שאלון היכרות להעביר איתו את השבת:

d r o r y

New member
שאלון היכרות להעביר איתו את השבת:

הנה לכם שאלון היכרות.תענו בהמוניכם. -שאלות כלליות לגביך: 1.אתה זכר או נקבה? 2.בן כמה? 3.מאיזה איזור בארץ? 4.סגנון המוזיקה האהוב עליך: 5.מאכלים אהובים: 6.צבעים אהובים: 7.האדם הקרוב אליך ביותר: 8.הלהקה האהובה עליך: 9.זמרים/ות אהובים/ות: 10.מה מרגש אותך במיוחד? 11.מה משמח אותך במיוחד? 12.מה מפחיד אותך? 13.מה מכעיס אותך? 14.איזו תכונה אנושית אתה מעריץ במיוחד? 15.מה הם תחביביך? 16.ציין את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 17.איזה תכונות היית נורא רוצה שיהיו לך,ואין לך אותן? 18.מאיזה תכונות שלך היית רוצה להטפתר? 19.תכניות הטלוויזיה האהובות עליך: 20.באיזה שלב אתה כעת בחייך-תלמיד/חייל/אחרי צבא? -שאלות זה או זה(אני נותן לכם שתי אופציות ואתם צריכים לבחור באחת): 1.לילה או יום? 2.קיץ או חורף? 3.אוכל חלבי או בשרי? 4.פירות או ירקות? 5.יושר או חוכמה? 6.מי מנצח לדעתך בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? 7.אושר או עושר? 8.אהבה או כבוד? 9.צ'יפס או אורז? 10.עוגת שוקולד או פיצה? 11.שקט או רעש? 12.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? 13.ידיד/ה טוב/ה או חבר/ה? 14.קוקהקולה או שוקו קר? 15.מלאווח או ג'חנון? 16.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן(המנגינה) או המילים? 17.חלומות ארוכים או קצרים? 18.הרבה חברים/ות,או מעט? אמממ....זהו לבינתיים.

ShukyD

New member
יאללה נו

-שאלות כלליות לגביך: 1.אתה זכר או נקבה? זכר 2.בן כמה? 19 וארבעה חודשים 3.מאיזה איזור בארץ? צפון \ שרון 4.סגנון המוזיקה האהוב עליך: כל מה שכיף לי לשמוע 5.מאכלים אהובים: כל מה שכיף לי לאכול 6.צבעים אהובים: גוונים של כחול 7.האדם הקרוב אליך ביותר: אני 8.הלהקה האהובה עליך: אע 9.זמרים/ות אהובים/ות: שאקירה שאקירהההההההההה 10.מה מרגש אותך במיוחד? אני כוסית בקטעים האלה.. 11.מה משמח אותך במיוחד? הרבה דברים 12.מה מפחיד אותך? הפחד 13.מה מכעיס אותך? מעט מאוד 14.איזו תכונה אנושית אתה מעריץ במיוחד? כנות, אותנטיות. 15.מה הם תחביביך? אע 16.ציין את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: די נו 17.איזה תכונות היית נורא רוצה שיהיו לך,ואין לך אותן? דייייי 18.מאיזה תכונות שלך היית רוצה להפטר? די! 19.תכניות הטלוויזיה האהובות עליך: הממ 20.באיזה שלב אתה כעת בחייך-תלמיד/חייל/אחרי צבא? פטור -שאלות זה או זה(אני נותן לכם שתי אופציות ואתם צריכים לבחור באחת): 1.לילה או יום? לילה 2.קיץ או חורף? חורף 3.אוכל חלבי או בשרי? תלוי מה עומד בכל צד, אולי בכלל לערבב? 4.פירות או ירקות? פירות סבבה 5.יושר או חוכמה? זה שני דברים שהולכים ביחד. 6.מי מנצח לדעתך בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? שאקירה 7.אושר או עושר? אושר ועושר 8.אהבה או כבוד? אהבה, מה זה כבוד? כבוד זה של ערסים. 9.צ'יפס או אורז? אורז 10.עוגת שוקולד או פיצה? פיצה 11.שקט או רעש? תלוי איפה ומתי 12.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? תלוי איפה ומתי, ועכשיו גם תלוי במצברוח 13.ידיד/ה טוב/ה או חבר/ה? ידידה טובה שאפשר גם לעשות 14.קוקהקולה או שוקו קר? שוקו קר
15.מלאווח או ג'חנון? מלוואח 16.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן(המנגינה) או המילים? השילוב של שניהם 17.חלומות ארוכים או קצרים? ארוכים 18.הרבה חברים/ות,או מעט? הרבה, אבל שלא קשורים אחד לשני

