שאלון: הזמן הפנוי שלי... (מתוך פורום אחר..)

שפוצי

New member
שאלון: הזמן הפנוי שלי... (מתוך פורום אחר..)

1. אם היה לכם את כל הזמן הפנוי שבעולם, בלי דאגות של עבודה או כסף, מה הייתם עושים בו? 2. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם עצמכם? 3. כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע, בממוצע? 4. השלימו את המשפט: "אם הייתה לי שעה חופשית נוספת בשבוע, הייתי..." 5. ספר או סרט? 6. מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? 7. מהו הספר האחרון שקראתם, ומה אתם חושבים עליו? 8. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול בארץ? 9. חוץ לארץ: מהו המקום שהכי מושך אתכם לבקר בו? מהי העיר שאתם הכי אוהבים? 10. זמן פנוי: לבד או ביחד?

SoosKatan

New member
הו זה נחמד מאוד, אבל ../images/Emo32.gif

1. אם היה לכם את כל הזמן הפנוי שבעולם, בלי דאגות של עבודה או כסף, מה הייתם עושים בו? מסטלבטים המון, רוכבים יותר, הייתי קוראת יותר זמן, מבלה בים, מטיילת... אבל בסופו של דבר הייתי משתגעת.. 2. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם עצמכם? לצייר.. או סתם לבהות ולחשוב.. 3. כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע, בממוצע? הרבה. 4. השלימו את המשפט: "אם הייתה לי שעה חופשית נוספת בשבוע, הייתי..." תורמת אותה להורה מזכן שבקושי רואה את ילדיו 5. ספר או סרט? וואו זה קשה... אבל ספר 6. מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? הו זה דבילי... אבל או האלופה או בובספוג P: 7. מהו הספר האחרון שקראתם, ומה אתם חושבים עליו? "סיכון גבוה" של דיק פרנסיס, על מתח וסוסים. מקסים. 8. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול בארץ? נמנמ... לנחל חדרה אני חושבת.. לפני שבועיים 9. חוץ לארץ: מהו המקום שהכי מושך אתכם לבקר בו? מהי העיר שאתם הכי אוהבים? לא הייתי בהרבה.. אבל אני רוצה מאוד לטוס לאוסטרליה\אפריקה. 10. זמן פנוי: לבד או ביחד? נמנמנ תלוי.. לפעמים ככה ולפעמים ככה.. בד"כ הייתי עונה לבד

הממ חביב ../images/Emo42.gif

1. אם היה לכם את כל הזמן הפנוי שבעולם, בלי דאגות של עבודה או כסף, מה הייתם עושים בו? חווה חווה וחווה אבל כל יום בודקת מה קורה בפורומים ובקומונה שלי
2. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם עצמכם? ללמוד על סוסים, לכתוב, וסתם לבהות ולחשוב (בעיקר על סוסים)
3. כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע, בממוצע? הרבה 4. השלימו את המשפט: "אם הייתה לי שעה חופשית נוספת בשבוע, הייתי..." בחווה 5. ספר או סרט? ספר 6. מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? אממ אין ממש, אולי סוסלנד(?) 7. מהו הספר האחרון שקראתם, ומה אתם חושבים עליו? עכשיו אני קוראת את הלוחש לסוסים, והאחרון שגמרתי זה צ'ונגו (בפעם הלוידת כמה
) 8. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול בארץ? אממ טיול שנתי נחשב? אם כן אז לפני כמה חודשים. 9. חוץ לארץ: מהו המקום שהכי מושך אתכם לבקר בו? מהי העיר שאתם הכי אוהבים? לא ממש באלי ללכת לחוץ לארץ, אבל אם כבר אז אנגליה ללכת לחוות סוסים שם (ולרכב וללמוד משם כל מה שאני יכולה), וארה"ב גם ללכת לחוות סוסים שם (ולרכב, ושוב, ללמוד משם כל מה שאני יכולה). 10. זמן פנוי: לבד או ביחד? ביחד עם הסוסים, ואם לא אז לבד.

