ'יפס הדבר האחרון שקנית: מקלות תופים.. הופעה אחרונה שהיית בה: דניאל סלומון (ב"ש) השיר האחרון ששמעת : ,יום עובר הדיסק האחרון שקנית : בתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. בגדים נוכחיים : ג'ינס וחולצה שחורה תכשטים : לא עונדת התגעגעות נוכחית :מתגעגעת לאדם יקר.. תמונת דסקטופ נוכחית: עטיפת אלבום פינק פלויד.. the wall חבר/ חברה : אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה טובה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות: אכן.. אך לא עוד.. האם אתה עייף: כן האם אתה רעב: רעבה לאהבה.. את מי היית רוצה לחבק: את אמא.. ממה הכי נמאס לך: אישי מידי.. את מי היית רוצה להרוג: את הפחד והבדידות.. איפה אתה הולך לגור: בעתיד ת"א.. כמה ילדים אתה רוצה: 2 באיזה מכונית תינהג - לא נוהגת ולא אנהג.. כי זהו רצוני.. איפה היית רוצה לימצוא את עצמך בעוד 15 שנה..?: חחח הייתי רוצה להיות כאן.. מישהו מבטיח לי..? חושב הרבה על העתיד: כן, הרבה.. מפחד ממנו..?- כן להקה אהובה: פינק פלויד.. שבת שלום אנשים..

למעלה