Elia SG

New member
גם שלחת באותו הזמן

וגם לא השקעת כמוני והקדמת אותי בכמה מאיות השניה

Elia SG

New member
עונה ../images/Emo9.gif

-שאלות כלליות לגביך: 1.אתה זכר או נקבה?
מהניסוח הזה אני יכולה להיות רק זכר שהוא זכר או זכר שמתחזה לנקבה
אני דורשת לשים שם סלש!
2.בן כמה?
בת 18 3.מאיזה איזור בארץ? 4.סגנון המוזיקה האהוב עליך:
בעיקר רוק אבל די הכל חוץ ממזרחית/טראנס 5.מאכלים אהובים:
פיצה פיתה
6.צבעים אהובים:
סגול. 7.האדם הקרוב אליך ביותר: 8.הלהקה האהובה עליך: 9.זמרים/ות אהובים/ות: 10.מה מרגש אותך במיוחד?
הפתעות טובות. 11.מה משמח אותך במיוחד?
כשלאנשים אכפת. 12.מה מפחיד אותך?
לאבד. 13.מה מכעיס אותך?
צביעות, שקרים, אגואיסטיות. 14.איזו תכונה אנושית אתה מעריץ במיוחד?
אומץ, הגינות. 15.מה הם תחביביך?
לדמיין..? 16.ציין את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
קשה מדי.. 17.איזה תכונות היית נורא רוצה שיהיו לך,ואין לך אותן?
אומץ, המשכיות (אל תנסו להבין), יש עוד אבל לא יודעת כרגע.. 18.מאיזה תכונות שלך היית רוצה להיפטר?:
פחדים שונים, רגישות יתר. 19.תכניות הטלוויזיה האהובות עליך:
אלי מקביל שנגמר
20.באיזה שלב אתה כעת בחייך-תלמיד/חייל/אחרי צבא?
לקראת צבא. -שאלות זה או זה(אני נותן לכם שתי אופציות ואתם צריכים לבחור באחת): 1.לילה או יום?
תלוי באיזו עונה..
2.קיץ או חורף?
חורף
3.אוכל חלבי או בשרי?
בשרי. 4.פירות או ירקות?
פירות. 5.יושר או חוכמה?
הממ יושר נראה לי.. כן. 6.מי מנצח לדעתך בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או הרקולס(הגיבור המיתולוגי)?
ברור שהרקולס! (קוין סורבו
) 7.אושר או עושר?
אושר. 8.אהבה או כבוד?
שאלה קשה, לפעמים שומטים את הכבוד (בעיקר העצמי :/ בשביל אהבה..). שניהם צריכים להיות. 9.צ'יפס או אורז?
אורז. 10.עוגת שוקולד או פיצה?
קשה! אמממ.. פיצה P: 11.שקט או רעש?
שקט
12.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש?
מה נראה לכם? שמי שענה למעלה שקט יגיד רועש עכשיו?
13.ידיד/ה טוב/ה או חבר/ה?
בן זוג הכוונה? לא יודעת..שניהם
14.קוקהקולה או שוקו קר?
מים
סתם, שוקו. 15.מלאווח או ג'חנון?
16.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן(המנגינה) או המילים?
אני מניחה שמילים, אבל זה נורא תלוי. 17.חלומות ארוכים או קצרים?
ארוכים
18.הרבה חברים/ות,או מעט?
כמה שצריך, רק שיהיו חברים..