:)

1. אם היה לכם את כל הזמן הפנוי שבעולם, בלי דאגות של עבודה או כסף, מה הייתם עושים בו? ישנה המוןןןןןן, ואם לא לישון!? אז סתם להסתלבט ולא לעשות שום דבר, וכמובן כמובן כמובן @! חוווווווה ! ההיתי רוכבת כמה שיותר, עזבו רוכבת, רק מבלה שם
2. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם עצמכם? לחשוב, הרבה !, על כל מני דברים ! 3. כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע, בממוצע?לא הרבה בכלל, כמעט ואין לי, 4. השלימו את המשפט: "אם הייתה לי שעה חופשית נוספת בשבוע, הייתי..." נחה בה ! 5. ספר או סרט?תלוי מתי !, אצלי לפחות זה תלוי, עם זה ביום גשום הכי כיף זה להתכרבל עם שוקו חם וספר טוב ! אבל לפעמים סרט זה רעיון נחמד מאוד ! 6. מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם?אין לי ממש,מ.. נחמד ליראות סיינפלד, או חברים, או תוכנים על סוסים 7. מהו הספר האחרון שקראתם, ומה אתם חושבים עליו? קראתי את הלוחש לסוסים, וזה ספר מוצלח מאודד @! והסרט בכלל!! 8. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול בארץ?ביום חמישי שעבר, היה לי יום שדה
9. חוץ לארץ: מהו המקום שהכי מושך אתכם לבקר בו? מהי העיר שאתם הכי אוהבים?הולנד ! שמעתי הרבה סיפורים ועל חנויות ועל חוות שם, אני נורא לבקר שם, 10. זמן פנוי: לבד או ביחד?תלוי, :) אבל בדרך כלל אני מעדיפה לבד

AnGi14

New member
אני רוצה לענות [:

1. אם היה לכם את כל הזמן הפנוי שבעולם, בלי דאגות של עבודה או כסף, מה הייתם עושים בו? רוכבת יותר,נמצאת יותר בחווה ומוצאת עוד תחביבים שאפשר לפתח חוץ מרכיבה ושחייה... 2. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם עצמכם? לשמוע מוזיקה 3. כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע, בממוצע?בסביבות ה-12 אני חושבת 4. השלימו את המשפט: "אם הייתה לי שעה חופשית נוספת בשבוע, הייתי..." 5. ספר או סרט? ספר 6. מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? סאות'פארק 7. מהו הספר האחרון שקראתם, ומה אתם חושבים עליו? "האהבה הראשונה שלי" בתור אחת שלא אוהבת ספורי אהבה וכאלה דווקא די אהבתי את הספר [אולי בגלל שמסופר בו על שחיינית וגם אני שחיינית [: ] 8. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול בארץ?במאי 9. חוץ לארץ: מהו המקום שהכי מושך אתכם לבקר בו? מהי העיר שאתם הכי אוהבים?יש כל מני מקומות בעיקר את אירופה בחורף לחופשות סקי אבל אני מאוד רוהצ לטייל בכל דרום אמריקה ביערות... העיר שאני הכי אוהבת,לא ניראה לי שיש כל המקומות שהייית בהם מדהימים אז אין לי העדפות..לפחות לבנתיים 10. זמן פנוי: לבד או ביחד? תלוי במצב הרוח שלי יש פעמים שנאי רוהצ להיות לבד ולפעמים ביחד...

שרונוש16

New member
אני רוצה לענות=]

. אם היה לכם את כל הזמן הפנוי שבעולם, בלי דאגות של עבודה או כסף, מה הייתם עושים בו? הייתי רוכבת יותר וישנה עוד כמה שעות (לא, 13 שעות ביום זה לא מספיק לי
) 2. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם עצמכם? לחשוב על כל מיני דברים, לשמוע מוזיקה ולקרא.. 3. כמה שעות פנויות יש לכם בשבוע, בממוצע? בזמן האחרון הרבה! 4. השלימו את המשפט: "אם הייתה לי שעה חופשית נוספת בשבוע, הייתי..." 5. ספר או סרט? אני אוהבת לקרא ספרים שיש עליהם גם סרטים, קודם לקרא את הספר ואז לראות את הסרט=] 6. מהי תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? האלופה, מועדון האוכף וחברים.. 7. מהו הספר האחרון שקראתם, ומה אתם חושבים עליו? את כל הסידרה של פרחים בעליית הגג, ספרים מדהימים, אי אפשר להפסיק לקרא=] 8. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול בארץ? בטיול מהבצפר לפני חצי שנה בערך 9. חוץ לארץ: מהו המקום שהכי מושך אתכם לבקר בו? מהי העיר שאתם הכי אוהבים? אני מאוד רוצה לטוס לאנגליה.. 10. זמן פנוי: לבד או ביחד? לפעמים לבד ולפעמים ביחד, זה גם תלוי באנשים שאני איתם, יש כאלה שאני יכולה להיות איתם תמיד!

למעלה