53925392

New member
טוב נו.. אני iOmer

פעם אני כאן פעם בשני. קוסם! 1.אתה זכר או נקבה? זכר 2.בן כמה? 16 3.מאיזה איזור בארץ? מרכז 4.סגנון המוזיקה האהוב עליך: הכל הכל הכל הכל 5.מאכלים אהובים: אוכל של סבתא
6.צבעים אהובים: כחול שחור לבן 7.האדם הקרוב אליך ביותר: אח שלי 8.הלהקה האהובה עליך: בלאק אייד פיס 9.זמרים/ות אהובים/ות: עמיר בניון 10.מה מרגש אותך במיוחד? כשמישהו סובל בגללי 11.מה משמח אותך במיוחד? כשמישהו שמח בזכותי 12.מה מפחיד אותך? המוות 13.מה מכעיס אותך? אנשים מציקים 14.איזו תכונה אנושית אתה מעריץ במיוחד? תמימות 15.מה הם תחביביך? זה משתנה. עכשיו MyBand 16.ציין את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברים, משפחה, האושר שלי, בי"ס ואין עוד. (לסדר אין קשר לחשיבות) 17.איזה תכונות היית נורא רוצה שיהיו לך,ואין לך אותן? להיות יותר נמרץ ויוזם 18.מאיזה תכונות שלך היית רוצה להפתר? עצלנות, אדישות 19.תכניות הטלוויזיה האהובות עליך: סימפסונים, LISTEN UP. (יום שבת, ערוץ 1
) 20.באיזה שלב אתה כעת בחייך-תלמיד/חייל/אחרי צבא? תלמיד -שאלות זה או זה(אני נותן לכם שתי אופציות ואתם צריכים לבחור באחת): 1.לילה או יום? יום 2.קיץ או חורף? קיץ 3.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 4.פירות או ירקות? ירקות 5.יושר או חוכמה? יושר 6.מי מנצח לדעתך בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? הרקולס! הוא חצי אל 7.אושר או עושר? בד"כ עושר מביא אושר. לפחות לי זה יביא. 8.אהבה או כבוד? אהבה. זה יותר חזק מכבוד 9.צ'יפס או אורז? צ'יפס 10.עוגת שוקולד או פיצה? פיצה (אבל טובה) 11.שקט או רעש? שקט 12.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? פסטורלי 13.ידיד/ה טוב/ה או חבר/ה? ידיד טוב 14.קוקהקולה או שוקו קר? שוקו 15.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון!! 16.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן(המנגינה) או המילים? הלחן מושך והמילים גורמות לאהוב 17.חלומות ארוכים או קצרים? ארוכיייים 18.הרבה חברים/ות,או מעט? הרבה

limors2

Active member
ואחרי שבת, אפשר?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

-שאלות כלליות לגביך: זה מה שכולם אומרים
1.אתה זכר או נקבה? נקבה 2.בן כמה? 19 3.מאיזה איזור בארץ? י-ם 4.סגנון המוזיקה האהוב עליך: גלגלצי 5.מאכלים אהובים: בשר
6.צבעים אהובים: כתום זוהר
7.האדם הקרוב אליך ביותר: ג'קי
8.הלהקה האהובה עליך: נייטוויש 9.זמרים/ות אהובים/ות: עברילידר 10.מה מרגש אותך במיוחד? חופש
11.מה משמח אותך במיוחד? חופש
12.מה מפחיד אותך? מחטים:| 13.מה מכעיס אותך? חוסר חופש?
14.איזו תכונה אנושית אתה מעריץ במיוחד? ציניות מרושעת
15.מה הם תחביביך? אני חסרת תחביבים! 16.ציין את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: נמאס לי נמאס לי!

למעלה